Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
noon
02 Haziran 2011, 20:47
Ben alınca sıyah ıstıyorum beyaz aalırrsam kıyafeet ve kask renk sorrun yesıldende hooslanmadım ne derrssııınız sıyah ıcın 0aalıccam
tosbağa
02 Haziran 2011, 20:57
Ben alınca sıyah ıstıyorum beyaz aalırrsam kıyafeet ve kask renk sorrun yesıldende hooslanmadım ne derrssııınız sıyah ıcın 0aalıccam
Siyah candır :)
noon
02 Haziran 2011, 22:32
Eyw kanka ybr yerıne cbf al oda candır :D ya da cbr ?
Lazer ve ls2 kask alıcam 2tane alıcam ıyımıdr bılgısı olann ?
overcloud
02 Haziran 2011, 23:29
Lazer yada LS2'e vereceğin parayla marushin al. Daha güvenilir, sağlam bir marka. Ya da Shoei'nin indirimde olan modelleri var, onları kovala.
reswat
02 Haziran 2011, 23:30
beyler motosiklet almak için istanbul motora gittim kızıltopraktakine adamların umrunda değil böyle bi havalar bi umursamazlıklar alıcaksan ugrastırma bizi al almıycaksan ne geldin gibisindendi bukadarıylada bitmedi neyse anlastık ödemeyi yaptım herşey bitti
plakanın çıkmasının uzun sürebilicegini söylediler 2 3 günlük iş 1 hafta oldu hala bitmedi en sonunda biraz üstlerine gittik plakanın işlemlerini daha başlatmamışlar faturayı kesmemişler
bizi oyalıyorlar biz üstlerine gidince 3 gün sonra plaka geldi falan internette 3 5 yorum görmüştüm orayla ilgili ama dikkate almamıştım gercekten öyleymiş çok sinirlenmiştim ne düşündüklerimi buraya yazamıycam siz anladınız zaten
istanbulda 1 tane bile kalsa alıcagınız motordann ordan almayın
EruKING
03 Haziran 2011, 01:08
Yeşiller içinde bir gün...
Selam Ninjalar,
Şehrin gürültüsünden, stresinden kurtulmak için bu hafta Ağva'ya doğru gaz açıyoruz. Sabah kahvaltısını Ağva da birlikte yapıp, Ağvayı keşfe çıkacağız. Günün ilerleyen saatlerinde orman yolundan Şileye doğru yola devam edip, Şile de ağlayan kayalara gidiyoruz. Turumuzu yorgunluk çayımız/kahvemizi içerek tamamlayarak eve doğru yola çıkacağız.
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Avrupa yakası : 08:45-09:00 Boğaziçi Köprüsü gişeleri geçmeden sağ taraf,
Anadolu yakası : 09:00-09:30 Capitol AVM önü
Saat 09:30 da teker döner....
Ninja 250R - İstanbul
HiAxiSheytan
03 Haziran 2011, 01:14
Selam Ninjalar,
Şehrin gürültüsünden, stresinden kurtulmak için bu hafta Ağva'ya doğru gaz açıyoruz. Sabah kahvaltısını Ağva da birlikte yapıp, Ağvayı keşfe çıkacağız. Günün ilerleyen saatlerinde orman yolundan Şileye doğru yola devam edip, Şile de ağlayan kayalara gidiyoruz. Turumuzu yorgunluk çayımız/kahvemizi içerek tamamlayarak eve doğru yola çıkacağız.
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Ninja 250R - İstanbul
Ağva Şile yolcusu kalmasın :queen::queen::queen:
Şu an için 7 kişi yola çıkıyoruz arkadaşlar. Sizlerde pazar gününü güzel bir şekilde değerlendirmek isterseniz bekliyoruz. Umarım katılımın yüksek olduğu güzel bir gün olur.
__sArSıLmAz__
03 Haziran 2011, 09:36
beyler motosiklet almak için istanbul motora gittim kızıltopraktakine adamların umrunda değil böyle bi havalar bi umursamazlıklar alıcaksan ugrastırma bizi al almıycaksan ne geldin gibisindendi bukadarıylada bitmedi neyse anlastık ödemeyi yaptım herşey bitti
plakanın çıkmasının uzun sürebilicegini söylediler 2 3 günlük iş 1 hafta oldu hala bitmedi en sonunda biraz üstlerine gittik plakanın işlemlerini daha başlatmamışlar faturayı kesmemişler
bizi oyalıyorlar biz üstlerine gidince 3 gün sonra plaka geldi falan internette 3 5 yorum görmüştüm orayla ilgili ama dikkate almamıştım gercekten öyleymiş çok sinirlenmiştim ne düşündüklerimi buraya yazamıycam siz anladınız zaten
ben olsam gider başka yerden alırdım,yada en azından merkez e müşteri hizmetlerine bu durumu iletirdim,yemin ediyorum kawasaki japonyaya bile mail atarım,arkadaşlar gerekli şikayetlerde bulunun,herkes yakındığı konudaki şikayetlerini gerekli merciilere en merkeze aktarırsa valla bunlar kuzu gibi olurlar,ama hem yakınıyosunuz hemde bişey yapmıyosunuz eeee ozaman valla hakediyosunuz. ( sözüm alıntı yaptığım arkadaşa değil,genelde böyle şeyler duyuyorum oyüzden genel konuşuyorum...) , Ağlamayana meme yok ..
kuzen84
03 Haziran 2011, 09:43
Arkadaşlar bende artık siyah bir ninja 250 sahibiyim :queen: Aylardır honda için beklemiştim ama baktım olacak gibi değil ninjaya dönüş yaptım.. Bu hafta eğitimimi tamamlıyorum, haftaya trafiğe çıkmayı planlıyorum inşallah ;)
__sArSıLmAz__
03 Haziran 2011, 09:56
Arkadaşlar bende artık siyah bir ninja 250 sahibiyim :queen: Aylardır honda için beklemiştim ama baktım olacak gibi değil ninjaya dönüş yaptım.. Bu hafta eğitimimi tamamlıyorum, haftaya trafiğe çıkmayı planlıyorum inşallah ;)
hayırlı olsun,fotoları bekliyoruz...
overcloud
03 Haziran 2011, 10:15
Selam Ninjalar,
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Ninja 250R - İstanbul
Kahvaltı yerini Ağva yerine Şile'ye gelmeden sol tarafta motorcuların toplandığı bir mekan var, "Bilmem kim Anne'ni yeri" diye. Kahvaltıyı orda yapmanızı şiddetle tavsiye ederim :)
Ağva'dan sonra yola devam edip Kerpe ve Kefken'e doğru devam ederek Balık restoranlarında öğle yemeği daha sonra İzmit'e inip eski İstanbul yolu (umut tepe kampusu bağlantılı) üzerinden tekrar Ağva, Şile ve İstanbul'a geri dönüş yapabilirsiniz. Böyle bir tur yakşalık 10 - 12 saat sürüyor mola sürelerinize göre.
GPrusa
03 Haziran 2011, 11:33
Eyw kanka ybr yerıne cbf al oda candır :D ya da cbr ?
Lazer ve ls2 kask alıcam 2tane alıcam ıyımıdr bılgısı olann ?
Ben de yeni UVEX Carbon Onyx aldım... Hafifliğinden dolayı. Ama yorum yazacak kadar uzun test etmedim.
__sArSıLmAz__
03 Haziran 2011, 11:52
Ben de yeni UVEX Carbon Onyx aldım... Hafifliğinden dolayı. Ama yorum yazacak kadar uzun test etmedim.
bir zamanlar çok almak istediğim bir kasktı,hayırlı olsun,şuan shoeı kaskım var s beden bana hafif büyük oluyo o yüzden satıp yeni bi kask alıcam ( sahibinden.com da ilanım var) ,xs beden alcam,satınca seninkinden düşünüyorum
red thunder
03 Haziran 2011, 12:04
Renk olarak bayilerin elinde genelde Siyah ve Beyaz var. Yeşil sadece İstanbul Motor'da ve Antalya bayisinde kalmıştı. Z-Moto bana bundan sonra yeşil gelmeyecek demişti ama sonra Overcloud'a geleceğini söylemişler. Ama web sayfasından yeşil renk opsiyonunu kaldırmışlar.
Sonuç olarak siyah ve beyaz alternatifleri birçok bayide var. Mesela İzmir Göçmen Motor beyazı için bana 10.850.-TL fiyat verdi, hem de 400km. mesafeye kargo dahil fiyatı. Bursa bayisi siyah için 10.750 fiyat verdi.
İkinci el fiyatları ciddi yüksek seyrediyor. Seçimden sonra istikrar olur da Euro şöyle 2'lere doğru gerilerse piyasa karışır.
Ben sormadım ama yeşil renk seçeneğinin kalkacağını düşünmüyorum. Lime yeşili Kawasaki'nin rengi çünkü, hiç sanmam kaldıracaklarını. Ancak şu olabilir; Türkiye, Hollanda'dan getireceği motorların kotasını doldurmuştur ve şu an yeni motor çekme hakları yoktur, o yüzden de hemen hemen kimsede yeşil olmadığı için şu anda bunu söylemişlerdir. Yeşil bu makinayı gösteren en güzel renk bence, gece ayrı gündüz ayrı güzel duruyor, deli birşey :) Kura da çok aldanmanı tavsiye etmem, hiçbir bayi piyasadaki kurdan iş yapmıyor, düşük kurdan işlem yapıyorlar, yoksa bu kadar mal satılmazdı. Zaten onlar bu kurdan değil, eski kurdan almışlardı motorları...
İkinci elinin de yüksek fiyatlı gitmesinin nedenleri bana göre;
1- Makine gerçekten talep görüyor. (Hem kullanmak isteyenlerden hem sağdan soldan :wiinkk:)
2- Kaliteli
3- Sınıfının en iyisi (Bence)
4- Sıfır alamayanlar, 2.000 TL daha az verip 2. el tercih edebiliyorlar. Neden 2. elini de alıyorlar bu kadar dersen, bakınız 2. madde.
Bir de dün akşam iş çıkışı yaşadığım bir olayı örnek vermek isterim 1. maddeye; iş yerimin burada genç çocuklar var, bir tanesi yanlarından geçerken "Abi, hastayım senin Ninja'ya!" diye bağırdı.:mrgreen:Bunu dile getiremeyen ama gözlerinde okuduğum çok fazla insan var.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dolayısıyla kararını destekliyorum. Ninja olsun da, ne olursa olsun :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah:cat:
metinpasa
03 Haziran 2011, 15:31
Selam Ninjalar,
05.06.2011 Pazar
Buluşma noktaları
Ninja 250R - İstanbul
bende ordayım inşallah
EruKING
03 Haziran 2011, 16:53
bende ordayım inşallah
İnşallah abi :) Sensiz olmaz zaten :)
noon
03 Haziran 2011, 19:46
ben dijital sevmiyorum yaa,abi kadranlı olcak devir göstergesiyle birlikte km saati de inecek kalkıcak :cherry: ver coşkuyu:queen:
Aynen. Daha ıyı oluyo dıjıtaaldee 10 15 falan gıbı artıyo kadranlı daha hheycan. Verıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
Hayırlı olsun. Nasıl ıyımı maaakına hosuna ggıtmeyen bı durum vaarmı. ? Bbende alıcaam bır ıkı haaftaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:42 ----------
daha almadım yoruumlarını beklıyorum
EruKING
04 Haziran 2011, 02:55
Hayırlı olsun kuzen84, kazasız belasız sürüşler dilerim...
Çok memnun kalacağın bir kask olacaktır. 950gr en hafif kasklardan biri. Ninja İstanbul grubumuzda bir arkadaşımızda vardı çok memnundu. Siyah vizör almadıysan almanı tavsiye ederim. Güle güle kullanman dileğimle...
GPrusa
04 Haziran 2011, 10:36
Hayırlı olsun kuzen84, kazasız belasız sürüşler dilerim...
Çok memnun kalacağın bir kask olacaktır. 950gr en hafif kasklardan biri. Ninja İstanbul grubumuzda bir arkadaşımızda vardı çok memnundu. Siyah vizör almadıysan almanı tavsiye ederim. Güle güle kullanman dileğimle...
Hocam o 950gr XS ebatlarında olanlar için, benim gibi koca kafalılardan olunca yine 1300gr seviyelerine çıktı ağırlık. :pale: Tabi bu durumda başka kasklarda 2 kiloyu devirirdik...
noon
05 Haziran 2011, 14:11
Nınjalardakı bu beyaz gostterge panelı cok karısık bırıı bana anlatabılırmı luttfen?
http://www.ultimatemotorcycling.com/files/2011-kawasaki-ninja-250r-preview%205.jpg
Bı tarafı 120yı bı tarafıda 200u gosterıyo nasıl oluyo bu ?
80gün
05 Haziran 2011, 14:13
Kilometre ve Mil.
1 mil 1.6 km' ye eşittir.
energie06
05 Haziran 2011, 15:07
arkadaşlar bende ninja dusunuyorum uzun suredir.
Yanlız hayatımda hiç ninja yı yakından veya uzaktan dahi göremedim
Ses konusunda nasıl bir sesi var bilmiyorum. Sadece youtube dan birkaç video izledim fikir için . Ama video olunca tam bir fikir edinemedim
Ses olarak sinek vızıltısı gibi falan deil deilmi motorun sesi. 600 luk bi makineye yakın ses tabi beklemiyorum ama ekzosla falan bu konu cozume kavuşabiliyormu
GPrusa
06 Haziran 2011, 00:09
arkadaşlar bende ninja dusunuyorum uzun suredir.
Yanlız hayatımda hiç ninja yı yakından veya uzaktan dahi göremedim
Ses konusunda nasıl bir sesi var bilmiyorum. Sadece youtube dan birkaç video izledim fikir için . Ama video olunca tam bir fikir edinemedim
Ses olarak sinek vızıltısı gibi falan deil deilmi motorun sesi. 600 luk bi makineye yakın ses tabi beklemiyorum ama ekzosla falan bu konu cozume kavuşabiliyormu
Bence standart sesi gayet güzel. Mesela CBR 250R'nin sesini ben pek beğenmedim. Ama egzos sesine meraklı iseniz You Tube'da Ninja Akrapovic yazın ve sesi görün...
__sArSıLmAz__
06 Haziran 2011, 09:28
sesimiz çok güzel arkadaşlar helede rölantide bi başka güzel:cherry:
Raikkonen666
06 Haziran 2011, 10:14
Ah be arkadaşım keşke almadan önce benim burada yazdıklarımı okusaydın. Bende aynı tavrı görünce almaktan vazgeçtim ve bizzat z-motoda ilgili kişi onur beye şikayet ettim. Gerekeni yaptıklarını soylemişlerdi ne akdar umursarlar bilmem ama benim sana önerim z-moto kartalı bir ara ve bizzat onur beye bu konuda şikayetini ilet. senin gibi pek çok kişi şikayetçi ve bu terbiyesizlikleri her geçen gün ilerliyor. Bizler şikayet etmezsek daha kötü olur. O yüzden mutlaka şikayet et. Beni mağazada o kadar çok sinirlendirdiler ki suratına bile bakmadna konusuyorlar. Mutlaka şikayet etmelisin.
Bu arada gezi varmış yahu birkaç gün pcyi açmadım yine kaçırdım geziyi. Ne şans yahu. O yollarıda çok iyi bilirim ço kkeyifli olmustur eminim.
tatlisert45
06 Haziran 2011, 12:08
slm arkadaşlar ninja 250 r kullanan arkadaşlardan titreşim hakkında bilgi almak istiyorum hangi devirlerde titreşim var vede ne kadar rahatsız edici veya değil bilgilendirirseniz sevinirim saygılar hepinize...
HiAxiSheytan
06 Haziran 2011, 12:15
Ah be arkadaşım keşke almadan önce benim burada yazdıklarımı okusaydın. Bende aynı tavrı görünce almaktan vazgeçtim ve bizzat z-motoda ilgili kişi onur beye şikayet ettim. Gerekeni yaptıklarını soylemişlerdi ne akdar umursarlar bilmem ama benim sana önerim z-moto kartalı bir ara ve bizzat onur beye bu konuda şikayetini ilet. senin gibi pek çok kişi şikayetçi ve bu terbiyesizlikleri her geçen gün ilerliyor. Bizler şikayet etmezsek daha kötü olur. O yüzden mutlaka şikayet et. Beni mağazada o kadar çok sinirlendirdiler ki suratına bile bakmadna konusuyorlar. Mutlaka şikayet etmelisin.
Bu arada gezi varmış yahu birkaç gün pcyi açmadım yine kaçırdım geziyi. Ne şans yahu. O yollarıda çok iyi bilirim ço kkeyifli olmustur eminim.
Oğuz sen bana özelden cebini gönder ben sana mesaj atayım böyle olmayacak bir türlü tutturamıyoruz. Açtığımız etkinlikteki rota halen baki çünkü hafta sonu o tarafa gitmedik. Katılanlar arasında yeni motor kullanmaya başlayan bir arkadaş vardı. Oralarda riske atmak istemedik. Biraz daha tecrübeden sonra ilerleyen günlerde Şile Ağva tarafına gidiceğiz. :cat::cat:
Bu hafta veya ondan sonraki hafta Paintball etkinliği olacak detaylar ilerleyen günlerde verilecek ama ben önden bilgi vereyim istedim. :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
slm arkadaşlar ninja 250 r kullanan arkadaşlardan titreşim hakkında bilgi almak istiyorum hangi devirlerde titreşim var vede ne kadar rahatsız edici veya değil bilgilendirirseniz sevinirim saygılar hepinize...
Titreşim mi o ne ??? :):) Benim motor da titreşim yok.
tatlisert45
06 Haziran 2011, 12:17
Oğuz sen bana özelden cebini gönder ben sana mesaj atayım böyle olmayacak bir türlü tutturamıyoruz. Açtığımız etkinlikteki rota halen baki çünkü hafta sonu o tarafa gitmedik. Katılanlar arasında yeni motor kullanmaya başlayan bir arkadaş vardı. Oralarda riske atmak istemedik. Biraz daha tecrübeden sonra ilerleyen günlerde Şile Ağva tarafına gidiceğiz. :cat::cat:
Bu hafta veya ondan sonraki hafta Paintball etkinliği olacak detaylar ilerleyen günlerde verilecek ama ben önden bilgi vereyim istedim. :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
Titreşim mi o ne ??? :):) Benim motor da titreşim yok.
saol ybr 250 mi sattım bir kaç haftaya bende ninja sahibi olmayı planlıyorum hayırlısı bakalım artık bilgin için saol :cat:
neverless
06 Haziran 2011, 17:34
Bende ninja 250 sahibi oldum. Z-moto kızıltoprak'tan aldım ruhsat ve plaka işlerini bekliyorum.
Ninja'ya takılabilecek ya da alınabilecek top case v.s varmıdır yoksa sırt çantasıylamı gezicez siz nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar?
red thunder
06 Haziran 2011, 18:09
Bende ninja 250 sahibi oldum. Z-moto kızıltoprak'tan aldım ruhsat ve plaka işlerini bekliyorum.
Ninja'ya takılabilecek ya da alınabilecek top case v.s varmıdır yoksa sırt çantasıylamı gezicez siz nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar?
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah :cat: Ben Ninja'ya topcase hiç duymadım ama Overcloud nickli arkadaşımız üçlü çanta seti kullanıyordu, soft olanlardan, bir bak açtığı konulara. Ben sırt çantası ile kullanıyorum, topcase takacak olsam açıkçası sportbike değil sport touring bir makine alırdım:mrgreen:
noon
06 Haziran 2011, 20:31
Abı yapmayın gozunuzu sevıyım topcase olurmu hıc nınjaya supers. Motora cok komık olur :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
Hayırlı olsun. Nekadara aldın motorunu ve ne renk aldın ?
tutku1982
06 Haziran 2011, 22:55
http://img848.imageshack.us/img848/8620/008bg.jpg (http://img848.imageshack.us/i/008bg.jpg/)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
http://img848.imageshack.us/img848/8620/008bg.jpg (http://img848.imageshack.us/i/008bg.jpg/)
http://img854.imageshack.us/img854/736/016cs.jpg (http://img854.imageshack.us/i/016cs.jpg/),http://img64.imageshack.us/img64/7158/020hjd.jpg (http://img64.imageshack.us/i/020hjd.jpg/),http://img850.imageshack.us/img850/7185/025zj.jpg (http://img850.imageshack.us/i/025zj.jpg/),http://img851.imageshack.us/img851/9978/030pj.jpg (http://img851.imageshack.us/i/030pj.jpg/),http://img263.imageshack.us/img263/3844/034xxe.jpg (http://img263.imageshack.us/i/034xxe.jpg/),http://img14.imageshack.us/img14/9889/059vl.jpg (http://img14.imageshack.us/i/059vl.jpg/),http://img14.imageshack.us/img14/4787/061os.jpg (http://img14.imageshack.us/i/061os.jpg/),http://img585.imageshack.us/img585/2121/067g.jpg (http://img585.imageshack.us/i/067g.jpg/),http://img600.imageshack.us/img600/5971/068wi.jpg (http://img600.imageshack.us/i/068wi.jpg/),http://img857.imageshack.us/img857/8120/069e.jpg (http://img857.imageshack.us/i/069e.jpg/),http://img842.imageshack.us/img842/8637/076kt.jpg (http://img842.imageshack.us/i/076kt.jpg/),http://img36.imageshack.us/img36/425/082hj.jpg (http://img36.imageshack.us/i/082hj.jpg/),http://img860.imageshack.us/img860/255/093f.jpg (http://img860.imageshack.us/i/093f.jpg/),http://img651.imageshack.us/img651/600/098eh.jpg (http://img651.imageshack.us/i/098eh.jpg/),http://img402.imageshack.us/img402/6853/127pd.jpg (http://img402.imageshack.us/i/127pd.jpg/)yalova...cınarcık...armutlu...gemlik...340km yol 60tl yakıt...
EruKING
06 Haziran 2011, 23:45
Selam Ninjalar,
Haftalık Cuma Toplantımız bu hafta Acıbademdeki Gilan Cafe'de toplanıyoruz. İran yemeklerinin olduğu bir yer, istemeyenler için tost hamburger vs seçenekte bulunmaktadır. İş çıkışı bir toplantı olduğu için buluşma noktaları oluşturulmamıştır.
10.06.2011 Cuma Saat 20:00
Gilan Cafe http://gilancafe.com/
Görüşünceye dek şimdilik tekeriniz düz bassın. İyi sürüşler
Ninja 250 R - İstanbul
__sArSıLmAz__
07 Haziran 2011, 09:38
Selam Ninjalar,
Haftalık Cuma Toplantımız bu hafta Acıbademdeki Gilan Cafe'de toplanıyoruz. İran yemeklerinin olduğu bir yer, istemeyenler için tost hamburger vs seçenekte bulunmaktadır. İş çıkışı bir toplantı olduğu için buluşma noktaları oluşturulmamıştır.
Ninja 250 R - İstanbul
ninja kullanan arkadaşlarım : Biliyorum adana biraz uzak ama yolunuz düşerse sizleri adanadada misafir etmek isterim...
red thunder
07 Haziran 2011, 11:57
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
http://img854.imageshack.us/img854/736/016cs.jpg (http://img854.imageshack.us/i/016cs.jpg/),http://img64.imageshack.us/img64/7158/020hjd.jpg (http://img64.imageshack.us/i/020hjd.jpg/),http://img850.imageshack.us/img850/7185/025zj.jpg (http://img850.imageshack.us/i/025zj.jpg/),http://img851.imageshack.us/img851/9978/030pj.jpg (http://img851.imageshack.us/i/030pj.jpg/),http://img263.imageshack.us/img263/3844/034xxe.jpg (http://img263.imageshack.us/i/034xxe.jpg/),http://img14.imageshack.us/img14/9889/059vl.jpg (http://img14.imageshack.us/i/059vl.jpg/),http://img14.imageshack.us/img14/4787/061os.jpg (http://img14.imageshack.us/i/061os.jpg/),http://img585.imageshack.us/img585/2121/067g.jpg (http://img585.imageshack.us/i/067g.jpg/),http://img600.imageshack.us/img600/5971/068wi.jpg (http://img600.imageshack.us/i/068wi.jpg/),http://img857.imageshack.us/img857/8120/069e.jpg (http://img857.imageshack.us/i/069e.jpg/),http://img842.imageshack.us/img842/8637/076kt.jpg (http://img842.imageshack.us/i/076kt.jpg/),http://img36.imageshack.us/img36/425/082hj.jpg (http://img36.imageshack.us/i/082hj.jpg/),http://img860.imageshack.us/img860/255/093f.jpg (http://img860.imageshack.us/i/093f.jpg/),http://img651.imageshack.us/img651/600/098eh.jpg (http://img651.imageshack.us/i/098eh.jpg/),http://img402.imageshack.us/img402/6853/127pd.jpg (http://img402.imageshack.us/i/127pd.jpg/)yalova...cınarcık...armutlu...gemlik...340km yol 60tl yakıt...
Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit :))) Kalabalıklaşmış mı bari :))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
ninja kullanan arkadaşlarım : Biliyorum adana biraz uzak ama yolunuz düşerse sizleri adanadada misafir etmek isterim...
Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer :) Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
__sArSıLmAz__
07 Haziran 2011, 12:12
Erdemcim güzel gezi olmuş, Armutlu bizim muhit :))) Kalabalıklaşmış mı bari :))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------
Sarsılmaz arkadaş, nasip bu belli mi olur, belki birgün yolumuz oralara da düşer :) Söylemen bile yeter, Adana'da da bir dostumuz olduğunu biliyoruz. Senin de yolun İstanbul'a düşerse bekleriz.
eyvallah hocam baş taacı,eğer birgün nasip olursa özelden mesaj atmanız yeterli telefonlaşırız...
metinpasa
07 Haziran 2011, 13:06
Selam Ninjalar,
Ninja 250 R - İstanbul
Herkesi toplantımıza bekliyoruz yeni katılacak arkadaşlarla tanışmak için çok iyi bir fırsat olacaktır bu.
Toplantıda yeni gezi planlarımızın üzerinden geçilecektir.
red thunder
07 Haziran 2011, 13:31
eyvallah hocam baş taacı,eğer birgün nasip olursa özelden mesaj atmanız yeterli telefonlaşırız...
Teşekkür ederiz, nasip kısmet, inşallah diyelim :)
neverless
07 Haziran 2011, 18:22
Abı yapmayın gozunuzu sevıyım topcase olurmu hıc nınjaya supers. Motora cok komık olur :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------
Hayırlı olsun. Nekadara aldın motorunu ve ne renk aldın ?
Siyah aldım. 4960Euro plaka v.s içinde şeklinde aldım
Raikkonen666
07 Haziran 2011, 18:25
Tamamdır yolluyorum en iyisi oyle olacak :) Şile Ağva tarafında mutlaka katılmak istiyorum çünkü:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Selam Ninjalar,
Ninja 250 R - İstanbul
Bu sefer bende geliyorum görüşmek dileğiyle.. :)
motutku
07 Haziran 2011, 18:31
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:
BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?
noon
07 Haziran 2011, 21:37
Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?
mevlutgs
07 Haziran 2011, 21:41
ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için
RastaRules
07 Haziran 2011, 22:08
Cumartesi günleri bayiler açık oluyor, istersen programını ona göre yap. Bildiğim kadarıyla bayilerin elinde az makine kaldı, epey satış yaptılar çünkü... Hatta ben kendi motorumu alırken aynı anda 2 kişi daha farklı renklerini alıyordu :)
H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.
tutku1982
07 Haziran 2011, 22:34
armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim:cat:
red thunder
08 Haziran 2011, 00:13
H.sonu düğünlerden bi' türlü vakit ayıramadım, bugün için iş yerinden izin almıştım.Acarlar'a gittik, sahibinden'de beyaz ve yeşil renkler vardı, beyazı geçenlerde satmışlar.Yeşil de bana kaldı.Yarın ödemeyi yapıp P.tesi-Salı bütün işlemlerin bitip motosikletin bana teslim edilmesini bekleyeceğim.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yeşil güzeldir, candır kandır:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------
Kaskda ve montda ne tercıh ettın ?
Eger tank pad almadıysan kawasakının tank padlerını tavsıye ederım daha anlamlı olur bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
2011 nınjalarda kırmızı secenegı varmı ?
Kırmızı sadece Amerika pazarında satışa sunuluyor bildiğim kadarıyla... Zaten bu tarz detayları resmi siteyi incelersen de görebilirsin:wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
armutlu güzel ama yapılan yollar fenaydı ninjalar endurulara taş cıkarıyor pazara tekirdaga gazlıyoruz vaktin zamanın varsa özelden haberleşelim:cat:
O yollar her sene yenilenir zaten kendimi bildim bileli, dikkatli olmak lazım oralarda. Çünkü; adamlar mıcırın üstüne kağıt gibi incecik asfalt dökünce yol yaptık sanıyorlar ama o mıcırlar eriyen asfaltın altından çıkıp sertbest kalıyor, risk çok fazla :( Tekirdağ biraz zor gibi ama konuşalım :)
__sArSıLmAz__
08 Haziran 2011, 09:41
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE GÜNDEME GELDİ İSE ÖZÜR:
BAŞLIKTA "Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı - 28-03-2005, 22:47" YAZIYOR. BU MOTOR 2008' DE ÜLKEMİZE GELMEDİ Mİ? HATA SİSTEM SAATİ İLE Mİ İLGİLİ YOKSA?
dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
HiAxiSheytan
08 Haziran 2011, 10:17
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 ----------
Tamamdır yolluyorum en iyisi oyle olacak :) Şile Ağva tarafında mutlaka katılmak istiyorum çünkü:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
Bu sefer bende geliyorum görüşmek dileğiyle.. :)
Tamamdır bende numaramı sana gönderdim Cuma günü görüşmek üzere.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 ----------
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanırsın inş... Facebooktaki grubumuza da bekliyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------
ya arkadaşlar şu plaka nasıl iptal edebilirim yaa:/ eden varsa bi el atın bana yaa:D:D allah için
Konu üstünde çalışmalarımız var... En kısa sürede sonuçlandırıp buradan sana da bilgi veririz.
motutku
08 Haziran 2011, 10:19
dostum birinci sayfayı okusaydın anlardın,adamlar o tarihlerde bu motoru Türkiyeye ve biçok ülkeye göndermiyolardı,tarihte bi problem yok
Birinci sayfayı okudum ve anladım dostum. Sağol...
overcloud
08 Haziran 2011, 11:16
Konu üstünde çalışmalarımız var... En kısa sürede sonuçlandırıp buradan sana da bilgi veririz.
Nasıl bir çalışma var yahu :) 60'lı sayfalarda kawasaki forumlarından yapılan bir sürü alıntı var kuyruk iptaliyle ilgili :cat:
Katlanabilir plakalık yapıyorsanız o ayrı tabi :P
Buyrun kuyruk kesmeden plakalık iptali, defalarca paylaşıldı burda. Soran arkadaşlar üşenmeyip arka sayfalarada bakınız :P
http://www.kawiforums.com/ninja-250r/121552-targa-no-cut-fender-eliminator-diy.html
Ninja için yapılan diğer modlar ve benzin deposundan gelen sesi kesmek için yapılan mod. -kawa forumlarından alıntı-
http://www.kawiforums.com/ninja-250r/108573-2008-ninja-250-mod-diy-faq.html
Spor touring ön cam:
http://www.sport-touring.net/forums/index.php?topic=37060.0
http://www.kawiforums.com/ninja-250r/133159-ninja-250r-new-sport-touring-windshield-zero-gravity-pics.html
Yan çantalar:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/89064-ninja-250r-nasil-spor-touring-yapilir.html
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO