PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182

Frank Lucas
07 Nisan 2012, 00:02
sizin yakıt değerleriniz lazım,

bugün kendiminkini bi hesapladık 5.150 litre 100 km de çıktı fazla değilmi bu, yani 1 depo benzinle 330 km gidiyor. bele kalbime bi sancı saplandı

ejlover
07 Nisan 2012, 00:34

bugün kendiminkini bi hesapladık 5.150 litre 100 km de çıktı fazla değilmi bu, yani 1 depo benzinle 330 km gidiyor. bele kalbime bi sancı saplandı

Kosmeden 1 depo ile 300-350 gidiyor. Full kösüş 400km. ;) Normal yani panik yok :)

ccman
07 Nisan 2012, 00:44
Ccman bende ön cama karbon yaptırmak istiyorum. Nerde Nasil yaptirabiliriz yardımcı olursan mutlu olurum.

selam Atilla
ben ilk kısmı fatih aksaray da küçüklanga caddesinde dün ki kısmı maslak sanayide yaptırdım.
ama sadece cam diyorsan metresi 20lira olandan da yaptırsan olur bunu kendinde yapabilirsin saç kurutma makinesi ile ısıtıp.ama 3M dyno orjinal karbon fiber folyo yaptırayım dersen metresi 100 lira çok daha esnek bir malzeme ve görüntü farklı daha kaliteli. sanırım onu da 30-40 a yaparlar.gerek olursa yardımcı olurum.

bu arada beğenisini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.darısı sizlerinde başına olsun.
başka fikir ve düşünceniz olursa paylaşırsanız sevinirim.mesela radyatör önü siyah bir muhafaza olursa sanki iyi olacak gibi geldi bana da .bu forumda bir arkadaşım vermişti bu fikri.bunu deneyen yapan birisi varmi aranızda.sanki oraya da siyah bir tel delikli saç vb malzeme ile kapatırsak o cılız egzost boruları da ortadan kalkar diye düşünüyorum.fikri olan ?

yakıt demiş bir arkadasım ona da cevap vereyim dün depoyu doldurdum 156 km de 42 lira yakmış.ama bu akrapoviç in cazibesine kapılıp gazlamamdandır.18 krş a kadar düşmüştü.sonuçta bu sürüşe göre değişen bir durum.ne kaaa ekmek o kaaa köfte misali.

sonuç olarak akrapoviçten sonra motordan memnunum.susturucu kitini söktüm .egsozt sesi motor sesini kesiyor bu da altınızdaki motorun 250cc olduğu hissini kafanızdan siliyor.lastikten sonra alınacak ikinci parça.hepinizin sahip olması dileklerimle.

saygılar.

atilla_hakan
07 Nisan 2012, 00:48
selam Atilla
ben ilk kısmı fatih aksaray da küçüklanga caddesinde dün ki kısmı maslak sanayide yaptırdım.
ama sadece cam diyorsan metresi 20lira olandan da yaptırsan olur bunu kendinde yapabilirsin saç kurutma makinesi ile ısıtıp.ama 3M dyno orjinal karbon fiber folyo yaptırayım dersen metresi 100 lira çok daha esnek bir malzeme ve görüntü farklı daha kaliteli. sanırım onu da 30-40 a yaparlar.gerek olursa yardımcı olurum.

saygılar.

Tşk ederim müsait bi zamanımda mod olayına bende giricem. Saygılar.

rio_mavi
07 Nisan 2012, 01:17
yakıt konusunda birkeresinde depoyu fulleyip uzun yola cıkmıştım. 430km civarı yol yaptım. depoda hala benzin vardı diplerde.bunun son 30km side şehir içinde geçmişti. bu yaz tekrar bir yakıt değerlendirmesi yapcam uzun yolda. şehir içinde de 300 km gidiyorum tek depoyla. ışık anca yanıyor. ama benim avantajım işe gidip geldiğim yol genelde tenha oluyor dur kalk yapmadan asılıyorum gaza.sabahları işte köprü trafiği genelde benim yakıtı bitiren.

Buarda yarın lastik araştırmasına giricem kadıköyde. belkide yarın taktırtabilirimde lastikleri. sizlerlede paylaşırım güncel bilgileri...

ccman
07 Nisan 2012, 01:36
Buarda yarın lastik araştırmasına giricem kadıköyde. belkide yarın taktırtabilirimde lastikleri. sizlerlede paylaşırım güncel bilgileri...

yeni papuçların şimdiden hayırlı olsun

rio_mavi
07 Nisan 2012, 01:54
eywallah cc kardeş

atilla_hakan
07 Nisan 2012, 01:58
Kaç lt benzin aliyor arkadaşlar bizim depolar. Kullanim klavuzunda varmı ben mi göremedim bilemiyorum.

rio_mavi
07 Nisan 2012, 01:59
sanırım 16 ya da 17diydi.

atilla_hakan
07 Nisan 2012, 02:03
Dün benzin ışığı yanp sönmeye başlamıştı ara ara. Bende yolda kalma korkusundan gittim hemen fulledim yaklaşık 12 lt benzin aldı. Hemen hemen 4 lt kadar daha varmış sanırım içinde.

rio_mavi
07 Nisan 2012, 02:46
ışık tam yandıktan sonra 60 km gidiyor olması lazım. denedinmi diye sorarsan hayır hiç denemedim. yolda kalma riskine girmeye değmez.ama bilgi olarak kafanda dursun. o belirtilen 60 km şehir içi rakam da olabilir şehir dışı da olabilir.şehir dışı ölçüm 60 sa şehir içinde yaptıgı yapacağı en fazla 40 kmdir. rampalarda boşa al benim gibi daha az yakarsın :D malüm 5liraya dayandı litresi. köprüye gelirken daha m.köyde alıyorum boşa köprüye kadar beleş geliyorum. canım isterse acelem yoksa acıbadem sapağından giriyorum hooop kadköye kadar yokuş aşağı sal gitsin :D

tomass
07 Nisan 2012, 03:22
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman ardan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim, 600RR mı R6 mı derken ninja 250 r da karar kıldım gibi
şehir içinde de kullanacağım için için ninja daha mantıklı geldi.
İşin özü beyaz renk ninja arıyorum, tabi fiyatı abartı olmayan :) kendi motorunu ya da etrafında motorunu satan olursa; bana forumdan ulaşabilirsiniz.

Bu arada az önce sahibinden.com da 2009 model motoruna 11500 tl isteyen bir şahıs gördüm. inşallah buradan değildir. Bizim milletimiz
adam kazıklamayı ,ucuza alıp pahalıya satmayı ne kadar çok seviyor. sıfırı da 13250tl imiş :) :)

ccman
07 Nisan 2012, 04:22
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman ardan sonra tekrar motosiklet almaya karar verdim, 600RR mı R6 mı derken ninja 250 r da karar kıldım gibi
şehir içinde de kullanacağım için için ninja daha mantıklı geldi.
İşin özü beyaz renk ninja arıyorum, tabi fiyatı abartı olmayan :) kendi motorunu ya da etrafında motorunu satan olursa; bana forumdan ulaşabilirsiniz.

Bu arada az önce sahibinden.com da 2009 model motoruna 11500 tl isteyen bir şahıs gördüm. inşallah buradan değildir. Bizim milletimiz
adam kazıklamayı ,ucuza alıp pahalıya satmayı ne kadar çok seviyor. sıfırı da 13250tl imiş :) :)

sıfırı 5000€ 11.750 tl plaka ile 12bin arkadaşım.bende r6 dan sonra istanbul şehir içi için aldım memnunum.hayırlısı olsun senin için.
saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:00 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sahibinden-satilik-veya-takasli-ninja-250-81173950/detay

benim 20 istemem gerek o zaman :)) şaşırmış

dreamkiller
07 Nisan 2012, 09:52
bu insanların amaçları ne abi? bu ne ya kıl yün var o var bu var hooopppp bilmem kaç lira!!! şaşırmışlar hıh!!

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------

Bu arada benim gibi asılırsanız gaza bir depo ile 270 km gidersiniz haberiniz olsun :)

overcloud
07 Nisan 2012, 10:29

ışıklarda ani kalkışlar yapıyor, devirli kullanıp agresif sürüş yapıyorsan bu tüketim normal.

şehir içinde benim elde edebilidğim en düşük tüketim 50km'de 1.7lt olmuştu ama 80 - 90'ın üzerine hiç çıkmadım ve sakin kullandım.

uzun yoldaki tüketim 3.6 - 3.8 yada agresif kullanırsan 4.2lt civarında oluyor.

bu arada depo 17.5lt diye biliyorum.

masterabi
07 Nisan 2012, 12:17
Peki ccman taktırdığın egzostan sonra motorunda herhangi bir değişiklik oldu mu? ses dışında...

kullaniciii
07 Nisan 2012, 19:52
Selamlar arkadaşlar. Hatırlarsanız bir kaç hafta önce ninja hakkında birşeyler sorup duruyordum :D bugün gittim ve motoru inceledim. Açık söyleyeyim beklediğimden çok daha albenili ve kalıplı olduğunu gördüm ve motoru aldım :D en geç hafta sonu elimde olacak. Özellikle ccman hatırlarsan boyum uzun olduğu için tereddütlerim vardı, ama hepsi gitti...Motorun üzerinde çok rahat ettim açıkçası.O ilk heyecan hala üzerimde şuan. İlk etapta kask, mont ve eldiven alacağım. Kask ve eldiven çok hoşuma gitti, ama mont konusunda güzel birşey bulamadım. Geçici olarak bir tane alacağım artık. İnanın markalarını hatırlamıyorum ama satan arkadaşlar her konuda çok yardımcı oldular ve güvenilir olduklarını düşündüm. Taavsiyelerinizi bekliyorum. Çünkü aldığım yer başka şehirde. Yaptırmam yada almam gereken şeyler gözümden kaçmış olabilir. Birde dua edin arkadaşlar hepimizi kazadan beladan korusun Allah...

YAPAYÇİZGİ
08 Nisan 2012, 00:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-tertemiz-ninja-250r-79906245/detay

Arkadaşlar eğer çevrenizde ninja alıcak olan varsa çok temiz kullandığım ninjamı satıyorum cc yükselticeğim ve fiyatını 9000 tl ye çektim son fiyat herkeze iyi günler diliyorum Görüşürüz...

ccman
08 Nisan 2012, 02:36
Peki ccman taktırdığın egzostan sonra motorunda herhangi bir değişiklik oldu mu? ses dışında...

selam Masterabi
rodaj bitmedi fazla da kasmadığım için bir fark yok şimdilik,zaten sitesinden baktığımızda da abartı bir güç artışı beklemek yanlış olur.
ama ses dersen parasına da değer inan şimdi motora keyif ile biniyorum,600 lük aramıyorum.ara hızlanmalar sürüş konforu istanbul içi için ideal ve keyifli .

ama en güzel tarafı da gecen yıl cbr250 almak istemiştim 2 ay sıra verdiler bende gilera fuoco 500i kullandim şehir içinde,dün gece 250cbr forumlarını dolaştım motor ile ilgili sorunları okuyunca ninja 250r gibi kendini yıllar içinde kanıtlamış ve motor olarak sürücüsüne güven veren ve sorunsuz bir makine aldığıma sevindim.parça sorunu var diyorlar da arıza veren bir makine değil ki satan da stok maliyetine girmiyor diyorum o kadar.ne kadar sert kullansam da banamısın demiyor.hakkını veriyorum kısacası.p.tesi bin km olur bi servise gider sonrasında belkide full headers bir kit yaptırırım.kafamda kalan 2 şey var 1 radyatör önü ve o boşluğu siyah bir panel saç ne uygunsa kapatmak 2.si de full headers yapmak.

http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/kawasaki/model/250r-2009/slip-on-e02a3348fe/

burada tablodan inceleyebilirsiniz.

saygılar.

overcloud
08 Nisan 2012, 03:40
Selamlar arkadaşlar. Hatırlarsanız bir kaç hafta önce ninja hakkında birşeyler sorup duruyordum :D bugün gittim ve motoru inceledim. Açık söyleyeyim beklediğimden çok daha albenili ve kalıplı olduğunu gördüm ve motoru aldım :D en geç hafta sonu elimde olacak. Özellikle ccman hatırlarsan boyum uzun olduğu için tereddütlerim vardı, ama hepsi gitti...Motorun üzerinde çok rahat ettim açıkçası.O ilk heyecan hala üzerimde şuan. İlk etapta kask, mont ve eldiven alacağım. Kask ve eldiven çok hoşuma gitti, ama mont konusunda güzel birşey bulamadım. Geçici olarak bir tane alacağım artık. İnanın markalarını hatırlamıyorum ama satan arkadaşlar her konuda çok yardımcı oldular ve güvenilir olduklarını düşündüm. Taavsiyelerinizi bekliyorum. Çünkü aldığım yer başka şehirde. Yaptırmam yada almam gereken şeyler gözümden kaçmış olabilir. Birde dua edin arkadaşlar hepimizi kazadan beladan korusun Allah...

Öncelikle hayırlı olsun.

Diğer ekipmanlarında da motosiklet tercihinde olduğu gibi kaliteli modeller seçersin umarım.

Eğer mont seçmekte zorlanıyorsan bana mesaj at seni yönlendirebilirim. İlla alacaksın diye bir şey yok ama gider bakarsın, markalar ve fiyatlar hakkında fikir edinmiş olursun.

Zaten bu mont işi çok çetrefilli. Kışlık, yazlık, mevsimlik derken 2 tane tekstil 1 tane deri mont aldım 3 yıl içinde :)

atilla_hakan
08 Nisan 2012, 12:05
Arkadaşlar merhaba dün talihsiz bir olay yaşadım. Kadıköy merkez tranvay yolunda motoru yan sola yatırdım. Sinyalin olduğu yerden grenaj içeri çökmüş. Veteslikte yamuldu. Sola Sinyal verdiğimde Sinyal uyarı ışığı sürekli yaniyor. Sinyaller yanmıyor. Yarın Servise bırakacağım. Grenaj Fiyatları sizce çok pahalımıdır. Bana ne kadara mal olur sizce.

masterabi
08 Nisan 2012, 12:49
Arkadaşlar merhaba dün talihsiz bir olay yaşadım. Kadıköy merkez tranvay yolunda motoru yan sola yatırdım. Sinyalin olduğu yerden grenaj içeri çökmüş. Veteslikte yamuldu. Sola Sinyal verdiğimde Sinyal uyarı ışığı sürekli yaniyor. Sinyaller yanmıyor. Yarın Servise bırakacağım. Grenaj Fiyatları sizce çok pahalımıdır. Bana ne kadara mal olur sizce.

grenaj baya pahalıdır. istersen onarım yapabilirsin kopuk ve kayıp parça yoksa.yapabilen yerler var hatta araştırsan kendin bile yapabilirsin.

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

selam Masterabi
rodaj bitmedi fazla da kasmadığım için bir fark yok şimdilik,zaten sitesinden baktığımızda da abartı bir güç artışı beklemek yanlış olur.
ama ses dersen parasına da değer inan şimdi motora keyif ile biniyorum,600 lük aramıyorum.ara hızlanmalar sürüş konforu istanbul içi için ideal ve keyifli .

ama en güzel tarafı da gecen yıl cbr250 almak istemiştim 2 ay sıra verdiler bende gilera fuoco 500i kullandim şehir içinde,dün gece 250cbr forumlarını dolaştım motor ile ilgili sorunları okuyunca ninja 250r gibi kendini yıllar içinde kanıtlamış ve motor olarak sürücüsüne güven veren ve sorunsuz bir makine aldığıma sevindim.parça sorunu var diyorlar da arıza veren bir makine değil ki satan da stok maliyetine girmiyor diyorum o kadar.ne kadar sert kullansam da banamısın demiyor.hakkını veriyorum kısacası.p.tesi bin km olur bi servise gider sonrasında belkide full headers bir kit yaptırırım.kafamda kalan 2 şey var 1 radyatör önü ve o boşluğu siyah bir panel saç ne uygunsa kapatmak 2.si de full headers yapmak.

http://www.akrapovic.com/motorcycle-exhaust/products/kawasaki/model/250r-2009/slip-on-e02a3348fe/

burada tablodan inceleyebilirsiniz.

saygılar.

bir değişiklik derken aslında problem olup olmadığını öğrenmek için sormuştum. Şunun gibi;

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/100806-ninja-250r-ilk-calistirma-problemi.html#post2634693

ccman
08 Nisan 2012, 12:56

öncelikle geçmiş olsun
sende bir sey yoktur umarım.motoru halledersin eminim.grenaj ile ilgili daha öncede vermiştim burada grenaj.net burada istersen tamirde ettirebilir ya da sol grenaj ı 100 liraya yaptırabilirsin.sinyal içinde bir elektrikçiye git kablo kopmuş kısa devre yapmiştır.sola yattım diyorsun kütüklük sağlam mı ? sana bir şey olmasın gerisi para ile olacak işler.vitesi de düzelttirebilirsin .
saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

masterabi

aynı şey benim başıma da var ama sorun etmedim sorunmu dersen evet sorun ama tüp taktırınca sensör ile ilgili sorun olacağını biliyorum.kısacası aldırış etmiyorum.

masterabi
08 Nisan 2012, 12:59
öncelikle geçmiş olsun
sende bir sey yoktur umarım.motoru halledersin eminim.grenaj ile ilgili daha öncede vermiştim burada grenaj.net burada istersen tamirde ettirebilir ya da sol grenaj ı 100 liraya yaptırabilirsin.sinyal içinde bir elektrikçiye git kablo kopmuş kısa devre yapmiştır.sola yattım diyorsun kütüklük sağlam mı ? sana bir şey olmasın gerisi para ile olacak işler.vitesi de düzelttirebilirsin .
saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

masterabi

aynı şey benim başıma da var ama sorun etmedim sorunmu dersen evet sorun ama tüp taktırınca sensör ile ilgili sorun olacağını biliyorum.kısacası aldırış etmiyorum.

ilerde bir sorun yaşatırmı, herhangi bir parçanın bozulmasına sebep olur mu? ben bunu düşünüyorum açıkcası, bu ve benzeri konularda çok titizleniyorum da. :)

atilla_hakan
08 Nisan 2012, 13:56
öncelikle geçmiş olsun
saygılar[COLOR="Silver"]

Kolum ve dizimde biraz sürtünmeden yüzülme oldu. Çok önemli bişey olmadı çok şükür. Yine aynı yerde bir adres daha buldum acaba hangisi daha iyidir işçiliği. Siz tavsiye edermisiniz.

ejlover
08 Nisan 2012, 15:16

Hocam buyuk gecmis olsun :( Raylar her zaman motorlar icin tehlikelidir. Yatik girmemek gerek. Size bir sey olmamasina sevindim. Ama yuzulme olduguna gore korumalarda eksiginiz var demektir :( Bence motora aksesuar almak yerine once korumalarinizi tamamlayin.

Grenaji tamir ettirmeniz en ucuz cozum olur. Sinyalin de muhtemelen ampulu patlamis ya da kablosu cikmistir. Grenaji sokerken zaten halledersiniz onu dert etmeyin.

Eksozu sadece son susturucu olarak degistirirseniz hic bir sorun olmaz.

Plakalik iptali ile de mesaj attim size.

atilla_hakan
08 Nisan 2012, 16:05
Hocam buyuk gecmis olsun :( Raylar her zaman motorlar icin tehlikelidir. Yatik girmemek gerek. Size bir sey olmamasina sevindim. Ama yuzulme olduguna gore korumalarda eksiginiz var demektir :( Bence motora aksesuar almak yerine once korumalarinizi tamamlayin.

Grenaji tamir ettirmeniz en ucuz cozum olur. Sinyalin de muhtemelen ampulu patlamis ya da kablosu cikmistir. Grenaji sokerken zaten halledersiniz onu dert etmeyin.

Eksozu sadece son susturucu olarak degistirirseniz hic bir sorun olmaz.

Plakalik iptali ile de mesaj attim size.

Tşk ederim ejlover aslinda koruma ekipmanları tam ama ben giymedim. Yarın maslak ta bir yere gideceğim. Sanırım orda tamir ve boya yaptıracağım. Bu raylardan her zaman korkmusundur. Sonunda korkutuğum başıma geldi. Yinede Çok şükür. 5 yıldır motor üstündeyim ilk kazamız böyle oldu. Allah hepimizi beterinden korusun.

dreamkiller
08 Nisan 2012, 18:14

Atilla Hakan buyuk gecmis olsun.. Nazarlik olmus sende onemli birsey yoksa sukretmek ve bundan sonra korumaya azami dikkat gostermek gerek.. Motor ariza yapar kirilir catlar onemli degil diger dostlarinda dedigi gibi paranin halledecegi seyler bunlar.. Sende birsey yok ya gerisini bosver.. Allah beterinden hepimizi korusun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu arada kara kiziminda fotosunu koyim dedim profil resmime :):):)

atilla_hakan
08 Nisan 2012, 18:36
Atilla Hakan buyuk gecmis olsun.. Nazarlik olmus sende onemli birsey yoksa sukretmek ve bundan sonra korumaya azami dikkat gostermek gerek.. Motor ariza yapar kirilir catlar onemli degil diger dostlarinda dedigi gibi paranin halledecegi seyler bunlar.. Sende birsey yok ya gerisini bosver.. Allah beterinden hepimizi korusun..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Bu arada kara kiziminda fotosunu koyim dedim profil resmime :):):)

Tşk ederim dreamkiller . Allah kimseye kaza bela vermesin. Zor valla canımn acıması değilde motorun zarar görmesi daha cok üzdü beni. Sonuçta cana gelmedi ama insan üzülüyor ya. inş bidaha böyle bi durumla karşılaşmam.

Felon
08 Nisan 2012, 19:25
Beyler forumdan motorunu satan varmı? Yeşil 2009-8 Model?

Buda Frank Lucas (Efe) nin beyaz atı :cat:
http://img9.imageshack.us/img9/2491/dsc0020vx.jpg (http://img9.imageshack.us/i/dsc0020vx.jpg/)
http://img826.imageshack.us/img826/161/dsc0023ar.jpg (http://img826.imageshack.us/i/dsc0023ar.jpg/)
http://img205.imageshack.us/img205/8721/dsc0026mk.jpg (http://img205.imageshack.us/i/dsc0026mk.jpg/)
http://img52.imageshack.us/img52/6070/dsc0035do.jpg (http://img52.imageshack.us/i/dsc0035do.jpg/)
http://img850.imageshack.us/img850/9831/dsc0042xr.jpg (http://img850.imageshack.us/i/dsc0042xr.jpg/)
http://img37.imageshack.us/img37/5271/dsc0082mz.jpg (http://img37.imageshack.us/i/dsc0082mz.jpg/)
''Abey gavasakkimi bu?''

kullaniciii
08 Nisan 2012, 20:42
Arkadaşlar bir konu aklıma takıldı. Şimdi ben sıfır km ninjayı aldım. Plaka masrafları bana ait o konudu sorun yok. Ancak Motorlu taşıtlar vergisini (hatırladığım kadarıyla) satıcı arkadaş bana ait olduğunu ve 1 ay içinde ödemem gerektiğini söyledi. 7 yıl önce yine sıfır km aldığım bir motosiklet vardı onda sadece plaka masraflarını ödemiştim, vergi falan yoktu? Konu hakkında beni aydınlatır mısınız?

Frank Lucas
08 Nisan 2012, 20:54
Ali ifşa ettin beni :D hayırdır sendemi ninjaya dönücen ,bu arada mavi montlu kişi ben değilim kendimi saklıyorum :D

Not:bugün beyaz ninja gördüm e5 de florya tarafında akrapoviç eksozlu siyah camlı,o arkadaş buradanmı ?

Mr.cihans
08 Nisan 2012, 21:28
tuh tuh tuh.... MASALLAH kazadan beladan korusun benım nazarımdan da korusun :D cok guzel cok yakısıklı nere burası bostancı sahıl mı alıcam bundan beyazından sıfırda yok bu renk ama ıkıncı el artık once bır ogrenelım cb pratık yapalım sonra bu kesınlıkle bu :)

Frank Lucas
08 Nisan 2012, 21:30
Fotoğraftaki yer yeşilköy sahil

ccman
09 Nisan 2012, 01:38
Yine aynı yerde bir adres daha buldum acaba hangisi daha iyidir işçiliği. Siz tavsiye edermisiniz.

Arkadaşım ikisinede git göster sonuçta senin sadece grenaj işini yapacaklardır.boya işi başkasının.ben gittiğim yerden memnun kaldım tekrar gittim.tamiri pek bir şey tutmaz sanırım.gecen biri daha gitmişti 50 lira fiyat vermiş.komple grenaj yaptırmaktansa tamirini yaptır, üzerine pasta cila ile kurtarabilirsen bunu yap.komple boyaya 100-200 fiyat cekenler olur100 mantıklı 200 uçuk rakkam derim.grenajın yenisi 100 lira ben sol-sağ kafa olarak sormuştum 350,kafa için 150 demişti.ben grenajlar üstünde birazda oynama şişirme gibi şeyler istedim rakkam 1000 lira oldu.değmez dedim,bende 150 ye carbon fiber folyo kaplattım.

sıfır grenajın fiyatı belli 100 lira bundan sonrası senin pazarlığına bakar.

saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Arkadaşlar bir konu aklıma takıldı. Şimdi ben sıfır km ninjayı aldım. Plaka masrafları bana ait o konudu sorun yok. Ancak Motorlu taşıtlar vergisini (hatırladığım kadarıyla) satıcı arkadaş bana ait olduğunu ve 1 ay içinde ödemem gerektiğini söyledi. 7 yıl önce yine sıfır km aldığım bir motosiklet vardı onda sadece plaka masraflarını ödemiştim, vergi falan yoktu? Konu hakkında beni aydınlatır mısınız?

bende aynı durumda kaldım sebebini sordum senin ödemen gerekiyor dendi kırk küsür deyince fazlada üstüne gitmedim olayın.aslında bunun da firma tarafından ödenmesi gerekir.haklısın daha önce benden de böyle bir para istenmemişti...anlamsız.
iyi ki hatırlattın yarın ben de ödeyeyim.
saygılar

Mr.cihans
09 Nisan 2012, 01:55
Arkadaşım ikisinede git göster sonuçta senin sadece grenaj işini yapacaklardır.boya işi başkasının.ben gittiğim yerden memnun kaldım tekrar gittim.tamiri pek bir şey tutmaz sanırım.gecen biri daha gitmişti 50 lira fiyat vermiş.komple grenaj yaptırmaktansa tamirini yaptır, üzerine pasta cila ile kurtarabilirsen bunu yap.komple boyaya 100-200 fiyat cekenler olur100 mantıklı 200 uçuk rakkam derim.grenajın yenisi 100 lira ben sol-sağ kafa olarak sormuştum 350,kafa için 150 demişti.ben grenajlar üstünde birazda oynama şişirme gibi şeyler istedim rakkam 1000 lira oldu.değmez dedim,bende 150 ye carbon fiber folyo kaplattım.

saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

bende aynı durumda kaldım sebebini sordum senin ödemen gerekiyor dendi kırk küsür deyince fazlada üstüne gitmedim olayın.aslında bunun da firma tarafından ödenmesi gerekir.haklısın daha önce benden de böyle bir para istenmemişti...anlamsız.
saygılar

daha once motor almadım yarın ılk motorumu teslım alıcam kendılerı bandrol yatırcakalr kagıdını faturayla teslım edıcekler extra ucret ıstemedıler belı bazı uyanıklar yatırıp fıyata dahıl edıyordur belırsız...

rio_mavi
09 Nisan 2012, 02:02
Herkeze ii geceler. kaza yapan arkadasima gecmiş olsun. çalışmayan sinyal için; arkadaşım bizim motorlarda regül gibi bişi var adını unuttum şimdi.neyse önmli değil,ampüllerden biri arızalı oldumu yanmıyor sinyal. sabitleniyor. ilk bende gittiğimde senin çipi değişcez bilmemne ayağna yattılar; sağlam masraf cıkarttılar bana. sanki ön takımı değiştircekler. 200 lir kadar masrafı 2.5liraya bir ampül alarak hallettim ben :D ampülünü filan değiştir kablolarına bak çıkma filan olabilir. oturt yerine iyice. birde ampül taktığında hala sabit yanarsa hiç kasma, çık motorla 1-2 km yol yap. makina nasıl oluyor bilmiyorum ama o yeni parcaya gidince uyum sağlıyor. sonra calışıyor bi güzel. benim iki defa patladı sinyal ampülü. taktım yeni ampülü önce calısmıo biraz gidince çalışmaya baslıo.sonra zaten bidaha problem olmuyo. aklında olsun.vdurduk yere masraf cıkmasın.kendin onarmayı dene.

---------

buarada hafta sonu lastik işini halledemedim aRKADASLAR.c.tesi cok yoğundum, pazarda lastikçiler kapalıydı. yetişebilirsem yarın fiyat almaya gidicem.
Arkadaşlar birşey sorcam bilen varsa cevaplasın. Mayısta 1 yaşına girecek motorum. Fren hidroliklerini ve amortisör hidroliklerini her ihtimale karşı yeniletmeyi düşünüyorum. Bu işlemi daha önce uygulayat - uygulatan, ve fiyat bilgisi konusunda bilgisi olan varmıdır aranızda? Bildiğim kadarıyla heryıl fren hidroliklerini sorun olsun ya da olmasın yeniletmek gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum...

kullaniciii
09 Nisan 2012, 08:28

saygılar

saygılar Sağol Ccman. Bende meblağ düşük olduğu için pek üstüne gitmedim dediğin gibi, ama bana anlamsız geldi. Neyse artık onuda öderiz, fiyattada bişeyler yaptılar a da olsa ona sayarız. Şimdi bana sadece fatura mı verecekler plaka işlemleri için ?
Birde sıfır grenaj fiyatı 100 lira demişsin. ben 800-900 civarı duydum garip geldi?

dreamkiller
09 Nisan 2012, 09:52

dostum aslında mantık olarak trafige tescil edilmiş bir vasıtanın motorlu tasıtlar vergisini o tasıtı alan kişinin ödemesi gerekmektedir. tescil edilmeyip firmanın showroom unda duran bir motorun vergisi yoktur zaten. senin onu almıs olman onu vergiye tabi tutmaktadır. Ha birde diger konu var bazı markalarda bu vergiyi kişiye ödetmeyip fiyata yansıtırlar bu sizi yanıltmasın..

ccman
09 Nisan 2012, 13:18
Sağol Ccman. Bende meblağ düşük olduğu için pek üstüne gitmedim dediğin gibi, ama bana anlamsız geldi. Neyse artık onuda öderiz, fiyattada bişeyler yaptılar a da olsa ona sayarız. Şimdi bana sadece fatura mı verecekler plaka işlemleri için ?
Birde sıfır grenaj fiyatı 100 lira demişsin. ben 800-900 civarı duydum garip geldi?

belgeler

garanti belgesi
ötv ödendisi 734.85 tl
fatura
zorunlu sigorta 134 tl
ek 4
varsa vekaletin aslı

o fiyat maslak sanayide polyesterden dökme boyasız ham grenajın fiyatıdır.

saygılar

Frank Lucas
09 Nisan 2012, 13:36
bildiğiniz lastik balanscısı varmı ?,nereyle konuşsam 50-60 lira fiyat çekyorlar,sanki f1 arabası anasını satim

ccman
09 Nisan 2012, 16:09
motor arayanlara fırsat.adres bodrum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-0-ayarinda-cok-temiz-ninja-250r-pazarliksiz-81410735/detay

tomass
09 Nisan 2012, 17:05
motor arayanlara fırsat.adres bodrum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-0-ayarinda-cok-temiz-ninja-250r-pazarliksiz-81410735/detay

Güzel fırsat, beyaz olsaydı bodruma doğru çoktan yola çıkmıştım :) (2012 de beyaz yok o ayrı bir durum ama :) )

Alper Kaya
09 Nisan 2012, 17:21
http://img694.imageshack.us/img694/1019/122110701omotorcyclistj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/694/122110701omotorcyclistj.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

atilla_hakan
10 Nisan 2012, 00:31
Herkeze ii geceler. kaza yapan arkadasima gecmiş olsun. çalışmayan sinyal için; arkadaşım bizim motorlarda regül gibi bişi var adını unuttum şimdi.neyse önmli değil,ampüllerden biri arızalı oldumu yanmıyor sinyal. sabitleniyor. ilk bende gittiğimde senin çipi değişcez bilmemne ayağna yattılar; sağlam masraf cıkarttılar bana. sanki ön takımı değiştircekler. 200 lir kadar masrafı 2.5liraya bir ampül alarak hallettim ben :D ampülünü filan değiştir kablolarına bak çıkma filan olabilir. oturt yerine iyice. birde ampül taktığında hala sabit yanarsa hiç kasma, çık motorla 1-2 km yol yap. makina nasıl oluyor bilmiyorum ama o yeni parcaya gidince uyum sağlıyor. sonra calışıyor bi güzel. benim iki defa patladı sinyal ampülü. taktım yeni ampülü önce calısmıo biraz gidince çalışmaya baslıo.sonra zaten bidaha problem olmuyo. aklında olsun.vdurduk yere masraf cıkmasın.kendin onarmayı dene.

---------

buarada hafta sonu lastik işini halledemedim aRKADASLAR.c.tesi cok yoğundum, pazarda lastikçiler kapalıydı. yetişebilirsem yarın fiyat almaya gidicem.
Arkadaşlar birşey sorcam bilen varsa cevaplasın. Mayısta 1 yaşına girecek motorum. Fren hidroliklerini ve amortisör hidroliklerini her ihtimale karşı yeniletmeyi düşünüyorum. Bu işlemi daha önce uygulayat - uygulatan, ve fiyat bilgisi konusunda bilgisi olan varmıdır aranızda? Bildiğim kadarıyla heryıl fren hidroliklerini sorun olsun ya da olmasın yeniletmek gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum...

Önerilerin için tşk ederim kardeşim. Çok saol.

masterabi
10 Nisan 2012, 01:07
Buda benim "Siyah İnci"

http://img831.imageshack.us/img831/4007/25032012477.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/3278/25032012478.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/5503/25032012476.jpg

rio_mavi
10 Nisan 2012, 03:02
masterabi çok güzel. tekerin düz bassın.kAZAsız belasız sürüşler inş. Birşey sorcam eksozdan sonra seste ciddi bir değişim oldumu?değdimi yani? ayrıca parçayı taktıktan sonra özel bir ayar yaptınmı orjinal eksoz değiştiği için? yakıt tüketimini ne ölçüde değiştirdi bu olay? ve son olarak uzun süreli sürüşlerde ses rahatsızlık veriyormu? görüşlerin için şimdiden teşekkürler...

masterabi
10 Nisan 2012, 09:05
masterabi çok güzel. tekerin düz bassın.kAZAsız belasız sürüşler inş. Birşey sorcam eksozdan sonra seste ciddi bir değişim oldumu?değdimi yani? ayrıca parçayı taktıktan sonra özel bir ayar yaptınmı orjinal eksoz değiştiği için? yakıt tüketimini ne ölçüde değiştirdi bu olay? ve son olarak uzun süreli sürüşlerde ses rahatsızlık veriyormu? görüşlerin için şimdiden teşekkürler...

teşekkürler Rio_mavi hepimizin tekeri düz bassın :)
ses ciddi şekilde artıyor ve bence değdi. özel bir ayar yapmadım ama, motoru ısıtmadan yola çıkmamak gerekiyor. aksi durumda jikle sensörü biraz sapıtıyor (konuyu forumda açmıştım) yakıt tüketimi hesaplaması konusunda iyi değilim ama son altığım yakıta göre 6,5litre ile 135km yol yaptım. uzun sürüşlerde ilk önceleri biraz kulak çınlaması yapıyor ama bir süre sonra alışıyorsun. alıştım yani :)

dreamkiller
10 Nisan 2012, 10:09
Masterabi, siyah inci on numara bes yıldız bir arkadasımızmıs :) allah ona zeval vermesin birlikteliginizi daim etsin :PpP

Yok arkadas direniyorum direniyorum bana zorla eksoz aldıracaksınız :) yada ses sistemi yapıp VFR sesi verecegim speaker dan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------

http://img694.imageshack.us/img694/1019/122110701omotorcyclistj.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/694/122110701omotorcyclistj.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

ama sıralama hosuma gitmedi :) kawa hyo honda olmalıydı :P:P:p

Felon
10 Nisan 2012, 10:42
Çok yüksek çözünürlüklü atmıyorum kalp hastası vs. varsa sıkıntı olabilir :)
Forumu takip eden küçük kardeşlerimden ve bayan arkadaşlarımdan özür diliyorum
Ninja 250 R böyle birşey sanırım :)
http://img577.imageshack.us/img577/9480/1018674311kpkhyo.jpg (http://img577.imageshack.us/i/1018674311kpkhyo.jpg/)
http://img7.imageshack.us/img7/3397/1018674347m8xaco.jpg (http://img7.imageshack.us/i/1018674347m8xaco.jpg/)
http://img171.imageshack.us/img171/3976/1186522450o4hybo.jpg (http://img171.imageshack.us/i/1186522450o4hybo.jpg/)
http://img546.imageshack.us/img546/4521/1195352449oom49o.jpg (http://img546.imageshack.us/i/1195352449oom49o.jpg/)
http://img594.imageshack.us/img594/3486/i3whpgbh.jpg (http://img594.imageshack.us/i/i3whpgbh.jpg/)