Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kdiner
20 Mayıs 2020, 07:45
bajaj yedek parçaları.com güvenlimidir kullanmadım hiç
Almadan önce irtibat kurun, Kalyoncu motor var Adana da bizim motor var.
cb 650f
20 Mayıs 2020, 15:25
3 parti dominar 400 ug gümrük vergisine takilmadi 33800tl bilginize. sadece 3 parti için geçerli olacak
yürekçe
20 Mayıs 2020, 20:47
3 parti dominar 400 ug gümrük vergisine takilmadi 33800tl bilginize. sadece 3 parti için geçerli olacak
Resmi fiyat mı?
Hangi bayilerde?
vandamme
20 Mayıs 2020, 20:55
Resmi fiyat mı?
Hangi bayilerde?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-dominar-400-ug-2020-model-fiyati-guncellendi-33.800-tl-778682959/detay
-ZERO-
20 Mayıs 2020, 22:58
bajaj yedek parçaları.com güvenlimidir kullanmadım hiç
ekuralkandan şaşma bence. resmî sitesi sonuçta.
ulkerhan
20 Mayıs 2020, 23:30
ekuralkandan şaşma bence. resmî sitesi sonuçta.
ekuralkan biraz yavaş.
kalyoncu ve motopit'de yetkili parça bayisi. fiyatları 3-5 tl daha fazla. fakat daha hızlılar.
ayrıca bajaj'da piyasada yetkili olmayan bayilerin sattığı sözde orijinal parçalarda "only sale for india" etiketli parçalar var. fiyatları daha ucuz. kuralkan etiketi yok. bu parçalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
örneğin pulsar için furş takımı bakındım. "only sale for india" etiketli parçada alt üst bilezikler ve sadece bilyeler vardı. kuralkan etiketli pakette ise, alt üst bilezikler, bilye yatakları, bilyeler, toz lastiği ve gres yağı mevcuttu.
mavellen
20 Mayıs 2020, 23:36
ekuralkan biraz yavaş.
kalyoncu ve motopit'de yetkili parça bayisi. fiyatları 3-5 tl daha fazla. fakat daha hızlılar.
ayrıca bajaj'da piyasada yetkili olmayan bayilerin sattığı sözde orijinal parçalarda "only sale for india" etiketli parçalar var. fiyatları daha ucuz. kuralkan etiketi yok. bu parçalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
örneğin pulsar için furş takımı bakındım. "only sale for india" etiketli parçada alt üst bilezikler ve sadece bilyeler vardı. kuralkan etiketli pakette ise, alt üst bilezikler, bilye yatakları, bilyeler, toz lastiği ve gres yağı mevcuttu.
Şunu iyi biliyorum,benim orjinal zincir bozulunca did marka yenisini aldım oda sahte çıktı.Sahte ürünün güçlü aletlerde pek esamesi okunmuyor.Çabuk deforme oluyor.Orjinalden yada kalitelisinden şaşmamak lazım.Ucuz mal dominarda pek randumanlı değil.
ulkerhan
20 Mayıs 2020, 23:42
Şunu iyi biliyorum,benim orjinal zincir bozulunca did marka yenisini aldım oda sahte çıktı.Sahte ürünün güçlü aletlerde pek esamesi okunmuyor.Çabuk deforme oluyor.Orjinalden yada kalitelisinden şaşmamak lazım.Ucuz mal dominarda pek randumanlı değil.
parça lazımsa ya kalyoncu'dan ya da motopit'den alıyorum. motopit evimin dibinde sayılır. sattıkları parçaların hepsinde kuralkan etiketi var.
did konusuna gelirsek n11'de 150 tl ye did zincir var ve bana bir gülme geliyor :)
sarı siteye ilan vermelik zincir onlar :) "abijim yağ bakımı yeni yapıldı, DID zincir lastik %80 bilen bilir"
geçenlerde face gruplarında satılık pulsar gördüm, pulsarın bakım aralığı 5000km.
adam 1500'de bir yağ değiştiriyorum yazmış. telefonu yere attım gülmekten.
levend84
21 Mayıs 2020, 00:09
parça lazımsa ya kalyoncu'dan ya da motopit'den alıyorum. motopit evimin dibinde sayılır. sattıkları parçaların hepsinde kuralkan etiketi var.
did konusuna gelirsek n11'de 150 tl ye did zincir var ve bana bir gülme geliyor :)
sarı siteye ilan vermelik zincir onlar :) "abijim yağ bakımı yeni yapıldı, DID zincir lastik %80 bilen bilir"
geçenlerde face gruplarında satılık pulsar gördüm, pulsarın bakım aralığı 5000km.
adam 1500'de bir yağ değiştiriyorum yazmış. telefonu yere attım gülmekten.
Cin mali 100luk motordan kalma alişkanlik
1.500km de bir degistir mantigi..
İlginç olan baska bir mevzuda,
Adam 0km aldigi motorun canini cikarircasina kullaniyor,hatta kullanmasini bilmiyor,ama lafa gelince abi zamanindan once yag degistiriyorum diyor.
Ulen motorun anasini aglatiyorsun..istersen 500km de bir degistir..
ozan1991
21 Mayıs 2020, 00:16
şuan kargolarda sıkıntı var zaten kalyoncudan alsamda 1 haftadan önce gelmez tahminim aramadığım bir kaç servis yarın onlarıda arıycam servislerden biri 2 aya gelir dedi şok oldum
kuralkan sadece online olarak mı satıyor parçaları gidip bizzat temin edip başka bir yerde değiştirtemezmiyim
Rider95
21 Mayıs 2020, 08:25
Arkadaşlar merhaba bendr dün itibari ile 3000 km de dominar 400 alarak aranıza katildim.Bir sorum olucak. Motor çalışırken far atma kapama dügmesine basıyorum uzun farlar yaniyor. Farlar komple kapanmiyor direksiyon sagindaki kumandada bu normal mi
kdiner
21 Mayıs 2020, 09:21
Arkadaşlar merhaba bendr dün itibari ile 3000 km de dominar 400 alarak aranıza katildim.Bir sorum olucak. Motor çalışırken far atma kapama dügmesine basıyorum uzun farlar yaniyor. Farlar komple kapanmiyor direksiyon sagindaki kumandada bu normal mi
Hayırlı olsun, farı aç kapa yapamıyorsunuz euro standartları gereği.
pesimistt
21 Mayıs 2020, 09:26
dostum bende ilk aldığımda şaşırmıştım farlarla ilgili ama sonra çözdüm dominarda diğer motorlardan farklı far kombinasyonu var.
1.diğer bütün motorlarda olduğu gibi uzun kısa ve sellektör tuşu var.yani sadece kısa veya hem kısa hemde uzunun aynı anda yandığı tuş.
2.sağ gidondada uzun kısa düğmesi var,ama sağ gidondakinin farkı sadece kısa farı veya yada sadece uzun farı açabiliyorsun.
3.yani özetle sol gidondaki tuş kombinasyonu normal her motorda olan sistem.sağ gidondaki ise sadece uzun farı açabilmeni sağlayan tuş sistemi.
not:dominarda gündüz farı sistemi olduğu için farları kapatma imkanın yok,kontakla çalişir ve kapanır.
BOO_74
21 Mayıs 2020, 10:00
D400ug, 500km ilk rodaj bakımınından sonra dün şehir içi 230km yol yaptım. kemerburgaz-caddebostan-şile
Motor uzun sürüşte yormuyor, Şile’nin virajlı ve rampalı yolundaki performansını beğendim. 90km/h giderken yokuş yukarı bile hızlanması güzel, 250cc den yüksek torkun faydası burada belli oluyor. Doğru viteste kullanınca titreşim yok. ağlayan kaya tarafında ara bir bozuk bir toprak yoldan adını hatırlamadığım bir camping alanına indim. Kesin kayar dediğim lastikler ne inerken ne de tırmanırken kaymadı, beni şaşırttı demekki üzerindeki orjinal lastik çok da kötü değilmiş. iki üç sene sonra hamuru eskiyince tutuş kaybediyor olabilir.
ozan1991
21 Mayıs 2020, 13:02
D400ug, 500km ilk rodaj bakımınından sonra dün şehir içi 230km yol yaptım. kemerburgaz-caddebostan-şile
Motor uzun sürüşte yormuyor, Şile’nin virajlı ve rampalı yolundaki performansını beğendim. 90km/h giderken yokuş yukarı bile hızlanması güzel, 250cc den yüksek torkun faydası burada belli oluyor. Doğru viteste kullanınca titreşim yok. ağlayan kaya tarafında ara bir bozuk bir toprak yoldan adını hatırlamadığım bir camping alanına indim. Kesin kayar dediğim lastikler ne inerken ne de tırmanırken kaymadı, beni şaşırttı demekki üzerindeki orjinal lastik çok da kötü değilmiş. iki üç sene sonra hamuru eskiyince tutuş kaybediyor olabilir.
Islak zeminde fazla güvenme hocam, ben 10 bin km kullanmıştım orjinal lastikleri sonra yağmurlu bir günde awm otoparkında hafif gaz vermeme rağmen altımdan kaydı motor
yürekçe
22 Mayıs 2020, 05:12
Islak zeminde fazla güvenme hocam, ben 10 bin km kullanmıştım orjinal lastikleri sonra yağmurlu bir günde awm otoparkında hafif gaz vermeme rağmen altımdan kaydı motor
Kesinlikle güvenmeyin.
Hele yarı ıslak bölgelerde, teker tam tur ve tüm ıslanmamışsa fena!
Ben altgeçidde, hafif kuvrılan 50-60 metrelik yolda 1 mwtrelik ıslaklıktan geçerken arka lastiköyle bir kaydı ki; plakamı okuyordum neredeyse..
Benim motor 2017, ama 2 ay önce trafiğe çıktı. Kullanılmasa bile raf ömrü son dönemde .
O yüzden anlas mı, mitas mı araştırmaya başladım.
Tam güvenecekken bir süpriz yapabiliyor.
Rider95
22 Mayıs 2020, 13:28
Peki arkadaşlar arka fren hissiz geldi bana basarken baya basıyorum herkezdemi aynı.(önceki motor xj6 idi abs siz)
pesimistt
22 Mayıs 2020, 14:05
Peki arkadaşlar arka fren hissiz geldi bana basarken baya basıyorum herkezdemi aynı.(önceki motor xj6 idi abs siz)
xj6 ya göre zayıf kalabilir dostum.bende cbr 250 den geçtim dominara bende ilk başlarda alişamadım.birde fren pegi normalden aşşağıda dominarın ama sende alışırsın benim gibi diye düşünüyorum.
Merhaba dominar ekibi.
Ne olacak bu aynaların hali? Hız 80kmh olmakla birlikte görüntü flu oluyor ve arkadaki araçların hızlarını tahmin edemiyorum. Ayna titreşimine çözüm nedir?
Bir de ön dişliden şıkır şıkır ses geliyor, güzel bir zincir sesi ama biraz fazla gibi geliyor bana. Sizlerde de bu ses varmı?
Cloud
23 Mayıs 2020, 02:08
Merhaba dominar ekibi.
Ne olacak bu aynaların hali? Hız 80kmh olmakla birlikte görüntü flu oluyor ve arkadaki araçların hızlarını tahmin edemiyorum. Ayna titreşimine çözüm nedir?
Bir de ön dişliden şıkır şıkır ses geliyor, güzel bir zincir sesi ama biraz fazla gibi geliyor bana. Sizlerde de bu ses varmı?
Aynalar orjinal haliyle aynen dediğin gibi 80km'den sonra başlıyor titremeye, ben arkayı 42T dişliye çevirdikten sonra o titreme aynalarda 110 - 120 km sonrasına yükseldiydi, başka da çözüm yok gibi bir şey. Benim en çok canımı o ayna işi sıktıydı ilk başta ve mecburen dişliyi değişmiştim.
Youtube MotoHayat M.M.E. diye amatör bir kanalım var, oradaki Dominar videolarımda anlattım bunları zamanında, meraklısına tavsiye olunur.
https://www.youtube.com/watch?v=sk2O3w3_ywQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
Bir de şu var:
https://www.youtube.com/watch?v=ZazyYGOyE5Y
serkan_emp
23 Mayıs 2020, 02:34
Hakkınıda vererek kullanır. Hatta öttürür motosikleti.
Diğer inceleyenler freni istedikleri kadar anlatsın, Motoru sürmenin dışında Hiç bişey Alicannın videodaki 170 ile ani frenlemesi kadar iyi hissettiremez :cherry:
pesimistt
23 Mayıs 2020, 10:56
malum sarı siteye girdim.sabah sabah bi dominarımın fiyat aralıkları kaçlarda geziyor diye bi bakıyım dedim.baya bi firmanın 36.100 lük fiatı 33.800 e çektiğini gördüm.acaba satılmadığı içinmi fiyat indirdiler yoksa başka bir nedendenmi acaba fiyat indirimine gittiler diycem ama diyemiyorum.zaten o motorlar 30 bin liradan satılmaya başladığındada ellerindeydi.baktılarki 36.100 den satılmıyor fiyatları geriye çektiler diye düşünüyorum.kar dan zarar yani:))))siz neler düşünüyosunuz bu bu konuyla ilgili.
mattiadestro
23 Mayıs 2020, 11:15
ekrem ata açıklama yapmıştı. 1-2 parti de ek gümrük ödememişler o yüzden fiyat düşük seyredecek. sonrakilerde yine 36 olacakmış.
Rider95
23 Mayıs 2020, 14:33
Fiyat düşmesi kesinlikle satış rakamlarındaki sert düşüş olduğunu düşünüyorum. 36 dan satış yapabilmiş olsalardı kesinlikle düşürmezlerdi alan kişilerle problem yaşarlardı. Hemde etik değil. Vergi ıvır zıvır hikaye bence. Kurlar yükselişi durdu düşüşe geçti bir miktar.
ozan1991
23 Mayıs 2020, 14:49
Merhaba dominar ekibi.
ben orjinal haline alıştım dipgaz da bile sorun yaşamıyorum evet baya titriyor gözüde yoruyor ama dişli değiştirmektense alışmayı tercih ettim
ben orjinal haline alıştım dipgaz da bile sorun yaşamıyorum evet baya titriyor gözüde yoruyor ama dişli değiştirmektense alışmayı tercih ettim
Normalde dişli değiştirme taraftarı değilim, orjinal hali bana daha cazip geliyor üstelik motor (ağır olduğu için olsa gerek) çok seri gibi gelmiyor bana.
Ama eğer titreşimi 500 - 1000 devir kadar öteliyorsa dişliyi denemek isterim.
carpediem55
24 Mayıs 2020, 17:02
Ug aynalar ne kadar acaba? Eski kasaya takma gibi bir niyetim var. Bilgisi olsan varmı?
cb 650f
24 Mayıs 2020, 19:21
kalyoncu da 125 tl teki
levend84
24 Mayıs 2020, 19:38
kalyoncu da 125 tl teki
Tükendi yaziyor,
İnsanlar yemiyor içmiyor ayna aliyor sanirim:pr:
kdiner
25 Mayıs 2020, 00:14
Ug aynalar ne kadar acaba? Eski kasaya takma gibi bir niyetim var. Bilgisi olsan varmı?
İlla ayna almak istiyorsanız mt25 veya apaçhi aynası da işinizi görür ve fiyatı daha uygun.
levend84
25 Mayıs 2020, 00:53
İlla ayna almak istiyorsanız mt25 veya apaçhi aynası da işinizi görür ve fiyatı daha uygun.
Apache aynasi tam ideal ama,konumu biraz alçak.uzun boylu kullaniciya uymuyor.istemsizce kor noktaya bakmak icin kafayi eğmek gerekiyor.
Gidon kütüğüne ilave bir burç(min 40mm icine diş çekilecek)takilip ardindan bu ayna baglansa o zaman cuk olacak.
Cloud
25 Mayıs 2020, 13:52
Apache aynasi tam ideal ama,konumu biraz alçak.uzun boylu kullaniciya uymuyor.istemsizce kor noktaya bakmak icin kafayi eğmek gerekiyor.
Gidon kütüğüne ilave bir burç(min 40mm icine diş çekilecek)takilip ardindan bu ayna baglansa o zaman cuk olacak.
Ben de gidon yükseltme + apache aynası vardı, boyum 1.85, çok memnundum aynaların görüşünden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Normalde dişli değiştirme taraftarı değilim, orjinal hali bana daha cazip geliyor üstelik motor (ağır olduğu için olsa gerek) çok seri gibi gelmiyor bana.
Ama eğer titreşimi 500 - 1000 devir kadar öteliyorsa dişliyi denemek isterim.
Kardeş senin ilacın dişli değişimi, ben o şekilde aynalarda rahat etmiştim. Ayrıca torkun sadece %7 düştüğünü ve tek kişi ile farkı neredeyse hissetmediğimi de söyleyeyim, aynı zamanda hızda da %7 artış olur oran olarak. Dolayısıyla titreşimde de rahatlama. O aynalardaki 80'li km lerde başlayan titreşim beni ilk aldığım zaman ciddi üzmüştü, gece iş dönüşlerinde filan arkanda ışıkla boyamadan başka bir şey görünmüyor, ama dişliyi değişince 110 - 120km'lere kadar görüş gece dahil açık idi.
Kardeş senin ilacın dişli değişimi, ben o şekilde aynalarda rahat etmiştim. Ayrıca torkun sadece %7 düştüğünü ve tek kişi ile farkı neredeyse hissetmediğimi de söyleyeyim, aynı zamanda hızda da %7 artış olur oran olarak. Dolayısıyla titreşimde de rahatlama. O aynalardaki 80'li km lerde başlayan titreşim beni ilk aldığım zaman ciddi üzmüştü, gece iş dönüşlerinde filan arkanda ışıkla boyamadan başka bir şey görünmüyor, ama dişliyi değişince 110 - 120km'lere kadar görüş gece dahil açık idi.
Haklısınız, dişli değişimi görünüyor bize. Titreşimi 110km bandına getiriyorsa yeterli olur.
EmrE_09
25 Mayıs 2020, 18:40
Merhabalar, virus sonrasi uzun bi tura çıkacağım.hizli sarjli usb soketi lazım. Kullanıpta memnun olduğunuz bi model varsa link yada marka model atarmisiniz? Çift usb cikisli olursa daha iyi olur.
ekrem ata
25 Mayıs 2020, 23:48
Değerli arkadaşlar;
Konu hakkında gerekli açıklamayı yaptık. Geçtiğimiz hafta stoklarımıza dahil olan üçüncü parti dominar 400 UG modelimiz son anda gümrük vergisine takılmadı. Biz de 36.100 tl olan fiyatı 33.800 tl'ye geri çektik. 36.100 tl'den yapmış olduğumuz satışların farkını da kullanıcılarımıza iade ettik.
Dördüncü parti dominar 400 ug modelimiz de tahminen haziran ayı sonu bey temmuz ayı başı satışa hazır olacak. Gümrük vergisi ile beraber fiyatı güncellenecek.
Bu vesile ile tekrar arkadaşlarımıza duyurmuş olmak isterim.
Sonra demedi demesin arkadaşlar.
Tüm arkadaşların bayramlarını da tebrik ediyorum bu arada. Kusura bakmayın unutmuşum. Mesajı tekrar yeniledim.
Saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
malum sarı siteye girdim.sabah sabah bi dominarımın fiyat aralıkları kaçlarda geziyor diye bi bakıyım dedim.baya bi firmanın 36.100 lük fiatı 33.800 e çektiğini gördüm.acaba satılmadığı içinmi fiyat indirdiler yoksa başka bir nedendenmi acaba fiyat indirimine gittiler diycem ama diyemiyorum.zaten o motorlar 30 bin liradan satılmaya başladığındada ellerindeydi.baktılarki 36.100 den satılmıyor fiyatları geriye çektiler diye düşünüyorum.kar dan zarar yani:))))siz neler düşünüyosunuz bu bu konuyla ilgili.
pesimistt
25 Mayıs 2020, 23:55
Değerli arkadaşlar;
Konu hakkında gerekli açıklamayı yaptık. Geçtiğimiz hafta stoklarımıza dahil olan üçüncü parti dominar 400 UG modelimiz son anda gümrük vergisine takılmadı. Biz de 36.100 tl olan fiyatı 33.800 tl'ye geri çektik. 36.100 tl'den yapmış olduğumuz satışların farkını da kullanıcılarımıza iade ettik.
Dördüncü parti dominar 400 ug modelimiz de tahminen haziran ayı sonu bey temmuz ayı başı satışa hazır olacak. Gümrük vergisi ile beraber fiyatı güncellenecek.
Saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
yorumunuz için teşekkür ediyorum.işte bu yüzden Ekrem Ata yı seviyorum.hiçbir firmanın sizin konumunuzdaki yetkilisi markasının kulllananlarını dinleyip cevap vermiyor.kolay gelsin.
ulkerhan
26 Mayıs 2020, 00:08
Değerli arkadaşlar;
Tüm arkadaşların bayramlarını da tebrik ediyorum bu arada. Kusura bakmayın unutmuşum. Mesajı tekrar yeniledim.
Saygılarımla...
bu devirde, vergi zammına takılmadık, pahalıdan sattığımız motorların ücret farkını alıcılara iade ettik diyebilen ve bunu uygulayan çok az firma kalmıştır. kuralkan sayesinde bajaj kullanmak ile bir kez daha hata yapmadığımı anlıyorum :)
Ekrem Bey, yapılan satışların farkını iade etmiş olmanız güzel bir hareket, müşteriye değer verildiğini gösteriyor.
Bir de pek konuşulmayan bir konu var fark ettiğim; gördüğüm kadarıyla aynı zamanda beyaz eşya bayisi olan birkaç bayi artık Bajaj bayisi değil ayrıca müşteri memnuniyetsizliğine sebep olan birkaç servisin de servisliği iptal edilmiş.
Bunlar olumlu gelişmeler olarak dikkatimi çekti.
İyi bayramlar herkese.
ekrem ata
26 Mayıs 2020, 14:21
Teşekkür ederiz. Yenilenmeler devam edecek. Sizlerin değerlendirmeleri mutlaka önemle dikkate alınıyor. Selamlar...
Ekrem Bey, yapılan satışların farkını iade etmiş olmanız güzel bir hareket, müşteriye değer verildiğini gösteriyor.
Bir de pek konuşulmayan bir konu var fark ettiğim; gördüğüm kadarıyla aynı zamanda beyaz eşya bayisi olan birkaç bayi artık Bajaj bayisi değil ayrıca müşteri memnuniyetsizliğine sebep olan birkaç servisin de servisliği iptal edilmiş.
Bunlar olumlu gelişmeler olarak dikkatimi çekti.
İyi bayramlar herkese.
mavellen
27 Mayıs 2020, 12:44
Ekrem bey daha yazmam demişti kararından vazgeçmiş :) Açıklamaları birinci ağızdan yapmak herzaman kullanıcılar için daha olumludur.
Ben torkdan %14 feregat ettim.Şuan piyasadaki dominarlardan %14 torkum düşük sürüyorum.Ani gazlama yapmadığım gibi tur camıda müthiş yakıt tasarrufu yapıyor.Aslında tek silindirin sevdiğim en güzel yanı az yakması.Benim aynalar fabrika aynaları.Dominarın aynaları kaliteli.Kaliteli aynadan feregat edip apaçi aynası almıştım.Böyle dendik bir ayna dominara hiç yakışmamaıştı vede çok faydasını görmediğim için tekrar orjinal aynaları taktım.Ben aynalara alıştım.Sİzde alışın.
310km yol katettim hala tek çentik yakıtım var.Petrole gittim 9,30 litre yakıt almışım.Benim dominar baya tasarruflu.İyi baktım kerataya.Amma ayrılma vakti geldi çattı.ALLAH nasip ederse kısa zamanda satıp multi silindire geçeceğim.Aslında şu sıralar ilanlarda güzel motorlar var ama fiyatları yüksek.Beklemedeyim.
vlad1462
28 Mayıs 2020, 13:16
Hazır burada yakalamışken Ekrem Bey e bir iki sorum olacak, yanıtlarsa sevinirim.
20.000 km bakıma az kaldı. e yedek parça sayfasından parça fiyatlarını kontrol etmek istediğimde yağ, hava, yakıt filtrelerinin stokta yer almadığı ibaresi ile karşılaştım. acaba stoklarda hiçmi sarf filtre vb. parça kalmadı yada internet siparişini sınırlayıp bayilerin parça stoğunu korumak amaçlı bir önlemmidir. gümrük sıkıntıları malüm, stoklar eriyebilir, yeni ürün geliş tarihi ahkkında fikir verebilirmisiniz. ayrıca gelecek ürünler yeni ek vergilere tabi olacaktır, bizler nasıl bir tablo ile karşılacağız. son olarak bakım kampanyası yapmayı düşünüyormusunuz, yapılırsa ortalama tarih ne zamana denk gelir acaba. benim 500 km gibi bir mesafem kaldı, haziran içinde bakıma götürmeyi planlıyorum. haziran sonu temmuz başı gibi olursa ( dominar 4. parti geliş tarihi olarak yükarıda belirttiğiniz için diyorum) ve fiyatlarda beklemeye değecek olursa ona göre planlama yapabilirim.
ozan1991
28 Mayıs 2020, 22:42
bugün zincir dişli değişimi yaptım sadece kartal yeşilyurt motorda buldum aradığım parçayı. Dönüşte motorun çekişi artmış gibi hissettim şuan daha güvende hissediyorum kullanırken zincir atıp duruyordu
mavellen
29 Mayıs 2020, 11:16
bugün zincir dişli değişimi yaptım sadece kartal yeşilyurt motorda buldum aradığım parçayı. Dönüşte motorun çekişi artmış gibi hissettim şuan daha güvende hissediyorum kullanırken zincir atıp duruyordu
Senin durum baya sıkıntılıymış ozaman Ozan.
ozan1991
29 Mayıs 2020, 16:55
Senin durum baya sıkıntılıymış ozaman Ozan.
evet zincirin dişlinin ömrü çok erken bitmemiş mi sizce 16 bin km de çok kötü durumdaydı usta dedin geçen biri geldi 40 binde daha hiç değişim yapmamıştı hala sağlamdı zinciri dedi,dedim bende bakımını yapıyorum çok aksatmadan benim zincir niye bitti hemen anlamadım yoksa normal mi bu kmlerde bitmesi
levend84
29 Mayıs 2020, 17:24
evet zincirin dişlinin ömrü çok erken bitmemiş mi sizce 16 bin km de çok kötü durumdaydı usta dedin geçen biri geldi 40 binde daha hiç değişim yapmamıştı hala sağlamdı zinciri dedi,dedim bende bakımını yapıyorum çok aksatmadan benim zincir niye bitti hemen anlamadım yoksa normal mi bu kmlerde bitmesi
Zincir gerginligi ayarlanirken,
Sağ ve sol eşitliğe dikkat edilmedigi icin,zincir ve dişli kisa surede deforme oluyor.
Bir nokta bol,bir nokta sıkı oluyor,zincir dengesiz aşiniyor.
gondors1990
30 Mayıs 2020, 02:22
Hazır burada yakalamışken Ekrem Bey e bir iki sorum olacak, yanıtlarsa sevinirim.
20.000 km bakıma az kaldı. e yedek parça sayfasından parça fiyatlarını kontrol etmek istediğimde yağ, hava, yakıt filtrelerinin stokta yer almadığı ibaresi ile karşılaştım. acaba stoklarda hiçmi sarf filtre vb. parça kalmadı yada internet siparişini sınırlayıp bayilerin parça stoğunu korumak amaçlı bir önlemmidir. gümrük sıkıntıları malüm, stoklar eriyebilir, yeni ürün geliş tarihi ahkkında fikir verebilirmisiniz. ayrıca gelecek ürünler yeni ek vergilere tabi olacaktır, bizler nasıl bir tablo ile karşılacağız. son olarak bakım kampanyası yapmayı düşünüyormusunuz, yapılırsa ortalama tarih ne zamana denk gelir acaba. benim 500 km gibi bir mesafem kaldı, haziran içinde bakıma götürmeyi planlıyorum. haziran sonu temmuz başı gibi olursa ( dominar 4. parti geliş tarihi olarak yükarıda belirttiğiniz için diyorum) ve fiyatlarda beklemeye değecek olursa ona göre planlama yapabilirim.
Sevkiyatta sorun olduğunu duydum. Bende e-kuralkan da bulamayınca ve bir bayiden almak istediğimde sadace bakıma gelen müşterilere kullanıyoruz deyince,ilk bulduğum bayiiden temel yedek parçaları aldım.
mavellen
30 Mayıs 2020, 10:21
Benimki şuan 24 binde yalan olmasın 20 binden sonra değişmiştim.Şuan üzerindeki zincir beş para etmez.Geçen gün gerdirdim hala gevşek.Tekrardan bir zincir alacağım.Dıdların sahtesi çok bu sefer başka marka alacağım.Orjinal zincir alıp takmam.Onunda iyi kalite olduğuna inanmıyorum.
vlad1462
30 Mayıs 2020, 11:54
Sevkiyatta sorun olduğunu duydum. Bende e-kuralkan da bulamayınca ve bir bayiden almak istediğimde sadace bakıma gelen müşterilere kullanıyoruz deyince,ilk bulduğum bayiiden temel yedek parçaları aldım.
bu sene başlarında ara yağ ve filtre değişimi yaptırmıştım. fuar öncesi dönemdi. yedek parçalarda baya indirim yapmışlardı. şimdi keşke o zaman fazladan parça alsaymışım diye kafama vuruyorum.
mavellen ben 15.000 km de sunstar marka zincir taktırdım. dişli değişimi yapmadım. şimdilik 5000 km yaptım,bu sürede yağmur çamur bayada kirlendi ama gayet iyi gidiyor.sadece bir kere çok az gerdirme ihtiyacı hissettim. dişli zincir kit olarak setleri var ama dominara göre set olmadığı ve dişlilerde pek sorun görmediğim için sadece zincir değişimi yaptırmıştım. benim değişim yaptığım dönemde orjinal zincir dişli seti 800 küsür tl den fazlaya geliyodu sanırım. orjinal zincir hiç kaliteli değil, çok çabuk baklalar sıkışıp kalıyor.
mavellen
30 Mayıs 2020, 22:25
bu sene başlarında ara yağ ve filtre değişimi yaptırmıştım. fuar öncesi dönemdi. yedek parçalarda baya indirim yapmışlardı. şimdi keşke o zaman fazladan parça alsaymışım diye kafama vuruyorum.
mavellen ben 15.000 km de sunstar marka zincir taktırdım. dişli değişimi yapmadım. şimdilik 5000 km yaptım,bu sürede yağmur çamur bayada kirlendi ama gayet iyi gidiyor.sadece bir kere çok az gerdirme ihtiyacı hissettim. dişli zincir kit olarak setleri var ama dominara göre set olmadığı ve dişlilerde pek sorun görmediğim için sadece zincir değişimi yaptırmıştım. benim değişim yaptığım dönemde orjinal zincir dişli seti 800 küsür tl den fazlaya geliyodu sanırım. orjinal zincir hiç kaliteli değil, çok çabuk baklalar sıkışıp kalıyor.
Deneyeyim senin zincirden.
sariasker
30 Mayıs 2020, 23:16
Bajaj Dominar 400 ile Turluyoruz #3
Yağmur Çamur Enduro (Part 1) videomu kanalıma yükledim, umarım beğenerek izlerseniz.
https://www.youtube.com/watch?v=P6tY3KD08vY
Kanalıma abone olup videolarımı beğenirseniz çok sevinirim, iyi forumlar...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO