Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Felon
11 Ağustos 2011, 16:53
@overcloud :cherry:
farları aldım bauhaus tan 39.90 tl osram nightbreaker H7 55w .ama kısmetse bugun değiştircem..tabi yakıt tasarrufu yaparsın 1haftadır benzın ışığım yanıyor:queen: böylece bitmeden gidiyom halen:mrgreen: mesafe kısa olunca aceleye getirmiyom 5dk geç olsun sağlam olsun..bugün yine ışıklarda rastlaşırız belki:cat:
eheh doğru aslında bende işe gidiş dönüşte gaza gelmiyim diyorum ama pek başaramıyorum genelde :) yağmurlur varmı yanında benim yok sabah yağmıyo diye almadım bide plakalık iptali var yandım yani :) yanyoldaki ada motorada uğrıyıcam bi 5dk parça siparişi vericem
ejlover
11 Ağustos 2011, 17:15
bizde bi tatil olsa diye bekliyoruz hala :) bu hafta baya yogun işler mesai ye fln kaliyorum, pek motorla dolasma firsatim olmadi. senin rodajin bitti mi ? rahatladın mı biraz :)
Ulusan'da olmayabilir bu marka ama bi sormakta yarar var. ama motomax ulusana cok yakin zaten. orda bulamazsan bile motomax ten gidip alabilirsin.
Hadi yaaa, cok kolay gelsin o zaman. İlk yarisi bitti rodajin 6000 devire gectim sonunda :) Ama daha tam bitmesine var :(
Ulusan motomax bayiisi diye digerine bakmamistim da bi ugriim oraya da ;)
Bu arada sehpa ve onun icin topuz aldiniz mi?
Sen musait oldugunda haber verirsin olmadi ben hemdn hergun incek/park cd./cayyolundayim aksamlari :)
CBP
11 Ağustos 2011, 17:41
Hadi yaaa, cok kolay gelsin o zaman. İlk yarisi bitti rodajin 6000 devire gectim sonunda :) Ama daha tam bitmesine var :(
Ulusan motomax bayiisi diye digerine bakmamistim da bi ugriim oraya da ;)
Bu arada sehpa ve onun icin topuz aldiniz mi?
Sen musait oldugunda haber verirsin olmadi ben hemdn hergun incek/park cd./cayyolundayim aksamlari :)
sancak mahallesinde motomax, fiyatlarıda uygun genelde guzel seyler var.
sehpa ve topuz almadik. zincir yaglamak icin iki kisi hallediyoruz simdilik. su hafta bir gecsin ondan sonra biraz rahatlarim heralde. ondan sonra haberleselim. gezelim :)
gurcano
11 Ağustos 2011, 18:10
Arka sehpa için ben de takoz arıyorum. Ninja'larınki metrik 10 ince dişli. Anes'te Keiti'nin var ama ölçü-marka belirtilmemiş. http://www.anesmotor.com/?urun-1085-Keiti-Sehpa-Takozlari.html
Bir de bu var, marka ve renk seçilebiliyor. http://www.feyizoglu.com/Lift-Spool_45896.html#0
ejlover
11 Ağustos 2011, 18:35
sancak mahallesinde motomax, fiyatlarıda uygun genelde guzel seyler var.
sehpa ve topuz almadik. zincir yaglamak icin iki kisi hallediyoruz simdilik. su hafta bir gecsin ondan sonra biraz rahatlarim heralde. ondan sonra haberleselim. gezelim :)
Aynen abi :) Tamamdir ben de bu arada Bitirmeye calisiim rodaji, 1000de bakima girecek zaten ;) Olmadi kahve falan iceriz :)
Arka sehpa için ben de takoz arıyorum. Ninja'larınki metrik 10 ince dişli. Anes'te Keiti'nin var ama ölçü-marka belirtilmemiş. http://www.anesmotor.com/?urun-1085-Keiti-Sehpa-Takozlari.html
Bir de bu var, marka ve renk seçilebiliyor. http://www.feyizoglu.com/Lift-Spool_45896.html#0
Bunlarda da mm yazmiyor :( e-bay'de buldum olmadi ordan siparis vericem 1haftada geliyor zaten. Rizoma'nin da var 10luk ama TR'de bulamadim :(
overcloud
11 Ağustos 2011, 18:52
sehpa takozları universal değil mi?
gurcano
11 Ağustos 2011, 20:51
Değil... Metrik 6 olan var 8 olan var. Kawasakiler'in çoğu metrik 10...
ejlover
11 Ağustos 2011, 21:54
Yok hocam ne yazik ki arkadaki vida deliginin capina gore degisiyor :( Gurcano'nun dedigi gibi ninjalar 10'luk.
overcloud
12 Ağustos 2011, 01:08
kötüymüş ya..
Hocam istanbuldan beğendiğin bir model varsa gidip deneyelim bizim ninjalarda, sende böylelikle kargo ile sipariş edebilirsin burdan.
Eğer Anes motordakiler izin verirse denemeye fotoğrafını çeker burdan paylaşırım sende sipariş edersin. Anes motorun hergün önünden geçiyorum.
ejlover
12 Ağustos 2011, 01:32
kötüymüş ya..
Hocam istanbuldan beğendiğin bir model varsa gidip deneyelim bizim ninjalarda, sende böylelikle kargo ile sipariş edebilirsin burdan.
Eğer Anes motordakiler izin verirse denemeye fotoğrafını çeker burdan paylaşırım sende sipariş edersin. Anes motorun hergün önünden geçiyorum.
Ben sevinirim açıkcası :) Keiti'ler oluyorsa alabilirim onlardan ;) Bi de adamların rizoma'nın neden kawasaki uyumlu modellerini getirmiyorlar diye kulaklarını çekerseniz makbule geçer :)
Bu arada disk kilidi almışken alarmlı olsun dedim ama çok seçenek yok ne yazik ki :(
Luma alayım diyorum ama 2 modeli var pin'leri 5mm ve 10mm olan modeller. Bu inler illaki diskin üzerindeki deliklerden mi geçmek zorunda kilitlerken direkt diski içine alacak şekilde takamıyor muyuz?
http://www.feyizoglu.com/Luma-912-Alarmli-Disk-Kilidi_45244.html#0
http://www.feyizoglu.com/Luma-914-Alarmli-Disk-Kilidi_45245.html#0
overcloud
12 Ağustos 2011, 02:05
hocam sen anes'ten almak istediğin modellerin linklerini buraya bi zahmet yapıştır ben cumartesi günü uğrayıp bakarım.
ayrıca disk kilidi olarak şu aşağıdaki ürünede bak derim. almışken en iyisini almalı.
http://www.motoplus.com.tr/urun/37010001998/Alarmli-Disk-Kilidi
ejlover
12 Ağustos 2011, 03:13
hocam sen anes'ten almak istediğin modellerin linklerini buraya bi zahmet yapıştır ben cumartesi günü uğrayıp bakarım.
ayrıca disk kilidi olarak şu aşağıdaki ürünede bak derim. almışken en iyisini almalı.
http://www.motoplus.com.tr/urun/37010001998/Alarmli-Disk-Kilidi
Ben de buraya bunu yazayım diye gelmiştim ki siz yazmışsınız :) Yabancı forumları aradım biraz da Xena öneriyorlar genellikle. Kendi sitesini arattım motor modeline göre uyumluluk listesi var. Ayrıca bir şablon var çıktısını alıp diskinizin üzerine yerleştiriyorsunuz hangi modellerin kaç mm pim'lileri olur diye bakabiliyorsunuz. Adamlar cidden düşünmüş. Şablonu çıkarttım yarın ölçümleri yapıp e-bay'den siparişini verice :) Teşkkürler ;) Bu arada motoplus'taki eski seri modellerden bi de hangi boy v.s. bi şey yazmamışlar :(
Sehpa takozu için de rizoma'nın SC030 serisi uyuyor bizim motorlara ama Anes'te sc010 ve sc020'ler var sadece; 30'lar gelir mi diye sorup bir de http://www.anesmotor.com/?urun-1085-Keiti-Sehpa-Takozlari.html adresindeki keiti'yi deneyebilirseniz iyi olur ;)
__sArSıLmAz__
12 Ağustos 2011, 09:25
dün akşam akşam beni sinir ettiler: :jocolor:
önce ikindi vakti komşularımdan bitanesi geldi : bu motorun markası ne dedi
kawasaki zaten üzerinde kawasaki yazıyo dedim
gerçek kawasakimi dedi (inanmakta zorlandı) ( bide adamın çin malı motoru var az çok motordan anlaması lazım)
sahtesidemi var dedim
dudağını büktü ağzını yamulttu gitti . Adama sinir oldum
Sonra gece başka bi muhitte busefer başkası aynı muhabbet :
Bu gerçek kawasakimi
evet
e ama gerçek kawasakilerin eksozu kuyrukta olmuyomu ?
...
...
...
gel anlat adama,sinir ettiler
Felon
12 Ağustos 2011, 10:24
dün akşam akşam beni sinir ettiler: :jocolor:
önce ikindi vakti komşularımdan bitanesi geldi : bu motorun markası ne dedi
kawasaki zaten üzerinde kawasaki yazıyo dedim
gerçek kawasakimi dedi (inanmakta zorlandı) ( bide adamın çin malı motoru var az çok motordan anlaması lazım)
sahtesidemi var dedim
dudağını büktü ağzını yamulttu gitti . Adama sinir oldum
Sonra gece başka bi muhitte busefer başkası aynı muhabbet :
Bu gerçek kawasakimi
evet
e ama gerçek kawasakilerin eksozu kuyrukta olmuyomu ?
...
...
...
gel anlat adama,sinir ettiler
oluyo öyle şeyler kafana takma banada mahalledeki 16-17yaş grubu gençler ''abi motorun hakkını versene, bağırt biraz'' diyip duruyolar her önlerinden geçtiğimde :cherry: şimdi ben onlara bu çift silindir desem ne anlayacaklar salla gitsin
Seko
12 Ağustos 2011, 10:46
Memleketimin motosiklet kültürü bunlardan ibaret işte. Benim de bir komşum var, "ben motosiklet sevmem" deyip duruyor. "Hiç sürdün mü ?" diyorum, yok diyor sürmedim.
MotoGT
12 Ağustos 2011, 11:06
Ben de buraya bunu yazayım diye gelmiştim ki siz yazmışsınız :) Yabancı forumları aradım biraz da Xena öneriyorlar genellikle. Kendi sitesini arattım motor modeline göre uyumluluk listesi var. Ayrıca bir şablon var çıktısını alıp diskinizin üzerine yerleştiriyorsunuz hangi modellerin kaç mm pim'lileri olur diye bakabiliyorsunuz. Adamlar cidden düşünmüş. Şablonu çıkarttım yarın ölçümleri yapıp e-bay'den siparişini verice :) Teşkkürler ;) Bu arada motoplus'taki eski seri modellerden bi de hangi boy v.s. bi şey yazmamışlar :(
Sehpa takozu için de rizoma'nın SC030 serisi uyuyor bizim motorlara ama Anes'te sc010 ve sc020'ler var sadece; 30'lar gelir mi diye sorup bir de http://www.anesmotor.com/?urun-1085-Keiti-Sehpa-Takozlari.html adresindeki keiti'yi deneyebilirseniz iyi olur ;)
Çayyolu Arcadium civarlarında beyaz bir ninja gördüm sizin mi acaba:)
GtX
12 Ağustos 2011, 11:14
Geçen gece başıma bir olay geldi paylaşmak istiyorum.
600hornet li bir arkadaşımla turlarken suadiye sahil yolunda geçiyoruz, polis çevirmesi var.. ama arabaları durdurmuyorlar.
2 imizi birden durdurdular, ben dedim herhalde ehliyet ruhsat kontrolü.. sakin gidiyoruz çünkü.
"gaz ver" dedi ikimize de, şaşırdık. arkadaş 4bin devire kadar verdi , "yetmez" dediler. ben de direk 8bin verdim. "yetmez ver daha daya dibe" dedi, 11 bin devire kadar gaz vermek durumunda kaldım. motorum belki rodajda kardeşim bu ne terbiyesizlik?? anladık egsoza bakıyosunuz da böyle bir komedi olabilir mi?
devam edin dedi ikimizin de makinalar stock allahtan da o akşam yakalanan çok olmuştur.. bu aralar dikkat edin egsoz varsa özellikle..
Karayan
12 Ağustos 2011, 12:16
polise ne abi egzoztan, muayeneden gecmis mi gecerliligi devam ediyor mu ediyorsa ona ne? bence sacmalik ama polisin yaptigi ne mantikli ki? ben two brosla direk patlarim oyle bi kontrolde =) gerci db killeri var bnmkinin ama gene de stok egzosa gore cok daha fazla ses veriyor.
__sArSıLmAz__
12 Ağustos 2011, 12:31
polise ne abi egzoztan, muayeneden gecmis mi gecerliligi devam ediyor mu ediyorsa ona ne? bence sacmalik ama polisin yaptigi ne mantikli ki? ben two brosla direk patlarim oyle bi kontrolde =) gerci db killeri var bnmkinin ama gene de stok egzosa gore cok daha fazla ses veriyor.
trafik polisleri açık eksozları susturucusu sökülmüş eksozlardan anlıyolar ve açık eksoz yasak
Bir ara hyo gt 250r ım varken başıma gelmişti,motoru yeni almıştım polis durdurdu eksoza baktı,
dedi bunun susturucusunu sökmüşsün,baktım hakkaten belli oluyo
ciddi ciddi ceza yazıp motoru bağlıycam dedi ama tabi ben özel güçlerimi kullanarak cezadan yırttım:queen:
fuLia
12 Ağustos 2011, 13:03
Tamamdir ben de bu arada Bitirmeye calisiim rodaji, 1000de bakima girecek zaten ;) Olmadi kahve falan iceriz :)
siz gezin erkek erkeğe, bizde azime ile kız kıza gezeriz :))
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
Ankaralı ninjaları facebook sayfamıza bekliyoruz..
http://www.facebook.com/#!/groups/230974503605325/
:)) gelsinler tabi buyursunlar :)
bu arada geçen gece Bilkent Starbucks da oturuyorken ( motosiklet buluşması yapmıştık ) yanımızdan beyaz bir ninja geçti.. Kimdi ki acaba?? ejlover sen miydin?
---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
ya bu beyaz ninja kim :))) çok esrarengiz olmaya başladı hehehehe :)
overcloud
12 Ağustos 2011, 13:18
Dün bir arkadaşımın doğum günü vardı. İftardan sonra pasta kesecektik.
Geç kaldım, onların otoparkında motosiklet ile manevra yaparken geç kalmanın telaşıyla ön frene sert yüklendim. Yerlere parke taşların arasını doldurmak için kum dökmüşler. Haliyle ön tekerlek kaydı ve motor sağa yatmaya başladı.
Hemen dizimi deponun altına koyup ağırlığımı sağ ayağıma verdim. Tabi bu seferde ayağım kaydı.
Ellerimle gidona ne kadar asıldıysam da motoru usulca yere bırakmak zorunda kaldım :)
İşin komik yanı debriyajı hiç bırakmadım ve motor yerdeyken çalışmaya devam ediyordu :)
fuLia
12 Ağustos 2011, 13:22
geçmiş olsun.. geçen aynı şey bana da oldu yerler kumluymuş ve motor kayıyordu, bi noktaya kadar ellerimle gidona asıldım tutabilip ama tam bırakacakken arkadaşım koşup yardım etti.. :) 1 sn daha dayanamazdım :)
__sArSıLmAz__
12 Ağustos 2011, 13:30
overcloud ve fuLia ikinizede geçmiş olsun
kum ve çakıl taşları benimde herzaman korkulu rüyam olmuştur
Felon
12 Ağustos 2011, 13:30
Geç kaldım, onların otoparkında motosiklet ile manevra yaparken geç kalmanın telaşıyla ön frene sert yüklendim. Yerlere parke taşların arasını doldurmak için kum dökmüşler. Haliyle ön tekerlek kaydı ve motor sağa yatmaya başladı.
Hemen dizimi deponun altına koyup ağırlığımı sağ ayağıma verdim. Tabi bu seferde ayağım kaydı.
Ellerimle gidona ne kadar asıldıysam da motoru usulca yere bırakmak zorunda kaldım :)
İşin komik yanı debriyajı hiç bırakmadım ve motor yerdeyken çalışmaya devam ediyordu :)
Geçmiş olsun kapalı otoparkların yerleri çok tozlu ve kaygan oluyo dikkat etmek lazım :)
ejlover
12 Ağustos 2011, 15:37
siz gezin erkek erkeğe, bizde azime ile kız kıza gezeriz :))
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
:)) gelsinler tabi buyursunlar :)
bu arada geçen gece Bilkent Starbucks da oturuyorken ( motosiklet buluşması yapmıştık ) yanımızdan beyaz bir ninja geçti.. Kimdi ki acaba?? ejlover sen miydin?
---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
ya bu beyaz ninja kim :))) çok esrarengiz olmaya başladı hehehehe :)
Dün Onur'a yakalanmamla esrar perdesi kalktı :P Erkek erkeğe de gezemiyoruz ki adamın birilerine(!) yetişmesi gerekiyordu :wiinkk: Şaka bir yana tanıştığımıza çok memnun oldum :cat: Çayyolunda oturuyorum KonutKent-2'de büyük ihtimalle Arcadium v.s. o civarlardaki beyaz ninjacı ben olabilirim :) Başka görmedim henüz :thumleft:
Yalnız bilkent'teki ben değilim; MinaSera starbucks'ın orda görürseniz ama kesin benimdir gönül rahatlığıyla durdurabilirsiniz :P :cherry:
MotoGT
12 Ağustos 2011, 15:54
Dün Onur'a yakalanmamla esrar perdesi kalktı :P Erkek erkeğe de gezemiyoruz ki adamın birilerine(!) yetişmesi gerekiyordu :wiinkk: Şaka bir yana tanıştığımıza çok memnun oldum :cat: Çayyolunda oturuyorum KonutKent-2'de büyük ihtimalle Arcadium v.s. o civarlardaki beyaz ninjacı ben olabilirim :) Başka görmedim henüz :thumleft:
Yalnız bilkent'teki ben değilim; MinaSera starbucks'ın orda görürseniz ama kesin benimdir gönül rahatlığıyla durdurabilirsiniz :P :cherry:
Konutkent 1 deyim bende:) Siyah bir enduro kros kırması motorum var. Görürsem yolunuzu kesicem ona göre:) görüşmek dileğiyle..
gurcano
12 Ağustos 2011, 16:25
Keiti'leri denemeye gerek yok, paketlerinin arkasında Kawasaki diye yazıyor zaten. Yurtdışında da Ninja 250R kullanıcıları "perfect fit" diye beğenilerini belirtmiş. Ama ben dün Anes'i aradım Ninja uyumlu 10'luk Keiti takozları içinde siyah renk yoktu stoklarda. Kırmızı, mavi bir de sarı vardı galiba.
http://www.motorcycle-superstore.com/1/5/89/25228/DPITEM/Street-Bike-Swingarm-Spools-Keiti-Swingarm-Spools.aspx?SiteID=SLI|Keiti&WT.MC_ID=10010
Rizoma'lar mutlaka daha kalitelidir de 100 lira vermeye değer mi, benim şüphem var... Servislerde sehpa takozunuz yoksa 5 kuruşluk metrik 10 civataları takıyorlar, iş bitince çıkarıyorlar. İş görüyor mu, görüyor...
ejlover
12 Ağustos 2011, 16:27
Konutkent 1 deyim bende:) Siyah bir enduro kros kırması motorum var. Görürsem yolunuzu kesicem ona göre:) görüşmek dileğiyle..
Tamamdır Hocam, görüşmek ümidi ile ;)
Bu arada arkadaşlar alarmlı disk kilidi olarak Xena XX14'ün siparişini verdim (http://www.xenasecurity.com/product/motorbikes/alarm/XXSeries/XX14StainlessSteelFinish/page1/)
Bugün şablonla ölçüm yaptım ve Xena marka almak isteyen arkadaşlar olursa 14mm'den daha kalın pin'leri olan modeller bizim motora olmuyor aklınızda bulunsun :P
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
Keiti'leri denemeye gerek yok, paketlerinin arkasında Kawasaki diye yazıyor zaten. Yurtdışında da Ninja 250R kullanıcıları "perfect fit" diye beğenilerini belirtmiş. Ama ben dün Anes'i aradım Ninja uyumlu 10'luk Keiti takozları içinde siyah renk yoktu stoklarda. Kırmızı, mavi bir de sarı vardı galiba.
http://www.motorcycle-superstore.com/1/5/89/25228/DPITEM/Street-Bike-Swingarm-Spools-Keiti-Swingarm-Spools.aspx?SiteID=SLI|Keiti&WT.MC_ID=10010
Rizoma'lar mutlaka daha kalitelidir de 100 lira vermeye değer mi, benim şüphem var... Servislerde sehpa takozunuz yoksa 5 kuruşluk metrik 10 civataları takıyorlar, iş bitince çıkarıyorlar. İş görüyor mu, görüyor...
O zaman iyi :) Teşekkürler ;) Kesinlikle haklısınız değmez. Hatta ben de aynı şeyi düşünüyorum, sehpa'ya alacağım zaman motoru takarım topuzu onun dışında zaten üzerinde durmasının bir anlamı yok :)
tutku1982
12 Ağustos 2011, 23:54
İşin komik yanı debriyajı hiç bırakmadım ve motor yerdeyken çalışmaya devam ediyordu :)gecmiş olsun
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:50 ----------
Geçmiş olsun kapalı otoparkların yerleri çok tozlu ve kaygan oluyo dikkat etmek lazım :)bi akşam yakıt tasarufu yapmaya gidelim ömeride al gelirken
sigaraöldürr
12 Ağustos 2011, 23:55
5000km balatalar nasıl bitti anlam veremedim dogrusu benim 10000km oldu halen ilk günkü gibi tertemiz duruyor...
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:30 ----------
hocam balataları sen al ben sana ücretsiz degiştiririm
sagol hocam.öyle birşey olursa yemek ısmarlamadan bırakmam zaten seni = )
geçmiş olsun.. geçen aynı şey bana da oldu yerler kumluymuş ve motor kayıyordu, bi noktaya kadar ellerimle gidona asıldım tutabilip ama tam bırakacakken arkadaşım koşup yardım etti.. :) 1 sn daha dayanamazdım :)
geçmiş olsun
benimde başıma geldi buna benzer,
bir kere sabunlu suyun üstünden geçtim,ama çok az bi kısmı geldi tekere ve yavaş gidiyordum,üstünden geçtikten sonra kuru zeminde 1. viteste azcık gaz verdim direk arka teker sağa attı kendini,sol ayağımı yere koyarak denge sağlayabildim.
birde kum olayı ,ama bayağı kum vardı, ben sertleşmiş toprak sandım, dönerken sola attı arka taraf, ondanda sağ ayağımı koyarak kurtuldum.
bu durumlarda ayağımı koymak alışkanlık oldu hızlı giderken refleks gene ayağımı koyucam paket olucam diye korkuyorum = P
ejlover
13 Ağustos 2011, 00:11
Gecmis olsun arkadaslar :(
Bugun ben de turlarken daha 10dk. once gectigim virajin icine full kum dokuldugunu farkettim. İyi ki rodaj devam ediyor da cok hizli degildim hemen kaldirabildim motoru.. Cidden bildigimiz yollar da olsa ne zaman ne olacagi bilinmiyor, dikkat etmek lazim..
forewer
13 Ağustos 2011, 01:32
Her ne olursa olsun viraj içinde frene basabileceğimiz kadar hızlı gitmek gerek. Çoğu motorcu bu hatayı yüzlerce kez yapıyor taki bi gün viraj içinde karşılarına bişey çıkıp da kaza yapınca anlıyor.
sigaraöldürr
13 Ağustos 2011, 03:20
aynen çoğu zaman düşünüyorum ben virajı dönerken önüme bişey çıksada ani fren yapsam nolur diye. her zaman her hızımda kıç atcakmış gibi geliyor virajda >.< düz yolda gene ön ve arkayla ani fren yapabilirim gibi geliyor ki bi kaç kez yaptım, bazısında acemiliğimden arkayı tutturamadım hafif kıç attı toparladım vs. ama alışmak lazım ikisinin dengesine..
Vasuki
13 Ağustos 2011, 15:41
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Geçen hafta Kadıköy'de Bostancı ve Taksim dolmuşlarının kalktığı yerin hemen karşısında, Moda istikametine giden sağa biraz keskin bir dönüş var. İşin kötüsü bu yolun üzerinde tramvay rayları da var. Rayların dışından genişçe girdim dönüşe karşıma yola inmiş 4 tane kız çıktı mecburen sağa yattım biraz ön teker raya gelince kaydı tabi:) Motoru yavaşça sağa yatırırken zıplayarak attım kendimi, sol dizim ve sağ elim yerde, başım karşıya dik bakarak süper kahramanların gökdelenden atlayıp yere temas etmesi gibi bir sahne yaşattım etraftakilere:) Hemen kontağı kapattım ve kaldırdım motoru. Egzozun alt tarafını koruyan metal, gidonun sağ tarafı ve grenaj çok az çizildi. Dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. İşin komik tarafı olaydan bir hafta önce Üsküdar'da yeşil ninja 205r kullanan birine denk geldim. Sohbet ederken grenajın sağ ön tarafı göstererek "Kadıköy'de raya denk gelince kaydım düştüm" demişti. İçten içe çok özenmişim galiba:) Neyse nazarlık oldu.
Bu arada İstanbul Anadolu yakasında özellikle akşamları gezip tozan arkadaşlar varsa haberleşelim. Görüşmek üzere...
sigaraöldürr
13 Ağustos 2011, 18:38
geçmiş olsun..orası sakat gerçekten bide orası çukur delik deşik bi yer kazı yapılan yer ordan mümkün olduğunca yavaş geçmeye çalışıyorum denk geldiğimde.
msn veriyim mesajla,müsait olduğum yada istediğin zaman gelebilirim =)
altıntepede yeşil ninja gördüm bugün burdan mıdır acaba?
buz motordan fiyat aldım orjinal boyutları için.
500 lira nakit-tek çekim
5-6 taksit 560 lira fiyat verdi. belki fiyatında artabilceğini söyledi ilerde kur olaylarından dolayı. bilmiyorum satış taktiğimi ama döviz coştuğu için normal geldi bana =)
ninja_omer
13 Ağustos 2011, 21:17
geçmiş olsun..orası sakat gerçekten bide orası çukur delik deşik bi yer kazı yapılan yer ordan mümkün olduğunca yavaş geçmeye çalışıyorum denk geldiğimde.
msn veriyim mesajla,müsait olduğum yada istediğin zaman gelebilirim =)
altıntepede yeşil ninja gördüm bugün burdan mıdır acaba?
buz motordan fiyat aldım orjinal boyutları için.
500 lira nakit-tek çekim
5-6 taksit 560 lira fiyat verdi. belki fiyatında artabilceğini söyledi ilerde kur olaylarından dolayı. bilmiyorum satış taktiğimi ama döviz coştuğu için normal geldi bana =)
ben daha 1 ay olmadı değiştireli fiyat takım olarak 480 tl idi.. ne cabuk artıyor bunlar yahu..
Ayrıca ön dişli kısmındaki kapağı söktüm bugun. dişlinin oldugu kenarlar felan komple yağdan vıcık vıcık olmuş kir toz toprak hepsi yağdan kalın tabaka haline gelmiş.. motorunuza komple bakım yaparken orayıda sakın ihmal etmeyin arkadaşlar.. çok zor değil sökülmesi ayrıca ön dişli kısmınıda iyice temızledıkten sonra yağladım daha iyi oldu..kazasız belasız sürüşler herkese (:
sigaraöldürr
13 Ağustos 2011, 22:18
evet , biri daha vardı face te ama onun boyutu farklıydı onun fiyatını da merak ettim şimdi.
bu arada mazgallı gibi bi yer dediğin yer dimi ? orayı sökmeye çalıştımda yapamamıştım ben, nasıl söktün ?
ninja_omer
13 Ağustos 2011, 22:45
evet , biri daha vardı face te ama onun boyutu farklıydı onun fiyatını da merak ettim şimdi.
bu arada mazgallı gibi bi yer dediğin yer dimi ? orayı sökmeye çalıştımda yapamamıştım ben, nasıl söktün ?
evet mazgallı kısım.. bu kısmı tutan 3 civata var. bunları 8mm lik lokma cırcırla söktüm(evde takım bol olunca rahat rahat sökülüyor). Birde vites kolunu ucundaki civatasıyla beraber ve bağlandığı alyanlı civatasıyla beraber söktum yoksa kapak gelmiyor ona takılıyor..bütün civataları söktükten sonra sağlam tutup çekmek gerekiyor yumusak cıkmıyor çunku (:
overcloud
13 Ağustos 2011, 23:46
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/92688-13-agustos-cumartesi-istanbul-park-ballica-kurtdogmus-gezisi.html#post2426070
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Geçen hafta Kadıköy'de Bostancı ve Taksim dolmuşlarının kalktığı yerin hemen karşısında, Moda istikametine giden sağa biraz keskin bir dönüş var. İşin kötüsü bu yolun üzerinde tramvay rayları da var. Rayların dışından genişçe girdim dönüşe karşıma yola inmiş 4 tane kız çıktı mecburen sağa yattım biraz ön teker raya gelince kaydı tabi:) Motoru yavaşça sağa yatırırken zıplayarak attım kendimi, sol dizim ve sağ elim yerde, başım karşıya dik bakarak süper kahramanların gökdelenden atlayıp yere temas etmesi gibi bir sahne yaşattım etraftakilere:) Hemen kontağı kapattım ve kaldırdım motoru. Egzozun alt tarafını koruyan metal, gidonun sağ tarafı ve grenaj çok az çizildi. Dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor. İşin komik tarafı olaydan bir hafta önce Üsküdar'da yeşil ninja 205r kullanan birine denk geldim. Sohbet ederken grenajın sağ ön tarafı göstererek "Kadıköy'de raya denk gelince kaydım düştüm" demişti. İçten içe çok özenmişim galiba:) Neyse nazarlık oldu.
Bu arada İstanbul Anadolu yakasında özellikle akşamları gezip tozan arkadaşlar varsa haberleşelim. Görüşmek üzere...
Sanırım Murat ile karşılaşmışsın.
O bahsettiğin yerdeki raylar çok kötü. Tam virajın en keskin olduğu yerde ön tekerlek denk geliyor. Ben oradan henüz ön tekerleği kaydırmadan geçmeyi başaramadım ama yavaş giderken çok sıkıntı olmuyor.
Geçmiş olsun :)
tutku1982
14 Ağustos 2011, 00:03
[QUOTE=overcloud;2426080]http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/92688-13-agustos-cumartesi-istanbul-park-ballica-kurtdogmus-gezisi.html#post2426070bulut şu motora her şeyi yaptın hız sabitleyiciyi unuttun şöyle 100km de sabitleyip hem yakıttan tasaruf yapsak hemde dogayı seyrede seyrede gitsek hemde virajlara keyifli keyifli girsek hiçde fena olmaz....
sigaraöldürr
14 Ağustos 2011, 00:06
evet mazgallı kısım.. bu kısmı tutan 3 civata var. bunları 8mm lik lokma cırcırla söktüm(evde takım bol olunca rahat rahat sökülüyor). Birde vites kolunu ucundaki civatasıyla beraber ve bağlandığı alyanlı civatasıyla beraber söktum yoksa kapak gelmiyor ona takılıyor..bütün civataları söktükten sonra sağlam tutup çekmek gerekiyor yumusak cıkmıyor çunku (:
biri forumda motosikletteki aletlerle herşeyin söküldüğümü söylemişti bende onlarla sökmeye çalışmıştım. evet beraberinde sökmek gerekiyo onları ,ben de sökmeye çalışırken anlamıştım =P
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/92688-13-agustos-cumartesi-istanbul-park-ballica-kurtdogmus-gezisi.html#post2426070
O bahsettiğin yerdeki raylar çok kötü. Tam virajın en keskin olduğu yerde ön tekerlek denk geliyor. Ben oradan henüz ön tekerleği kaydırmadan geçmeyi başaramadım ama yavaş giderken çok sıkıntı olmuyor.
Geçmiş olsun :)
hocam çok sağlam gezmişsin.fotoğraflara baktımda çok güzel gerçekten..güzel ve yorucu bi gündü heralde senin için.
overcloud
14 Ağustos 2011, 00:11
[QUOTE=overcloud;2426080]http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/92688-13-agustos-cumartesi-istanbul-park-ballica-kurtdogmus-gezisi.html#post2426070bulut şu motora her şeyi yaptın hız sabitleyiciyi unuttun şöyle 100km de sabitleyip hem yakıttan tasaruf yapsak hemde dogayı seyrede seyrede gitsek hemde virajlara keyifli keyifli girsek hiçde fena olmaz....
valla hız sabitleyiciyi bilmem ama otomatik zincir yağlamayı hallettim. yakında aşağıdaki aparatıda alıcam uzun yolda rahat rahat gideriz artık :)
http://www.motoplus.com.tr/urun/70440000110/Crampbuster-Wide-El-Gazi
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
biri forumda motosikletteki aletlerle herşeyin söküldüğümü söylemişti bende onlarla sökmeye çalışmıştım. evet beraberinde sökmek gerekiyo onları ,ben de sökmeye çalışırken anlamıştım =P
hocam çok sağlam gezmişsin.fotoğraflara baktımda çok güzel gerçekten..güzel ve yorucu bi gündü heralde senin için.
Yoruldum yorulmasına ama bunun keyfide bambaşka :)
Bu arada bahsettiğiniz civatalar içe doğru çok uzun (işaret parmağı uzunluğunda). benimkileri sökerken baya zorlandık. eğer dönmüyorsa çok zorlamayın civata içerde kırılırsa başınıza iş çıkar.
bir fısfısın içine gaz yağı doldurup tel yada örgü şişi gibi bir şeyle temizlemeye çalışın.
tutku1982
14 Ağustos 2011, 00:15
[QUOTE=tutku1982;2426089]
valla hız sabitleyiciyi bilmem ama otomatik zincir yağlamayı hallettim. yakında aşağıdaki aparatıda alıcam uzun yolda rahat rahat gideriz artık :)
http://www.motoplus.com.tr/urun/70440000110/Crampbuster-Wide-El-Gazi
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
Yoruldum yorulmasına ama bunun keyfide bambaşka :)bolu abant dönüşü e5 den dönüş yaptık motoru 100km sabitledim cok keyif almıştım dönüşte hiç hız düşürmeden virajlara girmek cok keyifli oluyor
ninja_omer
14 Ağustos 2011, 00:23
iyi gezmişsin bulut yine..yollar dayanmıyor sana valla:mrgreen: resimlerde gerçekten çok güzel eline sağlık.
tutku1982
14 Ağustos 2011, 00:30
iyi gezmişsin bulut yine..yollar dayanmıyor sana valla:mrgreen: resimlerde gerçekten çok güzel eline sağlık.gercek gezi bayram sonrası 3000km yakın bu geziler yapılcak gezinin yanında cerez kalıyor....
olcayeks
14 Ağustos 2011, 15:44
Merhaba;
Gerçektende orası çok kötü. Gerçi ilk geçişimde yatırmadan toplamayı başardım ama yavaş geçince sorun olmuyor...
Geçmiş olsun :)[/QUOTE]
Felon
14 Ağustos 2011, 17:17
gecmiş olsun[COLOR="Silver"]
bi akşam yakıt tasarufu yapmaya gidelim ömeride al gelirken
gidelim ama çok uzak olmasın, aslında ömer varsa sorun değil ama :P :queen:
Bu arada cakalaz daki hız sabitleyicinin mantığını çözdüm sayılır bana gerekli mürettebat ve bütçeyi sağlayın size hız sabitleyici yapayım:cherry:
ninja_omer
14 Ağustos 2011, 17:22
gidelim ama çok uzak olmasın, aslında ömer varsa sorun değil ama :P :queen:
Bu arada cakalaz daki hız sabitleyicinin mantığını çözdüm sayılır bana gerekli mürettebat ve bütçeyi sağlayın size hız sabitleyici yapayım:cherry:
yine benim adım geçiyor noluyorr yahuu:mrgreen::P yakıt tasarufu yapmak isteyenlere duyurulur bi akşam akalım e6 dan artık nerden olursa :queen: farlarıda değiştirdim bizzat..artık önüm açık.
Felon
14 Ağustos 2011, 19:03
yine benim adım geçiyor noluyorr yahuu:mrgreen::P yakıt tasarufu yapmak isteyenlere duyurulur bi akşam akalım e6 dan artık nerden olursa :queen: farlarıda değiştirdim bizzat..artık önüm açık.
vayy ZX-2R he :)
farlar nasıl dediğim kadar farketti dimi? bende uzunları değiştircem bi tek uzunlar kaldı benim
ninja_omer
14 Ağustos 2011, 20:07
farketti farketti:) tam gece karanlıkta sürmedim ama akşamdan sonra hemen kendini belli ediyor..gece akmaya giderik artık zx-2r la:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO