PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hic bir zaman kaza yapmayacagim

takintili
10 Aralık 2016, 16:06
Soyle donup bi motor surdugum zamanlara baktimda.. gercekten motor surmek yetenek isi, ayni futbol gibi. bende neymar gibi yetenekli bir motor surucusuyum. 12 yildir motosikletten dusmedim, elim bile kanamadi. Belkide dunyanin en dikkatli, zevki, yetenekli surucusuyum.

Bunu nasil mi basardim? Zihinsel ozelliklerim cok guclu. Mesela futbolcularda da o vardir. Oyun görüşü, agresiflik, hırçınlık, pozisyon bilgisi vs.

Bende bu konularda ustayim. Hic bir zaman kendimi tehlikeye atmadim.

Kisacasi motor şeytan işi falan degildir. Motor riskli degildir. Ben hayatim boyunca kaza yapmayacagima söz veriyorum burda, yemin ediyorum kaza yapmayacagim

Akhunturk
10 Aralık 2016, 16:08
http://www.iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/kayit.aspx,

kendin için faydalı bişeyler yap

hondaps150
10 Aralık 2016, 16:22
Soyle donup bi motor surdugum zamanlara baktimda.. gercekten motor surmek yetenek isi, ayni futbol gibi. bende neymar gibi yetenekli bir motor surucusuyum. 12 yildir motosikletten dusmedim, elim bile kanamadi. Belkide dunyanin en dikkatli, zevki, yetenekli surucusuyum.

Bunu nasil mi basardim? Zihinsel ozelliklerim cok guclu. Mesela futbolcularda da o vardir. Oyun görüşü, agresiflik, hırçınlık, pozisyon bilgisi vs.

Kisacasi motor şeytan işi falan degildir. Motor riskli degildir. Ben hayatim boyunca kaza yapmayacagima söz veriyorum burda, yemin ediyorum kaza yapmayacagim

Hiç kaza yapmayan 50 yıllık bir sürücü ustamıdır. Ustadır usta peki 51. yılında 3 şetifli yolun ortasında 80 ile seyrederken aniden önüne sagından veya solundan biri kırarsa kaza yapmaz mı ustadır kaza yapmaz.

biyeybaraküs
10 Aralık 2016, 16:23
http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/173283-takintili-adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html#post4057948

emrb
10 Aralık 2016, 16:25
Adam yaya arkadaşlar ses etmeyin.

tiawern
10 Aralık 2016, 16:30
bize de özel ders verebilir misiniz acaba ? Forum üyelerinin buna ihtiyacı var özellikle benim.
Sinek gibi ordan oraya yapışıyorum :))
troller arttı kış geldi böyle oldu

COQ
10 Aralık 2016, 16:32
Hoş geldin Clark Kent.
Geç şöyle boş bir yere otur.
Ayrınmenle kedi kız az sonra burda olur.
Beklerken bişey içmek istersen dolapta prozac ve zhedon var.
Rahatına bak.
Kendi forumunmuş gibi davran.

CİHAN
10 Aralık 2016, 16:39
Arkadaş çok takıntılı :)

Kübra006
10 Aralık 2016, 17:00
Neymar futbolcuydu yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikletin neymarıyım demek istemişsiniz.

Böyle düşünüyorsanız bu alana yönelik isminizi yazdırmanız gerekir.Güzel işler başararak.

Ancak öyle neymar gibi tanınabilirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin.

R3dBull
10 Aralık 2016, 17:05
Bu bizim kararsiz arkadas degilmi ya

Simsar
10 Aralık 2016, 17:08

- derdi rahmetli motorcu .

Ogretmen
10 Aralık 2016, 17:24
Bir snickers al kardeş

ernaltnts
10 Aralık 2016, 17:26
Donanımhaberi basan 13 yaşındaki troller buraya da dadandı maalesef artık bu forum iflah olmaz:(

IRau
10 Aralık 2016, 17:37
bu kadar emin olma

MANKU
10 Aralık 2016, 17:53
Ben profesyonelim diye birşey yok. Sana bağlı olmayan sebeplerden de kaza olur. Bi de yemin ediyor, söz veriyor. Mekanın cennet olsun.

EmreKocyigit
10 Aralık 2016, 18:09
Biri gelir çakar dünyan şakar

R3dBull
10 Aralık 2016, 18:16
Biri gelir çakar dünyan şakar

Kahkaha attim

something123
10 Aralık 2016, 18:24
Normal gulemiycem..

ogzcngdk
yetenek akıyor maşallah

SuleymanE
sözünde durmazsan gelir mezarına hergün rahatsız ederim ama, hani ne oldu şimdi? derim sürekli ona göre !!! :)

Crenox
10 Aralık 2016, 18:44
Sana şu gif ile özetleyeyim durumu;

http://www.wikitree.co.kr/webdata/editor/201407/05/img_20140705091515_9a6b7108.gif

Sen ne kadar ben motorcuların Neymar'ıyım desen de Medel gelip sana bodozlama girdiği zaman aylarca sakat kalırsın bilgine.

fatih.met
10 Aralık 2016, 18:58
kendimizi övecek isek bende bir şey söyleyeyim :)

ben çok fena yol veririm, arkamdan gelen citröeni sesinden tanır ve yine sesinde mesafesini anlarım ve o derece bir hamle ile çok pis yol veririm. hatta öyle bir yol veririm ki adam sollamadan önce ne düşünüyorsa unutur ve atık solladıktan sonra uzun bir süre benim yol veriş şeklim aklına gelir hep.

yani işte ayıptır söylemesi acayip bir yol verme özelliğim var benimde :cherry: ama bir gün göreceksiniz ki oda ne! fatih kawasaki almış! artık yol isteme zamanı gelmiş fatihin diyecekler. bizimde yol isteyeceğimiz günler gelecek elbet.

yürekçe
10 Aralık 2016, 19:06
İnşaallah.. kimse kaza yapmasin.
Ama bir Japon atasözü der ki;
İnsan olduğunu kanıtlaman için hata yapman gerekir.
Yoksa, tanriligimizi ilan etmeye kalkışiriz...
Hâd, böyle bir şey..
İnsan doğmak, insanca yaşamak ve insan olarak ölmek.
Herkesin haddi ve amacı farklı...
;)

velizrsln
10 Aralık 2016, 19:28
Hic belli olmazki senin hatan degil sadece arkadaki sarhos ezer gecer

bursagsli
10 Aralık 2016, 19:37
Fazla güvenme... İşi gereği motor üstünde olan biri bile yarın başına ne geleceğini kestiremiyor. Dikkat et kendine sonra pamuğu çift kat yapıp tıkarlar

kahraman1
10 Aralık 2016, 19:37
Bence kaza yaptı kafasını vurdu bi yere ve hala kabullenemiyor.

ayzek
10 Aralık 2016, 19:47
Dedi ve..

https://www.youtube.com/watch?v=nhlpP17s47k

Edit = Bugüne kadar ölmemiş olman ölümsüz olduğun anlamına gelmez..

EsHero
10 Aralık 2016, 19:49
Kardeş bugüne kadar motorla kaza yapmamış olman bundan sonra da yapmıcaksın demek değil. İnşallah da bundan sonra da yapmazsın. Bide aman ha dikkat et millete şov yapayım derken baya laf yemişsin birinin ahı felan tutar. Dikkat.

Owl King
10 Aralık 2016, 19:49
Bi tane dallama gelir vurur görürsün ebeninkini çok bilen çok yanılırmış. O dallamaları nasıl engelleyeceksin?

yürekçe
10 Aralık 2016, 19:58
Dedi ve..
https://www.youtube.com/watch?v=nhlpP17s47k

Edit = Bugüne kadar ölmemiş olman ölümsüz olduğun anlamına gelmez..

İstikrar budur!

Bay Balta
10 Aralık 2016, 20:40
"Ölüm freni" sen misin? :queen:

whitedeamon
10 Aralık 2016, 21:05
Bu bizim kararsiz arkadas degilmi ya

cidden direk kokusu geldi

SAZMAN
10 Aralık 2016, 21:30
Ben de 1 haftadır kaza yapmadım. Önümüzdeki hafta da yapamayacağım kesin. Motora binmeyince sıkıntı yok zaten......... Ne adamlar var ya. Kafanız güzel girmeyin şu foruma....

whitedeamon
10 Aralık 2016, 21:36
Sana bi cesaret bi özgüven patlaması gekmişgelmiş

yürekçe
10 Aralık 2016, 21:39
Öpüjeemm..
Hick!

TEKNECI
10 Aralık 2016, 21:54
bu trollukte iyi para var mi?
ssk, servis, tam akbil?

Süleymantnz
10 Aralık 2016, 21:59
Kardeş Allah kaza bela vermesin nazar değmesin tamam. bi çay demle de içek

hasmet
10 Aralık 2016, 22:14
Çiş kaka falan da yapmıyordur bu şimdi...

qıp
10 Aralık 2016, 22:16
taammüden.

hakan nkd
11 Aralık 2016, 00:05
Sakın fazla güvenme kendine.
İyiliğini düşünüyorum sadece.
Kanatırlar o güzel ellerini.
Trafik bu, çok övme kendini.
İndirirler bir gün bi yerlerini :)
Rahatsız olduğun isminden belli.

Trolll olduğunu bilsem de can sıkıntısı işte yazdım :)

mete_han
11 Aralık 2016, 01:07
egoistlik gibi olmasın ama bende öyle düşünüyorum...son 15 yılda 3 ciddi kaza yaptım...

1.2004 önüme kıran araca yandan çarpıp ön kaputdanyuvarlanarak uçum..kırık çıkık yok..

2.2010 da (galiba) emniyet şeridi çizgisinde usulca giderken aniden şeride dalan birbmw ye arkadan vurdum..emniyete geçip aniden yavaşlayan beyaz br bmw..düştüğümde yanımdantır silme geçti..

3.geçen yaz kendi mahallemde ters yola girdim..çok yavaş olmama rağmen yaya bir genç (25 li yaşlarda) karşıya geçiyordu ..ona çarptım o yere düşmedi canı yanmadı sıyırdım diyebilirim..ama ben makinayı yatırdım çarpma gücü azalsın diye devirdim motoru kendimide yere yuvarladım..çarptığım çocuk korktu aman bişey olmasın diye..bende dedim ki dostum ben hatalıyım asıl sana bişey olmasın..ön koruma demirine çarptı çocuk..ben kaçmaya çalıştıkcca da karşıya koşarak geçtiği için benim üzerime üzerime geldi kesişme noktasında o motora çarptı aslında ...:queen:

16 yılda 3 kaza..5 yılda bir kaza istatistiği bence iyi...acaba düşük cc de olduğum için kaza oranım düşük..etkiler mi sizce..düşük hız az hız az kaza az risk falan mı acaba...

yol takibim makam şoförlüğüde yaptığımdan iyidir..apaçilik yaparım araya dereye girerim ama onun riski kapı açılması..onun dışındaçok garanti motor sürerim..gündüz bile zenonlarımı açarım sinyali sık kullanırım..genelde sağ şeritlerde takılırım..vs vs..

bizi hayatta tutan şey işte bu korku dikkat ve paranoya..