Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Today Hakkında
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
yzfomer
05 Mart 2009, 10:19
Mevlüt sıfır gibi hala motorun tebrik ederim çok güzel bakmışsın:cat:
eeee havalar düzeldi biraz topic canlansın arkadaşlar bizim todaylara hangi markanın yan sehpası uyuyor bilen var mı acaba ??
mevlutgs
05 Mart 2009, 14:40
2006 model 6044 km de havalar dün sıcakdı yıkıdım vede resim çekelim dedim:) sonrasını sizlerde paylaşmak kaldı yıkaynca 0 gibi oluyor
E.Gülbeyaz
08 Mart 2009, 17:28
Son sıralar honda today alma isteğim depreşti :) Konuyu baştan sona okudum sayılır. :)
Hiç mi olmaz ya bi motorun kusuru ? :P
mevlutgs
08 Mart 2009, 17:31
valla ha abi yemin ederim ki yemin ederim ki 3 yıldır kullanıyorum stop bile ettiğini görmedim
E.Gülbeyaz
08 Mart 2009, 17:37
Konunun eski sayfalarında bayağı bi yorumum var. Google ' a honda today yazıyorum çıkan sayfada girmediğim site yok. Sahibinden.com da sadece başlığını söyle sana hangi ilden kaç km de sırasıyla sayayım o derece :P
Artık ailemde bayağı yumuşadı. Foruma üye oldugum ilk zamanlarki gibi değiller. Eee kaç yıldır motorda motor diye sayıklıyorum sanırım anladılar işin ciddiyetini. Hatta annem para biriktirirsen sana destek çıkarım bile demeye başladı.
İlk hevesim başladıgı sene sadece ilgilendim motor videolarıydı resimleriydi forumlardı falan sonra dergilere başladım. Sokaklarda motorlar hangi kaldırımda ben o kaldırıma geçtim :P Sonra aklım başıma geldi dedim madem bu kadar hevesim var para biriktiririm yavaştan korumalarla falan ondan sonra motora da sıra gelir diyerek Ls2 kask aldım. Biraz bekledim şuanda Honda today parası biriktiriyorum. Sıra onada gelecek İnşallah.. :)
mevlutgs
08 Mart 2009, 17:44
çok iyi kardeşim süper ama sana bişi diyimmi bana kalırsan git 2 el temiz beata activaya bak derim lütfen beni yanlış anlama bak benim todayim olduğu halde sürdüğüm halde bunları diyorum gün geliyor sevgilin var yada biri olsun arkana alamıyorsun ne biliyim canın istiyor karşıya geçmek bi yere gitmek pek olmuyor 60 km yavaş kaçıyor ama şunun altına imza atarak derimki sağlam acayip hemde beat olsun activa olsun bunlardan işçiliği sağlam
E.Gülbeyaz
08 Mart 2009, 17:50
Tuzla'yı biliyorsunuzdur. Ben Tuzla'da oturuyorum. Bu sitedede yeni sayılmam. Çoğu kişi tanır beni 15 yaşındayım. Zaten eğer alırsam Eylül ayında olur. Bu motorla Tuzla'dan Pendik e bile gitmem sadece Tuzla içi olur. 60 km/h ise sanırm bana yeter Tuzla içinde. Hem boyutu ufak olduğu için aldırmak için ikna etmesi de kolay olur. :)
G.BEREKET
08 Mart 2009, 19:05
Bence motoru kesin alıcaksan iyi karar ver bence today götüntüsü olsun kalitesi olsun çok iyi ama belli bir zaman sonra sana yetmeyebilir o paraya sana kymco agility tavsiye ederim illa honda olsun dersen beat veya activa al.
E.Gülbeyaz
08 Mart 2009, 19:07
Activa veya beat ın büyük gelme durumu var. Ağır olmasın ki motoru çekip çevirmek kolay olsun.
Activa veya beat ın büyük gelme durumu var. Ağır olmasın ki motoru çekip çevirmek kolay olsun.
Ben de geçen today aldım. Hakikaten kullanması çok kolay. o kadar sevimliki hanıma aldığım halde kendim biniyorum çoğunlukla. Allah biliyor ya millet gülüyordur bana. Çünkü rengi pembe. Ama ne yapayım. Çok keyifli ya.
bende Tuzladayım. Herkese selamlar.
ruckerpark
10 Mart 2009, 00:18
Antalyada ilkokula beatle activa ile gidip gelen çocuklar gördüm bence sen 15 yaşındaysan gayet kolay kullanırsın zaten hafif bir motor yani ama bence ehliyetini bekle sen yinede kardeşim :wiinkk:
fmc34 @ kazasız belasız abi
pembesiyle sarısı çok tatlı duruyor..
mevlutgs
10 Mart 2009, 14:59
vayy hocam bende pendikliyim:) yakınız tuzla esenyalı filan :):) bu arada todaye giden iki renk var mavi sarı gerçekten kardeşim daha yaş ufak 15 ehliyetini al rahat rahat gez sonra benim gibi todayde ceza yemeyin:(
fmc34 @ kazasız belasız abi
pembesiyle sarısı çok tatlı duruyor..
Teşekkür ederim. İyi dileklerin hepimiz için geçerli olsun inşallah.
vayy hocam bende pendikliyim:) yakınız tuzla esenyalı filan :):) bu arada todaye giden iki renk var mavi sarı gerçekten kardeşim daha yaş ufak 15 ehliyetini al rahat rahat gez sonra benim gibi todayde ceza yemeyin:(
Evet yakınız. Tuzla da birkaç tane var todayden. Görüyorum. Pendikte herhalde baya vardır.
Renk konusunda da bana mavi ve pembe güzel geliyor. Bizdeki de pembe.
Bi şey sorcam size. Benim ilk kalkışta çok hafif bir çıyaklama sesi geliyor. Kalktıktan sonra ses yok. Nedendir? Bilen var mı?
Teşekkür ederim. İyi dileklerin hepimiz için geçerli olsun inşallah.
Evet yakınız. Tuzla da birkaç tane var todayden. Görüyorum. Pendikte herhalde baya vardır.
Renk konusunda da bana mavi ve pembe güzel geliyor. Bizdeki de pembe.
Bi şey sorcam size. Benim ilk kalkışta çok hafif bir çıyaklama sesi geliyor. Kalktıktan sonra ses yok. Nedendir? Bilen var mı?
debriyajda bi sorun vardır büyük ihtimal yada kayış eskimişte olabilir. bence bilen bi ustaya baktır.
evet olabilir. en iyisi servisine göstermek.
bu motorda km göstergesi neden 1 hane eksik gibi. anlayamadım.
yzfomer
11 Mart 2009, 11:49
Ben de geçen today aldım. Hakikaten kullanması çok kolay. o kadar sevimliki hanıma aldığım halde kendim biniyorum çoğunlukla. Allah biliyor ya millet gülüyordur bana. Çünkü rengi pembe. Ama ne yapayım. Çok keyifli ya.
bende Tuzladayım. Herkese selamlar.
Motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Today kullanmak bana da çok keyifli geliyor cbf 150 ye today aldığımdan beri dokunmadım bir de her gittiğim yerde en az iki - üç kişi motor hakkında sorular soruyor yani motorla hiç ilgisi olmayanların bile ilgi odağı olmayı başarıyor. Bu arada kızlarla muhabbet kurmak için o kadar parayı racinge vermeye gerek yok sarı today de iş görüyor:P
mevlutgs
11 Mart 2009, 16:38
o ses şeyden daha yenimi motorunuz:) 0 mı kayış sesi tam gaz kalkıyorsunuz kalkarken gazı sonuna kadar sıkıyorsunuz sıkmayın bakın şöyle deneyin yapacakmı yaparsa bilinki kayış.setler oluyorya set yollarda ön teker geçsin üstünden sonra arka geçsin hemen setin üstünden geçer geçmez(ama setten yavaş geçin 10 km)gazı sıkın sonuna kadar eğer aynı sesi duyarsanız tekrrar kayış o ses gidecekdir zamanla
o ses şeyden daha yenimi motorunuz:) 0 mı kayış sesi tam gaz kalkıyorsunuz kalkarken gazı sonuna kadar sıkıyorsunuz sıkmayın bakın şöyle deneyin yapacakmı yaparsa bilinki kayış.setler oluyorya set yollarda ön teker geçsin üstünden sonra arka geçsin hemen setin üstünden geçer geçmez(ama setten yavaş geçin 10 km)gazı sıkın sonuna kadar eğer aynı sesi duyarsanız tekrrar kayış o ses gidecekdir zamanla
motor 2009 model, fakat ikinci el olarak aldım. henüz 2600 km de. 5 aylık motor. inşallah bir sorunu yoktur. Aldığımda pendikteki servise gösterdim aslında ama farketmediler demekki. Tekrar bi göstereyim bakalım.
Senin söylediğin gibi de yaparım. Denerim en azından.
Bu kadar yeni bir motorun sorun çıkarmaması lazım değilmi?
ya bu km göstergesi neden 1 hane az, anlamadım. mesela 10000 olursa ne oluyor. ya da 10 000 i geçince nasıl anlaşılıyor.
yzfomer
12 Mart 2009, 10:33
9,999 km.'den sonra sıfırlanıyor ve başa dönüyor. Today'lerin 10.000 üzeri olup olmadığını anlamak mümkün mü bilmiyorum...
mevlutgs
12 Mart 2009, 14:08
kayıştır o ses kayış şimdi siz son gaz sıkınca e malum 50 cc gazı son sıkmadanda olmuyor:) motorun içindeki kayış pati çekiyor tutunamıyor ne oluyor bu sefer cik diye ses geliyor tutunduğu zamanda motor yol alıyor yani bu yapa yapa artık kayış sertleşip o olay ortadan kalkacakdır buna eminim bende kalkdı ben arçelik teknisyeniyim makinalarımızdada oluyor müşteriler çok çamaşır koydukları zaman kayış ağırlıkdan zordan dolayı kasnağın üstünde pati çekiyor tutunduğu zamanda kazan dönüyor buda böyle işte
9,999 km.'den sonra sıfırlanıyor ve başa dönüyor. Today'lerin 10.000 üzeri olup olmadığını anlamak mümkün mü bilmiyorum...
iyi de saçma değil mi? ikinci el alan bir insan nerden bilsin kmyi. valla ben anlamadım bu işi. Acaba az kullanılır diye mi böyle bir şey yaptılar. Onuda zannetmem.
Neyse bilen varsa yazsın.
kayıştır o ses kayış şimdi siz son gaz sıkınca e malum 50 cc gazı son sıkmadanda olmuyor:) motorun içindeki kayış pati çekiyor tutunamıyor ne oluyor bu sefer cik diye ses geliyor tutunduğu zamanda motor yol alıyor yani bu yapa yapa artık kayış sertleşip o olay ortadan kalkacakdır buna eminim bende kalkdı ben arçelik teknisyeniyim makinalarımızdada oluyor müşteriler çok çamaşır koydukları zaman kayış ağırlıkdan zordan dolayı kasnağın üstünde pati çekiyor tutunduğu zamanda kazan dönüyor buda böyle işte
Mevlüt inşallah dediğin gibidir. Çünkü hiç vaktim olmuyor bi yere götürüp göstermeye. Ayrıca cevapların için çok teşekkür ederim. Güzel paylaşımlar. Saol kardeş.
mevlutgs
13 Mart 2009, 13:34
ne demek ya arkadaşlar şu km sorununada çözüm getireyim öyle bir şey yok yaa 99 bine kadar gidiyor kim diyor:) ben hatta 69 binde gri renkli 05 model today gördüm bu pendik tokide ve bu arkadaşı daha snra yollardada gördüm gazete vs dağıtımı yapıyor pendik içine rahat rahat kullanın
E.Gülbeyaz
13 Mart 2009, 21:03
fmc34 ; Abi ben seni gördüm o zaman kaç kere yanımdan bile geçtin :P Siyah kask kullanmıyor musun ?
mevlutgs
14 Mart 2009, 17:14
bana mı diyorsun by_moto ?? evet ben siyah kask kullanıyorum
fmc34 ; Abi ben seni gördüm o zaman kaç kere yanımdan bile geçtin :P Siyah kask kullanmıyor musun ?
Doğrudur by moto. Tuzladaysan beni görürsün. Bendeki motorlardan Tuzla da fazla yok.
E.Gülbeyaz
15 Mart 2009, 01:37
Yok Mevlut abi seni hiç görmemişimdir. Ama fmc34 ü kaç kere gördüm. :) Tuzlada oturuyorum bende.
fmc34; Abi tuzla içinde Honda today yavaş kalıyor mu ?
Yok Mevlut abi seni hiç görmemişimdir. Ama fmc34 ü kaç kere gördüm. :) Tuzlada oturuyorum bende.
fmc34; Abi tuzla içinde Honda today yavaş kalıyor mu ?
Daha hızlı motora alıştı isen evet yavaş kalıyor. Fakat sürmesi ve kullanması çok zevkli oluyor. Artı çok da pratik. Benim hoşuma gitti diyebilirim.
motodrag
15 Mart 2009, 01:59
Sehir içi mukemmel bir alet cıkmıcam edmicem dedigi yer yok
sehir içinde bu motordan baska motora binmem
E.Gülbeyaz
15 Mart 2009, 02:32
Abi ben Eylül gibi motor almak istiyorum sadece Tuzla içi sürücem. 1200 TL falan hesapladıgım bütçe var. Today 50 yerine çin malı veya yine bunun gibi japon bi motor tavsiye edebilirmisin yada illede today i mi önerirsin ?
Abi ben Eylül gibi motor almak istiyorum sadece Tuzla içi sürücem. 1200 TL falan hesapladıgım bütçe var. Today 50 yerine çin malı veya yine bunun gibi japon bi motor tavsiye edebilirmisin yada illede today i mi önerirsin ?
Herhalde söylediğin fiyata ancak today alınır.
Çin malı dersen sadece cup türü tavsiye ederim. Diğerleri gibi masraf çıkarmıyorlar en azından. Bende kanuni Zebra var. 2008 model aldığımdan beri sadece yağını değiştirdim. Sende böyle bişey bakabilirsin.
mevlutgs
15 Mart 2009, 13:07
by_motocuk satyım sana benimkini
1200 tl ye 06 kasa 6000 km de hiç birşeyi yok yaz gibi verebilirim istersen?? bedne bu yaz ps150 yada cbr 125 e geçicem öss sonuçlarından sonra tabiki:):) tam ksin deil ama eğer olursa satabilirim sana
E.Gülbeyaz
15 Mart 2009, 19:40
Suan son hızla para biriktiriyorum. Ancak Eylül' de 1200 TL birikir.. Ama bu sabah kahvaltıda babam o kadar çok sıkma eğer alırken eksik kalırsa ben tamamlarım demişti.
Senin motosikletin parasını sanırım fazladan 5 kuruş bile harcamayarak yaz tatiline kadar tamamlayabilirim. :) Eğer olursa mükemmel olur. Hiç tanımadığım birisinden almaktansa.. :) Bakalım..
mevlutgs
16 Mart 2009, 13:12
hakjlısın kardeşimm dediğim gibi istersen olur al sür kullan 3 5 ay de abi bu motorda şu sorun var yolda bırakdı de paranı geri veririm zaten resimlerimede bakmışsındır ama diyorum tam kesin değill öss olayına bağlı bnimm
by_moto; kardşim banada babam 2005 de sıfır aldı todayı ozmanlar senin gibi ufacdım 15-16 abimde bana beat alalım demişdi ama bende kaldıramam kullanamam diye çok korkdum illa today dedim sonra 2 ay kullndım abime harbiden çok hak verdim ama yaklaşık 8000 km de şimdi 7900 km sini en az ben ypmşımdır motor harbiden çok zvkli bi motor ama ilk işde 2-3 ay'dan snra sıkılırsın sonradan alışrsın ama çok zvkli gelir motor bindikce hevesim artıyo bence ama harbiden eğer gidiceğin mesafeler 15 km mesafeyi aşıyosa hiç düşünme beat al ama eğer 15 yşndaysan sana hak veriyorum senin gibiydim bende korkyodum beat activa gibi motorlardan ama şimdi keşke geçmişime dönebilsem kesinlikle abimi dinlerdim... çünkü arkadaşlarımdan çok geri kalıyorum ve arkadşlarla biyere gideceksem motoru yerine koyup arkadşmın arkasına biniyorm çünkü 59-60 la giderken motor çok sıkışıyo ve sürekli 20-25 km 59-60 la gitmeye içim elvermez okadar km kesicide gitmem illa japon diye sıkıştırmak gerekmiyo motoru ama sahile fln giderken en dikkat çeken benim kırmızı minic farem oluyo..
mevlutgs
16 Mart 2009, 16:19
bir zamanlar bende öyleydim kardeş motora 16 yaşında girdim ilk üstüne 16 yaşında oturdum ama ben beat dylan istiyordum cbr o yıllarda biliyordum taa önceden sezmişdm böyle yavaş gelceğini ama malum yer problemi vardı binanın içine sokup indiriyordum ağır alet olsaydı bu imkansızlaşırdı benim için ama o yıllarda garajım vs olsaydı şuan altımda cbr yada dylan vardı
E.Gülbeyaz
17 Mart 2009, 23:00
hakjlısın kardeşimm dediğim gibi istersen olur al sür kullan 3 5 ay de abi bu motorda şu sorun var yolda bırakdı de paranı geri veririm zaten resimlerimede bakmışsındır ama diyorum tam kesin değill öss olayına bağlı bnimm
Bakalım yaza kadar neler olur neler biter :silent:
by_moto; kardşim banada babam 2005 de sıfır aldı todayı ozmanlar senin gibi ufacdım 15-16 abimde bana beat alalım demişdi ama bende kaldıramam kullanamam diye çok korkdum illa today dedim sonra 2 ay kullndım abime harbiden çok hak verdim ama yaklaşık 8000 km de şimdi 7900 km sini en az ben ypmşımdır motor harbiden çok zvkli bi motor ama ilk işde 2-3 ay'dan snra sıkılırsın sonradan alışrsın ama çok zvkli gelir motor bindikce hevesim artıyo bence ama harbiden eğer gidiceğin mesafeler 15 km mesafeyi aşıyosa hiç düşünme beat al ama eğer 15 yşndaysan sana hak veriyorum senin gibiydim bende korkyodum beat activa gibi motorlardan ama şimdi keşke geçmişime dönebilsem kesinlikle abimi dinlerdim... çünkü arkadaşlarımdan çok geri kalıyorum ve arkadşlarla biyere gideceksem motoru yerine koyup arkadşmın arkasına biniyorm çünkü 59-60 la giderken motor çok sıkışıyo ve sürekli 20-25 km 59-60 la gitmeye içim elvermez okadar km kesicide gitmem illa japon diye sıkıştırmak gerekmiyo motoru ama sahile fln giderken en dikkat çeken benim kırmızı minic farem oluyo..
Abi benim abimde diyo önüne çocuk çıksa sıksan freni motorun altında kalırsın. Al küçük bişey hem ucuz olur hem babamı ikna etmesi kolay olur. Almaya gittiğinde babam eşşek kadar motoru görünce almaz diyo. Bende o yüzden today düşünüyorum. Ama her türlü motoru da today le kıyaslamaya hazırım. Varsa daha güzeli ki bence yok :cherry: olabilir. Çin malınada fazla girmek istemiyorum motor itmeyelim ondan sonra :P
bir zamanlar bende öyleydim kardeş motora 16 yaşında girdim ilk üstüne 16 yaşında oturdum ama ben beat dylan istiyordum cbr o yıllarda biliyordum taa önceden sezmişdm böyle yavaş gelceğini ama malum yer problemi vardı binanın içine sokup indiriyordum ağır alet olsaydı bu imkansızlaşırdı benim için ama o yıllarda garajım vs olsaydı şuan altımda cbr yada dylan vardı
Motoru Eylül de almayı düşündüğüme göre ee Eylül de benim doğum günüm olduğuna göre 29 Eylül. Tam 16 ya girerken almış oluyorum. :) 94 Doğumluyum. :) Today le ilgili tek şüphem yavaş kalırmı korkusu yoksa motorun baska bi sorunu yok :)
E.Gülbeyaz
22 Mart 2009, 13:58
5 gündür kimse yazmamıs :silent:
mevlutgs
23 Mart 2009, 00:05
bugün pendikde miting vardı
ordaydımmm arkadaşlarr
E.Gülbeyaz
30 Mart 2009, 17:01
Mevlüt abi Pendikte Bir sarı yeni kasa arkasında sefabet çanta olan Honda today bir tane de mavi eski kasa koltuğunun arkası yırtık yine arkasında sefabet çanta olan today gördüm. :)
mevlutgs
30 Mart 2009, 19:20
vaybe güzelmiş galbia o sarıyı bende gördüm:D
mevlutgs
22 Nisan 2009, 16:49
işte kediler tarafından motorumun fethedilmesi :):):)
http://img26.imageshack.us/img26/219/foto001k.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=foto001k.jpg)
http://img410.imageshack.us/img410/2892/foto006s.jpg (http://img410.imageshack.us/my.php?image=foto006s.jpg)
mevlutgs
16 Mayıs 2009, 00:41
arkadaşlar todayimi satıyorum 1.400 e 7000 km de 06 kasa
http://www.sahibinden.com/honda_today_50_cok_temiz_WQQaXQQ14199881WQQpXQQdis playitem
ekuru
19 Haziran 2009, 17:13
bende sattım motoru :salut: yaklaşık 2-3 ay oluyo
JAKOBEN
10 Eylül 2009, 02:07
Bu topic neden ses kesmiş acaba? Böyle sempatik bir tipe sahip olan bir motorun sahiplerinin motorları hakkında daha çok konuşması ve dolayısıyla bilgi vermesi daha iyi olur kanısındayım..
mevlutgs
10 Eylül 2009, 11:14
sattım ben motorumu
emrEvo8
15 Eylül 2009, 17:30
Benimki hala duruyor. 2 yıl oldu 5552km de. Akşama resimleri koyarım bir kaç tane
emrEvo8
17 Eylül 2009, 21:59
http://img132.imageshack.us/img132/316/kopyassany0815.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/1905/sany0505.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/3112/sany5161.jpg
emrEvo8
31 Mart 2010, 18:23
Today için vize ne zaman alınıyor?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO