Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Ekipmanları Hakkında . .
Seduje
11 Ocak 2017, 23:07
Ayıkladım hepsini bir yerde topladım kararsız kaldığım modellerin hepsini koydum bunlardan gidersem şu olmaz dediğiniz bir ürün var mı acaba ?
http://i.hizliresim.com/BvWj1D.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Bir de bu şekilde dizdim
http://i.hizliresim.com/41W5Y7.jpg
http://i.hizliresim.com/OV8PkA.jpg
shadowmaster
11 Ocak 2017, 23:14
Çok yazılıp çizilmiş o nedenle marka ve model değil iki kavram üzerinde fikrimi söyliyeyim. Zaman içinde size şu an çok kullanışlı gelen bir ekipman sürüş tarzınız ve kullanım amacınıza göre değişecek kask dışında. O yüzden fazla düşünmeyin, her motor sürücüsü zaman içinde gardrobunu genişletir :) Yalnızca net bir tavsiye, harici koruma almayın. Sırt koruma yerine, omuz/dirsek/sırt sert korumalı CE onaylı yazlık ve kışlık iki mont alın. Yaz için bir alternatif de sırt/göğüs/dirsek/omuz koruması olan "body armour" olabilir. T-shirt üstüne giyip dolaşır molalarda rahat edersiniz.
zekeriyaimam
11 Ocak 2017, 23:24
Çok yazılıp çizilmiş o nedenle marka ve model değil iki kavram üzerinde fikrimi söyliyeyim. Zaman içinde size şu an çok kullanışlı gelen bir ekipman sürüş tarzınız ve kullanım amacınıza göre değişecek kask dışında. O yüzden fazla düşünmeyin, her motor sürücüsü zaman içinde gardrobunu genişletir :) Yalnızca net bir tavsiye, harici koruma almayın. Sırt koruma yerine, omuz/dirsek/sırt sert korumalı CE onaylı yazlık ve kışlık iki mont alın. Yaz için bir alternatif de sırt/göğüs/dirsek/omuz koruması olan "body armour" olabilir. T-shirt üstüne giyip dolaşır molalarda rahat edersiniz.
Body armor'un üstüne sürtünmeye dayanıklı bir giysi giyilmezse hiç bi faydası yok
Seduje
11 Ocak 2017, 23:51
Bütçeyi zorlayığ şu şekilde son olarak ekipmanları alayım diyorum. yaza doğru dediğiniz gibi belki ince bir ceket ile body armor giyilebilir. artık ona da yaza bakarım şuan en azından full ekipman motora bineyim de. olmamış dediğiniz yazlık kışlık uyumsuz dediğiniz parça var mıdır ?
http://i.hizliresim.com/nj9ZY0.jpg
EldekiDebryj
11 Ocak 2017, 23:59
Montta omuz, dirsek koruma oluyorda hangi montta sert sirt koruması var kendinden? Ben hiç kendiliğinden sirt korumasi olan ceket gormedim :D Atabilir misiniz buraya?
Seduje son attiğın kombini onercektim bende ama sen toplamışsın zaten. Goruntu itibariyle en güzeli son toparladigin ekipmanlar. Eldiveni ve cizmeyi kullanmadigim ve arastirmadigim icin bilmiyorum yorum yapmicam o konuda.
watercolours
12 Ocak 2017, 00:06
Ben harici sırt koruması öneririm şahsen. Dainese Manis D1 tercih ederdim şahsen.
Seduje
12 Ocak 2017, 00:09
Montta omuz, dirsek koruma oluyorda hangi montta sert sirt koruması var kendinden? Ben hiç kendiliğinden sirt korumasi olan ceket gormedim :D Atabilir misiniz buraya?
Seduje son attiğın kombini onercektim bende ama sen toplamışsın zaten. Goruntu itibariyle en güzeli son toparladigin ekipmanlar. Eldiveni ve cizmeyi kullanmadigim ve arastirmadigim icin bilmiyorum yorum yapmicam o konuda.
