Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Typerkan
23 Eylül 2011, 13:08
[QUOTE=sigaraöldürr;2457248]tem emniyet şeridinde indir bindir yapan minibüsleri geçtikten hemen sonra arabanın arkasından gelmiyeceğini düşünen ve motorun geçebilceğini aklına bile getirmeyen lanet birine çarptım,15.000 bakımına götürmeyi hazırlanırken kaskımın ve motorumun geldiğini son nokta =)
fotolar olmadı >.<
http://imageshack.us/photo/my-images/217/sl740002.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/705/sl740005.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/713/sl740006.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/577/sl740007.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/202/sl740008.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/69/sl740009.jpg
Çok büyük geçmiş olsun allahtan kaskın varmış kardeşim umarım kaskon vardır hasar az gibi görunsede masraf baya var gibi.!
Karayan
23 Eylül 2011, 17:20
gecmis olsun.
kasko degil de trafik sigortasi karsilamiyor mu belli bir meblaya kadar? yani nasil oluyor o is. birisi size vursa mesela? ya da dusseniz durduk yere nasil oluyor proses?
sigaraöldürr
24 Eylül 2011, 01:05
herkese teşekkürler ,kimsenin başına gelmez umarım.
kazayı yaptıktan sonra zaten yattığım yerde kalktım,etrafıma baktım , yattım yaptığım kazaya bak diye içimden küfrettim =)
biraz araştırdım.kaskom yok =/ pahalı diye yaptıramamıştım. hatalı ben değilsem karşılıyormuş karşı tarafın kaskosu yada zorunlu trafik sigortası belli bi yere kadar.
kırılan parçaları almadım hiç sinirden bıraktım orda ki,zaten motordan koptuktan sonrada dağılmışlardı düşmeyle.
servise bıraktım,rapora bakıcaklar motora bakıcaklar, 1 hafta 10 güne belli oluyormuş sonuç, beklemedeyim =/
lastikleride yeni değiştirmiştim bi problem yok gibi ama detaylı bakamadım.
amortisör den kaynaklı gidonda bi yamukluk olabilir.
overcloud , motorunu satıyorsun galba sende,geçen bakıyım dedim eğer sigorta karşılamazsa satarım diyede,senin motora rastladım =)
osman_22
24 Eylül 2011, 01:34
gecmiş olsun... şu taksicileri ve dolmuş minibüsleri cok iyi kollamak lazım karşı şeritte olanları bile! park halinde olanları bile! onlar ne aynaya bakarlar ne sinyal verirler ne kafayı cevirip bakarlar hart hurt dalıyo heryere şerefsizler... belki iclerinde ufak bi azınlık vardır düzgün süren ama hepsine karşı dikkatli olmalıyız...
gurcano
26 Eylül 2011, 14:34
Altın elbiseli adam bu haftaki televizyon programında bizim motoru anlatmış. Hatta ödünç aldığı motor belki buradan birinindir. Yaklaşık 7 dakika boyunca güzel ve esprili anlatmış. Son sözü kesinlikle tavsiye ediyoruz oldu. Bu da linki:
http://www.youtube.com/watch?v=8WXPKMPQaJM
Not: Bizim kısım 23. dakikada başlıyor...
Vasuki
26 Eylül 2011, 18:08
Geçmiş olsun Deniz, inşallah adamın kaskosu karşılar masrafları.
Bir kaç gündür zaman zaman sağ taraftan kuş sesi gibi bir ses geliyor ne olabilir tahmininiz var mı?
Teşekkürler...
Raikkonen666
26 Eylül 2011, 18:50
sigaraöldürr çok geçmiş olsun...
fthcnr
28 Eylül 2011, 14:04
Arkadaşlar selam,
Motorun aynası kırıldı. Ama dış kaplamasında bir şey yok sadece içinde ki ayna çatladı. Camcıda filan sırf iç aynayı değiştirebilir miyim? Bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mıdır?
Karayan
28 Eylül 2011, 15:33
ugrasma bence, 100 tl fln sanirim ayna zaten teki.
Bir kaç gündür zaman zaman sağ taraftan kuş sesi gibi bir ses geliyor ne olabilir tahmininiz var mı?
Ön taraftan geliyorsa fren balataları cik cikler çoğunlukla :) Arka balatadan da ses gelebilir ama nadiren. Test etmek için hafif yokuş aşağı giderken debriyajı sık hala cik cik ses geliyorsa balatadandır.
Motorun aynası kırıldı. Ama dış kaplamasında bir şey yok sadece içinde ki ayna çatladı. Camcıda filan sırf iç aynayı değiştirebilir miyim?
Evet. Diğer aynan sağlamsa onun aynısından yaparlar. Değilse de bir arkadaştan rica edersin olur biter :)
Karayan
29 Eylül 2011, 13:44
ben bu arada gaz kolundan gelen sesi cozdum sanirim, hani bir ara sorun vardi ya cit cit ses geliyor diye kolu oynatinca, ve cozumu de ona cozum aramazken bulduguma inaniyorum, on fren manetini degistirdim kendim, degistirirken biseyleri kurcaladim yanlislikla herhalde, su an ses gelmiyor ama giderken uzun sure kullansam bile, duzeldi sanki, nazar degmesin de =)
hunter26
29 Eylül 2011, 16:57
Arkadaşlar kısmet olursa ilandaki motoru yarın almayı planlıyorum. Motoru tanıyan varmı varmı forumda.
Fiat olarak 9,500 TL'ye anlaştık nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-kazasiz-kawasaki-ninja-250-r-60166809/detay/
forza46
29 Eylül 2011, 19:06
beyaz bi de çook güzel ya Allah herkese nasip etsin :) ama bana biraz 9 buçuk çok geldi . önümüzdeki yaz bende almak istiyorum ama 8000 e bulamaz mıyım uygun bi ninja .
overcloud
29 Eylül 2011, 21:05
ben bu arada gaz kolundan gelen sesi cozdum sanirim, hani bir ara sorun vardi ya cit cit ses geliyor diye kolu oynatinca, ve cozumu de ona cozum aramazken bulduguma inaniyorum, on fren manetini degistirdim kendim, degistirirken biseyleri kurcaladim yanlislikla herhalde, su an ses gelmiyor ama giderken uzun sure kullansam bile, duzeldi sanki, nazar degmesin de =)
bende bu sesi düşünüyordum geçenlerde. bendekide kendiliğinden geçti.. 1 aydır tık yok.
tutku1982
29 Eylül 2011, 23:30
selam dostlar bizle hafta sonu gezmeye tozmaya gelen varmı???
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/94330-turkiye-motokros-sampiyonasi-5-ayak-tekirdag%92da.html[COLOR="Silver"]
Karayan
30 Eylül 2011, 12:25
9500 normal ninja icin, 8000 e anca 20k km uzeri 2008 bulursun belki o da. ben sahsen benimki 2010 model de olsa 10bin den asa vermem hayatta, o kadar modifiye ettim sagini solunu =)
forza46
30 Eylül 2011, 13:56
9500 normal ninja icin, 8000 e anca 20k km uzeri 2008 bulursun belki o da. ben sahsen benimki 2010 model de olsa 10bin den asa vermem hayatta, o kadar modifiye ettim sagini solunu =)
kardeşim biraz abartmışsın ya :) tamam herkese motoru değerli gelir ama öylesine bi araştırdığında bile 10k den aşağısını 8500 e bulunur rahat :) örnek ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-temiz-bakimli-yakisikli-ninja-250-r-59436505/detay/?
Herkese hayırlı cumalar bu arada .
__sArSıLmAz__
30 Eylül 2011, 17:55
Arkadaşlar selam,
Motorun aynası kırıldı. Ama dış kaplamasında bir şey yok sadece içinde ki ayna çatladı. Camcıda filan sırf iç aynayı değiştirebilir miyim? Bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mıdır?
iç aynayı değiştirirsin normal ayna takarsın ama güzel olmuyo net göstermiyor ve yakından gösteriyor,sana tavsiyem ucuz çin malı motor aynalarından al ve ninjanın aynaya göre kestir öyle taktdır,orjinal aynaya okadar 100 küsür lira verene kadar 30 a 40 a yaptırırsın
Karayan
03 Ekim 2011, 11:05
kardeşim biraz abartmışsın ya :) tamam herkese motoru değerli gelir ama öylesine bi araştırdığında bile 10k den aşağısını 8500 e bulunur rahat :) örnek ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-temiz-bakimli-yakisikli-ninja-250-r-59436505/detay/?
Herkese hayırlı cumalar bu arada .
bulur zaten 8500 e bulamaz demedim, ama bos motor bunlar fabrikadan ciktigi sekliyle, benimki gibisini 8500 e zor bulur, nerdeyse disindaki herseyi degistirdim ben.
forza46
03 Ekim 2011, 13:21
anlıyorum kardeşim bu yaptığınız eklemeler sadece görüntü mü yoksa performansı da etkileyen şeyler yapılıyor mu ? ninja ya ufak tefek modifiyelerde güzel yakışıyo bakalım seneye alabilirsem inşallah bende ilgilenirim ama 125 lik motora ekleme yapmak pek aklıma yatmıyo şu an .
tomass
03 Ekim 2011, 22:17
Tamam euro artmış olabilir ama ninja da altın değil arkadaşlar ne bu ya.
Millet aldığından fazlasına satma peşinde.
Yaz ortasında 9000TL ye 2011 model 2. eller satıldı ( Beyaz renk dahil ), şimdi 8500e 2008 alınır diyorsunuz.
Tamam mal benim istediğime satabilirim diyebilirsiniz ama bu kadar da olmaz ki.
Sahibindendeki satılık ninjaları takip ediyorum. 2 ay önce 8700e satılık olan ninja el değiştirmiş km'si artmış şimdi 10500e satılık.
Bizim milletimiz ucuz alıp pahalı satmaya çok meraklı.
10 ay önce sıfır araba aldım 34500 e şimdi sıfır fiyatı 41.830 TL ben satarken 40 yazayım o zaman...
YOK ÖYLE BİR ŞEY.
Biraz elinizi vicdanınıza koyun beyler....
overcloud
04 Ekim 2011, 01:37
ben yukarda bahsi geçen ilandaki fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. 8300km'deki motoru bayideki fiyatın %30 altına alıyorsun.
10500'luk fiyat çok abartı. zaten o ilana kimse itibar etmez.
Karayan
04 Ekim 2011, 12:23
benim ninjam baya degisti ben aldigimdan beri, ben 9800tl ye almistim, 10000 den bi tl asagiya da satmam. uzerine 3500tl parca icin, 2500tlye yakin da eskiyen parcalari degisim ve bakim icin harcama yaptim ben. motoru yaptirdigim yerdeki adamlar bile yeter artik baska bisey takma motora dediler oyle biraktim, son bi koso gosterge kalmisti zaten onu alamadim amerikadan param bitti =) zaten seneye eylulde satip 600cc ye gececegim icin daha da bisey yapmam bu motora.
UNdocab
04 Ekim 2011, 12:42
Tamam euro artmış olabilir ama ninja da altın değil arkadaşlar ne bu ya.
Millet aldığından fazlasına satma peşinde.
Yaz ortasında 9000TL ye 2011 model 2. eller satıldı ( Beyaz renk dahil ), şimdi 8500e 2008 alınır diyorsunuz.
Tamam mal benim istediğime satabilirim diyebilirsiniz ama bu kadar da olmaz ki.
Sahibindendeki satılık ninjaları takip ediyorum. 2 ay önce 8700e satılık olan ninja el değiştirmiş km'si artmış şimdi 10500e satılık.
Bizim milletimiz ucuz alıp pahalı satmaya çok meraklı.
10 ay önce sıfır araba aldım 34500 e şimdi sıfır fiyatı 41.830 TL ben satarken 40 yazayım o zaman...
YOK ÖYLE BİR ŞEY.
Biraz elinizi vicdanınıza koyun beyler....
Sen ev aldın biryerden 100tl ye 3 yıl oturdun sonra birşekilde ev değer kazandı ve fiyatı 170tl ye çıktı.
Satmak istediğinde
-abi ben bunu 100tl ye almıştım 3 yılda oturdum eskittim 75tl ye satayım.Fiyatlar 170'e çıktı ama aldığım fiyatın üzerine satmak doğru değil
bu lafları mı söylüyorsun?
tomass
04 Ekim 2011, 13:34
Sen ev aldın biryerden 100tl ye 3 yıl oturdun sonra birşekilde ev değer kazandı ve fiyatı 170tl ye çıktı.
Satmak istediğinde
-abi ben bunu 100tl ye almıştım 3 yılda oturdum eskittim 75tl ye satayım.Fiyatlar 170'e çıktı ama aldığım fiyatın üzerine satmak doğru değil
Problemde burada zaten motosikleti yatırım aracı olarak gören zihniyetlerde.
Motosiklet ya da diğer motorlu taşıtlar yatırım aracı değil kardeşim, eskidenmiş o.
Ha aksesuar takarsın modifiye edersin, emeğinin, harcamanın karşılığını fiyata yansıtırsın o başka.
Sizin mantığınıza göre 2011 modelleri 9000e 2010 modelleri 8500e satanlar da akılsız o zaman.
overcloud
04 Ekim 2011, 13:41
Satmak istediğinde
gayrimenkul ile taşıt piyasasını kıyasladın ya helal valla :)
o zaman bu mantıkla etiler'deki yada bebek'teki bir ninja'nın kurtköy yada gebze'deki bir ninja'dan daha pahalıya satılması lazım :) :)
sahibinden 2009 model boğaz manzarası gören yalıda saklanmış 8500km'de ninja diye yazarız ilanları :) :)
erdal3323
04 Ekim 2011, 16:43
:mrgreen: :mrgreen:
__sArSıLmAz__
04 Ekim 2011, 19:02
istediği kadar 9000 tl yazsın arayıp pazarlığını yapıcaksın,işine geliyosa alıcan işine gelmiyosa almiycan bukadar basit. ben zamanında 4000 tl fiyat çekilen cbr 125 i 3250 tl ye aldım orana bak,yani adam 9000 tl yazıyo 8500 - 8250 pazarlıklı fiyatıdır diye düşünüyorum...
UNdocab
04 Ekim 2011, 19:05
Problemde burada zaten motosikleti yatırım aracı olarak gören zihniyetlerde.
Motosiklet ya da diğer motorlu taşıtlar yatırım aracı değil kardeşim, eskidenmiş o.
Ha aksesuar takarsın modifiye edersin, emeğinin, harcamanın karşılığını fiyata yansıtırsın o başka.
Sizin mantığınıza göre 2011 modelleri 9000e 2010 modelleri 8500e satanlar da akılsız o zaman.
Araç eskiyen değer kaybeden bir metadır dolayısı ile yatırım aracı değildir doğru. Fakat değeri zamanında aldığınız fiyatla değil güncel sıfırının üzerinden yıpranma payı(bu kaza olur, yaşlanma vs olur) belirlenir.
Bir malın 0 ının değeri arttıkca ikinci elinin de artar. Bu her zaman böyledir. Değer kaybı mantıklı ölçülerde olmalı yoksa kimse 0 almaz kimse 0 almazsa ikinci eli hiç bir zaman olmaz. 0 alanlar saf mı 3-4 ayda 3-4 milyar para kaytbetsin.
2011 bir ninjanın nesi eskimiş ve kötü size 0 daki kusursuzluktan kötü birşey hisettirebilir ki fiyatı %20-30 daha aşağı olmak zorunda olsun? Dul mu oldu artık ondan mı :D
gayrimenkul ile taşıt piyasasını kıyasladın ya helal valla :)
o zaman bu mantıkla etiler'deki yada bebek'teki bir ninja'nın kurtköy yada gebze'deki bir ninja'dan daha pahalıya satılması lazım :) :)
sahibinden 2009 model boğaz manzarası gören yalıda saklanmış 8500km'de ninja diye yazarız ilanları :) :)
Yalıyı da ninjayla beraber veriyorlarsa problem değil. Çünkü o yalıyı satın aldığında temellerinden söküp Bağcılara götürmüyorsun :D
overcloud
05 Ekim 2011, 00:20
Ya benim aslında demek istediğim 10 yıl önce aldığın bir evin değeri o semtin gelişmesiyle orantılı olarak artabilir, tabi bu planlanmayan bir şey. misal 10 yıl önce taşındığımız Acıbadem'deki dairemizin değeri 2 3 misli artmıştı natilius açıldıktan sonra. Hatta natilius'un açıldığı gün taşınıyorduk biz (bir sokak üstteki apartmandı köşkün ordaki) ben ağlayarak kolileri taşıyordum :)
ejlover
07 Ekim 2011, 14:00
Arkadaşlar bırakın yatırım aracını, ölücülüğü v.s. Olay gereksiz uzamış gitmiş.
Şimdi bir vatandaş ninja alacaksa iki seçeneği var. Ya sıfır alacak ya ikinci el alacak.
2011model sıfır ninjalar şu an 12,500TL civarında. İkinci elleri de şu an 10,500 (2011 model) civarında bulunuyor güzel düşük km'lerde. Ki bence çok çok iyi fiyat bu...
Şu an 2011 içindeki Euro fiyatlarını az çok bildiğimiz için bu konu uzadı. Ama 2009 modeli gidip 7,000'e alırım çok iyi derken 2009'da Euro neydi? OTV kaçtı bakıyor muyuz? Bu iş bu kadar basit. Satan adamın kaça aldığı zerre kadar önemli değil. Yeni alacak kişi için kriter sıfırının ve ikinci elin fiyatı. HAngisi uygun gelirse onu alır olur biter.
(Not: Sıfırı şu an 12,500'ken ikinci eline 12,000 isteyene sözüm yok orada haklısınız ama 11,500-10,500 makul fiyatlar adam kaça almış olursa olsun; motor temizse sıfrı alacağına 1,000TL az verir rodaj derdinden kurtulur adam hem de o 1,000TL'yi ayırdığı ekipman bütçesine ekler daha adam gibi bir ekipman alır. Durum bu kadar basit)
__sArSıLmAz__
07 Ekim 2011, 18:39
Şimdi bir vatandaş ninja alacaksa iki seçeneği var. Ya sıfır alacak ya ikinci el alacak.
2011model sıfır ninjalar şu an 12,500TL civarında. İkinci elleri de şu an 10,500 (2011 model) civarında bulunuyor güzel düşük km'lerde. Ki bence çok çok iyi fiyat bu...
Şu an 2011 içindeki Euro fiyatlarını az çok bildiğimiz için bu konu uzadı. Ama 2009 modeli gidip 7,000'e alırım çok iyi derken 2009'da Euro neydi? OTV kaçtı bakıyor muyuz? Bu iş bu kadar basit. Satan adamın kaça aldığı zerre kadar önemli değil. Yeni alacak kişi için kriter sıfırının ve ikinci elin fiyatı. HAngisi uygun gelirse onu alır olur biter.
(Not: Sıfırı şu an 12,500'ken ikinci eline 12,000 isteyene sözüm yok orada haklısınız ama 11,500-10,500 makul fiyatlar adam kaça almış olursa olsun; motor temizse sıfrı alacağına 1,000TL az verir rodaj derdinden kurtulur adam hem de o 1,000TL'yi ayırdığı ekipman bütçesine ekler daha adam gibi bir ekipman alır. Durum bu kadar basit)
ağzına sağlık,budur...
osman_22
10 Ekim 2011, 03:57
Hocam cok mantıklı konuşmussun fakat sana katılmadığım tek cümlen "rodaj derdinden kurtulmuş olursun"
1 koltuktaki jelatini cıkartıp ilk kmyi kendin yapmanın tadı paha bicilemez ama bunu demem gereksiz oldu sanki biraz cünkü fiyat avantajından bahsediyoruz burda neyse asıl konuya geciyim
2 rodajı nası yapıldığını hic bi zaman bilemessin hic bi zaman kendin yapmış gibi icin rahat olmaz ve rodajda önemli bi konu
bu arada sizin motorlara icim ısındı ya şu videodan sonra
http://www.youtube.com/watch?v=4Xl8RPFu4Gk&feature=fvwrel
1:08 den başlatıp izleyin adam nası ön kaldırıyo sanki dersin r1 :D
büyük bi ihtimalle motorda oynama vardır ama en azından ön-arka dişli falan değiştirmiş
valla bizim götü başı ağır gt 250 r ın önü kalkmıyo :D
GP500-1st
12 Ekim 2011, 19:29
Arkadaşlar bugun babamın bir ricasi üzerine biraz rahatsız ve halsiz olmama rağmen istemiye istemiye motor kullanmam gerekti. Motoru çıkarırken dengesini kaybettim ve tuttuğum tarafın aksine kapıya yasladım.
Depoda başparmak ucu büyüklüğünde yarım cm içeri doğru ezik oluştu ve boyasını rengi attı biraz. Bu eziği nerde kaça yaptırabilirm ve ikinci elde bu tarz bi ezik ne kadar değer kaybı yaratır sizce. Motor cbr125 '11. Deposunun değişmesine gerek yok ama yenisi serviste 1000 tl imiş:queen:
Hocam cok mantıklı konuşmussun fakat sana katılmadığım tek cümlen "rodaj derdinden kurtulmuş olursun"
1 koltuktaki jelatini cıkartıp ilk kmyi kendin yapmanın tadı paha bicilemez ama bunu demem gereksiz oldu sanki biraz cünkü fiyat avantajından bahsediyoruz burda neyse asıl konuya geciyim
2 rodajı nası yapıldığını hic bi zaman bilemessin hic bi zaman kendin yapmış gibi icin rahat olmaz ve rodajda önemli bi konu
bu arada sizin motorlara icim ısındı ya şu videodan sonra
http://www.youtube.com/watch?v=4Xl8RPFu4Gk&feature=fvwrel
1:08 den başlatıp izleyin adam nası ön kaldırıyo sanki dersin r1 :D
büyük bi ihtimalle motorda oynama vardır ama en azından ön-arka dişli falan değiştirmiş
valla bizim götü başı ağır gt 250 r ın önü kalkmıyo :D
Videodaki durum tamamen pilotaj marifeti adma işi biliyo artçı basamaklarına basarak ayakta debriyaj tokatlıyo.ah bide şu olayı ben yapabilsem :)
ninjaya laf atıcam ya :P Şaka maka şu artçı basamağıyla nasıl teker yapıyolar o olayı çözemedim daha
osman_22
13 Ekim 2011, 00:58
Videodaki durum tamamen pilotaj marifeti adma işi biliyo artçı basamaklarına basarak ayakta debriyaj tokatlıyo.ah bide şu olayı ben yapabilsem :)
ninjaya laf atıcam ya :P Şaka maka şu artçı basamağıyla nasıl teker yapıyolar o olayı çözemedim daha
sen cok taraflı bakıyosun olaya ya, o adam bizim aletlerle aynısını yapamaz, hadi arkaya bastı derbiyaj tokatlarken kas gücünüde deli gibi kullandı ön kalktı, ama nası devam edicek :D adam 50 metre yürütüyo motoru tekerde :D bizimkini kaldırır 1 metre gidemeden cattt yapışır ön teker yere
__sArSıLmAz__
13 Ekim 2011, 10:47
tek teker yapıp motora zarar veren motoru üzen adam benim gözümde motorcu değildir,apaçidir
hııı işi budur,insanlar onun o marifetlerini izliyodur ( tek teker arif gibi) o ayrı ona lafım yok
yada adam krosçudur kros motor kullanıyodur o ayrı
sen cok taraflı bakıyosun olaya ya, o adam bizim aletlerle aynısını yapamaz, hadi arkaya bastı derbiyaj tokatlarken kas gücünüde deli gibi kullandı ön kalktı, ama nası devam edicek :D adam 50 metre yürütüyo motoru tekerde :D bizimkini kaldırır 1 metre gidemeden cattt yapışır ön teker yere
alakası yok yapan yapar bizim motorlada tekere alan var aynı şekilde.motor gücü zayıf bi çok motordada yapanlar var kas gücü değilde beceri diyelim.cbf,ybr,125lik scooterlarla teker yapan gördüm ve motorlar stock.ama işin keyfi motor gücüyle yapabililmek oda 600cc altında imkansız
Artçı peglerine basıyosun ayağa kalkıp debriyaj tokatlıyosun bi kere kaldırdınmı gerisi denge ve beceri işi sayılır
@__sArSıLmAz__
İlgi meselesi hocam hoşlanmadığın yada yapamadığın :P şeyleri yapanı görünce apaçi diyebiliyo insan :) kimine göre racing kullananlar apaçidir kimine göre scooter kullanıcıları.
tutku1982
14 Ekim 2011, 23:11
Arkadaşlar bugun babamın bir ricasi üzerine biraz rahatsız ve halsiz olmama rağmen istemiye istemiye motor kullanmam gerekti. Motoru çıkarırken dengesini kaybettim ve tuttuğum tarafın aksine kapıya yasladım.
Depoda başparmak ucu büyüklüğünde yarım cm içeri doğru ezik oluştu ve boyasını rengi attı biraz. Bu eziği nerde kaça yaptırabilirm ve ikinci elde bu tarz bi ezik ne kadar değer kaybı yaratır sizce. Motor cbr125 '11. Deposunun değişmesine gerek yok ama yenisi serviste 1000 tl imiş:queen:göçük köşede degilse herhangi bi kaportacıda vakumla cektirebilirsin
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
http://img62.imageshack.us/img62/8278/137dla.jpg (http://img62.imageshack.us/i/137dla.jpg/),http://img690.imageshack.us/img690/4223/001reo.jpg (http://img690.imageshack.us/i/001reo.jpg/),http://img24.imageshack.us/img24/7269/002moq.jpg (http://img24.imageshack.us/i/002moq.jpg/),http://img593.imageshack.us/img593/7564/018nf.jpg (http://img593.imageshack.us/i/018nf.jpg/),http://img207.imageshack.us/img207/3944/056yp.jpg (http://img207.imageshack.us/i/056yp.jpg/),http://img525.imageshack.us/img525/3858/085d.jpg (http://img525.imageshack.us/i/085d.jpg/),http://img402.imageshack.us/img402/1745/086oz.jpg (http://img402.imageshack.us/i/086oz.jpg/),http://img854.imageshack.us/img854/1227/090yt.jpg (http://img854.imageshack.us/i/090yt.jpg/),http://img3.imageshack.us/img3/1504/095ka.jpg (http://img3.imageshack.us/i/095ka.jpg/),http://img707.imageshack.us/img707/6361/096ll.jpg (http://img707.imageshack.us/i/096ll.jpg/),http://img545.imageshack.us/img545/3718/097dx.jpg (http://img545.imageshack.us/i/097dx.jpg/),http://img824.imageshack.us/img824/7777/103wxa.jpg (http://img824.imageshack.us/i/103wxa.jpg/),http://img196.imageshack.us/img196/7814/123xse.jpg (http://img196.imageshack.us/i/123xse.jpg/),http://img600.imageshack.us/img600/9183/129tz.jpg (http://img600.imageshack.us/i/129tz.jpg/),http://img41.imageshack.us/img41/1663/130tqa.jpg (http://img41.imageshack.us/i/130tqa.jpg/),http://img31.imageshack.us/img31/8746/131vn.jpg (http://img31.imageshack.us/i/131vn.jpg/),http://img824.imageshack.us/img824/6205/127nr.jpg (http://img824.imageshack.us/i/127nr.jpg/),http://img577.imageshack.us/img577/3875/133vj.jpg (http://img577.imageshack.us/i/133vj.jpg/),http://img847.imageshack.us/img847/4496/134w.jpg (http://img847.imageshack.us/i/134w.jpg/),http://img28.imageshack.us/img28/2917/135rk.jpg (http://img28.imageshack.us/i/135rk.jpg/),http://img822.imageshack.us/img822/1777/140va.jpg (http://img822.imageshack.us/i/140va.jpg/),http://img695.imageshack.us/img695/5590/142vk.jpg (http://img695.imageshack.us/i/142vk.jpg/),http://img823.imageshack.us/img823/7692/143bdn.jpg (http://img823.imageshack.us/i/143bdn.jpg/)tekirdag hayrabolu gezimiz moto cros yarışları
GP500-1st
15 Ekim 2011, 01:17
Tutku teşekkürler..
bu vakumla cektirme olayı varsa o şekil hallederim:cat: fotolar güzel Fazer dahada güzel:)
tutku1982
15 Ekim 2011, 23:38
Tutku teşekkürler..
bu vakumla cektirme olayı varsa o şekil hallederim:cat: fotolar güzel Fazer dahada güzel:)fazer bizle gelen abimizin 400km boyunca ben kullandım cok keyifliydi...fotolarda görünen siyah ninja benim...depoyu boyatma satarken sıkıntı olur...saygılar...
DoLPHiN2306
19 Ekim 2011, 06:10
arkadaşlar slm. Nasip olursa haziran 2012 de ninja 250 R almayı düşünüyorum. Yeni başlıcam. Sizlerden ricam var. inşaat müh. 4. sınıf öğrencisiyim elazığ da okuyorum. Fakat sık sık Ankaraya giderim. Bi ara Ankaraya geldiğimde ( umarım kış olmaz) ankarada yaşayan ninja cı arkadaşlardan müsait olan, vakit ayırabilecek biri ile buluşabilir miyim böyle çok oyalamıcak şekilde 1 saat felan :) Motosikleti bana anlatacak ve bilgi verebilecek :) bu motoru elazığ da göremedim ve yakından görmek istiyorum :) Kendisine tunalı da veya bahçeli de yemek ısmarlayabilirim. Bunu kabul edecek arkadaşlar özelden yazabilirse ankaraya gittiğimde onla görüşmek isterim :) Yaş 22 Yunus tskkurler simdiden :)
ejlover
20 Ekim 2011, 18:03
Arkadaşlar selam motoru bir süre daha kullanmaya karar verdim o nedenle yüklemeye başlıyorum. Bu yüzden bir kaç sorum olacak:
1-) Elinde Yoshimura "karbon" son susturuculu egsoz olan var mı (Full kit ya da sadece son susturucu)? Bu ürünü temin edebilecek olan var mı?
2-) KOSO'nun yakıt enjeksiyonlu motorlar için bağlantı kablolarını alabileceğimiz bir yer bilen var mı? Panel dahil komple kit getirebilecek olan var mı (RX2 ya da RX2N)?
3-) Yurtdışından bu ürünleri özellikle de egsozu alsam kesin gümrüğe takılacak. Bu durumda Ankara'ya kadar gelir mi? İstanbulda mı takılır (ürünler Amerika'dan gelecek)? Prosedürü bilen var mı?
4-) Arka lastiği 150/60/17 ya da 150/70/17 ebadına çıkarmak istiyorum. Bunu aramızda deneyen var mı? Hangi marka lastik kullandı? (Bu değişim oluyor; olmaz demeyin sadece Bridgestone haricindeki markaların genişlik bilgilerine ulaşamadım o yüzden marka konusunda deneyen arkadaş varsa öneri bekliyorum).
5-) Hem ön hem de arka sinyalleri komple LED'e çeviren oldu mu? Olduysa "flasher relay" haricinde dördünün birden yanmasını engellemek için diot ya da rezistans kullandınız mı?
6-) Hava filtresini açık filtreye çevirmeyi deneyen oldu mu? Kutu kolay iptal oluyor mu? Hangi filtreyi kullandınız?
Biraz uzun oldu ama sorular hakkında bilgisi olan arkadaşlar direkt olarak o sorulara yanıt verirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Saygılar ve Sevgiler
overcloud
20 Ekim 2011, 22:44
Arkadaşlar selam motoru bir süre daha kullanmaya karar verdim o nedenle yüklemeye başlıyorum. Bu yüzden bir kaç sorum olacak:
1-) Elinde Yoshimura "karbon" son susturuculu egsoz olan var mı (Full kit ya da sadece son susturucu)? Bu ürünü temin edebilecek olan var mı? istediğin model mi bilmiyorum ama feyizoglu full kit yoshimura egzost satıyor. http://www.feyizoglu.com/Kawasaki-ZX-250-TRC-Full-Sistem-SS-CF-2008-Eksoz_46430.html#0 son derece güvenilir ve %100 müşteri memnuniyetine önem gösteren bir firmadır.
2-) KOSO'nun yakıt enjeksiyonlu motorlar için bağlantı kablolarını alabileceğimiz bir yer bilen var mı? Panel dahil komple kit getirebilecek olan var mı (RX2 ya da RX2N)? maalesef... göstergelerden çok sıkıldıysan aydınlatmalarını mavi ledlerle değiştirmeni öneririm, görüntü biraz daha güzelleşiyor ama uzun süren çok çileli bir işlem.
3-) Yurtdışından bu ürünleri özellikle de egsozu alsam kesin gümrüğe takılacak. Bu durumda Ankara'ya kadar gelir mi? İstanbulda mı takılır (ürünler Amerika'dan gelecek)? Prosedürü bilen var mı? maalesef
4-) Arka lastiği 150/60/17 ya da 150/70/17 ebadına çıkarmak istiyorum. Bunu aramızda deneyen var mı? Hangi marka lastik kullandı? (Bu değişim oluyor; olmaz demeyin sadece Bridgestone haricindeki markaların genişlik bilgilerine ulaşamadım o yüzden marka konusunda deneyen arkadaş varsa öneri bekliyorum). arka lastik 150 /70 olmaz. olur ama balon gibi sekersin yolda. sürüşünü olumsuz yönde etkiler. zaten ninja'nın amortisörleri sert, 140/70'te bile arka lastiğin sürekli zıpladığı anlar oluyor. youtube'da 150/70 lastik takılı olan ninja'ları görebilirsin ama tavsiyem 150/60'lık bir arka lastik alman olacaktır. tabi ön arka takım olarak. ayrıca bu şekilde bile arka amortisörü en yumuşak şekline ayarlamanı öneririm. michelin pilot aktiv tavsiyemdir. www.buzmotor.com adresinden bak ama sen ankara'dasın...
5-) Hem ön hem de arka sinyalleri komple LED'e çeviren oldu mu? Olduysa "flasher relay" haricinde dördünün birden yanmasını engellemek için diot ya da rezistans kullandınız mı? benim sinyallerin tamamı led. sinyallerin takılı kalmadan yanabilmesi için arka sinyallere paralel olarak orijinal sinyallerinde bir çift ampulu kuyruk grenajının içine siyah sprey boya ile boyayarak gizledik. bu şekilde normal çalışıyor.
6-) Hava filtresini açık filtreye çevirmeyi deneyen oldu mu? Kutu kolay iptal oluyor mu? Hangi filtreyi kullandınız? açık filitreden kastın kutunun içindeki filitre görevini yapan sünger filitreyi çıkartıp o şekilde kullanmaksa kesinlikle tavsiye etmiyorum. zaten bu şekilde bile bakımdan bakıma toz toprak doluyor içi, sünger olmaz ise tüm o pislik motorun içine dolacaktır. bunun yerine full set yoshimura egzost ve k&n hava filitresi almalısın. k&n filitrenin sese faydası oluyor.
Biraz uzun oldu ama sorular hakkında bilgisi olan arkadaşlar direkt olarak o sorulara yanıt verirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. rica ederim, her zaman :)
Saygılar ve Sevgiler
Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 10 adettir.
tutku1982
21 Ekim 2011, 00:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-hatasiz-siyah-ninja-61933945/detay/selam arkadaşlar motorumu satıyorum....bu arada pazar günü gemlik buyuk kumluya gidiyoruz gelmek isteyen varsa 05362975946 telimden ulaşabilir cıkış saatimiz 10:00 da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-hatasiz-siyah-ninja-61933945/detay/ arkadaşlar motorumu satıyorum....bu arada pazar günü gemlik buyuk kumluya gidiyoruz gelmek isteyen varsa 05362975946 telimden ulaşabilir cıkış saatimiz 10:00 da
Ooof of mükemmel motosikletiniz var... Kıymetini bilecek birine gider umarım, hayırlı alışverişler...
tutku1982
21 Ekim 2011, 00:35
Ooof of mükemmel motosikletiniz var... Kıymetini bilecek birine gider umarım, hayırlı alışverişler...teşekürler inşallah....
ejlover
21 Ekim 2011, 12:16
Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 10 adettir.
Hocam cevaplar için çok teşekkür ediyorum öncelikle :)
1-) Feyizoğluna da sormuştum ama onların da ellerinde yok ne yazik ki. Bir de TR'ye full carbon olan gelmemiş sanırım hiç ki yurtdışında bizim ninja'lar için en çok tercih edilen model de o :( Yurtdışından getirteceğim gibi duruyor :(
2-) Göstergeleri mavi yapmayı düşünmüyorum hocam ama yine de teşekkürler öneri için. Gösterge ve paneli Amerika'dan alabiliyorum anlaştık bir satıcıyla. Ama plug&play kablo setini Avrupa/Japonya/Taiwan v.s. satan kimse bulamadım :(
3-) Lastik için 60 yanak düşünüyorum ama çeşitler azalıyor bu durumda. Bulabilirsem 60 alacağım. Yalnız Michelin'de 60 yanak yok. Bridgestone ya da Pirelli düşünüyorum. Fiyat uygun olursa Metzeler M5 de olabilir.
4-) Son çare ben de aynısını yapacağım :) Isınma yapmıyor değil mi o şekilde? Bir de ampulleri lehimlediniz mi kablolara?
5-) Filtreye gelince açık filtreden kastım kutuyu ve snorkel'i iptal edip hava filtresini o şekilde bağlamak. Daha önce araba modifiyesiyle çok uzun yıllar uğraştım ve kendi intake kitlerimi yapıyordum; en iyi ses/performans o şekilde alınıyor. Kutu içi K&N filtrenin açık modeli (konik) kullanılıyor sadece. Çok toz toprak içinde gezinmiyorsanız filtreleme açısından kutu içi K&N filtreden bir dezavantajı yok. Şu video'da yapmış arkadaş bahsettiğim şeyi:
http://www.youtube.com/watch?v=3tPMwgdDRrY
:)
YAPAYÇİZGİ
21 Ekim 2011, 21:55
Arkadaşlar sizlere bişey danışmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun motorumu 3 gün kullanmadım havaların güzelleşmesiyle dün çıkartıyım dedim ve 80 km hız yaptıktan sonra gaz kesınce(fren sıkmıyorum) gostergenın ıçınden vıcık vıcık sekilde ses çıkarttığını duydum ve dusuk suratlerdede aynı sorun var bende daytona motora goturdum derdımı anlattım servısdekı ustada bındı baktı oda onayladı gostergeden oldugunu söyledi ön kafayı çıkarttı gostergeye bıseyler sıktı felan ılk once km sayaç teli arızalı dedı daha sonra test felan yapıtı onda bırsorun yok dedı topladı bu arada saat çok geç olduğu için kapatcaklarını boyle bı deneyıp sorun varsa tekrar gelmemı soyledı ve benden 30 tl aldılar baktım aynı sorun devam edıyor sızce ne olabılır eğer gosterge bozuk ıse garantıden yapılırmı çünkü garantisi devam ediyor ve neden benden 30 tl aldılar hiç bişey anlamadım
tutku1982
21 Ekim 2011, 22:23
Arkadaşlar sizlere bişey danışmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun motorumu 3 gün kullanmadım havaların güzelleşmesiyle dün çıkartıyım dedim ve 80 km hız yaptıktan sonra gaz kesınce(fren sıkmıyorum) gostergenın ıçınden vıcık vıcık sekilde ses çıkarttığını duydum ve dusuk suratlerdede aynı sorun var bende daytona motora goturdum derdımı anlattım servısdekı ustada bındı baktı oda onayladı gostergeden oldugunu söyledi ön kafayı çıkarttı gostergeye bıseyler sıktı felan ılk once km sayaç teli arızalı dedı daha sonra test felan yapıtı onda bırsorun yok dedı topladı bu arada saat çok geç olduğu için kapatcaklarını boyle bı deneyıp sorun varsa tekrar gelmemı soyledı ve benden 30 tl aldılar baktım aynı sorun devam edıyor sızce ne olabılır eğer gosterge bozuk ıse garantıden yapılırmı çünkü garantisi devam ediyor ve neden benden 30 tl aldılar hiç bişey anlamadımselam05424247889 beşir usta git sefaköy mekanik servis anında cözer olayı yer sefaköy beşyolda kalıyor
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO