PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

mavellen
04 Ağustos 2017, 10:17
Piyasayı takip ederseniz böyle geçici indirimlerin standart bir durum olduğunu bilirsiniz daha geçen yıl başında 110 bin TL'lik Audi A3'ler 85 bin TL'den satıldı ama kimse de fiyatlar indi ah vah edip ağlamadı. Bu indirimler geçicidir, normaldir. Eldeki motorlar 10-15 gün içinde satıldı satıldı yoksa koca kış elde kalır, satıcıyı da düşünmek lazım adam motor satacak tabii ne yapsın, indirecek, kampanya yapacak satacak.

Bunu bilmeyenler ortalığı yaygaraya verip ithalatçı firmaya konuyu sızdırıca fiyatlar da tekrar yükseldi biz de motor alamamış olduk...
Konuyu neresinden tuttun kopardın anlamadım.Burda 2 aylık süreden bahsediyoruz,kampanyadan falan değil.Ne kampanyası kampanya yok.Eğer bu fiyata alabileceğimi bilseydim gider pulsar alırmıydım.Hafıylanma var ah vah yok.Bize yapılmış bir AYIP var.

sheriff87
04 Ağustos 2017, 11:00
Bu motor uzun yol için olur mu titreşim muhabbeti kafamı bulandırıyor??
Yasinin dediği gibi bu konu şahsi bir durum, Test edip karar vermen lazım başkasının demesiyle olmaz. Kütük gibi olan Pulsarla bile ben tek günde 900 km yaptım. Pulsarla karşılaştırınca bana göre Dominar kuş tüyü yatak. Oturuş pozisyonu çok iyi ve selesi çok daha rahat. Titreşim konusuda Pulsarla aynı bence. 5000 devire kadar titreşim sıfır, 5000-7000 devir arası biraz var ama devrini aldıktan sonra hissedilir bir titreşim yok benim nazarımda, dolayısıyla çok rahat uzun yol yapılır. Ha 5000 devirle bile uzun yol yapılır çünkü 5000 devirde hızı 115 civarı bişi oluyordu, yanılmıyorsam.

YaTutarsa
04 Ağustos 2017, 15:29
Biraz daha beklemek niyetindeydim ama bu %20'lik vergi zammı yetişti bajaj bayilerin imdadına :)
2014 Xmax 400'lüğümü satıp, 01.08.17 tarihi itibariyle Dominar sahibi oldum. Fuarda kendisini görmüş, o zaman zaten karar vermiştim.
Çok izledim, okudum... Titreşim korkuttu ama o kadar da değilmiş. Düşük cc li motordan geçen için titreşim tabiiki var. Kafadan şapka düşürür şekilde değil. 2 saat sıkıntısız sürersiniz. 2 saat sonunda benim belim ağrıdı mesela, hani el bilek şikayeti değil, belim ağrıdı öyle mola verdim.

Benim ilk vitesli motorum. O yüzden paylaşacağım benim için yeni olan izlenimlerim belki de vitesli motora göre normal şeyler olabilir.

- Motor sesi, egzos sesini bastırıyor. Egzozu duyamıyorum, olmazsa olmaz mı? Değil. Ama motor yerine egzozu duysaydım daha keyifli olurdu sürüşüm sanırım. Motor sesi derken zihninizde şu şekilde canlandırın, hani belli bir hızda giderken vites küçülterek kompresör freni yaparsınız motorun sesi yükselir ya. İşte o ses hep var :) Çok bağıran motorlardan hoşlanmıyorum. Egzoz almayacağım. Ama bu yükseklikteki ses motordan değil de egzozdan geleydi, benim için daha keyifli olurdu.

- Debriyajı çok yukarıda kavrıyor ve biraz sert gibi. Bir yerden sonra lütfen vites değiştirmeyeyim, trafik olmasın gibisinden dua etmeye başladım. Çok yordu elimi, takat kalmadı o derece (200km yapmıştım). Bunu servisle konuşacağım, umarım normal hali bu değildir.

- Titreşim bana göre yok. Xmax 400 kullananlar bilir. Motor kalkarken bir titrer, öyle bir titreşimle karşılaşacağımı sanıyordum. Titreşim var ama dikkatinizi dağıtacak, ağrı sızı yapacak kadar değil. 1-2 saatlik motor kullanımlarında sorun olacağını sanmıyorum. (Şuan motorum rodajda, 80km üzerine çevre yolunda çıkar gibi oldum, motor titreşimlenmeye başladı, hani vites atma titreşimi gibi, baktım zaten 6.vitesteymişim :) Sonra hıza baktım, rodaj geldi aklıma indim hızdan)

- Gidon çok aşağıda geldi bana. Şimdi önceki motor scooter olduğundan belki hepsi bana aşağıda gelecekti ama, vucüt ağırlığım bileklerime biniyor, bir süre sonra da ağrı yapıyor bileklerimde. He biri çıkar der ki canım o gidondan değil, titreşimden. İşte o zaman sıkıntı büyük! Belki ilk vitesli motorum kendimi sıkıyorum, ondan da kaynaklı olabilir. Motora şimdi bok atmayalım, zamanla anlaşılır. Biraz yüksekte oturunca daha rahat olduğumu farkettim. İlk bakıma kadar böyle sonra servisle durumu biraz istişare edicem...

- Arka fren herkesin dile getirdiği gibi biraz aşağıda ama sanırım ayağını arka frenin üzerinde giderek, balatayı yiyenlerden dolayı bu şekilde yapıldığını düşünüyorum. Amaç fren olduğunda buluyorsunuz kendisini, sadece bir tık aşağıda...

- Alet güzel alet. Çevredeki insanlar ve motorcular arasında farkediliyor. İri ve karizmatik. İri demişken, boy 176cm geri geri bir yere çekeyim, şöyle park edeyim derken cebelleşiyorum kendisiyle. Benim scooter'im de ağırdı(225kg) ama bunda bir de pedallar var, ayaklarını biraz daha geniş açman gerekiyor, o da motor boştayken hareket kabiliyetinizi çok sınırlıyor. (Benim boyum ve altındakiler için)

- İstanbul'da trafikte 1 - 2 ve 3cü viteslerle oynuyorsunuz sık sık. Birle kalkıyor(sadece kalkmaya yarıyor gibi), 2yle gidiyor, biraz 30-40km arası gideyim dedin mi 3cü vites. Önündeki araba yavaşladı 2, hızlanmıyor 1e düşür, hızlanır gibi oldu 2, yok yavaşladı 1, aha biraz açıldı yol 2-3... Viraj çıktı, çukurdu, tümsekti...
Debriyaj çeke çeke elim koptu, öldüm öldüm dirildim. Vitesli eziyet gibi geldi ama hayırlısı... (Bu konu benimle alakalı, belki motorun debriyajı biraz serttir, yoksa kas yapmam gerekiyor, vitesli alırken neyle karşılaşacağımı az çok biliyordum, pes etmek yok)

- Motorun yol tutuşu çok güzel, dönüşleri iyi, insana güven veriyor kesinlikle. Motor üzerinde verdiği his güzel. Hem basar giderim, hem de trafikte paşa paşa giderim moduna bürünebiliyorsunuz.

- Amortisörler, xmax e göre çok çok iyi. Bir çukura girdim ama resmen gözümü kapadım. Aa motor gayet yağ gibi girdi çıktı. xmaxle akordiyon gibi oluyordu vucudum. xmax çukurlardan kaçacak yer arıyordum. Bu da trafiğe vermeniz dikkati çukurlara vermeme neden oluyordu. Gerçi bunda da vites dikkatimi dağıtıyor. İlk vitesli motorum olduğundan vites atma ve düşürme eylemleri öncesi deviri kontrol ediyorum, öyle teyit alıp vites atıyorum falan. Ama bir müddet sonra vites olayında arabadaki gibi olursam, bu sorun ortadan kalkacaktır.

- 297km gittikten sonra tekrar fulledim. 49TL verdim. 16,5kuruş gibi bi rakam çıktı. 3,20lt / 100km gibi bir hesabı var. Tekirdağ istanbul arasında bunu yaktı. Şehiriçi verileri değil yani.

- Farlar süper.

- immobilizer olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı.
Xmax'imi çalmak istemişler, sırf immobilizer olması sayesinde çalamamışlardı. Bagajımı zorla açarak, yedek anahtar aramışlardı. Kasko yaptırdım dominar'a 1100TL vererek. 80$ a sattıkları aparatla immobilizer yaptıklarını iddia eden firmalar var. Keşke euro4 ile getirilen ABS şartının yanına bir de immobilizer ekleselermiş...

Video falan izlerken; bunu herkes söylüyor, şuna değinin buna değinin diyordum içimden. Neydi o merak ettiklerim unuttum :) Yine tekrara düştüysek affola.

mavellen
05 Ağustos 2017, 09:48
Depoyu dizlerin ile sık,yükün ellerinden kesildiğini göreceksin.Zamanla alışkanlık yapacak.İlk başlarda bacakların ağrıyacak ama zamanla alışacaksın.Ellerin zaten gidona baskı yapmaması gerekiyor.Rahmetli barkının dediği gibi hanım eli sıkar gibi.En güzeli barkının videolarını izle çokşey kapacaksın bu vitesli motor sürüş deneyimi hakkında.Zannedersem o debriyajın bir ayarı vardır şayet hidrolik değil ise.

alimcanbey
05 Ağustos 2017, 23:28
Ben de bugün dominar alarak aranıza katıldım. Dün konuya bakmamıştım şimdi ilk izlenimlerimi yazayım dedim yalnız yazmayı düşündüğüm her noktayı YaTutarsa 2 üst mesajda fazlasıyla yazmış.
Ben de scooterdan geçtim ve benim de ilk vitesli motorum boyum da 1.75 olunca bana yazacak pek bişey kalmamış. :)

Benim tek ekliyeceğim gidon turu biraz dar geldi fakat büyük ihtimalle benim kineticin turu baya fazla bisiklet gibi mübarek :D

adammotorsuz
06 Ağustos 2017, 14:08
Selamun aleyküm ahali ,tekeriniz düz bassın öncelikle.2016 Model 1.5 aylık Mondial R3xi Evo motorum var (3500kmde) , dominarıyla takas etmek isteyen olursa, özelden yazarsa sevinirim detayları konuşuruz.İyi gazlamalar :).(Kimse yanlış anlamasın lütfen beni,sadece motoru alıp kullanmada sıkıntı çeken veya motor ağır gelip memnun olmayan arkadaşlar belki vardır diye buraya yazdım)

-Black-
06 Ağustos 2017, 15:17
- Gidon çok aşağıda geldi bana. Şimdi önceki motor scooter olduğundan belki hepsi bana aşağıda gelecekti ama, vucüt ağırlığım bileklerime biniyor, bir süre sonra da ağrı yapıyor bileklerimde. He biri çıkar der ki canım o gidondan değil, titreşimden. İşte o zaman sıkıntı büyük! Belki ilk vitesli motorum kendimi sıkıyorum, ondan da kaynaklı olabilir. Motora şimdi bok atmayalım, zamanla anlaşılır. Biraz yüksekte oturunca daha rahat olduğumu farkettim. İlk bakıma kadar böyle sonra servisle durumu biraz istişare edicem...

Hayırlı olsun. Mavellen 'in dediği gibi, scooterdan geçmenle ilgili olarak fark yaşıyorsun.

Depoyu bacaklarınla kavra, ve motorun gidonuna uyguladığın baskıyı azalt. Başta "ne yani bacak kası mı yapıcaz, motor sürücez diye" gibi gelse de, okunduğu kadar abartılı bir durum değil, kısa sürede alışacaksın.

Kazasız,belasız, keyifli sürüşler.

kaan898
06 Ağustos 2017, 15:32
Piyasayı takip ederseniz böyle geçici indirimlerin standart bir durum olduğunu bilirsiniz daha geçen yıl başında 110 bin TL'lik Audi A3'ler 85 bin TL'den satıldı ama kimse de fiyatlar indi ah vah edip ağlamadı. Bu indirimler geçicidir, normaldir. Eldeki motorlar 10-15 gün içinde satıldı satıldı yoksa koca kış elde kalır, satıcıyı da düşünmek lazım adam motor satacak tabii ne yapsın, indirecek, kampanya yapacak satacak.

Bunu bilmeyenler ortalığı yaygaraya verip ithalatçı firmaya konuyu sızdırıca fiyatlar da tekrar yükseldi biz de motor alamamış olduk...

dediğinle bunun alakası yok arkadaş ,sıcak seni fazla iyimser yapmış anlaşılan...

Coorai
11 Ağustos 2017, 13:56
İlk sayfada motosikletin teknik özellikleri yanlış yazılmış lütfen ilgilenir misiniz ?

KityVity
12 Ağustos 2017, 17:11
Merhabalar , baya bir sayfa okuduktan sonra kayıt oldum ve aranıza katılmaktan ötürü çok mutluyum. Daha öncesinde CBF150 almış ve almadan forumun faydasını görmüştüm. Fiyatlardan ötürü birazda bütçem olduğundan ikinci ele hiç girmedim ve CBF150 sıfır alarak hiç düşürmeden (toprak zeminde yan sehpadan düştü) 5500 km yol yaptım. En uzun yaptığım yol 800 küsür km olsa gerek Akçakoca(Düzce) - Çeşme(İzmir) arası idi.CBF150 ile giderken çok selamlar aldım yolda BMW GS'e zincir yağı sıktım korna çalanlar oldu ama hep kendimi gariban çekirge hissettim. Açıkcası çokta memnun ve mutluydum çünkü acemiliğin tadı çok çok daha başka oluyor. Şimdi biraz abilerin tozundan ziyade adımlarını takip etme sırasının geldiğini düşünerek güzel ABS'li bir dominar 400 almış bulunuyorum. İlk çıktığından beri takipteydim fakat fiyatı çok geliyordu bana. Duke alırım felan derken 16,000.00 TL'ye sıfır olarak Antalya-Alanya Mega motor bayisinden motorumu almış bulundum. Sanırım kalan son motoru almış oldum. Beni buna teşfik eden şey fiyat ve gelecek olan %20 gümrük zammı oldu. İnşaAllah kısa zamanda deneyimlerimi aktarırım. Herkese iyi forumlar değerli üyeler.

mavellen
13 Ağustos 2017, 11:09
Merhabalar , baya bir sayfa okuduktan sonra kayıt oldum ve aranıza katılmaktan ötürü çok mutluyum. Daha öncesinde CBF150 almış ve almadan forumun faydasını görmüştüm. Fiyatlardan ötürü birazda bütçem olduğundan ikinci ele hiç girmedim ve CBF150 sıfır alarak hiç düşürmeden (toprak zeminde yan sehpadan düştü) 5500 km yol yaptım. En uzun yaptığım yol 800 küsür km olsa gerek Akçakoca(Düzce) - Çeşme(İzmir) arası idi.CBF150 ile giderken çok selamlar aldım yolda BMW GS'e zincir yağı sıktım korna çalanlar oldu ama hep kendimi gariban çekirge hissettim. Açıkcası çokta memnun ve mutluydum çünkü acemiliğin tadı çok çok daha başka oluyor. Şimdi biraz abilerin tozundan ziyade adımlarını takip etme sırasının geldiğini düşünerek güzel ABS'li bir dominar 400 almış bulunuyorum. İlk çıktığından beri takipteydim fakat fiyatı çok geliyordu bana. Duke alırım felan derken 16,000.00 TL'ye sıfır olarak Antalya-Alanya Mega motor bayisinden motorumu almış bulundum. Sanırım kalan son motoru almış oldum. Beni buna teşfik eden şey fiyat ve gelecek olan %20 gümrük zammı oldu. İnşaAllah kısa zamanda deneyimlerimi aktarırım. Herkese iyi forumlar değerli üyeler.

Hayırlı olsun,mutlu mesut sürersin İnşallah.

KityVity
13 Ağustos 2017, 13:48
çok teşekkür ederim. :)

kdiner
13 Ağustos 2017, 17:10
hayırlı olsun, güle güle kullanın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Geçen 2,8cm geçici gidon yükseltme takmıştım dünde yapılmış olanı taktım baya güzel oldu, daha önce pulsar kullanıp onda da yükseltme takarak çok faydasını görmüştüm Dominar da da aynısı oldu, perşembe günü istanbul trabzon 3.uzun yolcuğuma çıkacağım ve en uzun yolculuk olacak geçici bir cam takabilseydim iyi olacaktı ama en azından gidon kolumu yormayacak daha önce sıkıntısını yaşamıştım antalya yolculuğunda, gidon yükseltme ve dişli işini çözdük sıra cama geldi onu da dönüşte hallederim. Antalya yolcuğunda sele sıkıntı olmamıştı bakalım 1000km üzerinde sıkıntı yaratacak mı.

adammotorsuz
15 Ağustos 2017, 22:03
MOTORUMU SATIYORUM MALUM SİTEDE,TAKAS DÜŞÜNEN OLURSA NO: 469219825 DETAYLARI KONUŞABİLİRİZ TEKERİNİZ DÜZ BASSIN

KityVity
16 Ağustos 2017, 02:08
RS200 fiyatına motorunu satan var fakat sanırım alıcı yok. Zamanla oturur piyasası diye düşünüyorum. Fakat ilk alanlar gerçekten ciddi zarar ettiler. En azından zam sonrasındaki fiyatları beklemek gerek diye düşünüyorum.

kdiner
16 Ağustos 2017, 11:17
2,8cm yükseltmenin resmi kablolarda kasma falan yok.
https://i.hizliresim.com/lWg8jQ.jpg (https://hizliresim.com/lWg8jQ)

tanjuzafer
16 Ağustos 2017, 14:56
Gidondaki titreşim aynalardaki görüntüyü etkileyecek düzeyde mi? Bu yükseltmenin titreşime bir faydası oluyor mu?

kdiner
16 Ağustos 2017, 16:08
Gidondaki titreşim aynalardaki görüntüyü etkileyecek düzeyde mi? Bu yükseltmenin titreşime bir faydası oluyor mu?

Ona çok bir faydası olacağını sanmıyorum ama kola binen yükü azalttığı kesin boyum 1,63 o yüzden yüksek hızda rüzgar geri itiyor ve doğal olarak direksiyonu sıkıyorsun ve kolu kasıyorsun buda seni yoruyor, yükseltmeyi taktığın zaman hem kolun rahatlıyor hemde direksiyonu sıkmak zorunda kalmıyorsun.

Norton772
16 Ağustos 2017, 18:54
Ona çok bir faydası olacağını sanmıyorum ama kola binen yükü azalttığı kesin boyum 1,63 o yüzden yüksek hızda rüzgar geri itiyor ve doğal olarak direksiyonu sıkıyorsun ve kolu kasıyorsun buda seni yoruyor, yükseltmeyi taktığın zaman hem kolun rahatlıyor hemde direksiyonu sıkmak zorunda kalmıyorsun.

Hocam sıkmaktan ziyade öne eğim azaldığı için kola binen yük azalıyor ve oldukça rahat ettiriyor. Ellerdeki uyuşma neredeyse tamamen kayboluyor.

kdiner
19 Ağustos 2017, 09:30
Hocam sıkmaktan ziyade öne eğim azaldığı için kola binen yük azalıyor ve oldukça rahat ettiriyor. Ellerdeki uyuşma neredeyse tamamen kayboluyor.

hızlandıkça cam olmadığı için geriye itiyor bu sefer sen direksiyonu sıkmaya çalışıyorsun buda elden itibaren omuza kadar tesir ediyor, sağ salim istanbul trabzon yolculuğunu tamamladım, 1051 km yol yaptım 130km hız sabit sadece sol omuzumda ağrı yaptı onu da neden yaptı bilmiyorum kolda sıkıntı yok, hafif sele etkisini gösterdi ama çok rahatsız etmedi motorda da bir sıkıntı yaşamadım.

sdt
19 Ağustos 2017, 09:46
hızlandıkça cam olmadığı için geriye itiyor bu sefer sen direksiyonu sıkmaya çalışıyorsun buda elden itibaren omuza kadar tesir ediyor, sağ salim istanbul trabzon yolculuğunu tamamladım, 1051 km yol yaptım 130km hız sabit sadece sol omuzumda ağrı yaptı onu da neden yaptı bilmiyorum kolda sıkıntı yok, hafif sele etkisini gösterdi ama çok rahatsız etmedi motorda da bir sıkıntı yaşamadım.

Kemal'im Allah yolunu açık etsin. Bir çok konuda bilgi paylaşımın için gerçekten teşekkürler.
Keşke sadece yükseltmekle kalmayıp biraz da öne doğru çekebilseydin. Sanırım o zaman kola binen yük azalmış olacaktı.
Tabii denemeden yorum yapmak kolay gibi ama ben hem yükseltme hem de öne çekme düşünüyorum. Malzeme olarak üretimini beklediğim yerler var.
Temin edebilirsem eğer ben de buradan paylaşırım inşallah.

Kursad55
19 Ağustos 2017, 20:03
Merhaba arkadaşlar bir kac sene sonra bu motordan almayı düşünüyorum yeni yasaya göre a2 ehliyet ile kullanılabilir miyim 35kw den düşük ama sanırım ağırlık sınırı da var 175 kg ona mı takılıyor ne dersiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

Ben baktım ya sorun yok a2 ile de kullanıyormuş. Gücünü ağırlığına bölünce 0,2 yi geçmeyecekmis bunda da geçmiyor

127
20 Ağustos 2017, 14:13
Arkadaşlar selam. Lastik almayı düşünüyorum. Aklımda 1 boy büyük tutmak var. Sizin bu konu da görüşleriniz neler? 120 ye 160 lik lastik taksam virajlarımı engeller mi? Bir de arka çamurluğu kesme planım var sanırım o parça birbirine bağlı nerde yaptırabilirim bunu var mi tanıdığı olan?

kdiner
23 Ağustos 2017, 11:55
Kemal'im Allah yolunu açık etsin. Bir çok konuda bilgi paylaşımın için gerçekten teşekkürler.
Keşke sadece yükseltmekle kalmayıp biraz da öne doğru çekebilseydin. Sanırım o zaman kola binen yük azalmış olacaktı.
Tabii denemeden yorum yapmak kolay gibi ama ben hem yükseltme hem de öne çekme düşünüyorum. Malzeme olarak üretimini beklediğim yerler var.
Temin edebilirsem eğer ben de buradan paylaşırım inşallah.

istanbul trabzon yaptım sıkıntı olmadı sadece sol omuzum hafif ağrıdı onu da neden yaptı bilmiyorum, şimdilik gayet yeterli.
https://resmim.net/f/PJDfHq.jpg

TanImsIz
23 Ağustos 2017, 12:47
Bikaç resimde buraya serpiştirelim

https://s30.postimg.org/56n8aiucx/P_20170804_064530.jpg
https://s30.postimg.org/tgwafnbch/P_20170804_064543.jpg
https://s30.postimg.org/gljpf56pd/Ben_2.jpg
https://s30.postimg.org/p91i6w9wx/P_20170804_070032.jpg
https://s30.postimg.org/6j9iq5h69/P_20170804_081740.jpg
https://s6.postimg.org/50e9p9y3l/P_20170810_095631.jpg
https://s6.postimg.org/dfz8t1bkx/P_20170810_095714.jpg
https://s6.postimg.org/54h9x0ich/P_20170813_140123.jpg
https://s6.postimg.org/9p3gby21t/P_20170813_153604.jpg
https://s6.postimg.org/qkilay7s1/P_20170815_171548.jpg
https://s6.postimg.org/vfgvmyvhd/P_20170819_120131.jpg
https://s6.postimg.org/7yp0o79wh/P_20170819_135346.jpg
https://s6.postimg.org/lw76ti7z5/P_20170819_165824.jpg

Scream41
23 Ağustos 2017, 22:49
1. Vites de hemen vites istiyormu bu alet??

kdiner
24 Ağustos 2017, 12:23
1. Vites de hemen vites istiyormu bu alet??

test motoru varsa test edin, orjinal dişli ile vites araları kısa, 40 dişli takarsanız bu biraz daha uzuyor ve motor rahatlıyor.

dagustun
24 Ağustos 2017, 16:50
Bir haftadır motoru alacağım diye uğraşıyorum :) Dün bayiye anca fırsat bulup gittim, pazarlığımı yaptım. Haber vereceğim dedim hesap numaralarını istedim, motoru bağlamak için tam karar verdiğimde kapora yatırmak için. Az önce aradılar, bayramdan sonra zam gelecek, kararınızı hızlı vermenizi tavsiye ederiz dediler.

Yeni fiyat 21,600TL olarak belirlenmiş. Bende bir an önce harekete geçmeliyim sanırım, ancak illaki yine 18bine satılırken sağda solda birileri 17ye verecek..

TIGERSHARK
24 Ağustos 2017, 18:16
Ekrem ata bundan sonra malum partiye oy vermez herhalde :) 21600 nedir yahu :) 14 bine bir mt 03 alsak üstünede 5 bin verip komple motoru yaptırsak yine cebimizde para kalıyor :)

TanImsIz
24 Ağustos 2017, 18:40
Seneye 250 cc ler 25.000 Tl den aşşağı olmayacak. Cbf 150 gibi bisiklet bozmalarıda 9.000 tl civarı olacak.

dagustun
24 Ağustos 2017, 20:39
Ekrem ata bundan sonra malum partiye oy vermez herhalde :) 21600 nedir yahu :) 14 bine bir mt 03 alsak üstünede 5 bin verip komple motoru yaptırsak yine cebimizde para kalıyor :)

Açıkcası üzüldüm gerçekten, moralimide baya bir bozdu.. 2009da başladım bu serüvene TVS Apache ile, daha sonra GSR600'e bindim.. Son 4 yıla yakındır araç kullanıyordum sattım, bugün fiyat aldığım bayiler ertesi gün 5-10 bin fazla fiyat verince vazgeçtim ve tekrar motosiklete dönmeye karar verdim. Şimdi aynı şey bunda da başıma geliyor. ÖTV KDV derken fakirleşen bir millet, zengileşen bir devlet ortaya çıkmaya başladı...

avarekasnak
31 Ağustos 2017, 09:52
benim makina 8500 de kesiciye giriyor bu durum normal mi?

fatih.met
31 Ağustos 2017, 16:55
Açıkcası üzüldüm gerçekten, moralimide baya bir bozdu.. 2009da başladım bu serüvene TVS Apache ile, daha sonra GSR600'e bindim.. Son 4 yıla yakındır araç kullanıyordum sattım, bugün fiyat aldığım bayiler ertesi gün 5-10 bin fazla fiyat verince vazgeçtim ve tekrar motosiklete dönmeye karar verdim. Şimdi aynı şey bunda da başıma geliyor. ÖTV KDV derken fakirleşen bir millet, zengileşen bir devlet ortaya çıkmaya başladı...

vaybe tam istediğim rolü oynamışsınız :D bende tvs apache kullanıyorum ve bazen internetten gsr600 videoları izleyerek iç geçiriyorum. sanırım ben gsr600 alsam o son motorum olabilir ama alamayacağımı biliyorum. peki siz memnun kaldınız mı o motordan?

Felis Leo
31 Ağustos 2017, 17:42
Benim inazuma vardı sattım ne alayım diye bakınıyordum, dominar test ettim 17000 e bırakıyorlardı sıfır ama inazumadan sonra çok titreşimli geldi, daha güçlüydü ama görünüm olarak zayıf geldi hatta inazuma daha gösterişliydi ve 17000 bu motora verilmez dedim ve almadım, bende Gsr600 ü çok beğeniyordum ve ilanlarda en temiz ve düşük km li birini 21000 tl ye aldım, süper bir motor şimdi dominar 21000 den diyorlar güleyim bari.

fatih.met
31 Ağustos 2017, 19:22
Benim inazuma vardı sattım ne alayım diye bakınıyordum, dominar test ettim 17000 e bırakıyorlardı sıfır ama inazumadan sonra çok titreşimli geldi, daha güçlüydü ama görünüm olarak zayıf geldi hatta inazuma daha gösterişliydi ve 17000 bu motora verilmez dedim ve almadım, bende Gsr600 ü çok beğeniyordum ve ilanlarda en temiz ve düşük km li birini 21000 tl ye aldım, süper bir motor şimdi dominar 21000 den diyorlar güleyim bari.

güle güle kullanın gerçekten çok güzel bir motosiklet, sesi benzer motorlara göre dahan ince ve güçlü tıpkı bruce lee gibi kükrüyor değil mi?

dagustun
06 Eylül 2017, 10:58
vaybe tam istediğim rolü oynamışsınız :D bende tvs apache kullanıyorum ve bazen internetten gsr600 videoları izleyerek iç geçiriyorum. sanırım ben gsr600 alsam o son motorum olabilir ama alamayacağımı biliyorum. peki siz memnun kaldınız mı o motordan?

Tabii ki memnundum, en sevdiğim yeri ise kuyruktu o motorda (: 2 yanda egzostlar, orta iki stoplar.. Müthiş duruyordu. Ben genelde hep keyfime bakarım, kim ne diyor, o motor şöylemiş böyle titriyormuş falan dinlemem. Dominar içinde aynı şey geçerli. Almadım henüz sanırm zamlı fiyattan da almam, ikinci el 15-16ya tertemiz mt-25ler var onu almak bile daha mantıklı ama, hayırlısı (:

RedCBR125
06 Eylül 2017, 11:03
MT25 dominara göre çok boş bir motosiklet diye düşünüyorum.

Anfibi
10 Eylül 2017, 01:21
Hersey iyi guzelde bu aşırı ısınma ve bacakların haşlama olmasi mevzusu ne olucak ???

kdiner
11 Eylül 2017, 17:22
İstanbul-Trabzon-İstanbul yolculuğumuzu sağ salim tamaladık, toplam 2572km yol yaptım bu yolculuk esnasında her hangi bir arıza sıkıntı yorgunluk yaşamadım, dönüş yolculuğumda yüküm fazla ağır olduğu ve dengesiz yükleme olduğu için biraz korktum, köy yollarında hava da iyi olmayınca lastikten yana biraz sıkıntı yaşadım deli kayıyor birde bir defaya mahsus ön farın içi buğu yaptı. Gidon yükseltme olduğu için elimde kolumda bir ağrı hissetmedim dönüş yolunda sele hafif kendisini hissettirdi ama oda ahım şahım bir rahatsızlık yaşatmadı.Sadece git gel olmak üzere 373tl yakıt ücreti ödedim, giderken 130km hız üzeri dönüşte 115km hız üzeri oda yükten dolayı bu şekil kullanmak zorunda kaldım.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585743_10211483665100964_729691503_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585753_10211483669541075_2082241092_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585774_10211483685541475_1231632125_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585882_10211483717142265_2008188160_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585929_10211483688021537_2062388579_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616595_10211483657340770_359960104_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616612_10211483543777931_1585845845_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616665_10211483669741080_677135781_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616760_10211483695461723_1538780602_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616764_10211483713542175_1539535815_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616771_10211483677301269_1129453844_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616782_10211483713342170_1753608703_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618186_10211483669501074_424146269_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618296_10211483670781106_1400982699_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618316_10211483704741955_438132920_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618373_10211483685181466_6927892_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618393_10211483512257143_1113771701_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618449_10211483672021137_2057374427_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640400_10211483668821057_1547731414_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640513_10211483708342045_1512148271_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640555_10211483690701604_377540435_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640630_10211483708542050_528763872_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640666_10211483678941310_1875093107_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682373_10211483692621652_164317743_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682536_10211483717982286_1368059693_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682565_10211483694101689_536478253_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682581_10211483704461948_2109643181_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682586_10211483680261343_959707403_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682596_10211483691621627_1275883962_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21684590_10211483664660953_1611545737_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21706021_10211483669261068_866374184_o.jpg

hitit63
12 Eylül 2017, 10:13
İstanbul-Trabzon-İstanbul yolculuğumuzu sağ salim tamaladık, toplam 2572km yol yaptım bu yolculuk esnasında her hangi bir arıza sıkıntı yorgunluk yaşamadım, dönüş yolculuğumda yüküm fazla ağır olduğu ve dengesiz yükleme olduğu için biraz korktum, köy yollarında hava da iyi olmayınca lastikten yana biraz sıkıntı yaşadım deli kayıyor birde bir defaya mahsus ön farın içi buğu yaptı. Gidon yükseltme olduğu için elimde kolumda bir ağrı hissetmedim dönüş yolunda sele hafif kendisini hissettirdi ama oda ahım şahım bir rahatsızlık yaşatmadı.Sadece git gel olmak üzere 373tl yakıt ücreti ödedim, giderken 130km hız üzeri dönüşte 115km hız üzeri oda yükten dolayı bu şekil kullanmak zorunda kaldım.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585743_10211483665100964_729691503_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585753_10211483669541075_2082241092_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585774_10211483685541475_1231632125_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585882_10211483717142265_2008188160_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21585929_10211483688021537_2062388579_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616595_10211483657340770_359960104_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616612_10211483543777931_1585845845_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616665_10211483669741080_677135781_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616760_10211483695461723_1538780602_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616764_10211483713542175_1539535815_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616771_10211483677301269_1129453844_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21616782_10211483713342170_1753608703_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618186_10211483669501074_424146269_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618296_10211483670781106_1400982699_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618316_10211483704741955_438132920_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618373_10211483685181466_6927892_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618393_10211483512257143_1113771701_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21618449_10211483672021137_2057374427_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640400_10211483668821057_1547731414_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640513_10211483708342045_1512148271_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640555_10211483690701604_377540435_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640630_10211483708542050_528763872_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21640666_10211483678941310_1875093107_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682373_10211483692621652_164317743_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682536_10211483717982286_1368059693_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682565_10211483694101689_536478253_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682581_10211483704461948_2109643181_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682586_10211483680261343_959707403_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21682596_10211483691621627_1275883962_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21684590_10211483664660953_1611545737_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/11/21706021_10211483669261068_866374184_o.jpg

Müthiş. Tebrikler.

jimi_hendrix
12 Eylül 2017, 12:08

hocam maşallah motorunuzun rengi çok güzel duruyor.

TanImsIz
12 Eylül 2017, 12:25
Feyste görmüştüm ama tekrar tekerine sağlık. Baya baya enduro gibi kullandın motoru. Hakkını vermek bu olsa gerek.

bursalıali
12 Eylül 2017, 13:16
Kemal, dominarın hakkını vermişsin. Resimler de harika. Resmen göz ziyafeti olmuş. Dominara, emeğine, yüreğine, bileğine, deklanşörüne sağlık. Acaba rx3i yi
satıp dominar mı alsam ? Ya da RX4 ü mü bekleyeyim . Hemen yazı tur atıyorum. Sonuç mu diyorsunuz, o da bana kalsın. En mutlu yıllara, en güzel gezilere.
SEVGİLERLE.

ozzzzz80
12 Eylül 2017, 13:28
Seneye 250 cc ler 25.000 Tl den aşşağı olmayacak. Cbf 150 gibi bisiklet bozmalarıda 9.000 tl civarı olacak.

Peki olacağı belli oldu kabul de kim ya da kimler alacak o fiyatlardan??? Bence olan sadece bizim keyfimize değil bazı bayilerde kapatıp başka sektör aramaya başlayacak. Yazık değil mi bu kadar zam zam zam zam yapıp dünya kadar insanı ekmeğinden edecekler.... Yazık vallahi yazık ne diyim

TanImsIz
12 Eylül 2017, 13:35
Sektörün %20 daralcağı tahmin ediliyor ama, bence daha fazlası. Ülkede şuan ciddi bir kriz var, Mobilya sektörü %40 daraldı, mecburi ihtiyaclar haric kimse alış veriş yapmıyor, piyasada para dönmüyor. Bicok imalatcı ve kirası yüksek perakende satış yapan mağazalar kapandı. Aynı durum motosiklet icinde gecerli olmaya basladı. Bakın çin malı satan kaç bayi kaldı.. Neredeyse hic yok. Japonlarında akibeti böyle olacak. Bu %20 iyi günlerimiz emin olun. Muazzam zamlar 2023 e yaklastıkca kendini belli edecek. Bicok Avrupa malı ülkemizden çekilecek, Kore Taiwan gibi ülkeler ithalata devam edecek ama, fiyatları japonlardan pahalı olacak.

chopperrider
12 Eylül 2017, 18:12
Beyler dominar için egzos piyasaya çıktı mı bilginiz var mı?
Yapma-çakma olmayan düzgün bir son susturucu?

kdiner
12 Eylül 2017, 23:03
son bir hafta kala uzungöl, sümela manastırı ve rize tarafına geçicektim ama biraz rahatsızlanınca vazgeçmek zorunda kaldım, inşallah seneye, bu hafta kütahya tarafına gideceğiz kampa.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

gönlün ne istiyorsa onu al kimseyi dinleme, ona sor buna sor yoksa motor alamayız, imkanın varsa almak istediğin motor varsa test et karşılaştır bir çok bilgi önü
ne gelir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

şuan en iyisi elinizdeki motorun kıymetini bilmek yoksa bir çok motor bir çok kullanıcı için hayal olacak.

kdiner
18 Eylül 2017, 17:41
Cuma akşamı atlayıp Bolu yedigöllere kampa gittik ama kamp atacak yer yok bir çok aktivite yapamıyorsun o yasak bu yasak bizde mengen yolu üzerine kampımızı attık ve bir güzel eğlendik.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21697838_10211533817274737_391405272_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691153_10211533816994730_1937028017_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21769260_10155764852711926_1085442480_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21769323_10155764855901926_70900364_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21845783_10211533679671297_240110840_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691289_10211533716952229_2114796119_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698264_10211533776873727_1956747617_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21706225_10155764854941926_969030332_o.jpg[/IMH] http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21849040_10211533804754424_1800167034_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691165_10211533691471592_1182282387_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691258_10211533807914503_1276057572_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691393_10211533804474417_1244011551_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21697960_10211533688151509_470029681_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698165_10211533817074732_1650029303_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698253_10211533805354439_1690596762_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21767493_10211533691431591_216947_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21848923_10211533690791575_876841560_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21849105_10211533728432516_1110523658_n.jpg

bursalıali
18 Eylül 2017, 21:06
Acemi birliğim 1975 Isparta Eğridir dağ komando okulu. Usta birligim Bolu komando tugayı. Eğridir'e 2004 yılında kamyonla bir nakliyeye gidip aynı gün dönmüştüm . Sağolsun Naci63 Veyis hoca 2 ay önce yaptığı gezide Eğridir'e de uğramış ve resimleri bizlerle paylaşmıştı. Beni de 42 sene öncesine taşımıştı.
Kemal Sen de 41 yıl önce 16 ay dolaştığım Bolu Dağlarını bana tekrar yad ettirdin.
Nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum. Mevlam gönlüne göre versin. Kal esenliklerle.

hitit63
19 Eylül 2017, 09:58
Cuma akşamı atlayıp Bolu yedigöllere kampa gittik ama kamp atacak yer yok bir çok aktivite yapamıyorsun o yasak bu yasak bizde mengen yolu üzerine kampımızı attık ve bir güzel eğlendik.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21697838_10211533817274737_391405272_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691153_10211533816994730_1937028017_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21769260_10155764852711926_1085442480_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21769323_10155764855901926_70900364_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21845783_10211533679671297_240110840_o.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691289_10211533716952229_2114796119_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698264_10211533776873727_1956747617_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21706225_10155764854941926_969030332_o.jpg[/IMH] http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21849040_10211533804754424_1800167034_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691165_10211533691471592_1182282387_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691258_10211533807914503_1276057572_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21691393_10211533804474417_1244011551_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21697960_10211533688151509_470029681_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698165_10211533817074732_1650029303_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21698253_10211533805354439_1690596762_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21767493_10211533691431591_216947_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21848923_10211533690791575_876841560_n.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2017/09/18/21849105_10211533728432516_1110523658_n.jpg
Yine döktürmüşsünüz Üstadım. Sizle gurur duyuyoruz. Kış gelmeden devamını dileriz.