Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Radlen
21 Temmuz 2011, 13:20
ejlover
TCX S-Zero Racing Çizme almıştın sanırım, memnun musun ? çok terletiyor mu ? kaça aldın ?
Özen motordan almayı düşünüyorum ay sonu gidip bakıcam, sidi b2 çok gösterişli gibi geldi bana.
http://www.ozenmotor.com.tr/TCX-S-ZERO-RACING_312.html#0
noon
21 Temmuz 2011, 13:59
ejlover
TCX S-Zero Racing Çizme almıştın sanırım, memnun musun ? çok terletiyor mu ? kaça aldın ?
Özen motordan almayı düşünüyorum ay sonu gidip bakıcam, sidi b2 çok gösterişli gibi geldi bana.
Abı aslında nıke da adıdasta uzun basket ayakkabıları var ben nıkeden aldım arkadasların motoruna bınerken ona kullanıyorum hemde dısarda gıyıyorum ustundede cırtcırtı var cok ıyı oluyo aynı gorvı gorurmu bılmem ama sonucta topugu koruyo
Felon
21 Temmuz 2011, 14:44
felondanda ses cıkmadı şöle bize bi kac cekim yapsa alsada şu aparatları biraz otobanda oyun oynasak:thumleft:[COLOR="Silver"]
Aparat şuanda Özbekistan'da geliyor...
Youtube video başlığı hazır bile
Gt250r won Ninja 250r :P
yada
Ninja killer!
:queen:
Şaka bi yana karbüratörlü modeller enjeksiyonlu gt250r a göre düşük devirlerde daha canlı
ivmelenmede karbüratörlü her türlü tokatlıyor :) Ama siz merak etmeyin ben yanımda bi tane karbüratörlü gt250r da getiricem :pl:
Euro emisyon davası süpürdü gitti bütün tork'u
ejlover
21 Temmuz 2011, 15:15
kawasaki uyumlu rizoma zaten hic yok. bar endleri uyusmuyor. gripler kisa kaliyor o yuzden.
Yok derken? 250 için yok ama diğerleri için var. Bazı parçalar standart 250ye de oluyor diye biliyorum lift takozları gibi:
http://www.rizoma.com/it/moto-accessori/bike:6264/kawasaki-ninja-600-zx-6r-2009.html
Ordan sıparıs verebılırsın gıbı gormustum olmuyomu ? Bıde motorun sıyah ya da beyazsa hosuna. Gıdebılıcek bı tank pad var bende ondan alıcam
Motor beyaz hocam :) Şeffaf bir tankpad alıp yapıştırdım ama sizin düşündüğünüz nasıl bir şey merak ettim? :)
ejlover
Hocam ben de €200'e aldım ama peşin/tek çekim 10% indirim yapıyorlar. 415TL'ye geldi bana.
Henüz sadece 1 kere giyebildim. Oldukça rahat ve normal bir ayakkabı kadar terletiyor. Ama öğlen güneşinin altında noolur bilemem :p Yalnız altı biraz kalın doğal olarak pedalı hissedemiyorsunuz normal bir ayakkabıdaki gibi o da normal biraz alışmak lazım ;)
Abı aslında nıke da adıdasta uzun basket ayakkabıları var ben nıkeden aldım arkadasların motoruna bınerken ona kullanıyorum hemde dısarda gıyıyorum ustundede cırtcırtı var cok ıyı oluyo aynı gorvı gorurmu bılmem ama sonucta topugu koruyo
Olur mu hocam hiç öyle şey? Koruma olarak çok çok fark var aralarında. Kaval kemiğinden topuk/komple arka korumaya, ayağın ters dönmesini engelleyen sistemlere kadar pek çok koruma var bunlarda.
fuLia
21 Temmuz 2011, 15:58
selamlar.. bnmde fıstık yeşili bir ninja 250 R'ım var. Tüm sayfaları okuyamadım ama yavaş yavaş ben de sayfaya dahil olurum..
__sArSıLmAz__
21 Temmuz 2011, 16:02
Aparat şuanda Özbekistan'da geliyor...
Youtube video başlığı hazır bile
Gt250r won Ninja 250r :P
yada
Ninja killer!
:queen:
Şaka bi yana karbüratörlü modeller enjeksiyonlu gt250r a göre düşük devirlerde daha canlı
ivmelenmede karbüratörlü her türlü tokatlıyor :) Ama siz merak etmeyin ben yanımda bi tane karbüratörlü gt250r da getiricem :pl:
Euro emisyon davası süpürdü gitti bütün tork'u
işin içinde sürücü faktörüde önemli bir rol oynuyor,ben kabul etmem hyo yenerse :cherry:
fuLia
21 Temmuz 2011, 16:06
ejlover
nacizane ben dainese bot aldım ve çok memnunum..
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6195&m=50&g=585&o=73
tek sorun kendi ayak numaram olmuyordu ( korumalardan dolayı 2 beden büyük almak zorunda kaldım )
sidi kullanan bir arkadasım var ve çok memnun oldugunu söylüyor. oldukça sağlammış.
__sArSıLmAz__
21 Temmuz 2011, 16:11
selamlar.. bnmde fıstık yeşili bir ninja 250 R'ım var. Tüm sayfaları okuyamadım ama yavaş yavaş ben de sayfaya dahil olurum..
aramıza hoşgeldiniz...
sigaraöldürr
21 Temmuz 2011, 16:17
Ninja İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı
Ninjalar,
Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de
İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...
Tarih 21.07.2011 Saat 20:00
Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...
Ninja 250 R - İstanbul
Haftalık perşembe toplantımız, Bahçelievler Uefa anıtı yakınlarındaki "Blacksis" cafede
Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A
Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
olarak değişmiş galba ? anadolu yakasından gidecek olan var mı
EruKING
21 Temmuz 2011, 16:22
DÜZELTME!!!
Adres değişmiştir.
Haftalık perşembe toplantımız, Bahçelievler Uefa anıtı yakınlarındaki "Blacksis" cafede
Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
Adresi bilmeyenler için buluşma noktası İncirli Ömür Plaza Önüdür. Buluşma saati 19:45 Hareket 19:55
Ninja İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı
Ninjalar,
Haftalık perşembe toplantımız, Bakırköy İncirli Caddesindeki ''Cafemizz'' kafe de
İncirli caddesi Çamlık hastanesini geçince sol tarafta...
Tarih 21.07.2011 Saat 20:00
Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...
Ninja 250 R - İstanbul
ejlover
21 Temmuz 2011, 16:27
nacizane ben dainese bot aldım ve çok memnunum..
http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6195&m=50&g=585&o=73
tek sorun kendi ayak numaram olmuyordu ( korumalardan dolayı 2 beden büyük almak zorunda kaldım )
sidi kullanan bir arkadasım var ve çok memnun oldugunu söylüyor. oldukça sağlammış.
Aaaa :) Dün akşam incek'te karşılaşmış olma ihtimalimiz var mı acaba? :cherry: Spontene bir Ninja toplantısı da yapmış gibi olduk Ankara olarak :P
EruKING
21 Temmuz 2011, 16:32
Hoşgeldin... Kazasız belasız sürüşler dilerim... Söz kawasakiyse yeşil farzdır:)
Felon
21 Temmuz 2011, 16:34
işin içinde sürücü faktörüde önemli bir rol oynuyor,ben kabul etmem hyo yenerse :cherry:
Sürücü faktörü ciddi bi rol oynuyor tabi ama teknik olarak ninja daha güçlü.bunu kabul ediyoruz ama aralarında hissedilebilcek bi fark olduğunu sanmıyorum
ejlover
21 Temmuz 2011, 16:45
Motoru eve götürdüm 2gün önce sonunda adaptosyonu bitirip :)
Artık hergün ufak ufak rodajı tamamlamaya bakıyorum :D Ama trafikte 50 ile gitmek çok yoruyor insanı :(
http://img8.imageshack.us/img8/4069/img0511tf.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/4751/img0503qi.jpg
HiAxiSheytan
21 Temmuz 2011, 16:50
Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.... Facebooktaki grubumuza da bekleriz....
Felon
21 Temmuz 2011, 16:51
@ejlover
Çok hoş gözüküyor tekeriniz düz bassın :)
Plaka uyumu da güzel olmuş ,denkmi geldi yoksa seçmemi aldınız?
HiAxiSheytan
21 Temmuz 2011, 16:59
Adres: SiyavuşPaşa Mah. Adnan Kahveci Bulv. No:83/A
Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
olarak değişmiş galba ? anadolu yakasından gidecek olan var mı
Ben ve birkaç arkadaş anadolu yakasından gideceğiz. Siz hangi semttesiniz ???
ejlover
21 Temmuz 2011, 17:23
@ejlover
Çok hoş gözüküyor tekeriniz düz bassın :)
Plaka uyumu da güzel olmuş ,denkmi geldi yoksa seçmemi aldınız?
Cok tesekkurler, hepimize kazasiz belasiz surusler :)
Secme hocam, ismin bas harfleri :p Hep UB aliyorum kolay bulunuyor :)
Karayan
21 Temmuz 2011, 19:47
Yok derken? 250 için yok ama diğerleri için var. Bazı parçalar standart 250ye de oluyor diye biliyorum lift takozları gibi:
http://www.rizoma.com/it/moto-accessori/bike:6264/kawasaki-ninja-600-zx-6r-2009.html
Motor beyaz hocam :) Şeffaf bir tankpad alıp yapıştırdım ama sizin düşündüğünüz nasıl bir şey merak ettim? :)
Hocam ben de €200'e aldım ama peşin/tek çekim 10% indirim yapıyorlar. 415TL'ye geldi bana.
Henüz sadece 1 kere giyebildim. Oldukça rahat ve normal bir ayakkabı kadar terletiyor. Ama öğlen güneşinin altında noolur bilemem :p Yalnız altı biraz kalın doğal olarak pedalı hissedemiyorsunuz normal bir ayakkabıdaki gibi o da normal biraz alışmak lazım ;)
Olur mu hocam hiç öyle şey? Koruma olarak çok çok fark var aralarında. Kaval kemiğinden topuk/komple arka korumaya, ayağın ters dönmesini engelleyen sistemlere kadar pek çok koruma var bunlarda.
ya ben elcik olarak yok demek istedim, rizomanin yaptigi hicbir elcik ninja250r ye olmuyor, daha dogrusu bar endleri olmuyor, bar end olmayinca elcikte de bosluk kaliyor arada, ninjanin barlari gereginden fazla uzun. ben clip on almayi dusunuyorum ilerde bu sorundan kurtulmak icin, ama biraz daha profesyonellesmem gerekiyor.
ninja zx6r ye elcik var sanirim rizoma da ya da zx10r ye var tam emin degilim, ben zaten foot pegs taktirdim rizomanin kendi ninjama.
ejlover
22 Temmuz 2011, 01:09
ya ben elcik olarak yok demek istedim, rizomanin yaptigi hicbir elcik ninja250r ye olmuyor, daha dogrusu bar endleri olmuyor, bar end olmayinca elcikte de bosluk kaliyor arada, ninjanin barlari gereginden fazla uzun. ben clip on almayi dusunuyorum ilerde bu sorundan kurtulmak icin, ama biraz daha profesyonellesmem gerekiyor.
ninja zx6r ye elcik var sanirim rizoma da ya da zx10r ye var tam emin degilim, ben zaten foot pegs taktirdim rizomanin kendi ninjama.
Yapmayin yaaa bu kotu haber iste ;( Lux modeli cok hosuma gitmisti benim de ;( zx6 ya da 10a da var rizomada 2011modeller dahil. Onlarinki de olmuyorsa yapacak bi sey yok :(
Karayan
22 Temmuz 2011, 02:04
elcik oluyor da iste bar endi olmuyor, bar endi olmadan sadece rizoma elcik takmak da sacma, guzel durmadi ztn ben denedim, ben de lux modelini taktirmaya calismistim olmuyor =)
ebayde farkli ninja 250 ye uygun elcikler ve bar endler var mesela ama onlardan deneyebilirsin.
Vasuki
22 Temmuz 2011, 03:53
Merhaba, bugün kızıma kavuştum. Yaklaşık 40 km kadar gezdik, ara sıra farkında olmadan 5000-6000 rpm'e kadar çıkmışım.
Rodaj süresince 50-60 km/s hızla yol almak için sürekli vites değiştirmek dışında her şey gayet güzel:)
Daha önce sormuş olduğum sele yüksekliğiyle ilgili satıcı İstanbul Motor "amortisörün orjinal ayarı bozmayalım 800km bakımında servisteki arkadaşlara danışırsınız" dedi.
Gün içinde kullandıkça aslında gerek olmadığını fark ettim. Zaten durma anında sadece sol ayağımı yere bastığımdan tahmin ettiğim kadar sıkıntılı bir boy sorunu olmadı.
Lastikler sıfır olduğu için dış yanaklarını köpüklü suyla iyice temizlemezsem ıslak zeminde viraja girerken kayabileceğimi söylediler.
Bol köpüklü suyla iyice yıkamak mı gerekiyor, yoksa köpüklü bir süngerle temizleyip durulasam yeterli olur mu?
http://img109.imageshack.us/img109/4610/imag0136w.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/109/imag0136w.jpg/)
Felon
22 Temmuz 2011, 08:39
Merhaba, bugün kızıma kavuştum. Yaklaşık 40 km kadar gezdik, ara sıra farkında olmadan 5000-6000 rpm'e kadar çıkmışım.
Rodaj süresince 50-60 km/s hızla yol almak için sürekli vites değiştirmek dışında her şey gayet güzel:)
Daha önce sormuş olduğum sele yüksekliğiyle ilgili satıcı İstanbul Motor "amortisörün orjinal ayarı bozmayalım 800km bakımında servisteki arkadaşlara danışırsınız" dedi.
Gün içinde kullandıkça aslında gerek olmadığını fark ettim. Zaten durma anında sadece sol ayağımı yere bastığımdan tahmin ettiğim kadar sıkıntılı bir boy sorunu olmadı.
Lastikler sıfır olduğu için dış yanaklarını köpüklü suyla iyice temizlemezsem ıslak zeminde viraja girerken kayabileceğimi söylediler.
Bol köpüklü suyla iyice yıkamak mı gerekiyor, yoksa köpüklü bir süngerle temizleyip durulasam yeterli olur mu?
benim bildiğim o olay biraz sıcak suyla olur ama en iyisi sıcak su ve köpükten sonra
sıcak bi havada lastiklerin ısınmasını bekledikten sonra yavaş yavaş virajlara girerek lastikleri açman.Lastik rodajı keyiflidir,kolay gelsin :)
__sArSıLmAz__
22 Temmuz 2011, 09:43
Yapmayin yaaa bu kotu haber iste ;( Lux modeli cok hosuma gitmisti benim de ;( zx6 ya da 10a da var rizomada 2011modeller dahil. Onlarinki de olmuyorsa yapacak bi sey yok :(
marka rizoma değil ama rizomayla birebir aynı elcikler var,ninjayada oluyo onlardan tavsiye ederim...
fuLia
22 Temmuz 2011, 10:21
Aaaa :) Dün akşam incek'te karşılaşmış olma ihtimalimiz var mı acaba? :cherry: Spontene bir Ninja toplantısı da yapmış gibi olduk Ankara olarak :P
evet o bendim :) benzin alıp bizimkilerin yanına gittiğimde siz gitmiştiniz zaten. incek yolları artık sürekli ninjalarla dolu oldu.. o gün yıldızın rodajına yardım ediyorduk, baya da yol yaptık.. incekten sonra beşevler, sonra park caddesi falan iyi oldu yıldız a. trafiğe de alışıyor yavaş yavaş..
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:11 ----------
aramıza hoşgeldiniz...
teşekürler..
Hoşgeldin... Kazasız belasız sürüşler dilerim... Söz kawasakiyse yeşil farzdır:)
yeşil motorumu çok seviyorum:) teşekkürler
Hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.... Facebooktaki grubumuza da bekleriz....
kalıcılık birazda ortamla, yazılan konusulan seylere alakalı oluyor. işallah güzel bilgi paylaşımları yaparız. teşekkürler :)
bu arada benim 3000 km e yaklaştı motorum.. yarında zincirlerimi yağlayacağım.. bakalım belki bir de sehpa alacağım bu iş için.. ne kadar civarlarında sehpalar bilginiz var mı?
overcloud
22 Temmuz 2011, 10:28
bu aralar ninja sayısında baya bir artış oldu. kıştan bu yana istanbulda da çok sık karşılaşıyorum ninjalar ile. facebook grubuna üye olmayan ninjalarda var halen
motorlarını yeni alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.
sehpa fiyatları 100 - 120tl arası değişiyor. istanbul'da daha ucuza bulmak mümkün olabilir ama ankara'da durum nasıl bilemiyorum. otomatik zincir yağlama sistemide düşünebilirsin fiyatı 250tl ama ankarada takan yetkili servis var mı bilemiyorum. tek seferde en az 1000km yağlama yapıyor.
yeşil renk ninjaların çoğaldığını görkmek güzel :cat: ama motoru park ettiğin yerlere dikkat et, sürekli üzerine oturmak isteyen insanlar oluyor.
fuLia
22 Temmuz 2011, 10:42
bakalım bugün gidip sorcam sehpa fiyalarını.. sanırım alcam ama bugün..
yeşil rengi branda ile örtüorum evin otoparkında.. çocuklar bi iki denediler ama kızdım. bi de artık sanırım alıştılar ilgi çekici gelmiyor onlara. yalnız park konusunda daha gözümün göreceği yerin dısında bir yere bırakıp gitmedim.. sürekli dibimde duruo motorum. geçen bir arkadasımın kırmızı 1000rr ını maalesef deposunu çizip imza falan atmışlar.. üzücü..
__sArSıLmAz__
22 Temmuz 2011, 12:04
Motoron dergisinin ninja 250r ve cbr 250r karşılaştırmasını okuyan varmı arkadaşlar. Eğer okuyan varsa bizimle paylaşırsa kısa bir özet sevinirim...:bounce:
ejlover
22 Temmuz 2011, 14:48
marka rizoma değil ama rizomayla birebir aynı elcikler var,ninjayada oluyo onlardan tavsiye ederim...
elcik oluyor da iste bar endi olmuyor, bar endi olmadan sadece rizoma elcik takmak da sacma, guzel durmadi ztn ben denedim, ben de lux modelini taktirmaya calismistim olmuyor =)
ebayde farkli ninja 250 ye uygun elcikler ve bar endler var mesela ama onlardan deneyebilirsin.
Elcik olayını erteleyeyim ben o zaman biraz daha :) Teşekkürler hocma bilgilendirme için, vakit kaybından kurtardınız beni :rendeer:
@Vasuki
Hocam hayırlı olsun, gözünüz aydın; kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun :)
Bu arada bana lastik rodajı ile ilgili kimse bir şey söylemedi eğitimde :silent: :cyclopsan
Ulusan'dan alacaksanız orada 160'a ön+arka takım var :) Ama sehpa topuzu yokmuş 2 gün önce sordum :( 2hafta civarında getireceklermiş. Eğer başka bi yerlerde bizim motorlara uygun takoz bulabilirseniz haber verirseniz çok makbule geçer :rendeer:
Karayan
22 Temmuz 2011, 16:11
lastik rodaji onemli bir de paran varsa 500 tl git hemen o lastikleri degistir, ninjanin lastikleri cok mantar cunku.
overcloud
22 Temmuz 2011, 16:36
yeşil rengi branda ile örtüorum evin otoparkında.. çocuklar bi iki denediler ama kızdım. bi de artık sanırım alıştılar ilgi çekici gelmiyor onlara. yalnız park konusunda daha gözümün göreceği yerin dısında bir yere bırakıp gitmedim.. sürekli dibimde duruo motorum. geçen bir arkadasımın kırmızı 1000rr ını maalesef deposunu çizip imza falan atmışlar.. üzücü..
bu talihsizlik en çok benim başıma geliyor sanırım. par kettiğim yerde 3 kere sağ ön sinyali kırıldı. yapanda 5 yaşında çocukmuş, daha sonra yakaladım. ne diyebilirsin ki bu durumda..
başka bir günde benzinlike adres sormak için markete girmiştim. pompacının biri motorun üzerine oturmak üzereyken son anda yakaladım adamı :)
__sArSıLmAz__
22 Temmuz 2011, 16:46
Ben işyerinin otoparkına bırakıyorum ama ne zaman motoru çalıştırsam : bakıyorumki oynanmadık bi tarafı kalmamış,aynalarla oynamışlar,sinyaller açık,uzunlar yanıyo,geçenlerde küçük km saatini bile sıfırlamışlardı artık yuhh dedim.
Ama şimdi işyerinin kapalı garajı var müdürün arabasını koyduğu,benim motorda sığıyor,motoru oraya bırakıyorum Allahtan müdür bişey demiyor :cherry: oturduğum yerden bilgisayar başındanda motorumu izleyebiliyorum Alaaaaahhh benden iyisi yok :queen:
Bilgisayarın masaüstünde ninjanın resmi var,bikaçgün önce müdür bey gördü, : üfff bu ne böyle,bu motor şu otobanda yanımızdan ciiiiiuuuuvvvvv diye geçen motorlardanmı dedi :queen: tabi bende evet dedim :thumleft:
Vasuki
22 Temmuz 2011, 17:33
lastik rodaji onemli bir de paran varsa 500 tl git hemen o lastikleri degistir, ninjanin lastikleri cok mantar cunku.
Hangi lastikler öneriliyor?
__sArSıLmAz__
22 Temmuz 2011, 17:43
Hangi lastikler öneriliyor?
Metzeler in üzerine lastik tanımam arkadaş...
ejlover
22 Temmuz 2011, 17:45
Bridgestone mu Dunlop mu ne almayı öneriyorsunuz? Bir de üzerindekilerin normal ömrü nedir? Kullanma kılavuzunda yazan marka model lastik var üzerinde; o kadar da kötü olmasa gerek diye düşünüyorum.
__sArSıLmAz__
22 Temmuz 2011, 17:55
bridgestone ve dunlop ikiside çok iyi ikisininde kalitesi tartışılmaz...
overcloud
22 Temmuz 2011, 17:57
michelin pilot activ ile değiştirdim lastikleri. yumuşak hamurlu. sürüşü çok değişti. imkan varsa fuara kadar orjinal lastik ile kullanıp fuardan indirimli alabilirsiniz.
ejlover
22 Temmuz 2011, 19:06
bridgestone ve dunlop ikiside çok iyi ikisininde kalitesi tartışılmaz...
michelin pilot activ ile değiştirdim lastikleri. yumuşak hamurlu. sürüşü çok değişti. imkan varsa fuara kadar orjinal lastik ile kullanıp fuardan indirimli alabilirsiniz.
Üstündekiler o kadar kötü yani :( Tamam o zaman fuarı bekleyelim hocam, teşekkürler ;)
overcloud
23 Temmuz 2011, 00:05
0km lastikler kötü olmayabilir ama sert hamurlu olduğu için geç ısınıyor. hal böyle olunca motorun frenajı yol tutuşu etkileniyor, güzel ülkemin bozuk yollarında sarsıntıdan rahatsız oluyorsun. bence yinede bir 5bin km yol yap bu lastiklerle. motorun rodajı bitsin ve motor iyice açılsın o zaman değiştir lastiklerini.
tutku1982
23 Temmuz 2011, 00:13
selam dostlar 30-31 temuzda bolu abant toplanıyoruz ankaradan katılımcılarda olucak gelmek isteyenler 05362975946 telimden ulaşabilir kazasız belasız sürüşler dilerim herkese saygılar...
orcax
23 Temmuz 2011, 01:53
Üstündekiler o kadar kötü yani :( Tamam o zaman fuarı bekleyelim hocam, teşekkürler ;)
üstündeki lastikler felaket bence ben siparişini verdım, pilot active arkayı 140 yapıyorum yoksa başıma bişeyler gelicek hele ıslakta lastikler kotu otesi buzda kullanıyormussun gibi
zaten motorda 5000km ye geldi
Radlen
23 Temmuz 2011, 02:48
Güzel bir site ama fiyatlar ucuk :(
http://j-mart.biz/j-parts/index.php?main_page=index&cPath=4_176_706
Karayan
23 Temmuz 2011, 20:59
pazartesi insallah ayarlayabilirsek two brothersi takiyorum, bakalim nasil olucak, bir ara boru sorunu var ama cozucez insallah.
ejlover
23 Temmuz 2011, 22:32
pazartesi insallah ayarlayabilirsek two brothersi takiyorum, bakalim nasil olucak, bir ara boru sorunu var ama cozucez insallah.
Hadi kolay gelsin :) Ben de yoshi dusunuyorum ama cok merak ettim 2bro'yu :)
overcloud
23 Temmuz 2011, 22:46
motorumun bakımlarını bir süredir ihmal ediyordum. bugün genel bakımlarını yaptık.
hava filtresini özel bir solüsyonla yıkadık. leş gibi kir aktı ve filtrenin gerçek rengi ortaya çıktı. hava filtresinin yerleştirildiği haznede bir ben yoktum, içi kum dolmuştu.
ön dişlinin ordaki korumayıda söktük. benzin, balata temizleme spreyi ve fırça ile iyice temizledik.
bu sefer motor yağı olarak ipone rs4000 10/40 yerine ipone 10/50 full power katana kulladım. tam olarak test etme şansım olmadı ama kulladıkça yağ ile ilgili deneyimlerimi burdan aktarırım.
son zamanlarda motorda bir titreşim ve yuksek devirlerde eskisine göre daha fazla bağırma vardı. bakımdan sonra hepsi ortadan kalktı. tahminime göre havafiltresinin bu kadar pis olması yüzünden motorun çalışması olumsuz yönde etkileniyordu.
sigaraöldürr
23 Temmuz 2011, 23:43
ninjayı geçiş motoru olarak düşünen.
yükseltmek istiyen var mı acaba ?
düşüncelerini merak ediyorm varsa =)
noon
24 Temmuz 2011, 11:32
Hadi kolay gelsin :) Ben de yoshi dusunuyorum ama cok merak ettim 2bro'yu :)
Usta yoshı yı bırak arkapovıc al bı arkadasta var sesıne asık oluyosun :)
ejlover
24 Temmuz 2011, 15:55
Ben de şu videodan sonra yoshi'ye hasta oldum :) :p
http://www.youtube.com/watch?v=1IoFtOuZHVw
Teknika
24 Temmuz 2011, 17:17
akrapovic olmasın o. :cherry:
overcloud
24 Temmuz 2011, 17:17
yoshi güzeldir :) ama komşulardan kufur yememek için almıyorum :P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO