Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
schmarık
07 Ekim 2012, 23:51
Bugünkü buluşmadan bir kaç foto atıyım. Yaklaşık 600km yol yaptım 8000 devirden aşağı düşmedim yaklaşık olarak 100 kmde 4,1 lt falan yaktı.http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/62529_10151178972423490_806570495_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66164_10151178973673490_15025654_n.jpghttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227401_10151178974253490_368398856_n.jpghttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199441_10151178975563490_43189465_n.jpghttp://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539291_10151178976028490_1872254700_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598646_10151178976603490_1559701258_n.jpg
Allah kazadan beladan korusun hepinizi. Motorlarınız çok güzel. Nazar boncuğu takmayı unutmayın :)
ejlover
08 Ekim 2012, 00:18
Bugünkü buluşmadan bir kaç foto atıyım. Yaklaşık 600km yol yaptım 8000 devirden aşağı düşmedim yaklaşık olarak 100 kmde 4,1 lt falan yaktı.http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/62529_10151178972423490_806570495_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/66164_10151178973673490_15025654_n.jpghttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227401_10151178974253490_368398856_n.jpghttp://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199441_10151178975563490_43189465_n.jpghttp://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539291_10151178976028490_1872254700_n.jpghttp://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/598646_10151178976603490_1559701258_n.jpg
Super olmus cidden. Onumuzdeki sezon tekrarlayin ben de geliim ;)
Su yakit olayini cok ozluyorum Ninja'nin. Bugun 300km'ye yakin yol yaptim ben de hiz 200-300 arasi degisti genel olarak az bi sehir ici vardi ve ortalama 9.6lt/100km ;( Son 36 satte tam 4 depo benzin aldim :salut:
Kerem T
08 Ekim 2012, 00:20
@schmarık
Hosbulduk,İzmitteyim kardesim ben ama İstanbula gelirsem görüsürüz motorda sıkıntı degıl hallederiz:)
Bi nazar boncuğu takamadım daha ama herkes balatalarımdan gelen gıcırtıyı duyunca kafasını ceviriyo:) nazar bozanım o suanlık;)
@ejlover
İnsallah ama R1 fazla bana ama ilerde bi R6 dusunurum ;)
@enginar
Fotolar guzelde karelerin hepsinde görünmüsüm nerdeyse:)bendekileri atamadım bi türlü:/
@ccman
Benim içinde güzel bi gündü ,evdekilerede dersaneye biraz geç giderim demistim göya:)
Özellikle o doğandan inen kız:) ve araplar:)
@schmarık
@ccman
Benim içinde güzel bi gündü ,evdekilerede dersaneye biraz geç giderim demistim göya:)
Özellikle o doğandan inen kız:) ve araplar:)
Kerem
doğandan inen ve motorlarla ilgili saçmalayan kızdan sonra gelen 2 tip daha eğlenceliydi,adamlar yeşil ninjayı daha çok beğendiler benimkine bakmadılar bile :)
ayrıca siz bir de araplar ile resimde çektirmişsiniz şimdi hatun söyledi koptum.
dersaneyede giderken benzin bitti anne dersin olur biter harçlığa zam istersin ;)
@Uğur
bence "hakkını vermişsin motorun" ;) Aslan beslemek kolay değil :)
bende de gün ortalaması 7.1 lt/100km 150-250 km/h (artçım ile)
dönüş yolu rezaletti dilovası gebze arası otoban kapalı E5 e vermişler trafik felçti.aradan kapıdan köşeden emniyetten geldim ama giderken yolu buldummu kapattim gittim.dönüşte 170 km yaptım daha işik yanmadı.ama eli kulağındadır.Gebze den sonra gişelere kadar da ML430 ,C5 ,A5,ve diğerleri ile billur geçtim.
sonuç olarak gün güzel geçti,enginar taa Bandırma dan (270 km)geldi ...Kerem de dersaneyi kırdı ...bende güzel bir gözleme yedim sapanca gölüne karşı.Maksat muhabbet araç olan motosiklet ti ;) 7500 km bitti hayırlı olsun
Haftaya TEKİRDAĞ a gider.bi köfte yer döner kısmet olursa.belki de Malkara ya uzarım orada bir dostum var.sağlam olun sağlam kalın;)
saygılar
rio_mavi
08 Ekim 2012, 04:31
sezon bitimi geldi bizim sayfa etkinlikte yeni yeni coştu :) sonbahar coşkusu:)))
CanBerkG
08 Ekim 2012, 06:45
Kolay kolay bulunan bir model değil ama çekici bir yanıda pek yok diyebilirim
schmarık
08 Ekim 2012, 07:54
Kerem
doğandan inen ve motorlarla ilgili saçmalayan kızdan sonra gelen 2 tip daha eğlenceliydi,adamlar yeşil ninjayı daha çok beğendiler benimkine bakmadılar bile :)
ayrıca siz bir de araplar ile resimde çektirmişsiniz şimdi hatun söyledi koptum.
dersaneyede giderken benzin bitti anne dersin olur biter harçlığa zam istersin ;)
@Uğur
bence "hakkını vermişsin motorun" ;) Aslan beslemek kolay değil :)
bende de gün ortalaması 7.1 lt/100km 150-250 km/h (artçım ile)
dönüş yolu rezaletti dilovası gebze arası otoban kapalı E5 e vermişler trafik felçti.aradan kapıdan köşeden emniyetten geldim ama giderken yolu buldummu kapattim gittim.dönüşte 170 km yaptım daha işik yanmadı.ama eli kulağındadır.Gebze den sonra gişelere kadar da ML430 ,C5 ,A5,ve diğerleri ile billur geçtim.
sonuç olarak gün güzel geçti,enginar taa Bandırma dan (270 km)geldi ...Kerem de dersaneyi kırdı ...bende güzel bir gözleme yedim sapanca gölüne karşı.Maksat muhabbet araç olan motosiklet ti ;) 7500 km bitti hayırlı olsun
Haftaya TEKİRDAĞ a gider.bi köfte yer döner kısmet olursa.belki de Malkara ya uzarım orada bir dostum var.sağlam olun sağlam kalın;)
saygılar
Abi yer olursa Tekirdağ, Edirne felan bende gelme isterim oralara. Keşanlıyım zaten :) üj bejj derler bana :) :) :)
dreamkiller
08 Ekim 2012, 11:18
Vay vay vay :) fotolara bak fotolara.. Dostum kerem öncelikle hoşgeldin sende.. Ben ninja mesaisine ara verdim şimdilik beyaz eşşekle takılıyorum.. Oktay baba sapancaya gelemedim ama üzüldüm keşke gelebilseydim bak aklım kaldı şimdi.. Artık eşşekten inip ata binmeyi beklediğim önümüzdeki sezon sapancaya çadıra gideriz..
Uğur ben gitmedim pek birşey kaçırmadığın doğrudur :) poahahah bensiz gezinin tadımı olur be yaa!!!!!! birde LS2 nin open face kaskını aldım olm conconlar gibi dolasıyorum beyaz eşşekle kadıkoy ve civarında.. bu arada oktay bi ara bir araya gelip konuşacağımız mevzuları konuşalım kardeşim..
Zippo's
08 Ekim 2012, 11:30
sezon bitimi geldi bizim sayfa etkinlikte yeni yeni coştu :) sonbahar coşkusu:)))
Hocam dun palladium daki siyah akrepli ninja senin miydi ?
enginar
08 Ekim 2012, 13:13
Merhaba size bir sorum olucak 2012 model yesil ninja 250 r in gostergelerin fonu beyaz ve artci selesi siyah dogrumu? Tesekkurler 2012 yeşil ninja aynen o dediğin gibi
@ccman araplar süperdi illa fotoğraf çektircez diye ısrar etti :queen: Tekirdağ demişsin kanıma giriyosun bak yine
cbr_007
08 Ekim 2012, 21:08
@enginar sagol :)
4tekerfazla
08 Ekim 2012, 21:20
orjinal lastikler nasıl ?
vlknsyrn
09 Ekim 2012, 00:01
saygılar
toplaşın gelin arkdslar T.dağa tanışalım malkara nın meshur peynır helvasında tattırayım ;)
Kerem T
09 Ekim 2012, 00:06
@ccman
Evet abi,adamlar gelir gelmez "abi bu yesil motor ne kadar"dedi:) sonra seninkini sordular ya daha ucuz bekliyolardi heralde:)
Sahildeki araplarda cok istedi tutturdular hep beraber hep beraber diye zaten sen hic yanasmadin bizde hizli hizli cekildik hemen adamlarin gonlu olsun ;)
Bende butun yaz sapancadaydim ama sahilde göle karsi gozlemeyi ilk sizle yemek kismetmis "Senay Abla 'spesyel' " :)
Dersane konusunu actirmadim bile direk agir misafirlerim vardi dedim gectim :)
@rio_mavi
Aslinda yazinda size katilmayi isterdim ama acemilik zamanlari ;) olmadi biturlu,bidahaki sezona bi universiteye girsemde sonra bi R6 da ben ceker katilirim size;)
@dreamkiller
Hosbulduk Kursat abi,senin beyaz esseginle maceralarinida duydum :) abant gezisi olsun senin yazdiklarin olsun,zaten Oktay abi yolda yanimda hafif gaz acinca icim bi tuhaf oldu:)
Ben bu hafta sonuna kadar sapancadayim sonra maglum havalar soguyo İzmite donucem yavas yavas ninjamida arada bi gelip binmek sartiyla bakimini yaptirip sapancada birakicam maalesef :/
Hic gitmek istemiyorum suralardan ooff off
Tekeriniz daima duz bassin...)
rio_mavi
09 Ekim 2012, 01:30
Hocam dun palladium daki siyah akrepli ninja senin miydi ?
Yok dostum ordan gectim ama iceri girmedim.atasehir tarafidaydim.oralarda gorduysen ama benimdir,sadece iceri girmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Vay vay vay :) fotolara bak fotolara.. Dostum kerem öncelikle hoşgeldin sende.. Ben ninja mesaisine ara verdim şimdilik beyaz eşşekle takılıyorum.. Oktay baba sapancaya gelemedim ama üzüldüm keşke gelebilseydim bak aklım kaldı şimdi.. Artık eşşekten inip ata binmeyi beklediğim önümüzdeki sezon sapancaya çadıra gideriz..
Uğur ben gitmedim pek birşey kaçırmadığın doğrudur :) poahahah bensiz gezinin tadımı olur be yaa!!!!!! birde LS2 nin open face kaskını aldım olm conconlar gibi dolasıyorum beyaz eşşekle kadıkoy ve civarında.. bu arada oktay bi ara bir araya gelip konuşacağımız mevzuları konuşalım kardeşim..
bende cadir var 7 kisilik hepimizi alir,hatta motorlari bile alir iceri. aslinda ickileri alip etleri alip sezon kapanisi yapsak hep beraber süpper olur. mesela şile tarafında baraj var.baraj kıyısı felan piknik için güzel. akşam mangalımızı yapıcaz ateşin başında üşüdükçe konyak veya rakı kavun karpuz harika olur...
Murat mevzuda tahrik unsurları var.son cümle.hatta ağır tahrik unsuru içeriyor :) bana her türlü uyar ;)
rio_mavi
09 Ekim 2012, 07:06
oktay abi yapalim ozaman.sen kursati kandir yeterki. ejonun elleride iyilesmistir. Arkadaslar bende 2 tane cadir var.14 kisiye kadar kapasitemiz var. biracık koğuş yada kışla gibi olcak ama uyku tulumlarınızı alıp gelin. tek şartım var oktay-kürşat-ejo demirbaş kadro olarak gelicekler. oktay senin köpeğide getirebilsen ne iyi olurdu. Motorların başına bağlardık. gece hem motorlar hemide biz kurda kuşa yem olmaktan korurdu. ayu çıkabilur ,tavşan çıkabilur,domuz çıkabilur :))
dreamkiller
09 Ekim 2012, 13:26
poahahaha hacı abiler ne ettiniz la.. Bir deli olduk kuyuya taş atalım dedik anasını satayim bir türlü çıkartamamışsınız :) Ağır tahrik unusuru demek :)) olma Murat Yengenden izin al gelim ayıpsın :)
Ben varım cumartesı aksamdan gidilir gece ayazı yeriz cadır ve kopek icin bir araba gerek o da var . Top sizde bana uyar;). Kurşat hatundan izin alma onu da al gel sende murat
dreamkiller
09 Ekim 2012, 13:33
Hacı abi benim hatun evden izin alamaz kolay kolay kalmak için sıkıntı ordan kaynaklanıyor yani.. bakalım konusuruz gene..
Maceracı cekirgeler aranıyor :))))
ejlover
09 Ekim 2012, 13:50
oktay abi yapalim ozaman.sen kursati kandir yeterki. ejonun elleride iyilesmistir. Arkadaslar bende 2 tane cadir var.14 kisiye kadar kapasitemiz var. biracık koğuş yada kışla gibi olcak ama uyku tulumlarınızı alıp gelin. tek şartım var oktay-kürşat-ejo demirbaş kadro olarak gelicekler. oktay senin köpeğide getirebilsen ne iyi olurdu. Motorların başına bağlardık. gece hem motorlar hemide biz kurda kuşa yem olmaktan korurdu. ayu çıkabilur ,tavşan çıkabilur,domuz çıkabilur :))
Abi benim Tez artık yumurta kapı modunda. Gectim h.sonunu tüm günü bloke eden işlere giremiyorum şu an. Önümüzdeki sezon her türlü varım ama :cat: Ben dolu da gelirim ayı falan çıkarsa alırız sorun değil :P
dreamkiller
09 Ekim 2012, 14:18
Ayıyı dağa kaldırırız :) poahahah ayıyı alırız ne demek len :)
Ayıyı bana bırakın siz kaçın agalar.. Ayının halinden ayılar anlar.. Yahu satıp motorları kros mu alsak acaba kawanın KFX450 mi ne vardı fena motor gibi durmuyordu :)
ejlover
09 Ekim 2012, 18:46
Ayıyı dağa kaldırırız :) poahahah ayıyı alırız ne demek len :)
Ayıyı bana bırakın siz kaçın agalar.. Ayının halinden ayılar anlar.. Yahu satıp motorları kros mu alsak acaba kawanın KFX450 mi ne vardı fena motor gibi durmuyordu :)
Şu:
http://www.airgunturk.com/wcf/images/avatars/avatar-449.jpg
Ya da şu şekilde alabiliriz: :bounce:
http://img137.imageshack.us/img137/6348/glad1qr9.jpg
Ama çok istediysen koynumuza da alabiliriz :cherry:
Su sekilde olurmu. http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&v=o0Ao9Vlbfq4
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Gelen giden yok sanırım Uğur sana lafım yok
rio_mavi
10 Ekim 2012, 00:58
ejo sensiz olmaz dostum,gelecek sezon acilisi yapariz ozaman. Herkez dolu dolu gelir, tüfekler silahlar ,tırnak makasları :)))
dreamkiller
10 Ekim 2012, 01:55
poahaha bunların hepsinin replikasını airsoftta kullanıyoruz :) ama hiç düşündün mü ugurum yaa vuramazsan? :)
Byvukuat
10 Ekim 2012, 01:59
arkadaşlar bende nınja 250r yada 300r almayı planlıyorum yakıtı nedır sıkıntıları nedır artıları nelerdır yazarmısınız kawa hakkında hıc bı bılgım yok da ??
ejlover
10 Ekim 2012, 02:02
Su sekilde olurmu. http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&v=o0Ao9Vlbfq4
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Gelen giden yok sanırım Uğur sana lafım yok
Olma mi? :) Ama ruhsatta sikinti cekeriz ;)
ejo sensiz olmaz dostum,gelecek sezon acilisi yapariz ozaman. Herkez dolu dolu gelir, tüfekler silahlar ,tırnak makasları :)))
Eyvallah Muratciim :rendeer:
poahaha bunların hepsinin replikasını airsoftta kullanıyoruz :) ama hiç düşündün mü ugurum yaa vuramazsan? :)
Vuramadigim olmadi su ana kadar abi :bounce: Olur da iskalarsak ilki yari otomatik illa indiririz :cherry:
tomass
10 Ekim 2012, 02:15
Uğur hocam ilki safir mi?
ejlover
10 Ekim 2012, 02:25
Uğur hocam ilki safir mi?
Evet ta kendisi :cat:
tomass
10 Ekim 2012, 02:30
Evet ta kendisi :cat:
Benim de ilgimi çeken bir tüfek :)
bizde replika yok aga:)) ruhsata gerek yok
tutturamazsan çöldeki bedeviyi kurtarmış olursun,:)
rio_mavi
10 Ekim 2012, 04:04
en güzeli sapan. Alacan taşı yerden ayının alnının çatısına indirecen. Seriye aldınmı dakikada atış hızı yol=hız/zaman formülüne göre bilek hareketi ve yerden taşı alma hızınla doğru orantılı... :))
schmarık
10 Ekim 2012, 08:31
en güzeli sapan. Alacan taşı yerden ayının alnının çatısına indirecen. Seriye aldınmı dakikada atış hızı yol=hız/zaman formülüne göre bilek hareketi ve yerden taşı alma hızınla doğru orantılı... :))
Sonra birde bir bakmışız ayı Murat abiyi almış götürüyor :)
Ramazan Can
10 Ekim 2012, 08:41
:cherry::cherry::cherry::cherry::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::queen::queen::queen::queen::que en::queen::queen:
dreamkiller
10 Ekim 2012, 10:13
Oktay baba "bizde replika yok derken" bana mı gideriniz olm :) Bana getirtmeyin 44 lüğü memleketten dağılın uleennnn :)
Uğur şimdiye kadar avına gidip vurduğum en büyük şey domuz oldu.. Gene vurmazdım igne hayvanı ama en sevdiğim köpeğimi talan etti sakat bıraktı :(
Murat eline de çalı çırpı al ordan karga kovamalaya gidersin :) Bu ne la böyle forumda kan gövdeyi götürmüş :)
schmarık
10 Ekim 2012, 10:17
Oktay baba "bizde replika yok derken" bana mı gideriniz olm :) Bana getirtmeyin 44 lüğü memleketten dağılın uleennnn :)
Uğur şimdiye kadar avına gidip vurduğum en büyük şey domuz oldu.. Gene vurmazdım igne hayvanı ama en sevdiğim köpeğimi talan etti sakat bıraktı :(
Murat eline de çalı çırpı al ordan karga kovamalaya gidersin :) Bu ne la böyle forumda kan gövdeyi götürmüş :)
Abi çok film izliyoruz :) Hep şiddet hep şiddet :) Amerikanın oyunları bunlar :) Bizi kötü yola sürüklüyor :)
Murat abi taş sapan almış, sen desen tam tehlike, Uğur abi pusuda :) Ben desen anca sinek öldürürüm :) Gece delirtiyorlar adamı dersin ki benim oda F1 pisti. Bir geçiyorlar kulağımın yanından vıızzzzzzzzzzzzzzz diye uzayıp gidiyolar :) Akrep takılı olsa gerek :)
dreamkiller
10 Ekim 2012, 10:26
arkadaşlar bende nınja 250r yada 300r almayı planlıyorum yakıtı nedır sıkıntıları nedır artıları nelerdır yazarmısınız kawa hakkında hıc bı bılgım yok da ??
Kardeş izim kızanlar tüfeğe tabancaya vermişler kendilerini arada senin soru kaynamış :)
Ben cevaplıyorum şimdi sorunu.. Sıkıntı yok.. Alacaksın, rodajını düzgün yapacaksın, Uzun seneler binersin diye düşünüyorum.. Tek dezavantajın artçıyla bineceksen artçın için sıkıntı olabilir, birde lastikleri değiştirirsen iyi olur o kadar.. Sorunsuz makinadır 250R.. 300R için sana şimdiden kimse birşey diyemez ama kawanın kötü makina yapacağını sanmam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Abi çok film izliyoruz :) Hep şiddet hep şiddet :) Amerikanın oyunları bunlar :) Bizi kötü yola sürüklüyor :)
Murat abi taş sapan almış, sen desen tam tehlike, Uğur abi pusuda :) Ben desen anca sinek öldürürüm :) Gece delirtiyorlar adamı dersin ki benim oda F1 pisti. Bir geçiyorlar kulağımın yanından vıızzzzzzzzzzzzzzz diye uzayıp gidiyolar :) Akrep takılı olsa gerek :)
:) vay cibiliyetsizler.. Kardeş alacaksın bir sniper geçenleri teker teker indirip motorları garaja atacan :) masrafsız misss gibi :) sniper ı nerden bulacağım dersen onuda sen bilecen herşeyi bilememki :P:P:P
ejlover
10 Ekim 2012, 16:25
Kardeş izim kızanlar tüfeğe tabancaya vermişler kendilerini arada senin soru kaynamış :)
Ben cevaplıyorum şimdi sorunu.. Sıkıntı yok.. Alacaksın, rodajını düzgün yapacaksın, Uzun seneler binersin diye düşünüyorum.. Tek dezavantajın artçıyla bineceksen artçın için sıkıntı olabilir, birde lastikleri değiştirirsen iyi olur o kadar.. Sorunsuz makinadır 250R.. 300R için sana şimdiden kimse birşey diyemez ama kawanın kötü makina yapacağını sanmam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
:) vay cibiliyetsizler.. Kardeş alacaksın bir sniper geçenleri teker teker indirip motorları garaja atacan :) masrafsız misss gibi :) sniper ı nerden bulacağım dersen onuda sen bilecen herşeyi bilememki :P:P:P
Eeee At, Avrat, Silah kanımızda var :cherry: Kimse artık motor olayını takmıyor silaha geçtik biz de :bounce:
enginar
10 Ekim 2012, 17:53
Avcılar lokaline döndü burası
ninja 300 için başka bir başlık var mı ben aradım fakat bulamadım ?
seigen
10 Ekim 2012, 18:54
Yok hocam, aldıysanız siz açın :).
Tech_N9ne
10 Ekim 2012, 21:05
uğur abi At değilde R1 Avrat silah olsa :))
Yok hocam, aldıysanız siz açın :).
manyak gibi o parayı verip almayı düşünüyorum fakat kış gelmesi kafamı karıştırıyor alırsam açarım :)
enginar
10 Ekim 2012, 21:41
manyak gibi o parayı verip almayı düşünüyorum fakat kış gelmesi kafamı karıştırıyor alırsam açarım :)Fiyatı biraz tuzlu ama zevk senin. Artılarını eksilerini düşün ona göre kararını ver bence.
rio_mavi
11 Ekim 2012, 02:01
bende silah olaydı hadi ava gidelim diye etkinlik yaratırdım ama yaratmıyorum. birincisi silahım yok , ikincisi kürşatın diline düşüyorum sonra etkinlik böceği diye. Kürşat bey saolsun sanki elinde örgü şiş ewde nakış yapıyor:) ewde durduğu yok ben gezelim diyince adımız çıkıyor :))
bende silah olaydı hadi ava gidelim diye etkinlik yaratırdım ama yaratmıyorum. birincisi silahım yok , ikincisi kürşatın diline düşüyorum sonra etkinlik böceği diye. Kürşat bey saolsun sanki elinde örgü şiş ewde nakış yapıyor:) ewde durduğu yok ben gezelim diyince adımız çıkıyor :))
Kürşat abi dokumacılardanmış :) :)
Cümleten günaydın abilerim :)
dreamkiller
11 Ekim 2012, 10:39
:) olm haksızmıyım len benim normalde haftasonu yaptıgım kilometre en fazla 50 :) seni bir arıyorum izmittesin bir arıyorum bursa yolundasın :) otur iki dakka oturduğun yerde..
Can dokumacı falan değilde ona daha çok giydirmeci diyelim biz :)
mersinLee33
11 Ekim 2012, 10:55
ninja 300 ikinci ele düşmüş bile :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sifir-ayarinda-ninja-300-101803240/detay
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO