Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
forevermore
20 Ekim 2010, 14:20
http://img801.imageshack.us/img801/8152/dscf0250.mp4
orijinal eksoz sesi
orijinal eksoz sesi
kadranın ışıkları gece çok hoş gözüküyomuş ya:)
forevermore
20 Ekim 2010, 15:23
Evet gece oldukça hoş. O konuda ben de aynı düşünüyorum. Sadece gündüz biraz daha modern olabilirdi görüntüsü ama olsun. Zaten far ve gösterge ışıkları sürekli açık olduğu için fena durmuyor direkt güneş vurmadığı durumlarda...
orijinal eksoz sesi
abi bir gariplik var sanki eksantirikten ses geliyormu ne?
ninjet
20 Ekim 2010, 16:13
Arkadaşlar motorumu büyükmek için satıyorum. İsteyen olursa ilan bilgilerini veriyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-cok-temiz-2-sahibinden-siyah-ninja-33286320/detay
volkanix
20 Ekim 2010, 16:50
Arkadaşlar motorumu büyükmek için satıyorum. İsteyen olursa ilan bilgilerini veriyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-cok-temiz-2-sahibinden-siyah-ninja-33286320/detay
hayırlı olsun
umarım büyük motorunuz da hayırlı olur
ne zaman bir ninja satılık ilanı görsem içim buruk oluyor nedense
bu temizliklteki motor için çok uygun fiyat
ninjet
20 Ekim 2010, 16:54
hayırlı olsun
umarım büyük motorunuz da hayırlı olur
ne zaman bir ninja satılık ilanı görsem içim buruk oluyor nedense
benimde ilk göz ağrımın ilanını gördükçe içim gidiyor ama yapıcak bişey yok =) çok saol...
bu temizliklteki motor için çok uygun fiyat
:cat:
Raikkonen666
20 Ekim 2010, 17:04
overcloud hayırlı olsun :) umarım bende motor alınca sizinle beraber buralarda yorumlara daha fazla katkıda bulunacağım :)
casillas00
20 Ekim 2010, 21:01
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
İlk'lerden ayrılmak çok zor :)
mertyasartav
20 Ekim 2010, 22:44
Hem ninja almak istiyorum hemde cıbırıma kıyamıyorum satcam ulan dıyorum evde yanına inince vazgeciyorum.
ben de senin gibi diyordum, bir abi yanıma yaklaştı ve dedi ki ilk teklifi verene ver üçün beşin hesabı yapılmaz, motora gönül koyarsan yenisi sevmez seni.
o an direk sattım.
tutku1982
20 Ekim 2010, 22:51
arkadaş 1.vites redline 2.vitese atmayı cok seviyordu...ama böle bişey varsada 15 yıllık tecrübesine bırakıyorum....
forevermore
20 Ekim 2010, 23:00
arkadaş 1.vites redline 2.vitese atmayı cok seviyordu...ama böle bişey varsada 15 yıllık tecrübesine bırakıyorum....
gerekli cevabı ben sana vermiştim ama nedense halen uzatıyorsun arkadaşım. Rodajda bir motosiklette kaç kere bunu yapmış olabilirim sence? Birkaç kere yaptığım denemede ivmelenmenin çok güzel olduğundan söz ettim. Her yeni motor alan insan bir iki kere de olsa motorun llimitlerine bakar. Motorumu normalde çok sakin kullanıyorum, ve rodaj işlemine de itina ile uyuyorum. Lütfen artık uzatma bu muhabbeti.
Bu arada bir sorun yok motorda ;) ses oldukça değişmiş videoyu yükleyince. Bendeki hali 40mbdı. Anlamadım :/
mertyasartav
20 Ekim 2010, 23:36
gerekli cevabı ben sana vermiştim ama nedense halen uzatıyorsun arkadaşım. Rodajda bir motosiklette kaç kere bunu yapmış olabilirim sence? Birkaç kere yaptığım denemede ivmelenmenin çok güzel olduğundan söz ettim. Her yeni motor alan insan bir iki kere de olsa motorun llimitlerine bakar. Motorumu normalde çok sakin kullanıyorum, ve rodaj işlemine de itina ile uyuyorum. Lütfen artık uzatma bu muhabbeti.
Bu arada bir sorun yok motorda ;) ses oldukça değişmiş videoyu yükleyince. Bendeki hali 40mbdı. Anlamadım :/
insanlar da bunu denememesi için uyarılar bunlar.
sonuçta doğru olmayan birşeyi yazmışsın ve hala yaptığım şeyin farkındayım diyorsun.
motora hasar verir diye yapılan bir uyarıdan rahatsız olan birisine daha fazla uyarı yapmamak gerekli doğrusu.
Raikkonen666
20 Ekim 2010, 23:38
Dostum seninde hyosung gt 250r ın olsaydı sende çok kolay vazgeçebilirdin bence eheh :)
forevermore
20 Ekim 2010, 23:51
insanlar da bunu denememesi için uyarılar bunlar.
sonuçta doğru olmayan birşeyi yazmışsın ve hala yaptığım şeyin farkındayım diyorsun.
motora hasar verir diye yapılan bir uyarıdan rahatsız olan birisine daha fazla uyarı yapmamak gerekli doğrusu.
Dostum annlatamıyorum sanırım. Redline SOKMADIMMMMM.... redline sokmadan hemen önce atılan bir vitesti bu. Yani 11-11.500 civarı Ve topu topu 2 kere ancak yapıldı. İsteyen yapmamakta özgürdür. Ha sen de bunu hiç denemedi isen, asla yüksek viteste veya düşük viteste motorunu 10bin rpm üstü kullanmıyorsan, sana da saygım sonsuz... Herkes özgür dediğim gibi.
Ancak, supersport bir motosikleti ben asla red line yaklaştırmadım diyen varsa da İNANMAM... Ama eminim ki hepinizden çok daha sakin sürüşü seven birisiyim. tanımadan etmeden ve görmeden yargılamayalım arkadaşlar.
casillas00
21 Ekim 2010, 01:20
ben de senin gibi diyordum, bir abi yanıma yaklaştı ve dedi ki ilk teklifi verene ver üçün beşin hesabı yapılmaz, motora gönül koyarsan yenisi sevmez seni.
o an direk sattım.
Hayırlısı diyelim :rendeer:
Dostum annlatamıyorum sanırım. Redline SOKMADIMMMMM.... redline sokmadan hemen önce atılan bir vitesti bu. Yani 11-11.500 civarı Ve topu topu 2 kere ancak yapıldı. İsteyen yapmamakta özgürdür. Ha sen de bunu hiç denemedi isen, asla yüksek viteste veya düşük viteste motorunu 10bin rpm üstü kullanmıyorsan, sana da saygım sonsuz... Herkes özgür dediğim gibi.
Ancak, supersport bir motosikleti ben asla red line yaklaştırmadım diyen varsa da İNANMAM... Ama eminim ki hepinizden çok daha sakin sürüşü seven birisiyim. tanımadan etmeden ve görmeden yargılamayalım arkadaşlar.
Aynen SS makinaya binipte Redline görmedim diyen adamla muhabbet bile edilmez çok büyük yalancıdır.
motorun üstüne yatıp giderken Redline mi bakıyor insan ya.:queen:
osmaniyeli
21 Ekim 2010, 01:36
redline a sokulmaz diye bir şey yok. redline ın bir manası redlineda vites atarsan hızlanamazsın anlamındadır. 1.vitesten 2 ye vites atarken drag anında redlinea getirip elini gazdan çekmeden vites atarsın. ama 3 ten 4 e atarken bu kadar sündürmek dragı kaybetmeye neden olabilir. motor çok vakit kaybeder redlineda yavaş devirlendiği için.
bozulacak diye bir şey yok. motoru 3000 devirle kullanırsan az eskir. 5 devirde kullanırsan az daha fazla eskir. şimdi motor eskiyecek diye kullanmayalım mı. pes diyorum
motorum 35 bin de bunun en az 3000 km si redline ın içinde geçmiştir. hala da redline ı severim
redline ı sevelim sevilelim:P
yoksa üretici redline ı iptal ederdi bozulup başıma bela olmasın diye
casillas00
21 Ekim 2010, 01:39
redline a sokulmaz diye bir şey yok. redline ın bir manası redlineda vites atarsan hızlanamazsın anlamındadır. 1.vitesten 2 ye vites atarken drag anında redlinea getirip elini gazdan çekmeden vites atarsın. ama 3 ten 4 e atarken bu kadar sündürmek dragı kaybetmeye neden olabilir. motor çok vakit kaybeder redlineda yavaş devirlendiği için.
bozulacak diye bir şey yok. motoru 3000 devirle kullanırsan az eskir. 5 devirde kullanırsan az daha fazla eskir. şimdi motor eskiyecek diye kullanmayalım mı. pes diyorum
motorum 35 bin de bunun en az 3000 km si redline ın içinde geçmiştir. hala da redline ı severim
redline ı sevelim sevilelim:P
yoksa üretici redline ı iptal ederdi bozulup başıma bela olmasın diye
İşte beklenen adam,
İşte beklenen açıklama.
Nokta.
abi şaka yaptık sizde hemen gerçek anladınız. eksantirik zincirinden gelen sesi ancak rolanta da duyabilirsiniz. redline devrine soksanız bile motor hemen bitmez bu kadar korkmayın ninja 250 r larda 15 bin devir aralıgı vardır. 14500 e kadar da motor çıkabiliyor. fakat 12 bin devir aralıgına kadar rahatlıkla kullanılabilir yani kırmızı çizgiye gelmeden istedigin kadar kullan birşey olmaz
motor çift silindir oldugu için her piston bu deviri öleşiyorlar 6 bin biri 6 bin diger piston çalışıyor. tek pistonlu motorlara göre ömrü uzun olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
ufak bir şaka yaptık hemen satmaya kalk mışsın dostum vazgeç motorun tıkır tıkır çalışıyor.
arda.kocamn
21 Ekim 2010, 12:12
teşekkürler..
overcloud
21 Ekim 2010, 12:35
abi şaka yaptık sizde hemen gerçek anladınız. eksantirik zincirinden gelen sesi ancak rolanta da duyabilirsiniz. redline devrine soksanız bile motor hemen bitmez bu kadar korkmayın ninja 250 r larda 15 bin devir aralıgı vardır. 14500 e kadar da motor çıkabiliyor. fakat 12 bin devir aralıgına kadar rahatlıkla kullanılabilir yani kırmızı çizgiye gelmeden istedigin kadar kullan birşey olmaz
motor çift silindir oldugu için her piston bu deviri öleşiyorlar 6 bin biri 6 bin diger piston çalışıyor. tek pistonlu motorlara göre ömrü uzun olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------
ufak bir şaka yaptık hemen satmaya kalk mışsın dostum vazgeç motorun tıkır tıkır çalışıyor.
bak yaa o satacaktı 0 motorunu ben alacaktım :queen: niye şimdi böyle yaptın :P
mertyasartav
21 Ekim 2010, 21:15
arkadaşlar, çalınan kaskımdan sonra ne alacağım konusunda çok kararsız kaldım.
LAZER VERTIGO, NOLAN N62, AGV K-3, SCORPION EXO 750 bu fiyat aralığında ne alacağımı bilemedim.
sizlerde neler var?
LAZER VERTIGO, NOLAN N62, AGV K-3, SCORPION EXO 750 bu fiyat aralığında ne alacağımı bilemedim.
sizlerde neler var?
Shoei XR-800 var bende
mertyasartav
21 Ekim 2010, 21:34
Shoei XR-800 var bende
shoei nin xr-800 adlı modelini satışta hiçbir yerde bulamadım :S:silent:
tutku1982
21 Ekim 2010, 22:36
xr1000 shoei
casillas00
21 Ekim 2010, 22:40
sizlerde neler var?
Xr-1000 derim vertigo yu kullandım biraz büyk geliyordu bana yuksek hızlarda sallıyordu bıraz N62de aynı kalitede bi kask Scorpıon'larda iyi hoş kask ama çok agır ya 4 kasktan K-3 daha iyi gibi ama mütcen varsa xr1000lerde indirim var bu aralar
tutku1982
21 Ekim 2010, 22:45
Xr-1000 derim vertigo yu kullandım biraz büyk geliyordu bana yuksek hızlarda sallıyordu bıraz N62de aynı kalitede bi kask Scorpıon'larda iyi hoş kask ama çok agır ya 4 kasktan K-3 daha iyi gibi ama mütcen varsa xr1000lerde indirim var bu aralar
aynen xr1000 ANES MOTOR beşiktas sub...02122162016....499tl kredi kartına 8 taksıt daha ne olsun:queen:
casillas00
21 Ekim 2010, 23:14
aynen xr1000 ANES MOTOR beşiktas sub...02122162016....499tl kredi kartına 8 taksıt daha ne olsun:queen:
Bak 1.5 ay önce peşin fiyattı bu.Ben x8 taksitle 640'a almıştım tabi sadece XS var kafamın ufak olması işe yaradı :)
crypto
21 Ekim 2010, 23:14
'uvex gp carbon' fazla söze gerek yok:bounce:
tutku1982
21 Ekim 2010, 23:23
'uvex gp carbon' fazla söze gerek yok:bounce:
6 ay sonunda 2620 km :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
crypto
22 Ekim 2010, 00:10
ne 6 sı daha 54 gün oldu. hem 2620 değil 2950 o :farao:
ne 6 sı daha 54 gün oldu. hem 2620 değil 2950 o :farao:
Bende ilk 10 günde 965 km yol yapmıştım :)
500 liraya xr1000 veriyolar mı :S:S gecen ay 650 ye aldık. Ayrıca beden renk zar zor bulduk
mertyasartav
22 Ekim 2010, 11:19
ebayden agv s4 almaya karar verdim
bir de kırık debriyaj manetini alacağım, 10 dolar orda.
ufak tefek birşeyler isteyen var mı ebayden?
Hersekli
22 Ekim 2010, 11:58
şu cıbır'ı susturun :) mert sen de ucuz birşey al, ya çaldırıyon ya kırıyorsun zaten :)
Ninja konuşun burada :)
ShowDown
22 Ekim 2010, 12:22
ebayden agv s4 almaya karar verdim
bir de kırık debriyaj manetini alacağım, 10 dolar orda.
ufak tefek birşeyler isteyen var mı ebayden?
abi ben de s4 istiyorum da onlar gümrüğe takılmasın?
mertyasartav
22 Ekim 2010, 12:36
abi ben de s4 istiyorum da onlar gümrüğe takılmasın?
arkadaşım getirecek.
ama başka bir arkadaşım sürekli buradan alışveriş yapıyor takılmıyor diyor.
http://www.perfmoto.com/
overcloud
22 Ekim 2010, 15:42
arkadaşlar selam.
noterdeki işlemleri az önce bitti ve motoru aldım :) şu an iş yerimdeyim.
henüz 500m kullanabildim, motorun sesi çok guzel geliyor :) 7040km'de
bu arada bir şey dikkatimi çekti, arka jantın göbeğinde kocaman bir delik var ama bu delik sonradan açılmış gibi değil, fabrikasyon olduğu anlaşılıyor. bu deliğin kapalı olması gerekmez mi diye düşündüm.
sizin motorlarda arka jantın göbeğinde böyle bir delik var mı?
HiAxiSheytan
22 Ekim 2010, 15:51
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsın inş..
bu arada sen maltepede mi oturuyorsun ????
casillas00
22 Ekim 2010, 16:04
500 liraya xr1000 veriyolar mı :S:S gecen ay 650 ye aldık. Ayrıca beden renk zar zor bulduk
Aynen ya cok garip duygular içindeyim :P:P
şu cıbır'ı susturun :) mert sen de ucuz birşey al, ya çaldırıyon ya kırıyorsun zaten :)
Ninja konuşun burada :)
Bak gideriz gelmeyiz bidaaaa :mrgreen:
::miiz::::miiz::
volkanix
22 Ekim 2010, 16:26
@ overcloud
hayırlı olsun
keyifli sürüşler
tam olarak nerde olduğunu resimle gösterebilirseniz
benim motorda delik felan yok
overcloud
22 Ekim 2010, 17:14
teşekkürler arkadaşlar.
eve gidince bir fotoğrafını çekip buraya koyarım.
deliğin yerini tarif etmeye çalışacak olursam, arka tekerliğin göbeğinde, lastiğin arkasına geçip bakınca görünüyor.
forewer
22 Ekim 2010, 21:55
teşekkürler arkadaşlar.
eve gidince bir fotoğrafını çekip buraya koyarım.
deliğin yerini tarif etmeye çalışacak olursam, arka tekerliğin göbeğinde, lastiğin arkasına geçip bakınca görünüyor.
O delik normal kardeş jantın göbeğinde, sorun yok sıkma canını :mrgreen:
tutku1982
22 Ekim 2010, 22:24
arkadaşlar selam.
noterdeki işlemleri az önce bitti ve motoru aldım :) şu an iş yerimdeyim.
henüz 500m kullanabildim, motorun sesi çok guzel geliyor :) 7040km'de
bu arada bir şey dikkatimi çekti, arka jantın göbeğinde kocaman bir delik var ama bu delik sonradan açılmış gibi değil, fabrikasyon olduğu anlaşılıyor. bu deliğin kapalı olması gerekmez mi diye düşündüm.
sizin motorlarda arka jantın göbeğinde böyle bir delik var mı?
hayırlı olsun...kazasız belasız keyifli sürüşler...
overcloud
22 Ekim 2010, 22:55
arkadaşlar, selam :)
herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim.
az önce eve geldim ve yaklaşık 17km kullandım motoru.
kadıköy uğurlu motor'da alarm taktırmak için Ergün usta'nın hünerli ellerine motoru teslim etmiştim.
alarmı ve sireni selenin altında akünün yanına yerleştirdik. içim rahat :)
motorun garantiside geçen ay dolmuş. garanti olayıda 2 yıl ya da 10bin km şeklindeymiş.
motoru teslim aldığımda benzin lambası yanıyordu, benzin almadan önce yaklaşık 3km yol yaptım ayrıca Ergün usta'da motoru denemek için 15dk kullandı, eve dönerken moda rıhtımdaki PO'dan benzin aldım, depoyu fulledim ve 17lt'lik benzin aldı. (lamba yandığı anda kaç lt benzin kalıyor bilmiyorum, önceki sahibide kitapçığı sanırım atmış ya da bulamadığı için bana getiremedi)
eski motorum cbr125 ile karşılaştırmak gerekirse, aynı tarzda kullandığımda (7bin - 10bin devir aralığı) 3. ve 4. viteste çok rahat 110 - 120'e geliyor motor, bir ara sahil yolunda giderken göstergeye baktım ve ibrenin 120'de olduğunu görünce afalladım :) sürüşü çok rahat ve konforlu. yaptığı hızı hissettirmiyor. gaz kolu cbr125'e göre çok daha duyarlı, enjeksiyonlu olmasından olabilir diye düşündüm.
egzos sesi çok guzel, araçlar tarafından hemen farkediliyor (renkten mi, sesten mi, fardan mı henüz çözemedim :queen: ).
gece aydınlatmasıyla ilgili olarakta önceden sorular sormuştum, aydınlatması kesinlikle mükemmel, hyundai i30 marka binek aracımızdan farkı yok diyebilirim.
Ergün usta test sürüşü sonrası motorun ritmi çok iyi, gayet güzel çalışıyor sadece biraz sağır, uzun yola ihtiyacı var şeklinde bir yorum yaptı. bende kurban bayramında seyahate çıkmaya karar verdim :)
motoru almakla kesinlikle çok iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum, denge ve sürüş açısından cbr125'ten sonra fazla güçlük çekmediğimi söyleyebilirm :) sadece bacaklarımı depoya tam yapıştıramıyorum, dizlerim engel oluyor. ayaklıklara ayar yapılabilir mi servise sorucam.
casillas00
22 Ekim 2010, 23:09
arkadaşlar, selam :)
herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim.
az önce eve geldim ve yaklaşık 17km kullandım motoru.
kadıköy uğurlu motor'da alarm taktırmak için Ergün usta'nın hünerli ellerine motoru teslim etmiştim.
alarmı ve sireni selenin altında akünün yanına yerleştirdik. içim rahat :)
motorun garantiside geçen ay dolmuş. garanti olayıda 2 yıl ya da 10bin km şeklindeymiş.
motoru teslim aldığımda benzin lambası yanıyordu, benzin almadan önce yaklaşık 3km yol yaptım ayrıca Ergün usta'da motoru denemek için 15dk kullandı, eve dönerken moda rıhtımdaki PO'dan benzin aldım, depoyu fulledim ve 17lt'lik benzin aldı. (lamba yandığı anda kaç lt benzin kalıyor bilmiyorum, önceki sahibide kitapçığı sanırım atmış ya da bulamadığı için bana getiremedi)
eski motorum cbr125 ile karşılaştırmak gerekirse, aynı tarzda kullandığımda (7bin - 10bin devir aralığı) 3. ve 4. viteste çok rahat 110 - 120'e geliyor motor, bir ara sahil yolunda giderken göstergeye baktım ve ibrenin 120'de olduğunu görünce afalladım :) sürüşü çok rahat ve konforlu. yaptığı hızı hissettirmiyor. gaz kolu cbr125'e göre çok daha duyarlı, enjeksiyonlu olmasından olabilir diye düşündüm.
egzos sesi çok guzel, araçlar tarafından hemen farkediliyor (renkten mi, sesten mi, fardan mı henüz çözemedim :queen: ).
gece aydınlatmasıyla ilgili olarakta önceden sorular sormuştum, aydınlatması kesinlikle mükemmel, hyundai i30 marka binek aracımızdan farkı yok diyebilirim.
Ergün usta test sürüşü sonrası motorun ritmi çok iyi, gayet güzel çalışıyor sadece biraz sağır, uzun yola ihtiyacı var şeklinde bir yorum yaptı. bende kurban bayramında seyahate çıkmaya karar verdim :)
motoru almakla kesinlikle çok iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum, denge ve sürüş açısından cbr125'ten sonra fazla güçlük çekmediğimi söyleyebilirm :) sadece bacaklarımı depoya tam yapıştıramıyorum, dizlerim engel oluyor. ayaklıklara ayar yapılabilir mi servise sorucam.
uff böle ballı ballı anlatma :mrgreen::mrgreen:
Manşallah http://www.helloturkey.net/nazarlik.gif
cHreSs
22 Ekim 2010, 23:23
uff böle ballı ballı anlatma :mrgreen::mrgreen:
Manşallah http://www.helloturkey.net/nazarlik.gif
aşagı ınıp cbr ı tekmeleyesım geldı :queen: saka bı yana alsam mı bende :)
arabalara kendımı duyurcam dıye gaza çok yuklenıyorum. :):pr:
casillas00
22 Ekim 2010, 23:25
aşagı ınıp cbr ı tekmeleyesım geldı :queen: saka bı yana alsam mı bende :)
arabalara kendımı duyurcam dıye gaza çok yuklenıyorum. :):pr:
Yok canım o kadarda değil Cbr'ın yeri ayrı :)
Görmeyene yanaş aynasına tekme at :queen:
cHreSs
22 Ekim 2010, 23:27
Yok canım o kadarda değil Cbr'ın yeri ayrı :)
Görmeyene yanaş aynasına tekme at :queen:
saka saka zaten Cbr 4 uncu motosıkletım ama en degerlım :queen:
lastıgın altında kalmaya nıyetım yok :queen::rendeer:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO