Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
__sArSıLmAz__
07 Temmuz 2011, 17:49
rizoma almak istiyorum ama kawasaki ninja 250r icin rizoma yok, daha once yaptiran rizoma elcik ya da tanidigi yapan varsa ozel mesaj ya da burdan bana ulassin lutfen.
ses konusunda da pazartesi bosum tekrar getir bir de motoru iyice acip kelebegine bakalim dedi belki orda bi civata fln gevsemis ya da yalama yapmistir vs dedi, bakacak tekrar yani.
markası rizoma olmayan elcikler var adanada,baktığında birebir aynı...
ninja_omer
07 Temmuz 2011, 23:55
@karayan inşallah bu sefer arızayı bulur düzelir.. yanlış anlama ama bence içini açsada yine o ses devam edicek. eğer motorun yeniyse 5000 km civarlarındaysan kelebeği açıp neye bakıcak ki.. civata felanda kolay kolay gevşemez hani nekadar vibrasyon fazlada olsa!! benim ustamdan tavsiye "motoru nekadar açıp kurcalarsan ayarlarsan o kadar eskir" der.. fazla kurcalatmıcaksın motorunu orjinalliğini bozmıcaksın zamanı gelince sökülen sökülür zaten der. genelde (: yine benden nacizane tavsiye.. eğer sende ustana güveniyorsan gerçekten kawasaki motorlarını yutmuş bir kişiyse gönlün rahat olması amacıyla teslim et ustanın ellerine.. Bir örnek vermek gerekirse motorumu eski tanıdığım bir ustaya gösterdim kendisi honda servisinde çalışmış. dükkanı var abi dedim bak benım yeşil nasıl at bir tur varmı eksiği gidiği felan? o da nee?? tur attı geldi debriyaj balata bitiyor senın dedi gaz açınca tepki biraz geç kalıyor fazla bağrıyor diyede ekledi 6-8 bin devir arası!! aha dedim nanayı yedik girdi 200 kağıt :queen: ama ben hissetmiyom hersey normal abi sorun yok gazlamalarda felan? nyse kendi kawa ustama gittim o da attı 1tur oğlum diyor ne debriyajı senın motorda hiçbirşey yok okadar zorladımki yinede herhangi bir sorun görmedim..git diğer ustana selam söle dedi:mrgreen:
Karayan
08 Temmuz 2011, 00:11
bilmiyorum bakalim, son kez gosterticem zaten bu da olmazsa oyle kullanicam, ama o ses beni motoru satmaya kadar goturur =)
titanxxx
08 Temmuz 2011, 00:30
arkadaşlar kuzenimin motoruna yağ koyacaz.bu motosiklet kaç litre yag alıyor bilgisi olan varmı?motor 1 yıldır garajda yatıyor başka nelerin degişmesi gerekiyor
overcloud
08 Temmuz 2011, 01:11
yağ filtresini değiştirin. 1.7lt tam sentetik yağ koyun. başka bir şeyin değişmesi gerekeceğini sanmam. motor kaç model?
titanxxx
08 Temmuz 2011, 02:12
yağ filtresini değiştirin. 1.7lt tam sentetik yağ koyun. başka bir şeyin değişmesi gerekeceğini sanmam. motor kaç model?
2009 model 2000 kmde
__sArSıLmAz__
08 Temmuz 2011, 10:02
@karayan inşallah bu sefer arızayı bulur düzelir.. yanlış anlama ama bence içini açsada yine o ses devam edicek. eğer motorun yeniyse 5000 km civarlarındaysan kelebeği açıp neye bakıcak ki.. civata felanda kolay kolay gevşemez hani nekadar vibrasyon fazlada olsa!! benim ustamdan tavsiye "motoru nekadar açıp kurcalarsan ayarlarsan o kadar eskir" der.. fazla kurcalatmıcaksın motorunu orjinalliğini bozmıcaksın zamanı gelince sökülen sökülür zaten der. genelde (: yine benden nacizane tavsiye.. eğer sende ustana güveniyorsan gerçekten kawasaki motorlarını yutmuş bir kişiyse gönlün rahat olması amacıyla teslim et ustanın ellerine.. Bir örnek vermek gerekirse motorumu eski tanıdığım bir ustaya gösterdim kendisi honda servisinde çalışmış. dükkanı var abi dedim bak benım yeşil nasıl at bir tur varmı eksiği gidiği felan? o da nee?? tur attı geldi debriyaj balata bitiyor senın dedi gaz açınca tepki biraz geç kalıyor fazla bağrıyor diyede ekledi 6-8 bin devir arası!! aha dedim nanayı yedik girdi 200 kağıt :queen: ama ben hissetmiyom hersey normal abi sorun yok gazlamalarda felan? nyse kendi kawa ustama gittim o da attı 1tur oğlum diyor ne debriyajı senın motorda hiçbirşey yok okadar zorladımki yinede herhangi bir sorun görmedim..git diğer ustana selam söle dedi:mrgreen:
arkadaşın dediği doğru,benimde motoruma motordan anlayan birisi bindiği zaman şurası şöyle burası böyle diyor,gıcık olup ustamın yanına gidiyorum,usta diyorum böyle böyle,biniyo bakıyo sonrada hiçbişey yok diyo,arkadaşlar ufak tefek şeylere fazla takılmayın,insanız bizim bile bazen başımız ağrıyo sonrada düzeliyo,ölmüyoruz yaa,motorun gidişini ve vibrasyonunu değiştirecek bi ses ortaya çıkarsa ozaman problem var demektir...
gurcano
08 Temmuz 2011, 10:30
Yaklaşık iki haftadır biniyorum Ninjama, biraz biraz alışıyorum. İlk motorum. Benizn yerine hararet göstergesi olmasının daha mantıklı olduğuna karar verdim. Trafiğe girip çıktıkça değişimi görüyor ve soğutmanın çalıştığından emin oluyorsunuz.
Benim rölanti devrim normalin üstünde 2000'e yakın. Bunun ayarı yapılabiliyor sanırım ama kullanıcı kitabını başka yerde unuttuğum için bakamadım. Tam olarak nerededir bu rölanti ayar çarkı?
Kullanıcı kitabını e-kitap olarak bulmak mümkün mü?
__sArSıLmAz__
08 Temmuz 2011, 10:50
Yaklaşık iki haftadır biniyorum Ninjama, biraz biraz alışıyorum. İlk motorum. Benizn yerine hararet göstergesi olmasının daha mantıklı olduğuna karar verdim. Trafiğe girip çıktıkça değişimi görüyor ve soğutmanın çalıştığından emin oluyorsunuz.
Benim rölanti devrim normalin üstünde 2000'e yakın. Bunun ayarı yapılabiliyor sanırım ama kullanıcı kitabını başka yerde unuttuğum için bakamadım. Tam olarak nerededir bu rölanti ayar çarkı?
Kullanıcı kitabını e-kitap olarak bulmak mümkün mü?
e-kitap olarak bulabilirsin,benim ustam kawasakinin servisi değil (yıllarca kawasaki bayisinde ustalık yapmış sertifikası var) ama ustam işyerindeki bilgisayarına e-kitap olarak indirmişti,hemde yabancı bi sitedendi ve en küçük vidasına kadar tüm ayrıntılar vardı,rölanti ayarı tam 1500 devir yap ama fazlası bence israf olur,aslında 1500 bile fazla bence 1500 ü geçmesin,yanlış hatırlamıyorsam sol yan grenajın aradan bakınca rölanti vidası gözüküyor ucu tırtıklı
Karayan
08 Temmuz 2011, 12:05
evet sol grenajin orda elini uzatsan bulursun, ben de baya dusurdum rolantisini motorun mesela, cok dusuk rolantide calisiyor su an bnmki.
o sesi cozucem ben, simdi yabanci sitelerde arasirdim, valve olabilir ayar gerekiyo olabilir diyorlar, valve dedigi de supap mi subab mi o iste, ya da cam chain tensioner diyor, ona ayar cekmek ya da degistirmek gerekebilir diyorlar, ama onun tam turkce karsiligini bulamadim, ustaya da cam chain tensioner dersen ne diosun gulum diye bakar =) var mi bilen ne oldugunu o dalganin.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
cam chain dedigi dalga sanirim egsantrik zinciri, tensioner da onun gergi mekanizmasi sanirim, oradan dolayi ses olabilir diyor, ayar gerekebilir hatta degistirmek gerekebilir diyorlar yabanci sitelerde, bir de subaplara ayar yapsan duzelir diyen de var, biraz esneklik bosluk olabiliyormus subapta da ya bu egsantrik zincirinde sanirim.
__sArSıLmAz__
08 Temmuz 2011, 12:10
bizim motorlara subap ayarı yapılmıyo diye biliyorum,makina kendisi otomatik yaparmış diye duymuştum,yeni nesil teknoloji vs. gibi bi muhabbet olmuştu ama muhabbeti yaptığım kişiler tabiki usta değildi,ustanıza bir sorun derim,haberiniz olsun...
Karayan
08 Temmuz 2011, 12:16
yalniz bu yorumlari yapanlar da 2008 2009 ninja 250 lere yapanlar yabanci sitelerde ninjette diye bi site var hatta orda.
__sArSıLmAz__
08 Temmuz 2011, 12:33
yalniz bu yorumlari yapanlar da 2008 2009 ninja 250 lere yapanlar yabanci sitelerde ninjette diye bi site var hatta orda.
benim söylediğim doğru olmayabilir çünkü motor kullanan arkadaşlarımın arasında böyle bir muhabbet geçmişti ondan bahsettim,oyüzdende ustanıza bir sorun yazmıştım yukarıya bakın...
ninja_omer
08 Temmuz 2011, 12:56
evet subap ayarı deniyor..25.000 km de yapılması gerekiyor şu an 21bin km deyim az kaldı sayılır (: rölanti devir ayar vidasıda arkadaşların dediği gibi sol grenajda hemen elini araya koydugun zaaman tırtıklı bir vida sola çevirirsen kısıyor sağ tarafa çevirirsen devir artıyor.. bence 1400-1500 civarı iyi gibi ..Ayar yaparken motor ilk çalıştırmadan 5-10 dk sonra yapmak daha sağlıklı oluyor ısınıp kendine geliyor bu şekilde yapmak daha iyi..
@karayan ..artık "motorum düzeldi ses mes gelmiyor" demeni bekliyorum bunca ayar yaptırdıktan sonra:mrgreen: inşallah sorunun çözülür
overcloud
08 Temmuz 2011, 12:56
evet sol grenajin orda elini uzatsan bulursun, ben de baya dusurdum rolantisini motorun mesela, cok dusuk rolantide calisiyor su an bnmki.
o sesi cozucem ben, simdi yabanci sitelerde arasirdim, valve olabilir ayar gerekiyo olabilir diyorlar, valve dedigi de supap mi subab mi o iste, ya da cam chain tensioner diyor, ona ayar cekmek ya da degistirmek gerekebilir diyorlar, ama onun tam turkce karsiligini bulamadim, ustaya da cam chain tensioner dersen ne diosun gulum diye bakar =) var mi bilen ne oldugunu o dalganin.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
cam chain dedigi dalga sanirim egsantrik zinciri, tensioner da onun gergi mekanizmasi sanirim, oradan dolayi ses olabilir diyor, ayar gerekebilir hatta degistirmek gerekebilir diyorlar yabanci sitelerde, bir de subaplara ayar yapsan duzelir diyen de var, biraz esneklik bosluk olabiliyormus subapta da ya bu egsantrik zincirinde sanirim.
o ses egzantrik sesi değil. egzantrik sesi daha çok çınlama gibi bir ses.
benim tahminim gaz kolunun içinde eğer varsa yaylı mekanizmadan gelen bir ses olabileceği.
gerçi önemsemiyorum artık. yaklaşık 3bin km oldu ve motorun gidişinde hiçbir sıkıntı yok. ufacık bir ses için motoru kurcalatmak istemiyorum açıkçası.
25 - 30bin'e gelmeden subab ayarlarınıda elletme. Sonuçta bu motor bir Hyosung değil. Hyosunglarda 20binlerde egzantrikten ses gelmeye başlıyor, senkron ayarlarını baştan yaptırman gerekebiliyor ama ninja'da bu tür problemler yok. Dile kolay adamlar 20yıldır aynı motoru geliştirerek kullanıyorlar..
Karayan
08 Temmuz 2011, 14:22
gaz kolunu mu degistirmek gerek o durumda sizce,? yani elcikleri mi oluyor kisaca?
Karayan
08 Temmuz 2011, 16:49
ebayden yoshimura bar endleri siparis ettim bakalim nasil olucak.
gurcano
08 Temmuz 2011, 22:45
ebayden yoshimura bar endleri siparis ettim bakalim nasil olucak.
Linkini verir misin, merak ettim...
__sArSıLmAz__
09 Temmuz 2011, 13:19
arkadaşlar bugün bi hız denemesi yaptım,180 e kadar geldi ama tam 180 demedi,178 - 179 gördüm,185 falan bekliyodum ama göremedim
farklı limiti görenler varsa yazarlarsa sevinrim ?
sigaraöldürr
09 Temmuz 2011, 21:00
herkese merhabalar öncelikle
bende ninjamı aldım sonunda ve ilk motorum..
2-3 hafta oldu nerdeyse, bazı sorular var aklımda,cevaplıyacağınızı düşünerek sıralıyım hemen =d
1-) 2. el aldım motoru ruhsatım yeni geldi muayene geçerlilik tarihi nedir en son,benim yaptırmam lazım mıdır,ruhsatta yazmıyor,ayrı bi kağıtta yazıyor sanırım. o kağıt ilk sahibinde kaldı. biraz araştırmıştım ruhsatta yazar deniyordu ama baktım yazmıyor bişey.
2-)motor 10 bin bakımı 5.ayda yapılmıştı ama geçen motorum yağ barımıdır göstergesimi denir bilmiyorum, yuvarlak yerde simsiyah yağ gözüküyor,bu rengin sarı olması gerekmiyor mu. gerekiyorsa nası bu kadar çabuk kirlenir ?
3-) motorun zincirini kendim gaz yağı ile temizledikten sora zincir yağıyla yağladım,zincirin dış taraflarında biraz beyaz gözle görülür derecede kaldı, bi sakıncası olur mu temizlemem mi lazımdır ?
şimdiden teşekkürler cevaplarınız için, acemiyim bayağı.. =)
sigaraöldürr
10 Temmuz 2011, 02:32
bugün sınırları zorlıyım dedim ve 180 i gördüm, baya ıkanmak ve eğilmek lazım. boy uzun olunca bide bu motor yüksek olunca gidon vs. zorladı beni =) ben daha fazlasını bekliyordum ama genede iyi bi sürat.
Karayan
10 Temmuz 2011, 14:25
Linkini verir misin, merak ettim...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150628038777&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT
linki bu, benim bar endlerim biraz cizikti zaten o yuzden degistiricem, aslinda rizoma elcik de takmak istiyorum da bosluk kaliyor bar endlerle elcikler arasinda, sizce oyle de olsa taktirayim mi yoksa stock elciklerle kalsin mi?
sigaraöldürr
11 Temmuz 2011, 03:35
arkadaşlar bugün bi hız denemesi yaptım,180 e kadar geldi ama tam 180 demedi,178 - 179 gördüm,185 falan bekliyodum ama göremedim
farklı limiti görenler varsa yazarlarsa sevinrim ?
yazını görünce farkettim benimde tam 180 olmadı ramak kaldı ama gaz vermeme rağmen olmadı =)
__sArSıLmAz__
11 Temmuz 2011, 09:58
yazını görünce farkettim benimde tam 180 olmadı ramak kaldı ama gaz vermeme rağmen olmadı =)
dün iki ninja 250r 2 motor adana-tarsus yaptık,100 km civarı bi yol yaptık otobandan,arkamda 80 kilo civarı artçım vardı ve 2 kişi çok çok çok hafif bir meyil aşağı yolda 175 gördük ve bu beni çok mutlu etti nedense :cherry: yokuş aşşağı tek kişi eminim 190 falan yapar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------
herkese merhabalar öncelikle
bende ninjamı aldım sonunda ve ilk motorum..
2-3 hafta oldu nerdeyse, bazı sorular var aklımda,cevaplıyacağınızı düşünerek sıralıyım hemen =d
1-) 2. el aldım motoru ruhsatım yeni geldi muayene geçerlilik tarihi nedir en son,benim yaptırmam lazım mıdır,ruhsatta yazmıyor,ayrı bi kağıtta yazıyor sanırım. o kağıt ilk sahibinde kaldı. biraz araştırmıştım ruhsatta yazar deniyordu ama baktım yazmıyor bişey.
2-)motor 10 bin bakımı 5.ayda yapılmıştı ama geçen motorum yağ barımıdır göstergesimi denir bilmiyorum, yuvarlak yerde simsiyah yağ gözüküyor,bu rengin sarı olması gerekmiyor mu. gerekiyorsa nası bu kadar çabuk kirlenir ?
3-) motorun zincirini kendim gaz yağı ile temizledikten sora zincir yağıyla yağladım,zincirin dış taraflarında biraz beyaz gözle görülür derecede kaldı, bi sakıncası olur mu temizlemem mi lazımdır ?
şimdiden teşekkürler cevaplarınız için, acemiyim bayağı.. =)
1 - Ruhsatta yazması lazım,benim ruhsatta yazıyor :silent:
2 - motor bloğundaki yuvarlak şeffaf hazne seni yanıltmasın,motora yağı katarsın 1 günde o yağ kararır,yaptığın km ye göre takip et...
3 - yanlış bişey yapmamışsın,o beyazlığı bazı zincir yağı markaları yapar,bide zincire yağı çok sıkma ve 250 km de bir yağla...
gurcano
11 Temmuz 2011, 10:54
Abimin motorunu Castrol zincir yağı ile yağladık. Renksiz gibiydi. Ben kendi motorumu Motul zincir yağı ile yağladım, bembeyaz püskürüyordu ve zinciri de beyazlattı. Kullanımdan sonra zincirin kenarlarında hala beyazlık var.
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Noterin ruhsatın o parçalarını size vermesi gerekiyordu. Yoksa siz nereden bileceksiniz ruhsatın o sayfalarının sizde kalması gerektiğini. Ben de 3 hafta önce ikinci el aldım motoru ve ruhsatın o sayfalarını noter beni uyararak teslim etti.
__sArSıLmAz__
11 Temmuz 2011, 11:15
castrol chan lube zincir yağı evet siyah renk genelde bunu kullanıyorum
motul ün beyaz olduğunu öğrendik
daha önce sıvı gres kullanmıştım oda renksiz
ama shell in zincir yağını sakın kullanmayın çünkü ipek kozası gibi lastiğe canta zincir atınca lastikde bembeyaz oluyo ve lekesi geçmiyor
sigaraöldürr
11 Temmuz 2011, 11:54
bende castrolü kullandım beyaz renk benimkisi,yağı çok sıkmadım neyseki.
bilen birine sordum ruhsatta yazar dedi.
ama bi arkadaşın ruhsatına baktım ayrı bi ruhsat tarzı kağıt var onda yazıyor.
motoru aldığım kişidede bundan vardı ama onda kaldı,tekrar ruhsatı kontrol edip, arıyıp istiyim bare.
motor bloğundaki yuvarlak şeffaf hazne deki siyahlığıda sordum bi sorun olmadığını söyledi -10 bin bakımı yeni yapılmıştı zaten.
EruKING
11 Temmuz 2011, 14:31
....................................
Ninja - İstanbul Haftalık Perşembe Toplantısı
Ninjalar,
Haftalık perşembe toplantımız, Maltepe Süreyya plajındaki
''Şato Cafe''
Tarih 14.07.2011 Saat 20:00 - ∞
ŞATO CAFE RESTAURANT - YALI MAH. SÜREYYA PLAJI
SAHİLYOLU NO:187 MALTEPE İSTANBUL
http://satocafe.com/
Tekeriniz düz bassın Ninjalar... Görüşmek üzere...
Ninja 250 R - İstanbul
....................................
ninja.mmt
11 Temmuz 2011, 14:38
Ben 185 i gördüm dahada hızlanıyordum yavaşladım. Nasıl çıktığımı sorarsanız 4 cü vitesten 5'e geçerken 14 ile 15 bin devrin ortasında attırdım
motor giderken patenaj bile attı bir anda sonra baktım 185 deyim hemencik yavaşladım :) sürekli yapma motor çok fazla zorlanıyor ben de uzun zamandır
ilk defa yaptım :) :cherry:
overcloud
11 Temmuz 2011, 16:30
son sürati etkileyen en büyük faktör rüzgar. öncam bizim motorlarda çok kısa ve oturma pozisyonu diğer ss'lere göre nispeten daha dik olduğu için rüzgar direnci artıyor.
haftasonu erikli'ye giderken arkada kuyruk çantası, yanlarda iki çadır ve mat ile 170'in biraz üzerine ulaştım bende sonra gaz kestim.
5'te 160'a çıktıktan sonra 6'ya atınca motor ivmelenmeye devam ediyor.
o kadar yükle bile 100 - 160 arası 6'ncı viteste rahatça hızlanıyor motor.
Felon
11 Temmuz 2011, 16:41
son hız denemesi yapacağınız zaman redlineda vites değiştirerek yapın farkı görüceksiniz ,iyi kapanabilmekte çok önemli 10kmh a kadar hız kaybınız olur
__sArSıLmAz__
11 Temmuz 2011, 16:46
2 kişi 175 i gödüm ya daha gam yemem :cherry:
schmarık
11 Temmuz 2011, 20:23
son sürati etkileyen en büyük faktör rüzgar. öncam bizim motorlarda çok kısa ve oturma pozisyonu diğer ss'lere göre nispeten daha dik olduğu için rüzgar direnci artıyor.
haftasonu erikli'ye giderken arkada kuyruk çantası, yanlarda iki çadır ve mat ile 170'in biraz üzerine ulaştım bende sonra gaz kestim.
5'te 160'a çıktıktan sonra 6'ya atınca motor ivmelenmeye devam ediyor.
o kadar yükle bile 100 - 160 arası 6'ncı viteste rahatça hızlanıyor motor.
Ahhh overcloud arkadaşım bende Edirne'liyim, Erikli'yede çok yakınım. Enez-Hasköy'deyim tatilleri. Sizinle birlikte gelmek istedim ama kısmet olmadı. Erdem abiyle konuştum malesef yer yokmuş gelemedim bende. Onun yazmasını bekliyordum baktımda sen yazmışsın. Merak ettim acaba nasıl geçti yolculuğunuz felan deniz nasıldı? Güzelmiydi bari? Denizimiz çok meşurdur bizim. Dünyada 2. ya da 3. olması lazım öyle hatırlıyorum. Çünkü 3 denizin birleştiği yer. Karadeniz-Ege-Akdeniz. Temizliği olsun, kumsalı olsun çok temizdir. Sizin için nasıldı? Gezi veya diğer yaptıklarınızı merak ettim :) :) Anlatında kıskandırın beni biraz. Bu sıcaklarda benim o güzel memleketimde olup saat 10:00 11:00 de sahilde yatıyo olmam lazımdı :) Ama bu sene staj yapıyorum. Gidemedim. İstanbulun sıcağına esir oldum. Sizden dinlemek isterim. Kıskandırın bakalım anlatın biraz. Bu arada seninlede tanışmak isterim overcloud :)
tutku1982
11 Temmuz 2011, 21:14
son hız denemesi yapacağınız zaman redlineda vites değiştirerek yapın farkı görüceksiniz ,iyi kapanabilmekte çok önemli 10kmh a kadar hız kaybınız oluruygun oldugun bi akşam son hız denemesi yapalım E6 dan silivriye kadar...özelden ulaşırsın:flower:
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
son hız denemesi yapacağınız zaman redlineda vites değiştirerek yapın farkı görüceksiniz ,iyi kapanabilmekte çok önemli 10kmh a kadar hız kaybınız oluruygun oldugun bi akşam E6 dan silivriye kadar son hız denemesi yapalım:flower:
schmarık
11 Temmuz 2011, 21:27
Erdem abi nerelerdesin yaa :) Abi geziniz nasıldı güzel geçtimi? İnşallah yollarda felan bir aksilik yaşamamışsınızdır..
ninja_omer
11 Temmuz 2011, 21:33
ya bir insan bu kadar mı çabuk gaza gelir arkadaş yaa (erdem abi sözüm sana):queen::queen: bugün ali yle tanıştım nami diar "felon" .. çok iyi bir arkadaş kendisi burdan kendisine selam gönderiyom tekrar:) iş çıkışı beraber bağlar ın ordan parsellere kadar gazladık yani normal normal gittik :mrgreen: denemeye giderken benide çağırın...
tutku1982
11 Temmuz 2011, 23:39
Erdem abi nerelerdesin yaa :) Abi geziniz nasıldı güzel geçtimi? İnşallah yollarda felan bir aksilik yaşamamışsınızdır..sorunsuz geldik 560 km gezi
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
ya bir insan bu kadar mı çabuk gaza gelir arkadaş yaa (erdem abi sözüm sana):queen::queen: bugün ali yle tanıştım nami diar "felon" .. çok iyi bir arkadaş kendisi burdan kendisine selam gönderiyom tekrar:) iş çıkışı beraber bağlar ın ordan parsellere kadar gazladık yani normal normal gittik :mrgreen: denemeye giderken benide çağırın...bi akşam mahmutbey gişelerde bekliyorum sizi burdan 185km gördüm diyenlerde gelsin ömer ali benimde tanıdıgım mekanıma gelin bi cayımı için sonrada E6 uzanırız silivriye kadar:flower:
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
http://img850.imageshack.us/img850/5281/061yb.jpg (http://img850.imageshack.us/i/061yb.jpg/),http://img11.imageshack.us/img11/4051/060jk.jpg (http://img11.imageshack.us/i/060jk.jpg/),http://img853.imageshack.us/img853/8919/002ymk.jpg (http://img853.imageshack.us/i/002ymk.jpg/),http://img843.imageshack.us/img843/8881/004zca.jpg (http://img843.imageshack.us/i/004zca.jpg/),http://img811.imageshack.us/img811/1908/001cyt.jpg (http://img811.imageshack.us/i/001cyt.jpg/),http://img834.imageshack.us/img834/1000/010hi.jpg (http://img834.imageshack.us/i/010hi.jpg/),http://img193.imageshack.us/img193/8630/004kopya2.jpg (http://img193.imageshack.us/i/004kopya2.jpg/),http://img19.imageshack.us/img19/1130/007ctr.jpg (http://img19.imageshack.us/i/007ctr.jpg/),http://img834.imageshack.us/img834/8151/053qu.jpg (http://img834.imageshack.us/i/053qu.jpg/),http://img684.imageshack.us/img684/865/063nx.jpg (http://img684.imageshack.us/i/063nx.jpg/)
ninja_omer
11 Temmuz 2011, 23:46
abi resimler süper....face den baktım harika:mrgreen: ama denizde bi tek sen gözüküyorsun naptın diğerleri nerede yahuu:queen:
tutku1982
11 Temmuz 2011, 23:54
sorunsuz geldik 560 km gezi
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
bi akşam mahmutbey gişelerde bekliyorum sizi burdan 185km gördüm diyenlerde gelsin ömer ali benimde tanıdıgım mekanıma gelin bi cayımı için sonrada E6 uzanırız silivriye kadar:flower:
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
http://img850.imageshack.us/img850/5281/061yb.jpg (http://img850.imageshack.us/i/061yb.jpg/),http://img11.imageshack.us/img11/4051/060jk.jpg (http://img11.imageshack.us/i/060jk.jpg/),http://img853.imageshack.us/img853/8919/002ymk.jpg (http://img853.imageshack.us/i/002ymk.jpg/),http://img843.imageshack.us/img843/8881/004zca.jpg (http://img843.imageshack.us/i/004zca.jpg/),http://img811.imageshack.us/img811/1908/001cyt.jpg (http://img811.imageshack.us/i/001cyt.jpg/),http://img834.imageshack.us/img834/1000/010hi.jpg (http://img834.imageshack.us/i/010hi.jpg/),http://img193.imageshack.us/img193/8630/004kopya2.jpg (http://img193.imageshack.us/i/004kopya2.jpg/),http://img19.imageshack.us/img19/1130/007ctr.jpg (http://img19.imageshack.us/i/007ctr.jpg/),http://img834.imageshack.us/img834/8151/053qu.jpg (http://img834.imageshack.us/i/053qu.jpg/),http://img684.imageshack.us/img684/865/063nx.jpg (http://img684.imageshack.us/i/063nx.jpg/),http://img847.imageshack.us/img847/9046/26122720270561088791018.jpg (http://img847.imageshack.us/i/26122720270561088791018.jpg/)
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
,http://img847.imageshack.us/img847/9046/26122720270561088791018.jpg (http://img847.imageshack.us/i/26122720270561088791018.jpg/),http://img3.imageshack.us/img3/766/27069520247872121581018.jpg (http://img3.imageshack.us/i/27069520247872121581018.jpg/)
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
abi resimler süper....face den baktım harika:mrgreen: ama denizde bi tek sen gözüküyorsun naptın diğerleri nerede yahuu:queen:ömer onlar yüzmeye kalmadılar:queen::queen::queen:
ninja_omer
11 Temmuz 2011, 23:59
ya o kadar yol gittikten sonra yüzmek olmazmı yaa:silent: atlicaktınız hepiniz denize öyle resim çektircektiniz süper olurdu valla... denizde güreş top felanda oynardınız:queen: ben senin mekanı öğrendim musait olunca akşam bi çagrı atarsın abi bana hopp iş çıkısı gelirim ben:) sonrada bi çayına gazlarız bakalım edirne 170km/h den sonra bizim ninjalar napıyoo:queen:
Felon
12 Temmuz 2011, 00:58
@tutku1982
abi bilmiyorum valla bak ninjacılar tırt derim seninde anahtarı alırsam
bi top speed yaparız senle ama trafik olmaması lazım olmadı gece çıkarız :bounce:
bu akşam iş çıkışı ömerle görüştükde totomu baya izledi :P
e-5 de çok trafik vardı ya sakin sakin geldik ömerle :)
orcax
12 Temmuz 2011, 02:47
ankaradaki arkadaslar nıye toplanmıyoruz yaw haftasonu tanısır laflarız ne varsa ıstanbuldakılerde var valla
sigaraöldürr
12 Temmuz 2011, 03:25
maltepedeki görüşmeye gelmeye çalışıcam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
bu arada yayla yı daha çok sevmiştim ben.
erikli çok hareketli ve denizi hoşuma gitmemişti.
gerçi yaylada da boş bi kalabalık vardı sonradan oluşan.. şimdi nasıl bilmiyorum.
en boş zamanlarında gidiyorduk oraya zamanında...
ninja_omer
12 Temmuz 2011, 11:18
@tutku1982
abi bilmiyorum valla bak ninjacılar tırt derim seninde anahtarı alırsam
bi top speed yaparız senle ama trafik olmaması lazım olmadı gece çıkarız :bounce:
bu akşam iş çıkışı ömerle görüştükde totomu baya izledi :P
e-5 de çok trafik vardı ya sakin sakin geldik ömerle :)
:mrgreen::cherry: ben top speed yapcağımız zamanı bekliyom felon:queen: onun için depoyu bile doldurmuyom daha filtreden çekiyom benzini artık:mrgreen: 375km oldu yahu.. hadi yapak erdem abi gel satmadan şu motoru bi video çekelim max. hızdayken seninle:flower:
Felon
12 Temmuz 2011, 11:44
:mrgreen::cherry: ben top speed yapcağımız zamanı bekliyom felon:queen: onun için depoyu bile doldurmuyom daha filtreden çekiyom benzini artık:mrgreen: 375km oldu yahu.. hadi yapak erdem abi gel satmadan şu motoru bi video çekelim max. hızdayken seninle:flower:
Yapalım ya ama kayıda alacaksak benim kamera aparatı kargoda o gelsin öyle yapalım :)
forewer
12 Temmuz 2011, 12:05
Feloncum Erdem affetmez bak ona göre :) , yol boş oldu mu öper. :cat::wiinkk:
gurcano
12 Temmuz 2011, 12:06
Yapalım ya ama kayıda alacaksak benim kamera aparatı kargoda o gelsin öyle yapalım :)
Ne aldınız, Go Pro mu?
__sArSıLmAz__
12 Temmuz 2011, 12:47
hyo ve ninja 2 sinide kullanmış birisi olarak şunu söyleyim : 2 motorlada max aynı hızı gördüm ama bu motorlardan hangisinin hızlanması daha iyidir onu bilemem,tabi sürücü faktörünüde göz ardı etmemek lazım,ben bahsimi ninjadan yana kullanıyorum :cherry: kimse sinirlenmesin ganyanıda yüksek :queen:
Felon
12 Temmuz 2011, 12:52
Feloncum Erdem affetmez bak ona göre :) , yol boş oldu mu öper. :cat::wiinkk:
ehehe bende joker hakkımı kullanarak bi tane gri karbüratörlü gt250r getirebilirim yanımda farketmez :P arkadaş 50kg kadar motor boş gidiyo gibi ivmelenmede coşuyo :queen:
Ne aldınız, Go Pro mu?
yok hocam vakumlu aparat aldım tripod girişli ,kendi fot makinamı bağlıyıcam
overcloud
12 Temmuz 2011, 12:58
bikez.com'a göre gt250r'in pek şansı yok :P 140km son sürat yazmışlar :queen:
http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt250r_2007.php
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO