PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaç yapıyorsunuz?

Sayfa : 1 [2]

Samet Ağır
21 Nisan 2017, 23:03
Haaa hızdan mı bahsediliyor?
Kaç yapıyorsunuz deyince ayıp lem sağane dicektim..:queen::pl:

Osm@n
22 Nisan 2017, 00:10
YBR ilen 291 ve üzeri.:P

peugeotcu103
25 Aralık 2017, 13:27
Motorum en fazla 80 km/h yaptigi icin son hiz ( malum 103)

sadraf
25 Aralık 2017, 13:29
110 da bitiyor benimki, uzun yolda verem ediyor insanı yakın zamanda değiştirme planım var hayırlısı.

jonvolkan
03 Temmuz 2023, 17:24
Ben hep yolun hız limitlerine uyma taraftarıyımdır. Araba ile bile Konya'dan İstanbula 110-120 km/saat hızla etrafı seyrede seyrede giderim. Motosiklet olsa 100- 110 km/saat yaparım sanırım. Çook nadiren biraz yoklarım. O da biraz. Sonra stresli olduğunu farkedip hemen hızımı düşürürüm.

tommygun
03 Temmuz 2023, 18:08
Kanuni hız limitleri zaten belli, hepimiz biliyoruz. Ancak trafiğin bazı zamanlar kendi düzeni, kendi akış hızı oluyor. O hızın çok altında kalmak da tehlikeli, çok üzerinde olmak da tehlikeli. Ben kendimi trafiğin düzenine göre belki çok az daha üzerinde olmaya göre ayarlıyorum.

En kıl olduğum sürücüler de mok var gibi basıp basıp tepede Eds'yi görünce sol şeritte bir anda frene asılan düşük iq.lu arabacı sürücüler.

killingroad
03 Temmuz 2023, 20:58
O gün canım kaç istiyorsa, böyle sabit bir kaç yapılır sorusuna cevap bulamadım.
Yol müsait ise, uzun yolda cruise hızım 160kmh gibi, öyle söyleyebilirim. Ama her uzun yolda bunun yapılabileceği yer olmuyor, işte farazi uygun şartlar varsa. Demirköy'e kuzeyden kırklareli yolundan gidersem mesela Subaşı'na kadar söylediğim hızlarda gidiyorum, ama Subaşı Saray arasında yol iyi değil, orada 120-100 arası gibi gidiyorum.

Trafikle hareket ediyorsam trafikle aynı hız ve bir tık üstü arasında gidip geliyorum.

Samet Ağır
03 Temmuz 2023, 21:07
Genelde başlık okunur içerik okunmadan cevap verilir ama bu sefer kimse başlığa göre cevap vermemiş. Ben başlığa göre vereyim cevabı.
Yaş 50.ye dayandı kaç yapmamızı bekliyorsunuz? :queen:

DickName
04 Temmuz 2023, 00:17
En kıl olduğum sürücüler de mok var gibi basıp basıp tepede Eds'yi görünce sol şeritte bir anda frene asılan düşük iq.lu arabacı sürücüler.

Aracın hızını sürücüsünün IQ skoruna sınırlayan bir teknoloji geliştirilse hiç de fena olmaz.
(İlgilisine Not: bu teknolojiyi uygulayacak firma sağlam bi "sakal" atabilir. :wiinkk:)

Psyduck
04 Temmuz 2023, 01:13
100 ve 130 arası kendimi rahat hissettiğim hızda giderim.