Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
anilayrim
28 Kasım 2013, 03:21
yanlış hatırlamıyorsam 2 ucunda 1'er cm boyunda çıkıntı olan siyah demir bi parça.parçanın toplam uzunluğu 7-8 cm civarındaydı.yan tarafında da aynı demire tutturulmuş kıvrımlı bişey vardı.
lReaLErroRl
28 Kasım 2013, 03:26
peki bu bağlantı elektronık degıl ama nerenın baglantısını saglıyor ? yanı hangı parcaların arasında bu bahsettıgınız oksıjen sensoru ıle bı baglantısı yok sanırım?
anilayrim
28 Kasım 2013, 03:28
Ayrıca bu parça öle elektronik bi aksam değil.7-8 cm uzunluğunda siyah demir bişeydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
peki bu bağlantı elektronık degıl ama nerenın baglantısını saglıyor ? yanı hangı parcaların arasında bu bahsettıgınız oksıjen sensoru ıle bı baglantısı yok sanırım?
oksijen sensörü başka bişey ben braketini değiştiriceksin diyorum.O dediğim parçayı bulabildin mi.Gördün mü deponun altında.Sen ondan haber ver.
lReaLErroRl
28 Kasım 2013, 03:40
kardesım yarın fotografını cekecegım deponun altının bulamazsam tekrar yardımcı olmanı ısteyecegım tekrar sagol :)
gokhanoflaz
28 Kasım 2013, 03:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2013-model-2700-km-de-sifirdan-farksiz-145200970/detay/
Paraya sıkıştığım için satıyorum. Ayın 5'ine kadar para bulabilirsem satmaktan vazgeçicem. Umarım bulurum... O kadar emek verdim ki motora üzülüyorum... :(
anilayrim
28 Kasım 2013, 12:46
http://www.bikepics.com/pictures/2619286/
Eksozda son nokta..Makinem nasıl olmuş :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Eksozda son nokta..Makinem nasıl olmuş :)
resim ekleyemiyorum.nasıl ekleneceğini bilen var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
http://www.bikepics.com/pictures/2619290/
Duruşu yeter..
nich@tine
03 Aralık 2013, 01:26
eski ninjamda kalan 2 adet iridyum buji, orjinal elcikler, orj. fren maneti, ön süspansiyonlar var, ihtiyacı olan PM atabilir.
bassturbin
03 Aralık 2013, 15:03
dostum sen diyorsun ki,1lt benzin ile 12.5 km yol yapıyorum
yani 5 tl ile 12.5 km gidiyorum
40 tl ile 100 km gidiyorum,bu yakıt değeri çok çok çok fazla 600 1000 cc yarış motorları bile son sürat gidince bukadar yakıyor, acaba rölanti devirin mi çok yüksek ? rölanti devirin kaç ?
ayrıca ışıklarda sert kalkmalar ara gaz vermeler falan bunların bile bukadar fazla etkileyeceğini sanmıyorum.sen genede bi servise telefon aç sor,bana çok tuhaf geldi
ben 10 tl ile 60 65 km gidiyorum
40 liralık benzin ile 240 km yol yapıyorum,genelde 80 90 100 kullanıyorum.
bütün bu yazdıklarımın dışında, benzin bitti derken dediğini tam açıklarmısın? ışık mı yandı yoksa benzin tamamen mi bitti,
çünkü bizim motorlar benzin ışığı yandıktan sonra 50-60 km daha gidebiliyor,(tabi ışığa da fazla güvenmemek lazım)
gece gece,dersi kitabı bıraktım,şu iddiayı çürütücem diye kendimi paraladım :)
Selam; kardeşim motorunun yakması normal ben hep basıyorum yol boşaldıkça 50 tl lik benzinle 240 km yol gidiyor basmazsan belki 260 km gider.
Birde birşeyler diyorsun ''40 tl 100km gidiyorum - 40 tl lik benzinle 240 km gidiyorum'' diye hangisi?
Benzin ışığı motor tam düzken yanık kalırsa deponda 4.8 yani 5 litre benzin var demektir, yani 50-60 km sonra benzin komple biter depoda...
lReaLErroRl
03 Aralık 2013, 17:58
Arkadaşlar sonunda motorumun sorununu cozdum anilayrim 'a ayrıca tesekkur edıyorum onun sayesınde kafamdakı butun sıkıntılar bıttı
belki tekrar başkasının basına gelır dıye yazıyorum motorun deposunun altında şasiye bağlı olarak duran bir parça var denge sensörü(darbe) bunu tutan 2 vıdanın tekı çıkmıstı ve motor yuksek suratlerde sallandıgı ıcın ara ara kaza yaptıgını sanıyor ve elektrıgı kesıyordu
bunları sabıtledıkten sonra sorunum cozuldu Tekrar anilayrim a tesekkkur edıyorum
Redneck
03 Aralık 2013, 18:22
Selam; kardeşim motorunun yakması normal ben hep basıyorum yol boşaldıkça 50 tl lik benzinle 240 km yol gidiyor basmazsan belki 260 km gider.
Birde birşeyler diyorsun ''40 tl 100km gidiyorum - 40 tl lik benzinle 240 km gidiyorum'' diye hangisi?
Benzin ışığı motor tam düzken yanık kalırsa deponda 4.8 yani 5 litre benzin var demektir, yani 50-60 km sonra benzin komple biter depoda...
Dostum bak dikkatli okursan ilk yazdığım bölüm arkadaşa cevap verdiğim bölüm, yani arkadaş diyor ki 40 tl ile 100 km gidiyorum,,
FAKAT ben kendi motorum ile 40 tl ile 240 km gidiyorum,
bunun dışında motoru fazla benzim yakan ben değilim nickini unuttuğum bir arkadaş vardı birkaç sayfa önce ona yazmıştım ben bu yazıyı.
muratlion
03 Aralık 2013, 19:47
40tl lik benzin koyuyorum yaklaşık 8 litre maltepe şile arası gidiyorum gidiş geliş 70+70 140 km geldikten sonra 2 sefer maltepe ataşehir 10+10 20 km ondansonra benzin ışığı yanmaya başlıyor
sedici
03 Aralık 2013, 19:59
10 litre benzinle 200 km yapıyorum bütün 250ler aşağı yukarı aynı yakıyoruz herhalde
teknoali
03 Aralık 2013, 22:39
ara ara okumak için konuya giriyorum ne kadar düşük yakıt tüketimleriniz var :)
benim eski motor ile 1 depoda 295 km yi hiç geçemedim , 8 ay önceki fiyatlarda 85 tl civarı alıyordu bir depo ve 300 km demeden yolda kalıyordum.
sadece akrep egzoz vardı , motoru aralıksız tam devir kullanıp maksimum performans alıyordum. 20 bin km bindim yakıt hep öyle idi. şimdi bakıyorum da 40 tl ile 240 km ... inesim gelmez üzerinde yatardım resmen :D
şimdi 600rr var yine forumlarda 35 kurus civarı yakıt söylentileri var ama ben 50 kurus yakıyorum. aynı zamanda xt 660r var km de 27 kurus yakıyor ortalama .
bence az yakan motor yok :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/823468_509353482441993_605875769_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/406016_489468551097153_1934836704_n.jpg
Serk21
03 Aralık 2013, 22:49
Her baslikta var ayni olay, benim tuketimimin yarisi kadar yazanlar gordum hemde sehir ici agresif kullanarak :) sahibinden.com da yuzlerce araba var 20 lira ile 200 km giden :)) hemde yemin billah ediyorlar.. ayni arabayi ustaya gostermeye goturcegim zaman 10 km lik yol icin 20 lira gaz at diyo adam :))
Yani uçan adam sabrinin de dedigi gibi; "ben kayseri otobusune 100km de 3 litre yaktiriyorum,şahitlerim var!"
teknoali
04 Aralık 2013, 00:40
Kesinlikle cok haklisiniz ve kullanim ile motordan beklenti de isi cok degisiyor kimisi 70-50 scooter niyetine kullanir ama guc elimin altinda olsun gerekirse basarim der kimisi her saniye kac yapacak diye top speed kullanir.
Sanirim be top speed kullandigim icin cok yakti :)
Redneck
04 Aralık 2013, 05:09
Her baslikta var ayni olay, benim tuketimimin yarisi kadar yazanlar gordum hemde sehir ici agresif kullanarak :) sahibinden.com da yuzlerce araba var 20 lira ile 200 km giden :)) hemde yemin billah ediyorlar.. ayni arabayi ustaya gostermeye goturcegim zaman 10 km lik yol icin 20 lira gaz at diyo adam :))
Yani uçan adam sabrinin de dedigi gibi; "ben kayseri otobusune 100km de 3 litre yaktiriyorum,şahitlerim var!"
dostum biz kimseye birşey kanıtlamaya çalışmıyoruz,kendi hesapladığımız şeyleri paylaşıyoruz,neden böyle bir atlayış yaptın anlamadım ?
ayrıca benim ninja bugün gene farı patlattı,geçen sene de patlatmıştı,her sene 1 ampul patalıyor galiba,bu ampul neden patlar bilgisi olan varmı ? hayır yani 7 senelik scooterimin ampulu hala güneş gibi parlıyor, 2 senelik alet 2 defa ampul derdine düştüm ucuz da değil ki 50 lira en kötü osram
Serk21
04 Aralık 2013, 05:18
dostum biz kimseye birşey kanıtlamaya çalışmıyoruz,kendi hesapladığımız şeyleri paylaşıyoruz,neden böyle bir atlayış yaptın anlamadım ?
ayrıca benim ninja bugün gene farı patlattı,geçen sene de patlatmıştı,her sene 1 ampul patalıyor galiba,bu ampul neden patlar bilgisi olan varmı ? hayır yani 7 senelik scooterimin ampulu hala güneş gibi parlıyor, 2 senelik alet 2 defa ampul derdine düştüm ucuz da değil ki 50 lira en kötü osram
Ben sana yalan soyluyorsun mu dedim? Ne bu alinganlik? Bende ninja 250 kullandim bana da hep sukadar yaktim bukadar yaktim dediler ama ne hikmetse hic o ortamalari gormedim. Hava filtresi buji yag yag filtresi egzantrik zinciri hepsini degistirdim lastik havalarini bile arttirdim yine dusmedi yakit. Sorun bende diye psikolojim bozulmak uzereydi ki mevzuyu cozdum. Bende bi anormallik yok, asil anormallik ninjaya cbf150 gibi yaktiran yada idda eden kisilerde. Ya 5 bin deviri gecmeyip her meyilde bosa atip stop ediyolar yada depolarini seytan dolduruyor
teknoali
04 Aralık 2013, 11:22
arkadaş size bi şey demedi ki benim yakındığım konuda aynı şeklide fazla yaktığımızdan bahsetti .
Ben sana yalan soyluyorsun mu dedim? Ne bu alinganlik? Bende ninja 250 kullandim bana da hep sukadar yaktim bukadar yaktim dediler ama ne hikmetse hic o ortamalari gormedim. Hava filtresi buji yag yag filtresi egzantrik zinciri hepsini degistirdim lastik havalarini bile arttirdim yine dusmedi yakit. Sorun bende diye psikolojim bozulmak uzereydi ki mevzuyu cozdum. Bende bi anormallik yok, asil anormallik ninjaya cbf150 gibi yaktiran yada idda eden kisilerde. Ya 5 bin deviri gecmeyip her meyilde bosa atip stop ediyolar yada depolarini seytan dolduruyor
sedici
04 Aralık 2013, 14:10
aynen aynen ben şuanki benzin fiyatlarıyla 25 26 kuruş yakıyorum, 17-18 kuruş yakıyorum diyen de var ya harbiden sıyırıyorlar yada harbiden 5000 deviri geçmeden kullanıyolar...
far patlama olayı far anahtarı olmayan motorlarda standart, gece gündüz yandığı için farın ömründen yiyor illaki, varsın yesin arabada da motorda da farım da hep açık yolum da...
djvenomss
04 Aralık 2013, 23:47
Merhabalar ankarada yaşıyorum.yeşil temiz bir ninja 250 istiyorum varsa lütfen benmle iletişime geçsin
braveguy
09 Aralık 2013, 15:51
ninja 250r ikinci el piyasası yakında patlar.
bugün bir bayi ile görüştüm. 2014te sadece 300cc gelecek ve liste fiyatı 5850Euro olarak güncellendi dedi.
şu anda elinde stok olan firmalar stokları eritme derdinde onun için hala nija 300 için 7000 Euro fiyat çekiyorlar.
motor almayı düşünen arkadaşlar, çakallara dikkat etsin.
Redneck
10 Aralık 2013, 02:56
Arkadaşlar,aranızda double bubble cam kullanan varmı ? standart cam rüzgarı tam boğazıma veriyor,belki yüksek cam alırsam boğazımdan giren soğuktan kurtulabilirim diye düşünüyorum,bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
MrMaydec
11 Aralık 2013, 12:52
2008 model 40 bin kmde two broders egzozlu 7750 tl sizce iyimi
metci
11 Aralık 2013, 13:03
ninja 250r ikinci el piyasası yakında patlar.
bugün bir bayi ile görüştüm. 2014te sadece 300cc gelecek ve liste fiyatı 5850Euro olarak güncellendi dedi.
şu anda elinde stok olan firmalar stokları eritme derdinde onun için hala nija 300 için 7000 Euro fiyat çekiyorlar.
motor almayı düşünen arkadaşlar, çakallara dikkat etsin.
Euro çok yükseldi, 5850 Euro bile yaklaşık 16000 ediyor... Ötv politikası değişmezde 251-599cc aralığındaki motorlar sıkıntılı olacak. Zira Yamaha mesela MT 07 modelini 16-17000 TL civarında satmayı düşünüyormuş ülkemizde.
Güzelim Ninja 300'e yazık oluyor...
fatihaky
11 Aralık 2013, 23:20
Arkadaşlar bu ilandaki egzozun 2013 model ninja 250r 'a uygunluğu hakkında bir fikri olan var mı ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-r77-karbon-honda-kawasaki-suzuki-yamaha-145585543/detay/ tecrübeli arkadaşlar ilgilenip bir cevap verebilirse çok sevinirim.
fatihaky
14 Aralık 2013, 01:21
yok mu arkadaş bu egzozun uyup uymadığına cevap verebilecek bir kişi ? Bu forum çok mu sessiz oldu ne artık. Motor yokken herkes yazar bişeyler yardımcı olurdu ne sorsam. Motoru aldım alalı doğru düzgün bir soruma cevap alamadım. Çok enteresan !!
gokhanoflaz
14 Aralık 2013, 08:50
r77 büyük motorlara göredir. ninjaya bunu takarsanız orjinal egsoz borusundan daha kalın olacağı için ara boru yaptırmanız gerekir. egsozun ağzı çok açık olduğu için motor top speed'e çıkamaz bazzaz yada power commander ile desteklemeniz gerekir falan filan işte... uzun lafın kısası ninja 250r için en uygun ve en performanslı egsoz akrapovictir.
bu arada motorumu hala satamadım 11.000 tl ye düşürdüm fiyatı. 2013 model 2700 km de motor. almak isteyenler telefonla ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2013-model-2700-km-de-sifirdan-farksiz-145200970/detay/
fatihaky
14 Aralık 2013, 13:29
çok teşekkürler gökhan bey. bir sorum daha sizlere şu ilandaki egzozu motosikletime kullanabilir miyim peki ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-ninja-250-zx250e-sifir-karbon-yoshimura-trc-egzoz-143324193/detay
bassturbin
14 Aralık 2013, 17:26
çok teşekkürler gökhan bey. bir sorum daha sizlere şu ilandaki egzozu motosikletime kullanabilir miyim peki ?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-ninja-250-zx250e-sifir-karbon-yoshimura-trc-egzoz-143324193/detay
Tiger Türk malı egzost alsana neden pahalı egzostlara bakıyorsunki?
Ara boru bilmemneye gerek yok kendin takıyorsun iki adet vidayı sıkarak.
Hepsi birbirinin aynısı emin ol...Sonuçta odalı egzost değil direk çıkışlı egzost...
fatihaky
15 Aralık 2013, 01:46
Açıkçası güvenemiyorum ve bu sebeple de kendini kanıtlamış markalardan biri olsun istiyorum arkadaşım. Haklısındır muhakkak ama alırsam ya akrapović yada yoshimura almak istiyorum. Bu ürünü de sitesinden kontrol ettiğimde 2008-2012 arasındaki modeller için uygun demiş o sebeple tecrübeli arkadaşlar bir fikir verir diye sormak istedim. Ilan bu http://www.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=143324193
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Açıkçası güvenemiyorum ve bu sebeple de kendini kanıtlamış markalardan biri olsun istiyorum arkadaşım. Haklısındır muhakkak ama alırsam ya akrapović yada yoshimura almak istiyorum. Bu ürünü de sitesinden kontrol ettiğimde 2008-2012 arasındaki modeller için uygun demiş o sebeple tecrübeli arkadaşlar bir fikir verir diye sormak istedim.
teknoali
15 Aralık 2013, 22:55
Tiger Türk malı egzost alsana neden pahalı egzostlara bakıyorsunki?
Ara boru bilmemneye gerek yok kendin takıyorsun iki adet vidayı sıkarak.
Hepsi birbirinin aynısı emin ol...Sonuçta odalı egzost değil direk çıkışlı egzost...
kesinlikle ayni fikirdeyim o kadar yüksek meblağ hic gerek yok .ben daha once akrep li aldım ama sanayipovic olanda da o ses var .. sonucta cigerden gelen bi şey var ;)
fatihaky
16 Aralık 2013, 02:58
tabiki akrep cok daha tok ve guzel ses veriyor goruntu ise mukembel isin garibi ise bahsettigim eksoz NO_Mercy nin paylastigi linkteki motorun ustunde ilani incelediginizde fark ederseninz eksozun fiyata dahil olmadigini gorurusunuz eksoza ise 600 tl gibi bir fiyat istiyor sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
ilani verenie de motoruda cok yakindan tanirim motor tertemizdir en son muanesine de ben goturmustum link teki facebook grubumuzda bahsi gecen motor ve eksozun bircok resmini ve sesini duyabiliceginiz videosu mevcut
Egzoz hala duruyor ise 500 TL ye kargoda bana ait olmak üzere satın alabilirim rebelrider. Eğer düşünürseniz iletişime geçelim
fatihaky
18 Aralık 2013, 21:31
Egzoz hala duruyor ise 500 TL ye kargoda bana ait olmak üzere satın alabilirim rebelrider. Eğer düşünürseniz iletişime geçelim
Egzozu bir başka yerden almış bulunmaktayım ...
omerta
18 Aralık 2013, 22:11
Ne markı aldınız ve memnunmusunuz ?
tr_select
19 Aralık 2013, 21:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-grenaj-sorun-etmeyen-kacirmasin-147730951/detay
düşünenler kaçırmasın. İstanbulda olsaydı atlardım...
Redneck
19 Aralık 2013, 23:01
siyah gösterge sadece 2008 de var diye biliyorum,2009 da ve sonrasında beyaz gösterge kullanıldı 2010 model demiş ama ,ayrıca arkadaş kafadan da girmiş bir yere belliki güzel bir kaza yapmış ki plakayı kapamış,pek de atlanacak bir motor değil yani,
tr_select
19 Aralık 2013, 23:13
Yazınızdan sonra dikkatimi çekti. 9.resimde şaseye müdahalemi var ? Çatlak gibi bir şey var sanki..?
Pazarlığa tabiki acığız denmiş. 6 civarlarına alınırsa değerlendirilebilir, tabiki şasede ve dediğiniz gibi göstergelerde bir deşiklik yok ise.
fatihaky
20 Aralık 2013, 00:24
Ne markı aldınız ve memnunmusunuz ?
Akrapovic aldım henüz taktıramadım haftasonunu bekliyorum açıkçası taktırmak için.
Pistolero_10
20 Aralık 2013, 00:26
Yazınızdan sonra dikkatimi çekti. 9.resimde şaseye müdahalemi var ? Çatlak gibi bir şey var sanki..?
Pazarlığa tabiki acığız denmiş. 6 civarlarına alınırsa değerlendirilebilir, tabiki şasede ve dediğiniz gibi göstergelerde bir deşiklik yok ise.
bu oluculukle basina is alacan sen demedi deme:mrgreen:
tr_select
20 Aralık 2013, 00:40
bu oluculukle basina is alacan sen demedi deme:mrgreen:
Bu yaptıgın çok onur kırıcı bir davranış :queen:
rebelrider
20 Aralık 2013, 23:13
[QUOTE=tr_select;3227900]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-grenaj-sorun-etmeyen-kacirmasin-147730951/detay
düşünenler kaçırmasın. İstanbulda olsaydı atlardım...[/QUO
ilandaki motosiklet hakkinda biraz bilgi vereyim km kadrani tr hic gelmeyen mil hesabi ön sinyaller ybr sinyali siyah ön camurluklu yesil kasa tr ye hic gelmedi ve siyah kuyruk sadece 2010 geldi (bence en guzel renk )genel olarak 2008ler nikelaj eksoz karburetörlu geldi 2009 ve sonrasi enjeksiyon eksoz siyah eksoz oldu 2012ve son kasa ise km kadrani beyaz oldu burdan yola cikarsak motor ya yurt disindan getirildi ki öyleyse enjeksiyon degil karburetörludur yada ilan sahibinin de dedigi gibi ögrenirken bir cok kaza yapti ve parcalari sagdan soldan topladi motorun son hali bu
Merhaba bende ilk motorumu 2 ay önce aldım :) yarında direksiyon sınavına gireceğim.
Twobrothers egzoz var üstünde sesi rahatsız edici derecede olabiliyor bazen :) kesinlikle çok dikkat çekiyor böyle birşey arıyorsanız öneririm.
hatta şu video yu ilk aldığımda çekmiştim, videoda kat kat az çıkıyor sesi diyebilirim. Belki karar vericek olanlara bir yardımı olur.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202025274772011&set=vb.1190456692&type=2&theater
Buda benim düldülüm ^^
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vqwf6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
rebelrider
21 Aralık 2013, 17:08
eksoz secimin de yarimci olmasi icin bir calisma yapmistik umarim begenirsiniz
https://www.facebook.com/groups/691392714207985/?fref=ts#
fatihaky
22 Aralık 2013, 00:08
Arkadaşlar kontağı çevirdiğinizde yanan kısa far hangi taraftaki ? sağ mı sol mu ? Yani uzunları yakmadan önce yanan far hangisi yönde sizlerde ? Bende kontağı çevirdiğimde devreye giren far soldaki ancak çok güçlü halde yanıyor sanki uzunmuş gibi. Kısaları yaktığımda sağdaki de devreye giriyor ve doğal olarak her ikisi birden yanıyor. Ancak şüphelendiğim bir husus var. Sizde de durum aynısı mıdır ??
Redneck
24 Aralık 2013, 06:26
Sol taraf kısa,sağ taraf uzun,ninjaların far ayarı bi tuhaf kısa farlar çok yukarı baktığı için size öyle geliyor olabilir, ayrıca zaten motosikletlerin % 90 ı bu şekilde çalışır,1 far kısa 1 far uzun, bazı vatandaşlar uleeee ampulun teki patlamış diye yardımseverliklerini konuşturmaya çalışırlar ama halbuki birşeyden haberleri yoktur :)
farın içine dikkatli bakarsanız,o aynamsı yansıtıının açılarının da farklı olduğunu görürsünüz(uzun ve kısa far arasında) ampuller aynı fakat iş açıda bitiyor. umarım sorununuza çözüm olmuştur
fatihaky
25 Aralık 2013, 02:29
Sol taraf kısa,sağ taraf uzun,ninjaların far ayarı bi tuhaf kısa farlar çok yukarı baktığı için size öyle geliyor olabilir, ayrıca zaten motosikletlerin % 90 ı bu şekilde çalışır,1 far kısa 1 far uzun, bazı vatandaşlar uleeee ampulun teki patlamış diye yardımseverliklerini konuşturmaya çalışırlar ama halbuki birşeyden haberleri yoktur :)
farın içine dikkatli bakarsanız,o aynamsı yansıtıının açılarının da farklı olduğunu görürsünüz(uzun ve kısa far arasında) ampuller aynı fakat iş açıda bitiyor. umarım sorununuza çözüm olmuştur
Teşekkürler arkadaşım. Benim kısalar ayarsız herhalde yarın bir açıp bakacağım sol grenajı. Ayar vidası oradan daha rahat görünüyormuş yaptığım araştırmaya göre. Hangi aracın arkasına geçsem el kol hareketi yapıyorlar bende şüphelendim bir gariplik mi var diye ve anladım ki benim kısa farlar biraz fazla yukarı bakıyor. Teşekkürler tekrar bilgi verdiğin için...
Redneck
25 Aralık 2013, 03:59
reca ederim,aslında farlarınızın ayarı normal,bana da çok sellektör yapıyorlar,grup sürüşündeli arkadaşlarım bizi mahfettin diye söyleniyorlar:),ninjada far ayarı sanırım yapılmıyor,çünkü ben farı değiştirirken ayar yapılmasına imkan verecek bir sistem göremedim.
ayrıca sol karenajı açmaya gerek yok,hatta hiçbirşeyi açmaya gerek yok, çok basit bir şekilde farı değiştirebilirsiniz haberiniz olsun,okadar zahmete gerek yok :) videoyu koyiyim oradan izleyin https://www.youtube.com/watch?v=EQc8xbNbARA
fatihaky
25 Aralık 2013, 14:23
Far yükseklik ayar vidası mevcut ben onu öğrendim hatta nerede olduğunun fotosunu da ekleyeyim mesajın altına. Farı değiştirmeyeceğim yani. Neticeyi yazarım. İşte ayar mekanizması da burada
http://lionninja.files.wordpress.com/2008/09/headlamp-adjustment.jpg
sedici
26 Aralık 2013, 00:02
gidonu sola kırıp kolunu sol elciğin önünden fara doğru uzattığında o vidayı bulabilir ayarlayabilirsin biraz zor ama el yordamıyla oluyor, grenaj sökmeye uğraşmana gerek yok aklında olsun
fatihaky
26 Aralık 2013, 01:55
Gündüz gözüyle bir şeyler yaptım kontrol etme imkanım da pek olmadı artık. Fazla da binemiyorum zaten artık. Bakalım bir akşam kontrol yapmak gerek :) Bu arada akrapovic egzoz almıştım sese hala alışamadım. Motor inanılmaz ses çıkartıyor. Eski halini özlemiyor değilim bazen. Ama gereği buymuş dediler :) Şimdi sırada bir mont ve eldiven kaldı onlar içinde fuarı beklemek istiyorum açıkçası. Bulduğum bir mont var aslında sizce nasıl ?
http://www.hudsonderi.com/?urun-12-2507-11-HL-Bay-Deri-Ceket.html
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO