Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Cloud
16 Aralık 2018, 13:30
Sayın Cloud verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tek kriterim elbette yakıt değil ama psikolojik bir sınırım var ve 4lt altı benim için gayet uygun. Aslında biraz da yaz döneminde otoban kullanımım olduğu için (aşırı yakmadan ve bağırmadan) otoban seyir hızında rahat gitmek istiyorum. Bu konuda, yani motoru kullanım amacı ve şekli konusunda seninle benzer durumda olduğumuzu düşünüyorum, bu nedenle de senin deneyimlerini buradan ve bloğundan takip ediyorum. Son sözüm, bugün itibariyle pulsarımı satmış bulunuyorum :( ama özledim keratayı.
Sayın Norton sizi Tebrik ederim. Ben de umarım sizin yakaladığınız tüketim değerlerini görürüm. Genelde sakin ve yavaş sürüşü tercih ediyorum böylece güvenli ve ekonomik oluyor.
Son olarak Kdiner, 0,3MB boyutunda söylediğin isimde bir program indirdim bunları yazarken; inşallah virüs değildir :)
Tamam o zaman Dominar sana da uyar. Yine de fırsat bulursan bir test sürüşü yap, sonra ulan 250cc japon mu alsaydım deme. Ben fiyata takılmasam yüksek ihtimal 250cc bir japon alırdım ama aldığım dönem madden gerçekten 1000 tl'yi bile önemsediğim bir dönemdi, ki hala öyle. O yüzden yeniden Bajaj aldım.
Şimdilik memnunum, Zaten şu anda 250cc japonlar da fiyatça uçtu. Yeni xmax250 düşündürücü tabii skutır olabilir diyen için(Domiden önce ciddi ciddi düşünmüştüm, ama bir daha gelmeyecek diye ve 300cc de fiyatça uçuk olduğu için vazgeçmiştim ama getiriyor adamlar ön sipariş almaya başlamışlar, 25binTL bayılırım diyen için olabilir(açıkçası benim kullanım amacıma uygun bi alet xmax250 ama skutırı emeklilikte alırım diyorum artık.:) Hani Domi'yi kredi ile almasam satıp bi yeni xmax 250 patlatabilirdim ne yalan söyliyim. Bakalım belki ileride. ) Bir de içimde hala motosiklete binme arzusu var, skutıra değil, 12 yıl önce bu yola çıkarken vitesli motosiklete binmek hevesiyle çıktım ve skutırı düşünmedim hiç. Şimdilerde %90 işe gitgele kullandığım için bazen maxi skutır aklıma düşüyor ama bütçem ve aldığımda elde edeceğim hissiyat beni bu yoldan uzak tutuyor.
Benim Domiyi aldığım fiyatın üstüne en az 3 - 4 bin koymadan 250cc japon alınamıyordu, ben de cebimi düşünüp, japonlara da sinir yapıp girmedim o borca.
Bu konuda da aynı ise durumun Dominar bence F/P motorudur hala, hele hele bizim gibi sakin denecek şekilde kullanan insanlar için.
Bakalım benim Midnight yatıyordu 1 haftadır ben de yarın bir turlamayı düşünüyorum kendisi ile. Özletiyor kerata.:)
Uyarsa belki bir kaç foto da ben atarım, yazıp duruyoruz foto moto yok :)
Angrypower
16 Aralık 2018, 13:33
Abi bende 250cc japon var. Emin ol Dominar'ı gene alırdım. Sahip olduktan sonra farkına vardım :) Ha şunu diyeyim, gören yan yan ne güzelmiş bu die yanaşıyor. Yamaha'mı o? Yamaha iyidir muhabbetlerini duyuyorum.
Bajaj bu dediğimde ne o Hint'li mi? Hmm die burun bükenler çok oluyordu. Paranın kölesi olmuş gariban halkım :(
Cloud
16 Aralık 2018, 14:34
Abi bende 250cc japon var. Emin ol Dominar'ı gene alırdım. Sahip olduktan sonra farkına vardım :) Ha şunu diyeyim, gören yan yan ne güzelmiş bu die yanaşıyor. Yamaha'mı o? Yamaha iyidir muhabbetlerini duyuyorum.
Bajaj bu dediğimde ne o Hint'li mi? Hmm die burun bükenler çok oluyordu. Paranın kölesi olmuş gariban halkım :(
Çok doğru. Benim kastettiğim biraz da bu, hani satarken hesabı, ama diğer yandan benim kullanım tarz ve amacım için normalde 250cc iş görecekti, amacım da oydu aklımda hiç 250cc üstüne çıkmak yoktu, gel gelelim o fiyatları görünce mantığım ve bütçem o kadar paraya 250cc almaya razı olmadı.
O Hint mi diyen umrumda değil de, bazen hakikaten satarken fark yaratabiliyor bizde Japonlar, yoksa Dominar'ın 250cc Japondan ben kalitece devasa farkını göremiyorum.
kalite ve sürüş zevki sadece büyük cc'de olur diyen adam da var bu forumda ona bakarsan. Hani biz küçük cc ve onlara göre kötü marka motora bindiğimiz için ne zevk alabiliyoruz ne de kaliteden anlıyoruz. Ama bana birileri 600cc Japon alabilmem için hayrına para vermiyor, o yüzden ekmek köfte hesabı bunu alıyorum, maddi durumuma göre hareket ettiğim için beni eleştirecek adamında alnını karışlarım.
Şimdi Yamaha mı o diye sorana hee Yamaha desen tamam olacak yani, hani motorunun logosonu söküp bmw takan, honda takanlar gibi, aynını arabada bile yapan var. Niye ezik hissedeyim ki, bu benim tercihim, bütçem buna yetti, aldım kardeşim. Önyargılarınla sen uğraş bana ne? Der geçerim.:)
Angrypower
16 Aralık 2018, 20:02
Ben Eceabat'ta adamlara dedim Bajaj, hintli mi dediler evet dedim. Yalnız o küçümsediğin hintli izmir'e gidiyorum ve aklımda zerre şüphe yok dedim. Aval aval baktılar...
Norton772
21 Aralık 2018, 14:02
Yağmurdan günlerdir burnumuzu çıkaramıyorduk dışarı. Nihayet güneş yüzünü gösterdi. Hemen attım kendimi domi ile dışarı, dolaştım biraz. Özlemişim ya.
gerivites
21 Aralık 2018, 17:09
Dominara tvs aynası takan var mi aramızda. Varsa sonuçtan memnun mu
kdiner
21 Aralık 2018, 21:02
%100 memnun kalırsın sıkıntı olmadan takılıyor ve orijinalinden daha iyi gösterecektir, benim ayna kolu Pulsar cam kısmı ise dominar gayet memnunum.
Cloud
22 Aralık 2018, 12:18
Ben. Çok memnunum. Daha yüksek ve geniş. Pulsarda da aynısı vardı.
Açıkçası orjinal ayna da çok kötü göstermiyor domi'de gidon yapısı nedeniyle ama TVS aynası çok daha randımanlı.
Bu da foto:
https://i.hizliresim.com/LlERPZ.png (https://hizliresim.com/LlERPZ)
ozan1991
22 Aralık 2018, 13:24
Apache nin en güzel yanı aynasıydı hd görüntü sunuyor :cherry:
Ben ne zaman zincir bakımı yapsam arka frene bişeyler oluyor bugün en az 30dk arka abs devreye girmedi,zincire sıkıyorum halbuki spreyleri diske filanmı bulaşıyor acaba?:silent:
gerivites
22 Aralık 2018, 14:57
Yaşar ticarette sordum tvs aynasinin tanesine 55tl fiyat çekti. Camgöz motordan takim 30tlye kargo bedava sipariş verdim. En kotu ihtimal sapını değiştiririm sadece :)
Norton772
22 Aralık 2018, 15:28
Apache nin en güzel yanı aynasıydı hd görüntü sunuyor :cherry:
Ben ne zaman zincir bakımı yapsam arka frene bişeyler oluyor bugün en az 30dk arka abs devreye girmedi,zincire sıkıyorum halbuki spreyleri diske filanmı bulaşıyor acaba?:silent:
Senin yağ balataya yada diske sıçrama yapıyordur. Dikkat et öyle olunca frenler tutmuyor yada zor tutuyor. Frene doğru değil de başka yöne doğru sık spreyi. balata temizleyici sprey ile temizlersin şayet öyle olduysa.
ozan1991
22 Aralık 2018, 17:54
Senin yağ balataya yada diske sıçrama yapıyordur. Dikkat et öyle olunca frenler tutmuyor yada zor tutuyor. Frene doğru değil de başka yöne doğru sık spreyi. balata temizleyici sprey ile temizlersin şayet öyle olduysa.
düzeldi bi süre sonra arkadan öne doğru sıkıcam bi dahakine
Cloud
22 Aralık 2018, 20:12
düzeldi bi süre sonra arkadan öne doğru sıkıcam bi dahakine
Tam ortadan motor bloğuna yakın yerden sıkmayı dene, arka tarafına bir de mukavva ya da kalınca bir kağıt koyarak yaparsan genellikle zincir dışında pek bir yere bulaşmıyor.
levend84
22 Aralık 2018, 21:35
Ben. Çok memnunum. Daha yüksek ve geniş. Pulsarda da aynısı vardı.
Açıkçası orjinal ayna da çok kötü göstermiyor domi'de gidon yapısı nedeniyle ama TVS aynası çok daha randımanlı.
Bu da foto:
https://i.hizliresim.com/LlERPZ.png (https://hizliresim.com/LlERPZ)
Tvs nin her parcasi işlevseldir.
Norton772
22 Aralık 2018, 22:15
Bugün hava güzel olunca aldım hanımı attım kendimi dışarı.
https://i.hizliresim.com/4j8AMp.jpg (https://hizliresim.com/4j8AMp)
https://i.hizliresim.com/DY91yZ.jpg (https://hizliresim.com/DY91yZ)
https://i.hizliresim.com/QLW5VG.jpg (https://hizliresim.com/QLW5VG)
Angrypower
23 Aralık 2018, 12:30
Tvs nin her parcasi işlevseldir.
Tvs’nin reklam ve AR-GE sine seni getirmek lazım üstadım:)
Cyan
23 Aralık 2018, 12:55
Vallahi yahu, böyle levent84 gibi bilgili adam olunca benim bile alasım geliyor; bir derdin olsa sorunca çözüleceği garanti, üstelik ucuz muadil parça vs her bir şeyi biliyor adam...
Angrypower
23 Aralık 2018, 13:08
Bugün hava güzel olunca aldım hanımı attım kendimi dışarı.
https://i.hizliresim.com/4j8AMp.jpg (https://hizliresim.com/4j8AMp)
https://i.hizliresim.com/DY91yZ.jpg (https://hizliresim.com/DY91yZ)
https://i.hizliresim.com/QLW5VG.jpg (https://hizliresim.com/QLW5VG)
Abi iyi yapmışsınız da yenge galiba İspanyol paça giymiş. Mazallah zincir kapar. Daha dikkatli olmakta fayda var. Tekeriniz düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Vallahi yahu, böyle levent84 gibi bilgili adam olunca benim bile alasım geliyor; bir derdin olsa sorunca çözüleceği garanti, üstelik ucuz muadil parça vs her bir şeyi biliyor adam...
Ben yeminle alıyordum. Çevre baskısı yüzünden vazgeçtim. Bıktım Japon iyidir nidalarından. Japon sahibi olmadan ölmeyeyim die aldım resmen. Kara düzen mis gibi. Yeni nesil kıymetini bilmiyor eskinin sağlamlığının.
levend84
23 Aralık 2018, 19:05
Sagolun varolun dostlar,
Angry ile daha once motorlar hakkinda ciddi anlamda ozelden gorusmelerimiz oldu.
Geçen yil Xmaxi sattigim zaman elimdeki nakite 5bin daha ekleyip doviz almistim kenarda dursun hesabı,baktim yukselmeye başladi hic ellemedim,crypton cubla idare ettim,
Mayis,haziran gibi,2.el nc 700s,0km dominar,0km cb500(nakitte 30bine birakan bayiler oldu,2008 vstrom 650,motorlari takibe başladim.
Daha sonra risk analizi yaptim.
Aga hop dur bakalim,ne yapiyorsun?bakim,işletme,deger kaybi,vs.vs.
Zaten motosikletle saglam km yapan biriyim.
2008 30 bin km de vstrom alacaksin 24bin tl ye.bir o kadarda bineceksin vs.vs.
Nakit 8bin tlye tvs aldim.basit sistem,tamiri kolay,fren balatasi,debriyaj balatasi,lastik,vb.tum yedek parcalari garaja gömdüm,kalan butceyi,kenara koydum,kara gun parasi.
İnazuma,pulsar,crf kullanan arkadaşlarim ilk etapta bu ne yaa ala ala bunumu aldin muhabbeti yaptilar,suruslerde verdim kullandilar,vaybe ulan motor cidden iyi gidiyor,frenleride karar,az yakiyor,iyiki almssin demeye başladilar.
Devir ekonomi devri,gonul isterki en guzeline binelim,ama borç odemekten garajda yatan,binemedigim motoru ne yapayim..
Bana faydasi olmayan kilisenin papazi hesabı...
Tekeriniz duz bassin.
Cloud
24 Aralık 2018, 13:27
Sagolun varolun dostlar,
Angry ile daha once motorlar hakkinda ciddi anlamda ozelden gorusmelerimiz oldu.
Geçen yil Xmaxi sattigim zaman elimdeki nakite 5bin daha ekleyip doviz almistim kenarda dursun hesabı,baktim yukselmeye başladi hic ellemedim,crypton cubla idare ettim,
Mayis,haziran gibi,2.el nc 700s,0km dominar,0km cb500(nakitte 30bine birakan bayiler oldu,2008 vstrom 650,motorlari takibe başladim.
Daha sonra risk analizi yaptim.
Aga hop dur bakalim,ne yapiyorsun?bakim,işletme,deger kaybi,vs.vs.
Zaten motosikletle saglam km yapan biriyim.
2008 30 bin km de vstrom alacaksin 24bin tl ye.bir o kadarda bineceksin vs.vs.
Nakit 8bin tlye tvs aldim.basit sistem,tamiri kolay,fren balatasi,debriyaj balatasi,lastik,vb.tum yedek parcalari garaja gömdüm,kalan butceyi,kenara koydum,kara gun parasi.
İnazuma,pulsar,crf kullanan arkadaşlarim ilk etapta bu ne yaa ala ala bunumu aldin muhabbeti yaptilar,suruslerde verdim kullandilar,vaybe ulan motor cidden iyi gidiyor,frenleride karar,az yakiyor,iyiki almssin demeye başladilar.
Devir ekonomi devri,gonul isterki en guzeline binelim,ama borç odemekten garajda yatan,binemedigim motoru ne yapayim..
Bana faydasi olmayan kilisenin papazi hesabı...
Tekeriniz duz bassin.
Çok da mantıklı bir iş yapmışsınız bence.
Ben de 250cc Japon alacakken Dominar için aldığım fiyatı ve inceleyince sürünce gözlemlediğim devasa fark olmayışını baz alıp gidip Dominar aldım.
Valla bu Japon Avrupa malı bilmem ne işleri bizim gibi bu işlerden ezik hisseden insanların barındığı ülkelerde daha fazla oluyor sanırım, başka memleketlerde böyle bir şey yok.
Ayrıca kimsenin kimseyi bütçesine göre hareket ettiği için eleştirmeye hakkı yok. Ha şunu anlarım aynı paraya aynı özelliklerde bir Japon vardır(ki genellikle onun da işletme maliyeti daha fazladır) o zaman niye onu almadın dersin, ama fiyat performans olarak daha iyi Japon o paraya yoksa ben niye daha yüksek paraya daha azını alıp üstelik daha fazla işletme maliyetine katlanayım.
Bazen ben de Dominarı satsam daha üst modele değil yine alt cc bir modele geçerim diyorum mesela. Gerçi sorun çıkmadığı sürece uzun süre binmek azmindeyim o ayrı.
Kim ne derse desin, mühim olan kişinin kendi bütçesi ve tercihleridir.
Durumum olsa ilk alacağım motosiklet Africa Twin olurdu, ama yok, ne yapayım binmeyeyim mi motosiklete?
Belli bir yaştan sonra zaten bu tip eleştirileri de umursamamaya başlıyor insan.
İyi yapmışsınız. Güle güle binin.
gerivites
24 Aralık 2018, 18:27
Yahu bu tvs aynası sağ düz diş imiş. Bizimkisi ters diş. Bunu nasıl takacağız
kdiner
24 Aralık 2018, 18:30
tvs aynası da aynı şekil olması lazım o işte bir terslik olmasın, yoksa yeni modellerde düz diş mi acaba.
Cloud
24 Aralık 2018, 18:52
Bizimki ile aynı, denedin mi takmayı, yeni modelde mi değişmiş anlamadım. Benim motorda takılı duruyor aynı yönlere dönerek takılıyor. Bazen internette açıklamalarda yazıyorlar insan farklı sanıyor, ben de almadan satıcıya sormuştum, gelen aynanın takılışı domideki ile aynı. Ben bu aynayı pulsar'da da kullandım.
gerivites
24 Aralık 2018, 19:07
Aldığım ayna epey ucuzdu. Seti 30tl :) çakma olabilir. Solda sorun yok ama sağ takılmadı. Satıcıya sorayim bakayim
Cloud
24 Aralık 2018, 19:12
Aldığım ayna epey ucuzdu. Seti 30tl :) çakma olabilir. Solda sorun yok ama sağ takılmadı. Satıcıya sorayim bakayim
Valla ben 2016'da setini 45 tl'ye almıştım, bilemedim şimdi. Aynanın kutusunda TVS logosu vardı, içindeki poşetlerde de. Belki apache'nin yeni modelleri farklıdır. Bir de benim aynalarda ingilizce olarak yazı var hani şu, "aynadaki cisimler göründüğünden daha yakındır" uyarısı.
levend84
24 Aralık 2018, 19:45
Bizimki ile aynı, denedin mi takmayı, yeni modelde mi değişmiş anlamadım. Benim motorda takılı duruyor aynı yönlere dönerek takılıyor. Bazen internette açıklamalarda yazıyorlar insan farklı sanıyor, ben de almadan satıcıya sormuştum, gelen aynanın takılışı domideki ile aynı. Ben bu aynayı pulsar'da da kullandım.
Yamaha aynalari gibi takiliyor.ayni mantik.(japon gurubu)
sheriff87
24 Aralık 2018, 20:03
Arkadaşlar ben discover aynası taktırdım çok güzel oldu. Pulsarda da aynısını yapmıştım.
corvia
25 Aralık 2018, 13:30
Merhaba arkadaşlar, ybr 125 ESD sahibiyim. İlk motorum. 30000 km oldu. Son 1 yıldır eşimi de yanıma alıyorum. Araba olmasına rağmen motosiklet ile ulaşım sağlıyorum. 2019'da gezi planlarım da var. Doğal olarak ybr bize yetmiyor. Yine son 1 yıldır dominarı takip ediyorum. Soruma dönersem, şuan en uygun sıfır olarak üçerler motorda 19690 TL'lik fiyat var. 2019'da motorun fiyatları ve kredi oranlarının da yükselmesinden korkarak, kredi çekip alsammı diyorum. ÖTV indirimini de bekledim ama hala sonuç çıkmadı. Yeni yılda ÖTV indiriminin geleceğini de düşünmüyorum. Size danışmak istedim.
ozan1991
25 Aralık 2018, 19:12
Merhaba arkadaşlar, ybr 125 ESD sahibiyim. İlk motorum. 30000 km oldu. Son 1 yıldır eşimi de yanıma alıyorum. Araba olmasına rağmen motosiklet ile ulaşım sağlıyorum. 2019'da gezi planlarım da var. Doğal olarak ybr bize yetmiyor. Yine son 1 yıldır dominarı takip ediyorum. Soruma dönersem, şuan en uygun sıfır olarak üçerler motorda 19690 TL'lik fiyat var. 2019'da motorun fiyatları ve kredi oranlarının da yükselmesinden korkarak, kredi çekip alsammı diyorum. ÖTV indirimini de bekledim ama hala sonuç çıkmadı. Yeni yılda ÖTV indiriminin geleceğini de düşünmüyorum. Size danışmak istedim.
Bence kredi çekilmez şuan ki faiz oranlarıyla inazuma filan alın 2. El yeter size siz bilirsiniz yine
newmoto76
26 Aralık 2018, 10:28
ÖTV indirimi motosiklet sektörü için artı kaçınılmazdır.. Bu nedenle ÖTV indirimini beklemenizi tavsiye ederim.. Hükümet eninde sonunda motosiklet sektörü içinde mutlaka bir indirim yapacak..
maktama
26 Aralık 2018, 13:42
Bence kredi çekilmez şuan ki faiz oranlarıyla inazuma filan alın 2. El yeter size siz bilirsiniz yine
Şu anda bu faiz oranlarında kredi çekilmez bence de. Nakitiniz olursa tamam, ama krediye bulaşmayın derim.
Bir miktar peşin verip(motorunuzu falan satıp) gerisini kredşkartına taksit falan yaptırabilirseniz ne ala. Yoksa bulaşmayın derim ben.
niyetsizadam
26 Aralık 2018, 23:09
valla bende yukardaki arkadaşla aynı durumdayım ama asıfır motosiklet almaktan şimdilik geri duruyorum. uygun 2.el kovalıyorum.Aslında başlarken 20 25 kredi çekip araba alayım birikim olsun diyordum ama bu paralara araba almak artık imkansız hale gelmiş maalesef.
Ayrıca ben ötv indirimi beklemiyorum açıkçası. He diyelim ki geldi 2. el uygun bir motosiklet alırsam çok ciddi bir değer kaybı yaşamayız diye düşünüyorum.
Fakaati asıl sorum dominar özellikle 2.el açısından doğru tercih mi ? ilerde satarken iyi kötü yormadan gider mi diye düşünüyorum ? çok aşırı km yapamam zaten yoğun çalışıyorum. ya da yerine özellikle touring için başka ne olabilir ? asıls oru bu.
corvia
27 Aralık 2018, 11:56
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2.el'in fiyatları ederi olmadığı için sıfırları da araştırıyorum. Motosiklet satışta çalışan bir arkadaşım da krediye girmememi, önümüzdeki birkaç aylık süreçte dominarda yüksek bir zam olmayacağını öngördüğünü söyledi. Araba da ilanda sadece 1 kişi aradı. Ölü dönemde olduğumuz için beklemeye devam edeceğim. İnşallah şu araba satılır da, elimde nakit olur. Araç içinde, bayideki arkadaşım ile konuştuğumda şu ötv kampanyalarının bitmesini beklememi söyledi. Bakalım hayat ne getirecek..
ozan1991
27 Aralık 2018, 15:30
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2.el'in fiyatları ederi olmadığı için sıfırları da araştırıyorum. Motosiklet satışta çalışan bir arkadaşım da krediye girmememi, önümüzdeki birkaç aylık süreçte dominarda yüksek bir zam olmayacağını öngördüğünü söyledi. Araba da ilanda sadece 1 kişi aradı. Ölü dönemde olduğumuz için beklemeye devam edeceğim. İnşallah şu araba satılır da, elimde nakit olur. Araç içinde, bayideki arkadaşım ile konuştuğumda şu ötv kampanyalarının bitmesini beklememi söyledi. Bakalım hayat ne getirecek..
Dominarı 2. El al bence piyasası pek yok şuan zor satıyorlar temizini bul 3-5 bin km de boşuna zarar etme 0 alıp
niyetsizadam
28 Aralık 2018, 19:44
uygun fiyatlı ikinci eller mevcut krediyi çektim yarın bakacağım bir tanesine 6400 km de tek falsosu beyaz olması onun dışında güzel makine allah var. f/p lastik ne oneriyorsunuz buna arkadaşlar?
ayrıca kış için dizlik genel kullanım için bir bot ve 1 ya da 2 pantolon alacağım sanırım.
ozan1991
28 Aralık 2018, 19:51
uygun fiyatlı ikinci eller mevcut krediyi çektim yarın bakacağım bir tanesine 6400 km de tek falsosu beyaz olması onun dışında güzel makine allah var. f/p lastik ne oneriyorsunuz buna arkadaşlar?
ayrıca kış için dizlik genel kullanım için bir bot ve 1 ya da 2 pantolon alacağım sanırım.
beyazda güzel bence hoş duruyor,stok lastikleri değiştir bence yazın iyi olsada kışın çok kötü özellikle ıslak zeminde allah korusun ben diablo rosso2 taktım kışın iyi değil dediler ama şu haliyle bile stok lastiklerden çok iyi servis bana michelin pilot road tavsiye etmişti ben dinlemedim rosso biraz zor ısınıyor ama ısındıktan sonra çok iyi tutuyor,mitas sport force kullanan var dominarda gerivites nickli arkadaşımız memnun diye biliyorum
gerivites
28 Aralık 2018, 20:28
Ben Pirelli angel CT taktirdim. Fiyatı gayet iyiydi. Viraja yatmalı bir sürüş deneyemedim daha ama şu ana kadar sehirici islak kuru hiç tehlike yaratmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Bu arada motoru da nakit 19a bıraktım lastikli :) yoksa haftaya galeriye gidecek
Norton772
29 Aralık 2018, 12:07
Mevcut üç renk de pek güzel değil ama içlerinde yine en güzeli bana göre beyaz. Ilk başta istemiyordum ama diğer iki rengi görünce bari forza siyah-beyaz Beşiktaş dedim ve aldım :thumleft:
Cyan
29 Aralık 2018, 12:12
Beyaz güzeldir, benim ilk iki motorum da beyazdı, şimdiki ise mat siyah (o da diğer renklerine göre en güzeli bence)
seyyah27
29 Aralık 2018, 12:38
Ben Pirelli angel CT taktirdim. Fiyatı gayet iyiydi. Viraja yatmalı bir sürüş deneyemedim daha ama şu ana kadar sehirici islak kuru hiç tehlike yaratmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Bu arada motoru da nakit 19a bıraktım lastikli :) yoksa haftaya galeriye gidecek
Hocam ilerleyen günlerde lastukler ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız? Ben de aynı lastikten almayı düşünüyorum
gondors1990
31 Aralık 2018, 08:29
Metzeler Sportec Street kullanan var mı? Fuar da kampanya falan olursa bende stok lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.
Selam arkadaşlar.
Bugün yakındaki bir bayide dominara baktım. Motor oldukça hoşuma gitti. Bana ağır gelebileceğini düşünmüştüm ama hiç öyle değil; hem sele yüksekliği fazla değil hem de motor derli toplu olduğu için kolay kontrol edebildim. Oturuş ve gösterge pozisyonu ergonomik geldi. Eşim de yanımdaydı O da beğendi Dominarı.
En önemlisi de bayi 20 bin TL gibi bir fiyat verdi, ilk bakımını da hediye edebileceğini söyledi. Şartlar uygun gibi görünüyor, siz ne dersiniz?
ftkrblt
01 Ocak 2019, 12:31
Selam arkadaşlar.
Bugün yakındaki bir bayide dominara baktım. Motor oldukça hoşuma gitti. Bana ağır gelebileceğini düşünmüştüm ama hiç öyle değil; hem sele yüksekliği fazla değil hem de motor derli toplu olduğu için kolay kontrol edebildim. Oturuş ve gösterge pozisyonu ergonomik geldi. Eşim de yanımdaydı O da beğendi Dominarı.
En önemlisi de bayi 20 bin TL gibi bir fiyat verdi, ilk bakımını da hediye edebileceğini söyledi. Şartlar uygun gibi görünüyor, siz ne dersiniz?
Tekirdağ ilinde 17750 tl fiyat verilmiş sıfır için yine Antalya'da 19400 fiyat verilmiş nakitte özel fiyat verilir demiş yani ufak bir pazarlık yapılabilir,bence 18500-19000 lira bandına düşer bayi,sıkı pazarlıkla alabilirsiniz,şu an sezonu değil bu yüzden pazarlık kozunuzu iyi kullanın derim,ve bu arada Tufanlar motorsa görüştüğünüz elindeki motorlar 2017 model pazarlık kozunuzu arttırır.
Selam arkadaşlar.
Ben İstanbul dışından aldım ve 18.000 altına alabilmiştim, alırken İstanbul'da 18.500'den aşağı bulamamıştım.. Arkadaşlar yazmış 2017 model artık 2.yaşına girdi aletler, biraz daha pazarlık et ya da Anadoludan getirt, benim motoru Ispartadan kargosunu bayii yaparak gönderdi. 2018 Nisan'da aldım ben. Sıkı pazarlık et hele hele nakit vereceksen epeyce bir düşürürsün fiyatı. Acele etme, bir kaç farklı bayiiden fiyat al. İlk bakımı zaten genellikle hediye ediliyor, benimki de öyleydi, üstelik motoru dışarıdan almama rağmen.:wiinkk:
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Motoru olmayanlar motorlansın, olanlar sağlıkla sürsün.:)
niyetsizadam
01 Ocak 2019, 19:12
ben de 4600 km de genel olarak temiz ve kazasız , yan .anta,uzun cam ve bikaç ekstra daha olan mavi bir dominar aldım 17000 tlye. hemen bir bakım yaptırıp 70 80 km kadar yol yaptım. rs200 den sonra güç oturuş şahane titreşim biraz var ama sorun değil.
fakat yan çantaların demirleri olmasına rağmen bir türlü düzgün bağlayamadım force gt marka çantalar kullanan var mıdır başka acaba ?
Angrypower
01 Ocak 2019, 22:47
16 ön yada 42 arka dişli tak.
Ben İstanbul dışından aldım ve 18.000 altına alabilmiştim, alırken İstanbul'da 18.500'den aşağı bulamamıştım.. Arkadaşlar yazmış 2017 model artık 2.yaşına girdi aletler, biraz daha pazarlık et ya da Anadoludan getirt, benim motoru Ispartadan kargosunu bayii yaparak gönderdi. 2018 Nisan'da aldım ben. Sıkı pazarlık et hele hele nakit vereceksen epeyce bir düşürürsün fiyatı. Acele etme, bir kaç farklı bayiiden fiyat al. İlk bakımı zaten genellikle hediye ediliyor, benimki de öyleydi, üstelik motoru dışarıdan almama rağmen.:wiinkk:
Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun.
Motoru olmayanlar motorlansın, olanlar sağlıkla sürsün.:)
Bayinin elindeki son motordu ve 2017 de gelen 2. parti olduğunu söyledi. Pazarlığı baştan sıkı tuttu demek :)
Şehir dışında daha uygun fiyatlar var ama motoru getirmek kış sezonunda zor olur diye çok düşünmüyordum. Bu kargo işi nasıl oluyorki, montajlı halde zarar vermeden taşımak zordur bence, güvenebilir miyiz?
Son olarak, anlamadığım konu şudur; Isparta'daki bayi nasıl bakım hediye etti, yani bakımı nasıl yaptırdınız?
kdiner
02 Ocak 2019, 21:33
Bayinin elindeki son motordu ve 2017 de gelen 2. parti olduğunu söyledi. Pazarlığı baştan sıkı tuttu demek :)
Şehir dışında daha uygun fiyatlar var ama motoru getirmek kış sezonunda zor olur diye çok düşünmüyordum. Bu kargo işi nasıl oluyorki, montajlı halde zarar vermeden taşımak zordur bence, güvenebilir miyiz?
Son olarak, anlamadığım konu şudur; Isparta'daki bayi nasıl bakım hediye etti, yani bakımı nasıl yaptırdınız?
İsparta daki bayi hediye etmiyor ilk bakım genellikle hediye ediliyor diyor, kuralkan ın talimatı varsa servislere o şekil bakım hediye ediliyor olabilir net bilgim yok onu da söylim ben 2.el almıştım çünki. Kargo işi trevego otobüse yüklenerek gönderiliyor galiba, aynalar sökük vaziyette otobüsün içine güzel bir şekilde yüklenerek seyahat ediyor siz aynayı takıp kontağı çevirip ilk benzinliğe gidiyorsunuz ve yolunuza bakıyorsunuz.
ozan1991
03 Ocak 2019, 21:55
Arkadaşlar yeni mtv ne kadar oldu son ödeme ne zaman bilginiz varmı?
kdiner
03 Ocak 2019, 21:56
Arkadaşlar yeni mtv ne kadar oldu son ödeme ne zaman bilginiz varmı?
Bu ay sonuna kadar olması lazım ve yıllık 333tl cik sadece. 6 aylık 166,5tl.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO