Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ffssfurkan
24 Mayıs 2010, 22:52
slm merhaba
Bu motordan almak istiyorum ama sıfır düşünüyorum.Kullanıcısı olarak sizin fikirlerini almak istedim genel olarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
motorun yakıt , gidişi , yedekparça , servis v.s gibi her konuda sizin wereceğiniz fikirler benim için çok önemli bu konuda yardımcı olursan çok sewinirim
iyi akşamlar şimdiden çok teşekkürler .
Furkan SEFİLOĞLU
batuhan55
26 Mayıs 2010, 02:09
Selam
Ben Batuhan. Samsun Ladiktenim.
Bende 3 Haftalık ninja 250r kullanıcısıyım. Tüm sayfaları tek tek okudum yazmak bugune kısmetmiş:) Benim ninja almam tamamen şansdı. Hyosung almak izmire otobüs bileti almışken son kez nete baktım ve daha önce hiç dikkatimi çekmemiş olan ninjayı fark ettim. Bir kaç ilanı aradıktan sonra daha önceki sayflarda yazmış olan Ferhat Uçankuş'dan Antalyadan ninjayı aldık. İlk Ladik'e getirdiğimde içim tam ısınmamıştı birde Hyosung kullanıcıları Ninja nın daha yavaş olduğunu söyledikçe deli oluyodum:) Ta ki ilçemizden geçen motorsikletçilerle benzinlikte karşılaşana kadar. İçlerinde bir GT250r vardı. Hemen iş ninja Hyosung muhabbetine döndü yarışalım dedi heralde kabul etmem sandı (motoru alalım 1 hafa oldum dedim acemi sandı heralde:))400 metre kalktık sonuçmu en az 50 metre fark:) Şimdi ninjayı gerçekten seviyorum K&N hava filtresi aldım. Çekişte psikolojil deil gerçekten bayağı fark oldu. Ebaydan Koso Rx2 gösterge aldırdım akarabalara yakında gelir:) Şimdi yapmak istediğim birşey daha var. İstanbulccc adlı kullanıcı arkaya çamurluk takmış bunu nerden nasıl teymin edebiliriz acaba. Birde lastik alcam ama 130 asla takmam Kanuni, zeulsun gibi çin mallarındada 130 lastik var onları gördükçe psikolojim bozuluyo.
150/60/17 takmayı düşünüyorum ama bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Vede marka model önerilerinizi şimdilik bu kadar:) Bu sayfaları daha çok kirletirim:)
Saygılar...
yusuf_demir
26 Mayıs 2010, 02:12
[QUOTE=ci_han;2066948]aldım aldım aldım...
sonunda alabildim 2009 model 2000 km de yeşil ninja
hayırlı olsun kardeş, bu motor dan bende almayı düşünüyorum ama gözümle hiç görmedim. bu motorun yakıtını ve sesini cok merak ediyorumm... bilgilendirirseniz sevinirimm.... :rendeer:
nazdorovya
26 Mayıs 2010, 23:39
herkeze merhaba furkan kardeş ninjayı sormuşsun.ben 15 gün önce sıfır aldım 4000 tl peşin 633 tl 12 ay kredi kartına taksitle.Önceden 3 yıl 125 cc scooter kullandım ninjaya binince önceden uçan tabutta gittimi anladım motor çok güven veriyo sürekli 2 kişi 160 kilo biniyoruz seriliginden fazla bişey kaybetmiyor parçaları biraz pahalı ve araştırdıgım kadarıyla yedek parçada biraz bekleyebiliyorsun .Makine sıfır oldugundan yakıt 150 kuruş civarı yakıyo ama 3-4 bin km sonra dahada düşer son olarakta servis olayı ben 1000 km ilk bakıma götürdüm sadece yag yag filitresi 110 tl verdim bir dahada servise falan hiçç işim olmaz, daha önce arabalarımıda ilk bakımlada servise götürmüştüm nalet olsun hepsi birbirinden beter sırf para tuzağı.kardeş yardımcı olabilmişimdir işallah herkeze hayırlı sürüşler dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------
herkeze selam. Bazı yazılar var dikkatimi çeken 250 lik ninja kullanıcısı olarak dayanamadım cevap hakkım olduğunu düşünerekten fikrimi belirtmek istiyorum.Bazı arkadaşlar bu paraya 600 cc makina alınır demişler evet alınır arada cok fark yok sadece 250 cc yi sıfır alırsınız 600 cc yi en az 5 yaşında 20000 km alırsınız aslında önemli bir fark olarak gözükmüyo ilk bakışta ama bilmeyen arkadaşlarıda uyarmak borcumuz bu makinalar yüksek devirli oldukları için motor ömürleri daha kısa ve dikkatli kullanılmadıgı taktirde kullanıcısına cok sorunlar yaratır ve alıcagınız bilmediginiz ikinci el bir makina kim bilir nası kullanılmıştır ufak bir örnek vercek olursak mercedes araba 300000 km motor sorunu cıkarmaz düşük devirli oldugu için ama bmw 150000 dedimi başlar ufaktan sorunlar seri ve yüksek devirli motora sahip oldugu için.Birde 250 cc 600 cc arasında dünyalar kadar yakıt farkı var hadi bunuda geçelim ekonamiye dayalı bir sorun ama en önemlisi burda bu işe yeni başlayan arkadaşlar var sırf hava ,görünüş, fiyat ...vb şeylerden bu arkadaşlarımızı yanlış yönlendirip 600 cc lik büyük makinalara yönlendirmeyelim ömürleri kısa olmasın herkeze hayırlı günler dilerim
ffssfurkan
26 Mayıs 2010, 23:40
tşşkrlr cevabınız için bende 350 km de bi ninja buldum 2008 model onu düşünüyorum yarın bakmaya gidicem işi bitirmek istiyorum artık alırsam artık bi ninjacılar olarak buluşuruz tanışırız :):))
nazdorovya
26 Mayıs 2010, 23:42
şimdiden hayırlı olsun kardeş bu arada netarafta oturuyorsun
ffssfurkan
26 Mayıs 2010, 23:49
istanbul avrupa çapa senin motor kaç modeldi
nazdorovya
26 Mayıs 2010, 23:54
2010 model sıfır aldım 15 gün oldu. Bende istinyede oturuyorum kardeş
ffssfurkan
26 Mayıs 2010, 23:56
iyi işde bakalım bende yarın beğenirsem alıcam beğenmedim sıfır alıcam yaş kaç memleket nere ?
nazdorovya
26 Mayıs 2010, 23:59
hayırlısı olsun kardeş 30 yaşındayım çok eski istinyeliyiz kardeş
ffssfurkan
27 Mayıs 2010, 00:00
iyi hadi hayırlısı bakalım
ffssfurkan
27 Mayıs 2010, 21:50
slm arkadaşlar ninjamı aldım we sizlerden rodaj , ilk dikkat edilmesi gerekenlerin neler olduğu hakkında bilgi wermenizi istiyecekdim .
nazdorovya
28 Mayıs 2010, 10:50
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin ilk 1000 e kadar deviri 6000 i geçirme bakımını yaptır 1600 km ye kadarda fazla sıkıştırma yolun açık olsun
ci_han
28 Mayıs 2010, 13:06
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız zevkli sürüşler..
ne kadara mal oldu toplamda ?? aynın senin aldığın gibi 2009 model 2 - 3 bin km de bulsam bende alacam ama siyah istiyorum.
teşşekkür ediyorum
motosiklet fiyatı hariç 70 tl notere, 134 tl trafik sigortasına verim. bende siyah bakıyordum. siyahın daha ağır bir görüntüsü var, ancak yeşil motoru daha da güzel gösteriyor. ikisini yanyana koyup bakma imkanı bulabilirsen farkı anlarsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------
hayırlı olsun darısı benim başıma :rendeer:
teşşekkür ediyorum. inşallah darısı senin de başına :)
ffssfurkan
29 Mayıs 2010, 01:46
eywallah kardeşm sağolasın
batuhan55
29 Mayıs 2010, 16:12
Selam
Ben Batuhan. Samsun Ladiktenim.
Bende 3 Haftalık ninja 250r kullanıcısıyım. Tüm sayfaları tek tek okudum yazmak bugune kısmetmiş:) Benim ninja almam tamamen şansdı. Hyosung almak izmire otobüs bileti almışken son kez nete baktım ve daha önce hiç dikkatimi çekmemiş olan ninjayı fark ettim. Bir kaç ilanı aradıktan sonra daha önceki sayflarda yazmış olan Ferhat Uçankuş'dan Antalyadan ninjayı aldık. İlk Ladik'e getirdiğimde içim tam ısınmamıştı birde Hyosung kullanıcıları Ninja nın daha yavaş olduğunu söyledikçe deli oluyodum:) Ta ki ilçemizden geçen motorsikletçilerle benzinlikte karşılaşana kadar. İçlerinde bir GT250r vardı. Hemen iş ninja Hyosung muhabbetine döndü yarışalım dedi heralde kabul etmem sandı (motoru alalım 1 hafa oldum dedim acemi sandı heralde:))400 metre kalktık sonuçmu en az 50 metre fark:) Şimdi ninjayı gerçekten seviyorum K&N hava filtresi aldım. Çekişte psikolojil deil gerçekten bayağı fark oldu. Ebaydan Koso Rx2 gösterge aldırdım akarabalara yakında gelir:) Şimdi yapmak istediğim birşey daha var. İstanbulccc adlı kullanıcı arkaya çamurluk takmış bunu nerden nasıl teymin edebiliriz acaba. Birde lastik alcam ama 130 asla takmam Kanuni, zeulsun gibi çin mallarındada 130 lastik var onları gördükçe psikolojim bozuluyo.
150/60/17 takmayı düşünüyorum ama bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Vede marka model önerilerinizi şimdilik bu kadar:) Bu sayfaları daha çok kirletirim:)
Saygılar...
boşa mı yazdım bukar kimse takmıyo heralde:):)
acun0
29 Mayıs 2010, 17:11
şaka mı kawa hayasung u yer bitirir.
nazdorovya
29 Mayıs 2010, 20:07
furkan kardeş motorunu uzunyusufta kardeşler garajında gördüm güle güle kullan fiyat nekadara mall oldu kardeş
crypto
01 Haziran 2010, 05:57
hayırlı olsun furkan, daha cok paylaşım yapar'mısın bu motorun kullanıcısı az, konforu performansı, frenleri, kontrolu hızlanması vs. nasıl. Bu motoru almak için para biriktiriyorum ve fikrimi değiştirmek istemiyorum biraz olumlu yazılar iyi olacaktır.
bu arada kavacıktaki motoru mu aldın?
datmim
03 Haziran 2010, 21:51
slm arkadaşlar bende ninja arıyorum şöle 7500 az kilometre yapmış bulamazmıyız
takarya
08 Haziran 2010, 21:11
slmlar.
eski motorum 250 idi.
140 tan fazla lastik takma.
250 nin sahip olduğu jant max 140 lik lastik takmaya izin verir.
benim gibi gidip metzeller m3 160 ta takarsin fakat lastik janta büyük geldiği için bonbe yapar. o zaman virajda anlıyosun japon mühendislerin niye 130 luk lastik taktığını :)
ha ben motoru hiç yatırmadan kullancam diosan 150 değil 160 tak derim.
ama virajda düşünce attığın havanın bi kıymeti kalmıyo söliim :)
datmim
08 Haziran 2010, 21:53
arkadaşlar yok mu hiç ninja 250 motorunu satan
ermandem
10 Haziran 2010, 11:36
siyah olanını geçen hafta çarşamba aldım, 2010 modelde egzozun siyah olması ayrı şık olmuş.
cbr 125im vardı, büyüklük olarak epey farkları var.
ilk gün 40tl lik 97 oktan benzin doldurdum, şuan 180 kmdeyim ve benzin ışığı yandı. yine benzin aldım.
ilk izlenimlerim; ilk 800 km'de 4bin deviri geçmemek demek maksimum 40 50 km/h yapmak demek ki bu büyük bir sıkıntı.
benzin göstergesinin olmaması oldukça ilginç, sadece bitince ışık yanıyor.
makinada jigle yok ayrıca bagajı da yok.
şimdilik scooter gibi dolaşıyorum, güzel rodaj yapmak şart :)
Acil112
10 Haziran 2010, 12:01
Geçenlerde Antalyadaki bayide baktım motora, bayi yan çanta takılabildiğini söyledi doğru mu arkadaşlar, ben hep uzun yol yapacağım bu motorla...
yigido_
10 Haziran 2010, 12:16
40tl lik 97 oktan benzin doldurdum, şuan 180 kmdeyim
40 lıralık benzın yaklasık 11 lıtre benzın demek cok yakmıyormu ayrıca enjeksıyon lu olarak bılıryorum ama :silent:
nazdorovya
12 Haziran 2010, 23:59
ermandem bende motoru alalı 1 ay kadar oldu 95 oktan benzin kullanmamı söylediler servisten 97oktanın bir zararı olmasın.yigido motor sıfır olunca ilkbaşlarda biraz fazla yakıyor enjeksiyonlu ve 33 hp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
birde 4000 devri geçmeden kullandını yazmışın yüksek viteste yürümezki motor sagır alıştırma max 5000. 7000 devir arası kullan bir sorun olmaz mümkün oldugunca bayır aşagı motoru komprasöre bindirme
tt1978
13 Haziran 2010, 00:18
Merhabalar , dün itibari ile 2010 ninja sahibi oldum , motoru 0 km antalya nebioğullarından 5500 euro'ya aldım , antalya - alanya arası yaklaşık 150 km durmadan kullandım ve rahatlıkla söyleyebilirim'ki ; alet her kuruşu sonuna kadar hakediyor !!! Rodajda olmasına rağmen 250 cc'de bu kadar seri bir alet görmedim ! Herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim.
nazdorovya
13 Haziran 2010, 13:19
hayırlı olsun kardeş çok güzel bir secim yapmışsın bende cok memnunum motorumdan
chimeraby
13 Haziran 2010, 18:41
Arkadaşlar slm.. Tayinim çıktığı ve yakın zamanda Ankara'dan taşınacağım için motorumu satıyorum.. İşte bizim kara kız;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-tertemiz-ve-ekstralari-olan/detay
tt1978
13 Haziran 2010, 21:31
hayırlı olsun kardeş çok güzel bir secim yapmışsın bende cok memnunum motorumdan
teşekkür ediyorum :)
ermandem
14 Haziran 2010, 12:01
ermandem bende motoru alalı 1 ay kadar oldu 95 oktan benzin kullanmamı söylediler servisten 97oktanın bir zararı olmasın.yigido motor sıfır olunca ilkbaşlarda biraz fazla yakıyor enjeksiyonlu ve 33 hp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
birde 4000 devri geçmeden kullandını yazmışın yüksek viteste yürümezki motor sagır alıştırma max 5000. 7000 devir arası kullan bir sorun olmaz mümkün oldugunca bayır aşagı motoru komprasöre bindirme
motosikletimiz hayırlı olsun kazasız belasız kullanalım.
kawasaki distributörü z-moto'dan bana söylenen o şekilde, kullanabildiğin en yüksek oktanı kullan, sorun olmaz dediler.
forumda asıl sormak istediğim konu da bu devir meselesi idi.
kitapçıkta ilk 800km'de maksimum 4000 devir, ilk 1600 km'de maksimum 6000 devir yazıyor.
bana birkaç kişi daha motoru sağır alıştırma dedi, acaba bu şekilde kullanarak yanlış mı yapıyorum.
acun0
14 Haziran 2010, 12:33
motosikletimiz hayırlı olsun kazasız belasız kullanalım.
kawasaki distributörü z-moto'dan bana söylenen o şekilde, kullanabildiğin en yüksek oktanı kullan, sorun olmaz dediler.
forumda asıl sormak istediğim konu da bu devir meselesi idi.
kitapçıkta ilk 800km'de maksimum 4000 devir, ilk 1600 km'de maksimum 6000 devir yazıyor.
bana birkaç kişi daha motoru sağır alıştırma dedi, acaba bu şekilde kullanarak yanlış mı yapıyorum.
sen en dogrusunu yapıyorsun arkadaş sadece hararet yaptırma. okadar.
tutku1982
22 Haziran 2010, 03:48
selam arkadaşlar omu bumu derken kendımı niijanın üstünde buldum sıfır aldım rodaj için öneriniz varmı bılgı verırsenız sevınırım herkese keyıflı şürüşler....
nazdorovya
27 Haziran 2010, 21:48
hayırlı olsun kardeş
Hersekli
29 Haziran 2010, 12:40
selam arkadaşlar omu bumu derken kendımı niijanın üstünde buldum sıfır aldım rodaj için öneriniz varmı bılgı verırsenız sevınırım herkese keyıflı şürüşler....
Merhaba ben de geçen hafta aldım sıfır. Rodaj 600km oldu. 4000 deviri geçmemeye çalışararak sıkıla sıkıla gidiyorum. Trafik olmayan beykoz yollarında gidip geliyorum. 6.vites 4000 devir yaklaşık 60km hızla. Böylece hararette yükselmeden rodaj bitecek. Tüketim de çok iyi oldu gibi geldi bana rodaj süresince. 45TL -12 litre benzin ile 375 km yaptım.
satana
30 Haziran 2010, 01:35
Selam abilerim,
Adım Deniz Soyadım Şatana yaşım 17 İl ANKARA Ögrenciyim kucuklugumden beri honda cbr hastasıyımdır, Aranızda olmaktan mutluluk duyarım pek forum kültürüm yoktur yanlış bişi yaparsam kusuruma bakmayın=)
Yakın bir zamanda Kawasaki ninja alıcam sıfır 250r, Kafamda soru işaretleri var sorun verirmi? manuel kullanmak zormu? sonra sıfır alıcam o igrenç kadranlar olucakmı yoksa bugun bi video izledim youtubede 09' Ninja da dijıtal gostergeler vardı. Yenısınde yoksa dijital gostergeler mı var?
Kısacası genel anlamda nasıldır, Yardımlarınız beklıyorum=)
Saygılar
6PaTLaR
30 Haziran 2010, 20:28
Merhaba ben de geçen hafta aldım sıfır. Rodaj 600km oldu. 4000 deviri geçmemeye çalışararak sıkıla sıkıla gidiyorum. Trafik olmayan beykoz yollarında gidip geliyorum. 6.vites 4000 devir yaklaşık 60km hızla. Böylece hararette yükselmeden rodaj bitecek. Tüketim de çok iyi oldu gibi geldi bana rodaj süresince. 45TL -12 litre benzin ile 375 km yaptım.
1 Litreyle 31 Km Mi Gidiyo Yani ?
maximus7
01 Temmuz 2010, 15:25
Merhaba arkadaşlar
ben forumdan dread isimli üyeyimdim şifremi unuttum giremiyorum,yeni account açtım :)
motorumu satıyorum ilgilenlere duyurulum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-4500-km-de-2008-model-kawasaki-ninja-250r-ekipman-hediye/detay
Hersekli
02 Temmuz 2010, 12:29
1 Litreyle 31 Km Mi Gidiyo Yani ?
1 litreyle 30 km gitmiş oluyor evet. 0,127TL/km'de yaktı. Halen kayıt altında tutuyorum rodaj süresince herşeyi. Bu normal kullanımda böyle olmayacaktır. 55-60km/saat ortalama hızlarla (6.viteste 4000 devir) kullanımda oluşan sonuçlar. Işık yandığında fullüyorum. İkinci doldurduğum depo bittip ışık yandığında daha net olacak.
volkanix
03 Temmuz 2010, 19:51
Merhaba arkadaşlar
ben forumdan dread isimli üyeyimdim şifremi unuttum giremiyorum,yeni account açtım :)
motorumu satıyorum ilgilenlere duyurulum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zxr-250-4500-km-de-2008-model-kawasaki-ninja-250r-ekipman-hediye/detay
para biriktiriyorum
şu an 5bin tl var bende
biriktirdiğim zmaan eğer satmamış olursan seninkine talip olabilirim
hayırlısı
6PaTLaR
03 Temmuz 2010, 21:34
"Hersekli"
Sağol :)
diablo5506
03 Temmuz 2010, 22:16
iyi akşamlar arkadaşlar bende herkez gibi bu motorun sevdalısıyım..... bi sorum olcak önceden sorulmuşsa özür dilerim..... 1) hyosuhg gt250R mi yok sa kawasaki ZXR 250 mi???
2) İlk defa motor kullanıcak birisi için ideal midir ..... ilk olarak cbr 125 i düşünüyordum ama ZXR yi görünce cbr çok tipsiz geldi :D :D
tt Adnan
03 Temmuz 2010, 22:16
1 litreyle 30 km gitmiş oluyor evet. 0,127TL/km'de yaktı. Halen kayıt altında tutuyorum rodaj süresince herşeyi. Bu normal kullanımda böyle olmayacaktır. 55-60km/saat ortalama hızlarla (6.viteste 4000 devir) kullanımda oluşan sonuçlar. Işık yandığında fullüyorum. İkinci doldurduğum depo bittip ışık yandığında daha net olacak.
merhaba,
100 km' de 3,2 lt şu durumda. Ama normal kullanımda bu 4 lt' ye çıkması mümkün. Sonuçta zaman zaman asılacaksın, buda 0,8' lik farkı yaratacaktır. Benim GT 250 R 2009 model şu an 4 lt yakıyor 100 km' de.
selamlar
metci
04 Temmuz 2010, 02:46
iyi akşamlar arkadaşlar bende herkez gibi bu motorun sevdalısıyım..... bi sorum olcak önceden sorulmuşsa özür dilerim..... 1) hyosuhg gt250R mi yok sa kawasaki ZXR 250 mi???
2) İlk defa motor kullanıcak birisi için ideal midir ..... ilk olarak cbr 125 i düşünüyordum ama ZXR yi görünce cbr çok tipsiz geldi :D :D
:) forumun klasiklerindendir bu soru, bende aynı soruyla çok ilgilendim 1 2 sene istersen PM at yardımcı olayım istersen bu linke tıkla, kendine de iyi bak :cat:
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/63765-hyosung-gt250-r-mi-kawasaki-ninja-250r-mi.html
diablo5506
04 Temmuz 2010, 13:48
link için teşekkürler.... ama ben yinede size 1-2 soru sorayım :D.... Bazı ark. hyo ninjaya göre uzun mesfede daha iyi diyolar doğrumu ??? motoru alırsam 3-4 ayda bir ist. ank. yaparım...... birde hyosung çok problem yaştıyor diyorlar doğrumu???... Şimdiden teşekkürler :D
metci
04 Temmuz 2010, 15:27
Valla dostum burdan bi marka için birşey, başka marka için birşey için söylüyorum marka sahipleri üstüme çullanıyor burada bir şey yazmaya cesaret edemiyorum :)
diablo5506
04 Temmuz 2010, 15:46
tmm bn sana e mail atıym o zmn... :D
young rider
04 Temmuz 2010, 16:06
bence güzel motor ama okadar para verilmez ya sonuçta 250 lik motor
Blackvolky
04 Temmuz 2010, 16:18
Selam arkadaslar herkese kazasiz surusler diliyorum. bu makinayi abimde almayi dusunuyo ama bi kac yerde okudum belli hizlarda grenajdan ses geliyor gibi bu dogru mu? yani kawasaki boyle bi hata yapmis olabilir mi?
Hersekli
05 Temmuz 2010, 14:39
Rodajda tüketim
65 kg ağırlıkla 1lt ile 29.75km
Ort. 92kg ağırlıkla 1 lt ile 26.75 km
Rodaj süresince sonuçlar, tabii ki tüketim normal kullanımda artacak.
120kg ağırlıkla 1lt ile 35.68km sanırım. Şimdi hesap yaparken km'den emin olamadım. Bunu kontrol etmem lazım motora bakıp.
Motor tercihi konusunda neyin iyi neyin kötü olduğunu yorumlamaktan ziyade piyasadaki durumların zaten en doğru açıklamayı yaptığını düşünüyorum ben.
Sıfırlarının fiyatı hemen hemen yakın olan iki ürünün, aynı yaşlarda ve kmlerdeki ikincilerinde farka bakınca hangisinin daha memnuniyet verdiği yada tutulduğu kendiliğinden ortaya çıkıyor.
Sıfırları 10.000 TL, ikinci ellerinde (aynı seviyede) ortalama olarak biri 8.000TL diğeri 5.000TL'ye düşünüyorsa bu farkın mutlaka bir nedeni vardır. Yaşanan problemler, yedek parça, servis ne varsa aslında oluşan ortalama piyasa fiyatının içinde kendini anlatır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO