Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
dreamkiller
09 Temmuz 2012, 21:54
Merhaba arkadaşlar. Şimdi yazıkcaklarımı lütfen zahmet edip okuyun.
Bugün iş çıkışı servisle evime dönüyordum. Maslak tarafında orta yaş üzerinde bir adam gts250 ile yarım otobüsün altına girmişti. Motosikletin ön kafası olduğu gibi otobüsün altındaydı. Gördüm içim ürperdi acıdım adama. Adamın üstünde hiç bir koruma kıyafeti yoktu. Bir gömleği vardı ve sağ arka küreğinin orasından gömleği yırtılmıştı. Kendisinde birşey yoktu Allah'a şükür. Ama belkide sıcağı sıcağına kendisi hissetmiyordu. Allah korusun, inşallah hiç birşeyi yoktur. Yanında 4 cbf 1 tane scooter 1 tanede bmw 1200gs vardı. Durmuş yardımcı olmaya çalışıyorlardı. ( Bu beni gururlandırdı. Bir birlerine destek çıkmaları çok güzel bir durum. İnşallah herkez böyle vicdanlı olmayı, biri oracıkta yatarken yada zor durumdayken bakıpta geçenlerden olmayın.) Allah korusun arkadaşlar zaten biz motor severleri, motora gönül vermiş olanları kimseler umursamıyor. Kendinize çok dikkat ediniz. Gideceğiniz yere 10-15 dk erken gideceğinize geç gidin. Sakin kafayla sakin sakin, dikkatli dikkatli gidin.
Dostum bunu herkesin okumasi lazim sorumluluklarimizin bilincinde olmaliyiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Yahu ben fani goremedim arkadaymis, hararet tepelere cikti ses soluk gelmedi ben de hizlandim dusurdum harareti ses soluk cikmayinca, ta kirmiziya gelene kadar bekleyecegini bilmiyordum
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
yani kardeşim öyle numunelik cevaplar veriyosunuz ki :pr: sanki bu motor fan çalışmazken rüzgar alıp soğutma yapmıyor
neyin kafasında olduğumu baştan anlatayım; motoru yeni aldım, alışmaya, sağını solunu çözmeye çalışıyorum. motorda fan göremedim bkz: http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20B/Kawasaki%20Ninja%20250R%2008%20%203.jpg
motorla radyatörün arasına fan koyulacağını da mantıklı gelmedi, o konumdaki fan zaten motorun sıcağını radyatöre vuracağı için o yüzden iç kısmına bakmaya çalışmadım bile, ama japon yapmış olmuş demekki.
o gün benim motorda hararet kırmızıya yaklaşıp ses soluk çıkmayınca, aynı gün de o muhabbet olunca onu yazdım, yanılıyosam ya muhabbeti kaçırmış anlamamışımdır yada bilmediğim bişey vardır, illaki cevap veren olur öğrenirim diye düşündüm. nitekim cevap verdiniz de :) hatta ejlover "fan yok derken???" yazınca "ulan demekki fan var benimki açmıyo sorunlu" dedim. açılması için kırmızıya gelmesi bence geç bir nokta !!!
frank lucas'a yazdığım cevabın sebebi de empati kurmasını istemek :) çünkü dün kendisi 4000 devirden korkarken bugün ukalalık yapması empati kuramadığını düşündürdü bana ve rahatsız etti :)
sonuç: işte ben bu kafadayım :) herkes aynı kafada olsa aynı motora biner aynı şeyleri giyerdi :) hepimizin kafası uyuşacak diye bişey yok, bir kere zıtlaşınca da bütün cevaplar birbirimize batmaya başladı muhtemelen. mevzu bundan ibaret :)
:-) hadi ama eglendik biraz.. Kizma arkadasim eger saygisizlik olarak algiladiysan ozur dilerim kendi adima :-)
Katzfiel
10 Temmuz 2012, 00:07
Merhaba arkadaşlar. Şimdi yazıkcaklarımı lütfen zahmet edip okuyun.
Bugün iş çıkışı servisle evime dönüyordum. Maslak tarafında orta yaş üzerinde bir adam gts250 ile yarım otobüsün altına girmişti. Motosikletin ön kafası olduğu gibi otobüsün altındaydı. Gördüm içim ürperdi acıdım adama. Adamın üstünde hiç bir koruma kıyafeti yoktu. Bir gömleği vardı ve sağ arka küreğinin orasından gömleği yırtılmıştı. Kendisinde birşey yoktu Allah'a şükür. Ama belkide sıcağı sıcağına kendisi hissetmiyordu. Allah korusun, inşallah hiç birşeyi yoktur. Yanında 4 cbf 1 tane scooter 1 tanede bmw 1200gs vardı. Durmuş yardımcı olmaya çalışıyorlardı. ( Bu beni gururlandırdı. Bir birlerine destek çıkmaları çok güzel bir durum. İnşallah herkez böyle vicdanlı olmayı, biri oracıkta yatarken yada zor durumdayken bakıpta geçenlerden olmayın.) Allah korusun arkadaşlar zaten biz motor severleri, motora gönül vermiş olanları kimseler umursamıyor. Kendinize çok dikkat ediniz. Gideceğiniz yere 10-15 dk erken gideceğinize geç gidin. Sakin kafayla sakin sakin, dikkatli dikkatli gidin.
Sadece kazalarda degil herturlu problem yasayan motorcu arkadaslarinizin yaninda olun. Hemen durup yardimci olalim bizim bizden baska dostumuz yok birbirimizi hic gormemis olsakta...
dreamkiller
10 Temmuz 2012, 01:25
Yok o kısım yanlış anlaşılmış :) Olay ne cc, ne masrafı. Genel olarak konseptten sıkıldım. Etraf arazi dolu burda şehir içi kullanmadığımdan ve oralara dalasım geliyor niyeyse... Boş boş yol yapmak bi manasız geldi bu aralar.
Gidon carbon sticker'ı ben önermedim ki :) Hatta ben hiç sevmem onları :( Ben plakalık var ve kesin al dedim. Burda açtım baktım inceledim hatta senin almış olduğunu ;) Ciddem de güzel durmuş :cat: Benimkini bekliyorum ben hala :salut:
Hayırlı olsun. KAzasız belasız sürüşler.
Beyaz şeridi var keiti'nin. Ben de beyaza beyaz çekmiştim ilk önce. Sonra aksesuarları kırmızı alınca kırmızıyla değiştirdim. Forumda 2011 Temmuz sonu Ağustos ortaları arasına gidersen resimleri paylaşmıştım beyazlar ile.
Fan radyatörün arkasında. Karenajı söker bakarsanız görürsünüz. Hararet kırmızılara ulaşmadan (yaklaşık 3mm kala) fan açıyor. Sesini mutlaka duyarsınız. Kırmızıya geliyorsa ibre fanda bir sorun vardır. Yok gelmiyorsa fan açacak kadar hararet yapmamıştır motor. Sıcak bi günde güneş altında trafikte çok vakit geçirmedikçe de kolay kolay açmıyor zaten..
Hocam birileri fan ile ilgili bir şey konuşurken siz de ne fanı yaa ninja'da fan yok ki diye bir çıkış yaptınız onun "doğal" sonuçlarını yaşıyoruz burda. Bunda alınacak gücenecek bir şey yok. Olur böyle şeyler her zaman. Sonuçta kimse hakaret mahiyetinde bir şey söylemedi. Gülün geçin. Siz üsteledikçe konu da uzar gider böyle.
Bi de şöyle bir şey var, günümüzde hiç bir motorda fan radyatörün önünde değil. Kendi motorunuza sadece bakmak yerine daha önce ya da bu olay kafanıza takıldıktan sonra bir iki motor fotosuna bakmış olsaydınız, ya da dışarda falan gördüğünüz motorlara biraz dikkat etmiş olsaydınız zaten bu hataya düşmezdiniz.
Yoksa sizin mantıkla buyrun litrelik SS'lere bile fan koymamışlar:
http://i837.photobucket.com/albums/zz298/burn-zee/SREphotocom011120129013-X2-1.jpg
Ugurum o degilde bu makina bana neyi hatirlatti bildin mi? Balrog!!! Cüce gavuzlarin Thorin oglu Balin'in halkinin moriada uyandirdiklari kadim yillardan gelen iblisi... Cok sekil be abi supermis..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Aga bu fireblade i bedavami veriyorlar bende cok sık goruyorum bu siralar..
Frank Lucas
10 Temmuz 2012, 03:01
paşa tamam ben vitesli bilmiyordum öyle böyle sora sora öğrendimde o başka,hayırlı uğurlu olsun, motor almışın bunda fan varmı diyorsun neye para verdiğini bilmedenmi aldın ? herneyse artık uzatmanın lüzumu yok.
Bu arada R1 deli radyatörle mahalleyi sogutursun nedir o öyle :) ona bir radyatör koruma lazım
edit:600 rrları heralde kızılay dağıtıyor :)
sedici
10 Temmuz 2012, 03:25
paşa tamam ben vitesli bilmiyordum öyle böyle sora sora öğrendimde o başka,hayırlı uğurlu olsun, motor almışın bunda fan varmı diyorsun neye para verdiğini bilmedenmi aldın ? herneyse artık uzatmanın lüzumu yok.
niye "o başka" sen vitesi sora sora öğrendin ben fanı sora sora öğrendim hala bu atar niye sen vitesi bilmeden aldın ya ben de fanı bilmeden aldım işte, muhabbetin arasında da söyledim empati kurman için o cümleyi yazdığımı, bilgi paylaşım başlığı ya, bilmeyene öğretiyoruz hani laf sokmuyoruz, tekrar söylüyorum ben konuya bodoslama daldığım için yanlış anlaştık sonra da sivri çıkışına takıldım :rendeer:
Katzfiel
10 Temmuz 2012, 05:15
bu forum artık bir bulusma yapmalı sanırım.. Gerginlikler bitirip cankuş olunuz artık :cherry:
dreamkiller
10 Temmuz 2012, 10:21
evet evet bence bu hafta sonuna görüşelim.. Rio kardeşim c.tesi günleri müsait bildigim kadarıyla aksam calıstıgı için gündüzleri uyuyordur doğal olarak.. c.tesi uygunmudur millet?
Frank Lucas
10 Temmuz 2012, 14:13
benim yazımda atar matar yoktu o nerden çıktı :)
sedici
10 Temmuz 2012, 14:30
alınganlık katsayım arttı öyle cevaplar görünce demekki, mizac olarak biraz sivri dillisin ya ondan :rendeer: beyaz bayrak bulamadım beyaz çiçek uzattım :)
İzmir-Bursa'da varsa ninjacı arkadaşlar toplanıp katılmak isterim, işlerden dolayı bu iki şehirden çıkamıyorum malesef .. :/
atilla_hakan
10 Temmuz 2012, 15:19
evet evet bence bu hafta sonuna görüşelim.. Rio kardeşim c.tesi günleri müsait bildigim kadarıyla aksam calıstıgı için gündüzleri uyuyordur doğal olarak.. c.tesi uygunmudur millet?
Pazar günü olursa gelirim.
ejlover
10 Temmuz 2012, 15:22
O motorda (R1) 2 sayfa modifiye listesi var :) Dergilere falan kapak olmuş vaziyette :thumleft:
İstanbullular hakikaten siz niye hiç buluşmuyosunuz yaa? Ankaradan şurda 2-3 kişi olsak her hafta buluşur foto koyardım ben yaa. Değerini bilin kardeşim populasyonun :wiinkk:
dreamkiller
10 Temmuz 2012, 15:28
O motorda (R1) 2 sayfa modifiye listesi var :) Dergilere falan kapak olmuş vaziyette :thumleft:
İstanbullular hakikaten siz niye hiç buluşmuyosunuz yaa? Ankaradan şurda 2-3 kişi olsak her hafta buluşur foto koyardım ben yaa. Değerini bilin kardeşim populasyonun :wiinkk:
Seni bekliyoruz bulusmak icin :-)
Saka bir yana ben yaklasik 4-5 aydir diyorum daha sadece rio ile bir araya gelebildik.. Kardesim oyle tahmin ediyorumki gunduzleri malak misali uyudugundan ( isi geregi) onunlada cok sık gorusemiyoruz. Herkese uyarsa pazar banada uyar atilla organize edelim surda en az 5 istanbullu vardir aktif olan hadi bulusalim..
dreamkiller
10 Temmuz 2012, 17:31
Bu arada sadce paylasmak istedim dun gece tenis oynadim hayatimda ilk defa hatun besyo mezunu gel ogretim dedi :-) her tarafim agriyor aga ne menem birseymis o spor.. Vuruyom daha tasa gidiyor ama azmettim seneye wimbeldon da finaldeyim pampa federerle :)
sedici
10 Temmuz 2012, 19:26
e öğreteyim diyen besyo mezunu hatun olunca, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :queen:
Frank Lucas
10 Temmuz 2012, 19:46
buluşma noktası nere olacüüü ?
sedici
10 Temmuz 2012, 19:49
Yalovada buluşsanıza çok güzel Yalova :)
enginar
10 Temmuz 2012, 21:29
alınganlık katsayım arttı öyle cevaplar görünce demekki, mizac olarak biraz sivri dillisin ya ondan :rendeer: beyaz bayrak bulamadım beyaz çiçek uzattım :)
İzmir-Bursa'da varsa ninjacı arkadaşlar toplanıp katılmak isterim, işlerden dolayı bu iki şehirden çıkamıyorum malesef .. :/
Ben Bandırma'dayım yolun düşerse görüşelim
hayvan
10 Temmuz 2012, 22:03
Caddebostan?
atilla_hakan
10 Temmuz 2012, 22:41
Seni bekliyoruz bulusmak icin :-)
Saka bir yana ben yaklasik 4-5 aydir diyorum daha sadece rio ile bir araya gelebildik.. Kardesim oyle tahmin ediyorumki gunduzleri malak misali uyudugundan ( isi geregi) onunlada cok sık gorusemiyoruz. Herkese uyarsa pazar banada uyar atilla organize edelim surda en az 5 istanbullu vardir aktif olan hadi bulusalim..
Pazar müsaitim. Denizede veyada başka bi yerede gidebiliriz karar sizin.
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
Bugün 5 bin bakımı için sabah işten gelince yola cıktım.
Biraz km doldurmak için izmit tarafına doğru biraz uzadım. Ordan otabana girip kadıköyden cıktım istanbul motora gitmek için. Gitmez olaydım. Yaklaşık 10 gündür kapaliymiş. Tatile cıkmıslar. O sinirle cıkıp kartal z-motoda aldım soluğu.
2 lt yağ, yağ filitresi değişimi, Genel temizlik = 140 tl Kol gibi :) Hayırlı uğurlu olsun vatana millete
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292426_10151011760150798_28151240_n.jpg
ejlover
10 Temmuz 2012, 23:28
Pazar müsaitim. Denizede veyada başka bi yerede gidebiliriz karar sizin.
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
Bugün 5 bin bakımı için sabah işten gelince yola cıktım.
Biraz km doldurmak için izmit tarafına doğru biraz uzadım. Ordan otabana girip kadıköyden cıktım istanbul motora gitmek için. Gitmez olaydım. Yaklaşık 10 gündür kapaliymiş. Tatile cıkmıslar. O sinirle cıkıp kartal z-motoda aldım soluğu.
2 lt yağ, yağ filitresi değişimi, Genel temizlik = 140 tl Kol gibi :) Hayırlı uğurlu olsun vatana millete
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292426_10151011760150798_28151240_n.jpg
R1 1,000 bakimi 4lt yağ+filtre ne temizlik ne bi sey (zinciri bile yaglamadilar) 240TL :pr: Eski servisimi ozluyorum... :farao:
MF-Hyo
10 Temmuz 2012, 23:54
R1 1,000 bakimi 4lt yağ+filtre ne temizlik ne bi sey (zinciri bile yaglamadilar) 240TL :pr: Eski servisimi ozluyorum... :farao:
Yapılana bak alınan paraya bak :silent: R1 e binmek öyle kolay değilmiş :)
ccman
11 Temmuz 2012, 00:29
R6 1000 bakim Yag (3.4lt yag ...30x4:120tl filtre :40 iscilik 40tL)ve yag filtresi degisti 200 tl :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
...aslan besleyen yemini. Dusunmez:)
Plaka ruhsat bu gun cikmis ama ben1400 km oldum.kiz gibi motor evde ama ben Az Baku de daglarda.mali yatirdik geldik.donus tarihi acik . Selamlar Baku den
ejlover
11 Temmuz 2012, 00:38
R6 1000 bakim Yag (3.4lt yag ...30x4:120tl filtre :40 iscilik 40tL)ve yag filtresi degisti 200 tl :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
...aslan besleyen yemini. Dusunmez:)
Plaka ruhsat bu gun cikmis ama ben1400 km oldum.kiz gibi motor evde ama ben Az Baku de daglarda.mali yatirdik geldik.donus tarihi acik . Selamlar Baku den
Abi olay parasi degil. Ne motoru yikadilar, ne zinciri temizlediler, ne yagladilar, lastik havalarina bile bakmadilar. Ve Kawasaki'de eski motorumun 1000 bakimini yapan usta bu su an Yamaha'da oyle bi de durum var. Yamaha ile Kawasaki'nin mantalite farki.... Ankara'daki servisler icin konusuyorum...
rio_mavi
11 Temmuz 2012, 00:42
beyler ben hafta sonları müsaitim lakin benim için fark yapmaz.kürşat kardeşiminde dediği gibi gece çalıştığımdan her yol paris bana hafta içide olabilir. Velhasıl hafta sonları malumunuz yaz rahat durmuyorum. Son 3-4 haftadır şile - kadıköy arası mekik dokuyorum.Yakında servis çekçem :D , isterseniz buluşursak bu haftasonu şile turu organize edebiliriz. Akşamınada murat dalkılıçınmı ne konseri var orda takılır gece topluca geri döneriz. Buluşamıycaksak ta ben münferit bu hafta sonu çanakkale lapseki taraflarına gitmeyi düşünüyordum. (sizin için erteleyebilirim) isteyen olursa o tarafa gelcek olan birlikte de gidilebilinir.
Frank Lucas
11 Temmuz 2012, 01:16
ozaman şöyle yapalım
bu haftasonu buluşacaksak,müsait olanlar isimlerini ekleyerek yazsınlar bi kişi sayısını oluşturalım sonra yeri düşünürüz :) ben başlıyorum
1.Frank lucas (Efe Tolga)
Katzfiel
11 Temmuz 2012, 01:57
Arkadaslar geziye katilmayi belki herkesden cok istiyorum hatta devamli bu istegi belirttim ama kucuk bir ehliyet sorunum var. Katilamassam affedin..
atilla_hakan
11 Temmuz 2012, 02:50
Pazar buluşuyoruz haydin ninjacılar.
2.aTiLLa_HaKaN
istanbul parkada gidebiliriz yarış varmış :)
dreamkiller
11 Temmuz 2012, 10:13
ugurlar olsun aybalam :) @ccman
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Abi olay parasi degil. Ne motoru yikadilar, ne zinciri temizlediler, ne yagladilar, lastik havalarina bile bakmadilar. Ve Kawasaki'de eski motorumun 1000 bakimini yapan usta bu su an Yamaha'da oyle bi de durum var. Yamaha ile Kawasaki'nin mantalite farki.... Ankara'daki servisler icin konusuyorum...
ögretecen ugurum... kafasına vura vura ögretecen..:pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
2.aTiLLa_HaKaN
3.dreamkiller namı diger Kürşat :)
istanbul parktaki yarıs süper olur aga...
atilla_hakan
11 Temmuz 2012, 11:17
ugurlar olsun aybalam :) @ccman
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
ögretecen ugurum... kafasına vura vura ögretecen..:pr:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
2.aTiLLa_HaKaN
3.dreamkiller namı diger Kürşat :)
istanbul parktaki yarıs süper olur aga...
Giriş ücretlimi kürşat haberin var mi senin
ccman
11 Temmuz 2012, 11:44
Ejlover
Servisler konusunda haklisin,cogu gun icindeki yogunluktan dolayi sallama is yapiyorlar.ben Serviste;asker mantigi uyguluyorum,servis sahibi ile degil ustalar ile arami iyi tutuyorum,onlara kola kahve redbull ismarliyorum, motoru yikayana silene 3-5 ates ediyorum.boylece serviste motorum her zaman 1.sinif iscilik goruyor :) .benim mantik bu ;)
Geziye Baku ye gelin.ozum sizi gozliyir.Allah komekciniz olsun. :)
atilla_hakan
11 Temmuz 2012, 11:59
ilk kgs cezamı yemiş bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c67.0.403.403/p403x403/575894_10151012941765798_1567741646_n.jpg
Pain
11 Temmuz 2012, 12:02
ücretsiz olması lazım,bende gideceğim ama hangi günler giderim bilmiyorum
ejlover
11 Temmuz 2012, 16:34
Ejlover
Servisler konusunda haklisin,cogu gun icindeki yogunluktan dolayi sallama is yapiyorlar.ben Serviste;asker mantigi uyguluyorum,servis sahibi ile degil ustalar ile arami iyi tutuyorum,onlara kola kahve redbull ismarliyorum, motoru yikayana silene 3-5 ates ediyorum.boylece serviste motorum her zaman 1.sinif iscilik goruyor :) .benim mantik bu ;)
Geziye Baku ye gelin.ozum sizi gozliyir.Allah komekciniz olsun. :)
Aynen Abi merak etme ;) Dedim ya zaten eski usta benim diye ;) Ama sorun Yamaha'nın servisi. bi karış dükkan zaten servis kısmı da evin tuvaleti kadar.. Patronu, sahibi oğlu ustası dip dibe herkes. Motor yıkanacak yer bile yok içerde... Çok feci sayıyorum... Şu garnti bittiği gün eski servise koçucam :)
dreamkiller
11 Temmuz 2012, 18:17
dur bismillah 2 yıl var daha :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
atilla bilet fiyatı diye bir ibare göremedim internetten.. heralde ücretsizdir diye düsünüyorum..
elestirmen
11 Temmuz 2012, 23:37
arkadaşlar adam akıllı bir owner manuel ve servis manueli'i pdf olarak elinde olan var mı? varsa paylaşırsa çok sevineceğim. zira hügo'ya küfreden çocuğun videosunu bulmaktan bile daha zor bu motorun manuellerini bulmak internette..
ejlover
12 Temmuz 2012, 00:49
Ninja satislarini kirbacliim biraz daha :P
E-Bay'den siparisini verdigim Rizoma parcalar geldi bugun :thumleft:
Baska bi kac parca daha var henuz yolda :wiinkk:
Motorun orjinal haliyle bugun bi kac resmini cektim hatira kalsin diye :rendeer:
http://img13.imageshack.us/img13/3826/img1986c.jpg
http://img803.imageshack.us/img803/5351/img1987h.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/5549/img1994z.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/561/img1996im.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/731/img1997i.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/7277/img2002i.jpg
http://img267.imageshack.us/img267/1556/img2005cz.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/5828/img2006hn.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/6714/img2008ly.jpg
Veee Rizoma'lar... Super paketlemisler cidden :cat:
http://img98.imageshack.us/img98/1512/img2010w.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/2466/img2011mc.jpg
Montaj'dan sonra diger parcalar da gelince tekrar resim ceker paylasirim :thumleft:
İntik
12 Temmuz 2012, 00:50
Arkadaşlar bende bu motoru almayı düşünüyorum boyum 185 kilomda 93 bana küçük gözükürmü merak ettiğim başka konuda 2013 te motorda ne gibi değişiklikler olur farklı renk gelirmi ?
rio_mavi
12 Temmuz 2012, 01:59
Motorun orjinal haliyle bugun bi kac resmini cektim hatira kalsin diye :rendeer:
Montaj'dan sonra diger parcalar da gelince tekrar resim ceker paylasirim :thumleft:
40 000 kere maaşallah. Allah kaza bela vermesin. Direksiyonun oraya biyere nazar boncuğu iliştir dostum...
Frank Lucas
12 Temmuz 2012, 02:00
1.10 boy ve 40 kilodan sonra ninja sırıtmaya başlıyor tabi bu şahsi fikrim
İntik
12 Temmuz 2012, 02:34
1.10 boy ve 40 kilodan sonra ninja sırıtmaya başlıyor tabi bu şahsi fikrim
gerçekten çok olgunca bir davranış merak ettiğim ciddi bir soru sormuştum
Frank Lucas
12 Temmuz 2012, 04:51
şehir yerinde istanbul yazıyor hani bu soru madem bukadar ciddi,kadıköyde bayi var,ortaköyde bayi var orda burda bayisi var bu aletin,kaldıki sahibindene bak sana en yakın ninjacıya söyle bi binip resim çektir bak bakalım küçükmü büyükmü,damdan düşer gibi motor altımda küçük kalırmı dersen, bende bazen kendimi tutamıyorum yani:rendeer:
Edit:rio mavi,nolur şuna direksiyon demeyin onunda bir adı var gidon o :rendeer:
dreamkiller
12 Temmuz 2012, 09:56
nolmus bizim elemana ban yemis? :)
atilla_hakan
12 Temmuz 2012, 10:08
Frank kardeşim ne olmuş sana :)
hayvan
12 Temmuz 2012, 10:45
arkadaşlar adam akıllı bir owner manuel ve servis manueli'i pdf olarak elinde olan var mı? varsa paylaşırsa çok sevineceğim. zira hügo'ya küfreden çocuğun videosunu bulmaktan bile daha zor bu motorun manuellerini bulmak internette..
Servis kitabı var. Kullanıcı kitabını da kawasakinin uk veya amerika sitesinden indirebilirsin.
KeaSH-07
12 Temmuz 2012, 18:28
çok güzel parcalar hayırlı olsun ne kadar tuttu bunlar.baya para tutmusturya bunlar
metci
12 Temmuz 2012, 19:12
Arkadaşlar var mı motorunu uygun fiyata satan? Haftaya İstanbul'dayım...
Phantom264
12 Temmuz 2012, 20:42
Herkese iyi akşamlar,ben Frank lucas (Efe Tolga),küfürlü mesaj dolayısıyla 1 aylık ban yedim :) bu arkadaşımın üyeliği onun aracılığıyla sizinle konuşucam ara sıra [:)] yazdıklarınızı okuyorum bir organizasyon olursa gelip gelemeyeceğimi burdan bildiririm gene ,1 ay sonra gene beraberiz :)
ejlover
12 Temmuz 2012, 21:29
çok güzel parcalar hayırlı olsun ne kadar tuttu bunlar.baya para tutmusturya bunlar
Yurtdisindan getirtmeme ragmen epey tuttu hocam :cyclopsan
Bugun plaka kitim de geldi taktirdim onu. Simdi asagi iniyorum ve montaj isine girisiyorum ;) Bol sans ve sabir dileyin ;)
ccman
12 Temmuz 2012, 21:37
Kolay gelsin ejlover
Parcalar cok janjanli gule gule kullan.
plaka kiti benimki gibiyse aradaki uzun parcayi takmassin eminim,
Zippo's
12 Temmuz 2012, 21:47
Herkese iyi akşamlar,ben Frank lucas (Efe Tolga),küfürlü mesaj dolayısıyla 1 aylık ban yedim :) bu arkadaşımın üyeliği onun aracılığıyla sizinle konuşucam ara sıra [:)] yazdıklarınızı okuyorum bir organizasyon olursa gelip gelemeyeceğimi burdan bildiririm gene ,1 ay sonra gene beraberiz :)
Aman dikkat et,daha fazla uzamasın ban süren.Kendini ifşa etmeseydin :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO