Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GP500-1st
14 Kasım 2011, 05:47
Hondayı kaldıran adam hatasız kaldırdı ama 80 km de öne geçti ninja. En azından 95-100 e kadar çok bariz fark olmaması lazımdı. Yani amerikan dergileri internet siteleri hondayı şişirmiyorsa 0-100 aynı diye. O yüzden kilo farkı olabilir. Gerçi benim mantığıma görede 2 den 3 atarken yani 80 km de geçilmesi gerek hondanın.
Honda şehir içinde ışıklarda yeterli seriliği verirde uzun yolda boş otobanda 1.6 sıradan bi araba 5000-6000 devirleri kullanarak 100 km de roll yaparsa cbr ile cbr250 daha 160 a ulaşmadan 145-150 gibi sollar. Ama Ninjadan bu 100+ kapışmayı kolay kolay alamaz:)
overcloud
14 Kasım 2011, 13:08
zaten 100km ve üzerindeki hızlarda esneklik iyi olmalı ki kendimi güvende hissedebileyim motor kullanırken. yoksa cbr125'imi satmazdım :) gerçi cbr250'de 140'a kadar seri hızlanıyor yani arkadan sıkıştıran otomobillerden rahatlıkla uzaklaşabilir. :cat: süper egzotik kroların kullandığı otomobilleri ayrı tutuyorum tabi :queen: adamlar iman gücüyle rokete bağlıyor :P
erdal3323
14 Kasım 2011, 22:45
http://www.youtube.com/watch?v=VmThWFtngOk&feature=related
buyrun bıde buna bakın ruzgarında cbr 250 yi zor gecior dierinde bence yalan ;) ben kendım otobanda denedım 171 km hıza cıktım ole uyumadımda uzerınde cok kısa bı zamnda yaptı :)
MF-Hyo
14 Kasım 2011, 23:05
171 görür mü cbr yav vayyy :) hem de kısa sürede
overcloud
14 Kasım 2011, 23:33
buyrun bıde buna bakın ruzgarında cbr 250 yi zor gecior dierinde bence yalan ;) ben kendım otobanda denedım 171 km hıza cıktım ole uyumadımda uzerınde cok kısa bı zamnda yaptı :)
cbr250r topic'inde birinci sayfada paylaştığım iki tane video var, 0 - 160km hızlanmaları var her iki modelinde, aradaki farkı daha iyi görebilirsin :)
zaten paykaştığın videoda da "ivmelenme cbr250'nin güçlü olduğu nokta değil" demiş :cat:
tutku1982
14 Kasım 2011, 23:38
arkadaşlar farkı youtube araştırma yapacagımıza bi gün E6 da bulusup farkı görelim...:cat:
forewer
14 Kasım 2011, 23:42
arkadaşlar farkı youtube araştırma yapacagımıza bi gün E6 da bulusup farkı görelim...:cat:
Daha önce yaptı, yine yapar.:) Teknik veriler ortada dimi yaaw illa benzin yaktıracaklar. :)
tutku1982
14 Kasım 2011, 23:44
Daha önce yaptı, yine yapar.:) Teknik veriler ortada dimi yaaw illa benzin yaktıracaklar. :)sorma dosttum:cat:
overcloud
14 Kasım 2011, 23:48
onu bunu bilmemde cbr250 virajlarda çok iyi.
forewer
14 Kasım 2011, 23:52
onu bunu bilmemde cbr250 virajlarda çok iyi.
Erdem bu adam ortalığı kızıştırmaya mı çalışıyor?:cherry:
overcloud
15 Kasım 2011, 00:13
yahu sonuç beli :) düzde cbr yetişemez tamamda, videoda ortada yani cbr virajların tozunu alıyor :))
tutku1982
15 Kasım 2011, 02:38
http://img32.imageshack.us/img32/504/112to.jpg (http://img32.imageshack.us/i/112to.jpg/)elimde üç adet ninja anahtarı var almak isteyen varsa mahmutbey gişelerde beklerim her zaman
__sArSıLmAz__
15 Kasım 2011, 13:18
cbr 250r ile ninja 250r ın performansını kıyaslayabilen arkadaşlara şaşıyorum:queen:
Felon
15 Kasım 2011, 13:26
hocam hiç uğraşma ninja 250cc sınıfında performans olarak 1. her türlü eziyor.
son hız olarak senin 171 benim hyosung ile 178 gördüğüm yolda ninja 190ı zorluyo :)
ama ninjanın 6.vitesinde 150kmh hız sonrasında dehşet bir ivme farkı var.piuv diye yeşil yeşil geçiyolar insanın yanından :)
onun dışında 140-150ye kadar hyosung,honda,ninja caddede birbiriyle kafa kafaya motorlar.eğer arada fark oluyosa pilotaj faktörü motorun model kmsi durumu,pilotaj ağırlığı lastik ebatları vs.herşey etken.ama ninja çok ölü değilse hertürlü alıyor.
ninja tahminimce redline a bakılmadan zorlanırsa eğer 190km hız görebilir navigosyonda 180km....
IvCarbUP7ZI
@tutku1982
erdem abi vercek anahtar kalmadı artık ama havanın iyi olduğu bi gün yedek anahtarımı alıp mahmutbey gişelere gelebilirim :)
forumdan buluşalım bütün 250cc gazcı ekibi olarak deneyelim video kaydıda yapalım. varmı gelen?
ama kamera olan motor sınıf dışı ve güçlü bi motor olmalı sadece arkadan takip edicek ve kayıt yapıcak :)
amaç eğlence ucunda bişe yok yaparız testimizi koyarız youtubea.sonuncu yada birinci gelenin kazanacağı yada kaybedeceği bişey yok.amacımız stres atmak ve sonrasında bi mekanda güzel sohbet gazlama kritiği.
ah ah yaz olsaydı şimdi :)
ninja_omer
15 Kasım 2011, 13:32
bende yedeği alayım barii:mrgreen: hatta videoya çekek sonra foruma koyup tartışırız artık yok kilo farkı yok pilotaj farkı diyee:mrgreen::cherry:
GP500-1st
15 Kasım 2011, 22:44
Hocam o kapışmaya bide 2006 sonrası 28.5 beygirlik Aprillia RS125 lazım tadından yenmemesi için... Cbr en arkadan en az yakarak gelir kullanım maliyetinden kazanır:cherry:
Yanlız kafamda bi göüntü canlandı:
4 motor siperliklerin arkasına saklanmış 170-180 kapışıyor yandanda bunlar ne yapıyor diye merak eden 1.6 araba sürücüsü şahıs 200 le geçiyor:queen::queen:
overcloud
15 Kasım 2011, 23:02
son hız olarak senin 171 benim hyosung ile 178 gördüğüm yolda ninja 190ı zorluyo :)
ama ninjanın 6.vitesinde 150kmh hız sonrasında dehşet bir ivme farkı var.piuv diye yeşil yeşil geçiyolar insanın yanından :)
onun dışında 140-150ye kadar hyosung,honda,ninja caddede birbiriyle kafa kafaya motorlar.eğer arada fark oluyosa pilotaj faktörü motorun model kmsi durumu,pilotaj ağırlığı lastik ebatları vs.herşey etken.ama ninja çok ölü değilse hertürlü alıyor.
ninja tahminimce redline a bakılmadan zorlanırsa eğer 190km hız görebilir navigosyonda 180km....
Valla ben çok denedim, ninja redline'a sadece 1,2 ve3'ncu viteslerde giriyor. henüz 4,5 ve 6'da redline girdiğini görmedim. belki rampa aşağı bir yolda olabilir. :cat:
4'te redline'a girebilir ama o devirlerde zaten ivmelenme bitiyor bir getirisi olmuyor.
orcax
15 Kasım 2011, 23:46
wallahi ben taktım leo vince tupu + kn hava filtresini + arkayada 45 dişli motor canavar gibi tork verıyor ogun st kanunisi bir arkadası ağlattım 100m fark attım ancak son suratım biraz düştü 180 de red line a yapısıyor ama gusel oldu.
tutku1982
16 Kasım 2011, 02:30
IvCarbUP7ZI
@tutku1982
erdem abi vercek anahtar kalmadı artık ama havanın iyi olduğu bi gün yedek anahtarımı alıp mahmutbey gişelere gelebilirim :)
forumdan buluşalım bütün 250cc gazcı ekibi olarak deneyelim video kaydıda yapalım. varmı gelen?
ama kamera olan motor sınıf dışı ve güçlü bi motor olmalı sadece arkadan takip edicek ve kayıt yapıcak :)
amaç eğlence ucunda bişe yok yaparız testimizi koyarız youtubea.sonuncu yada birinci gelenin kazanacağı yada kaybedeceği bişey yok.amacımız stres atmak ve sonrasında bi mekanda güzel sohbet gazlama kritiği.
ah ah yaz olsaydı şimdi :)bana her türlü uyar :queen:ama yinede kendini bilen arkadaşlar olursa daha keyifli olur diye düşünüyorum
---------- Post added at 02:30 ---------- Previous post was at 02:28 ----------
Hocam o kapışmaya bide 2006 sonrası 28.5 beygirlik Aprillia RS125 lazım tadından yenmemesi için... Cbr en arkadan en az yakarak gelir kullanım maliyetinden kazanır:cherry:
Yanlız kafamda bi göüntü canlandı:
4 motor siperliklerin arkasına saklanmış 170-180 kapışıyor yandanda bunlar ne yapıyor diye merak eden 1.6 araba sürücüsü şahıs 200 le geçiyor:queen::queen:yokmu rs olan oda gelsin:queen::flower:
overcloud
16 Kasım 2011, 02:32
RS'in vızıltısı çekilmez be abi :P
Şaka bir yana 2 zamanlı aprilla görmüş olurum bende. Gerçi Erdem bilir iki zamanlı motorları. :)
tutku1982
16 Kasım 2011, 02:41
RS'in vızıltısı çekilmez be abi :P
Şaka bir yana 2 zamanlı aprilla görmüş olurum bende. Gerçi Erdem bilir iki zamanlı motorları. :)iki zamanlı er6 larda gelsin en son gezimizde sizin motorlar 185km hız yapıyo denildi...:cat:
__sArSıLmAz__
16 Kasım 2011, 12:06
IvCarbUP7ZI
@tutku1982
ah ah yaz olsaydı şimdi :)
şu videoya bak beee :cherry: abii verilen para ninja değilse yazık yaaa
overcloud
16 Kasım 2011, 21:25
wallahi ben taktım leo vince tupu + kn hava filtresini + arkayada 45 dişli motor canavar gibi tork verıyor ogun st kanunisi bir arkadası ağlattım 100m fark attım ancak son suratım biraz düştü 180 de red line a yapısıyor ama gusel oldu.
ön dişli ile oynadın mı?
şimdi tekrar baktım internette, 45 arka dişli zaten fabrika çıkışı orijinal hali değil mi?
http://www.gearingcommander.com/
orcax
16 Kasım 2011, 21:40
ön dişli ile oynadın mı?
şimdi tekrar baktım internette, 45 arka dişli zaten fabrika çıkışı orijinal hali değil mi?
http://www.gearingcommander.com/
Hayır ön 14 eski hali sadece arka 43 dü 45 yaptım eski modellerinde 45 benimkinde 43 idi bunuda matematiğe vurduk vites ortalaması 3.07 idi fabrika cıkısı bunu 3.200 küsür yaptık buda son suratten yuzde 6 gibi bir eksi ve tork a yüzde 6 lık bir iyileşme yaptı 7sn olan 0-100 6,5 gibi bir süreye donustu kagıt ustunde fark yok gibi geliyor ama binince feci şekilde değişme var en basidi 6.vites biraz ekonomi vitesi gibiydi ivmelenmesi arttı şimdi 6.viteste bile motor ileri atlıyor yani makina canlandı. ama soyle bir de eksisi var butun bunlardan sonra benzin işi değişti 350km yapan makina 250de benzin lambası yanıyor cunku fazla devirli kullanılıyor saygılar
overcloud
16 Kasım 2011, 21:58
bakalım bende yakında zincir dişli seti alıcam arka dişliyi buna göre seçmeyi planlıyorum. hızlanmasından gayet memnunum ama eğer üzerindeki 43'luk ise senin yaptığın gibi 45'lik alırım bende.
gerçi 2 ninja 2 hyosung gazladığımız gece Erdem'in ninjasını geçiyordu benim yeşil. O'ndaki 2010 bendeki 2008 model belki dişli farkı yüzündendir.
5'nci viteste redline'a girmeden hemen önce ulaşabildiğin hız nedir hiç hatırlıyor musun?
Felon
16 Kasım 2011, 22:16
bakalım bende yakında zincir dişli seti alıcam arka dişliyi buna göre seçmeyi planlıyorum. hızlanmasından gayet memnunum ama eğer üzerindeki 43'luk ise senin yaptığın gibi 45'lik alırım bende.
gerçi 2 ninja 2 hyosung gazladığımız gece Erdem'in ninjasını geçiyordu benim yeşil. O'ndaki 2010 bendeki 2008 model belki dişli farkı yüzündendir.
5'nci viteste redline'a girmeden hemen önce ulaşabildiğin hız nedir hiç hatırlıyor musun?
yau o gece yaşadığım tank slapperı hayatımda yaşamadım neydi öyle :D rüzgar vardı +kamera aparatı kapanmayınca ivme zaten ölüyodu paraşut vazifesi gördüm resmen :) bide üstüne bozuk yol eklenince alt sakalı yerinden oynatacak kadar büyük bi slapper yaşamışdım :)
orcax
16 Kasım 2011, 22:54
175 km de 12.500 devir oluyordu simdi 170km de o gun kanuni ile oyun oynarken 180 gordum redline a yeni giriyor gibiydi ama lastik degisimindenmidir nedir cunku arka lastigi 140 yaptim ben 170 e yakin gordugumde st kanuni 176 filan gormus aradaki farkda aciliyordu ciddi sekilde lastik turu degistigindenmidir nedir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
birde bugun ebaydan aldigim vites gostergesi geldi takalim dedik taktik soketli topraklama kablosuyla ayar yapiliyor ayarlarini yaparken elimizde kaldi yandi alet 104 euro vermistim onu degistirir umarim adam garantisi var filan yaziyor italyadan guzel olucakti icime oturdu walla
erdal3323
17 Kasım 2011, 21:37
arkadaslar sızı uzecek ama cbr 250 ile ninja geciliormus bugun annladım :D
metci
17 Kasım 2011, 21:42
arkadaslar sızı uzecek ama cbr 250 ile ninja geciliormus bugun annladım :D
Hocam teknik veriler ortada, test videoları ortada... Yol çok virajlı ise belki CBR250'e şans tanınabilir.
Bu CBR250'in kötü motosiklet olduğu anlamına gelmez...
Mesela ben sürsem şu anda Ninja'yı, beni 125'lik ile de geçersin...
Kanımca "benimki seninkini döver" zihniyeti pek yapıcı olmayacaktır...
İkisi de çok güzel motosikletler... Ama teknik verilerde Ninja biraz daha iyi...
Saygı ve sevgiler...
erdal3323
17 Kasım 2011, 21:59
ozamn denmıecek burda cbr250 yı ninja gecer o videoda gecmıs die yerden yere vurtdu arkadaslar motoru :)
dogancan_35
17 Kasım 2011, 22:02
CBR250 konusundaki insanlara danışmıştım daha önce birde ninja kullanıcılarına danışıyım.Benim ilk vitesli motorum olucak a2 ehliyetim var ama daha önce hep scooter kullandım şimdi cbr250 yada ninja 250 almayı düşünüyorum.İzmirde oturuyorum.Honda servisinden memnun olanlar var kawa servisi nasıl parçaları pahalımı? cbr ın lastikleri kötü diyen alınca değiştirenler var.ninjada böyle sorunlar var mı? bugn kawa bayisini araradım yarın getiririz motoru isterseniz dediler honda bayisine ulaşamadım açmadılar telefonu.ninja ya 12.000 dediler cbr 9.250 sanırım internete yazan fiyat.Önerilerinizi ve düşüncelerinizi öğrenebillirmiyim teşekkürler:)
erdal3323
17 Kasım 2011, 22:04
honda cbr 250 al derim tek gecrim performans ve kalıte bir arada :) lastiklerde cbr ile aynı sadece arka ebat farkı var ;)
Felon
18 Kasım 2011, 11:02
Yazın daha öncedende gittiğimiz suadiye marmaris cafede artık motosiklet kullanıcılarına %10 indirim yapılmaktaymış.Bizde onların bizlere bu jestlerine karşılık bu pazar sabahı suadiye marmaris cafeye sabah kahvaltısına gidelim dedik.Ama bu sefer sadece cbr250r-ninja250r-gt250r kullanıcıları olarak yapalım ve bütün 250cc kullanıcılarıyla anılarımızı paylaşalım hoş bir pazar sabahı geçirelim.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.Buluşma noktası saatler cumartesi günü belirlenecektir.Kahvaltı sonrası ufak bi program yaza grup sürüşüyle bir iki tur olabilir
Etkinliği açtım bütün GT250R-CBR250R-Ninja250R kullanıcılarını bekleriz.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.
http://www.facebook.com/event.php?eid=307976065896806
__sArSıLmAz__
18 Kasım 2011, 12:14
bu cbr 250 kullanan arkadaşların çoğuna ; cbr 250 ninjadan daha iyi,daha hızlı vs.. vs.. demezseniz onlarla anlaşamazsınız arkadaşlar ben bunu anladım :queen::queen: haala bazı şeyleri iddia ediyorlar
overcloud
18 Kasım 2011, 12:57
ozamn denmıecek burda cbr250 yı ninja gecer o videoda gecmıs die yerden yere vurtdu arkadaslar motoru :)
herşey kullanıcının beklentisiyle ilgili. :) kullandığın motor ile mutluysan gerisi boş :cat:
önceden de söyledim, şimdide söylüyorum cbr250 virajlarda daha başarılı ama düzde seri değil.
zaten çift silindirli motorlar ile kıyaslanması saçma.
2.0lt motorlu 4 silindirli bir otomobil ile yine 2.0lt 6 silindirli bir aracın son süratini kıyaslamak gibi bir şey bu...
Yazın daha öncedende gittiğimiz suadiye marmaris cafede artık motosiklet kullanıcılarına %10 indirim yapılmaktaymış.Bizde onların bizlere bu jestlerine karşılık bu pazar sabahı suadiye marmaris cafeye sabah kahvaltısına gidelim dedik.Ama bu sefer sadece cbr250r-ninja250r-gt250r kullanıcıları olarak yapalım ve bütün 250cc kullanıcılarıyla anılarımızı paylaşalım hoş bir pazar sabahı geçirelim.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.Buluşma noktası saatler cumartesi günü belirlenecektir.Kahvaltı sonrası ufak bi program yaza grup sürüşüyle bir iki tur olabilir
Etkinliği açtım bütün GT250R-CBR250R-Ninja250R kullanıcılarını bekleriz.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.
http://www.facebook.com/event.php?eid=307976065896806
Gelmeyi isterdim ama başka yere sözüm var :)
Felon
18 Kasım 2011, 13:41
gelmeyen çok şey kaçırır :) sıcacık cafede mis gibi pazar kahvaltısı :)
osman_22
18 Kasım 2011, 14:22
Ninja kullanıcıları, gelinde ortama yeşil yeşil renk katın yahu :queen: .
Typerkan
18 Kasım 2011, 15:48
Bu polemiğe neden hep giriliyorki anlamıyorum amacı NE.? Kimin ne olduğunu herkez asvaltda görüyor zaten bence herkez kendinden pay biçmeli, honda önde ninja geride - ninja önde honda geride, yukuş olmasa honda alırdı rampa olmasa bilmem nekadar yapardım BIRAKIN USTA BU GEYİKLERİ öyle bi durumda yanyana geldiğinde bakarsın sorunun cevabına yaşayarak öğrenirsin ahmet ninjayı geçmiş ee sanane sendede var sende geç mehmet hondayı tokatlamış sanane aynısı sendede var sen yapabiliyormusun ona bak.Arkadaş istediklerine cevap alabiliyormusun, yaşa öyle bu soruna cevap al dikiz aynasına bakarak veya deponu tokatlayarak.Ben 1 senedir gazete okur gibi bu formu okuyorum bi hyodan hondadan duymadım "tokatı yemişse bile" ulan ne tokatladı beni diye veya tam tersi tarafsızım bu konuda.Bu işin %20 si az bir rakam değil bu o gidonu tutanda bitiyor, bunuda unutmayın testlerde 3 motoruda aynı adam kullanıyor belirli km yapa bildiği en iyi hızı ona bile inanmıyorsunuz ya :) zaten bi avcı bide motorcunun yalancısından korkucaksın arakdaş.
İyi forumlar...
dogancan_35
18 Kasım 2011, 20:39
cbr 250 kullanıcılar frenler biraz zayıf kalıyor lastikleri güzel bir lastikle değiştirirsen bu sorun kalmaz diyorlar ninjada nasıl frenler lastikler?
forza46
18 Kasım 2011, 20:51
cbr 250 kullanıcılar frenler biraz zayıf kalıyor lastikleri güzel bir lastikle değiştirirsen bu sorun kalmaz diyorlar ninjada nasıl frenler lastikler?
buna ek olarak bir de titreşim hissediliyor mu ? varsa hangi devirde ya da hızlarda rahatsız edici düzeye geliyor ?
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Henüz motosiklet ve ehliyetim yok ama yakın bir zamanda olacak inşallah.
Başlangıç için aklımda Kawasaki 250R var. Çocukluğumdan beri Kawasaki'nin yeşilini severim. :) Teknik özelliklerini kıyasladığımda Türkiye'de alabileceğim en iyi 250cc'lik SS'in Ninja 250R olduğuna karar verdim ama durum her zaman kâğıt üzerindeki gibi olmuyor. Bana 250R'ın memnun kaldığınız ve kalmadığınız yönlerini, varsa bir de kronik sorunları yazarsanız sevinirim. Konu içinde arama yapabilirdim belki ama yüzlerce iletiye tek bakmam pek mümkün görünmüyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Felon
18 Kasım 2011, 22:10
Geçen buluşmamızda hiç ninja göremedik bu buluşmadada kimsecikler gelmezse artık ninjacılar tırt demeye başlarım bak demedi demeyin:P
Gezi hakkında;
Ve tabiki her Felon buluşmasındaki gibi bol fotoğraflı bir gezi olacaktır.Lütfen dslr-slr fotoğraf makinesi olan herkes makinalarını tam sarş boş hafızalı olarak getirsin :)
Buluşma Pazar Sabahı saat 10.30da bakırköy Galeria önünde olacaktır.Sahil yolundan ortaköye grup sürüşüyle gideceğiz.
Kahvaltı tabağı 7lira +sınırsız çay.Doyma garantiside benden :)
Vereceğimiz hesap üzerindende %10indirimimiz var kahvaltılar 6liraya gelecek :cherry:
Neyse Pazar sabahı Bakırköy Galeria önünde 10.30da teker döner. [COLOR="Silver"]
Buradan katılabilirsiniz ;
http://www.facebook.com/event.php?eid=307976065896806#!/event.php?eid=307976065896806
http://img580.imageshack.us/img580/651/img1398dk.jpg (http://img580.imageshack.us/i/img1398dk.jpg/)
http://img41.imageshack.us/img41/2691/img1400ca.jpg (http://img41.imageshack.us/i/img1400ca.jpg/)
http://img855.imageshack.us/img855/3050/img1406va.jpg (http://img855.imageshack.us/i/img1406va.jpg/)
http://img269.imageshack.us/img269/8355/img1414id.jpg (http://img269.imageshack.us/i/img1414id.jpg/)
http://img263.imageshack.us/img263/4792/img1432yo.jpg (http://img263.imageshack.us/i/img1432yo.jpg/)
Teknika
18 Kasım 2011, 22:40
Evet arkadaşlar. Bekliyoruz. Kimse gelmeye çekinmesin ve üşenmesin sakın! Hem çok zevkli, hem çok doyurucu bir kalvaltı olduğu gibi bol boğaz gezintili, manzaralı, bol sohbetli bir gezi oluyor. Bekliyoruz...
tutku1982
19 Kasım 2011, 01:00
fotoları gördüm aranızdayım bu hafta...
osman_22
19 Kasım 2011, 01:08
Ara ara gelip konuyu taciz edip kacıyomuşuz gibi oluyo böyle ama kimse takıpta cevap vermiyo :queen:..
Bizim yakada oturanlar kacırmasın... Bi daha yaza kadar olmaz böyle bi organizasyon..
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. Henüz motosiklet ve ehliyetim yok ama yakın bir zamanda olacak inşallah.
Başlangıç için aklımda Kawasaki 250R var. Çocukluğumdan beri Kawasaki'nin yeşilini severim. :) Teknik özelliklerini kıyasladığımda Türkiye'de alabileceğim en iyi 250cc'lik SS'in Ninja 250R olduğuna karar verdim ama durum her zaman kâğıt üzerindeki gibi olmuyor. Bana 250R'ın memnun kaldığınız ve kalmadığınız yönlerini, varsa bir de kronik sorunları yazarsanız sevinirim. Konu içinde arama yapabilirdim belki ama yüzlerce iletiye tek bakmam pek mümkün görünmüyor.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Rodaj sonrası devirli ve sakin kullanımdaki yakıt tüketimini de merak ettim. Bir yerde yaklaşık 5 litrelik bir tüketim gördüm ama o kişi sanıyorum yüksek devirde kullanıyor. Benim kullanacağım yerler düz, dik yokuş ve trafik yok.
dogancan_35
20 Kasım 2011, 16:28
İzmirde bulunan motorcular varsa kawasaki izmir servisi nasıl ? Bir memnuniyetsizliğiniz var mı?
eren özer
20 Kasım 2011, 16:58
Arkadaşlar siz daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz performans ve hız olarak ninja cbr ye fark atar yakıt konusunu karıştırmayon eyer racer tip bir motosiklet alıyorsan yakıtıda dert etmeyeceksin zaten litre de 4 km oynuyor cok da fazla bişey değil honda nın youtubedeki hangi videosunu izlerseniz izleyin max 170 diyor ama ninjaya bakın 190 ,192 yi gören bir sürü vedio var alın size örnek http://www.youtube.com/watch?v=5v65ma5yiIs&feature=related alın 1 tane daha http://www.youtube.com/watch?v=u-vQO2dVpJ0 daha paylaşımmi _??
dogancan_35
21 Kasım 2011, 21:40
yolcu rahatlığı nasıl motorda?
__sArSıLmAz__
22 Kasım 2011, 12:19
bujileri kaç binde bir değiştiriyosunuz arkadaşlar ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO