Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
YasinC
23 Şubat 2017, 18:39
TIGERSHARK fuarda sormuş fiyat söylememişler. 18500'e de yok öyle bir şey demişler.
newmoto76
23 Şubat 2017, 19:02
Bu motosikletin fiyatı 16.000 TL dahi olsa 2. el piyasası oluşmaz / oluşamaz.. Yukarıda arkadaş çok doğru yazmış 2. el piyasası oluşmayan otomobil ve motosiklet satış yapamaz..
Şuanda Bajaj / CF Moto / Benelli gibi deneyimli izlenimi veren ancak 5.000 TL üzeri motosiklet piyasasını dğru düzgün analiz edemeyen distributorler bazı hesapları yanlış yapıyor.
Şöyle ki : Honda / kawasaki / Suzuki / Yamaha / Aprilia / Ducati / dediğin markanın bile bazı modellerinde 2. el tutunma sorunları var ki bunlar 50 yılın üzerinde markalar ve kaliteleri kesinlikle ispat edilmiş motosikletler..
Şimdi basit bir tüketici eğilimi analizi yaparsak 30 bin tl değerinde bir Japon ile karşısına koyacağınız 20 bin TL değerinde bir Hintli yada çinliyi tercih etme potansiyelinde %90 eğilimin Japon olduğunu görürsünüz. Neden 1) Marka güveni Neden2) Kaliteli algısı Neden 3 ( En büyük neden ) 2. eldeki min.satış değeri kaybıdır.
Yani Hintli ve Çinli yükcek cc motosikletlerde "bu mal kalitelidir" algısı henüz Türkiyede değil dünya genelinde oluşmamış durumda..
Reel örnek Türkiyede kimsenin çinli ve/ya Hintli otomobil satın almamalarıdir.
Türk müşteri profili Ne asyalıya benziyor nede tamamen avrupalıya ancak bir malı satın alırken 2. el ederini büyük ölçüde önemsiyorlar..
Burada psikolokij rakam 10 bin tL dir bence güncel olarak. Bajaj Pulsar 200 un satılmasına rağmen 200 rs in satılmamasının önemli nedenide budur bana göre. RS 200 o fiyatla Japon a rağmen tercih edilebilir seviyede değil. 10 bin ?? belki..
Dominar 400 veya Benelli 502 TRK yada CF 400 e gelince.. Hiç beklemeyin öyle fiyatları indiremezler. Lojistik maliyeti kurtarmaz. Çünkü bu motorlardan binlerce adet satamazlar mümkün değil..
Bakın hala motosiklet distributorleri aynı hatayı yapıyor. Diyorlarki kaliteli motora yönelme var :) İyi de kardeşim memleketti yıllardır Çin malı 3 bin TL lik motorlar satıldı. Halada satılıyor. Ortalama biraz yükseldi diye kaliteli motosiklete yönelme var demek çok iddialı. Üstelik yıllık 200 bin satışın çok çok küçük bölümü kaliteli !! Almanyada ise bu oran %70 in üzerinde düşünün aramızdaki motosiklet pazarı farkını..
Bu ülkenin pazarı 250 cc dir. Eğer motosiklet distributorleri büyümek istiyorlarsa trk502 yle dominar 400 lerle bu hiç olmaz.. Olmayacak..
250 cc touring naked ( inazuma kıvamında ) , sport naked , Enduro , Scooter sınıfında doğru fiyatlarla bu pazar büyür ve çıta atlar..
Japon amcalar 250 cc lik makineleri 10 bin tl seviyesinde satıyor olsalardı motosiklet sektörü bir aydınlanma ve cirosal anlamda patlama yaşıyor olabilirdi. Ancak ne Türkiye pazarını önemsiyorlar nede pazarı doğru yorumluyorlar..
GP500-1st
23 Şubat 2017, 20:35
Kesin mi bu fiyat arkadaşlar, fuarda soran yok mu ?
Fuarda motoser sahibi ile uzun konuştuk, söylemedi ama 500 kapora bırakılıp fiyat açıklandığı zaman sana uyarsa ilk gelenlerden ayırıyorlarmış. mayıs gibi diyorlar.
Fiyatı hem kendileri belirleyemiyorlar 2-3 ay sonrasını hemde fuarda giderine göre şerbet vermek için piyasa yokluyorlar işin aslı.
Ben tipini beğendim ama kaliteli bulmadım. kalite 200 ns in aynısı
PcK0PaT
23 Şubat 2017, 21:19
Arkadaşlar fiyat bu 18,500 TL tüm bajaj yetkilileri biliyor herkes ayak yapıyor. Fiyatın kullanıcıya kalın geldiğini bildikleri için alıştıra alıştıra söyleyecekler heralde. :) Çok ciddi olarak beklediğim bir motordu hatta Pulsarımı satmaya hazırlanıyordum ki bu rakamı duyunca hayallerim yıkıldı. En azından Duke 390 gibi 44 hp olsaydı yine bu rakama birazcık albenisi olurdu belki ama 400 cc 35 hp hemde bu rakama kusura bakmayın ama insanları enayi sanıyorlar. Bajaj Pulsarla nasıl patlama yaptıysa Bu motorla aynı şekil kendini bitirecek bakın görün. Bu rakamı duyunca ben direk hedefi esas oğlan baba Duke 390'na çevirdim. Rakamlar ortada tercih sizin bu motoru bu fiyatla alan çok büyük zarar eder.
dyavol-77
23 Şubat 2017, 22:22
Kesin mi bu fiyat arkadaşlar, fuarda soran yok mu ?
Ben sordum Dominar için 19bin dediler-beni bi gülme tuttu...:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Arkadaşlar fiyat bu 18,500 TL tüm bajaj yetkilileri biliyor herkes ayak yapıyor. Fiyatın kullanıcıya kalın geldiğini bildikleri için alıştıra alıştıra söyleyecekler heralde. :) Çok ciddi olarak beklediğim bir motordu hatta Pulsarımı satmaya hazırlanıyordum ki bu rakamı duyunca hayallerim yıkıldı. En azından Duke 390 gibi 44 hp olsaydı yine bu rakama birazcık albenisi olurdu belki ama 400 cc 35 hp hemde bu rakama kusura bakmayın ama insanları enayi sanıyorlar. Bajaj Pulsarla nasıl patlama yaptıysa Bu motorla aynı şekil kendini bitirecek bakın görün. Bu rakamı duyunca ben direk hedefi esas oğlan baba Duke 390'na çevirdim. Rakamlar ortada tercih sizin bu motoru bu fiyatla alan çok büyük zarar eder.
2017 Duke 390 fuardaydi(led farlı)...24.400'ü fiyatı...Alet resmen ateş ediyor,bence fuarın fiyat/performans yıldızı. V-Strom 250 bile 24 olmuş,gsxr250 22,Bu durumda duke 390 favori fuar motosikletim oldu...
sanausbe
23 Şubat 2017, 22:38
Fuarda ileri bir tarihte teslim edilecek hiç bir motosiklet için fiyat açıklanmamıştı. Dominar için firma çalışanlarından orta yolu bulmak isteyeni "18-20 bin lira arası", bir diğeri de "benim fikrimi soruyorsanız 20 bin lira olur" dedi.
TRK gibi çok ilgi çeken motor içinse "Mayıs'ta gelecek, fiyatı o zaman açıklayacağız, sipariş üzerine getireceğiz" dediler. Tahminen göreceği ilgiye göre kazığın çapını ayarlamaya çalışıyorlar.
KTM 390 güzel ama o paraya çok temiz ABS'li MT-07 alınır. GSX250RA 21.950tl. Vstrom 250'nin fiyatı belli değil.
TIGERSHARK
23 Şubat 2017, 22:41
motor yakından bakınca güzel insan beğeniyor beni en çok mondial bucanner şaşırttı gidin kendiniz görün önce ki sattıkları dandik motorlar gibi durmuyor meret :)
dyavol-77
23 Şubat 2017, 23:02
motor yakından bakınca güzel insan beğeniyor beni en çok mondial bucanner şaşırttı gidin kendiniz görün önce ki sattıkları dandik motorlar gibi durmuyor meret :)
13bin türk lirası buna kim verecek???...
Dominar i bugün fuar da gördüm alet bence cok güzeldi. Aşırı derece de hemde. Fiyat sordum orda çalışan biri 16-18 arası olur dedi. Zaten anladığım kadarıyla ilk testlerde o arkadaş da olacakmış yani yetkili birine benziyordu :). Kartını verdi mart nisan gibi sürüş testleri başlar dedi.
Motor hafiften diavel i andırıyordu. Oturuş pozisyonu gidon uzaklığı depo üstü ekranı arka farı ve hatta jantların yanlari bile bildiğin diavel di. Bu da motora ayrı bir hava katıyor. Şahsen 16 17 arası gelirse bir adet sipariş edesim var. Ama performansının Duke 390 dan düşük olmasi da beni düşündürmüyor değil.
Ben şahsen Dominar i cok beğendim ama son hızı 160 ise üstüne de 18.500 den satışa çıkarsa ben şahsen kendi oyumu duke 390 2. El den yana kullanırım. Sonuçta bir yanda 180 yapan 44 beygir bir tork ve ilgi canavarı diğer yanda 35 beygir tork canavari. Ayrıca duke ciddi anlamda kendini daha çok belli eden bir motor.
Mürdüm diye renk seçeneği vardı Dominar için. Bildiğin motor ben aşırı lüksüm der gibi duruyordu. Siyah ve beyazi bir kenara mürdüm bir kenara.
TIGERSHARK
23 Şubat 2017, 23:50
13bin türk lirası buna kim verecek???...
Kim verirse versin orası beni ilgilendirmez
Bucaneer gerçekten güzel motor, ben de bayide incelemiştim. Görünüşünden çok daha güzel bir özelliği de sesi. Mutlaka bayide bir kere çalıştırıp dinleyin. Titreşim falan da yok.
Valla artık 22 bin TL'ye 250 cc'nin satıldığı bir ortamda 9 bin TL altına Bucaneer bana normal geliyor. Keza onlardan çok daha güçlü Dominar'ın da bu fiyatını garipsememeye başladım. Bajaj'ın yerinde olsam 16 bin'li rakamlara çekerdim ve konu kapanırdı. Dominar'a 19 bin verilmez mi verilmez ama GSXR 250'ye 22 bin TL vereni tefe koyarlar.
ilterirfan
24 Şubat 2017, 15:28
https://www.youtube.com/watch?v=yXUdQywiw8E&t=21s
Hindistan da ki dominar larda vites ve hararet göstergesi yokmuş. Bu motor eğer Türkiye ye böyle geldiyse hiç gelmeseymiş daha iyiymiş. Zaten ordakiler nakeddan cok cruiser a benziyor diyorlar. Naked tarzda Duke 250 bile bu motordan iyi olacağa benziyor. Bakalım herşeyi fiyat belirleyecek.
Duke 250 ne açıdan daha iyi olacak ?
enescanatar
27 Şubat 2017, 15:00
Duke 250 ne açıdan daha iyi olacak ?
Vites göstergesi bi motorun her şeyidir bazı arkadaşlara göre :D
kaan898
27 Şubat 2017, 16:41
Valla ben bu fiyat aralığındaki ,bu cc deki bi motorda en azından pirelli lastik falan beklerdim,evet mrf ,ceat ,eurogrip özellikle sağlamlık olarak iyi iş çıkaran hindistan lastikleri ama ıslağa geldi mi alayı hacı şakir sabun misali adama snowboard yaptıran lastikler.Bu bağlamda tvs i rtr 200 ü kendi lastik üreten firmaları olmasına rağmen pirelli lastiklerle getirdiği için tebrik etmek lazım ...
Motoru 2 3 gündür araştırıyorum hindistan fiyatlarını filan hesapladım hep. Hindistan da bu motor 2.250 dolar 8000 tl ye satılıyor. Orda duke 200 sanırım 2500 dolar filan. Yani fiyat olarak hindistan da duke 200 den bile ucuz. Burda ötv olmasına rağmen bu motorun taş çatlasa ederi 15.500 size söylim. Bu motor 16.500 den fazlaya gelirse satmayacak. Bir cok eksiği mevcut ve kalitesi de ktm ile bir değil. Son hızı ve hızlanması Duke 250 ile hemen hemen aynı. Duke 390 la karşılaştırmak bile gerekmiyor bu motoru.
Duke 390 ile aynı motor bloğunu kullanmasına rağmen 390 44 beygir güç üretirken ve drag yarışlarında fark açarken bu 35 beygirce kalıyor. Naked dan cok cruiser tarzında bir motor bu dominar 400. Zaten görüntüsü de Diavel e çok benziyor. Şahsen biraz üzdü beni daha iyi gelmesini bekliyordum. Kendi 200 Duke umden sonra buna geçmeyi planlıyordum ama şuan ki şartlarda 2013 Duke 390 alsam bile bundan cok daha iyidir.
Bakalım herşeyi fiyat belirleyecek. Uygun fiyata gelirse alınır anca.
Mengu16
27 Şubat 2017, 19:56
Fuar bitti motorun fiyatı daha belli değil :sunny:
Motoru 2 3 gündür araştırıyorum hindistan fiyatlarını filan hesapladım hep. Hindistan da bu motor 2.250 dolar 8000 tl ye satılıyor. Orda duke 200 sanırım 2500 dolar filan. Yani fiyat olarak hindistan da duke 200 den bile ucuz. Burda ötv olmasına rağmen bu motorun taş çatlasa ederi 15.500 size söylim. Bu motor 16.500 den fazlaya gelirse satmayacak. Bir cok eksiği mevcut ve kalitesi de ktm ile bir değil. Son hızı ve hızlanması Duke 250 ile hemen hemen aynı. Duke 390 la karşılaştırmak bile gerekmiyor bu motoru.
Duke 390 ile aynı motor bloğunu kullanmasına rağmen 390 44 beygir güç üretirken ve drag yarışlarında fark açarken bu 35 beygirce kalıyor. Naked dan cok cruiser tarzında bir motor bu dominar 400. Zaten görüntüsü de Diavel e çok benziyor. Şahsen biraz üzdü beni daha iyi gelmesini bekliyordum. Kendi 200 Duke umden sonra buna geçmeyi planlıyordum ama şuan ki şartlarda 2013 Duke 390 alsam bile bundan cok daha iyidir.
Bakalım herşeyi fiyat belirleyecek. Uygun fiyata gelirse alınır anca.
Duke ile bunun tarzları farklı. Drag'da geçse ne olur geçmese ne olur ?
logaritma
27 Şubat 2017, 22:44
avrupa fiyatı belli 2 bin lira az düşün 2 ibn lira fazla düşün ortalama fiyatı hesap edersin.. tahminim lansman fiyatı 16-17 yapıcaklar sonradan bir iki ay sonra gerçek fiyatı olan 18-19 ayarına gelir.. bunu avrupa fiyatlarına bakıp tahmini diyorum
elessartt
27 Şubat 2017, 22:46
Fuar da Bajaj yetkilileriyle konuştuğumuzda yaklaşık 16-17bin TL'ye yakın bir fiyatta olacağı yönündeydi.
TIGERSHARK
27 Şubat 2017, 22:48
bence 16.5 ile 17 arası bir rakam koyacaklar ama gönlüm den geçen 13 ü geçmesin maksat vatandaş nasiplensin
logaritma
27 Şubat 2017, 22:56
hindistan sitelerinde satışa çıkmış ön rezarvasyonla fiyatıda belli 1.36lakhn fuar fiyatı deniyor normal satış fiyatı 1500lakh deniyor.. bunu euro yada dolara çevirirseniz dediğim rakamlara yakın rakamlar ortaya çıkıyor tabi %37 ötv ve kdv yide koyun.. bu iş ticaret neticede bayisi distiribütörüde ekmek yiyicek onların parasınıda ekleyin en iyimser tahmin 16-17 lansman fiyatı olur oda lansman fiyatı.. bir kaç ay sonra 18-19 olur tahminim .. tamamen tahmin..
dyavol-77
27 Şubat 2017, 23:02
avrupa fiyatı belli 2 bin lira az düşün 2 ibn lira fazla düşün ortalama fiyatı hesap edersin.. tahminim lansman fiyatı 16-17 yapıcaklar sonradan bir iki ay sonra gerçek fiyatı olan 18-19 ayarına gelir.. bunu avrupa fiyatlarına bakıp tahmini diyorum
Ne Avrupası kardeşim,BAjaj ne zmandır Avrupada,kafan mı güzel senin,böyle dandik bir motoru Avrupalı ülkesine sokar mı?...
hamzarat
27 Şubat 2017, 23:06
Ne Avrupası kardeşim,BAjaj ne zmandır Avrupada,kafan mı güzel senin,böyle dandik bir motoru Avrupalı ülkesine sokar mı?...
asjfkljkhkhk akşam akşam iyi güldüm.burası bir avrupa ülkesi ayrıca lütfen ahaha
logaritma
27 Şubat 2017, 23:10
çinli satıyor ispanyol satıyor rus satıyor koreli satıyorda avrupada hintli niye satmasın neticede çinlidende 2 gömlek üstün ve kaliteli üretim yapıyorlar..
jimi_hendrix
28 Şubat 2017, 02:51
Hindistan da ki dominar larda vites ve hararet göstergesi yokmuş. Bu motor eğer Türkiye ye böyle geldiyse hiç gelmeseymiş daha iyiymiş. Zaten ordakiler nakeddan cok cruiser a benziyor diyorlar. Naked tarzda Duke 250 bile bu motordan iyi olacağa benziyor. Bakalım herşeyi fiyat belirleyecek.
Abi hararet lazım da vites göstergesi çok ihtiyaç duyulan bişey değil... Motor çok ferah çalışacak şekilde ayarlandıysa hararet göstergesine de gerek olmayabiliyor, honda CBR500R de hararet göstergesi yok mesela...
YasinC
28 Şubat 2017, 07:18
Avrupa'ya bize geldiği şekilde gitmiyordur zaten. Çoğu üründe böyle en basiti burada aldığımız fiat araçlar ile yine burada üretilip avrupaya gönderdiklerimiz arasında fark var.
Avrupa fiyatı dedidğin nedir ? Nerede gördün ? Benim bildiğim ilk bizde satılacak Hindistan dışında...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
Avrupa'ya bize geldiği şekilde gitmiyordur zaten. Çoğu üründe böyle en basiti burada aldığımız fiat araçlar ile yine burada üretilip avrupaya gönderdiklerimiz arasında fark var.
Motosiklette böyle bir ayırıma girmezler çünkü bunun üretim maliyetlerine olumsuz etkisi var. Otomobl fabrikasında çalıştığım için biliyorum, otomobillerde strateji gereği veya ülke ihtiyaçları ve zorunlulukları doğrultusunda bazı değişiklikler oluyor ama bunlar genel kaliteyi etkileyecek kadar önemli şeyler olmuyor. Zaten firma kalitesini aşağı çekecek şeylere izin vermez. Mesela İspanya'da araçlarında kapılarda anahtar deliği olması zorunluluğu vardı veya Koreliler mutlaka büyük rahat koltuk talep ediyorlardı. Motosiklette de şu olabilir, Avrupa'ya gidenlerde ABS ve kaliteli lastik mutlaka olur, bizde opsiyon yapabilirler.
volkan42
28 Şubat 2017, 20:36
selam herkese... kazasız sürüşler... ben de bu motoru takip edenlerdenim...ilk pulsar 200 ns sahiplerindenim 2014 te almıştım...sattık tabi onu zaman geçti büyütmek lazım inşallah :D..yorumlara bakıyorum herkes bi şeyler söylüyo hani bi laf vardır doğmamış çocuğa don biçmek biz onu yapıyoruz galiba :D... ama çoğumuzda haklıyız günümüz şartlarında motor fiyatları bu kadar yüksekken herkes en iyi tercihi yapmaya çalışıyor haj-klı olarak...bande bu kişilerden biriyim ve sabırsızlıkla fiyat bekliyorum yaz geliyo motor bizi çağırıyor :D ... gelelim beklenti ve fiyat olayına günümüz de her türlü bilgiye yoruma incelemeye çok çabuk ulaşabiliyoruz netten anladığım ve takip ettiğim kadarıyla motor tam da beklediğimiz gibi değil çünkü 200 ns i de almadak yurtdışı siteleri araştırıp karar verip almıştım bakmadan daha ama bu sefer sanırım öle değil...hızlanması ağırlık gösterge dez avantaj gibi duruyo...tabi burda bizim kalbimizi çalacak olan nokta artık fiyata kalıyo...gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla bi nabız yoklama var ona görede şerbetlencez :D.... bence bizim ve çoğu kişinin gönlünü çalabilmesi için bu motorun 15-17 bin aralığında olması lazım ... bundan ne kadar yukarda olursa tercih eden sayısı azalacak gibi geliyor bana (tabi test sürüşleri de çok önemli)eee bunu biz görebiliyorsak ekrem beyde görüyodur :D...zaman daralıyor yaz yaklaşıyor rüzgar bizi çağırıyor :D açıklansın artıkta yolumuza bakalım :D herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar...
dandal43
28 Şubat 2017, 20:58
gelsin artık şu fiyat :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
pek anlamam motordan ama 5 6 yılı aşkın kullanıcıyım bir kaç motor değiştirdim fuara gelmeden aklımda crf 250 rally vardı ancak fiyat bütçemi aşar ve fotolardan gördüğümden farklı geldi bana ancak bajaj 400 çok hoşuma gitti olumlu olumsuz bir çok yorum okudum ama çokda kötü olmadığı kanaatindeyim fiyatı 4 gözle bekliyorum ilk taliplerinden olabilirim
trancexp
01 Mart 2017, 11:13
16.500 den 100 tane satsalar motor tutar onun dışında japon dan iyi olsada zor. İkinci el japona gider millet. Daha da uzatmaya gerek yok. 250 cc üzeri japon dolu piyasa 1-2 yaşında japona herkes 2-3 bin lira verip alır şekli olur. Bilinmeyen birşeyi alıp deneyeceksin nihayetinde daha bebek dominar .
aSuBaYaH
01 Mart 2017, 13:19
Öncelikler tüm forum okuyucularına hayırlı günler diliyorum,
Dominar 400 başlığı açıldığından buyana yorumları takip ediyorum.Bende bazı konulara açıklık getirmesi adına birkaç bir şey yazma ihtiyacı duydum.
Dominar 400 modelini, Düke 390 ile kıyaslayan arkadaşlara şunu iyi anlatmak gerekiyor. İki motor kardeş gibi görünsede bir birinden farkları var.
Dominar 400 ile Düke 390 üst kapakları aynı değil.
a-üst kapak farklılıkları yüzünden beygir güçleri aynı olmaz. teknik bilgisi olanların daha iyi anlaması adına(dominar tek egzantirik 4 valve - düke 390 çift egzantirik 4 valve)
b-Dominar 400 3 bujili sisteme sahip (pulsar yakıt tüketimlerini artık hepimiz biliyoruz) Duke 390'a göre daha az yakıt tüketimi demek.
Dominar 400 kaç yapar beni ilgilendirmiyor.
Önemli olan bu makine 120-140 hız oranlarında stabil gider, yakıt ne tüketir? Düke 390 ile aynı hızda birlikte giderken ne kadar yakıt farkı atar. Bence en can alıcı nokta bu olmalı. Ekonomisi ile bence ilgiyi üzerini toplayacak malum benzin fiyatları ortada.
6. vitesle giderken alt devirlerden yukarı doğru toparlaması (torq) hızlanması nasıl bunu test etmek gerekir. Vibrasyon var mı varsa uzun yoldaki etkisi, sürücüyü en çok etkileyen etkenler arasındadır.
Fiyatı konusunda bir fikrim yok mutlaka ithal eden firma (Kuralkan) kar marjını en alt seviyede tutacaktır.
logaritma
01 Mart 2017, 16:26
zaten ben bu yeni nesil motorcuları anlamıyorum çoğunu aklı başında olanlarda var hepsi değildir tabiki ama benim denk geldiklerimin çoğu tek derdi motorun şekli olsun hızlı olsun.
eyvallah da motor buluşmalarına depoyu dolduramıyor yada yakıt çok gider diye motorla gelmeyen arkadaşlarda gördük ve görüyoruz.. parası olmadığından bakıma motoru sokamayanlarda görüyoruz..
sırf şekilli motor alıyım diye bütün parayı motora yatırıp kafasına 50 tl lik 100 liralık abs kask alanıda görüyoruz.. tüm parayı motora gömdüğünden tarzan gibi montsuz korumasız gezenide görüyoruz..
grenajı kırmış parası yok naked hesabı super sport makineyle hamamdan çıkmış tellak gibi gezenleride görüyoruz ...
Benzin 6 tl ye doğru dört nala koşturuyor gençlerle toplantılarda buluşmalarda sohbet ediyorum.. bir Allahın kuluda motor bakarken demiyorki bu motor km de ne yakar..
eskiler bu konuda çok hesaplı tutarlı bir motorun bakımı ne tutar parçası ne kadardır km de kaç kuruş yakar bunları hesaplayıp kitaplamadan bir poşete koymadan kolay kolay motor almaz..
yeni nesilde koy önüne süslü püslü motoru gerisi pek umurlarında değil.. lafım tabiki hesabını kitabını bilen aklı başında genç kardeşlerime değil. ama genel çoğunluk böyle..
trancexp
01 Mart 2017, 16:42
yakıt herzaman en önemli kriter motora binmenin önemli sebeplerinden biri onuda kaybedersek pek bir anlamı kalmıyor. bajaj yakıt konusunda zaten üzmeyecektir bu ispatlı bir gerçek.
Mengu16
01 Mart 2017, 16:49
:king: KAÇ PARA :king:
kdiner
01 Mart 2017, 16:53
Cuma günü fiyatlar açıklanacakmış tabi bir aksilik olmaz ise.
ekrem ata
01 Mart 2017, 17:20
Değerli arkadaşlar;
Dominar 400 parekende fiyatını inşallah Cuma günü açıklayacağız.
Bu modelimizde öne çıkan temel özellikler;
1. Çok az titreşim,
2. Düşük yakıt sarfiyatı,
3. Konforlu ve hâkim bir sürüş,
4. Sadece 6500 devirde 35 NM gibi yüksek tork ile sağlanan sürüş keyfi,
5. Kayıcı tip debriyaj sistemi ile sağlanan ekstra güvenli sürüş,
6. Gelişmiş iki kanallı arka ve ön ABS,
7. Kıvraklık ve rahatlık,
8. Sadece 8000 devirde sağlanan 35 PS,
Sadece temel özelliklerini saymaya çalıştığım DOMİNAR 400 modelimiz hakkında her zaman olduğu gibi en doğru kanaat tabi ki sizlerin kullanımından sonra olacaktır.
Üzerinde 4 yıldır çalışılan bu modelimiz çok önemli bir segment aralığında (300-500 cc aralığı) sektörde önemli bir boşluğu dolduracaktır.
Türkiye satışı mayıs ayı bitmeden gerçekleşecektir.
Sektöre hayırlı olması dileği ile saygılarımızı sunarız.
karaca3
01 Mart 2017, 17:48
Uygun bir fiyatla çıkarsa piyasada çok görürüz.görüntü ve semal on numara kaliteli olduğunada kanaatim var.
Cuma gününü iple çekiyorum.
Motor camiasına Hayırlı Olsun
Ben bu motorun pulsar gibi agresif değil daha yumuşak karakterli bir tuoring tarzı bir motor olduğunu düşünüyorum
fatih.met
01 Mart 2017, 17:54
Honda nc750 modeli 190 yapıyor mesela, yüksek cc düşük beygir yüksek tork düşük yakıt.
Bu dominar da öyle olur sanırım.
GP500-1st
01 Mart 2017, 19:54
hayırlı cumalar diyelim o zaman.
fiyat pek mutlu etmeyecek, ben bunun sancısını hissediyorum gelinen durumda. yoksa ön sipariş almak, müşteriyi ona buna kaptırmamak için olumlu fiyatı bir an önce açıklarlardı.
Fuar sonrası fiyat açıklamayı da biraz hesapçı bi yaklaşım gibi göründü. Eğer gerçekten hindistanda cbr 250 den oldukça ucuz olan bu motoru iyi niyetli güzel bir fiyata sunmaksa bütün bu garip durum silsilesi, hadi bakalım:)
dandal43
02 Mart 2017, 10:41
Fiyatları aşağı yukarı aynı olursa eğer mt25 mi almalı yoksa bajaj 400 mü bajaj servisinde çalışan usta ile konuştum mt dedi ancak siz değerli motor sever abilerden kardeşlerden de bir fikir almak istedim hem Yen'i bir sohbet ortamı olsun hemde bir kaç bilgi sahibi olabilelim diye soruyorum ben bajajdan yanayım ancak fikir almak istiyorum saygılar
TIGERSHARK
02 Mart 2017, 10:59
Fiyatları aşağı yukarı aynı olursa eğer mt25 mi almalı yoksa bajaj 400 mü bajaj servisinde çalışan usta ile konuştum mt dedi ancak siz değerli motor sever abilerden kardeşlerden de bir fikir almak istedim hem Yen'i bir sohbet ortamı olsun hemde bir kaç bilgi sahibi olabilelim diye soruyorum ben bajajdan yanayım ancak fikir almak istiyorum saygılar
Sen neyi beğendi isen onu al o motorun üstüne oturacak kişi sensin biz değil
dandal43
02 Mart 2017, 14:21
Elbette öyle ancak almışken bir kere alscsğım ikinci bir şansım Yok motorlar hakkında bilgisi olanlardan yorum alalım ☺🤔 Fikir alışverişi yapabilirsek yön vermiş yardımcı olmuş olursunuz
GP500-1st
02 Mart 2017, 15:46
Honda nc750 modeli 190 yapıyor mesela, yüksek cc düşük beygir yüksek tork düşük yakıt.
Bu dominar da öyle olur sanırım.
Honda jazz motorunu iki böler demek nc750 yaparsın demiş hintli bajaj, NC motorunu da onlar ikiye ikiye bölmüş dominarı yapmış zaten cc ye bak 373
Fiyatı da kiye böl 33.100 tl yi, üstüne bajajın malzeme kailetesini ve işçiliğini koy... Dur bu hesap yanlış oldu:) o kısmı çıkaracaktık.
Mirkuza
02 Mart 2017, 20:43
Bence fiyatı duyduğunuzda hemen topa tutmayın ötv zorlar ve diğer motorların 2017 fiyatlarını duyun sonra topa tutun. Alamaya kesin kararlı olanlarda lansman fiyatını kaçırmasın derim ben
hamzarat
02 Mart 2017, 21:49
fiyatı açıklanmamış bir motoru,lansman fiyatından kaçırmayın diyenleri de duyduğumuza göre dağılabiliriz.müstehak yani bu topluma herşey
cuma_01
02 Mart 2017, 22:28
Açıklansın bakalım. Açıklanacak fiyata göre yarın karar verecek olanlardanım . Camia için hayırlısı olsun.
Bence fiyatı duyduğunuzda hemen topa tutmayın ötv zorlar ve diğer motorların 2017 fiyatlarını duyun sonra topa tutun. Alamaya kesin kararlı olanlarda lansman fiyatını kaçırmasın derim ben
Diğer 2017 lerde pahalı ama bu motor un yerini doldurmaya geldiği kısım da motorlar o kadar da pahalı değil. Bu motorun tek avantajı fiyatı olacak. Abs li 2017 200ns 11 den planlaniyormus. O 11 olup bu 18 19 olursa tutmaz.
Mengu16
02 Mart 2017, 23:29
Cuma günü de fiyat açıklanmazsa referandumdan sonraya kalır fiyat. Zaten ürünün piyasaya çıkışı mayıs sonunu bulacakmış.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO