Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet Sürücüsü Sinyal Vermeyen Sürücüyü Bıçakladı
İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'ndeki olayda, motosiklet sürücüsü A.Ş.(22) ile otomobil sürücüsü E.K.(22) arasında 'sinyal vermedin' diye tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine A.Ş., otomobil sürücüsü E.K.'yi sol bacağının 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı.
Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alınırken, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Ş., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren genç serbest bırakıldı.
Kaynak: Samsun Haber
EmreKocyigit
04 Ocak 2017, 19:26
Devlet düzeni sağlayamazsa, düzen kendini sağlar
weirdo1
04 Ocak 2017, 19:29
Bu milletin siddet ve sex zaafiyetinin çözülmesi lazım.
watercolours
04 Ocak 2017, 19:30
Eveeet, bıçaklayan arkadaşın başı göğe ermiş işte. Çünkü haklılığını cümle aleme kanıtlamış durumda karşısındakini bıçaklayarak.
Alonedark93
04 Ocak 2017, 19:49
Enteresan bir milletiz. 10 dk öncede haberlerde gördüm reina saldırganına benzetilen biri yok yere 20 tane adamdan dayak yiyor linç edilmek isteniyor. Tee allahım ya..
watercolours
04 Ocak 2017, 19:53
Çünkü akıl yok, zeka var. Düşünmek yok, zannetmek var. İdrak yok, dürtüsellik var.
Savcıya ifade veren genç serbest bırakıldı.
Adam pıçaklamanın cezası serbest bırakılmak mı ?
Fermandır :
Tez zamanda 1 kelebek 2 sustalı alınıp hazır bulundurula, trafikte kıl tüy hareket yapanın belden aşağısına takıla, ciğer soğutula..
watercolours
04 Ocak 2017, 20:28
Serbest bırakıldı demek suçsuz bulundu demek değil. Yargılaması tutuksuz yapılacak demek.
lityumiyon
04 Ocak 2017, 20:46
' Adalet bazen namlunun ucundadır ' anlayışından vazgeçmesi lazım bu toplumun.
watercolours
04 Ocak 2017, 20:48
Medya savcılık ifadesinin sonrasını değil de mahkemenin sonunu haber yapsa belki bir kademe daha azalır böyle olaylar.
çok güzel yapmış
şimdi karakola gidip memur bey bu plakalı araç beni sıkıştırdı sinyal vermedi kaza yapıyordum dese memur yaaa gitt işine seninle mi uğraşacağız der
vatandaş olarak bu arkadaşı saygı ile selamlıyorum
daga geçen akşam başına geldi birde arabadab artistlik yapıyor hıyar oğlu hıyar
Birine bıçakla saldırdığı kesin olan birisi bana göre vahşi hayvan gibidir. Mesela timsahtan farkı yoktur. Timsahı sokağa bırakır mısınız ? Bu ülkenin bu aptal kanunları kötü körüne uygulamak yerine onları sorgulayıp değiştirmeye başlamasının zamanı geldi de geçiyor.
bektanist
04 Ocak 2017, 22:07
Olayda enteresanlık var ilk defa duydum yaralamalı kavgaların sonunda zanlının serbest kaldığını.
diğer enteresan olanı ise bacağa yönelmesi yani daha öncede yaralamalı bir kavgaya karışmış olabilir çünkü cezanın en alttan verildiği noktadır bacak.
geçenlerde nerde okudum hatırlamıyorum silahlanmaya hayır diyorlardı birileri bende aksini düşünüyorum bilinçli olarak silahlanmak gerek tabi tırnak çakısı değil tabanca ve ateşli silah olarak.
can yakmak isteyen kişilerde silah var ve tedirginiz.
masum insanda ise kasaptaki koyun gibi sıra bekler bir haldeyiz.
bir ülkenin milletini silahsızlaştırmak o ülkeyi keklik sürüsüyle doldurmak demektir.
watercolours
04 Ocak 2017, 22:16
Hayati tehlike varsa, hayati tehlike geçene kadar serbest bırakılamıyor diye biliyorum. Adam bilerek bacağa saldırmış demek ki.
Taner YILMAZ
04 Ocak 2017, 22:49
Bir arkadaşımın yeğeni bacağından bıçaklandı ve öldü.
Bıçaklayan kişide muhtemelen yaralama amacıyla bacağına saplamış ama
bacaktan geçen bir atardamar var. Oraya denk gelirse can vermek 10 dakikayı geçmez.
watercolours
04 Ocak 2017, 22:50
Hmmm, öyle bir şey olsa salmazlardı herhalde bu adamı.
Pulsar41
05 Ocak 2017, 00:42
Herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa anarşi doğar.
sdirer
05 Ocak 2017, 01:08
doğru değil ama takdir ettim..
geçen gün karşıdan karşıya geçerken korna çalan utanmazı vuran amca da doğru yapmamış ama onu da takdir etmiştim. :cat:
Ülkede ne kanun kaldı ne nizam. Devlet beni korumazsa ben kendimi korurum...
seglopsi
05 Ocak 2017, 01:43
başlığı okuyunca samsundur kesin dedim yanılmadım. samsunluyum normal geldi 😂
fenerbahceli
05 Ocak 2017, 01:53
Bu devlet kötüleri cezalandırmak için neyi bekliyor anlamıyorumki
Kapkaç, hırsızlık, gasp, serserilik, insanları rahatsız etme, malına zarar verme, moralini bozma, hayata küstürme, insanların birbirine fazlaca karışması..,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Bişey değil hakkaten teksasa dönüyoruz
jimi_hendrix
05 Ocak 2017, 02:20
Doğru bişey değil ama hak veriyorum. Motoru petrole çekip de " ay vurmayın abi, yapmayın" diyeceğime, çekerim emaneti ......... adaleti. Ya da erkek gibi dayağımı yer gıkımı çıkarmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Bu arada 124 mü o?
Asıl soru su ;
Sizce bıçaklanan bir daha sinyal vermeden döner mi acaba? :):):):)
Bence s...ler dönmez artık sinyalsiz.. :):):):):):)
fenerbahceli
05 Ocak 2017, 07:43
' Adalet bazen namlunun ucundadır ' anlayışından vazgeçmesi lazım bu toplumun.
Herşey daha kötü olacak haberiniz yok.
Adamın canı yanacak, malı çalınacak, hakkı yenecek ve belki iffetine göz dikilecek ve devlet diyecek ki "bundan bişey çıkmaz anam hadi güle güle yorma bizi"
Eğer devlet korumazsa insanlar kendisini korur
Motosikleti çalınan bir mağduru derdiyle başbaşa bırakan emniyetimiz var.
Sapığın rahatça sapıklık yapmasına, hırsızın rahatça hırsızlık yapmasına imkan veren bir memleketimiz var. Yahu hırsızın yatak odası hariç evin her yere girmeye hakkı var hakkı! Siz ne anlatıyorsunuz. Ve o hırsız o kadar değerli yüce bir varlıktır ki, eğer evinizin diğer odalarında ona bir zarar vermeye kalkarsanız, çok afedersiniz devlet sizi sever.
internet de bi dünya video var aniden yola giren araçlar,sinyal vermeden dönen lavuklar,telefonla konuşup aynaya bakmayan hanımlar,size kızıp üzerinize süren minibüsler veya taksiler daha bir çokları ne ararsan var trafikte bu olayların sonucunda hep yaralanan,sakat kalan,ölen motosikletliler değil mi? eee hatan yapan kişi özür dileyeceğine kafa tutarsan seni döven,söven,bağıran hiç olmasını istemesem de seni bıçaklayan birine denk gelmen normal...
killingroad
05 Ocak 2017, 11:44
Bacakta çok kritik damar yolları var, kasık bölgesindeki darbeler öldürücü olabiliyor.
Bu haberdeki varlık zaten ne olduğunu belli etmiş. Yaptığına "iyi yapmış, takdir ettim, oh" diyen forumdaki arkadaşlara akıl sağlığı ve insaniyet diliyorum.
KUVVETMİRA
05 Ocak 2017, 11:56
la siz degil misiniz hata yapan otomobilci bahsi açıldığında "ah vereceksiniz bana onu, şöyle yaparım, böyle yaparım" diyen, bunları kazığa oturtmak lazım diyen, iki tane çakamadın mı diyen...
aha yapmış eleman işte.
bu da (http://img.reitix.com/foto/a9e073a8-570f-4835-ab60-7d4cd6a606ff.jpg) mı değil?
The Dude
05 Ocak 2017, 11:58
memleketi grand theft auto kıvamına getiren,
emeği geçen,
konuyla alası olmasa dahi sabahın ayazında imamdan önce milleti yollara düşüren,
hayatın bu duruma gelmesinde emeği geçen her yöneticinin,
destek verenlerin,
bu ve benzeri arkadaşlarla karşılaşmasını ve sinyal vermemiş olmasını,
ensarın talebe yurduna yatılı verilmesini
canı gönülden dilerim.
KUVVETMİRA
05 Ocak 2017, 12:00
memleketi grand theft auto kıvamına getiren,
emeği geçen,
konuyla alası olmasa dahi sabahın ayazında imamdan önce milleti yollara düşüren,
hayatın bu duruma gelmesinde emeği geçen her yöneticinin,
destek verenlerin,
bu ve benzeri arkadaşlarla karşılaşmasını ve sinyal vermemiş olmasını,
ensarın talebe yurduna yatılı verilmesini
canı gönülden dilerim.
açık konuşayım, muhtemelen başka problemlerinden dolayı kafayı yemiş bi ruh hastasısın.
tez elden tedavi olmanı dilerim.
maktama
05 Ocak 2017, 12:10
Bacakta çok kritik damar yolları var, kasık bölgesindeki darbeler öldürücü olabiliyor.
Bu haberdeki varlık zaten ne olduğunu belli etmiş. Yaptığına "iyi yapmış, takdir ettim, oh" diyen forumdaki arkadaşlara akıl sağlığı ve insaniyet diliyorum.
Cezasının az olması,cana kasıt olmaması için adamı karnından, göğsünden başından falan değil de bacağından yaralayacağını bilen adam bacağın neresinden yaralayacağını da bilir merak etmeyin, tutup da kasığından yaralamaz. Sokar dış yan taraftan 2 tane işine bakar, zira "cana kasıt" olarak görülmeyeceği için okuduğunumuz üzere tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, bu iyi/kötü tartışılır, iki tarafı savunanların da geçerli sebepleri olacaktır. Ha, olay kanuna terstir, bu tartışılmaz işte.
Benim insaniyetim tartışılabilir, ama sinyal vermeden üstüme kıran mahlukun insaniyetsizliği tartışılmaz. O mahlukun seviyesinde cevap vermeniz gerekebiliyor zaman zaman, ancak insan olan siz olduğunuz için yine başınıza dert alan siz oluyorsunuz canım memleketimde.
Oksijen israfı yaratan, yaya geçidinde üstünüze süren sonra da "yol benim lan" diyebilen, canınıza kasteden çok iki ayaklı mahlukat var ne yazık ki. Örnekler arttırılabilir.
LynXMaSTeR
05 Ocak 2017, 12:56
böyle bi tane haber çıkması "tüm motorcular böyle yeaa" denilmesine sebep oluyor.
ancak trafikte onnlarca insan birbirini bıçaklıo, sopalıyo, hatta silahla bile ateş edio...
killingroad
05 Ocak 2017, 13:30
Cezasının az olması,cana kasıt olmaması için adamı karnından, göğsünden başından falan değil de bacağından yaralayacağını bilen adam bacağın neresinden yaralayacağını da bilir merak etmeyin, tutup da kasığından yaralamaz. Sokar dış yan taraftan 2 tane işine bakar, zira "cana kasıt" olarak görülmeyeceği için okuduğunumuz üzere tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, bu iyi/kötü tartışılır, iki tarafı savunanların da geçerli sebepleri olacaktır. Ha, olay kanuna terstir, bu tartışılmaz işte.
Benim insaniyetim tartışılabilir, ama sinyal vermeden üstüme kıran mahlukun insaniyetsizliği tartışılmaz. O mahlukun seviyesinde cevap vermeniz gerekebiliyor zaman zaman, ancak insan olan siz olduğunuz için yine başınıza dert alan siz oluyorsunuz canım memleketimde.
Oksijen israfı yaratan, yaya geçidinde üstünüze süren sonra da "yol benim lan" diyebilen, canınıza kasteden çok iki ayaklı mahlukat var ne yazık ki. Örnekler arttırılabilir.
Kanuni detayı da bilmediğimden çok bi yorum yapamayacağım.
Oksijen israfı olan insanların da hukuki haklarının olduğunu, benim canıma kast eden israfların da yaşam hakları olduğunu ve benimkine kast etmelerinin onların haklarını götürmediğini kabul etmezsek, toplumsal her konuda "kötü" gördüğümüzün bir zaman sonra palazlanıp ülkeyi bitirmesine neden olan altyapıyı hazırlamış oluruz. İnan çok bağlantılı.
fatih.met
05 Ocak 2017, 23:30
ama şimdi eleman bıçakladıktan sonra olay çözülmüş ona bakın siz. bıçakladıktan sonra tartışma bitmiş, demek ki buda bir çözüm. o zaman yanımızda bıçak taşıyalım, bacaktan iki bıçaklayınca tartışma bitsin. zaten cezası yok.
Mirkuza
06 Ocak 2017, 15:46
Serbest bırakıldığına bakmayın yargılanması bitince cezasını alır.
Öz_Musti
09 Ocak 2017, 09:42
Suçluların serbest bırakılması, potansiyel suçlulara güç veriyor. Devlet, otoritesini düzgün şekilde herkese kurmalı. Yoksa ne trafik düzelir, ne bıçaklama, ne tecavüz.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO