PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182

atilla_hakan
12 Temmuz 2012, 23:06
Herkese iyi akşamlar,ben Frank lucas (Efe Tolga),küfürlü mesaj dolayısıyla 1 aylık ban yedim :) bu arkadaşımın üyeliği onun aracılığıyla sizinle konuşucam ara sıra [:)] yazdıklarınızı okuyorum bir organizasyon olursa gelip gelemeyeceğimi burdan bildiririm gene ,1 ay sonra gene beraberiz :)

Pazar geliyorsun değil mi frank bekliyoruz bak. kürşat sen ben 3 kişi olduk arkadaşlar daha gelen yok mu nerdesiniz ninjacılar.

KeaSH-07
12 Temmuz 2012, 23:57
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
bilsem uygun bi ninja bende alcam.ankarada uygun bi beyaz bulmustum oda satmaktan vazgecti.yada baskasına iyi paraya sattı soylemior

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Yurtdisindan getirtmeme ragmen epey tuttu hocam :cyclopsan

Bugun plaka kitim de geldi taktirdim onu. Simdi asagi iniyorum ve montaj isine girisiyorum ;) Bol sans ve sabir dileyin ;)
videosu olan ankara plaka beyaz jant seridi ve aksesuarları kırmızı olan ninja senindi eskiden dimi
o ninjanın fotosu uzun suredir masaustumde ;)

atilla_hakan
13 Temmuz 2012, 00:08
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...

Toprağım Ben Satcam tabi senelik iznimden sonra :) Ekim başı ilanı veririm sahibindene :) Haberin olsun

rio_mavi
13 Temmuz 2012, 02:49
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin :))

atilla_hakan
13 Temmuz 2012, 03:31
Arkadaslar selam. %90 bende gelicem. Beni dert etmeyin ben kursatı arar yerinizi yurdunuzu ogrenirim takılırım korteje. Ama dediğim gibi söz veremiyorum. Minik bi engel var. Hallolur o güne kadar. Naapıcaz? yarışlara mı gidicez? Hee bu arada fotograf makinası getircem ejoya nispet fotolarınızı gelirsem ben cekicem. o sebepten kızlarınızı temizleyip getirin :))

4 kişi olduk yok mu arttıran :) Yarışlara gidelim. Akşam da bostancı sahilde yemek falan yer dağılırız olur mu

dreamkiller
13 Temmuz 2012, 09:51
yarısa gidelim ordan eve dönelim aga manitadan fırca yedirtme bana :)

elestirmen
13 Temmuz 2012, 14:29
Servis kitabı var. Kullanıcı kitabını da kawasakinin uk veya amerika sitesinden indirebilirsin.

buldum nihayet.

http://www.kawasaki-techinfo.net/showOM.php?view_lang=EN&spec=US&book_no=99987-1647&lang_code=EN

---------- Post added at 12:32 ---------- Previous post was at 12:29 ----------

bir soru daha: manuelinde lastik basınçları için tavsiye olarak ön:28 arka:32 yazıyor. peki tr şartları için de bu lastik basıncı optimum sayılabilr mi?, ya da yol tutuşunu veya akzelerasyonu artırmak için değişik basınç aralıkları biliyorsanız paylaşırsanız seviniriz :)

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:32 ----------

arkadaşlar bir de aklıma takılan bir mevzu enjeksiyon sistemi. kawasaki tr web sitesinde karburatörlü olarak geçiyor, ama enjeksiyonlu olduğuna dair de yorumlar var. aklım karıştı. bilgisi olan?

dreamkiller
13 Temmuz 2012, 16:09
Dostum sadece kuzey amerikada satilan motorlar karburatorlu bizim aletler enjeksiyonludur.. Ayrica 28 32 bu forumun ortak kararidir.. Cok uzun ve zorlu muzakereler sonucu hem fikir oldugumuz bir basinc olcusudur :)

ejlover
13 Temmuz 2012, 16:21
Kolay gelsin ejlover
Parcalar cok janjanli gule gule kullan.

plaka kiti benimki gibiyse aradaki uzun parcayi takmassin eminim,

Aynen öyle yaptım o parcayı egale ettim :) Bu arada bi ton saydım sövdüm yine R6'nın kiti ile R1'in kiti arasında yaklaşık 200TL fark varmış :pr: Mal aynı mal nedir bu iş anlmadım kesinlikle..

bilsem uygun bi ninja bende alcam.ankarada uygun bi beyaz bulmustum oda satmaktan vazgecti.yada baskasına iyi paraya sattı soylemior

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

videosu olan ankara plaka beyaz jant seridi ve aksesuarları kırmızı olan ninja senindi eskiden dimi
o ninjanın fotosu uzun suredir masaustumde ;)
Evet hocam benim motordu o :cat: Ama ilk aldığımda beyaz şerit çekmiştim. Sonra aksesuarlar gelince kırmızıya çevirdim :wiinkk:

Valla keşke gelebilsem de tanışşsak yüzyüze de süper olurdu :thumleft:

ibopaşa
13 Temmuz 2012, 17:58
Buluşuyormuyuz??

atilla_hakan
13 Temmuz 2012, 18:06
Uğur hocam sabah 7 gibi cıksan 9 burdasın. :)

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

Buluşuyormuyuz??

Buluşuyoruz pazar istanbul parka gidiyoruz. Kaçta nerde buluşup istanbul parka gideceğimizi yarın kürşat ve rio ile forumda konuşalım.

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Güncel liste :

1. Frank lucas (Efe Tolga)
2. aTiLLa_HaKaN
3. dreamkiller namı diger Kürşat
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa

dreamkiller
13 Temmuz 2012, 18:17
yarıs kacta yarıs? benim bi pazarım erkenden dikmeyin beni allasen ayaga.. saat 12 iyidir :)

yahu bu aralar vakit ayıramıyorum benim köpek isyanlarda.. herifle cok az ilgilenebiliyorum işten sonra sürekli motor sürekli motor gitti gecen gece koskoca mekanda sinirinden motorun tekerine işedi :) poahahaha kendince intikam peşinde kendisi :)

atilla_hakan
13 Temmuz 2012, 18:22
yarıs kacta yarıs? benim bi pazarım erkenden dikmeyin beni allasen ayaga.. saat 12 iyidir :)

yahu bu aralar vakit ayıramıyorum benim köpek isyanlarda.. herifle cok az ilgilenebiliyorum işten sonra sürekli motor sürekli motor gitti gecen gece koskoca mekanda sinirinden motorun tekerine işedi :) poahahaha kendince intikam peşinde kendisi :)

saat 12 gibi yarışlar başlıyor akşam 6 ya kadar sürecekmiş kürşat kardeşim.

ejlover
13 Temmuz 2012, 18:33
Uğur hocam sabah 7 gibi cıksan 9 burdasın. :)

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

Buluşuyoruz pazar istanbul parka gidiyoruz. Kaçta nerde buluşup istanbul parka gideceğimizi yarın kürşat ve rio ile forumda konuşalım.

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

Güncel liste :

2. aTiLLa_HaKaN
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa

10dan once uyanabilmem imkansiz :) Bi de istanbulda direkt kaybolurum ben. Buna telefon GPS takacak yer de bulamadim gidonda :S

Ap&ManLy
13 Temmuz 2012, 18:36
Aranıza yzf-R125 alırsanız bende gelirim.

elestirmen
13 Temmuz 2012, 19:52
Dostum sadece kuzey amerikada satilan motorlar karburatorlu bizim aletler enjeksiyonludur.. Ayrica 28 32 bu forumun ortak kararidir.. Cok uzun ve zorlu muzakereler sonucu hem fikir oldugumuz bir basinc olcusudur :)

teşekkürler...

Katzfiel
13 Temmuz 2012, 19:55
Yaw bende gelmek istiorum yapmayin bole ya:(

elestirmen
13 Temmuz 2012, 19:56
**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?

ccman
13 Temmuz 2012, 20:33
Tabi yaaaa !
ben TR de yokum plan proje gidiyor forum :)
Aylardir konusulan toplanma isini basarmanizi canIgonulden diliyorum.
Voltran I olusturun gari :)

Ejlover
Yine de 12 de ist.da olursun.ayrica sen geliyorum desen seni karsilamak icin mutlaka biri otobanda seni bekler ve yine seni yola salar ;) ...rodaj rodaj diyorsun al sana fistik gibi uzun yol rodaji hem sana da tecrube olur.yardira yardira donersin devir limitin kalkar.ben plakam ciksaydi o 1400 km de Ankara yolu kesin olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

**bir soru daha; arka süspansiyon nasıl ayarlanıyor acaba? buna uygun bir anahtar falan mı bulmak gerekir?

Arka camurluk icinde amortisor uzerindeki yay uzerindek ayar vidasini cevirmek sureti ile yapabilirsin.yayI yukarI sIkarsan sertlesir.ayarli pense ile yapabilirsin.

dreamkiller
13 Temmuz 2012, 20:36
Tabi yaaaa !

Ejlover
Yine de 12 de ist.da olursun.ayrica sen geliyorum desen seni karsilamak icin mutlaka biri otobanda seni bekler ve yine seni yola salar ;) ...rodaj rodaj diyorsun al sana fistik gibi uzun yol rodaji hem sana da tecrube olur.yardira yardira donersin devir limitin kalkar.ben plakam ciksaydi o 1400 km de Ankara yolu kesin olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

Arka camurluk icinde amortisor uzerindeki yay uzerindek ayar vidasini cevirmek sureti ile yapabilirsin.yayI yukarI sIkarsan sertlesir.ayarli pense ile yapabilirsin.

Haci abi sen r6 ile bakuden bile yakalarsin bizi aybalam :-)

ejlover
13 Temmuz 2012, 20:44
Tabi yaaaa !

Ejlover

Iste bu aralar o kadar saatlerce cikamiyorum :( Istanbul mevzusu da ayri bi konu KGS/OGS araba dahil hicbirinde yok o derece diim ben sana abi ;)

dreamkiller
13 Temmuz 2012, 20:45
Yaw bende gelmek istiorum yapmayin bole ya:(

Ee gel tabiki dostum lafimi olur... Yzfr125 li arkadasda gelsin tabiki.. Biz sine-i millete donmus 250 cc kullanicilariyiz gelin lafi olmaz :-)

Katzfiel
13 Temmuz 2012, 20:54
Ee gel tabiki dostum lafimi olur... Yzfr125 li arkadasda gelsin tabiki.. Biz sine-i millete donmus 250 cc kullanicilariyiz gelin lafi olmaz :-)

Ehliyet sıkıntım var :(

ibopaşa
13 Temmuz 2012, 21:23
Benim gibi yeni kullanıcıların motorun üstüne binmeden lastiklerini değiştirmelerini şiddetle tavsiye ediyorum.Motorların fabrika ayarlarını yaparken üzerindeki stok(dandik,sert,aksi,nanet,şeytan:) lastiklerlemi deniyolar çok merak ediyorum. 1000km stok lastiklerin üzerinde geçirdim ve bir sürü bela atlattım gün itibariyle michelin pilotlarını taktırdım ve motor ayrı bir tad vermeye başladı vesselam,meğer biz motoru yanlış tanımışız. Not: kawasakiyi ve bunu yapan bütün firmaların, satış politikası ve gelmişini geçmişini kınıyıyorum..selamlar..

atilla_hakan
13 Temmuz 2012, 22:43

Katzfiel ehliyet olmaması sıkıntılı olabilir. Bu Hafta 3 defa polis çevirdi beni. En sonunda isyan ettim. Abi Her defasında çevirmek zorundamısınız beni dedim polislere. Güzel motorunu ve seni görmek için çeviriyoruz aslanım dedi adam :) Bisikletle gitmeye karar verdim çarşıya artık :D

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------

Aranıza yzf-R125 alırsanız bende gelirim.

Gel kardeşim lafımı olur. Bu arada yzf r125 ninjayı almadan önce kullanmak istediğim motorlardan biriydi. Sayende test etmiş olurum :)

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------

Ben geçen gün 5000 bakımında yükselttirdim ayarını. Acayip sert oldu. Bence oynama totonu acayip etkiliyo :)

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Güncel liste :

2. aTiLLa_HaKaN
4. Rio_Mavi
5. ibopaşa
6. Ap&ManLy
7. Katzfiel ( Tam Belli Değil Sana bırakıyoruz kardeşim )

ccman
13 Temmuz 2012, 22:59
8. ccman (manevi olarak yaninizdayim 1800 km kadar uzaktan)

ejlover
13 Temmuz 2012, 23:35

Hocam suspansiyon ayari kucumsense de cok onemli, hayati ve ustalik isteyen bir ayar. On ve arka birlikte yapilmali. Kisinin kilsouna gore gerekli olcumlerin yapilmasi gerekiyor surucu uzerinde ve motor bostayken. Aksi taktirde ciddi yol tutus sorunlariniz olur konfor haricinde...

ccman
13 Temmuz 2012, 23:44
Ejlover haftaya askabat a gidecegim sonrasinda soz 1 kahveni icmeye Ankara ya gelip donecegim.toplam sure 6 saat olacak.o kadar izinim var;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Dreamkiller sen nicesen ay gardasIm.salam edirem sana Baki den.opirem.

Allah komekcin olsun :)

ejlover
14 Temmuz 2012, 00:20
Ejlover haftaya askabat a gidecegim sonrasinda soz 1 kahveni icmeye Ankara ya gelip donecegim.toplam sure 6 saat olacak.o kadar izinim var;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Dreamkiller sen nicesen ay gardasIm.salam edirem sana Baki den.opirem.

Allah komekcin olsun :)

:queen: Basimin ustunde yerin var abi ;) Ninja'ci olarak bulusamadik Yamahacilar olarak bulusalim bari :thumleft:

elestirmen
14 Temmuz 2012, 01:05
Hocam suspansiyon ayari kucumsense de cok onemli, hayati ve ustalik isteyen bir ayar. On ve arka birlikte yapilmali. Kisinin kilsouna gore gerekli olcumlerin yapilmasi gerekiyor surucu uzerinde ve motor bostayken. Aksi taktirde ciddi yol tutus sorunlariniz olur konfor haricinde... evet hocam haklısınız. hele ninja için süspansiyonun daha hassas ayarlanması gerektiğini duymuştum da sormak istedim..

dreamkiller
14 Temmuz 2012, 01:13

Dostum gel diyecem vicdan azabi cekmekten korkuyorum cevirme falan olur.. Gelme diyecem sana karsi kendimi kotu hissederim o yuzden karar senin..

ccman dostum kawa bulusmasina r6 ile bekleriz.. Bu arada ilani verdim format seninkinden arak satilsin telifini verecem merak etme.. Altina yazacaktim satilirsa ekime satilmazsa hooooop nabun be ya!!!

ejlover dostum sen gel gebzede karsilarim seni hic problem yok :-)

ibompasam lastikler hayirli olsun..

Atilla ben artcim ile geliyom yavas gidelim :-) bu arada bulusma saatini konusalim yaris programi nasil acaba?

ejlover
14 Temmuz 2012, 01:25
Dostum gel diyecem vicdan azabi cekmekten korkuyorum cevirme falan olur.. Gelme diyecem sana karsi kendimi kotu hissederim o yuzden karar senin..

ccman dostum kawa bulusmasina r6 ile bekleriz.. Bu arada ilani verdim format seninkinden arak satilsin telifini verecem merak etme.. Altina yazacaktim satilirsa ekime satilmazsa hooooop nabun be ya!!!

ejlover dostum sen gel gebzede karsilarim seni hic problem yok :-)

ibompasam lastikler hayirli olsun..

Atilla ben artcim ile geliyom yavas gidelim :-) bu arada bulusma saatini konusalim yaris programi nasil acaba?

Kursat Hocam bu hafta olmaz artik ama tez elden bi KGS temin edip yaz bitmeden bir bulusmaniza gelmeye calisacagim o zaman :cat:

dreamkiller
14 Temmuz 2012, 01:33
Bunu soz olarak aliyorum.. Gelmezsen lastigini patlatiriz :)

Bu arada game of thrones izleyen varmi aramizda? Aga nasil entrikadir oyy izlerken agzim yamuluyor ona buna sovmekten :-)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

Rio kanka ben artciyla geliyorum.. Sen geliyorsun degilmi kesin?

rio_mavi
14 Temmuz 2012, 04:30
gelcem kürsat kardeş. Bende artcı ile gelcem. Ama benim ki sap :D arkadas tutturdu pazar şileye gidelim diye ,lakin ben tekeri ralliye döndürcem :D saat 12:00 -13:00 arası buluşalım. Kadıköy ewlendirme dairesi önünden hareket edebiliriz,ordan e-5 dönüp girebiliriz kolayca. Listedeki herkezi bekliyoruz. Yan yattı camura battı olmasın arkadaslar. Haftada bir gün iznim var ama dünya kadar planım var. Hepsini iptal ettim sizin için bu sebepten mazeretsiz herkezi bekliyorum. Fotoğraf çekimleriniz benden. temiz temiz gelin pls...

atilla_hakan
14 Temmuz 2012, 08:55
Saat 12 kadıköy evlendirme dairesi arkadaşlar herkes mutabık mı anladık değil mi. Forumu takipte kalalım olası güncel konulari paylaşalım.

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:52 ----------

Hocam suspansiyon ayari kucumsense de cok onemli, hayati ve ustalik isteyen bir ayar. On ve arka birlikte yapilmali. Kisinin kilsouna gore gerekli olcumlerin yapilmasi gerekiyor surucu uzerinde ve motor bostayken. Aksi taktirde ciddi yol tutus sorunlariniz olur konfor haricinde...

Bunun ideal ayari nedir uğur hocam ben biraz yükselttirdim ama bana nasıl bi dezavantaşı olur. Bunun bi hesaplama yöntemi var mi.

dreamkiller
14 Temmuz 2012, 10:21
pazar 12:00 de evlendirmenin önünde.. görüşürüz beyler.. Bugün kilyos yarın gp gez babam gez :) kızımın tekerine pistonuna saglık :)

ejlover
14 Temmuz 2012, 15:04
Saat 12 kadıköy evlendirme dairesi arkadaşlar herkes mutabık mı anladık değil mi. Forumu takipte kalalım olası güncel konulari paylaşalım.

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:52 ----------

Bunun ideal ayari nedir uğur hocam ben biraz yükselttirdim ama bana nasıl bi dezavantaşı olur. Bunun bi hesaplama yöntemi var mi.
Abicim temel olan amortisorun belli oranlardaki sikismasini saglamak. Bu da dogrudan sizin kilonuzla alakali. Amortisorun en iyi is gordugu aralik orta duzey sikistigi noktadir. Normal operasyon sirasinda bu araligi kullanacak sekilde dedigim gibi olcumler yapilarak ayarlanir. Pist icin yoldan daha sikisik hale getirilebilir yol sartlari duz oldugundan vs. Ama amortisorun ayarindaki asil amac yol tutusu optimize etmektir, konfor, yukseklik ayari degil. Surus sirasinda uc noktalarina kadar acilan/sikisan amortisor islevini yapamaz ve tekerler yolu birakir..

ibopaşa
14 Temmuz 2012, 15:33
Ninja kardeşlerim benim adımda listede ben gelicem dememiştim:sunny:, sadece 'buluşuyormuyuz' diye sormuştum bende kgs ogs hiçbiri yok ayriyetten şehirdışı seyahatinden yeni geldim ve kuzu gibi öksürüyorum şifayı kapmışım:salut: söz vermiim kusuruma bakmayın..

atilla_hakan
14 Temmuz 2012, 16:53
Ninja kardeşlerim benim adımda listede ben gelicem dememiştim:sunny:, sadece 'buluşuyormuyuz' diye sormuştum bende kgs ogs hiçbiri yok ayriyetten şehirdışı seyahatinden yeni geldim ve kuzu gibi öksürüyorum şifayı kapmışım:salut: söz vermiim kusuruma bakmayın..

Bak şimdi olmadı. Buluşuyormuyuz diyince biz direk ekledik seni.

atilla_hakan
14 Temmuz 2012, 19:41
Güncel liste :

2. aTiLLa_HaKaN
4. Rio_Mavi
5. Ap&ManLy

Pain
15 Temmuz 2012, 01:31
Beyler sizin planınız ne,beraber mi gideceksiniz,yoksa istanbul parkta belli bir saattemi buluşacaksınız bizde en az 2 kişi geliyoruz.

Kusura bakmayın,evlendirme dairesi mevzuunu yeni gördüm.Bende gelsem kabul edersiniz dimi:D Birde sahildenmi gidilecek,diğer arkadaş için soruyorum.

atilla_hakan
15 Temmuz 2012, 01:35
Beyler sizin planınız ne,beraber mi gideceksiniz,yoksa istanbul parkta belli bir saattemi buluşacaksınız bizde en az 2 kişi geliyoruz.

Kusura bakmayın,evlendirme dairesi mevzuunu yeni gördüm.Bende gelsem kabul edersiniz dimi:D Birde sahildenmi gidilecek,diğer arkadaş için soruyorum.

Saat 12 de evlendirme dairesinin karışında toplaniyoruz. Ne yapacağımızı ondan sonra konuşuruz. Buyrun Gelin.

ejlover
15 Temmuz 2012, 01:37
OOooo hoooo icim gitti yaw benim :) Tez elden bi KGS alicam da hic anlamiyorum. Hem KKGS hem NKGS var. 1 tane alip hem motor hem araba'da kullanabilecegim bi sey var mi? Shell satiyomus bi de ordan alinca da Otoban girislerinde yukleniyor mu yine? Yoksa Ziraat'ten Garanti'den falan mi almak lazim?

Pain
15 Temmuz 2012, 01:39
Saat 12 de evlendirme dairesinin karışında toplaniyoruz. Ne yapacağımızı ondan sonra konuşuruz. Buyrun Gelin.

Şundan dolayı sordum,temden gider gazlarız diyorsanız,125 liklerle size katılmamızın anlamı yok:D,sahilden sakin gideriz diyorsanız arkadaşı çağırayım,o biraz uzakta kadıköy tarafına.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

OOooo hoooo icim gitti yaw benim :) Tez elden bi KGS alicam da hic anlamiyorum. Hem KKGS hem NKGS var. 1 tane alip hem motor hem araba'da kullanabilecegim bi sey var mi? Shell satiyomus bi de ordan alinca da Otoban girislerinde yukleniyor mu yine? Yoksa Ziraat'ten Garanti'den falan mi almak lazim?

e-5 üzerindeki tüm shell bayileri dolum ve kgs satışı yapıyor.

atilla_hakan
15 Temmuz 2012, 01:55
otoyola girmicez e-5 ten gidicez.

---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

shellden temin edebilirsin uğur hocam. Ama geçen shell bana yamuk yaptı. Verdiği kart geçersiz çıktı. Ne shell bayileriyle nede bankayla bu sorunu çözemedim elimde kaldi kart. Ziraat bankasının verdiği bi kart var şuan onu kullaniyorum.

masterabi
15 Temmuz 2012, 01:57
arkadaşlar ninja mı ağustosta askere gideceğimden ve koca bir yılı garajda yatmaması için satıyorum. ilandaki fiyat stok egzost ile verdiğim fiyattır. Pazarlık serbesttir komik olmamak şartıyla. performans egzost, deri mont, kask, eldiven ile birlikte satabilirim. ciddi satın almayı düşünen arkadaşlar ilan üzerinden ulaşabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2010-model-kawasaki-ninja-250r-81624782/detay/

Pain
15 Temmuz 2012, 02:52
arkadaşla beraber gelicez,artık 4-5 ninjanın yanına cbr125 leri çekerken tanışırız:D

Katzfiel
15 Temmuz 2012, 02:57
arkadaslar ben motorla degil de arabayla geliyorum orda gorusuruz artık umarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

ha unutmadan üzerimde kawasaki t-shirtu olcak:D

Zippo's
15 Temmuz 2012, 02:59
arkadaslar ben motorla degil de arabayla geliyorum orda gorusuruz artık umarım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

ha unutmadan üzerimde kawasaki t-shirtu olcak:D

Valla sıcaklardan dolayı bende arabayı düşünmedim değil.Ama bide onun benziniyle uğraşamam :)

rio_mavi
15 Temmuz 2012, 03:02
Arkadaslar herkez 12:00de orda kadijoy ewlendirme dairesinin onunde olsun.hareket saati 12:25dir. 25 dakka gec kalanlari bejlemek icin sohbet ve tanismadir