Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Felon
12 Temmuz 2011, 12:58
hyo ve ninja 2 sinide kullanmış birisi olarak şunu söyleyim : 2 motorlada max aynı hızı gördüm ama bu motorlardan hangisinin hızlanması daha iyidir onu bilemem,tabi sürücü faktörünüde göz ardı etmemek lazım,ben bahsimi ninjadan yana kullanıyorum :cherry: kimse sinirlenmesin ganyanıda yüksek :queen: Babanneme okutucam motoru yarış öncesinde :bounce:
bikez.com'a göre gt250r'in pek şansı yok :P 140km son sürat yazmışlar :queen:
http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt250r_2007.php
ne 140mı mph olmasın o :P
overcloud
12 Temmuz 2011, 13:12
87mph :wiinkk: ama yanlış bilgi olduğu kesin :P
Felon
12 Temmuz 2011, 13:17
87mph :wiinkk: ama yanlış bilgi olduğu kesin :P
En sorunlu makina bile o hızı geçer onlarda yerden yere vurmuş gtr ı :)
overcloud
12 Temmuz 2011, 13:19
Dengesizin biri yanlış bilgi girmiştir. 2008 modelde son sürat yazmıyor zaten.
Yeni nesil 250cc makineler surprizlerle dolu. yuklu haldeyken 170km hıza ulaşabiliyor alet yani...
Karayan
12 Temmuz 2011, 13:51
selam arkadaslar, bugun de ebayden brake ve cluth lever siparis ettim, short versiyon. ama free shippingden dolayi 1 ayi bulucak gelmesi herhalde asagi yukari. siyah siyah adjusterli siparis verdim, markasi yok ama oyle bi. ebayde ilk cikan urun iste kawasaki ninja 250r 2010 icin.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-Ninja-ZX-250-R-Black-Bike-Seat-Cowl-2008-2010-_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dLVIQ26ituQ3dUC IQ26otnQ3d5Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d1286951 111575503573QQ_trksidZp5197Q2em7QQitemZ16060143017 3
bir de mono kapak dediginiz olay su mu ingilizcesi seat cowl diyor ama arka koltuk iptali gibi dusundum ben bunu. fiyati nasil sizce. ve digital gosterge markasi vardi bi tane neydi o?
kckr
12 Temmuz 2011, 13:52
Yayla sahile gelirseniz haber verin bari ben yazliktayim beklerim her zaman erikliye gidenlerde ugrayabilir tabi ;) 11 km zaten arası :) elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız :))) hatta uyku tulumu olanlara terasta mis gibi havada uyuma imkanımız bile mevcut :) Gelmek isteyen arayabilir 554 351 58 18 (Murat)
Felon
12 Temmuz 2011, 14:04
Dengesizin biri yanlış bilgi girmiştir. 2008 modelde son sürat yazmıyor zaten.
Yeni nesil 250cc makineler surprizlerle dolu. yuklu haldeyken 170km hıza ulaşabiliyor alet yani...
170-180km hızlar bu aletlerin ulaşabileceği bir hız ama tabi çok sağlıklı ve güvenli olmuyo :)
__sArSıLmAz__
12 Temmuz 2011, 14:47
bir hyo gt250r ve ninja 250r karşılaşması daha yapim: Hyo 150 yi geçince ninjaya göre dahada çok yalpalanıyo hemde çok hissedilir bir şekilde,hemde o kalın lastiğine rağmen,bu konuda ninjanın daha güvenli olduğunu düşünüyorum...
hyo nun ninjaya göre çok önemli ve üstün bir özelliği var fren konusu,ninjayı bu konuda ezer geçer
Felon
12 Temmuz 2011, 14:49
sizin sayfayı biraz renklendiriyim :P
180kmh hızda 250lık motor üstünde bu hale geliyorum :queen:
http://p1.bikepics.com/pics/2011/06/24/bikepics-2229762-800.jpg
http://p1.bikepics.com/pics/2011/07/06/bikepics-2236125-800.jpg
kefeeee
12 Temmuz 2011, 15:03
sizin sayfayı biraz renklendiriyim :P
180kmh hızda 250lık motor üstünde bu hale geliyorum :queen:
Eeee ninja 190 yapıyo bizde jet motoru takıpmı resim koycaz asdfasdf
Felon
12 Temmuz 2011, 15:17
Eeee ninja 190 yapıyo bizde jet motoru takıpmı resim koycaz asdfasdf
Analog kadranda bakış açına göre yaptığın hız değişir biraz daha tepeden bakarsan 200bile yaparsın :) :) :P
__sArSıLmAz__
12 Temmuz 2011, 15:24
200 yaparsın değil,elemanın bitanesi 200 ü yaptım diyodu :thumleft:
Felon
12 Temmuz 2011, 15:30
200 yaparsın değil,elemanın bitanesi 200 ü yaptım diyodu :thumleft:
Oda tepeden bakanlardan demekki :)
gurcano
12 Temmuz 2011, 15:42
Otolarda %8'lik bir sapma uygulanıyor. Muhtemelen motorlarda da vardır. GPS ölçümü daha doğru olur.
Felon
12 Temmuz 2011, 15:46
Otolarda %8'lik bir sapma uygulanıyor. Muhtemelen motorlarda da vardır. GPS ölçümü daha doğru olur.
Evet otomobillerde öyle yaklaşık 10km kadar fazla gösterir otomobillerin geneli.
ben navigasyon ile denedim gt250r ın sapması yok dijital gösterge neredeyse bir e bir aynı bir iki km oluyor
__sArSıLmAz__
12 Temmuz 2011, 15:55
beyler motorlarınızın ve otolarınızın km leri doğru,gps ler yalannnnnnn,adamlar gps leri bile bile öyle yapıyor,yoksa bukadar araba ve motor markaları hepsi yanlışda gps ler mi doğru,rahatınıza bakın
Felon
12 Temmuz 2011, 16:07
beyler motorlarınızın ve otolarınızın km leri doğru,gps ler yalannnnnnn,adamlar gps leri bile bile öyle yapıyor,yoksa bukadar araba ve motor markaları hepsi yanlışda gps ler mi doğru,rahatınıza bakın
hayır otomobillerde belli bi standart olarak 10km kadar fazla gösteriyo fakat neden öyle bilmiyorum ama gps ler doğru(internette okumuştum).sanırım hız limitleriyle igili alınan belli bi standartda olabilir.
ninja_omer
12 Temmuz 2011, 16:15
tamam felon aparat gelsin öyle yapalım.. çünkü kuru kuru olmaz ben şu kadar yaptım sen bu kadar yaptın böyle olmuyo kamerada herkes görsün kim ne yaptı nasıl gitti atarız videoyu izler millet.. erdem abi nerdesin burası yine hız konusunda kızıştı yahuu:queen: şu an 2 ninja 1 gt250r hazır sayılırız drag yarışına:flower: ..felon.. tutku1982.. ninja_omer (:
Felon
12 Temmuz 2011, 16:53
tamam felon aparat gelsin öyle yapalım.. çünkü kuru kuru olmaz ben şu kadar yaptım sen bu kadar yaptın böyle olmuyo kamerada herkes görsün kim ne yaptı nasıl gitti atarız videoyu izler millet.. erdem abi nerdesin burası yine hız konusunda kızıştı yahuu:queen: şu an 2 ninja 1 gt250r hazır sayılırız drag yarışına:flower: ..felon.. tutku1982.. ninja_omer (:
Aynen güzel bi anı olarak kalır :)
gurcano
12 Temmuz 2011, 17:11
Avrupa Birliği standartları ile ilgili gibi birşeyler okumuştum. Yani otonun hız göstergesinin kalibrasyonu belli bir yıl sonra %8 kaysa bile farkında olmadan limit dışına çıkmamış olunuyormuş.
Radlen
12 Temmuz 2011, 23:12
İyi akşamlar arkadaşlar
Sonunda sevgilime kavuşacağım bugün kaporamı verdim,yarın sabah vekaletname götürüp işlemleri başlatacağım.Mağazanın önünde duran akrapovic egzostlu 250R çalıştırdılar hayran kaldım sesine, ve ilk upgrade olarak önce akrapovic taktırdım :) önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe günü adrese teslim edecekler. Cafemizz de tanışmak ve görüşmek üzere.
ninja_omer
12 Temmuz 2011, 23:28
hayırlı uğurlu olsun motorun..kazasız belasız binersin inşallah:rendeer: akrapoviç egzozlu ninjayı görmek isterim açıkcası hem ses olarak nasıl hemde görüntüde nasıl?..Bu arada rengi ne ninjanın? yakın sayılırız avcılar tarafındayım bende yollarda görüşmek üzere:bounce:
arkadaşlar linkteki kamerayı kullanan gören bakan duyan oldumu hiç? kaska bağlamayı düşünüyorum video çekimleri nasıl acaba? orta kalite bişey zatende en azından izlerken görüntü felan net olsun anlaşılsın..sizce nasıl??
Radlen
12 Temmuz 2011, 23:48
hayırlı uğurlu olsun motorun..kazasız belasız binersin inşallah:rendeer: akrapoviç egzozlu ninjayı görmek isterim açıkcası hem ses olarak nasıl hemde görüntüde nasıl?..Bu arada rengi ne ninjanın? yakın sayılırız avcılar tarafındayım bende yollarda görüşmek üzere:bounce:
arkadaşlar linkteki kamerayı kullanan gören bakan duyan oldumu hiç? kaska bağlamayı düşünüyorum video çekimleri nasıl acaba? orta kalite bişey zatende en azından izlerken görüntü felan net olsun anlaşılsın..sizce nasıl??
Renk olarak yeşil aldım gerçi yanında beyazda vardı ama yeşil herzaman ilgimi çekmiştir.Aklımda (ilk olarak) egzost yoktu ama dışardaki ninjayı çalıştırdığında hayran kaldım sesine,büyük abilerininki gibi değil elbette ama 250cc lik için müthiş diyebilirim.( Ninjanın görüntüsünü bile değiştiriyor) En kısa zamanda görüşmek dileği ile zaten B.çekmecede yazlık var ara sıra gidiyorum, yakınız evet :) Bu arada teşekkür ederim
gurcano
12 Temmuz 2011, 23:55
Egzos takılınca dyno'ya da çıkarmak gerekiyor mu? Yani güç artışı da sağlıyor mu, ses dışında?
Geçen bir arkadaş eğer sadece ses hedefliyorsan mevcut egzozun tüpüyle oynayarak da yapabilirsin demişti.
Radlen
13 Temmuz 2011, 00:12
Egzos takılınca dyno'ya da çıkarmak gerekiyor mu? Yani güç artışı da sağlıyor mu, ses dışında?
Geçen bir arkadaş eğer sadece ses hedefliyorsan mevcut egzozun tüpüyle oynayarak da yapabilirsin demişti.
Akrapovic taktırıp performansı test ettirebileceğimiz biryer varmı bilmiyorum açıkçası...eğer varsa hp ve tork grafiklerini çıkartarak öğrenilebilinir.Bilir kişiler belli bir performans artışı olacağını söylüyorlar,emin değilim ama ses duyulmaya değer ( görüntüsünede +1 verdim )
Karayan
13 Temmuz 2011, 01:26
kaca taktirdin sormasi ayiptir, ve nerde taktirdin? resim koyabilir misin bir de?
__sArSıLmAz__
13 Temmuz 2011, 09:33
beyler hiç foto falan eklemez oldunuz :thumright
Karayan
13 Temmuz 2011, 13:04
bugun de ebayden gene driven d3 grip aldim bi cift kargoyla 130 tlye geldi, simdi bi de koso rx2 kaldi, onu da eylulde ny a gidicem ordan alirim cantaya atip getiririm diyorum =)
sigarsa bi de two brothers aticam =P
gurcano
13 Temmuz 2011, 18:54
bugun de ebayden gene driven d3 grip aldim bi cift kargoyla 130 tlye geldi, simdi bi de koso rx2 kaldi, onu da eylulde ny a gidicem ordan alirim cantaya atip getiririm diyorum =)
sigarsa bi de two brothers aticam =P
Heyecanla izliyoruz. Gelenleri taktıktan sonra fotoları bekliyoruz.
Koso benim de planlarımda var. Montajını kendiniz yaparsanız mutlaka adım adım not edin.
Radlen
13 Temmuz 2011, 19:54
kaca taktirdin sormasi ayiptir, ve nerde taktirdin? resim koyabilir misin bir de?
1000 TL 6 x taksit Akrapovic carbon İstanbul Motor ( Mustafa bey) Çok ilgilendi sağolsun.....
Bugün vekaletnameyi verdim pazartesi veya salı günü eve teslim yapılacak.resimlerini gelince çekip koyarım.
Bu arada almanya moto24 den Osaka mont + Beyaz Kawasaki eldiven ve anahtarlık siparişi verdim.Z-moto da hala yok aksesuarlar.
Birde plakalık için hangisi iyidir bir bakıp öneri verin arkadaşlar --------> http://shop.ebay.ca/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Kawasaki+Ninja+250R+Fender+Eliminator&_sacat=See-All-Categories
schmarık
13 Temmuz 2011, 20:59
Arkadaşlar Cagiva Mito 125'in 2011 modeli çıkmış bulunmakta. Görmeniz lazım içim eridi :) :)
Yollarda felan denk gelirsiniz sakın artistlik yapıyım şunu geçiyim demeyin. 2 Zamanlı 34 Hp Exup'lu bir canavar, harcanırsınız valla :) :)
noon
13 Temmuz 2011, 22:38
1000 TL 6 x taksit Akrapovic carbon İstanbul Motor ( Mustafa bey) Çok ilgilendi sağolsun.....
Bugün vekaletnameyi verdim pazartesi veya salı günü eve teslim yapılacak.resimlerini gelince çekip koyarım.
Bu arada almanya moto24 den Osaka mont + Beyaz Kawasaki eldiven ve anahtarlık siparişi verdim.Z-moto da hala yok aksesuarlar.
Birde plakalık için hangisi iyidir bir bakıp öneri verin arkadaşlar --------> http://shop.ebay.ca/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Kawasaki+Ninja+250R+Fender+Eliminator&_sacat=See-All-Categories
Abı bı arkadasla acılıp kapanan plakalık dusunuyoruz bende hayırlısısıysa 2hafta ıcınde alıcam yapcaz acıl degılse ısın bekle resım atarım beyenırsen yaparız sanada bı dugmeyle kapanıp acılan plakalık
tutku1982
13 Temmuz 2011, 23:10
yayladan gectık biz güzel yerler ama eriklide konakladık
Radlen
13 Temmuz 2011, 23:10
Abı bı arkadasla acılıp kapanan plakalık dusunuyoruz bende hayırlısısıysa 2hafta ıcınde alıcam yapcaz acıl degılse ısın bekle resım atarım beyenırsen yaparız sanada bı dugmeyle kapanıp acılan plakalık
Bir videoda görmüştüm onu ama cafcaflı bir iş, bir yapın bakalım nasıl olacak.
Karayan
13 Temmuz 2011, 23:14
Heyecanla izliyoruz. Gelenleri taktıktan sonra fotoları bekliyoruz.
Koso benim de planlarımda var. Montajını kendiniz yaparsanız mutlaka adım adım not edin.
koyarim ama bu dediklerim anca amerikaya gidip geldikten sonra eylul sonu olur yani, daha var =)
ninja_omer
13 Temmuz 2011, 23:24
arkadaşlar linkteki kamerayı kullanan oldumu hiç? kaska bağlamayı düşünüyorum video çekimleri nasıl acaba? orta kalite bişey zaten.. en azından izlerken görüntü felan net olsun anlaşılsın yol gösterge..sizce nasıl?? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-casus-mini-dv-gizli-kamera-tasinabilir-en-ucuz-hemen-teslim-53821582/detay/?keyword=mini%20dv
tutku1982
13 Temmuz 2011, 23:37
arkadaşlar linkteki kamerayı kullanan oldumu hiç? kaska bağlamayı düşünüyorum video çekimleri nasıl acaba? orta kalite bişey zaten.. en azından izlerken görüntü felan net olsun anlaşılsın yol gösterge..sizce nasıl?? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-casus-mini-dv-gizli-kamera-tasinabilir-en-ucuz-hemen-teslim-53821582/detay/?keyword=mini%20dvömer felon yer saat zaman ayarlayın 23-24 temmuzda bolu abant yolundada olur farketmez :flower:
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------
Feloncum Erdem affetmez bak ona göre :) , yol boş oldu mu öper. :cat::wiinkk:ZZ-R600 olanlar buraya yazmasın artık:queen::queen::queen:
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
ankaradaki arkadaslar nıye toplanmıyoruz yaw haftasonu tanısır laflarız ne varsa ıstanbuldakılerde var vallafrover arkadaşımızla 23-24 temmuzda bolu abant gelirsen istanbuldaki bi kac ninjacı tanışma fırsatı yakalamış olursun:cat:
ninja_omer
13 Temmuz 2011, 23:39
felon kamera için aparat alcakmış onu bekliyoruz.. öyle video çekelim :cat: ama istersen videosuzda olur bi deneme yaparız ilk önce:queen: 23-24 tem. hazırım ben kısmetse marşa basar teker gider inşallah.. güzel gezi olacak içimde öyle bir his var:king:
tutku1982
13 Temmuz 2011, 23:43
felon kamera için aparat alcakmış onu bekliyoruz.. öyle video çekelim :cat: ama istersen videosuzda olur bi deneme yaparız ilk önce:queen: 23-24 tem. hazırım ben kısmetse marşa basar teker gider inşallah.. güzel gezi olacak içimde öyle bir his var:king:aparatı bekliyelim benim kamera güzel gece cekimleri yapıyor 170km hızla önden giderken bizi çeker :queen::queen::queen:
sigaraöldürr
13 Temmuz 2011, 23:44
araya girip bişey sorucam =)
benim ninjada 300 km de falan benzin ışığı yanıp sönemye başlıyor ,normalmidir.
kullanıma göre değişir biliyorum. ama normal kullanım nedir devirleri vs. bilgi verirseniz.. ?
tutku1982
13 Temmuz 2011, 23:49
Yayla sahile gelirseniz haber verin bari ben yazliktayim beklerim her zaman erikliye gidenlerde ugrayabilir tabi ;) 11 km zaten arası :) elimizden geldiğince ağırlamaya çalışırız :))) hatta uyku tulumu olanlara terasta mis gibi havada uyuma imkanımız bile mevcut :) Gelmek isteyen arayabilir 554 351 58 18 (Murat)dosttum daha önceden haberleşmiş olsaydık eriklide kamp yerine cadır kurmaya 35 tl bayılmış olmazdık bu hafta sonu yine ordayım bu sefer enez olacak sanırım
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:46 ----------
kullanıma göre değişir biliyorum. ama normal kullanım nedir devirleri vs. bilgi verirseniz.. ?120km 160km hızlarda 315km de ısık yanmıştı 57 tl 315 km gidiyor
ninja_omer
13 Temmuz 2011, 23:55
kullanıma göre değişir biliyorum. ama normal kullanım nedir devirleri vs. bilgi verirseniz.. ?
tam 300km de mi yanıyor ışık? eğer öyleyse iyi sayılır benim 275 de yandı total de 376km gittim filtreye kadar çektim artık:mrgreen: ayrıca depoda fenerle baktım nerede kalmış benzın diye taş çatlasa 10km daha gitcek vardı aslında.. hesap yaparsak benımkı 182 kuruş yakıyor:salut:
overcloud
14 Temmuz 2011, 00:03
normaldir. şehir içinde dur kalk yapiyorsan 280 ila 300km aralarında benzin lambası göz kırpmaya başlar. uzun yolda ise bu menzil kullanıma bağlı olarak 450km'yi bulabilir.
ben şehir içi sürüşte 7bin devir civarında kullanmaya özen gösteriyorum. bu devirde motor hem rahat yavaşlayabiliyor hemde gaz açtığında atik olabiliyor.
otobanlarda trafiğin durumuna göre 80 - 90km aralığında kullanıyorsam 6'ya pek atmıyorum 5'te motor daha rahat hızlanıyor ve sıkıştıran araçlardan daha rahat uzaklaşabiliyorum ama yol boşsa yada rahat bir sürüş yapabileceksem yerine göre 80km'de bile 6'ya atıyorum.
motorun rodaj dönemini tamamladımı bilmiyorum ama çok sıkıştığında gaz açıp devir arttırmaktan çekinme.
sigaraöldürr
14 Temmuz 2011, 00:43
fena değilmiş o zaman. ben benzin aldığımda genelde 56 liralık doluyor zaten. şu anda 319 km deyim, düz zeminde depoda hala yakıt gözüküyor..deviri çok yüksek tutmamaya çalışıyorum ama bazen insan dayanamıyor = d
__sArSıLmAz__
14 Temmuz 2011, 09:35
yakılan benzin bendede üç aşşağı beş yukarı aynı ama altınızda böyle bir motor varsa basmadan olmuyo,ukalalık olmasın ama objektif olmak lazım : benim gibi iradeli hız yapmam diyen bir adam bile yolu boş görünce basıyosa bu tamamen ninjanın suçudur :pl: biraz klişe olcak ama motor beni kullanıyo en azından bu aralar...
Felon
14 Temmuz 2011, 09:55
aparatı bekliyelim benim kamera güzel gece cekimleri yapıyor 170km hızla önden giderken bizi çeker :queen::queen::queen:
:queen::queen: ya ben zaten onun için alacaktım kamera aparatını, sizi çekicem yani.
ama aparatı kuyruğa monte edicem :queen::pl:
overcloud
14 Temmuz 2011, 10:45
az önce z-motor'dan ön ve arka fren balatası için fiyat aldım. tanesi 130TL'den toplam 260tl. bende daha önce 10bin km'dir bitmeyen goldfren marka balatalara 120tl verdim diye üzülüyodum :P
__sArSıLmAz__
14 Temmuz 2011, 11:52
z-moto dan nefret ediyorum... :jocolor:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
daha dün motoru yıkamıştım,bugün işyerinde çimleri biçen eleman motorun yanındaki çimleride biçmiş motorun hertarafı çim olmuş motora çimler yapışmış,adamı bu ikinci uyarışım :pr::jocolor:
ejlover
14 Temmuz 2011, 15:46
Selam Arkadaşlar,
Yıllardır hayalim olan motor işine Ninja ile sonunda girmiş bulunmaktayım :) Bu hafta 2011 model inci beyazı 250R'ın siparişini vermiştim. Motor bugün geldi. Ruhsat plaka işleri yapılmakta :D Hayırlısı ile h.sonu motoruma kavuşmayı planlıyorum :D
Rodaj biran önce bitse de keyfini sürsem :)
http://img98.imageshack.us/img98/1904/img0484cj.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/2825/img0489zh.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/3619/img0486so.jpg
http://img694.imageshack.us/img694/5883/img0491cz.jpg
__sArSıLmAz__
14 Temmuz 2011, 16:07
Hayırlı olsun dostum,aramıza hoşgeldin...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO