(o,o)
10 Aralık 2016, 19:00
1 Yıldır motosiklet kullanıyorum. A2 Ehliyetim var. Şu an 150 cc commuter tarzı bir motosikletim var, ekipmanlarım tam, eğitimli, bilinçli bir kullanıcıyım :) Fuar zamanı yeni bir tane alacağım.
Sıkıntı şurada, motosikletten beklentilerimin hangi tip motosikletlerde bulunacağını bilemiyorum. Yani ss, cross mu, enduro mu, scooter ...
Özetle,
- 0-100 arası ani gaz tepkisi, ani hızlanma, bir anda ileri atılma bekliyorum.
- Son hızının 150-160 civarı olmasını bekliyorum.
- 100-120 km sabit hızlarda titrememesini, yormamasını bekliyorum. (Şu an ki motosikletim 110larda bağırmaya, çığlık atmaya başlıyor :D )
- %80 İstanbul şehir içinde ve otoyolda kullanacağım, %20 şehirler arası gezilerde.
- Bagaj hacmini çok önemsemiyorum, olsa da olur, olmasa da olur, sırt çantası işimi görüyor.
- A2 Ehliyet sınırını geçmemesi gerekiyor maalesef.
Bütçem 15.000 civarı, belki biraz artabilir.
Bu durumda hangi tarz motosikletlere yönelmeliyim?
Sıkıntı şurada, motosikletten beklentilerimin hangi tip motosikletlerde bulunacağını bilemiyorum. Yani ss, cross mu, enduro mu, scooter ...
Özetle,
- 0-100 arası ani gaz tepkisi, ani hızlanma, bir anda ileri atılma bekliyorum.
- Son hızının 150-160 civarı olmasını bekliyorum.
- 100-120 km sabit hızlarda titrememesini, yormamasını bekliyorum. (Şu an ki motosikletim 110larda bağırmaya, çığlık atmaya başlıyor :D )
- %80 İstanbul şehir içinde ve otoyolda kullanacağım, %20 şehirler arası gezilerde.
- Bagaj hacmini çok önemsemiyorum, olsa da olur, olmasa da olur, sırt çantası işimi görüyor.
- A2 Ehliyet sınırını geçmemesi gerekiyor maalesef.
Bütçem 15.000 civarı, belki biraz artabilir.
Bu durumda hangi tarz motosikletlere yönelmeliyim?