Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
volkanix
29 Ağustos 2010, 20:16
bir de eklemek istediğim bir şey var
cahilliğimi bağışlayın ancak benim motorumun ibresi 200'ü gösteriyor en son
225'i göstermesi mümkün değil çünkü 225 gibi bir sayı yok
acaba 225 yapan arkadaşlar o hızı nasıl anlıyorlar ellerinde bu hızı ölçen bir cihaz mı var?
kawasaki ninja 250r gayet hızlıve atak bir motor
kullanan ben ve tanıdığım bir çok arkadaş motorumu çok beğeniyor
eğer almayı düşünen varsa hiç çekinmesin
gerçekten mükemmel bir alet
yapanlardan Allah razı olsun
saygılar
Felon
29 Ağustos 2010, 21:38
yukarıda 225 diyen arkadaş şaka yapmış. bu kadar uzatmaya gerek yok :D 225 tabiki imkansız bu motorda :D
kimi
30 Ağustos 2010, 01:04
Stock haliyle 170.
shule
30 Ağustos 2010, 02:11
170 yapanı duydum ama ben 140 ustunu yapmadım..zira bıraz titreşim yapıyo gıbı geldi bana.bu makına bence hız motoru diil.hızlanması guzel ama pek seri oldu sölenemz bence.şehiriçinde dolaşmak için harika.600 luk makınalarda kı kadar yatmak gerekmedgınden oturusda rahat.
depodan özellikle güneşde tıslama sesi geliyormu?bunu servise sordugumda kawasakilerdeki depo kapagının yaylı olmasından kaynaklandıgını bi sorun olmadıgını söledi.fikri olan varmı?
acun0
30 Ağustos 2010, 10:49
kesinlikle günde bir iki kez özel olarak 170 yapmaya gidiyorum. 5 vites 150 yaptıktan sonra 6 vites 175 gibi sürate ulaştım. şöyle sitres atıyorum. yoksa günüm monoton geçiyor.
schmarık
30 Ağustos 2010, 11:40
kesinlikle günde bir iki kez özel olarak 170 yapmaya gidiyorum. 5 vites 150 yaptıktan sonra 6 vites 175 gibi sürate ulaştım. şöyle sitres atıyorum. yoksa günüm monoton geçiyor.
Peki arkadaşım titreşim ne derecede oluyor çok rahatsız edici bir hale geliyormu? :silent::silent:
mertyasartav
30 Ağustos 2010, 12:01
Son hıza bu kadar meraklı adam varken biz 300 de yaparız 500 de yaparız.
ben son hız olarak 165 civarı yaptım kırmızıya girmeden, ama bu tür motorlarda bu hıza çıkmak için uzun süre yüksek hızda motoru zorlamak çok doğru değil.
depodan gelen ses kronik, yapılacak birşey yok maalesef.
yağ ve hava filtresinin fiyatını bilen var mi?
Bulusmalara herkesi bekliyoruz.
bu arada konuştuğumuz gibi kimse eve vardığını haber vermemiş.
dün 100 km olmadı hemen karşıya geçip tamamladım :) bugün de silivriye gidip bir bakacağım oralarda nasıl bir yerde yeriz diye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
Son hýza bu kadar meraklý adam varken biz 300 de yaparýz 500 de yaparýz.
ben son hýz olarak 165 civarý yaptým kýrmýzýya girmeden, ama bu tür motorlarda bu hýza çýkmak için uzun süre yüksek hýzda motoru zorlamak çok doðru deðil.
depodan gelen ses kronik, yapýlacak birþey yok maalesef.
yað ve hava filtresinin fiyatýný bilen var mi?
bu arada konuþtuðumuz gibi kimse eve vardýðýný haber vermemiþ.
dün 100 km olmadý hemen karþýya geçip tamamladým :) bugün de silivriye gidip bir bakacaðým oralarda nasýl bir yerde yeriz diye.
schmarık
30 Ağustos 2010, 12:01
Peki Arkadaşım 165 km/h ve üstü hızlarda titreşim ne derecede oluyor. Çok rahatsız edici bir hale geliyormu?
6PaTLaR
30 Ağustos 2010, 17:09
Bu Motor Aralardan Rahat Geçiyor mu ?
shule
30 Ağustos 2010, 17:36
Bu Motor Aralardan Rahat Geçiyor mu ?
kuryelıkmı yapıcan da aradan dereden gecıcen yollar dururken?gecer ama..
volkanix
30 Ağustos 2010, 18:53
evet shule çok güzel söylemiş
aralardan geçiyor
bugün bir arkadaşım denedi, ben de artçıydım
heyecanlı ama tehlikeli
gerek yok
zaten asil bir duruşu var
normal hızında kendi yolunda rahat rahat gitmesi yeterli
üstelik aralardan geçmiyor dense motor hakkında fikirlerin mi değişecek ki?
eğer bütçeniz varsa ve kararsızsanız bence çok fazla düşünmeyin
emin olun mükemmel bir motor
saygılar
tutku1982
30 Ağustos 2010, 22:07
Son hıza bu kadar meraklı adam varken biz 300 de yaparız 500 de yaparız.
ben son hız olarak 165 civarı yaptım kırmızıya girmeden, ama bu tür motorlarda bu hıza çıkmak için uzun süre yüksek hızda motoru zorlamak çok doğru değil.
depodan gelen ses kronik, yapılacak birşey yok maalesef.
yağ ve hava filtresinin fiyatını bilen var mi?
bu arada konuştuğumuz gibi kimse eve vardığını haber vermemiş.
dün 100 km olmadı hemen karşıya geçip tamamladım :) bugün de silivriye gidip bir bakacağım oralarda nasıl bir yerde yeriz diye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------
Son hýza bu kadar meraklý adam varken biz 300 de yaparýz 500 de yaparýz.
ben son hýz olarak 165 civarý yaptým kýrmýzýya girmeden, ama bu tür motorlarda bu hýza çýkmak için uzun süre yüksek hýzda motoru zorlamak çok doðru deðil.
depodan gelen ses kronik, yapýlacak birþey yok maalesef.
yað ve hava filtresinin fiyatýný bilen var mi?
bu arada konuþtuðumuz gibi kimse eve vardýðýný haber vermemiþ.
dün 100 km olmadý hemen karþýya geçip tamamladým :) bugün de silivriye gidip bir bakacaðým oralarda nasýl bir yerde yeriz diye.
slm eve geldıgımde internet yoktu onun için bildiremedim ama ali tel aradım oda kemal söyledi sizinde tel yoktu bende dün kumburgazdaydım oraya gelmeden güzelcede biyer var iftar için iyi biyer bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
slm eve geldıgımde internet yoktu onun için bildiremedim ama ali tel aradım oda kemal söyledi sizinde tel yoktu bende dün kumburgazdaydım oraya gelmeden güzelcede biyer var iftar için iyi biyer bence
bu arada senın 225 km olay olmus:queen: bende 201 km hıza u:cat:lastım
mertyasartav
31 Ağustos 2010, 00:36
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------
bu arada senın 225 km olay olmus:queen: bende 201 km hıza u:cat:lastım
hız konusu her zaman bence bebelerin uğraştığı birşeydir, cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum normalde, öyle soru sorana da sanane derim geçerim.
ben bugün silivriye gitmedim, 100 km tamamlamıştım :) ece metrobüsle gidince işime geldi açıkçası.
haftaya kumburgaz süper olur eğer yer bulunduysa.
bu arada ben topcase midir nedir tank bag işte ondan yaptıracağım çantacı ustaya, toplanıp 10 tane falan yaptırırsak 50 tl civarı olur diyorum.
bu hafta mıknatıs araştıracağım, burdan konuşalım yine ucuza herkesin olursa istediğimiz yere eşyalı gider geliriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------
hız konusu her zaman bence bebelerin uğraştığı birşeydir, cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum normalde, öyle soru sorana da sanane derim geçerim.
ben bugün silivriye gitmedim, 100 km tamamlamıştım :) ece metrobüsle gidince işime geldi açıkçası.
haftaya kumburgaz süper olur eğer yer bulunduysa.
bu arada ben tank bag midir nedir işte ondan yaptıracağım çantacı ustaya, toplanıp 10 tane falan yaptırırsak 50 tl civarı olur diyorum.
bu hafta mıknatıs araştıracağım, burdan konuşalım yine ucuza herkesin olursa istediğimiz yere eşyalı gider geliriz.
bu arada motomax internet sitesinde inanılmaz indirimler var bakın derim.
ayrıca http://www.motosiklet.net/forum/yeni-model/68566-2010-kawasaki-ninja-250r.html burdaki resimlerdeki gibi desen yapmayı düşünüyorum, yapan var mı? airbrush görmüştüm bu konuda ama tekrar bulamadım.
Typhon
31 Ağustos 2010, 12:42
Tekrar merhaba,
Ani bir kararla 28 Ağustos cumartesi saat 05:00'te Balıkesir_Gönen'den Ankara'ya yola çıktım.
Yakıt konusundaki endişelerimin yersiz olduğu ortaya çıktı.570 km'de 87TL'lik yakıt kullandım.Bu da yaklaşık olarak 4,2LT/100km civarında.Sürüş olarak yol durumuna göre 4-5dk'lık periyotlar halinde 170km/s gibi süratlerde, Bursa çevre yolunun tamamını ise yüksek süratte geçtim.Dolayısıyla pek sakin bir sürüş olmamasına rağmen yakıt normal değerlerde kaldı.
Ayrıca şehir içinde kaymak asfalt tabir edilen yollarda fren yaparken arka lastik sürekli kızakladı.Sanırım IRC'leri değiştirmek gerekecek.
acun0
31 Ağustos 2010, 12:46
Peki arkadaşım titreşim ne derecede oluyor çok rahatsız edici bir hale geliyormu? :silent::silent:
titreşim geldiğini kim söyledi ben hiç böyle bir şey hissetmedim.
volkanix
31 Ağustos 2010, 14:21
kendi motorumdan bir kaç tane resim eklemek istedim;
(resimler biraz büyük, net bir şekilde gözükmesini istediğimden)
http://666kb.com/i/bm9lwdk0qcc01ivlc.jpg
http://666kb.com/i/bm9lx6do78flxc6ls.jpg
http://666kb.com/i/bm9lxk80wgf5iy7ow.jpg
büyük olduğu için açılan sayfayı kasmaması için sadece linkleri verdim image kod eklenip normal resim şeklinde açılabilir ancak kasmaması için eklemedim, aslında resimler daha da büyüktü yüzde 70 oranında küçülttüm..
linklere tıklayarak resimleri görebilirsiniz
eğer istenirse video veya daha fazla resim ekleyebilirim:)
saygılar
ermandem
31 Ağustos 2010, 16:31
herkese tekrar merhaba.
4 farklı motosiklet ile hafta sonu şehir dışındaydık, 2 günde 1000 kmlik yol yaptık.
otobanda 175km/h gibi bir hıza çıkmam pek de zor olmadı. makineyi redline'a sokup çok kastırmak istemedim.
yolculuğumun ortasında nedensiz yere FI fuel injection ışığı yanmaya başladı. 500 600 km bu şekilde kullanmak zorunda kaldım. motorda bir farklılık hissetmedim ama psikolojik olarak sıkıntı yarattı.
yarın servise götürüp bu sorunun neden kaynaklandığını öğrenip paylaşacağım.
shule
31 Ağustos 2010, 16:53
kendi motorumdan bir kaç tane resim eklemek istedim;
(resimler biraz büyük, net bir şekilde gözükmesini istediğimden)
http://666kb.com/i/bm9lwdk0qcc01ivlc.jpg
http://666kb.com/i/bm9lx6do78flxc6ls.jpg
http://666kb.com/i/bm9lxk80wgf5iy7ow.jpg
büyük olduğu için açılan sayfayı kasmaması için sadece linkleri verdim image kod eklenip normal resim şeklinde açılabilir ancak kasmaması için eklemedim, aslında resimler daha da büyüktü yüzde 70 oranında küçülttüm..
linklere tıklayarak resimleri görebilirsiniz
eğer istenirse video veya daha fazla resim ekleyebilirim:)
saygılar
siyahı da cok guzelmiş..
mertyasartav
31 Ağustos 2010, 17:25
herkese tekrar merhaba.
4 farklı motosiklet ile hafta sonu şehir dışındaydık, 2 günde 1000 kmlik yol yaptık.
otobanda 175km/h gibi bir hıza çıkmam pek de zor olmadı. makineyi redline'a sokup çok kastırmak istemedim.
yolculuğumun ortasında nedensiz yere FI fuel injection ışığı yanmaya başladı. 500 600 km bu şekilde kullanmak zorunda kaldım. motorda bir farklılık hissetmedim ama psikolojik olarak sıkıntı yarattı.
yaptığınız rotayı öğrenmem mümkün mü?
bir de artçı var mıydı? diğer motorlar nelerdi? ninja ile yoruldun mu? o rotada yollar nasıldı?
bu arada ben o ışığı benzin full ışığı sanıyordum :pr:
tutku1982
31 Ağustos 2010, 22:04
herkese tekrar merhaba.
bu bılgıyı acıl beklıyoruz merak ettım:cat:
ermandem
31 Ağustos 2010, 22:49
diğer motorlar honda cbr 125r, cbf 150 ve 1000 rr dı. hiçbirinde artçı yoktu.
karabük-beşiktaş maçına deplasman yaptık. ilk günkü rota;
pazar sabahı tem'e çıkıldı, otobanda düzceden ayrıldık
karadenize çıktık; karasu-akçakoca-ereğliye kadar gittik oradan karabük-safranboluya geçtik. -zonguldak taraflarında plajda yüzdük serinledik-
maçı izledik, 3 puanı kaptık.
safranboluda geceyi geçirdik. ertesi gün safranboluyu dolaştıktan sonra bartın-amasraya gittik.
karabük bartın arası doğa açısından çok hoşumuza gitti. amasra ise oldukça güzeldi.
amasradan hendek'e gittik ve otobana çıktık. bolu tünelinden de daha önce geçmemiştim, tünelde gazlamak da keyifliydi.
dönüş yolunda otobanda cbr 125 imiz 150km/h a kadar çıkıp bizi şaşırttı :)
kısaca batı karadeniz turu yapıp gelmiş olduk :)
tutku1982
31 Ağustos 2010, 23:38
karadenize çıktık; karasu-akçakoca-ereğliye kadar gittik oradan karabük-safranboluya geçtik. -zonguldak taraflarında plajda yüzdük serinledik-
safranboluda geceyi geçirdik. ertesi gün safranboluyu dolaştıktan sonra bartın-amasraya gittik.
karabük bartın arası doğa açısından çok hoşumuza gitti. amasra ise oldukça güzeldi.
amasradan hendek'e gittik ve otobana çıktık. bolu tünelinden de daha önce geçmemiştim, tünelde gazlamak da keyifliydi.
slm kardeşim sen bizim orayı gezmiş gelmişin servise gittinmi bu gün f1 olayını ögrendinmi
6PaTLaR
01 Eylül 2010, 14:38
volkanix. Dogru Diyosun Motor 10 Numara
mertyasartav
01 Eylül 2010, 15:29
çok güzel yerleri görmüşsünüz, saydığın sırayla gidersen çok uzuyor yol heralde karışık yazdın. bir de yollar ne durumda bizim ninjalar ile o tarafa gezi yapsak hem kendimizi hem motoru hırpalar mıyız?
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Istanbul,+T%C3%BCrkiye&daddr=40.81817,31.20922+to:karasu+to:Hasan+Canver+ Cd+to:safranbolu+to:Ankara+Bart%C4%B1n+Yolu%2FD010 +to:hendek&hl=tr&geocode=FdawcQIdQCe6ASlrCGgABKfKFDHQsAG8mP7M4Q%3BF frVbgIdBDfcASljZ754lXSdQDEM-JTnPo5UzA%3BFfswcwId61jUASlvO8Au1tqdQDFfu9pVQBY_eg %3BFcArdgIdykXfAQ%3BFW1qdQIdwLTyASmDrbsaxaqcQDE96Y d6rLN9aw%3BFZh6fAIdtELuAQ%3BFeuibgIddDLVASkxmCACE4 6dQDFBQzWT9OFkow&mra=ls&via=1&sll=41.216887,32.505798&sspn=0.577452,1.234589&ie=UTF8&ll=40.751418,30.921021&spn=2.326075,4.938354&z=8
volkanix
01 Eylül 2010, 17:03
siyahı da cok guzelmiş..
teşekkür ederim shule
volkanix. Dogru Diyosun Motor 10 Numara
teşekkür ederim 6PaTLaR
resimleri biraz daha küçültüm açık olarak göstermek istedim
işte benim kara ninja:)
http://666kb.com/i/bmaqht47u2ucbmjzb.jpg
http://666kb.com/i/bmaqhuwavspstsihz.jpg
http://666kb.com/i/bmaqhx16ig6ngi2lj.jpg
motoru merak eden arkadaşlara daha ayrıntılı resimler çekip gösterebilirim:cat:
morfi
01 Eylül 2010, 17:55
bu motoru kullanan arkadaşlar 183cm boy için küçük kalırmı?yorarmı?rüzgar üzermi?
syg
volkanix
01 Eylül 2010, 17:59
bu motoru kullanan arkadaşlar 183cm boy için küçük kalırmı?yorarmı?rüzgar üzermi?
syg
benim boyum da 183cm
kesinlikle küçük kalmaz
yormaz, o kadar rahat ki bu motor
rüzgar üzer mi sorusunu anlamadım:)
morfi
01 Eylül 2010, 18:04
rüzgar koruması nasıl yani anlamında :)
volkanix
01 Eylül 2010, 18:31
"Volkanix" yakıt tüketim değeri 100km'de ne kadar?
yakıt tüketim değerini bilemicem
hiç hesaplamıyorum o tip şeyleri
hem benimkinin rodajı daha bitmedi
doğru bir hesaplama yapamam
tutku1982
01 Eylül 2010, 22:01
rüzgar koruması nasıl yani anlamında :)
race gıbı kullanırsan ruzgar almıyosun artısıda var istedıgın hızlara kolayca cıkabılıyosun...enduru gıbı dık durursan ruzgar alıyosun hızdada etkı yapıyo tabıkı...saygılar:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------
çok güzel yerleri görmüşsünüz, saydığın sırayla gidersen çok uzuyor yol heralde karışık yazdın. bir de yollar ne durumda bizim ninjalar ile o tarafa gezi yapsak hem kendimizi hem motoru hırpalar mıyız?
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Istanbul,+T%C3%BCrkiye&daddr=40.81817,31.20922+to:karasu+to:Hasan+Canver+ Cd+to:safranbolu+to:Ankara+Bart%C4%B1n+Yolu%2FD010 +to:hendek&hl=tr&geocode=FdawcQIdQCe6ASlrCGgABKfKFDHQsAG8mP7M4Q%3BF frVbgIdBDfcASljZ754lXSdQDEM-JTnPo5UzA%3BFfswcwId61jUASlvO8Au1tqdQDFfu9pVQBY_eg %3BFcArdgIdykXfAQ%3BFW1qdQIdwLTyASmDrbsaxaqcQDE96Y d6rLN9aw%3BFZh6fAIdtELuAQ%3BFeuibgIddDLVASkxmCACE4 6dQDFBQzWT9OFkow&mra=ls&via=1&sll=41.216887,32.505798&sspn=0.577452,1.234589&ie=UTF8&ll=40.751418,30.921021&spn=2.326075,4.938354&z=8
mert yollar gayet guzel ben aslen zonguldaklıyım gıttıklerı yerler gercekten mukemmel bayramda bızım grupla tur yapılabılır ne dersın???
ermandem
01 Eylül 2010, 23:00
hocam haklısın, yazdığım rota doğru ama yanlış yazdığım kısımları düzelttim.
giderken değil ama dönüş rotasında oldukça sıkıntılı yollar vardı;
safranbolu'dan bartına doğru giden yolda çalışma vardı. birkaç km'si büyük sıkıntıydı.
aynı şekilde devrek-gerede arasında da yol yapım var. oldukça çukurlu ve sıkıntılı bir yol vardı.
hatta bir ara çukura girdim, gidon tamamen ters döndü havada motor birkaç kere sekti, nasıl toparladım bilmiyorum. yol boyunca yaşadığımız tek sıkıntı buydu.
"pazar sabahı tem'e çıkıldı, otobanda adapazarından ayrıldık
karadenize çıktık; karasu-akçakoca-ereğliye kadar gittik oradan devrek ve karabük-safranboluya geçtik. -ereğlide bir plajda yüzdük, serinledik-
devrek karabük arası yol da çok hoşumuza gitti. tünellerle dolu ve doğa harika.
amasradan devrek'e ve gerede'ye gittik ve otobana çıktık. bolu tünelinden de daha önce geçmemiştim, tünelde gazlamak da keyifliydi
gevheri
02 Eylül 2010, 02:00
siyahı da cok guzelmiş..
siyahı da güzel kırmızısı da yeşili de güzel pembeye boyasan o bile güzel olur ahh ahh:salut:
mertyasartav
02 Eylül 2010, 15:10
selam herkese yaşım 16 babam bana biraz para verdi telefonumu satıp ekleyip ninja almayı düşünüyorum.
şu an 4000 liram var, internette birkaç motor buldum. 98 model 85 binde 4500 e veriyor. sizce bu motor alınır mı?
bir de bunun yakıt tüketimi basınca çok artıyor mu? servisi kaç para tutuyor bunun?
boyum 1.60, kilom 98 önerir misiniz bu motoru? bütün arkadaşlarımda reyzing motorlar var çok istiyorum almak.
lütfen yardım edin.
volkanix
02 Eylül 2010, 16:02
selam herkese yaşım 16 babam bana biraz para verdi telefonumu satıp ekleyip ninja almayı düşünüyorum.
şu an 4000 liram var, internette birkaç motor buldum. 98 model 85 binde 4500 e veriyor. sizce bu motor alınır mı?
bir de bunun yakıt tüketimi basınca çok artıyor mu? servisi kaç para tutuyor bunun?
boyum 1.60, kilom 98 önerir misiniz bu motoru? bütün arkadaşlarımda reyzing motorlar var çok istiyorum almak.
lütfen yardım edin.
belki kızacaksın ama sana acizane tavsiyem 18 yaşını beklemen
hiçbir motor cep telefonu satılarak alınacak bir şey değildir
şimdi yazdıkların kadarını düşünüyorum benim 16 yaşında çocuğum olsa cebinde 4bin lirası olsa ve motor 4500tl olsa çocuğuma tamam oğlum gidelim motoru alalım der miyim? kesinlike demem
çünkü;
bir kere ehliyetin yok(bu çok çok önemli bir eksiklik)
ikincisi hadi 2.el motoru aldın diyelim sport bir motora göre korumalar almicak mısın?(kaskından tut montuna eldivenine dizliğine vs vs kadar)
ayrıca plaka ruhsat sigorta masrafların olacak
ayrıca bakım masrafların olacak
vergi masrafın olacak
daha önce motor kullandın mı bilmiyorum ama kullanmadığını hesap ederek söylüyorum en ufak bir kazanda çıkacak masrafları da düşün
yani bu işin maddi yönü kaldırabilecek misin
kilo yaş boy çok çok önemli değil, motoru almadan önce gör, üstüne bin hatta motorunu çalıştır
ama ilk başta dediğim gibi kesinlikle motor alma
motor almaman motorla ilgilenmeyeceğin anlamına gelmiyorum
29 yaşındayım, motoru sevmeme rağmen bu yaşlarda motora binmeye başladım, yani motora ilgin sürsün ancak motora alıp binme
ister kawasaki olsun ister başka marka
bu yaşta motora binme
motora binme..
--------
ek:ilk mesajımı dikkate almayıp
önceki mesajlarına bakınca zaten motor kullandığını görüyorum
ilginç bir mesaj olmuş bu mesajın
ermandem
03 Eylül 2010, 11:01
arkadaşlar zmoto'ya FI ışığı sorunu için gittim. usta biraz uğraştı, sıkıntı bozulan bir sigortadan kaynaklanıyormuş. onu değiştirince problem ortadan kalktı.
bu arada motor tamamen açıldı, naked hale geldi. fotoğraf makinesi olmadığı için çekemedim. güzel bir paylaşım olacaktı :)
inşallah motorun elektrik aksamında bir sıkıntı yoktur ve bu olay tekrarlanmaz.
mertyasartav
03 Eylül 2010, 11:27
arkadaşlar zmoto'ya FI ışığı sorunu için gittim. usta biraz uğraştı, sıkıntı bozulan bir sigortadan kaynaklanıyormuş. onu değiştirince problem ortadan kalktı.
bu arada motor tamamen açıldı, naked hale geldi. fotoğraf makinesi olmadığı için çekemedim. güzel bir paylaşım olacaktı :)
geçmiş olsun, inşallah bir daha sorun olmaz.
ben de naked halini gördüm çok çirkin duruyor :)
bu sabah motoru ilk defa sağlam bir düşürdüm, servisi kaçırdım dedim atla motora gidelim, heyecanla giyindim ısıttım motoru bindim gaza bir asıldım nerde olduğumu şaşırdım, disk kilidini unutmuşum.
bir parça düştü nerden olduğunu bilmiyorum, bilen varsa söylerse sevinirim. resimler altta.
ayrıca burda sıkıntısı yaşanan parçalar için biraz pahalı olmakla beraber 4 günde türkiye teslim varmış. http://www.kawasakipartshouse.net
http://img689.imageshack.us/img689/8633/03092010131.th.jpg (http://img689.imageshack.us/i/03092010131.jpg/)
http://img443.imageshack.us/img443/5726/03092010132.th.jpg (http://img443.imageshack.us/i/03092010132.jpg/)
http://img689.imageshack.us/img689/8674/03092010133.th.jpg (http://img689.imageshack.us/i/03092010133.jpg/)
mertyasartav
03 Eylül 2010, 13:50
her gün yeni bir macera diyerek yeni bir olay daha başıma gelmiş gibi konuya gireyim :)
az önce gönderdiğim parça benim kopan egsozun eski parçası imiş. bunca zamandır en az 500 km yol yaptım, motor o kadar yıkandı falan nasıl oluyor o parça bir yerde takılı halde duruyormuş anlamadım gitti.
olan benim 40 tl ye oldu yine.
egsozu kopan olursa satarım parçayı :)
schmarık
03 Eylül 2010, 15:23
Arkadaşlar sahibinden.com'da ninja 250r var satılık kütahya/simav'da almayı düşünenLer baksın motor 2009 model 3850'kmde 6.900'Tl fiyatı ama eksoz ve grenajLarda çizikler varmış bence değerlendirilmesi gereken bir fırsat belli olmuyor bile çizikler fotolarda.
aliertan
03 Eylül 2010, 16:11
Arkadaşlar sahibinden.com'da ninja 250r var satılık kütahya/simav'da almayı düşünenLer baksın motor 2009 model 3850'kmde 6.900'Tl fiyatı ama eksoz ve grenajLarda çizikler varmış bence değerlendirilmesi gereken bir fırsat belli olmuyor bile çizikler fotolarda.
ben neden göremiyom ya satıldımı yoksaa :queen:
tutku1982
03 Eylül 2010, 21:21
gecmiş olsun dıkkat ettım motorda hep sigortadan cıkan sorularla karsılasıyo bu kadar basit bişey uzun yolda yolda bırakabılır yedek sigortamı tasımak gerekıyo sigorta kısmı nerde motorda???ABANT GEZİSİ İÇİN HAZIIRMISIN?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------
her gün yeni bir macera diyerek yeni bir olay daha başıma gelmiş gibi konuya gireyim :)
az önce gönderdiğim parça benim kopan egsozun eski parçası imiş. bunca zamandır en az 500 km yol yaptım, motor o kadar yıkandı falan nasıl oluyor o parça bir yerde takılı halde duruyormuş anlamadım gitti.
olan benim 40 tl ye oldu yine.
egsozu kopan olursa satarım parçayı :)
GECMİŞ OLSUN MERT İSTERSEN PARCAYI ESKI SAHİBİNE UYGUN FİATA VER !!!:queen:ABANT GEZİSİNE HAZIRMISIN???:cat:
ermandem
03 Eylül 2010, 23:10
motosikletlerde akü ve sigorta kısımı selenin hemen altındadır.
burayı açmak pek de zor değil, ayrıca kolay kolay yolda bırakmayacak bir mevzu.
ben abant gezisine hazırım ama yarınki çay partisine katılamıyacağım.
bayramın ikinci günü direk gezi ile tanışmış oluruz.
batuhan55
03 Eylül 2010, 23:25
schmarık sanırım profil resmin benm aletin fotosu:)
mertyasartav ben 15 yaşımda kymco ck 125 ile başladım motorsiklet kullanmaya 16 yaşımda istemedende olsa arkadaşımın seyir halindeyken benim direksiyonuma çarpmasıyla 110 km hızla korumasız kaza yaptım. 45 gün klolum alçıda durdu, en az 3 ay parmaklarım hiç çalışmadı... aradan 3 yıl geçti yaş 19 oldu. Hiç bitmeyen motosiklet aşkı yeniden iyice alevlendi. Ailemi zar zor ikna ettim. Hyosung alacam derken sahibindende ninjaya rastladım anında fikir değişikliğiyle şimdiki motorumu aldım. Artık çok kısa bi yere gitmedikten sonra kaskımı ve montumu sürekli giyiyorum. Şimdi ER-6n yada 636 istiyorum ama bakalım. Ehliyet konusu bizim buralarda çok sıkıntı eğer bide biraz hareketli kullanıyorsan.. A2 şart kafan rahat olması için.
EruKING
04 Eylül 2010, 01:51
Selamunaleyküm ninjacı dostlarım
Ninjalarınızı hazırlayın. Eşyalarınızı toplayın. Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz:) Bu seferki rotamız Bolu Abant...Bolu Abantta güzel iki gün geçirip, şehrin atmosferinden kurtulup kendimizi doğaya atmak istiyoruz.Bütün herkes davetlidir... Gelmek isteyen ninjası olsun, olmasın herkesi bekleriz
Gidiş 10 Eylül Cuma Saat 07:00 Dönüş 11 Eylül Cumartesi Saat 21:00...
Ninja ZX250R
tutku1982
04 Eylül 2010, 01:57
Selamunaleyküm ninjacı dostlarım
Ninjalarınızı hazırlayın. Eşyalarınızı toplayın. Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz:) Bu seferki rotamız Bolu Abant...Bolu Abantta güzel iki gün geçirip, şehrin atmosferinden kurtulup kendimizi doğaya atmak istiyoruz.Bütün herkes davetlidir... Gelmek isteyen ninjası olsun, olmasın herkesi bekleriz
Gidiş 10 Eylül Cuma Saat 07:00 Dönüş 11 Eylül Cumartesi Saat 21:00...
Ninja ZX250R
kardeslerım bulusma noktalırı burdan bıldırıcektır katılanlara şim:cat:diden tesekurler
EruKING
05 Eylül 2010, 02:20
S.a. arkadaşlar... Yukarıda yazılan Abant gezisinde, bayram nedeni ile bütün yerler dolu olduğundan, ve en az 2-3 gecelik paketler olduğundan kendimize uygun bir yer bulamadık. Geziyi tabiki iptal etmiyoruz. Sadece günü birlik gidip gelicez. Gelmek isteyenleri bekleriz.
İstanbul - Abant gezisi 10 Eylül Cumartesi Saat 07:00 Dönüş Akşam 21:00... Buluşma yeri daha sonra bildirilecektir.
Ninja ZX250R
tutku1982
05 Eylül 2010, 02:22
S.a. arkadaşlar... Yukarıda yazılan Abant gezisinde, bayram nedeni ile bütün yerler dolu olduğundan, ve en az 2-3 gecelik paketler olduğundan kendimize uygun bir yer bulamadık. Geziyi tabiki iptal etmiyoruz. Sadece günü birlik gidip gelicez. Gelmek isteyenleri bekleriz.
İstanbul - Abant gezisi 10 Eylül Cumartesi Saat 07:00 Dönüş Akşam 21:00... Buluşma yeri daha sonra bildirilecektir.
Ninja ZX250R
süperr olmuş:queen:
overcloud
06 Eylül 2010, 00:16
arkadaşlar 12 eylül'de günübirlik bir gezi yapmayı planlıyoruz. belki birleştirilebilir diye düşündüm, ilgilenirseniz altta link yer alıyor:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/80635-12-eylul-2010-istanbul.html
bu arada cumartesi sabahı 8 gibiydi heralde kartal sahil yolunda yeşil bir ninja gördüm (bende arabadaydım o arada), dragos - maltepe sapağından içeri girdi forumdan mı diye merak ettim.
daha önce yakından ninja görme şansım olmamıştı güzelmiş :)
batuhan55
06 Eylül 2010, 00:54
selam arkadaşlar
tertemiz ninjamı bayrama kadar 7000 tl ye vericem. Düşünen varsa bu fırsatı kaçırmasın... motorun kesinlikle hiçbişeyi yoktur istenilen ustaya, servise gösterilebilir. Zaten motoru anlatmaya gerek yok extrası da çok.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-kisa-sureligine-satilik-kawasaki-ninja-250r-full-dolu-29302162/detay
shule
06 Eylül 2010, 00:59
selam arkadaşlar
tertemiz ninjamı bayrama kadar 7000 tl ye vericem. Düşünen varsa bu fırsatı kaçırmasın... motorun kesinlikle hiçbişeyi yoktur istenilen ustaya, servise gösterilebilir. Zaten motoru anlatmaya gerek yok extrası da çok.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-kisa-sureligine-satilik-kawasaki-ninja-250r-full-dolu-29302162/detay
ben vaz gectım..ayrılamıycam sanırım :salut:seneye bu konuyu yenıden dusunıcemn:cherry:
batuhan55
06 Eylül 2010, 01:09
ben vaz gectım..ayrılamıycam sanırım :salut:seneye bu konuyu yenıden dusunıcemn:cherry:
merhaba Şule abla.. Kış geldi :) taksi alma niyetim var bitane buldum kafama göre bayrama kadar satlık ihtiyaçtanmış... O satılmadan alan arkadaş çıkarsa 7000 e vercem yoksa dursun zaten habire harcıyorum:) yan siyah kapakları ve zincir korumayı karbon kaplatcam. Aslında motorumu da çok seviyorum:) Bakalım hayırlısı
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO