Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Cloud
05 Haziran 2018, 01:11
Ben 43 kullandım.Bana yetmedi.Belki size yeter.
Ben de 42 deniycem arkadaş da 42nin 100 120 km hızda kullanacaklar için ideal olduğunu söylemiş, benim durum bu. Yetmezse 43 e dönerim ama orjinali uzun süre kullanamayacağım kesin gibi.
levend84
05 Haziran 2018, 01:13
Ben de 42 deniycem arkadaş da 42nin 100 120 km hızda kullanacaklar için ideal olduğunu söylemiş, benim durum bu. Yetmezse 43 e dönerim ama orjinali uzun süre kullanamayacağım kesin gibi.
Bak işte dediğim gibi,orta devirler 100-120 ve benzeri limitlerde fark hissedilmez.
Cloud
05 Haziran 2018, 01:14
42 ile 43 diş farkı alt devirlerde hissedilmesede özellikle 8.000Rpm den sonraki yüksek devirlerde aradaki 1 diş farki hissedilebilir ölçude yansitacaktir.
Işin özü,Tamamen yüksek devir ile alakali.
titreşimde durum nedir her ikisini kıyaslarsak. Aynı mı, hızdan çok titreşim ve vites aralarının uzaması benim derdim.
levend84
05 Haziran 2018, 01:19
titreşimde durum nedir her ikisini kıyaslarsak. Aynı mı, hızdan çok titreşim ve vites aralarının uzaması benim derdim.
4.vitese kadar oranlarin değişmez,Arkadaşim,motorun 4.ten sonra daha az bağirdigini ve titresimin stok halden daha tatli oldugunu belirtiyor.
Ayni şekilde arkadaşim,42T ile rampalarda ve ara hizlanmalarda hiç sorun yaşamadigini soyluyor.
Cloud
05 Haziran 2018, 01:27
4.vitese kadar oranlarin değişmez,Arkadaşim,motorun 4.ten sonra daha az bağirdigini ve titresimin stok halden daha tatli oldugunu belirtiyor.
Ayni şekilde arkadaşim,42T ile rampalarda ve ara hizlanmalarda hiç sorun yaşamadigini soyluyor.
OK. Benim bunca yorumdan anladığım, benim işimi 42T görecek. Daha fazla kafa yormaya gerek yok bu konuda.Zaten servisim baymotoya da titreşim deyince 42 yaparız arkayı rahatlar demişti. Tek kişi ve 90 -120 aralığında süren biriyim, 130 u bile ancak sollamada filan görürüm, bana 42 yetecek gibi.
kdiner
05 Haziran 2018, 12:00
ben 42 dişliden yine memnunum, memnun kalmadığım nokta üçlü çantayı yüklü kullandığım zaman uzun yolda biraz eksisini yaşadım, ha her zaman 3 lü çantayı takıp uzun yola gidecekmiyim yok o yüzden tam karar veremedim, 42 dişli sadece yan çantayı takmayıp arka çantayı takıp yüklü uzun yola çıkınca sıkıntım yok bu şekilde çok gezdim sıkıntısını görmedim, 43 dişliyede şu yüzden pek sıcak bakmıyorum orjinal dişli ile arasında pek bir fark olmaz diye bir algım var vites arasının kısalmasını istemiyorum denemeden de birşey diyemiyorum. zincirimin bitmesi bana göre normal bakımlarını yağlamasını da yapıyorum, pulsarda 15000km olmak üzere iki defa zincir değiştirdim domide aynısı devam ediyor demek ki benim standartım bu.
reo
05 Haziran 2018, 12:13
.............
Bu arada ns200gidon yükseltmesini gp kompozit değilde diğerini takınca o parlak olanı 150ye de tam uymuştu ben de. Bilginize sayın reo.
Teşekkür ederim üstad.
Angrypower
05 Haziran 2018, 21:36
Walla ben motoru doldurdum doluşturdum fakat hoşuma gitmiyor nedense. Tekrardan çanta ve demiri söküp, rüzgar siperliğini indirip naked haline geri çevireceğim gibi. Bir sadece 40t dişliye dokunmam herhalde. Kış başında tekrardan gerisin geriye takarım die düşünüyorum. Tek sorun arka çanta demirini söküp orjinal tutamakları tutmak için hangi alet edavatı kullanmam gerekiyor? Touring versiyonu halini hiç sevmiyorum bu motorun. Kış gelip soğuklar bastırıncada tekrardan Touring moda çekip çanta tur camı falan yerine koyayım.
Hatta şeytan diyorki 45t dişliye çek sonra yanlıya yanlıya git ama zinciri kısalttık. Uğraşamayacağım tekrardan.
Norton772
05 Haziran 2018, 21:49
Ön camı bende çıkardım şimdilik. Bugün sele altına şu izolasyonu da yaptım. Yarın Side'ye giderken bir bakayım titreşim durumu nedir diye.
Angrypower
05 Haziran 2018, 21:53
Motoru fulledikçe gözümden düştü resmen. Şu lokma takımı tornavida ıvır zıvır ne gerekiorsa öğreneyimde sökeyim şunları cuma akşamı. Uçmakdereye giderken kendimi pazarcı gibi hissettim geçen hafta :queen:
Boldpilot
05 Haziran 2018, 21:56
Motoru fulledikçe gözümden düştü resmen. Şu lokma takımı tornavida ıvır zıvır ne gerekiorsa öğreneyimde sökeyim şunları cuma akşamı. Uçmakdereye giderken kendimi pazarcı gibi hissettim geçen hafta :queen:
senin ilacın belli 😀😁
https://i.resimyukle.xyz/1QWV1a.jpg (https://resimyukle.xyz/resim/1QWV1a)
Angrypower
05 Haziran 2018, 21:59
senin ilacın belli ����
https://i.resimyukle.xyz/1QWV1a.jpg (https://resimyukle.xyz/resim/1QWV1a)
Girme kanıma. Allah belamı versin takasa girseler alacağım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-drd-motorbikes-atasehir-den-yamaha-mt-07-576272536/detay
Şansımı zorlayacağım gibi galiba. MT'ye gireceğim girmesine de ben hergün 85km yol yapıyorum. Alete acıyorum.
Allah'tan daha hiç kullanma şansım olmadı. O yüzden aklımı kaybetmiyorum daha...
Boldpilot
05 Haziran 2018, 22:07
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-drd-motorbikes-atasehir-den-yamaha-mt-07-576272536/detay
Şansımı zorlayacağım gibi galiba. MT'ye gireceğim girmesine de ben hergün 85km yol yapıyorum. Alete acıyorum.
Allah'tan daha hiç kullanma şansım olmadı. O yüzden aklımı kaybetmiyorum daha...
33500de benim makina, şeytan kulağına geçen gün 8500km de mt ye bindim benimki daha stabil. Bakımı aksatılmaz teker felan yapılmazsa cp2 motor bloğu üzmez. 30 binde zincir dişli seti değişti, akü ve ön fren balatası orjinal.
33.500e kadar 4 kez yağ, 2kez biadil yağ filtresi (15tl), zincir dişli seti, buji ve hava filtresi , arka fren balatası değişti.
mavellen
05 Haziran 2018, 22:09
Bende diyorum satayım dominarı alayım sıfır bir mt07 veya ikinci el bir mt09 son sahibi ben olayım motor alma satma defterinide kapatayım.Çok istiyorum.Ben motora yazın biniyorum.Kışın kullanmuyorum.Amma işte ben o gaz koluna hakim olamam.Motor on numara lakin kendime güvenmiyorum.200 km üstü naked bir motor akıllara zarar.
Angrypower
05 Haziran 2018, 22:16
Şimdi ben ne öneri istiyorum siz beni nereye doğru çekiyorsunuz? :queen: Ben yaz-kış biniyorum. İşe git gel. Lakin yazın buna kışında ikinci el bir SYM Fiddle 2 alıp da gidip gelebilirim gibi. Bana lokma takımı önerin. Nolur motor önermeyin. Geçen 2016 model NC750X kullandım. Aklım gitti.
Boldpilot
05 Haziran 2018, 22:18
Bende diyorum satayım dominarı alayım sıfır bir mt07 veya ikinci el bir mt09 son sahibi ben olayım motor alma satma defterinide kapatayım.Çok istiyorum.Ben motora yazın biniyorum.Kışın kullanmuyorum.Amma işte ben o gaz koluna hakim olamam.Motor on numara lakin kendime güvenmiyorum.200 km üstü naked bir motor akıllara zarar.
Hocam asıl racing kullanıyorsan korkman lazım, nakeddan korkma çünki 200km hızla en fazla 1 dakika seyredersin oda racingle 260 ta gittiğin tadı verir. Mt09 da yamaha kullanıcıyı düşünüp 223e limitör koymuş, motoru bıraksan 260 görür ama adamlar nakeda bunu yeterli görmüş.
Ben geçen sene Ağustos ayında ehliyet aldım daha öncesinde artçk olarak bile binmemiştim motosiklete. Çok şükür düşme tehlikesi bile yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Şimdi ben ne öneri istiyorum siz beni nereye doğru çekiyorsunuz? :queen: Ben yaz-kış biniyorum. İşe git gel. Lakin yazın buna kışında ikinci el bir SYM Fiddle 2 alıp da gidip gelebilirim gibi. Bana lokma takımı önerin. Nolur motor önermeyin. Geçen 2016 model NC750X kullandım. Aklım gitti.
Lokma takımında paraya acıma ömürlük kullan, izeltaş var bende şirkette stanley ikiside oldukça kaliteli.
Angrypower
05 Haziran 2018, 22:31
Lokma takımında paraya acıma ömürlük kullan, izeltaş var bende şirkette stanley ikiside oldukça kaliteli.
Alt tarafı çanta sökeceğim yahu. Zaten ben ömürlük alsam bizimkiler ya kaybedecek yada elaleme verecek. Ondan dolayı sadece ne almam gerektiğine odaklanıyorum. MT-07 olayına gireceğim gibi hadi hayırlısı. Bendeki tek sıkıntı motoru al sat serüveni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Ha bide şöyle bişey oldu. Dominar için konuşayım. Depoyu fulledim. Eve geldim 1,1km yol tuttu. Sonra yıkamaya götürüp getirdim 6,5km yol oldu. Kimseye de kullandırtmadım. Motoru eve getirip garaja koyduğumda 1diş benzin azaldı. Bu motor benimle dalga mı geçiyor? Anlamış değilim. Cumartesi gününden beridir hasta yatakda olduğumda yarın sabah bakacağım ne durumda die.
Boldpilot
05 Haziran 2018, 22:36
Alt tarafı çanta sökeceğim yahu. Zaten ben ömürlük alsam bizimkiler ya kaybedecek yada elaleme verecek. Ondan dolayı sadece ne almam gerektiğine odaklanıyorum. MT-07 olayına gireceğim gibi hadi hayırlısı. Bendeki tek sıkıntı motoru al sat serüveni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Ha bide şöyle bişey oldu. Dominar için konuşayım. Depoyu fulledim. Eve geldim 1,1km yol tuttu. Sonra yıkamaya götürüp getirdim 6,5km yol oldu. Kimseye de kullandırtmadım. Motoru eve getirip garaja koyduğumda 1diş benzin azaldı. Bu motor benimle dalga mı geçiyor? Anlamış değilim. Cumartesi gününden beridir hasta yatakda olduğumda yarın sabah bakacağım ne durumda die.
Bende sen gibi düşünüp çin malı ucuz bişey aldım önce cırcır anahtar bozuldu sonra bi kaç lokma sıyırdı 😁
yakıt konusuna gelince, dünki gezimde doğayı seyretmeye doyamayıp ortalam 100-130 arası seyrettim sonuç
https://i.resimyukle.xyz/xOfPaM.jpg (https://resimyukle.xyz/resim/xOfPaM)
Angrypower
05 Haziran 2018, 22:39
Bela mısın arkadaşım sen? Ben Uçmakdere'ye giderken 100-130 ile giderken rüzgara karşı savaşıyoruz. 4,30 yakıyor benim makine. Walla isyanlara geldim geleceğim.
Lokma takımına gelincede alt tarafı çanta demirini sökeceğim. Sanmıyorum öyle kolay kolay sıyırsın. Tek olayı çanta demirini söküp takmak olacak. Başka da bir işi olmayacak. Lakin bunlarında boy boy versiyonları var. 1/2,3/8,1/4 falan die.
mavellen
05 Haziran 2018, 22:41
Yakıyor motor.
levend84
05 Haziran 2018, 22:45
Ah ulan canlı para olacak,o motor 27.750 ye biter.
mavellen
05 Haziran 2018, 22:45
Rico stanley izeltaş hepsinin boy boy lokması var bende.Eskiden çinli alıyordum.Bu saydığım 3 setide uzun dönemdir kullanıyorum.Çokda memnunum.Arka tekeri buji anahtarım ile söküyorum oda izeltaş.En ufak sıkıntım olmadı.Olmadı arabanın bijonlarını bile söküyorum.
Boldpilot
05 Haziran 2018, 22:47
Motorun rahat gitmesiyle kilosuyla felan alakalı birazda. 150-160 sabit mt09 la yol yaptık mt09 benden az yaktı. Makina 150 ile rahat gidiyor ben bi tık zorlamış oluyorum buda direk yakıta etki ediyor.
Bide ara hızlanmalar çok önemli.
ozan1991
05 Haziran 2018, 22:50
ayaklığa alıp motoru depoyu öyle dolduruyor olmayasın ben motoru aldığımdan beri öyle yapıyordum aynı dediğin şey oluyordu son 2 benzin alışımda motorun üstünden inmiyorum düz bir şekilde tutuyorum motoru depoyu öyle dolduruyor baya farketti tam dolmuyor depo motor ayaklıktayken
Angrypower
05 Haziran 2018, 23:11
ayaklığa alıp motoru depoyu öyle dolduruyor olmayasın ben motoru aldığımdan beri öyle yapıyordum aynı dediğin şey oluyordu son 2 benzin alışımda motorun üstünden inmiyorum düz bir şekilde tutuyorum motoru depoyu öyle dolduruyor baya farketti tam dolmuyor depo motor ayaklıktayken
Aynen öyle yapıyorum. Depo dolana kadar benzin parasını karttan çekiyorum ve geliyorum. Dolayısıyla pompayı boş yere rehin tutmamış oluyorum. Benzin alırken Nakit ödemeye karşıyım.
dyavol-77
05 Haziran 2018, 23:15
Aynen öyle yapıyorum. Depo dolana kadar benzin parasını karttan çekiyorum ve geliyorum. Dolayısıyla pompayı boş yere rehin tutmamış oluyorum. Benzin alırken Nakit ödemeye karşıyım.
Benzin alırken nakit ödemeye karşıyım. Neden???....Özel değilse!
Angrypower
05 Haziran 2018, 23:16
Benzin alırken nakit ödemeye karşıyım. Neden???....Özel değilse!
Çünkü Puan kazanıyorum ve bir yerden sonra bedavaya benzin alıyorum. İkiside benim cebimden çıkarken neden sonradan bana bir getirisi olmasın?
borana
06 Haziran 2018, 01:08
Selam arkadaslar. Tayin sebebiyle ankaraya gidiyorum. Ankarada hangi servisi tavsiye edersiniz. Birde sogutma sivisi azalmis bunu neyle takviye edebilirim. Normal antifiriz koyariz dedi servis bende size danismak istedim. Tesekkurler...
dyavol-77
06 Haziran 2018, 06:24
Çünkü Puan kazanıyorum ve bir yerden sonra bedavaya benzin alıyorum. İkiside benim cebimden çıkarken neden sonradan bana bir getirisi olmasın?
Kaç puan veriyor yaw? Binde bir ancak, uğraşmaya değmez. 2 yıl puan biriktirsen 10tl olur ancak!!! Değer mi?
Nasate
06 Haziran 2018, 09:19
Kampanyaları takip ederseniz bankaların belirli bir miktar da benzin alana belirli bir miktar puan para geliyor. Hiç yoktan iyidir ? Sonuçta içeriye en fazla bi kaç adım atıp gideceksiniz kartla ödemek için okadar. (Dediğim 10 20 tl için değil tabiki )
HyperXCrossfire
06 Haziran 2018, 09:49
Ben de ankaradayim, daha servise gitmedim ama motomekanik'e iyi diyorlar. Ktm-bajaj yetkili servisi. Fiyat belki bir tık fazladir diğerlerine göre. Yaycilar vardi servis-satis olarak, servis kapandı sanırım şimdi.
re_death
06 Haziran 2018, 09:52
Selam arkadaslar. Tayin sebebiyle ankaraya gidiyorum. Ankarada hangi servisi tavsiye edersiniz. Birde sogutma sivisi azalmis bunu neyle takviye edebilirim. Normal antifiriz koyariz dedi servis bende size danismak istedim. Tesekkurler...
antifiriz ve saf suyu yarı yarıya karıştırıp takviye yapabilirsiniz
maktama
06 Haziran 2018, 10:57
Motomekanik bir miktar daha fiyatlıdır ancak mağazası servisi şık ve kalitelidir, servis yapılırken motorun yanında duramazsınız ancak üskattaki bekleme odasında çayınızı kahvenizi içerken tv ekranıdan izleyebilirsiniz, Motul yağ kullanırlar.
Bajaj'ın Yaycılar servisi kapanmıştı (servis işlerinin yapıldığı yere lastikçi açıldı). Yaycıların ustası Mahmut usta yeni açılan Bozdoğan Motor servisinde. İşinin ehli genç bir arkadaşımız. 2 hafta kadar önce bir kaza geçirdi ve kolunu kırdı sanırım, şimdi durumu nasıl bilemiyorum, ancak zaten yanında çalışan 2 arkadaş daha var.. Motor bakımı yapılırken yanında durabilirsiniz, isterseniz bilgi de edinebilirsiniz. Çayı kahvesi de var, daha samimi bir ortam. Fiyatları da daha uygundur, Motul yağ kullanıyorlar.
antifiriz ve saf suyu yarı yarıya karıştırıp takviye yapabilirsiniz
Bazı antifirizler zaten karışmış olarak geliyor, yani direkt konulabilir halde oluyorlar. Arkadaş buna dikkat ederek koysun. Her antifiriz de uygun olmaz, ekleme yapılacaksa motor içindekine uygun olanı koyulmalı, yoksa sıkıntı yaşanır.
kdiner
06 Haziran 2018, 11:46
Mahmut ustayı öneren kişi baya fazla, zaten servise gideceksiniz hem kontrol etmiş olurlar hemde gerekli eklemeyi yaparlar.
re_death
06 Haziran 2018, 12:44
Motomekanik bir miktar daha fiyatlıdır ancak mağazası servisi şık ve kalitelidir, servis yapılırken motorun yanında duramazsınız ancak üskattaki bekleme odasında çayınızı kahvenizi içerken tv ekranıdan izleyebilirsiniz, Motul yağ kullanırlar.
Bajaj'ın Yaycılar servisi kapanmıştı (servis işlerinin yapıldığı yere lastikçi açıldı). Yaycıların ustası Mahmut usta yeni açılan Bozdoğan Motor servisinde. İşinin ehli genç bir arkadaşımız. 2 hafta kadar önce bir kaza geçirdi ve kolunu kırdı sanırım, şimdi durumu nasıl bilemiyorum, ancak zaten yanında çalışan 2 arkadaş daha var.. Motor bakımı yapılırken yanında durabilirsiniz, isterseniz bilgi de edinebilirsiniz. Çayı kahvesi de var, daha samimi bir ortam. Fiyatları da daha uygundur, Motul yağ kullanıyorlar.
Bazı antifirizler zaten karışmış olarak geliyor, yani direkt konulabilir halde oluyorlar. Arkadaş buna dikkat ederek koysun. Her antifiriz de uygun olmaz, ekleme yapılacaksa motor içindekine uygun olanı koyulmalı, yoksa sıkıntı yaşanır.
evet onu atlamışım bazı antifrizler direk karışmış olarak satılıyor, ben shellden aldım karışım değildi birde 1 lt saf su alıp yarı yarıya 2 şişe karışım yaptım iş yerimde duruyor çok su azaltmıyor zaten çok uzun süre kullanırım , maliyette 20 tl gibitutara 2 lt karışımlı antifrizim oldu
Angrypower
06 Haziran 2018, 16:23
Benimde antifriz azalmıştı az bişey ve direk su koydular içine. Hani karıştıracaktık falan dedim. Motorun ilk içinde gelenin saf antifriz olduğunu söylediler ki bende arabaya direk saf antifriz atarım. İçinde su olan karışımdan daha iyi korur. Faydası olur, zararı olmaz. Servisimden art niyette beklemem. Art niyetleri olsa başka şeylerde yaparlardı. Genede servise götür ayak üstü hallederler. Zaten ellerinde vardır. Riske girmeye değmez.
kdiner
06 Haziran 2018, 16:34
eklenecek miktar 10 bilemedin 20ml başka değil, bu oranı 200ml ile karşılaştırmayın, servise gittiğinde hallederler.
re_death
06 Haziran 2018, 18:13
direk su koyuldumu çok çabuk eksilme yapıyor , direk antifriz de konur ama gereksiz olur çok soğuk derecelerde motor kullanılmicağı için yarı yarıya oran daha mantıklı oluyor, servisler direk takviye yapıyor , köşede dursun derseniz alıp kenarda tutulabilir benim gibi
Norton772
06 Haziran 2018, 19:48
Izolasyon seleye yardımcı olmadı maalesef. Titreşim totoda yine var. Ön camı çıkarıp denedim ama yok olmuyor böyle. Takıcam yine tur camını. Konfor daha iyi cam ile. Şu dişli olayını bende düşünüyorum 42 nasıl olur diye.
Angrypower
06 Haziran 2018, 20:16
Bir lokma numarası veremediniz. İlla tüm set olarak alacağım çantayı çıkarmak için -.-
Ben 40t kullanıyorum lakin bende memnun değilim. Eski apaçi 45t yi özlüyorum ama o zamanda şehir içinde titreşiyorum, hafta sonu uçmakdereye gidincede kendimden geçiyorum. Rüzgara karşı 45t ile 145 ile giderken şimdi 125-130 ile gidiyorum. Sanki orjinali ile oynamamak ve bir jel sele koymak daha iyi gibi geliyor gözümde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
Birde Dominar'ın zinciri 520'ye kaç bakla? Bilen varmı acaba?
ozan1991
06 Haziran 2018, 20:17
Bir lokma numarası veremediniz. İlla tüm set olarak alacağım çantayı çıkarmak için -.-
Ben 40t kullanıyorum lakin bende memnun değilim. Eski apaçi 45t yi özlüyorum ama o zamanda şehir içinde titreşiyorum, hafta sonu uçmakdereye gidincede kendimden geçiyorum. Rüzgara karşı 45t ile 145 ile giderken şimdi 125-130 ile gidiyorum. Sanki orjinali ile oynamamak ve bir jel sele koymak daha iyi gibi geliyor gözümde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
45t dişli iyi hacı 1. viteste gazı açmamla yanlıyorum :D
maktama
06 Haziran 2018, 21:49
Ben sırf ota b.ka yanlamaya başladığı için dişliyi küçülttüm😃 Bi sakin yaa...😄 Zevkler renkler👌🙂
kdiner
06 Haziran 2018, 22:11
Hangi model çanta demiri kullanıyorsun, orjinal tutamaçlar alyen anahtarla sökülüyor, elinde 8 10 12 13 14 15, ön arka tekeri zaten takım çantasında var, 3 4 5 6 7 8 10 alyen takımı al boyları uzun olan olursa daha iyi oda enjeksiyon kelepçesi 3 alyenle, gidon kolu 6 olması lazım, ön amortisör 8 10 galiba, arka amortisör yine aynı böyle böyle gidiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
direk su koyuldumu çok çabuk eksilme yapıyor , direk antifriz de konur ama gereksiz olur çok soğuk derecelerde motor kullanılmicağı için yarı yarıya oran daha mantıklı oluyor, servisler direk takviye yapıyor , köşede dursun derseniz alıp kenarda tutulabilir benim gibi
Su koyup denediniz mi neden su eksilsin ki ben hiç ekleme yapmadım, gerekli kontrolleri yaptırın varsa radyatör havasını da alsınlar. 30000km de ilk pulsarımın antifirizini kendim değiştim, şuan organik elimde 3 litre antifiriz var kırmızı renkli belki kış ayında bir bakım yapabilirim belki de dokunmam nasıl olsa nasıl yapıldığını biliyorum.
borana
06 Haziran 2018, 22:13
Cevaplar icin Tesekkurler arkadaslar. Birde su arka fren mevzusu var bana cok zayif geliyor sizdede ayni durum mevcutmu.
kdiner
06 Haziran 2018, 22:20
Izolasyon seleye yardımcı olmadı maalesef. Titreşim totoda yine var. Ön camı çıkarıp denedim ama yok olmuyor böyle. Takıcam yine tur camını. Konfor daha iyi cam ile. Şu dişli olayını bende düşünüyorum 42 nasıl olur diye.
İstersen 43 dişli tak bunu da her zaman dediğim gibi 3 lütfen çanta ful dolu olduğu için tavsiye ediyorum yoksa 42 gayet iyi, sele hakikaten dediğiniz kadar varmı yoksa benmi alıştım bilmiyorum o kadar uzun yola da gidiyorum sorun yaşamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Cevaplar icin Tesekkurler arkadaslar. Birde su arka fren mevzusu var bana cok zayif geliyor sizdede ayni durum mevcutmu.
Fren pedalını tutan iç kısımda kalan vidasını kontrol edin veya havasına baktırın, lastikler iyi olmadığı içinde iyi tutmuyor olabilir servise baktırın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
42 kullanıyorum bu durumu sevmiyor değilim yan yan gidiyorsun güzel oluyor ama kontrolü kaybedmediğin sürece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Orjinal dişli ile 520 120 bakladır. 15 42 520 118 bakla, 15 43 520 118 bakla yine kurtarıyor, 15 20 520 116 bakla olabilir tam emin değilim. Dişli küçültecek iseniz zincirden bakla çıkarmanız sorunu çözüyor yeni zincir almanıza gerek yok tabi zincir sağlam ise.
Angrypower
06 Haziran 2018, 22:29
Hangi model çanta demiri kullanıyorsun, orjinal tutamaçlar alyen anahtarla sökülüyor, elinde 8 10 12 13 14 15, ön arka tekeri zaten takım çantasında var, 3 4 5 6 7 8 10 alyen takımı al boyları uzun olan olursa daha iyi oda enjeksiyon kelepçesi 3 alyenle, gidon kolu 6 olması lazım, ön amortisör 8 10 galiba, arka amortisör yine aynı böyle böyle gidiyor.
RMS çanta ile çanta demiri var. Sadece çanta demirini sökeceğim orjinal tutamaklarını takacağım yaz için. Uzun T alyan seti mi almalıyım? Lokma setine gerek yok mu?
ozan1991
06 Haziran 2018, 22:54
Arkadaşlar full depo ile kaç km gidebiliyorsunuz ben en son 260km gittim uzun süre yanıp söndü benzin işareti 300km yi zor görürdü
Angrypower
06 Haziran 2018, 23:00
240-270 arası gidiyorum. 280 görmüşlüğümde oluyor da onlar ancak yağışlı havalarda. Lastikler tuttuğu sürece elimi gazdan pek ayırmıyorum.
re_death
06 Haziran 2018, 23:30
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Su koyup denediniz mi neden su eksilsin ki ben hiç ekleme yapmadım, gerekli kontrolleri yaptırın varsa radyatör havasını da alsınlar. 30000km de ilk pulsarımın antifirizini kendim değiştim, şuan organik elimde 3 litre antifiriz var kırmızı renkli belki kış ayında bir bakım yapabilirim belki de dokunmam nasıl olsa nasıl yapıldığını biliyorum.
ben denemedim bir arkadaş normal su koyuyordu bi ara devamlı eksilme yaptığını söyledi , en son amtifrizli safsu karışımı koyduğunda eksilme yapmadığını söyledi , benim motor daha yeni olduğundan direk karışım la tamamladım eksik kısmımı , şimdilik bir eksilme görmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Arkadaşlar full depo ile kaç km gidebiliyorsunuz ben en son 260km gittim uzun süre yanıp söndü benzin işareti 300km yi zor görürdü
il depo dolumumda 300km gittim biraz daha giderdi tek çentik kalmıştı , daha sonraki dolumlarımda 250-280km arası gitti , yedek depo olmadığı için riske girmek istemiyorum , sakin ve uzun yolda stabil 100 civarı bir hızda 300km yi çok rahat görür , şehir içi dur kalklar çok olduğu için sıkıştırma çok olduğu için ani gaz açmak gerektiği için benzin çabuk bitiyo
Cloud
07 Haziran 2018, 00:08
Norton bizi 42 dişli paklar. Diğer çözümler yeterli olmuyor. Ben 2500km dolunca yağı değişirjen dişliyi de 42 yaptıracam kesin. Bu haliyle uzun süre kullanamayacağımı biliyorum çünkü.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO