Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
tutku1982
27 Nisan 2011, 01:50
http://img31.imageshack.us/img31/1166/21629510150161954584550.jpg (http://img31.imageshack.us/i/21629510150161954584550.jpg/)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
Motorun üzerindeyken motor bana küçük gelir mi veya komik dururmuyum ?acaba arkadaşlar istanbul motordan almayı planlıyorum uzak bana gitmeden bi bilgim olmalı en azından,
1.82 80 Kilo Vucut calısıyorum gobek yok
dosttum boyum1.75cm 70kg biraz kilolu olsam motorun üstünde panda gibi olurum umarım yardımcı olmuşumdur kıyaslamayı kendin yap saygılar
HiAxiSheytan
27 Nisan 2011, 10:10
Motorun üzerindeyken motor bana küçük gelir mi veya komik dururmuyum ?acaba arkadaşlar istanbul motordan almayı planlıyorum uzak bana gitmeden bi bilgim olmalı en azından,
1.82 80 Kilo Vucut calısıyorum gobek yok
1,86 boy 85 kilo bence normal altında o kadar da küçük kalmıyor yeterki ninja olsun:P:P:P:P:P
http://img35.imageshack.us/img35/9045/21893610150181301658254.jpg (http://img35.imageshack.us/i/21893610150181301658254.jpg/)
http://img808.imageshack.us/img808/6185/20498910150181292573254.jpg (http://img808.imageshack.us/i/20498910150181292573254.jpg/)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------
Selam Ninjalar
İstanbul'un Arka Bahçesi Çatalca...
Çatalca ve çevresininde bol yeşil bitki örtüsü içinde ninjalarımızı kamufle edeceğimiz:) İnceğiz mağaralarında keşfe çıkıp, nehir kenarında mangal keyfini çıkaracağımız bir hafta sonu yaklaşıyor... İpinizi, topunuzu almayı unutmayın:)
Tarih:01.05.2011 Pazar Saat 12:00
Buluşma noktaları,
Anadolu yakasından gelecek arkaşlar Boğaz Köprüsüne gelmeden yaklaşık 500m önce sağ tarafta geniş emniyet şeridinin olduğu yer ( anlatım bu kadar :D ) Saat 11:00-11:15... 11:15 te teker döner...
Avrupa yakası buluşma noktası, İncirli Starbucks Saat 11:30-12:00... 12:00 da anadolu yakasından gelen arkadaşlarla birlikte çatalcaya doğru teker döner...
Kawasaki Ninja 250R - İstanbul
Tüm ninjaları aramızda görmek istiyoruz herkes davetlidir.
Draco
27 Nisan 2011, 19:56
http://img31.imageshack.us/img31/1166/21629510150161954584550.jpg (http://img31.imageshack.us/i/21629510150161954584550.jpg/)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
dosttum boyum1.75cm 70kg biraz kilolu olsam motorun üstünde panda gibi olurum umarım yardımcı olmuşumdur kıyaslamayı kendin yap saygılar
bu boya bu kiloya motorun üstünde panda gibi olursun :queen::queen::queen:
Alla Allah arkadaşlar panda gibi durucaksam gene 10 bin tl sınırında ne önerirsiniz ss modelinde ? sıfır olarak sırıtmayacağım bi motor?
Bir an önce karar verip ninjacı olmasamda artık gezilere katılmak istiyorum teşekkürler yorumlarınız için....
cakalaz
27 Nisan 2011, 20:12
beyaz ninjayı gercekten beğeniyorum;
tebrikler kawasaki :cherry:
tutku1982
27 Nisan 2011, 21:33
Alla Allah arkadaşlar panda gibi durucaksam gene 10 bin tl sınırında ne önerirsiniz ss modelinde ? sıfır olarak sırıtmayacağım bi motor?
Bir an önce karar verip ninjacı olmasamda artık gezilere katılmak istiyorum teşekkürler yorumlarınız için....
dha önce kullandıgın motorları bildirirsen yardımcı olurum tercih edecegin motorları saygılar
Draco
27 Nisan 2011, 22:05
dha önce kullandıgın motorları bildirirsen yardımcı olurum tercih edecegin motorları saygılar
Daha önceden motorum olmadı hocam maddi sıkıntılardan dolayı ilk ve son motor alışım olucak sıfır alıcam bu yüzdende çok tartıp biçiyorum kafamda ....
tutku1982
27 Nisan 2011, 22:36
Daha önceden motorum olmadı hocam maddi sıkıntılardan dolayı ilk ve son motor alışım olucak sıfır alıcam bu yüzdende çok tartıp biçiyorum kafamda ....
o zaman hiç sıfır motora bulaşma başlangıc olarak ikinci el ybr125 yada cbf150 al derim yaklaşık 1 yıl kullan sonra almak istedigin motora karar verirsin umarım yardımcı olmuşumdur saygılar
Draco
27 Nisan 2011, 23:03
o zaman hiç sıfır motora bulaşma başlangıc olarak ikinci el ybr125 yada cbf150 al derim yaklaşık 1 yıl kullan sonra almak istedigin motora karar verirsin umarım yardımcı olmuşumdur saygılar
Yorumunuz için teşekkürler fakat 2012 yazına kadar kullanacağım için zaten 1 sene vaktim var sonrasında yurt dışına çıkıcam almışken iyi bişey alıp bineyim diyorum dediğim gibi 1.82 boy Çok kalıplı değilim ama kalıp var bende , üzerinde panda gibi görünmeyeceğim hangi motor alabilirim, mayıs sonu gibi alacağım..1 ayım var
Ben çok araştırdım seçeneklerim;
Yamaha yzf r125 + akarpovic + xenon + koruma takozu
S&t KAnuni Gt250r + xenon + koruma takozu
Kawasaki Ninja 250r + xenon + koruma takozu + ilerde egzos :)
Honda Cbr 250r + xenon + koruma takozu
Boy:189 Kilo:87 motor üzerinde hiçte kötü durmuyorum. Bilmem anlatabildim mi :)
Ben hiç kullanmadım bilmiom :)
Draco
27 Nisan 2011, 23:21
Boy:189 Kilo:87 motor üzerinde hiçte kötü durmuyorum. Bilmem anlatabildim mi :)
Peki bunların hangisi daha kalıplı?Ona göre alıcam artık ,
Kawasaki Ninja 250r + xenon + koruma takozu + ilerde egzos
(S&t KAnuni Gt250r eledim dandik çok sorun çıkaran bir motor olduğu için)
forewer
28 Nisan 2011, 00:31
En kalıplısı Kawasaki, en sportif güzel görüneni Yamaha.
tutku1982
28 Nisan 2011, 03:05
Yorumunuz için teşekkürler fakat 2012 yazına kadar kullanacağım için zaten 1 sene vaktim var sonrasında yurt dışına çıkıcam almışken iyi bişey alıp bineyim diyorum dediğim gibi 1.82 boy Çok kalıplı değilim ama kalıp var bende , üzerinde panda gibi görünmeyeceğim hangi motor alabilirim, mayıs sonu gibi alacağım..1 ayım var
S&t KAnuni Gt250r + xenon + koruma takozu
Kawasaki Ninja 250r + xenon + koruma takozu + ilerde egzos :)
en kalıplısı gt250r zaten bir yıl kullancakmışın ikinci el fiatlarıda cok iyi hevesini alırsın motordan...ninja 11tl bayılcaksın sonucta tecrübede yok illaki yan yatırcan sonra dünyanın parası grenajları en güzeli S&T kardeşler :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
En kalıplısı Kawasaki, en sportif güzel görüneni Yamaha.
aslında en kalıplısı ZZR250 nerdeyseZZR1400 cok yakın:queen:cok yakında ankarada olabilirim rahatsız eden egsozunu merak ettim:cat:
syclla
28 Nisan 2011, 03:11
ya be bugün siyah ninha gördüm 08 model sanki daha önce gördüklerime benzemiyodu ya bi an gözüme küçük cbr den biraz daha büyük bişey gibi geldi .fuarda bindiğimde gayet güzel gelmişti çokda araştırma yaptım. ama bir anda gözüme küçük gelince soğudum biraz .bi yardım etseniz büyüklüğü hakkında 600 cc lik motosikletlerle yanyana fotorafları varmı ben bulamadım bi koyabilirmisiniz rica etsem
tutku1982
28 Nisan 2011, 03:19
ya be bugün siyah ninha gördüm 08 model sanki daha önce gördüklerime benzemiyodu ya bi an gözüme küçük cbr den biraz daha büyük bişey gibi geldi .fuarda bindiğimde gayet güzel gelmişti çokda araştırma yaptım. ama bir anda gözüme küçük gelince soğudum biraz .bi yardım etseniz büyüklüğü hakkında 600 cc lik motosikletlerle yanyana fotorafları varmı ben bulamadım bi koyabilirmisiniz rica etsem
http://img35.imageshack.us/img35/4145/002qm.jpg (http://img35.imageshack.us/i/002qm.jpg/)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:17 ----------
http://img35.imageshack.us/img35/4145/002qm.jpg (http://img35.imageshack.us/i/002qm.jpg/)
yeterlimi dosttum:cat::cat::cat:
Ben hiç kullanmadım bilmiom :)
Nolmuş bende 660 xt kullanmadım :D
HiAxiSheytan
28 Nisan 2011, 09:14
Yamaha Yzf R 125 oturuş pozisyonu olarak 600 yakındır ama ivmelenmesi ve motor hacmi olarak sana bir süre kullandıktan sonra yetmeyecek ve keşke 250 cc bir motor alsaydım diyeceksin çevremizdeki eş dosttan rastladığımız bir durum.
Diğerleri ile kafanı bulandırma sen Ninja al kurtul. Eğer bir sene kullanıp satacaksan da sıfır alma ikinci el aksesuarlı bak. Kalıp vs... durumlarına da takılma yolda herkes zaten bu kaç cc ?? 600 lük mü diye ışıklarda park ettiğinde falan sana soracaklar geçen leventte ışıklarda duruyorum taksici yanaştı 600 lük mü diye sordu :queen::queen: yani kalıptır şuna buna fazla takılma abilerinden bir farkı yok...
Bende senin gibi motor arayışındayken Suzuki Burgman alayım dedim sonra Hyosung GT250R gördüm araştırdım okudum aklıma yatmadı sonra Ninjayı gördüm araştırdım okudum alan pişmanım dememiş kronik arızası olmayan sıkıntısız bir motor Allah nasip kısmet etti aldım kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum. Ama son karar tabiki senin
Draco
28 Nisan 2011, 10:01
Yamaha Yzf R 125 oturuş pozisyonu olarak 600 yakındır ama ivmelenmesi ve motor hacmi olarak sana bir süre kullandıktan sonra yetmeyecek ve keşke 250 cc bir motor alsaydım diyeceksin çevremizdeki eş dosttan rastladığımız bir durum.
Diğerleri ile kafanı bulandırma sen Ninja al kurtul. Eğer bir sene kullanıp satacaksan da sıfır alma ikinci el aksesuarlı bak. Kalıp vs... durumlarına da takılma yolda herkes zaten bu kaç cc ?? 600 lük mü diye ışıklarda park ettiğinde falan sana soracaklar geçen leventte ışıklarda duruyorum taksici yanaştı 600 lük mü diye sordu :queen::queen: yani kalıptır şuna buna fazla takılma abilerinden bir farkı yok...
Bende senin gibi motor arayışındayken Suzuki Burgman alayım dedim sonra Hyosung GT250R gördüm araştırdım okudum aklıma yatmadı sonra Ninjayı gördüm araştırdım okudum alan pişmanım dememiş kronik arızası olmayan sıkıntısız bir motor Allah nasip kısmet etti aldım kullanıyorum ve iyiki almışım diyorum. Ama son karar tabiki senin
Teşekkürler şuan cbr'yide eledim ya yamaha yada kawasaki alıcam bakalım, zaten bizim bölgede kullanıcam trafiğe çıkmıcam ivmelenme felan önemli değil....
Fakat Beyaz Ninja üzerinde biri otururken ki bir fotoğrafını görmem lazım bayiye gitmeden bilen varsa paylaşırsa sevinirim....
Yamaha şu fotoğrafı gördükten sonra aklıma iyice yatmaya başladı ama bakalım...
http://img198.imageshack.us/img198/9297/foto197n.jpg
HiAxiSheytan
28 Nisan 2011, 10:14
Teşekkürler şuan cbr'yide eledim ya yamaha yada kawasaki alıcam bakalım, zaten bizim bölgede kullanıcam trafiğe çıkmıcam ivmelenme felan önemli değil....
Fakat Beyaz Ninja üzerinde biri otururken ki bir fotoğrafını görmem lazım bayiye gitmeden bilen varsa paylaşırsa sevinirim....
Yamaha şu fotoğrafı gördükten sonra aklıma iyice yatmaya başladı ama bakalım...
http://img198.imageshack.us/img198/9297/foto197n.jpg
Ne kadar kendi bölgende kullanacaksın ?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
dur bakalım bizim grupta bir beyaz var sahibi üstündeyken bir resim bulursam yükleyeyim azcık bekle bakalım
Draco
28 Nisan 2011, 11:14
Ne kadar kendi bölgende kullanacaksın ?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
dur bakalım bizim grupta bir beyaz var sahibi üstündeyken bir resim bulursam yükleyeyim azcık bekle bakalım
Yani Ana yollara çıkmayacağım şöyle söyleyeyim, en fazla gidip geleceğim güzergah, kilyos-sarıyer -->Buralar belki istinye-bebek-ortaköy
Yani Ana yollara çıkmayacağım şöyle söyleyeyim, en fazla gidip geleceğim güzergah, kilyos-sarıyer -->Buralar belki istinye-bebek-ortaköy
Bu iş böyle başlıyo zaten sonra bir arkadaşın çağırıyor hadi gideyim sonra bir organizasyon falan sonra bir bakmışsın ki şehirler arası yollarda gidiyorsun...
syclla
28 Nisan 2011, 12:13
tutku1982 ya çok teşekkür ederim sana.büyük bi yük indi sanki sırtımdan:)çok rahatladım şu anda.tamam artık bu rahatlıkla yaza bi dene ninjam olcek inş.çok çok teşekküüüür ederiiiim:cat:
Draco
28 Nisan 2011, 12:27
Bu iş böyle başlıyo zaten sonra bir arkadaşın çağırıyor hadi gideyim sonra bir organizasyon falan sonra bir bakmışsın ki şehirler arası yollarda gidiyorsun...
Hocam yaş küçük benim olmaz herhalde öyle :P acaba kawasaki ile yzf boyut karşılaştırmam için yanyana fotoğraf var mı sizin gruptan biri üstündeyken veya normal ?
Hocam yaş küçük benim olmaz herhalde öyle :P acaba kawasaki ile yzf boyut karşılaştırmam için yanyana fotoğraf var mı sizin gruptan biri üstündeyken veya normal ?
Benim yok ama belki başka arkadaşlarda vardır :)
EruKING
28 Nisan 2011, 13:47
Bende bişiler yazamadan edemiycem:)
Arkadaşım biz burdan yardımcı olmaya çalışırız ama son karar senin. Bence en iyisi gidip iki motoruda bayilerde gör.
R125 geçen sene 10700TL idi şuan 8.400TL sanırım. Aslında bir sezon alınıp binilecek bir motor en azından ss kullanmanın zevkini yaşarsın. Boy olarak zaten sıkıntıya girmezsin selesi 82cm di sanırım. Fakat 125 cc ne kadar tatmin olursun bilemem. Ama yinede görüntüsünden dolayı alınabilecek bir motor.
Benim R125 almamamdaki sebep ninjadan 300 400 lira daha pahalı ve selesinin yüksek olmasıydı. Bu gitmez kaldırıp patlatırım bunu diyordum:) Ama şuan 8400 olmasından dolayı alınabilir bir motor, hevesini giderirsin hemde...
Ninja ya gelince. Biz zaten ninja grubuyuz :) Bunu bir kullanıcı olarak biraz daha övebilirim:) Ninja r125 e göre Biraz daha alçaktır sele ve boyut olarak ama 250cc, orta sınıf bir arabanın ulaşabileceği hızlara bununla ulaşırsın. Onun dışında oturuş ppozisyonu daha rahattır. Aslında ss yi andıran bir motor ama yarı ss yarı touring karışımı birşey. Rahat edebileceğini ve tatmin olacağını düşünüyorum.
Hyo ya gelince, motor hakkında çok fazla olumsuz söylentiler var. Kullanmadığımdan bilmiyorum açıkcası. Grubumuzda bir tane var ama şahsen sıkıntı yaşadığını görmedim.
RS125 i de tavsiye edebilirim. Ama italyanlar pek tutulmadı burda, onunla ninjanın hızına 125cc olmasına rağmen ulaşabilirsin. Fakat motorun sıfırı geçen seneden beri gelmiyor. İkinci el anca...
Cbr 250 - 125, arkadaşlarada söyledim. Aslında VFR1200 ün kardeşini yapmışlar. Ama bazı yerleri çok özenli olurken bazı yerleri çok sıradan geçilmiş. Örneğin egzoz ve ön cam çok kötü duruyor. Yeni bir motor daha kronik bir hastalığı var mı yok mu bilen yok. Bence buna girme şimdilik...
Bu senin baktığın ve benim saydığım ilk başlayanların listesinde olan motorlar.
Herkesin ilk göz ağrısının R125 olduğunu ve daha sonra ninja olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak R125 i görüntü olarak tatmin olmak için alabilirsin. Ninjayıda biraz daha güçlü olduğundan tercih edebilirsin. Ama Ne olursa olsun. Bu iki motor arasında seçim yapmanı tavsiye ederim...
overcloud
28 Nisan 2011, 16:39
yzf125r'in üzerine oturduktan sonra buyuk ihtimalle o motordan vazgeçeceksin. motoru kullanabilmek için göğüsünü tamamen depoya yaslaman lazım.
bir süre sonra kol ve el bileklerin ağrımaya başlayacak. rahat bir sürüş yapamama olasılığın çok yuksek. bence o para 125'liğe verilmez. yani gider ikinci el tertemiz bir ninja alınır o paraya.
yzf125r ile ancak rampalarda kamyonlarla yarışabilirsin ve kamyonların kazanma olasılığı çok yuksek olacaktır. sürüş güvenliğin için en azından seni sıkıştıran araçlardan rahatça uzaklaşabileceğin güçte bir motor almanı tavsiye ederim. (bu ninja'da olabilir, gt250'de olabilir, cbr250r'da olabilir)
ehliyetin var mı bilmiyorum ama motosiklet sürüş dersi veren bir kursa yazıl, onların motorlarıyla biraz pratik yap sonrada sürüşünü iyice ilerletmek için vespa acedemy(bildiğim kadarıyla ehliyet veriyorlar) yada honda sürüş seminerlerine katılıp ninja'ni al.
cbr125 ile yaklaşık 3bin km uzun yol yapmış biri olarak sana verebileceğim tavsiyeler bunlardır :cat:
hoş şöyle birşeyde var, tabi bu tamamen benim kişisel gözlemim;
direkt olarak 250cc motor ile başlayan bir çok arkadaş 250cc'nin yetersiz olduğundan bahsediyor. bunun aksine 125'likten 250'lik motora geçenlerin bir çoğu ise 250cc'lik bir motorun hem şehir içinde hemde uzun yolda gayet yeterli olduğunu düşünüyorlar. bende bu ikinci gruba dahilim.
112233
28 Nisan 2011, 16:43
bende var nınja okadar kotukı zmoto kartal servıs burak usta hele rezılettıler motorumu sırf bu yuzden honda vs alıcam kadıkoyde 8 tane servısı var hondanın kawasakının 1 tane kartalda var
ninja.mmt
28 Nisan 2011, 17:12
bende var nınja okadar kotukı zmoto kartal servıs burak usta hele rezılettıler motorumu sırf bu yuzden honda vs alıcam kadıkoyde 8 tane servısı var hondanın kawasakının 1 tane kartalda var
Dostum nasıl sıkıntıların var? kadıkoyde aynı yerde 2 tane kawasaki yetkili bayisi var zmoto ve istanbulmotor sen farklı kadıkoyden mi bahsediyorsun?
Draco
28 Nisan 2011, 17:57
Yamaha alıcam sanırım sesi çok cılız diyorlar hangi egzos işimi görür fiyat konusundada üzmeyecek?
2-4 Silindir gibi ses çıkarırmışçasına gibi bir egzos lazım R125'e ve kask olarak beyaz siyah camlı havalandırması iyi olan kask ne önerirsiniz , fiyat önemli değil kaskta ama çokta uçuk olmasın...
Herşeyi kafamda tasarladıktan oturttuktan sonra ve motorumu aldıktan sonra bana yakın olan gezilerinize katılmak istiyorum mümkünmüdür?
GP500-1st
28 Nisan 2011, 18:33
hoş şöyle birşeyde var, tabi bu tamamen benim kişisel gözlemim;
direkt olarak 250cc motor ile başlayan bir çok arkadaş 250cc'nin yetersiz olduğundan bahsediyor. bunun aksine 125'likten 250'lik motora geçenlerin bir çoğu ise 250cc'lik bir motorun hem şehir içinde hemde uzun yolda gayet yeterli olduğunu düşünüyorlar. bende bu ikinci gruba dahilim.
Çok güzel bi noktaya değinmişsin. Ninja 250 den önce 125 lik bir motor kullananlar 250 cc yi daha farkında ve keyfine vararak kullanma ayrıcalığını yaşıyolar. Tabi insana sahip olduğu herşey bi süre sonra yetersiz geliyor ama tecrübeyi kademeli olarak yükseltmek farkındalığı arttırıyor:cat:
ninja.mmt
28 Nisan 2011, 19:21
Yamaha alıcam sanırım sesi çok cılız diyorlar hangi egzos işimi görür fiyat konusundada üzmeyecek?
2-4 Silindir gibi ses çıkarırmışçasına gibi bir egzos lazım R125'e ve kask olarak beyaz siyah camlı havalandırması iyi olan kask ne önerirsiniz , fiyat önemli değil kaskta ama çokta uçuk olmasın...
Herşeyi kafamda tasarladıktan oturttuktan sonra ve motorumu aldıktan sonra bana yakın olan gezilerinize katılmak istiyorum mümkünmüdür?
Arkadaşım Yamaha düşünüyorsun şimdiden hayırlı olsun... Ama sorunu sordun cevabını vereyim aldığın motor tek silindir ve egsoz taktırmak istediğini söylüyorsun paranı çöpe atmak istiyorsan israf yapma git bir hayır işle derim çünkü 125 cc lik 15 beygirlik bi alete sen bırak egsoz takmayı yashinin fabrikasını taksan yine istediğin sesi elde edemezsin.
volkanix
28 Nisan 2011, 21:23
Katiliyorum ninja.mmt ye yani motor kucuk olsun ama gorunumu ve sesi buyuk olsun..oyle bir motor yok ve anlamsiz olur cunku guclu ses guclu motordan cikar ve guclu motor daha hizli gider,yoksa gitmeyen bir motor yeri gogu inletse ne yazar..ninja guzel bir tercih olabilir,her yonden..boyum 1.83 kilom 95 civari,motor kucuk durmuyor zaten dev gibi motoru ne yapacaksin baslangic olarak,hysong motorlar da iyi ama daha yatik yukarda bahsedildigi gibi,kaskta ilk once saglamlik ve guven sonra sessizlik ara derim,sessizlik onemli bence yoksa artik her kask havadar..umarim gonlundeki motoru bulursun.
orcax
28 Nisan 2011, 23:05
Arkadaslar hepinize selamlar bugun itibari ile bende ninja 250r sahibi oldum yarin motorumu alicam resimleri atarim eve getirince
Xallez
28 Nisan 2011, 23:12
Arkadaslar hepinize selamlar bugun itibari ile bende ninja 250r sahibi oldum yarin motorumu alicam resimleri atarim eve getirince
Hayırlı olsun güle güle kullanın:)
Draco
28 Nisan 2011, 23:15
Arkadaşım Yamaha düşünüyorsun şimdiden hayırlı olsun... Ama sorunu sordun cevabını vereyim aldığın motor tek silindir ve egsoz taktırmak istediğini söylüyorsun paranı çöpe atmak istiyorsan israf yapma git bir hayır işle derim çünkü 125 cc lik 15 beygirlik bi alete sen bırak egsoz takmayı yashinin fabrikasını taksan yine istediğin sesi elde edemezsin.
Hmm bakalım maddi durumuma göre ninja alabilirsem hangi egzosu önerirsiniz...
Ve ben araştırdım sanırım en yaygın, akrapovic, yoshimura , devil var bunların fiyatları nelerdir üç aşağı beş yukarı?
orcax
28 Nisan 2011, 23:17
Hayırlı olsun güle güle kullanın:)
Tesekkur ederim :)
HiAxiSheytan
28 Nisan 2011, 23:55
Dostum hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullan
Ve ben araştırdım sanırım en yaygın, akrapovic, yoshimura , devil var bunların fiyatları nelerdir üç aşağı beş yukarı?
Parana yazık etme bak bu kadar insan sana birşey öneriyor, önerileri dinle :bounce::bounce:
Ninjaya karar verirsen eğer akrapovic öneririm yoşhiye göre daha tok bir ses veriyor
Draco
29 Nisan 2011, 00:00
Dostum hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullan
Parana yazık etme bak bu kadar insan sana birşey öneriyor, önerileri dinle :bounce::bounce:
Ninjaya karar verirsen eğer akrapovic öneririm yoşhiye göre daha tok bir ses veriyor
Tamamdır hocam akrapovic'in fiyatı nedir ninja için olanın,
Birde yzf videolarına bakarken şunu gördüm hangi egzos bu :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=_NYVkUHFbhg&playnext=1&list=PLD256BB821751ED67
YAPAYÇİZGİ
29 Nisan 2011, 01:27
Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.Yeşil 2010 model 2000 km'de ninja sahibiyim gerçekten çok keyifli bir makina benim ilk motorum ve birkaç sorum olucak sizlere motorumu kaç km'de servise götürmem lazım ve nereyi tavsiye edersiniz avrupa yakasında birde yan grenaj koruma takozu nereden bulurum.Şimdiden Teşekkürler...
Xallez
29 Nisan 2011, 01:50
Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım.Yeşil 2010 model 2000 km'de ninja sahibiyim gerçekten çok keyifli bir makina benim ilk motorum ve birkaç sorum olucak sizlere motorumu kaç km'de servise götürmem lazım ve nereyi tavsiye edersiniz avrupa yakasında birde yan grenaj koruma takozu nereden bulurum.Şimdiden Teşekkürler...
hayırlı olsun :) motoru ne kadara aldınız acaba ?
YAPAYÇİZGİ
29 Nisan 2011, 02:10
hayırlı olsun :) motoru ne kadara aldınız acaba ?
Teşekkürler.9.000 tl verdim
orcax
29 Nisan 2011, 02:49
Teşekkürler.9.000 tl verdim
Hayirli olsun arkadasim
nazdorovya
29 Nisan 2011, 12:38
hayırlı olsun birader daytonadaki yeşil 2. el motorumu naldın
OguzhanCBR
29 Nisan 2011, 13:14
Ninjanın 2. el fiyatları neden düşmüyor yahu :)
HiAxiSheytan
29 Nisan 2011, 15:01
Merhaba;
Dostum hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin facebook taki ninja grubumuza bekleriz. Bu hafta sonu çatalca yapacağız.
Facebook grup adresi
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=199474079468
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------
Tamamdır hocam akrapovic'in fiyatı nedir ninja için olanın,
Birde yzf videolarına bakarken şunu gördüm hangi egzos bu :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=_NYVkUHFbhg&playnext=1&list=PLD256BB821751ED67
Biz anadolu yakasında Kadıköyde İstanbul motorda sorduk 800 TL demişlerdi. Sen o videodaki R125 dinledin. Bu hafta sonu senin için gruptaki beyaz ninjanın akrapovic egzosunun videosunu çekip buraya yükleyecem bir de yoşhi var onu da yükleriz karar verirsin
EruKING
29 Nisan 2011, 15:16
Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel sürüşler yaşaman dileğimle... Ne renk aldın :)
Merhaba;
Hayırlı olsun. Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim. Yeşil güzel bir renk, iç açıcı :) Güle güle kullanın...
Kenan abide sormuş ama bende sorayım. Daytonadakini mi aldınız ? 2000km de ise 5000 de ilk bakımın.
Draco, herşeyi hazır bekliyorsun. Tamam burası forum paylaşalım ama bir akrapoviç satan bir yeri arayıp sormak zor değil:) İstanbul motorla görüştük. 800 e vericekti bize. Peşin alımda tabi...
Draco
29 Nisan 2011, 17:31
[SIZE="4"]
Biz anadolu yakasında Kadıköyde İstanbul motorda sorduk 800 TL demişlerdi. Sen o videodaki R125 dinledin. Bu hafta sonu senin için gruptaki beyaz ninjanın akrapovic egzosunun videosunu çekip buraya yükleyecem bir de yoşhi var onu da yükleriz karar verirsin
Teşekkürler hocam birde fotoğraf çekerseniz beyaz ve yeşil kawasakide biri otururken tam ön ve yandan fotoğraf çekerseniz sevinirim 1.82 boyunda biri olursa....
Tamamdır o zaman akrapovic benim bütçeme uyar, xenon ve takoz kaç lira tutar..?
Draco, herşeyi hazır bekliyorsun. Tamam burası forum paylaşalım ama bir akrapoviç satan bir yeri arayıp sormak zor değil:) İstanbul motorla görüştük. 800 e vericekti bize. Peşin alımda tabi...
Baktım ben 1.300 tl'ye gördüm acaba orası kazıkmı diye sorarım dedim :) Bütçeme uygun..
tutku1982
29 Nisan 2011, 22:25
Merhaba;
hayırlı olsun öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim.2000km olduguna göre bi sonraki bakım 5000km de vallah dosttum tavsiye edebilcegim yetkili servis yok hepsi kazıkcı...benim motor garanti kapsamında olmasa asla getirmem bakımlarını kendim yaparım...avruba yakasında 5000km bakımına sefaköy beşyolda beşir ustaya getirmiştim ben teli 05424247889 saygılar
pulse8
29 Nisan 2011, 22:31
selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyim :) rodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim.. :wiinkk:
tutku1982
29 Nisan 2011, 22:34
selam bende artık bi kawasaki kullanıcısıyım. 2011 model beyaz aldım .henüz 264 km deyim :) rodajdan dolayı 800 km ye kdr 4.000 deviri gecemiyorum , o da saatte 58-59 km ye denk geliyo. neyse bu sayede motorumu tanımış oluyorum, çünkü bu işte çok yeniyim , önereceğiniz bişeyler varsa seve seve dinlerim.. :wiinkk:
hayırlı olsun kazasız belasız dileklerimle rodajda 4000bin 6000bin arasında olabilir cokta 4000binde kullanma motoru sagır alıştırırsın.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO