Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Arkçılı binmeden önce arka amörtisörün kademesini değiştirmek gerekiyormuş.Fakat biraz araştırdım ama galiba bu işlemi yapmak için bir aletle biryerleri sökmek gerekiyormuş.Her arkama alacağım zaman bununlamı uğraşacağız? Daha pratik olmalıydı ve bu işlemi tam olarak nasıl yapıyoruz yardım edebilir misiniz?
Redneck
28 Aralık 2013, 17:37
Arkçı değil artçı olacak öncelikle,
amortisör anaharı mevcut alet takımı içinde, eğer süreli artçılı gezecekseniz,arka amortisör ayarını verilen değere göre değiştirmelisiniz, söküp takmalık birşeyi yok,sadece sağa veya sola çevireceksiniz bukadar basit.
Bugün Kadıköy kawasaki bayiisine gittim ve bu durumu anlattım.Ben artçılı bineceğim zaman amörtisör ayarını değiştirmeli miyim felan diye,bana verdiği cevap; fabrika zaten 180 kiloya kadar binilebilir demiş ve benim artçımla birlikteki kilomun az olduğunu ve arka amörtisörde sorun yaşayanların genelde toplamda 180-200 kilo olduklarını söyledi ve hiçbir ayar yapmadan orjinal ayarıyla kullanabileceğimi söyledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Arkadaşlar yeni soru olarak bir şey daha sorayım :)
Motorumu süslemek istiyorum.Lastiklere kırmızı bir lastik şeridi çekmek istiyorum.İstanbul anadolu yakasında bu işlemi yaptırabilmek için nereye gitmeliyim? Ayrıca siyah ninjaya kırmızı lastik şeridi güzel durur mu acaba?
Arkadaşlar tank pad ve istediğim renkte jant şeridimi internetten kargo ile sipariş verdim.İnşallah elime ulaşınca takabilirim :)
D e m i r
30 Aralık 2013, 02:40
Selam arkadaşlar, acemiyim. yeni motor almak istiyorum.
nete baktım 250 cc üretimi yok sanırım. 300 cc ler var anladığım kadarıyla, 300 cc ile 250cc arasında ciddi farklar varmıdır ? altınelbiseli adam videosunu izledim. Eksiğide olsa oturuşu ve kullanışı rahat olduğu için almayı planlıyorum.
artçı açısından da sıkıntı yaşatır mı?
fatihaky
30 Aralık 2013, 23:45
Görüntü 300 cc de daha iyileştirilmiş daha agresif bir havaya bürünmüş halde. Göstergeler yenilenmiş. Ve bununla birlikte 300 cc olması hasebiyle de ufak bir güç artışı mevcut. Bunlar olumlu özellikler. Ancak bu durum öncelikle fiyat artışı (5850 euro - ki bence 300 cc için yüksek bir meblağ + plaka ve ruhsat masrafları)yakıt sarfiyatının artması ve vergilendirme diliminde daha yüksek segment olarak geçmesi nedeniyle daha fazla vergi vermek manasına gelmektedir. Bende 2013 model 250cc kullanıyorum ve yaklaşık 3 ay oldu. Bu segmente göre beni olumsuz etkilediğini söyleyebileceğim bir aksi yönü olmadı. Artçı hiç almadığımdan onunla ilgili de muhtemelen yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır. Bende yaklaşık 6-7 ay araştırdım. Barkın'ın hemen hemen tüm videolarını izledim ve neticede ninja 250'ye karar verdim. Kendi açımdan en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum.
D e m i r
30 Aralık 2013, 23:48
Görüntü 300 cc de daha iyileştirilmiş daha agresif bir havaya bürünmüş halde. Göstergeler yenilenmiş. Ve bununla birlikte 300 cc olması hasebiyle de ufak bir güç artışı mevcut. Bunlar olumlu özellikler. Ancak bu durum öncelikle fiyat artışı (5850 euro - ki bence 300 cc için yüksek bir meblağ + plaka ve ruhsat masrafları)yakıt sarfiyatının artması ve vergilendirme diliminde daha yüksek segment olarak geçmesi nedeniyle daha fazla vergi vermek manasına gelmektedir. Bende 2013 model 250cc kullanıyorum ve yaklaşık 3 ay oldu. Bu segmente göre beni olumsuz etkilediğini söyleyebileceğim bir aksi yönü olmadı. Artçı hiç almadığımdan onunla ilgili de muhtemelen yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır. Bende yaklaşık 6-7 ay araştırdım. Barkın'ın hemen hemen tüm videolarını izledim ve neticede ninja 250'ye karar verdim. Kendi açımdan en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum.
İLGİNİZ için teşekkür ederim.Sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum. bu kadar maliyete katlanmaya luzum yok, zaten tecrübe edinip ilerde büyütmeyi düşünüyorum.
Size tüm masraflar dahil kaça mal oldu. ikinci el temizini bulursam maksimum ne kadar vermem lazım.
omerta
31 Aralık 2013, 00:36
İLGİNİZ için teşekkür ederim.Sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum. bu kadar maliyete katlanmaya luzum yok, zaten tecrübe edinip ilerde büyütmeyi düşünüyorum.
Size tüm masraflar dahil kaça mal oldu. ikinci el temizini bulursam maksimum ne kadar vermem lazım.
Merhaba kardeşim bende adana/ceyhan sana her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıyeten motoruda satıyorum sahibinden de ilanı var zaten.İyi akşamlar.
Arkadaşlar benim için çok önemli olan bir şey soracağım;
Motora koruma takozu takmak istiyorum.Fakat şöyle bir çekincem var.Bu takozlar grenaja monte edilip grenajdan mı güç alıyor; yani motor düştüğünde motor takozun üzerine düşeceğinden grenaj çizilmez fakat yere vurmanın etkisiyle grenajda çatlak veya kırık olabileceğini düşünüyorum? Fakat bu takozlar grenaja değilde grenajın altındaki metal bölüme monte edilip oraya sabit şekilde,grenajın boşluğundan dışarı çıkıyorsa motor düştüğünde grenajda ne çizilme ne de çatlama olmayacaktır.
Biriniz bu konuya açıklık getirebilir mi ona göre takoz almayı düşünüyorum arkadaşlar?Cevaplarınızı bekliyorum.
vejihi
31 Aralık 2013, 01:52
Arkadaşlar benim için çok önemli olan bir şey soracağım;
Motora koruma takozu takmak istiyorum.Fakat şöyle bir çekincem var.Bu takozlar grenaja monte edilip grenajdan mı güç alıyor; yani motor düştüğünde motor takozun üzerine düşeceğinden grenaj çizilmez fakat yere vurmanın etkisiyle grenajda çatlak veya kırık olabileceğini düşünüyorum? Fakat bu takozlar grenaja değil de grenajın altındaki metal bölüme monte edilip oraya sabit şekilde,grenajın boşluğundan dışarı çıkıyorsa motor düştüğünde grenajda ne çizilme ne de çatlama olmayacaktır.
Biriniz bu konuya açıklık getirebilir mi ona göre takoz almayı düşünüyorum arkadaşlar?Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba, koruma takozlari karenajlara tutturulmaz. Oyle olsa en küçük darbede plastikten yapilan karenajlar kirilir ve takoz kullanmanin hicbir manasi kalmaz.
Koruma takozlari genellikle şasiye yani motorun iskeletine tutturulur ve karenaj bosluklarindan disari cikar. Tabi bunun da cok sert bir darbe almasi durumunda şasiyi egmesi gibi bir dezavantaji olabilir ki bu basiniza karenaj degisiminden cok daha buyuk isler acar.
Genellikle egrilen sasinin tekrar duzeltilip kullanilmasi tavsiye edilmez ancak çelik şasiler bir sekilde onarilip kullanilmaya devam edilebilir. Alüminyum sasi icin ise bu tür bir eğilim genellikle "oyunun sonu" anlamina gelir...
Bu vesile ile bir suredir uzak kaldigim ninjaci arkadaslara da bir merhaba demis olayim. Ara ara ninjalara bakip gözümde anilarim canlanmiyor da degil, özledim keratayi :)
Yeni alanlarin motoru hayirli olsun, herkese keyifli surusler...
Ninja 250r alüminyum şasi mi oluyor acaba? Bu konudaki bilgisizliğimden dolayı özür diliyorum :) Fakat sonuç olarak ninja için takoz önerirmisiniz?
vejihi
31 Aralık 2013, 02:22
Ninja 250r alüminyum şasi mi oluyor acaba? Bu konudaki bilgisizliğimden dolayı özür diliyorum :) Fakat sonuç olarak ninja için takoz önerirmisiniz?
Bildiğim kadarıyla ninjanin şasisi preslenmiş alüminyumdan yapilma.
Kardeşim taktirip taktirmamak senin verecegin bir karar; tecrubesizsen, ilk motorunsa, dusuk hizda dusmeler, yan ayagi acmadan motoru birakmalar, kirmizi isikta dengeyi kaybetmeler normaldir, dolayisiyla taktirman seni masraftan kurtarabilir. Hem zaten, allah korusun, şasiyi egecek şiddette bir kaza gecirirsen son dusunecegin sey motor olsun.
Bence taktir ufak tefek seylere canin sikilmasin, ama takoza da guvenip dikkati de elden birakma, motoruna gozun gibi bak :) Kazasiz belasiz surusler.
'Hem zaten, allah korusun, şasiyi egecek şiddette bir kaza gecirirsen son dusunecegin sey motor olsun.'
İşte bu cümle konuyu özetliyor :) Ozaman hafif düşmelerde motoru korumak için taktıracağım.Yarın Kawasaki servisine gideyim bakalım kaça verecek takozları ;)
lReaLErroRl
01 Ocak 2014, 02:28
Arkadaşlar merhaba 2011 ninjam var geçen gün antalyadan ısparta davraz kayak merkezine yol yaptık 2 kişi artı çanta ile ortalama hızım 120-130 civarı idi 330 km de tam 100 lira benzin harcadık biraz fazla mı uçuk acaba ?
D e m i r
01 Ocak 2014, 02:30
Merhaba kardeşim bende adana/ceyhan sana her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.Ayrıyeten motoruda satıyorum sahibinden de ilanı var zaten.İyi akşamlar.
Merhaba, ilanını gördüm kardeşim. Yeşil rengi hiç sevmedim. Siyah olsaydı kaçırmazdım emin ol, çok saol
Allah Kawasaki bayisine muhtaç etmesin.Koruma takozuna 600-700 lira istediler. Bende suzuki bayisinde 340 liraya buldum orada taktıracağım :)
Ahmet Abi
01 Ocak 2014, 05:03
Arkadaşlar merhaba 2011 ninjam var geçen gün antalyadan ısparta davraz kayak merkezine yol yaptık 2 kişi artı çanta ile ortalama hızım 120-130 civarı idi 330 km de tam 100 lira benzin harcadık biraz fazla mı uçuk acaba ?
33km=10 lira
1 litre ile 16km çok az. En az 25 gitmesi gerekir.
ZxPanic
01 Ocak 2014, 14:32
Merhaba arkadaşlar.tek başıma ninjanın grenajını sökebilirmiyim yada bi yardımcı arkadaş gereklimi ? püff noktaları varmı sökerken ? takım taklavat anahtar felan var sorun değil.İnternette ve youtubede araştırdım biraz hiç bi bilgi yada video bulamadım yada ben görmedim.Sökmemdeki sebeb biraz temizlik ve alttaki parçaları görmek istemem kış geldi malum kolay kolay binemeyeceğim artık.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar.Geçen ay bende ninjalandım :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/607/isvf.jpg (https://imageshack.com/i/gvisvfj)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/10/k0n6.jpg (https://imageshack.com/i/0ak0n6j)
ninja26
09 Ocak 2014, 18:05
Arkadaşlar önceki sayfalarada göz attım ama hiç göremedim..aramızda mivv gp carbon eksoz kullanan var mı acaba..youtube ta sadece bir tane video var..sesi akreptende yoshidende guzel gibi geldi bana..yurt disindan getiren bayiyide aradim 2 ayda gelir dedi..eger mivv kullanan varsa tavsiye ederse bende yaza kadar sipariş vermeyi düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
Merhaba arkadaşlar.tek başıma ninjanın grenajını sökebilirmiyim yada bi yardımcı arkadaş gereklimi ? püff noktaları varmı sökerken ? takım taklavat anahtar felan var sorun değil.İnternette ve youtubede araştırdım biraz hiç bi bilgi yada video bulamadım yada ben görmedim.Sökmemdeki sebeb biraz temizlik ve alttaki parçaları görmek istemem kış geldi malum kolay kolay binemeyeceğim artık.Yardımcı olursanız sevinirim.
evet tek başına sökebilirsin , kafa grenajını hiç sökmedim ama yanlar şu şekilde sırası.
Birbirlerine geçmelidir fazla zorlamadan sökebilirsin.
http://i.hizliresim.com/K4RVqq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
rebelrider
10 Ocak 2014, 12:30
seni en cok ugrastiricak bolge grenajlari panzalotlarla birlestigi kafa grenajinin alt kisminda ve yan grenajlari motorun altinda birlestiren yer ve yan grenajlarin ön kismi buralarda vida yok bakarsan gorursun siyah renkteler önemli olan ise birstirmeyi saglayan gercek adini bilmiyorum klips diyelim iki parcadan olusuyor grenajlarin ic kismindan sert bir cisimle ilk önce ortadaki kucuk parcalara baski uygulasaran cikar ama disa bana yuzdeki buyuk kismindan cekmeye calisirsan mutlaka kirarsin dikkat et digerleri gözle görunen vidalar basit zaten kolay gelsin
ZxPanic
11 Ocak 2014, 03:26
seni en cok ugrastiricak bolge grenajlari panzalotlarla birlestigi kafa grenajinin alt kisminda ve yan grenajlari motorun altinda birlestiren yer ve yan grenajlarin ön kismi buralarda vida yok bakarsan gorursun siyah renkteler önemli olan ise birstirmeyi saglayan gercek adini bilmiyorum klips diyelim iki parcadan olusuyor grenajlarin ic kismindan sert bir cisimle ilk önce ortadaki kucuk parcalara baski uygulasaran cikar ama disa bana yuzdeki buyuk kismindan cekmeye calisirsan mutlaka kirarsin dikkat et digerleri gözle görunen vidalar basit zaten kolay gelsin
Öncelikle açıklaman için teşekkürler. Bi önceki yorumda beyaz ninja ile anlatmaya çalışan OFG arkadaşıma da özelden senin anlatmak istediğin konu sormuştum. :)) resmen aklımı okudun kardeşim. Dikkat etmeye çalışıcam. Baktım olmuyo anlayan bi arkadaş bulucam artık :((
rebelrider
11 Ocak 2014, 22:10
Öncelikle açıklaman için teşekkürler. Bi önceki yorumda beyaz ninja ile anlatmaya çalışan OFG arkadaşıma da özelden senin anlatmak istediğin konu sormuştum. :)) resmen aklımı okudun kardeşim. Dikkat etmeye çalışıcam. Baktım olmuyo anlayan bi arkadaş bulucam artık :((
rica ederim ederim ne demek ninja 250 r yada diger herhangi 250cc icin sormak istediginiz birsey varsa yada yakin cevrenizdeki motosiklet severlerle tanismak gezilere katilmak ve duzenlemek isterseniz facebook grubumuza bekleriz https://www.facebook.com/groups/691392714207985/?fref=ts
rebelrider
14 Ocak 2014, 01:06
slm arkadaslar kansizlar benim motosikletin eksozunu caldilar yani eksoza uzuluyorum motosikleti kamyonete yukleyip goturmedikleri icin ise seviniyorum egerki forum uyelerinden yada arkadaslarinizdan two brothers yada akrep eksozunu satmak isteyen varsa lutfen mesaj yolu ile ulassin iyi forumlar
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/600/wgiu.jpg
wolrath
14 Ocak 2014, 01:26
gecmıs olsun.
Redneck
14 Ocak 2014, 02:57
vaziyete bak,
gerçi benim de motorumdan 5 liralık contayı çalmışlardı,millet aç kaldı heralde,her bulduğuna saldırıyorlar
geçmiş olsun valla şaka gibi..
Redneck
23 Ocak 2014, 05:22
Arkadaşlar merhaba,
Ninjanın amortisör ayarını değiştirmek istiyorum,ön taraf nasıl yapılıyor bilmiyorum ama arka taraf sağa sola çevriliyormuş,hangi tarafa çevirirsem sertleşir/yumuşar nekadar yumuşar ne olur bu konular hakkında bilgisi olan varmı ?
rebelrider
23 Ocak 2014, 13:02
Arkadaşlar merhaba,
Ninjanın ön amortisör ayarını değiştirmek istiyorum,ön taraf nasıl yapılıyor bilmiyorum ama arka taraf sağa sola çevriliyormuş,hangi tarafa çevirirsem sertleşir/yumuşar nekadar yumuşar ne olur bu konular hakkında bilgisi olan varmı ?
aslm ninjanin herseyden once ön amortisöru ile onamani tavsiye etmem sonra motoru gidisi degisir ama sen ve artcin kilolu ise arkayi sertlestirebilirsin cunku fabrika cikisi 155 kiloya ayarli olarak gelir bu kilodan agir isen sertlestir takim cantanda yarim aya benzer bi anahtar var onunla motoru sehpaya alirsan kolay olur emin degilim ama saga dogru olmasi lazim (zaten egilip arka amartusore baksan anlarsin nerden cevirecegini ve hangi yone sertlestigini ) ayrica bi servise yada tamirciye gitsen bile ucret almadan yaparlar kolay gelsin
omerta
23 Ocak 2014, 13:08
Yurt dışından grenaj takımı getirme hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar yada getirmiş olan biri
rebelrider
24 Ocak 2014, 13:10
Yurt dışından grenaj takımı getirme hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar yada getirmiş olan biri
yurt disindan getirtmenin en kolay yolu ebay dan alisveris yapmak ama 100euro nun ustundeki alisverisler gumruge takilir yani vergisini odemek zorunda kalirsin arti kargo masrafi yani bir albenisi kalmaz ama sahibinden.com da 1500 tl ye ninjanin her rengi var rjinal degil abs plastik tercih senin[COLOR="Silver
Onur Ozdemir
27 Ocak 2014, 12:36
Beyler bisey sormak istiyorum benim boyum 1.87 kilom 78 ninja altimda oyuncak gibi kalir mi bu boyda kullanan var mi acaba ?
rebelrider
27 Ocak 2014, 16:56
Beyler bisey sormak istiyorum benim boyum 1.87 kilom 78 ninja altimda oyuncak gibi kalir mi bu boyda kullanan var mi acaba ?
arkadasin boyu 190 larda kilo ise 90 sanirim umarim yardimci olur http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/194/x6ny.jpg
forewer
27 Ocak 2014, 17:09
Ne önemi var arkadaşım, şimdilik sen onun oyuncağısın zaten(tecrüben yoksa), böyle şeylere takılmayın.
Onur Ozdemir
28 Ocak 2014, 02:49
arkadasin boyu 190 larda kilo ise 90 sanirim umarim yardimci olur http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/194/x6ny.jpg
keşke motorun üstünde görseydim ya :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Ne önemi var arkadaşım, şimdilik sen onun oyuncağısın zaten(tecrüben yoksa), böyle şeylere takılmayın.
kardeşim uzun zaman kullanacağım bir motor almak istiyorum ve motordaki duruşum önemli benim için.
rebelrider
28 Ocak 2014, 12:59
keşke motorun üstünde görseydim ya :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/138/nakc.jpghttp://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/600/3rv9.jpg
kardeşim uzun zaman kullanacağım bir motor almak istiyorum ve motordaki duruşum önemli benim için.
ve cok dahA fazlasi facebook grubumuzdan bakalbilirsin https://www.facebook.com/groups/691392714207985/?fref=ts
MhmtcnKoral
07 Şubat 2014, 20:51
Merhabalar, uzun bi motosiklet arayışı içindeyim 12-13 model Hyosung isterken bir türlü istediğimi bulamadım. Kawasaki'ye kayıyor hafif hafif kafam ve 2009 model 28.000 km de kazasız bir uzak tanıdık 8500'e bırakıyor motoru. Kawa piyasasını hiç bilmiyorum motor temiz kazası yok kaydı falan var tüm herşeyinin. Bana biraz fazla geldi fiyat acaba bilgi alabilir miyim sizden çok teşekkür ederim şimdiden iyi sürüşler :)
pahalı alma bence,sahibinden de 10.000 den 9 a düşürebilecegin 11-12 model düşük km birçok ilan var.biraz araştır , pazarlık yap derim.
omerta
09 Şubat 2014, 19:55
Arkadaşlar egsoz arıyorum akrep ilk tercihtir saygılar :)
FireMan61
10 Şubat 2014, 22:42
Selam arkadaslar. Ben istanbuldan. Foruma yeni katildim. Ninja 250 var bendede.
omerta
11 Şubat 2014, 01:57
Selam hoşgeldiniz.
FireMan61
11 Şubat 2014, 21:41
Hosbulduk. Tesekkur ederim. İstanbul avrupa yakasindayim. Motorumun on amartisör biri yag kacırıyor. Nereden alabikirim. Ve degistirebikirim. Bilgisi olan varmi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
http://i.hizliresim.com/KlZyRg.jpg (http://hizliresim.com/KlZyRg)
ninja_omer
11 Şubat 2014, 22:29
Hosbulduk. Tesekkur ederim. İstanbul avrupa yakasindayim. Motorumun on amartisör biri yag kacırıyor. Nereden alabikirim. Ve degistirebikirim. Bilgisi olan varmi.[COLOR="Silver"]
avrupa yakasındaysan beşyol sanayi içinde Beşir usta var onda olabilir ve değiştirebilirsin. istersen telini verip önceden bi arar sorarsın daha garanti olur.
Redneck
13 Şubat 2014, 03:08
Selam beyler,
zincir değiştirme zamanım gelmiş, did marka zincir çok pahalı, acaba ucuzuna kaçsammı diye düşünüyorum sfr marka zincir 100 lira,ondanmı alsam dedim fakar sfr de hiçbiyerde duymadım ne yapmalıyım bir fikri olan varmı ?
esefcom
15 Şubat 2014, 12:33
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ninjamla. Sormak istediğim arkacılı binmemiş benden önceki sahibi amortisorleri hassas diye zaten 100 kiloydu.. Brnim kilom 70 arka amortisör sertligini ayarlamak kolay mı ayarlamadan arkama adam alsan sıkıntı olur mu
mrtt7
15 Şubat 2014, 14:05
Orjinal halinde toplam 150kg'a göre ayarlanmış şekilde diye yazılmıştı eski sayfalarda ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ben 2 tık serleştirdim gayet iyi oldu. Sertleştirmek basit avadanlığında ayar için anahtar olmalı onunla yapabilirsin. Hiç anlamıyorsanda herhangi bir tamircide 2 dakikalık bi işlem.
esefcom
16 Şubat 2014, 03:06
ArkadAslar arka ön sehpa kullananınız varmı bunların boyutu ayarı fln nasıl oluyo herhangi bitane alsam ninjama uyarmı almak istesem site link verebilecek biri varmı
esefcom
16 Şubat 2014, 03:09
Bugun gittim Tamirci arka amortisör hic esnememiş daha artçılı binilmemiş bu motora hiç dedi biraz bin ayarlarız dedi
ZxPanic
17 Şubat 2014, 14:51
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ninjamla. Sormak istediğim arkacılı binmemiş benden önceki sahibi amortisorleri hassas diye zaten 100 kiloydu.. Brnim kilom 70 arka amortisör sertligini ayarlamak kolay mı ayarlamadan arkama adam alsan sıkıntı olur mu
ben 250-300 kg arası ayarlı diye biliyorum amortisörün. yani 2 kişinin ağırlığı 250 kg geçmiyorsa hiç değiştirmeye gerek yok diye biliyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO