Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
sariasker
11 Nisan 2019, 22:57
bana sigorta 437 lira çıktı çokmu sizce ?
ben de bugün yaptırdım 407 tl
Angrypower
11 Nisan 2019, 23:32
Mt-25 neymiş öyle yav kaç d/dk çeviriyor o alet :D hp tork devirlerine baktım :D içer o alet içer :D ama yokuş çıkması ile viraj çıkışı şahanedir o motorun :D
1.vites 65, 2.vites 95, 3.vites 125
ynslky
11 Nisan 2019, 23:40
Sizden bir ricam olacak. Bende suzuki inazuma düşünüyorum. Kullanıcısı olarak size sorayım beni üzeceğine şüphem yok zaten ama dominara göre artıları eksileri nelerdir, denge konusunda hangisi öndedir? İnazumadan sonra neden dominar?Biraz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
kdiner
12 Nisan 2019, 00:14
Mt-25 rölantide 2,5 lt yakıyor. Nereye gidip geliyorum. Ayrıca yarın yağmur var. Hiç ıslanasım yok. Çarşamba yeterince ıslandım.
E martın sonu bahar dediniz yarın yağmur mu var nasıl bahar gelmesi bu, ıslanmak güzeldir zamanın olacak o bahar yağmurunu yiyerek motor süreceksin denemeni tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Sizden bir ricam olacak. Bende suzuki inazuma düşünüyorum. Kullanıcısı olarak size sorayım beni üzeceğine şüphem yok zaten ama dominara göre artıları eksileri nelerdir, denge konusunda hangisi öndedir? İnazumadan sonra neden dominar?Biraz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
İnazuma kullanmadım, genel artı eksi özelliklerini karşılaştır sonra olduğun yerde test motoru varsa bir dene olmadı üzerine otur tart sonra burda kullanmış yani her iki motoru da kullanmış arkadaşlar vardır onlar daha iyi yorum yapacaklardır, duyduğum kadarı ile inazuma rahat diyorlar kaç km hıza kadar rahat ve rahatsız ediyor, ben dominar kullanıyorum 4500 5500 devirde gidona yansıyan bir titreme var oda düşük devir çevirdiği için ve geçiş arası olmasından kaynaklı, beni titreşimi rahatsız etmiyor seleden yana da bir sıkıntım yok motordan yana da bir sıkıntım yok bana kalırsa hiçbir motor titremiyor öyle bir dünya yok, agresif kullanan bir kişi değilim son hızı belli zaten, arkadaşlar benden daha fazla net yorum yapacaklardır benim olayım gidiyor mu gidiyor bitti gitti, hoşuma giden tarafı LED far sollama ve rampa çıkışları ver gazı devam, arkadaşlar yorum yaparlar 30000km yi devirdik yola devam çok gezecük çok.
oldcockroach
12 Nisan 2019, 10:34
Saygı ve sevgiyle motorun ellerinden öperim :D
tommygun
12 Nisan 2019, 10:43
Oooo her viteste vututuuuu :)
Angrypower
12 Nisan 2019, 11:53
Yok ilk 3 vitesi öyle gidiyorum. Hızlanıp trafiğe girmek için. Sonra direk 6 :queen:
levend84
12 Nisan 2019, 12:00
Yok ilk 3 vitesi öyle gidiyorum. Hızlanıp trafiğe girmek için. Sonra direk 6 :queen:
Hacim aman dikkat,
Kol çikarttirma..
Angrypower
12 Nisan 2019, 13:23
Hacim aman dikkat,
Kol çikarttirma..
Çıkması muhtemel. Debriyaja basıp şakşakşak die direk 3 vites atmıyorum ama hızlandıktan sonra uygun vitese geçiyorum. Fazla yapıştırmıyorum.
kdiner
12 Nisan 2019, 13:24
4 ve 5.dişli bozuk galiba, 1 aşağı 2 3 6 yukarı güzel.
Merhabalar.
Dominar ekibi muhabbetiniz güzel, sık sık sayfaya girip yazılanları okuyorum.
Ama Norton abi yolcu galiba; internette motorunu ilana koymuş. Aslında huyum değildir ama ispiyonlamis gibi oldum.
Selamlar.
ozan1991
12 Nisan 2019, 15:49
bi kaç ay sonra bende ilana koymayı düşünüyorum yazı bekliyorum
balıkcı
12 Nisan 2019, 17:14
bana sigorta 437 lira çıktı çokmu sizce ?
Bana Quick Sigorta'dan 238,43TL çıktı. Poliçeyi internet sitesi üzerinden yaptım.
ozan1991
12 Nisan 2019, 18:09
Bana Quick Sigorta'dan 238,43TL çıktı. Poliçeyi internet sitesi üzerinden yaptım.
Bende quickten yaptım ama geçen sene kaza yapmıştım etkilemiştir belki arkadan taksi çarptı motorda pek bişey yoktuda taksinin ön kaporta çöktü
Angrypower
12 Nisan 2019, 18:58
Arkadan taksi çarptıysa senin hasarsızlığın düşmezki.
ozan1991
12 Nisan 2019, 19:24
öylemi oluyo pek anlamıyom %100 kusurluydu zaten ki fiyat normal geçen senede 410 a mı ne yaptırmışım
Angrypower
12 Nisan 2019, 19:29
%100 karşı taraf kusurlu ise bozulmaz sigortan. Öyle olsa idi İstanbul’da herkes herkese girerdi :)
tommygun
12 Nisan 2019, 19:30
Hasarsızlık indirimi de ayrı bir hadise, geçen sene 354 TL.ye yaptırdığım trafik sigortası bu sene hasarsızlık indirimiyle en uygun teklif 342 TL :)
mavellen
13 Nisan 2019, 23:30
Ben az önce 155 geçemedim.Hava 20 derece idi açık sıcak rüzgar yok ve motor sürüşü için çok uygun.Lakin gündüz servise gitmiştim.10 bin bakımana.
Angrypower
13 Nisan 2019, 23:44
Yaw geçip netçen? Bariz rüzgar yemişsin. Ön siperlik tak sürekli 163 ile kesiciye git. Naked halde iken zaten 155’i zor geçiyor :)
10000bakım diyor halen. Ben dominarı pert ettirdim üstüne 7500km gittim servis kullandığım halde. Hiç mi motor kullanmıyorsunuz :)
mavellen
13 Nisan 2019, 23:47
Yaw geçip netçen? Bariz rüzgar yemişsin. Ön siperlik tak sürekli 163 ile kesiciye git. Naked halde iken zaten 155’i zor geçiyor :)
10000bakım diyor halen. Ben dominarı pert ettirdim üstüne 7500km gittim servis kullandığım halde. Hiç mi motor kullanmıyorsunuz :)
Rüzgar yoktu yahu.Ön siperlik var.İnsan bağzen o hızları görmek istiyor.
Angrypower
14 Nisan 2019, 01:23
Rüzgar yoktu yahu.Ön siperlik var.İnsan bağzen o hızları görmek istiyor.
Ya benim her motorumda rpm limit ışığı yanıyor da forum ortamı işte apaçiliği yayamıyoruz. Etik değil :)
Bir etken vardır. En kötüsü zincirin bollaşmıştır. 163’ü görmesi lazım. Orjinal dişli ile. Orjinal yok ise daha fazla görmesi lazım.
mavellen
14 Nisan 2019, 10:51
Ya benim her motorumda rpm limit ışığı yanıyor da forum ortamı işte apaçiliği yayamıyoruz. Etik değil :)
Bir etken vardır. En kötüsü zincirin bollaşmıştır. 163’ü görmesi lazım. Orjinal dişli ile. Orjinal yok ise daha fazla görmesi lazım.
Kontrol edeyim.
balıkcı
14 Nisan 2019, 22:43
Dominara yedek anahtar yapılabilir mi? Anahtara ihtiyaç olursa...
kdiner
14 Nisan 2019, 22:46
Valla bir ara Pulsar kullanıcıları çok sorardı onun için de Ford C-Max aracın ki oluyordu, anahtarcıya gidip yaptırabilirsiniz bazı motorların ki gibi şifreli falan değil yeter ki kopyalama yapılacak uygun anahtarı bulmak lazım.
maktama
14 Nisan 2019, 22:52
kdiner'in dediği gibi pulsarlara ford araçların pantograf anahtarları oluyordu. Dominar için de olur, anahtarlar aynı yapıdalar.
mavellen
15 Nisan 2019, 08:50
Ben yaptırmıştım.
kutalmışalp
15 Nisan 2019, 10:23
2017 model 0 km 20.000 tl fiyat nasıl? Benim 2017 pulsar 200 ns vardı,onu sattım. Dominara niyetlendim. Motosikletten memmun musunuz? Pulsar da ekran resetleme sorunu vardı, saat sürekli kendini sıfırlıyordu. Dominar'de böyle kronik sorunyar var mı?
msandikci
15 Nisan 2019, 10:35
Dün tatili fırsat bilip az yol yapayım diyerek Ereğli-Mersin-Ereğli rotasını Pozantı üstü takip edip bir miktar gazlama bir miktar fıtı fıtı gezinme olarak 12 saat içinde tamamladık. Dönüşe başladığımızda yağmur bulutları gelecek olanların habercisiydi. İnce ince yağışı en son Ereğli'ye ulaştığımda dolu ile kapattım. Genel olarak eğlenceli bir sürüştü ^^
Şuraya iki adet dönüş fotosu bırakayım :)
https://i.hizliresim.com/v6qjLp.jpg
https://i.hizliresim.com/YQAglj.jpg
ozzzzz80
15 Nisan 2019, 11:14
2017 model 0 km 20.000 tl fiyat nasıl? Benim 2017 pulsar 200 ns vardı,onu sattım. Dominara niyetlendim. Motosikletten memmun musunuz? Pulsar da ekran resetleme sorunu vardı, saat sürekli kendini sıfırlıyordu. Dominar'de böyle kronik sorunyar var mı?
pulsardan sonra beğeneceğine eminim. ben de ns ten domi ye geçtim. yaklaşık 1.5 yıldır çok memnunum. kronik denebilecek hiç bir sorunla karşılaşmadım da duymadımda. düşük devirde bir tekleme sorunu yaşadım ama ara ara nadiren olan birşeydi. yazılım atıldı ve düzeldi. birçok kişi de yazılım sonucu bu sıkıntının çözüldüğünü yazmıştı zaten.
Norton772
15 Nisan 2019, 11:23
Merhabalar.
Dominar ekibi muhabbetiniz güzel, sık sık sayfaya girip yazılanları okuyorum.
Ama Norton abi yolcu galiba; internette motorunu ilana koymuş. Aslında huyum değildir ama ispiyonlamis gibi oldum.
Selamlar.
Benim durumum belli olmaz :)
kutalmışalp
15 Nisan 2019, 11:28
üstad pulsarla dominar arasında ebat farkı var mı? Pulsar sanki bana küçük gelmişti. 180 cm boy var. Motor dediğin biraz da heybetli olacak.
mavellen
15 Nisan 2019, 15:25
Dün tatili fırsat bilip az yol yapayım diyerek Ereğli-Mersin-Ereğli rotasını Pozantı üstü takip edip bir miktar gazlama bir miktar fıtı fıtı gezinme olarak 12 saat içinde tamamladık. Dönüşe başladığımızda yağmur bulutları gelecek olanların habercisiydi. İnce ince yağışı en son Ereğli'ye ulaştığımda dolu ile kapattım. Genel olarak eğlenceli bir sürüştü ^^
Şuraya iki adet dönüş fotosu bırakayım :)
Siperlik olmadan rüzgar ile nasıl başettiniz?
msandikci
15 Nisan 2019, 16:07
Siperlik olmadan rüzgar ile nasıl başettiniz?
rüzgar mı peh o da neymiş (boynu tutuldu) :thumright
şaka bir yana, 2k rodaj sürecini henüz tamamlamadım 80-100 bandında biraz zor olsa da inanılmaz bir zorluk yaşanmıyor.
Lakin, yakın zamanda ön siper arka çanta vb. düzenlemesi yaparak tur sürecini biraz daha rahatlatmayı planlıyorum :)
kdiner
15 Nisan 2019, 17:46
üstad pulsarla dominar arasında ebat farkı var mı? Pulsar sanki bana küçük gelmişti. 180 cm boy var. Motor dediğin biraz da heybetli olacak.
Pulsar dominardan yüksek, ebat farkı tabiki var.
mavellen
15 Nisan 2019, 19:10
Bende önceden gaz kesme gibi birşey vardı anlık oluyordu.Uzun süredir olmuyor.Yazılımda attırmadım.Şuan bir şikayetim yok.Bağzılarında ön kafadan ses geliyormuş buda montajla alakası sorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
rüzgar mı peh o da neymiş (boynu tutuldu) :thumright
şaka bir yana, 2k rodaj sürecini henüz tamamlamadım 80-100 bandında biraz zor olsa da inanılmaz bir zorluk yaşanmıyor.
Lakin, yakın zamanda ön siper arka çanta vb. düzenlemesi yaparak tur sürecini biraz daha rahatlatmayı planlıyorum :)
80-100 de rüzgarmı var.Rodajda olduğunu bilmiyordum.Sen 150 üzerlerine çıkda nasılmış gör.
msandikci
15 Nisan 2019, 21:30
Bende önceden gaz kesme gibi birşey vardı anlık oluyordu.Uzun süredir olmuyor.Yazılımda attırmadım.Şuan bir şikayetim yok.Bağzılarında ön kafadan ses geliyormuş buda montajla alakası sorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
80-100 de rüzgarmı var.Rodajda olduğunu bilmiyordum.Sen 150 üzerlerine çıkda nasılmış gör.
Bak iyi etmedin şimdi. Hiç iyi etmedin :D
ozan1991
17 Nisan 2019, 04:19
150 üzerinde uzun süre gitmez bence kimse o kadar zorlamaya gerek yok en fazla 2dk gitmişimdir,120 bandı beni hiç bir yönden zorlamıyor 1 saat gidebilirim o hızda sonra inip yüreyesim hareket edesim geliyor
Angrypower
17 Nisan 2019, 10:54
Rüzgar karşıdan esip boynuna rüzgar tersten binmiyorsa ben gidiyorum. Uçmakdereye giderken yol bitmez yoksa.
Mlhbl07
17 Nisan 2019, 11:00
arkadaşlar 6. vites 6.000 - 7.000 devirde mesela 120 km hızla gidiyorken tabi sürüşe başlamamın 20. dakikası gibi,
hızım 80 - 90 a düşürdükten sonra (hala 6. vitesteyim) 4.000 - 4.500 devirlerde seyir halindeyken, gaz kolunu tekrardan hızımı yükseltmek için açtığımda, devirlenirken çamaşır makinesi gibi motor bloğundan sert tok metale vurması sesi gibi bir ses geliyor.
açıkçası bu durum biraz endişe uyandırdığından, buraya yazıyım başına gelen vs. varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. veya sizlerin motosikletleride aynı şekilde mi oluyor?
mavellen
17 Nisan 2019, 11:08
arkadaşlar 6. vites 6.000 - 7.000 devirde mesela 120 km hızla gidiyorken tabi sürüşe başlamamın 20. dakikası gibi,
hızım 80 - 90 a düşürdükten sonra (hala 6. vitesteyim) 4.000 - 4.500 devirlerde seyir halindeyken, gaz kolunu tekrardan hızımı yükseltmek için açtığımda, devirlenirken çamaşır makinesi gibi motor bloğundan sert tok metale vurması sesi gibi bir ses geliyor.
açıkçası bu durum biraz endişe uyandırdığından, buraya yazıyım başına gelen vs. varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. veya sizlerin motosikletleride aynı şekilde mi oluyor?
Vites büyük geldi,devir düşük kaldı,vites küçült sesinden farklımı?
Mlhbl07
17 Nisan 2019, 11:21
sevgili mavellen, bahsettiğin gaz kesme olayı 3.000 - 4.000 devir arasında bir yerde oluyordu değilmi? bendede var çünkü aynısı. yazılımı attırdım ancak bir şey değişmedi. tekrardan gideceğim müsait bir zamanda servise konuşucam. motor henüz 900km de[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
[QUOTE=mavellen;4461880]Vites büyük geldi,devir düşük kaldı,vites küçült sesinden farklımı?
aynı dediğin sesten evet ama 3. 4. viteste o gelen "vites küçült sesi"nden çok daha yoğun ve gürültülü
kdiner
17 Nisan 2019, 12:13
[QUOTE=mavellen;4461349]Bende önceden gaz kesme gibi birşey vardı anlık oluyordu.Uzun süredir olmuyor.Yazılımda attırmadım.Şuan bir şikayetim yok.Bağzılarında ön kafadan ses geliyormuş buda montajla alakası sorun.
sevgili mavellen, bahsettiğin gaz kesme olayı 3.000 - 4.000 devir arasında bir yerde oluyordu değilmi? bendede var çünkü aynısı. yazılımı attırdım ancak bir şey değişmedi. tekrardan gideceğim müsait bir zamanda servise konuşucam. motor henüz 900km de[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
aynı dediğin sesten evet ama 3. 4. viteste o gelen "vites küçült sesi"nden çok daha yoğun ve gürültülü
Mavellen e katılıyorum dediği gibi 6.viteste bu ses biraz daha fazla olur yol devir durumuna göre ama 3 4.viteste biraz daha az olur, viteste devri koruyabilirseniz çok az etki eder ama düşerse geçte olsa toplar ama o sesi yapacaktır.
maktama
17 Nisan 2019, 12:43
sevgili mavellen, bahsettiğin gaz kesme olayı 3.000 - 4.000 devir arasında bir yerde oluyordu değilmi? bendede var çünkü aynısı. yazılımı attırdım ancak bir şey değişmedi. tekrardan gideceğim müsait bir zamanda servise konuşucam. motor henüz 900km de
...
Mlhbl07, Tekrar yazılım attırırsan aletin üstündeki ekrandan yazılımın hangi versiyonunun atıldığına bakabilir misiniz?
BAK10IN1805117.hex gibisinden yazı yazmalı, sondaki 117 versiyonun oluyor (önceki 1805 ise sanırım 2018 yılı 5. ay yazılımı demek, tam emin değilim bundan).
Tam kodu alıp ya da fotğrafını çekip paylaşabilirsen sevinirim.
Mlhbl07
17 Nisan 2019, 16:37
Mlhbl07, Tekrar yazılım attırırsan aletin üstündeki ekrandan yazılımın hangi versiyonunun atıldığına bakabilir misiniz?
BAK10IN1805117.hex gibisinden yazı yazmalı, sondaki 117 versiyonun oluyor (önceki 1805 ise sanırım 2018 yılı 5. ay yazılımı demek, tam emin değilim bundan).
Tam kodu alıp ya da fotğrafını çekip paylaşabilirsen sevinirim.
yazılım atmak için kullanılan o aletten bahsediyorsanız mevcut olmadığı için malesef görüntüleyemem. ancak yetkili servisde de bi dk fotoğrafını çekeyim forumda paylaşıcam çözüm için desem ayıp olur. neyse bahsedeyim bakalım sorundan kendisi de bir baksın şahit olsun nasıl bir çözüm üreticek. çok sağolun yinede
mavellen
18 Nisan 2019, 08:50
[QUOTE=mavellen;4461349]Bende önceden gaz kesme gibi birşey vardı anlık oluyordu.Uzun süredir olmuyor.Yazılımda attırmadım.Şuan bir şikayetim yok.Bağzılarında ön kafadan ses geliyormuş buda montajla alakası sorun.
Evet o devirlerde oluyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
Benim durumum belli olmaz :)
Kesmedi değilmi?Daha güçlü bir alet olsun istiyorsun.Dominar zehiri verdiğinde ayrılıp daha büyük cc geçmek istiyor insan.
Angrypower
18 Nisan 2019, 08:59
Ben küçük cc’ye geçtim :bounce:
mavellen
18 Nisan 2019, 09:01
Ben küçük cc’ye geçtim :bounce:
Japonların büyük cc de çok pahalı.
Angrypower
18 Nisan 2019, 09:08
Bende cbr650f’e hasta kalmaya başladım. Dün bir tane bulup üstüne oturdumda belimi fazla ağrıtmadı.
Bende cbr650f’e hasta kalmaya başladım. Dün bir tane bulup üstüne oturdumda belimi fazla ağrıtmadı.
Güzel alet vallahi. Tork değeri de etkileyici; kendisinden 100cc daha büyük olan NC'den sadece 4Nm düşük torku var... (68'e karşu 64Nm)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO