PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seni uzaktan da olsa sevmek ne kadar güzeldi ! (İroni içerir) ..

blackman2004
04 Aralık 2016, 13:29
Ta ki düne kadar böyleydi rüzgar gibi geçti herşey bu sabaha uyandıgımda yaşananlar geride kaldı ,kaldı mı acaba hala içim acıyor gençler,yoldaşlarım.
Bilen varsa sayfa'yı yeşillendirsin acımı dindirin sizlerin yorumları tecrübeleri çok önemli.
Neyse uzatmadan sizlere şansölyem ile yaşadıgım acı dolu maceremı anlatıcam kısaca :cyclopsan

https://s3.postimg.org/yaav6fhwv/IMG_20161204_125618.jpg (https://postimg.org/image/yaav6fhwv/)

Selam arkadaşlar. Bugun ilk heyecanım tutkunu oldugum motorsikletim RS200 ümü aldım.
İlk gün daha bir saat önce ne stresle çıktım yola ta tekstilkent den kandilliye sorunsuz geldim arada ufak tefek sorunlar yaşadım tabi ama atlattım zor oldu güç oldu varış noktama ulaştım(rampada kaldım tek ) derken bu sefer de geldim evin önüne derin bir ohh ..sonra deli sorular ya!! ben buraya park edemem bilirsiniz oraya mı koysam buraya koysam birsey olur stresi ile kafayı yedim işte teyzemin bulundugu siteye park edeyim dedim aldım götürdüm nereye koyduysam bir türlü kafamda ki güvenli yeri bulamadım nereye soktuysam biri geliyor yok o değil bura ,yok şurası cart curt çok sıkıldım bir an once eve gidip sigara içmem lazım çok yoruldum nihayet bir sekilde koydum kenara biri geldi kardeş ora olamz şura deyince yine stres .Bu sefer son dedim koydugum yer çok hafif eğimli bir yer , hemen çiçek saksılarının dibine koydum arkamı döndüm çok mu dik acaba diye şizofreni oldum sanki nere koysam dikkatli gözler beni süzüyor gibi , bindim bir daha yerini değiştricem anammm (civvv vuvv patt !!) motor kaydı elimden tecrübesizlik işte araba zannediyorsun yerinde durur el freninin indir devam et :) frene basmayı unuttum mu çiçek saksı'nın üzerinde düştü motor ön amorfisör sıyrıldı,etiket soyuldu biraz çizildi grenaj da ise serçe parmak kadar çatlak oldu .Yuhh dedim ya oldugu yere düşse hiçbir şey olmayacaktı belki bir taş beton belediye saksıları olur ya büyük oraya çarptı yani kenarından aşağı bıraktı motor .. Allah belanızı mı versin , belamımı mı versin edecek küfür kalmadı ama nasıl sayıyorum sen tut sağ salim getir ota boka ziyan olsun motor ..Çok kızıyorum kendime inanın o kadar üzgün o kadar sinirliyim ki nasıl atlatsam bu üzüntüyü bilemedim hala da zihinsel bulanıklık bir değişiklik içindeyim zaten motorumla ilk günümdü hadi aslanım hadi koçum diye diye çıktım iş yerinden .. Siz de eminim benim kadar başınıza gelse ayda gelmişse üzülmüşsünüzdür ..

Uğur Gündüz
04 Aralık 2016, 13:32
cg den önce elektrikli bisikletim vardı bilirsiniz onlarda ses yok bende kontağı açık unutmuşum aldığım ilk gün yanlışlıkla kaza basıp elimden kaçırmıştım ve şöyle bi metre felan sürüklenmişti. ilk günden soğumuştum motordan... geçmiş olsun.. en büyük kazanız bu olur umarım

Zippo's
04 Aralık 2016, 13:41
Oncelikle hayirli olsun motorun Allah kaza bela gostermesin insallah.
Fakat bu kadar benimseyerek ve betimleyerek anlatman beni korkuttu.Herkesin ilk motoru yeri ayridir onda ama bu kadar kafayi takip ona gore hayatiniza yon verirseniz kafayi siyirirsiniz soyliyim,normal degil :) Ufak bi grenaj siyirmasinda zihinsel bulantiya dusuyosaniz eyvah eyvah.

blackman2004
04 Aralık 2016, 13:52
Oncelikle hayirli olsun motorun Allah kaza bela gostermesin insallah.
Fakat bu kadar benimseyerek ve betimleyerek anlatman beni korkuttu.Herkesin ilk motoru yeri ayridir onda ama bu kadar kafayi takip ona gore hayatiniza yon verirseniz kafayi siyirirsiniz soyliyim,normal degil :) Ufak bi grenaj siyirmasinda zihinsel bulantiya dusuyosaniz eyvah eyvah.

Abi sıkıntı yok da işte o an ufak bir paranoya yaşıyor insan neronlarda dalgalanma diyelim .. ;)

blackman2004
05 Aralık 2016, 22:59
Bu arada arkadaşlar kışın motorsiklet koruması için mesela ben haftada 1 kez çalıştırıyorum ekstra birşey yapmamız gerekir mi ..

whitedeamon
05 Aralık 2016, 23:29
Bu arada arkadaşlar kışın motorsiklet koruması için mesela ben haftada 1 kez çalıştırıyorum ekstra birşey yapmamız gerekir mi ..

standart kışlık bakımını yap koy garaja arada sev okşa