Evet siz önermeseydiniz ceketi görememiştim diğer yüksek modeline bakıyordum bu iyi oldu . Teşekkür ederimn :rendeer:
Ayakkabı açısından belki st avance yerine nexus alırım eğer çok rahatsız edici gibi gelirse giymeden bilemiyorum tabi ama şekil renk uyumu bu bot güzel durdu :)
EldekiDebryj
12 Ocak 2017, 00:23
Evet siz önermeseydiniz ceketi görememiştim diğer yüksek modeline bakıyordum bu iyi oldu . Teşekkür ederimn :rendeer:
Ayakkabı açısından belki st avance yerine nexus alırım eğer çok rahatsız edici gibi gelirse giymeden bilemiyorum tabi ama şekil renk uyumu bu bot güzel durdu :)
Rica ederim. Çizmeler cok rahat olmaz yani günlük giydiklerin gibi olmayacaklar. Ben ilk giydiğimde ayagimda kalip var gibi oldu, resmen düz yerde zor yürüdüm. :D 3-4 güne bisey kalmadi ayagim alisti. Cok abarti derece sıkma, agrı vs. Yapmiyorsa çok rahat olmalarini bekleme ilk etapta.
ismaileren
12 Ocak 2017, 08:40
Bütçeyi zorlayığ şu şekilde son olarak ekipmanları alayım diyorum. yaza doğru dediğiniz gibi belki ince bir ceket ile body armor giyilebilir. artık ona da yaza bakarım şuan en azından full ekipman motora bineyim de. olmamış dediğiniz yazlık kışlık uyumsuz dediğiniz parça var mıdır ?
http://i.hizliresim.com/nj9ZY0.jpg
Bu takım olmuş gerçekten :)
Birde pantolonun siyahını bulabilirseniz çok şık bir kombinasyon olur :)
killingroad
12 Ocak 2017, 09:10
İş yerinde kilitli her site de eve gidince biraz araştırayım tekrardan yeni bir set yapayım. Tech 90 kot için yeterli midir diz koruması ? Sanırım darbeye göre sertleşiyormuş yoksa üzerine extra bir dizlik almak gerekir mi ?
Imola Smalt Kevlar® Overhide
Ya ben de Tech90 kullanıyorum ama açıkçası dizdeki impatect'in bir kaza anında işe yarayacağını sanmıyorum. Onun orada dümdüz durması dizi karşılaması falan çok düşük ihtimaller gibi geliyor bana ama Tech90'a özgü değil bu tabii, cuk diye oturan deri pantolonlar dışında hepsinde bu risk var. Kevlardan ötürü tercih ediyorum ben Tech90'ı ama diz kapağı da çok çok kırılgan bir yer, üstüne bi koruma çakmak lazım aslında =(
Seduje
12 Ocak 2017, 09:24
Bu takım olmuş gerçekten :)
Birde pantolonun siyahını bulabilirseniz çok şık bir kombinasyon olur :)
Erkeklerde var renkler de tech90 da baktım sitesinde 3-4 model kadınlar için zaten kumaş boyasıyla boyarız en kötü:mrgreen: ama bence kot rengi de çok yakıştı burdan bakınca bütün olarak :)
Bir tek kararsız kaldığım sırt koruması cep için mi alayım sırta giyilmeden mi.
Yavaştan hangi parça nerde vardır nerde en uygundur ona bakıyorum. Haftaya kısmetse iş çıkışı 19:30 'a kadar açıklar sanırım günde bir dükkana gitsem alsam bitiririm kıyafetleri kurlar da uçuyor bir an önce almak gerek. Hepsi 100-200 tl zamlanmış baktıklarımın :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:12 ----------
Ya ben de Tech90 kullanıyorum ama açıkçası dizdeki impatect'in bir kaza anında işe yarayacağını sanmıyorum. Onun orada dümdüz durması dizi karşılaması falan çok düşük ihtimaller gibi geliyor bana ama Tech90'a özgü değil bu tabii, cuk diye oturan deri pantolonlar dışında hepsinde bu risk var. Kevlardan ötürü tercih ediyorum ben Tech90'ı ama diz kapağı da çok çok kırılgan bir yer, üstüne bi koruma çakmak lazım aslında =(
Valla ben de ondan merak ettim yeterli midir diye ama bakalım çok güvenmezsem alırım üzerine bir koruma. İçine cepleri ufaktır dimi diz korumasının olduğu bölmede
Kbr_ilhn
12 Ocak 2017, 09:28
dainese-arya-d-dry-bayan-motosiklet-ceketi-siyah-gri
http://i.hizliresim.com/LZvLaZ.jpg
ben bu ceketi mayıs ayından beri kullanıyorum içliği sayesinde kesinlikle üşütmüyor yaz mevsiminde de rahat kullanımı.
üstelik bedene oturuşu harika gören beğeniyordu deneyen arkadaşlarım üzerlerine tam oturduğunu söylerler.
alışverişim sırasında 800 TL ye malolmuştu.
killingroad
12 Ocak 2017, 09:44
[/COLOR]
Valla ben de ondan merak ettim yeterli midir diye ama bakalım çok güvenmezsem alırım üzerine bir koruma. İçine cepleri ufaktır dimi diz korumasının olduğu bölmede
Diz impateectin cebi sabit gibi neredeyse çok çok bir alan yok.
Ha bu arada, ben sürüngen sokak çocuğu versiyonunu giyiyorum, bayağı bol. Bunun da etkisi vardır. Daha dar kesim bir pantolonda daha sabit duracaktır koruma.
ismaileren
12 Ocak 2017, 09:58
Bir tek kararsız kaldığım sırt koruması cep için mi alayım sırta giyilmeden mi.
Tek teker yapma gibi bi merakınız yoksa son verdiğiniz setteki montun içine takılan sırt koruması sizin işinizi fazlasıyla görecektir.
Fazla geç kalmayın. Döviz kuru çıldırdı
Seduje
12 Ocak 2017, 10:03
Diz impateectin cebi sabit gibi neredeyse çok çok bir alan yok.
Ha bu arada, ben sürüngen sokak çocuğu versiyonunu giyiyorum, bayağı bol. Bunun da etkisi vardır. Daha dar kesim bir pantolonda daha sabit duracaktır koruma.
Dediğiniz gibi bol pantolon fark ettirmiş olabilir benimki dar model umarım memnun kalırım. Mutlaka zaten deneyeceğim için az çok fikir sahibi olurum almadan önce sanırım :)
something123
12 Ocak 2017, 10:06
ceketin beyazları cabuk kirleniyor, guzel bir deri temizleyicisi alıp devamlı beyaz temiz tutarsan dainese o ceketi çok guzel bende pembesini kullanıyorum, kiri biraz daha az belli ediyor diyebilirim,
kışın üşütür yalnız, o ceket, yazında çok sıcak oluyor deri oldugundan :) biraz havalı olsun die aldım sanırım bende :) kışın ustune bir yagmurluk almanı tavsiye ederim,
biraz pahalı olunca yagmur camurda yıpranmaya baslayınca, birde kasım ayında misal üşütünce ciddi sekilde,
ben prohel aldım kışlık :) tepe tepe kullanıyorum onu :)
http://i.hizliresim.com/41WEzQ.jpg
Seduje
12 Ocak 2017, 10:27
Tek teker yapma gibi bi merakınız yoksa son verdiğiniz setteki montun içine takılan sırt koruması sizin işinizi fazlasıyla görecektir.
Fazla geç kalmayın. Döviz kuru çıldırdı
Bir kere tek teker yaptım istemsizce daha yeni motor kullanmaya başlamıştım neye uğradığımı şaşırdım bisiklette bile çok yaptığım bir şey değil çünkü :mrgreen: biraz araştırmıştım sanırım tek tekerin motorsiklette zararı da var gibi okumuştum. Uzun vadede yapmam herhalde. Evet kurlar fena gidiyor bir an öncem aşmak şart oldu. Zaten %95 kesinleşti kafamda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
ben bu ceketi mayıs ayından beri kullanıyorum içliği sayesinde kesinlikle üşütmüyor yaz mevsiminde de rahat kullanımı.
üstelik bedene oturuşu harika gören beğeniyordu deneyen arkadaşlarım üzerlerine tam oturduğunu söylerler.
alışverişim sırasında 800 TL ye malolmuştu.
Evet ben de revit giydikten sonra bunu denedim bana korumaları baya farklı güvenli geldi hoşuma gitmişti ama fikrimi değiştirdiler :mrgreen: hep deri alma planım vardı önce satıcılar deri önermedi sonra burda geri deriye karar kıldım bakalım kışın termal içlik kurtarır mı emin değilim yazın henüz planım yok nasıl olur diye :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
ceketin beyazları cabuk kirleniyor, guzel bir deri temizleyicisi alıp devamlı beyaz temiz tutarsan dainese o ceketi çok guzel bende pembesini kullanıyorum, kiri biraz daha az belli ediyor diyebilirim,
kışın üşütür yalnız, o ceket, yazında çok sıcak oluyor deri oldugundan :) biraz havalı olsun die aldım sanırım bende :) kışın ustune bir yagmurluk almanı tavsiye ederim,
biraz pahalı olunca yagmur camurda yıpranmaya baslayınca, birde kasım ayında misal üşütünce ciddi sekilde,
ben prohel aldım kışlık :) tepe tepe kullanıyorum onu :)
http://i.hizliresim.com/41WEzQ.jpg
Görüntü şekilde diyecek yol elbet çok da üşüyen biriyim aslında umarım titreye titreye motor sürmek zorunda kalmam :mrgreen:
something123
12 Ocak 2017, 11:04
Görüntü şekilde diyecek yol elbet çok da üşüyen biriyim aslında umarım titreye titreye motor sürmek zorunda kalmam :mrgreen:
kullanacagın zamanlar onemli, nisan mayıs haziran cok sıcak olmazsa gayet rahattır, eylül ekim de de giyilebilir,
temmuz agustos çok çok zor,
gs 700 deneme surusune gittigimde yahu havalı olsun die giyip gittim yazın ortasında, saaparım yahu bu işe diyip arkadasın topcaseine salladım motoru deri koluma yapıştı :)
benim kullanımım o yuzden sole yazın ince fileli yazlık revit,
orta mevsimlerde dainese bu resimdeki,
çok mu souk prohel kışlık artı yagmurluk artı içlik tucano urban :)
3 4 yılda toparladım bunları gerektikçe aldım,
mesela baya fileli montla incecik kasımda üstümde neon işçi inşaat montunu giyip çıkmışlıgım vardır :)
içine koruması var die fileli mont ustune işçi montu :cherry:
fotomu yayınlasam mı dedim vazgectim ben bile gorunce hala guluyorum :)
ama üşümedim işte eve vardıgımda :)
Seduje
12 Ocak 2017, 11:14
kullanacagın zamanlar onemli, nisan mayıs haziran cok sıcak olmazsa gayet rahattır, eylül ekim de de giyilebilir,
temmuz agustos çok çok zor,
gs 700 deneme surusune gittigimde yahu havalı olsun die giyip gittim yazın ortasında, saaparım yahu bu işe diyip arkadasın topcaseine salladım motoru deri koluma yapıştı :)
benim kullanımım o yuzden sole yazın ince fileli yazlık revit,
orta mevsimlerde dainese bu resimdeki,
çok mu souk prohel kışlık artı yagmurluk artı içlik tucano urban :)
3 4 yılda toparladım bunları gerektikçe aldım,
mesela baya fileli montla incecik kasımda üstümde neon işçi inşaat montunu giyip çıkmışlıgım vardır :)
içine koruması var die fileli mont ustune işçi montu :cherry:
fotomu yayınlasam mı dedim vazgectim ben bile gorunce hala guluyorum :)
ama üşümedim işte eve vardıgımda :)
Harika ya :mrgreen:
Valla ben de şimdi çok düşünüyorum ama elbet ya çok sıcakta ya çok soğukta tek kıyafet yetmeyecek eğer motoru 12 ay sürmek niyetindeysem.
Benin'de duruma göre biriktire biriktire bir kaç set yapacağım şimdiden aşikar :queen:
Halledeuim de şu kar kış sınav muhabbetleri biter bitmez motorun resmini de henüz koyamadım siteye kıyafetleri de alınca bir bir eklerim ben de ne alacağımı merak ediyorum. :mrgreen:
shadowmaster
12 Ocak 2017, 11:45
@Eldekidebryj ; benim dainese d-dry kışlık montumda ve Revit yazlık montumda var. Revit'i forumdan bir arkadaşa hediye ettim sonrasında deri mont kullandığım için. Kışlık montumu 2004'de almıştım. İçinde su katmanı, ısı katmanı ve file içinde sırt koruması da vardı. Yeni modellerde olmayabilir ? Çünkü deri montta olmadığı için kışlıktaki korumayı kesip deri montun içine monte ettim. Kışlığı da dirsek ve omuzlarındakileri söküp body armour ile birlikte kullanıyorum.
Tİme_shİft42
12 Ocak 2017, 13:04
Yazlık kullanıma fileli mont alırdım kışın ise prohel 4 mevsim )
[/COLOR]Riderdenim var bende kot pantolon görününlü olanlardan günlük kullanımda iyide kot olduğundan rahat ve konforlu olmuyo kumaşımsı olanlarada bakarsın belki kurye gibi görünürsün :)
Palakadir
12 Ocak 2017, 13:52
Nxr kendi klasmanında başarılı bir üründür fakat ss model motorlar için üretilmiştir ve gündelik hayat için güneş vizörlü modellere bakmanız kullanım açısından daha kolaylık sağlayacaktır.
Ör : Shoei Gt air , Schubert S2 , Agv k5
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Daytona nın lady modellerini araştırmanızı öneririm . Kesinlikle goretex model bakın .
Seduje
12 Ocak 2017, 15:03
Yazlık kullanıma fileli mont alırdım kışın ise prohel 4 mevsim )
[/COLOR]Riderdenim var bende kot pantolon görününlü olanlardan günlük kullanımda iyide kot olduğundan rahat ve konforlu olmuyo kumaşımsı olanlarada bakarsın belki kurye gibi görünürsün :)
Cırt yeşil motorlu kurye. :queen::queen:
Bu gidişle sanırım yaza kadar idare edip yaza Yeni alınacak gibi geliyor böylece seneye de ekipmanlar full hazır olacak bakalım
tr100a
12 Ocak 2017, 15:28
122 kişi cevap yazmış hala yazıyor bu soruyu soran erkek olsaydı kimse cevap vermeye tenezzül etmezdi ey gidi erkek milleti
Seduje
12 Ocak 2017, 15:43
122 kişi cevap yazmış hala yazıyor bu soruyu soran erkek olsaydı kimse cevap vermeye tenezzül etmezdi ey gidi erkek milleti
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Kadın erkek ile alakalı değil olay konuya yazan herkes fazlasıyla fikir verip benim seçtiğim ve seçeceğim ekipmanlar konusunda yönlendirdi. Sayelerinde doğru ekipman kombini yapabilme fırsatım oldu.
zekeriyaimam
12 Ocak 2017, 16:19
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Kadın erkek ile alakalı değil olay konuya yazan herkes fazlasıyla fikir verip benim seçtiğim ve seçeceğim ekipmanlar konusunda yönlendirdi. Sayelerinde doğru ekipman kombini yapabilme fırsatım oldu.
Erkekler yazınca sövüp geri gönderiyoruz çünküü:queen:
Seduje
12 Ocak 2017, 16:22
Erkekler yazınca sövüp geri gönderiyoruz çünküü:queen:
:mrgreen:
Haklısınız doğrudur
shruikan
12 Ocak 2017, 16:23
tabi canım, o dediğinden.
belki yüzlerce ekipman önerisi isteyen konu var; erkek hemcinslerimin konusu...
konuyu takip etmedim, kimse dedi mi acaba "açılmış konulara bi bak orda var cevaplar muhakkak" diye? gerçi niye desinler ki? bayan yani, boru mu? millet yaldır yaldır yazmış :joker:
EDIT: he bi de biz buna sitem edince "bırakın bu seksist bakış açılarını" diye çemkirenler yok mu, asıl olay onlar zaten ::fool::
Seduje
12 Ocak 2017, 16:43
Nxr kendi klasmanında başarılı bir üründür fakat ss model motorlar için üretilmiştir ve gündelik hayat için güneş vizörlü modellere bakmanız kullanım açısından daha kolaylık sağlayacaktır.
Ör : Shoei Gt air , Schubert S2 , Agv k5
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------
Daytona nın lady modellerini araştırmanızı öneririm . Kesinlikle goretex model bakın .
Ooooo işte bu modeli arıyordum. Geçen sene 6cmtopuk boyu için bunu kesin alırım diyordum sonra kaybettim bilgisayar çökünce.
Kask için ise güneş vizörü olmayan bir kask bakmıştım hep vizörlüler köpükten yediği için güvenlik açısından sahili vizörü olmayanlara bakmıştım. Levent göçmen de aynı öneride bulundu gt air için. Ben nxr için kapora vermiştim bilemiyorum değiştirebilme şansım var mıdır diye
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO