PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182

dreamkiller
27 Nisan 2012, 18:30
16 Nisanda e-bay den vermiş olduğum siparişler an itibari ile gelmiş bulunmakta.. montaj işine girip en kısa zamanda fotolamaya baslarım.. Ama su an degil kafamdaki olay bitince :)

overcloud
27 Nisan 2012, 19:00
http://img254.imageshack.us/img254/3336/img2675ko.jpg (http://img254.imageshack.us/i/img2675ko.jpg/)bazen resimlere bakıyorumda güzel günler gecti ninjala saglam dostluklar kazandırdı bana

kaçak... yoksun ortalarda

hocam bu ne zamandı? bizim neden haberimiz olmadı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------

Eksoz derin mevzu aga ben anlamaz :) benim kara kızın sesi yeter bana :)

geçen sene haziran - temmuz gibi bir zamandı

enginar
27 Nisan 2012, 20:19
@ejlover video süper olmuş ellerine sağlık, ben o motora kıyıp da satamazdım.

•Ninja250R carbon fiber/aluminyum frame slider (grenaj koruma takozlari),
•Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),

Takozları da nereden aldığını sorabilir miyim? Ben de almayı düşünüyorum araştıracak pek vakit bulamadım henüz. (Armut piş, ağzıma düş oldu biraz.) Aldığın takozların herhangi bir kesme-biçme işi olmadan montajı yapıldı bildiğim kadarıyla, doğru mu?

dreamkiller
27 Nisan 2012, 20:47
Hocam e bay de var hepsi ve daha fazlasi.. Arka sehpa aparati zaten "cuk" diye yerine olan birsey ama koruma takozunda dikkatli ol.. Sayfa 230 larda bir link paylasmistim L seklinde olan urunleri tercih etmelisin onlar birebir oluyor.

@ejlover dostum grenajlar icin renkli alyan vida almak istiyorum ama bilemedim.. Acaba monster stickeri ile ayni yesili alsam vidalari cok sacmalamis olurmuyum? Yada bunlarin karbon kaplanmislari varmidir rastladinmi hicbir yerde acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

arkadaslar bugun akrapoviç taktırdım. ses süpperrr,performans artışı harika,tam deneme yapmadım ama çekiş ve hızda yükselme hissediyorum. Tavsiye ederim

Vuuuu :-) hayirlisi olsun rio.. Artik duymayan kalmaz kadikoyde seni :-) bu arada derlerki eksoz yakiti arttirirmis.. Ama en cok aragaz yuzunden... Eski sirketteki primimi alirsam bi leo vince yada HMS (atiyor olabilirim) de ben alim bakalim birde onu deneyelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

HMF ymis pardon..

İste video su..
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=ngL4ph-FK-U

ejlover
27 Nisan 2012, 21:17
Youtube de ilk defa gördüğüm bir 3d tuşu çıktı, baya özel bir kamerayla çekmişsiniz.
Ellerinize sağlık, tam takım bir prodüksiyon gibisiniz :rendeer:
Yok Hocam ben normal DSLR ile cektim. 3D youtube'un ekledigi bi sey. Dandirik Analogryph 3D ekliyor sadece ;p

16 Nisanda e-bay den vermiş olduğum siparişler an itibari ile gelmiş bulunmakta.. montaj işine girip en kısa zamanda fotolamaya baslarım.. Ama su an degil kafamdaki olay bitince :)
Hadi gozunuz aydin hocam :cat: Siz yine sabirliymissiniz. Ben ne alsam EMS ile aldim beklemeye tahammul edemiyorum :queen:

@ejlover video süper olmuş ellerine sağlık, ben o motora kıyıp da satamazdım.

•Ninja250R carbon fiber/aluminyum frame slider (grenaj koruma takozlari),
•Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),

Takozları da nereden aldığını sorabilir miyim? Ben de almayı düşünüyorum araştıracak pek vakit bulamadım henüz. (Armut piş, ağzıma düş oldu biraz.) Aldığın takozların herhangi bir kesme-biçme işi olmadan montajı yapıldı bildiğim kadarıyla, doğru mu?
Cok sagolun :thumleft:

O parcalar e-bay'den alinma. Tum montajlari kendim yaptim motorda. Takoz cok ugrastiriyor ve dikkatli olmaniz lazim. Motor blogunu sasiye baglayan mili sokmeniz gerek cunku. Benim 4 saat civari bir vaktimi aldi. Almadan once de iyice sorun saticiya grenajlarda (fairings) herhangi bir kesme islemi yapiliyor mu diye.

Hocam e bay de var hepsi ve daha fazlasi.. Arka sehpa aparati zaten "cuk" diye yerine olan birsey ama koruma takozunda dikkatli ol.. Sayfa 230 larda bir link paylasmistim L seklinde olan urunleri tercih etmelisin onlar birebir oluyor.

@ejlover dostum grenajlar icin renkli alyan vida almak istiyorum ama bilemedim.. Acaba monster stickeri ile ayni yesili alsam vidalari cok sacmalamis olurmuyum? Yada bunlarin karbon kaplanmislari varmidir rastladinmi hicbir yerde acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Vuuuu :-) hayirlisi olsun rio.. Artik duymayan kalmaz kadikoyde seni :-) bu arada derlerki eksoz yakiti arttirirmis.. Ama en cok aragaz yuzunden... Eski sirketteki primimi alirsam bi leo vince yada HMS (atiyor olabilirim) de ben alim bakalim birde onu deneyelim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

HMF ymis pardon..

İste video su..
Hocam siyah motorda yesil guzel oluyor ama takimi tamamlayan parcalar lazim. Tek basina sticker bana gore yeterli degil. Cunku stickerlarin rengi zamanla acilacak bu sefer de vidalar cok siritacak. Vida isi en kolayi. Siz manetlerin v.s. rengine karar verin sonra one gore alirsiniz vidalari ;)

Zippo's
27 Nisan 2012, 21:36
gördüm cıbırı zippo, çok güzeldi.bende cbr ı inceliyordum. karşılasırız yine,o civarlarda takılırım genelde.

Sagolasin rio.Karsilasiriz yine o sesi bidaha duymak istiyorum zaten cok tok bi sesi vardi.Bende egzost dusunuyorum fikir sahibi olurum

rio_mavi
28 Nisan 2012, 00:57

HMF ymis pardon..

İste video su..

kürşat doğrudur,aragaz çekmeye basladım bende. ama müthiş eğlenceli ve haz verici bir duygu. yeniden aşık oldum kızıma, tenor gibi sesi varmış keretanın :))
Darısı senin başına,Allah daha iyilerini versin hepinize...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Sagolasin rio.Karsilasiriz yine o sesi bidaha duymak istiyorum zaten cok tok bi sesi vardi.Bende egzost dusunuyorum fikir sahibi olurum

zippo dövemcide mi çalışıyorsun? Yarın geçicem ordan ,istanbul motordan parca bakçam. 13:00 - 13:30 civarı,oralarda olursan görüşürüz.

dreamkiller
28 Nisan 2012, 01:03
Hadi gozunuz aydin hocam :cat: Siz yine sabirliymissiniz. Ben ne alsam EMS ile aldim beklemeye tahammul edemiyorum :queen:

Cok sagolun :thumleft:

O parcalar e-bay'den alinma. Tum montajlari kendim yaptim motorda. Takoz cok ugrastiriyor ve dikkatli olmaniz lazim. Motor blogunu sasiye baglayan mili sokmeniz gerek cunku. Benim 4 saat civari bir vaktimi aldi. Almadan once de iyice sorun saticiya grenajlarda (fairings) herhangi bir kesme islemi yapiliyor mu diye.

Hocam siyah motorda yesil guzel oluyor ama takimi tamamlayan parcalar lazim. Tek basina sticker bana gore yeterli degil. Cunku stickerlarin rengi zamanla acilacak bu sefer de vidalar cok siritacak. Vida isi en kolayi. Siz manetlerin v.s. rengine karar verin sonra one gore alirsiniz vidalari ;)

Ejlover bu gelen siparislerim manet, denge topuzu ve led li sinyaller karbon kaplama.. O yuzden yesil sacma olacak ben o vidalarin karbon kapli olanini bulmaya calisacagim... Cunku kara kiza karbon stayla dusunuyorum.. Sirada karbon kapli arka camurluk ve zincir korumayi karbon kaplatmak var.. Bakalim nasil birsey cikacak ortaya..

rio_mavi
28 Nisan 2012, 01:45
kürşat kardeş,çamurluk için birlikte gidelim mi? kaplamayı da aynı yerde yaptırırız 3m.. Bende düşünüyorum çünkü yaptırtmayı

atilla_hakan
28 Nisan 2012, 02:02
kürşat kardeş,çamurluk için birlikte gidelim mi? kaplamayı da aynı yerde yaptırırız 3m.. Bende düşünüyorum çünkü yaptırtmayı

Arkadaşlar yaptirinda bir de ben bakayım Güzel olursa ben de yaptirabilirim.

rio_mavi
28 Nisan 2012, 03:01
geçmiş sayfalarda yapılmış bir örneği olcak.beyaz ninja üzerinde, ccman yaptırmıştı sanırım. Çok şık duruyor

ejlover
28 Nisan 2012, 03:46
Ejlover bu gelen siparislerim manet, denge topuzu ve led li sinyaller karbon kaplama.. O yuzden yesil sacma olacak ben o vidalarin karbon kapli olanini bulmaya calisacagim... Cunku kara kiza karbon stayla dusunuyorum.. Sirada karbon kapli arka camurluk ve zincir korumayi karbon kaplatmak var.. Bakalim nasil birsey cikacak ortaya..

Yok o zaman yesil olmaz zaten ;) Ama karbon fiber kaplama vida bulamazsiniz hocam. O desenin anlasilmasi icin o vidalar cok kucuk. Sanirim o nedenle yapmiyorlar. Olsa da pek hos durmaz. En guzeli standart vidalarinizi alip mat siyah sprey boya ile boyayin degisik hava verecektir hem de siritmaz ;)

dreamkiller
28 Nisan 2012, 11:21
sanırsam haklısın bulamadım cünkü :) adamlar benden önce düsünüp olmayacagına karar vermişler sanırsam :PpP

Rio gidelim abi ay basından sonra mayıs ayı icerisinde halledelim.. 3m kaplama yapan bir yer paylasmıstı ccman yanlıs hatırlamıyorsam.. işçiliklerinden de gayet memnundular..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Hocam gule gule kullanin. Ama yanlis anlamazsaniz izninizle bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Arabalarda universal eksoz diye satilan modeller var pek cok markada ancak bunlar araclarin belli motor hacimlerinde ortak gaz cikisi yapmasi ama onlarda bile performansa katki saglamadigi gibi zarari da olabiliyor (biraz sansa bagli). Motorlarda ise durum cok daha kritik. Cunku genel olarak tek silindirden 4 silindire ve daha ustune pek cok tur var ve araclar gibi degil motorlar yuksek devirlere cikiyor ve gaz salinim orani cok daha degisken. O nedenle universal egsoz kullanimi pek mantikli degil. Ses degisir mi evet degisir peki motorun calisma duzeni? Siz de demissiniz sonraki motora da takilir diye; simdi dusunun 2 silindir 250cc bir motorla 4silindir 600cc bir motorun yaktigi benzin ve sonucunda cikan gazin miktari ayni midir? Buna bagli olarak boru capi, son susturucu ic hacmi degisir. Tum bunlarin tam olarak dogru olmasi (sadece bunlar da degil manifold'tan gelen borunun kivrimi gazin ivmesi ve bunlara bagli son susturucuya cikis acisi v.s.) hepsi yuzlerce test sonucunda motora gore belirlenir. Universal bir egsoz kullanmak ise tum bu hassas performans oranlarini allak bullak eder. Egsoz'larda da gaz cikisini olcen sensorler vardir ve motor calismasini bu olcumlere gore ayarlar. Isin kaynak kismi motorun orjinal sistemine verilen zarar da cabasi.

O nedenle ben herkese mumkunse motora uygun uretilen egsozlari almalarini oneririrm. Arabalarda oldugu kadar fiyat farki da yok motorlarda universal ve motor ozel modeller arasinda. Ayrica orjinal eksozu alirsaniz sadece 2 vida sokup 5dakikada kendiniz de monte edersiniz masrafsiz olarak ;)

Dedigim gibi tabii tercih meselesi. Elestirmek icin soylemedim sadece bilmeyen arkadaslar secim yaparken bunlari da goz onununde bulundursun diye hatirlatmak istedim sadece :rendeer:

Ejlover dostum.. Biraz daha acarmısın konuyu lütfen.. Bu sensörler eksozun hangi kısmında yer almakta? Otomobillerde gaz salınımını kontrol eden ve dengeleyen katalitik konvaktör dediğimiz parça motorsikletlerde bulunmaktamıdır? Bir çok arkadaş gibi sadece tüp taktırdıgımızda da bu sensör olayı devreye girmektemidir? Yani bildigim kadarıyla sensör dediğimiz olay sonucta beyinle direk baglantı kurup sürekli ona taze bilgiler yollayan bir elektronik aksam..Tahminime göre bu sensörler motorsikletlerde boğaz dedigimiz, eksozun en bastaki kısmında bulunmakta haksızmıyım? tüp degisimi bu sensörleri çok fazla etkilermi?

Frank Lucas
28 Nisan 2012, 11:54
kırık olan parçamın tamiri bugün tamamlandı,2 haftalık hasrete son vericem birazdan :) plastik kaynağıyla yapıldı,boya ve tamir toplam 200 lira tuttu.Boyada sıkıntı olur diye çok korktum ama aynısını yapmış adam çok güzel oldu :)

Zippo's
28 Nisan 2012, 11:55
zippo dövemcide mi çalışıyorsun? Yarın geçicem ordan ,istanbul motordan parca bakçam. 13:00 - 13:30 civarı,oralarda olursan görüşürüz.

Yok ya,dövmelerimi orda yaptırıyorum ben.Sık sık giderim yani yaptırmasamda muhabbete.

kullaniciii
28 Nisan 2012, 14:21
Folyoya bende bir giriş yapacağım yavaştan... Genelde beğenilmedi ama camıda kaplatacağım. CCMAN in yaptığı ama genelde beğenilmeyen şekilde. Birde yan plastik aksam kısmına. Birde zincir korumasına yaptırsam nasıl olur...

ejlover
28 Nisan 2012, 14:36
sanırsam haklısın bulamadım cünkü :) adamlar benden önce düsünüp olmayacagına karar vermişler sanırsam :PpP

Rio gidelim abi ay basından sonra mayıs ayı icerisinde halledelim.. 3m kaplama yapan bir yer paylasmıstı ccman yanlıs hatırlamıyorsam.. işçiliklerinden de gayet memnundular..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

Ejlover dostum.. Biraz daha acarmısın konuyu lütfen.. Bu sensörler eksozun hangi kısmında yer almakta? Otomobillerde gaz salınımını kontrol eden ve dengeleyen katalitik konvaktör dediğimiz parça motorsikletlerde bulunmaktamıdır? Bir çok arkadaş gibi sadece tüp taktırdıgımızda da bu sensör olayı devreye girmektemidir? Yani bildigim kadarıyla sensör dediğimiz olay sonucta beyinle direk baglantı kurup sürekli ona taze bilgiler yollayan bir elektronik aksam..Tahminime göre bu sensörler motorsikletlerde boğaz dedigimiz, eksozun en bastaki kısmında bulunmakta haksızmıyım? tüp degisimi bu sensörleri çok fazla etkilermi?

Hocam ne yazik ki o katalitik mendevuru bizlerde de var. sensor de onun orada. Ama iyi olan haber yeni araclardaki gibi hem giris hem cikisinda degil sadece 1 adet. Iptalinde yani elektronik bir agriza olma olasiligi dusuk. Ama cap genisletmenin soyle bir performansa negatif etkisi var: Motor gucu standartken cap genisletildiginde geri basinc duser. Bu da ozellikle alt devirlerdeki gucu azaltir. Boyle ozetleyebilirim durumu :) Mantik arabalardakiyle ayni yani.

Grafikerdem
28 Nisan 2012, 20:40
Arkadaşlar, çok güzel modifiye edilmiş motor sizlerinde görmesini isterim

http://www.youtube.com/watch?v=K1NPWbEXCEQ

KAWASAKI Ninja 250-2011-April
1. Exhaust Two Brother -USA- Carbon Fullsystem
2. Hella Twin Tone
3. Spidometer digital KOSO Rx-2n & Voltmeter digital Koso (all indikator active) , SpidoPlate carbon by KOSO
4. Kalipe Brembo Original brakes system+ Braket CNC
5. Master Rem Brembo Radial series Orginal Yamaha R1 (bukan limbah,beli dari BARU,aslii)
6.Oli tube Brembo Original tabung besar
7. Break Line HELL ( depan belakang)
8. Disk brake HOKADA 4.5 mm
9. Steering dumper / stabilizer KTC
10. Stang KTC adjustable silver
11. End Bar KTC Gold
12. Handgrip Harries Performance
13. Footstep KTC adjustable
14. End Stand KTC
15. Seind LED pulg in KTC
15. Velg Vrossi Gold Series 4.5'' dan 3.5"
16. Batlax BT 92 150 - 120
17. Exhaust slider KOSO
18.Tankpad Carbon
19. Fender Eliminator Carbon
20. Rear Huger by Kawasaki
21. Dino Jet stange II
22. COver Rad. Carbon
23. Vgrill
24. Oli Cover carbon

Frank Lucas
28 Nisan 2012, 20:51
Bugün babama jantları krom kaplatıcam dedim,zencimisin sen dedi,şu aralar ciddi ciddi düşünüyorum, beyaz motora krom jantlı resim paylaşırsanız sevinirim,ninja olurda daha güzel olur :9

Zippo's
28 Nisan 2012, 21:04
Bugün babama jantları krom kaplatıcam dedim,zencimisin sen dedi,şu aralar ciddi ciddi düşünüyorum, beyaz motora krom jantlı resim paylaşırsanız sevinirim,ninja olurda daha güzel olur :9

Şaka yapıyorum de ? Yada ben aman diyeyim.

atilla_hakan
28 Nisan 2012, 22:38
Arkadaşlar, çok güzel modifiye edilmiş motor sizlerinde görmesini isterim

http://www.youtube.com/watch?v=K1NPWbEXCEQ

KAWASAKI Ninja 250-2011-April
1. Exhaust Two Brother -USA- Carbon Fullsystem
2. Hella Twin Tone
3. Spidometer digital KOSO Rx-2n & Voltmeter digital Koso (all indikator active) , SpidoPlate carbon by KOSO
4. Kalipe Brembo Original brakes system+ Braket CNC
5. Master Rem Brembo Radial series Orginal Yamaha R1 (bukan limbah,beli dari BARU,aslii)
6.Oli tube Brembo Original tabung besar
7. Break Line HELL ( depan belakang)
8. Disk brake HOKADA 4.5 mm
9. Steering dumper / stabilizer KTC
10. Stang KTC adjustable silver
11. End Bar KTC Gold
12. Handgrip Harries Performance
13. Footstep KTC adjustable
14. End Stand KTC
15. Seind LED pulg in KTC
15. Velg Vrossi Gold Series 4.5'' dan 3.5"
16. Batlax BT 92 150 - 120
17. Exhaust slider KOSO
18.Tankpad Carbon
19. Fender Eliminator Carbon
20. Rear Huger by Kawasaki
21. Dino Jet stange II
22. COver Rad. Carbon
23. Vgrill
24. Oli Cover carbon

Adam Ne bulursa takmış :)

Felon
28 Nisan 2012, 23:02
ahaha babanla aynı tepkiyi verdik desene :queen:
Krom kaplama olayını fazla ilgi çekmek isteyen ve zevk anlayışları normal insanlardan bayaa farklı zenciler yapıyor genelde :) ama ninjanın jantlar nasıl olur bilemedim gözümde canlandıramadım ya çok farklı hoş durur yada berbat olur :queen:

atilla_hakan
28 Nisan 2012, 23:44
Baba bana led stop al ( Yanımda olsa söyleme şansım olurdu :) Şu plakalığa acayip kıl kapmaya başladım :(

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/403489_10150769822000798_741565797_9489720_1615950 526_n.jpg

ejlover
29 Nisan 2012, 03:00
En guzeli ben motoru foruma satiim herkesin ihtiyaci gorulsun. Motoru da standart haliyle bi arkadasa satarsiniz; herkes mutlu mesut olur :))

Grafikerdem
29 Nisan 2012, 03:24
Adam Ne bulursa takmış :)

kusura bakmayın motorlarla yeni ilgileniyorum pek bilgim yok o gidona taktığı sarı gümüş aparat nedir ?

kullaniciii
29 Nisan 2012, 11:44
Arkadaşlar merhaba, biraz önce ZİP temizleme spreyi ile zinciri temizledim ve gayet güzel temizlendi. Ardından IPONE SPRAY CHAIN ilede yağlamaya çalıştım ancak fotoğraftaki gibi zincir bembeyaz kaldı. Sehpa olmadığı için iterek yavaş yavaş yaptım uygulamayı. Bu beyazlığın boyadan farkı yok. Anlamadım birşey ne yapmam gerekiyor ???

http://g1204.hizliresim.com/w/x/51g9s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://g1204.hizliresim.com/w/x/51gcy.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Frank Lucas
29 Nisan 2012, 13:38
bişey yapman gerekmiyor,ipone un boyalısından almışsındır kırmızısı var pembesi var mavisi var......sende beyazını almışsın.

kullaniciii
29 Nisan 2012, 14:40
bişey yapman gerekmiyor,ipone un boyalısından almışsındır kırmızısı var pembesi var mavisi var......sende beyazını almışsın.

Dostum özellikle boyasızını aldım. Hiç hoşuma gitmedi bu durum. Ön dişlinin etrafına sıçramış, ayrıca arka dişlinin yam tarafıda kötü görünüyor... Bu durumdan kurtulmak istiyorum, ve nasıl olacağını bilmiyorum...

Frank Lucas
29 Nisan 2012, 14:46
aykırı cevap veriyor gibi olmiyim de ,belkide boyasızı beyaz renklidir,ayrıca zincir yağını çok fazla sıkmışsın gibi geldi resimler belki yanıltıyordur ama katman katman yağ birikmiş gibi.

Bunun dışında bir arkadaşımdan istedim,benim jantları fotoşokla krom kaplatalım diye,işte resim nasıl olmuş ?
http://img710.imageshack.us/img710/6415/asdsld.jpg

nich@tine
29 Nisan 2012, 15:08
Frank Lucas: grenaj tamir ve boyani nerede yaptirdin?Arkadasin beyaz ninjasi icin bir tamir boya dusunuyoruz fakat motor beyaz tutturamazlar diye dusunuyoruz.Nerede yaptirdin acaba?Tesekkurler.

rio_mavi
29 Nisan 2012, 17:38
aykırı cevap veriyor gibi olmiyim de ,belkide boyasızı beyaz renklidir,ayrıca zincir yağını çok fazla sıkmışsın gibi geldi resimler belki yanıltıyordur ama katman katman yağ birikmiş gibi.

Bunun dışında bir arkadaşımdan istedim,benim jantları fotoşokla krom kaplatalım diye,işte resim nasıl olmuş ?

zenci işi olmuş hakikaten. bence bozar,belki sarıyı denemelisin illa değiştircem diyorsan.

Frank Lucas
29 Nisan 2012, 19:03
nich@tine , 5 yolun orada polis meslek okulu var (şükrü balcı) Aydın üniversitesinin yanında 5-6 katı bir bina var o binanın 2. katına çıktığınızda her tarafı cam bir atölye görüceksiniz,zaten 2. kata çıkıp grenajcı irfan usta derseniz gösterirler,bende boyadan korkuyordum ama birebir aynı boya olmuş.

gugukk
29 Nisan 2012, 19:08

Dostum bana göre olmamış senin yerinde olsam hemen çıkartım motor çok güzel ama bu bozmuş

atilla_hakan
29 Nisan 2012, 21:59
En guzeli ben motoru foruma satiim herkesin ihtiyaci gorulsun. Motoru da standart haliyle bi arkadasa satarsiniz; herkes mutlu mesut olur :))

Ejlover bak ne zamandır söylüyorum. Led Stop ile plakalık benim :) Başkasına verirsen kırılırım valla :)

1sthanbul
29 Nisan 2012, 22:19
arkadaşlar 5-6 mayıs'ta haliçte offshore var. ben hemen hemen her yıl gidiyorum. bu sene toplanıp gitsek motosiklet ailesi olarak. ne dersiniz? gelmek istermisiniz? saat 14:00 yarışma başlangıcı. saat 12:30 gibi zincirlikuyuda buluşup gidebiliriz. accuweatherda hava çok güzel gösteriyor. umarım yanılmazlar. ben orda olacağım mutlaka. gelmek isteyen herkesi beklerim.
kazasız sürüşler dilerim.

dreamkiller
29 Nisan 2012, 23:14
Ejlover dostum bence sen motoru foruma sat sonra forumdaki herkes senin baska motor almani engellesin sende mecbur kalip bebegine binmeye devam et herkes mutlu olsun bu sayede ne dersin? :)

lyoon
30 Nisan 2012, 00:00
arkadaşlar selam,ninja siparişi verildi.şimdi eksiğim bir bot .nitro marka bir bot gözüme çarptı.bilen,kullanan var mı.tavsiyeniz var mı.teşekkürler

dreamkiller
30 Nisan 2012, 12:43
Bu hafta sonu sacma sapan bir sekilde düsmüs bulunmaktayım.. artık bende düsecekler degil düsmüs olanlar familyasındanım :) allah beterinden korusun hepimizi insallah.. ama sunu anladım bir kere daha bu makinaların dini imanı yok aga yanlıs yaparsan affetmiyorlar.. :)

tomass
30 Nisan 2012, 12:47
Gecmis olsun hocam. Umarim sende bir sıkınti yoktur.

dreamkiller
30 Nisan 2012, 13:30
Gecmis olsun hocam. Umarim sende bir sıkınti yoktur.

yok hocam eksik olmayın.. neyseki önemli bir problem olmadı.. ama cok iyi bir ders cıkarmıs oldum.. bu zamana kadar okuduklarımdan kazaların büyük bir kısmının dururken yada cok düsük hızlarda gerceklestigini okumustum.. demekki dogruymus :)

ejlover
30 Nisan 2012, 15:04
@dreamkiller geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Sende bir şey yok ya önemli olan o.

Dün bir Abimizi kaybettik biz de motor kazasında. Onun şokundayız hala.. Oldukça da tecrübeli ve çok iyi motorcuydu. Onun bile başına geliyorsa böyle şeyler bu işin cidden şakası olmadığını iyice benliklerimize kazımamız gerekiyor..

metci
30 Nisan 2012, 15:11
@dreamkiller
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...

@ejlover
Hocam başınız sağolsun... Ülkemizdeki çoğu sürücü motosikletlere karşı bilinçsiz ve yollar bu şekilde olunca motosiklet gerçekten tehlikeli oluyor... Allah sevenlerine sabır versin...

leons
30 Nisan 2012, 16:45
@dreamkiller geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Sende bir şey yok ya önemli olan o.

Dün bir Abimizi kaybettik biz de motor kazasında. Onun şokundayız hala.. Oldukça da tecrübeli ve çok iyi motorcuydu. Onun bile başına geliyorsa böyle şeyler bu işin cidden şakası olmadığını iyice benliklerimize kazımamız gerekiyor..

Başınız saolsun hocam. Allah kimseye yaşatmasın bu durumu.

dreamkiller
30 Nisan 2012, 17:17
Kardeşim başınız saolsun.. O kişiyi tanımam etmem ama motorsiklet üzerinde insanların can vermesine artık dayanamıyorum.. Gecen yaz bir arkadasımızı Reina nın önünde sırf müşteri almak için U dönüşü yapan bir taksiye çarpması sonucu kaybettik üstelik cocugun hiç bir sucu yoktu.. Allah hepimizi böylesine kötü niyetli insanlardan(!) korusun..

Bu arada Istanbul da yaşayan arkadaslar.. İBB sonunda motorcuların sesine kulak verdi ve ilk etapta kritik noktalarda olmak üzere motorsiklet kullanıcıların korkulu rüyası olan Katil Bariyer lerin yerine motorcu dostu, yaralanma ve hatta ölümleri minimuma indirgeyen yeni bir bariyer kullanımına onay verdi.. Bu karar için bu kadar insan bu kadar cocugun ölmesi sartmıydı onuda bilemedim tabi.. Umarım uygulama Tüm İstanbul ve tüm Türkiye'ye yayılır ve bu yüzden daha fazla insanın, evin ocagı kararmaz..

http://caddemotorkulubu.blogspot.com/2012/03/motorsiklet-dostu-bariyerler-geliyor.html linkinden okuyabilirsiniz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

https://www.facebook.com/events/291672320906705/#!/events/291672320906705/

ayrıca su olaya bir bakın begenin derim...

berkay8
30 Nisan 2012, 17:52
başınız sağolsun

ejlover
30 Nisan 2012, 21:15
Cok tesekkurler arkadaslar. Yol calismasi ve sacma sapan yerlestirilmis bi tabela bi can aldi..

Aksam muhebbet edip gulen yuzuyle ugurlayip ertesi sabah gezi icin beklerken beyin kanamasi gecirip vefat etmis cesedi ile yuz yuze gelmek insani kotu etkiliyor.. Aman diyorum yavas kullanin arkadaslar, burasi Turkiye!

Tekrar sagolun.

tomass
30 Nisan 2012, 21:22
Cok tesekkurler arkadaslar. Yol calismasi ve sacma sapan yerlestirilmis bi tabela bi can aldi..

Aksam muhebbet edip gulen yuzuyle ugurlayip ertesi sabah gezi icin beklerken beyin kanamasi gecirip vefat etmis cesedi ile yuz yuze gelmek insani kotu etkiliyor.. Aman diyorum yavas kullanin arkadaslar, burasi Turkiye!

Tekrar sagolun.

Başın sağolsun hocam, Allah yakınlarına sabır versin.
Maalesef insan hayatı ülkemizde bu kadar ucuz.
Gencecik insanlar sacma sapan sebeplerden hayatlarını kaybediyorlar, cok üzücü.

atilla_hakan
30 Nisan 2012, 22:02
Başınız sağolsun ejlover. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

dreamkiller kardeşim sanada geçmiş olsun. Aman dikkat edelim

enginar
30 Nisan 2012, 23:07
@dreamkiller geçmiş olsun

@ejlover başın sağolsun

dreamkiller
30 Nisan 2012, 23:42
Saolun arkadaslar.. Bunlar benim icin ders niteliginde olaylar.. Onemli olan bunlardan ders cikartabilmek..