Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
dreamkiller
10 Ağustos 2012, 12:08
Evet arkadaşlar müşterisi bırakmak isteyen bir taksici önüme direksiyonu kırıp babasının yoluymuş gibi en soldan en sağa geçti ve bana soldan girdi:( 20 metre kadar sürüklendim döndüm Allah döndüm:( 2012 model 1900 km deki motorum perte çıkmıştır:salut:
Kırık bir tarak kemiği ile olayı kapadık Allah a şükürler olsun beni sevdiklerime bağışladı..He motor sevdam bittimi tabi ki bitmedi şu an kırık ayak ve birçok sürtünmeyle oluşan yaralarımın düzelmesini bekliyorum. Sigortadan parayı alıncada ilk işim aynı motordan almak olacaktır. Çevremdekiler, ailem, özellikle ki annem bana motor sayfasını kapat diyolar doğal olarak sağlığımı düşünüyolar benmi onları anlamıyorum onlarmı beni anlamıyor bilmiyorum.
ibo şimdi okudum kardeşim büyük geçmiş olsun.. AH ULAN AHH TOPLU SÜRÜŞTE ÇIKMAZKİ BÖYLE DENYOLAR KARŞIMIZA!!!! küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum..
Motorun pert olsun sana birşey olmasın ibo bizim için sen motordan herzaman daha önemlisin :) hem ben kimi kızdıracam sen bir daha motor almazsan.. ailenin tepkisini anlayışla karşıla sen onların biricik cocugusun sonuçta.. Allah hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın beyler!!! Kardeşim senin için yapabileceğimiz birşey varsa hiç çekinme söyle.. saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
Nannn noluyoo!!! ejo olm senin fotolar olmadan olmazz!! şş noluyoo nannn!!!! dağılın...
Bu arada gitti kara kızım gittii :( şimdi bu yazdığıma en büyük tepki ccman dan gelecek :) adam R6 nın yanına maksisukutır almayı düşünüyor diye bir dünya laf ettim :) ben gittim kymco xciting 250 i aldım bir tane. motorum 8250 ye gitti 7000 tl ye yeni motoru aldım sırf bahara kadar motorsuz kalmamak için. Baharda borclarım biter, bunu üfler, Fazer 6 yada ER6F alır bu cocuk :) saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
ccman nabün? :)
gurcano
10 Ağustos 2012, 12:54
Resimlerden tahmin ettiğim kadarı ile yeni Ninja'da da vites göstergesi yok. Sadece boşta olduğunu gösteren N lambası var. Belki çoğu kişiye gereksiz geliyor, belki benim acemiliğimden ama ben motorda kaçıncı viteste olduğunu görmek istiyorum. Vites gösterge kitlerinden almak gerekecek...
ibopaşa
10 Ağustos 2012, 16:04
Dreamkiler Allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünmen yeterli:)
Hayırlı uğurlu olsun maksisukuturun:P tarzdan uzaklaşmışsın abi ya olmadı bak şimdi:)
semihss
10 Ağustos 2012, 16:15
Evet arkadaşlar müşterisi bırakmak isteyen bir taksici önüme direksiyonu kırıp babasının yoluymuş gibi en soldan en sağa geçti ve bana soldan girdi:( 20 metre kadar sürüklendim döndüm Allah döndüm:( 2012 model 1900 km deki motorum perte çıkmıştır:salut:
Kırık bir tarak kemiği ile olayı kapadık Allah a şükürler olsun beni sevdiklerime bağışladı..He motor sevdam bittimi tabi ki bitmedi şu an kırık ayak ve birçok sürtünmeyle oluşan yaralarımın düzelmesini bekliyorum. Sigortadan parayı alıncada ilk işim aynı motordan almak olacaktır. Çevremdekiler, ailem, özellikle ki annem bana motor sayfasını kapat diyolar doğal olarak sağlığımı düşünüyolar benmi onları anlamıyorum onlarmı beni anlamıyor bilmiyorum.
Çok büyük geçmiş olsun, forumda ve motor aleminde yeniyim ama başından geçen bu talihsiz kazadan çok ders çıkartmak gerekli diye düşünüyorum. Öncelikle ticari araçlara ve onların tabiri caizse 3-5 kuruş için yaptıkları ani manevralara özellikle dikkat ediyorum yada etmeye çalışıyorum.
Benzer bir olay dün akşam Acıbadem'de benim başıma geldi, yokuş yukarı ışıklarda kaldım ve yanımda bir tır durmakta. Yeşil yanmasına rağmen alet hareketsiz arkadaki arabalar kornalar basıyorlar tık yok. En sonunda dayanamadım aracın solundaki yaklaşık 2 metrelik açıklıktan yukarı çıkmaya başladım, tam tepeye vardığımda koskoca tır hareket etti ve U dönüşüne başladı !!! Arka tarafı üstümden geçmeden önce ben kornaya asıldım, baktım adam hala geliyor debriyaja basıp motoru yokuş aşağı kaydırmaya başladım. Allahtan arka tarafımdaki sürücülerde durumu görüp bana yer açtılar ve güç bela kurtuldum.
O saatten sonra kaskı yere fırlatıp bir temiz küfredesim geldi ama ne fayda, adam gördü yada görmedi devam etti yoluna. Bu da bana ders oldu bir dahaki sefere ne kadar sürerse sürsün bende kornaya asılır beklerim öyle bir durumda.
Tekrar tekrar geçmiş olsun ibopaşa, en yakın zamanda sağlığına kavuşmanı ve aramıza dönmeni diliyorum.
dreamkiller
10 Ağustos 2012, 17:38
İki kişi ortalama 120 km hızla 15 kurus yaktı :)
ccman
10 Ağustos 2012, 17:45
ccman nabün? :)
aynı beaa sen nabüün ?
hayırlı olsun yeni oyuncağın:thumleft:
enreka_tr
10 Ağustos 2012, 18:10
Ya bu aslında çok mantıklı çünkü sanmıyorum ki japonlar arada sırada "bilmem neredeki temsilcinizden hiç memnun değiliz" diye imzalı mail alıyor olsunlar. Bence böyle birşey olursa dikkate alırlar gibime geliyor.
konuyla alakalı bir yazı hazırladım onaydan geçince bu mesaja konunun linkini ekleyecegim arkadaşlar..
dreamkiller
10 Ağustos 2012, 18:25
eyvallah kardeşim.. Bakalım darısı fazer in basına :)
ibopaşa
10 Ağustos 2012, 18:27
Çok büyük geçmiş olsun, forumda ve motor aleminde yeniyim ama başından geçen bu talihsiz kazadan çok ders çıkartmak gerekli diye düşünüyorum. Öncelikle ticari araçlara ve onların tabiri caizse 3-5 kuruş için yaptıkları ani manevralara özellikle dikkat ediyorum yada etmeye çalışıyorum.
Benzer bir olay dün akşam Acıbadem'de benim başıma geldi, yokuş yukarı ışıklarda kaldım ve yanımda bir tır durmakta. Yeşil yanmasına rağmen alet hareketsiz arkadaki arabalar kornalar basıyorlar tık yok. En sonunda dayanamadım aracın solundaki yaklaşık 2 metrelik açıklıktan yukarı çıkmaya başladım, tam tepeye vardığımda koskoca tır hareket etti ve U dönüşüne başladı !!! Arka tarafı üstümden geçmeden önce ben kornaya asıldım, baktım adam hala geliyor debriyaja basıp motoru yokuş aşağı kaydırmaya başladım. Allahtan arka tarafımdaki sürücülerde durumu görüp bana yer açtılar ve güç bela kurtuldum.
O saatten sonra kaskı yere fırlatıp bir temiz küfredesim geldi ama ne fayda, adam gördü yada görmedi devam etti yoluna. Bu da bana ders oldu bir dahaki sefere ne kadar sürerse sürsün bende kornaya asılır beklerim öyle bir durumda.
Tekrar tekrar geçmiş olsun ibopaşa, en yakın zamanda sağlığına kavuşmanı ve aramıza dönmeni diliyorum.
Üstad çok teşekkür ederim, düzelip motorsikletin başına tekrar geçicem inş.
Sana da çok geçmiş olsun kamyoncu terörüne yakalanmışsın Allah korumuş senide, Aslında bu ülke için umutlarımı kaybediyorum yavaş yavaş yaşanmaz valla yaşanmaz, kimsenin kimseye saygısı yok güveni yok sevgisi yok ne bilim ya midem bulandı artık:(
rio_mavi
11 Ağustos 2012, 05:09
Arkadaşlar ,istinye - ortaköy arasında yeşil bi ninja görüyprum sürekli. bugun gece hatta yanından geçerken düt düüt yaptım. o arkadaş burdanmıdır ???
dreamkiller
11 Ağustos 2012, 10:12
düt düt ne len :)
atilla_hakan
11 Ağustos 2012, 13:49
hayırlı olsun kürşat abi kazasız belasız inşallah.
enreka_tr
11 Ağustos 2012, 15:56
Arkadaşlar Z-Moto ile ilgili geribildirim konusu açtım lütfen bi göz atın:
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/106149-z-moto-sikayet-maili-hakkinda.html#post2774791
enreka_tr
12 Ağustos 2012, 00:17
@ejlover hocam seninkini anımsattı:
http://fc02.deviantart.net/fs50/f/2009/307/3/8/White_Ninja_250r_by_vstary.jpg
kaça gittigini söylemedin youtube üzerinden ikinci mesajıma karşılık :)
elestirmen
12 Ağustos 2012, 01:07
arkadaşlar bir sorum olacak. benim motosiklet 2011 model beyaz renk 4000 km'de.. top speed denemelerimde düz yolda 160 km hızı geçemedim bir türlü. sizce bu normal mi? motorun falan açılması mı gerekli?
rebelrider
12 Ağustos 2012, 04:29
Simdi is cikisigazladim 175 gibi gordum
Alper Kaya
12 Ağustos 2012, 05:36
arkadaşlar bir sorum olacak. benim motosiklet 2011 model beyaz renk 4000 km'de.. top speed denemelerimde düz yolda 160 km hızı geçemedim bir türlü. sizce bu normal mi? motorun falan açılması mı gerekli?göstergende hata olabilir garanti dahilindeyse göstermeni öneririm tanıdığım bi arkadaşımda 150küsürü gösterede geçememesine rahmen 170 küsür hızlarda seyrediyor eski tip analog gösterge olduğundan bi arızası olabilir veya şöle anlıyabilirsin hatalı olduğunu 160km hızda giderken devrinin artıp artmadığına bak artıyosa hata vardır artmıyosa normaldir sen yapamamışsındır :)
elestirmen
12 Ağustos 2012, 09:53
göstergende hata olabilir garanti dahilindeyse göstermeni öneririm tanıdığım bi arkadaşımda 150küsürü gösterede geçememesine rahmen 170 küsür hızlarda seyrediyor eski tip analog gösterge olduğundan bi arızası olabilir veya şöle anlıyabilirsin hatalı olduğunu 160km hızda giderken devrinin artıp artmadığına bak artıyosa hata vardır artmıyosa normaldir sen yapamamışsındır :) gps ile de kontrol ettim. gösterge doğru.. motorun açılması falan mı gerekli ki?
leons
12 Ağustos 2012, 12:53
İlk 1500 de isen motor açılmamış olabilir. Rodaj düzgün yapılmamışta olabilir. Buji, hava filtresi, ülkemizdeki benzin vs... etkiliyebilir.
elestirmen
13 Ağustos 2012, 00:40
motor 4000'de ama çok yüksek devirde kullanılmamış..
rio_mavi
13 Ağustos 2012, 02:25
olur oyle 160 felan.çok normal. Benzinle de alakalı tabi. 5000 de bakımın var.zaten filtre vs. kirlendiği için yanma oranı vs. etkileniyor. bende coğu zaman 170-175 arası görürken gün geliyor 160 ı gecemiyorum biturlu. bunlara takma kafanı,keyfini çıkar makinanın. o hakkını verir zamanla... kawa yarı yolda bırakmaz candır dosttur.
dreamkiller
13 Ağustos 2012, 10:17
hazır boşluğum var bir yazı yazayım dedim;
Öncelikle bildiğiniz üzere 2008 Model Kawasaki Ninja mı sattım ve pek çoğunuzun düşünmek dahi istemediği bir şey yaptım ve Kymco marka Xciting model bir maksisukutır aldım??? Bunu yapmamdaki en önemli neden motorumu sattığım şu dönemde motorsuz kalmamak ve ikinci eli hareketli olan bu motoru istediğim zaman elimden çıkartabilecek olmamdı. Öncelikle motor uzun yolda çok rahat ve şüphesiz bu durumdan en çok kız arkadaşım memnun.. Arkada kaptan Kirk gibi oturup etrafı izlemeye bayıldı.. Motorun şasi uzunluğu normal bir motordan daha uzun olduğundan dolayı yolu rahat, gücü yerinde ama böyle bir motordan performans adına fazla birşey beklememek gerekli. zira iki kişi en fazla 120, tek kişi 130 km hıza çıkabiliyorsunuz.
Yakıttan daha önce bahsetmiştim çok az yakıyor :) en büyük artısı bu. Gelelim sürüşe. Öncelikle ufak teker sıkıntı, yolda böbrek taşı dökebilirsiniz. Bence doktor reçetelerine girse yeridir. Üzerinde yeni takılmış Pirelli Diablo lastikler olmasına rağmen yoldaki en ufak kasisi, taşı, çeri ve de çöpü size ziyadesi ile hissettiriyor.Yolla bütünleşmek dedikleri bu olsa gerek.. Bu motorda sürücü için kawasaki Ninja 250R daki sürüş konforundan eser yok. Frenler bana çok güven vermedi. Önde çift disk, arkada tek disk olmasına rağmen üstelik. Nedense benim kara kızdaki o ani frenlemedeki güven duygusu bu motorda yok. Virajlar ise biraz daha eğlenceli çünkü hızlı bir virajı dönerken yatabildiğiniz kadar yatıyorsunuz yoksa refüje girersiniz. İlk kullandığımda çok korktuğumu itiraf etmem lazım. Kadıköyü bilen bilir Şükrü Saraçoğlu stadının önündeki ters eğimli hızlı virajı. İşte yusuf arkadaşı tekrar ortaya çıkartan viraj o virajdı. Bununla birlikte şasinin uzun olması ve ön çatalın açısının çok dar olmaması da virajlarda bu makinanın performansını etkileyen faktörlerden. Asla ama asla bu makinada o tür virajlara çok hızlı girmemeli. Lakin uzun yolda evde televizyon koltuğunda oturur gibi rahat sürüşünün olması en büyük avantajı. Karene ve tur camı sizi çok iyi kamufle ediyor. peki denge? Biraz hızlanınca mükemmel dengeye ulaşan bu makina düşük hızda tam bir ızdırap. asla ama asla konsantreyi elden bırakmayın çünkü düşük hızda bu makina çok tuhaf bir karaktere bürünüyor. Öncelikle ayağınız yerdeyken normal motorlarımız için sağa veya sola düşme eğiliminde bacağımızla motoru kontrol edemiyoruz. çünkü arası boş :P:P:P evet garip bir duygu. Üstelik motorunun sol arkada olması saçma sapan bir dengesizlik kazandırıyor motora. hele kız arkadaşımın yaptığı gibi yolda durduğunuzda sağ ve sol ayağınızı aynı anda yere koymazsanız hoooppppp motoru yatırırsınız yolun ortasında :) evet ilk yatmamızıda gerçekleştirmiş bulunduk bu hafta sonu :)
Görüntü? Tasarım şık, kocaman bir amiral gemisi gibi, gösterge paneli şık, benzin göstergesi olması kimileri için elzem teşkil ederken benim gibiler için moral bozucu :) onun düştüğünü görmek insanın canını sıkıyor :) büyük motor, kuru ağırlığı 186 kilo yani ağır.. Sonuç itibari ile bu motor şehir içinde işe gidip geleceğim, köprü geçeceğim diyenler için biçilmiş kaftan ama bir alex olmadığı gibi bir Ninja 250R yada daha büyük cc li bir motor hiç değil. Öyle sanıyorumki önümüzdeki bahar bunu üfler yeniden vites değiştirmenin tadına varırım :) saygılarımla..
ejlover
13 Ağustos 2012, 16:00
Ejlover
Artci konusunda haklisin,egitim sart.devamli ve tek artcim zaten hatun,o da bu iste yeni,mumkun oldugunca kisaca tekrar ediyorum yapmamasi gerekenleri artik kendisi bir hata yaptiginda surda soyle yaptim,sallandik biraz kizdinmi gibisinden soruyor. fakat guzel tarafi kendiside olayin farkina varmaya basladi.kendi hatalarini kendisi bulmaya basladi bu iyi bir gelisme.hafta sou T.dag a gittik bi ara artcim varmi diye tereddut edip ardima baktim :)
Resim paylasimin konusunda ben cevap verecektim FL a ama seni bekledim,umarim soyledigini bende senin gibi yanlis anladim,tarz yakisikli degil di.art niyet zannetmiyorum.ayrica 1 kisi icin diger arkadaslari mahrum birakmak olmaz ;) sana yakismaz da
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Ugur resimlerde icinden gectiginiz yerlesim yeri neresi .dukkan ve trafik tabelalara baktim cozemedim.nereye gittiniz ?
Merak ettim :)
Kızılcahamam dostum :cat:
@ejlover hocam seninkini anımsattı:
kaça gittigini söylemedin youtube üzerinden ikinci mesajıma karşılık :)
Ben de buraya doğru gidecektim de o kadar masrafa gerek yok dedim :) Ama bulsam o sticker setini alacaktım. Çok arattım ama hazır yoktu ne yazik ki :(
Motor da 12,000'ye gitti 5,100km'de 5,000 bakımını yaptırmadan :rendeer:
Bu arada gerçek dostlara teşekkürler :thumleft:
dreamkiller
13 Ağustos 2012, 16:41
ugur fazer im geldi benim :) motoru bir kere kullandım, 2005 model çok temiz bir motordu.. gerçekten sadece bir kaç kilometre kullandım ama nasıl bu kadar rahat olabilir bir motor bilemedim.. baharda umarım uçan teneke (teneke bile degil bagalit :P ) yi elden çıkartıp fazer almayı koydum kafaya.. çok yakıyormuş, varsın yaksın.. çok rüzgar alıyormuş, zaten naked motorun amacı o değilmi? off çok güzeldi gerçekten.. :)
ejlover
13 Ağustos 2012, 18:13
ugur fazer im geldi benim :) motoru bir kere kullandım, 2005 model çok temiz bir motordu.. gerçekten sadece bir kaç kilometre kullandım ama nasıl bu kadar rahat olabilir bir motor bilemedim.. baharda umarım uçan teneke (teneke bile degil bagalit :P ) yi elden çıkartıp fazer almayı koydum kafaya.. çok yakıyormuş, varsın yaksın.. çok rüzgar alıyormuş, zaten naked motorun amacı o değilmi? off çok güzeldi gerçekten.. :)
Kürşatçıım hayırlı olsun sana da evet :) Abi hastalık bu motor işi yaaa valla nereye gidiyor sonumuz bilmiyorum ama hayırlı olur inşallah :) İş güç acaip yoğun artık benim sanırım sezonu erken noktaliicam 1 haftadır binemedim motora ve acaip bunalıma giriyorum hadi hayırlısı tekrar :salut:
nich@tine
13 Ağustos 2012, 18:17
ej selam! 2eylul de ist.da misin?
benim motosikletim yok su anda fakat olursa barkinin motosikletiyle belki.
ejlover
13 Ağustos 2012, 18:30
ej selam! 2eylul de ist.da misin?
benim motosikletim yok su anda fakat olursa barkinin motosikletiyle belki.
Kasım'a kadar kafamı kaşıyacak vaktim kalmadı ne yazik ki benim :( Artık önümüzdeki yaza 3&4 :salut:
Scapula
13 Ağustos 2012, 18:32
Herkese kazasız sürüşler...http://www.motosiklet.net/forum/members/96426-albums1790-picture8769.jpg
dreamkiller
13 Ağustos 2012, 19:00
Kürşatçıım hayırlı olsun sana da evet :) Abi hastalık bu motor işi yaaa valla nereye gidiyor sonumuz bilmiyorum ama hayırlı olur inşallah :) İş güç acaip yoğun artık benim sanırım sezonu erken noktaliicam 1 haftadır binemedim motora ve acaip bunalıma giriyorum hadi hayırlısı tekrar :salut:
sanırsam bunu en iyi Bon Jovi betimlemiş Uğurum;
I'm a cowboy, on a steel horse I ride
I'm wanted dead or alive
rio_mavi
14 Ağustos 2012, 02:14
Beyler ben yarin şehir dısına cıkıyorum tatile. foruma giremiycem muhtemelen. Herkeze hayırlı bayramlar, kazasız sürüşler diliyorum. Bayramda trafik yoğun olur aman dikkat beyler. sürat felakettir... Haydin bayram sonrası herkezi tam kadro bekliyorum burda...
dreamkiller
14 Ağustos 2012, 09:37
iyi tatiller dostum.. Bu arada bizim orda bir ev var müsait olduğun zaman bakarız..
Zippo's
14 Ağustos 2012, 12:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-1300-km-de-son-bakimlari-yapilmis-temiz-yesil-kawasaki-250-ninja-96542826/detay
Orjinal jantla bu kadar genişletilebiliyo mu ya ?
Scapula
14 Ağustos 2012, 18:54
http://imageshack.us/photo/my-images/822/34946204.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/194/71148872.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/706/48906460.jpg/
Bu da benim Karakaçan :)
kursattekin
14 Ağustos 2012, 18:57
karakacan kacmis gozukmuyor ortalikta :)
Scapula
14 Ağustos 2012, 19:02
http://img706.imageshack.us/img706/1848/48906460.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/706/48906460.jpg/)
http://img194.imageshack.us/img194/4008/71148872.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/194/71148872.jpg/)
http://img706.imageshack.us/img706/1848/48906460.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/706/48906460.jpg/)
Yakaladım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
forumda acemi olunca oluyor bu kadar sakarlıklar :)
kursattekin
14 Ağustos 2012, 19:04
iyi kaciyor zaten :) hayirli gunlerde kullan, siyah renk favorim :)
Scapula
14 Ağustos 2012, 19:06
Teşekkür ederim kursattekin. Siyah benim de favorim 3 fazla olsun siyah olsun :)
kursattekin
14 Ağustos 2012, 19:09
guzelse motosiklet-araba ne olursa siyah tadindan yenmez, cirkinse de siyah daha da cirkin eder :)
Frank Lucas
15 Ağustos 2012, 04:42
benim banım açıldı derken dreamkiller ban yemiş ne oldu bilen varmı ?
KeaSH-07
15 Ağustos 2012, 10:29
karakacanın hayırlı olsun.ama ben siyahı 2 kurus eksiğine anca alırım favorim beyaz.siyah bi araba var bizde yıkasanda gozumu kirli gorunuor.bide sıcagı cekior klimasız dayanılmıor içinde.benim beyaz fiesta siyah araabaya gore yayla ;) bide siyah renk oldugundan ınce gösterior motoru
rebelrider
15 Ağustos 2012, 19:39
Kash gel sanabenim yesili vereyim mutlu ol :)) siyahi begenmiyorsan
KeaSH-07
15 Ağustos 2012, 19:45
Kash gel sanabenim yesili vereyim mutlu ol :)) siyahi begenmiyorsan
ilanını gördüm ;)
semihss
16 Ağustos 2012, 12:21
Arkadaşlar herkese selam, Anadolu yakasında rodaj bitirmeye çalışan bu garip arkadaşınıza önerebileceğiniz ve yolu (nispeten) düzgün bir parkur var mıdır acaba? Bostancı sahil yolunda git gel yapmaktan trafik ışıklarının senkronizasyonunu bile ezberledim sonunda :)
bilmek
16 Ağustos 2012, 16:45
Ninjacılar selam herkese
Antalya Muratpaşa dayım. Yaş 43. Taze Ninja cıyım. Motor henüz 350 Km. de. Rodaj konusunda önerileriniz varmı?
vlknsyrn
16 Ağustos 2012, 16:55
:king: :king:
ninjacı arkdslar bu motoru bilen varmı..hakkında bilgi verebilecek ?? !!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-turkiyede-tek-tertemiz-0-gibi-zxr-bak-sen-karar-ver-82780437/detay/
.
metci
16 Ağustos 2012, 17:12
Sanırım yeni kasa gerçekten 300cc olacak...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-mega-motor-tanitim-ilanidir-2013-model-ninja300-z750-zx6r-yeni-96723868/detay
leons
16 Ağustos 2012, 17:30
Sanırım yeni kasa gerçekten 300cc olacak...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-mega-motor-tanitim-ilanidir-2013-model-ninja300-z750-zx6r-yeni-96723868/detay
Z-Moto bunlarıda keklemiştir :)
rebelrider
16 Ağustos 2012, 19:32
Verdin motoru hasan alanyadan alici cikti yarin teslim edicem insallah
eren özer
16 Ağustos 2012, 20:10
Yeni kasanın 300 cc olacağını hiç sanmıyorum çünkü adamalr zaten 250cc sınıfında lider neden 300 cc ye çıkarıpda Bildiğim kadarı ile bazı avrupa ülkelerinde başlagıçda 250cc yi geçemiyorsun yani buda demek oluyor ki 300cc başlangıca uygun değil zarar yani böyle bir hata yapacağını hiç sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
:) Hadi gözünüz aydın az bi araştırmay ile Kawasaki Japon sitesine girerek Yeni kasanın 250cc olduğunu gördüm buyrun link
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/newmodels/new.html
kursattekin
16 Ağustos 2012, 20:12
olay aydinlandi :) yeni kasa 250.6cc olacak, yuvarlarsan 251cc oluyor, 251i de yuvarlarsan 300 cikar ve Z-moto hakli beyler, dagilin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO