PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182

brooklynnn
08 Haziran 2012, 13:12
nitro aikido bes yildiz almis bir kask kullaniyorum idare eder

ejlover
08 Haziran 2012, 13:48
En azından artık şöyle şekilli, şu marka, şu özellikli kask kullanıyorum demek yerine "şu kadar güvenli" kask kullanıyorum'a döndü muhabbet ya mutlu oldum :) :rendeer: :thumleft:

@rio dostum 1 yıl oldu alalı fiyatı cidden hatırlamıyorum :(

Serk21
08 Haziran 2012, 14:47
ben 110 tl ye LS2 aldım, sharp testinden 4 yıldız almış. bence kötü bir kask değil. ekonomisi kısıtlı olanlara öneririm.

Chronix
08 Haziran 2012, 14:49
İlgilinenlere (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2011-model-garantili-kawasaki-250r-87646058/detay/)

dreamkiller
08 Haziran 2012, 15:01
sanırsam bende LS2 biraz daha eskiyince su kaskı alacagım.. cok hosuma gitti :)))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-shivan-dragon-kask-28834408/detay#

dreamkiller
08 Haziran 2012, 17:02
beyler pazar günü ataşehir kentplus sitesinin yaza merhaba senliklerinde allahına kadar pop calıyoruz grup gündogarken in alt grubu olarak buyrun bekleriz.. sanırsam halka acık bir etkinlik olacakmıs :)

medsul
08 Haziran 2012, 23:47
Merhaba arkadaşlar! Ben aranıza daha katılamadım ama 2 hafta sonra ' biraz sıkışalım beyler ben geldim' diyeceğimi düşünüyorum :D @ejlover beni tanıdın mı :) Senin yüzünden Ninja hastalığı kaptım :) Beyaz bir ninja almayı düşünüyorum. Haliyle güzelleştirmek için bayağı bi uğraşacağım. Sizden bir isteğim var. Ninjanın gücüne güç katan parçaların ismini vermenizi rica edeceğim. Sonra görüntü gelecek arkasından. Şimdi biri çıkıp 'bilader ne kadar hazırcısın biraz araştır şu forumu' diyecek. 271 sayfayı araştırmaya kalkarsam LYS sınavını kaçırabilirim :D Şimdiden teşekkür ediyorum herkese :D

Frank Lucas
09 Haziran 2012, 01:37
herkese iyi akşamlar,birkaç hafta önce 5.vitesde giderken vites boşa geçti(1 yada 2 defa oldu farklı zamanlarda fakat öbürü hangi vitesdeydi hatırlamıyorum),dedim aha bozuldu alet babamı aradım tam geçirememişsindir ondan olmuştur dedi,bugün arkadaşlara anlattım hiçbiri inanmadı :) sizden böyle birşey yaşayan varmı ? arabada olur motorda olmaz falan dediler ama yalan söyliyicek halim yok yani :)

ejlover
09 Haziran 2012, 02:52
Merhaba arkadaşlar! Ben aranıza daha katılamadım ama 2 hafta sonra ' biraz sıkışalım beyler ben geldim' diyeceğimi düşünüyorum :D @ejlover beni tanıdın mı :) Senin yüzünden Ninja hastalığı kaptım :) Beyaz bir ninja almayı düşünüyorum. Haliyle güzelleştirmek için bayağı bi uğraşacağım. Sizden bir isteğim var. Ninjanın gücüne güç katan parçaların ismini vermenizi rica edeceğim. Sonra görüntü gelecek arkasından. Şimdi biri çıkıp 'bilader ne kadar hazırcısın biraz araştır şu forumu' diyecek. 271 sayfayı araştırmaya kalkarsam LYS sınavını kaçırabilirim :D Şimdiden teşekkür ediyorum herkese :D

Ooo hosgeldin :) Parca listesi satis ilaninda var zaten ;) Satilik motorlara bakarsan 4-5-6. sayfada duruyodu ilan ;)

Katzfiel
09 Haziran 2012, 03:24
dreamkiller muzisyensin sanırım? Grubun adı ne baska nerelerde calıyorsunuz? (Ben de aynı sektördenimde merak ettim :) )

rio_mavi
09 Haziran 2012, 08:46
herkese iyi akşamlar,birkaç hafta önce 5.vitesde giderken vites boşa geçti(1 yada 2 defa oldu farklı zamanlarda fakat öbürü hangi vitesdeydi hatırlamıyorum),dedim aha bozuldu alet babamı aradım tam geçirememişsindir ondan olmuştur dedi,bugün arkadaşlara anlattım hiçbiri inanmadı :) sizden böyle birşey yaşayan varmı ? arabada olur motorda olmaz falan dediler ama yalan söyliyicek halim yok yani :)

aynı olayı geçen yaz 6 viteste 160la giderken ben yaşadım.Takriben 5-6 dakika boyunca aynı viteste kapatmış gidiyordum. küçük bir köprünün yükseltisinde motor havalandı inerken viteste boşa geçti. nasıl olduğuna anlam veremedim ama bi şekilde açıklaması vardır. birkere yaşadım bu durumu. tawsiyem sakın o süratte vitese almaman.uygun bir şekilde kenara çekip motoru durdurman ve tekrar 1.vitesten yeniden alkış yapman. o süratte kaçıncı viteste olduğunu bilsende 2.vitesten yükselerek geliceğin için zarar werirsin.dur yeniden kaldır motoru bence.ben öyle yapmıştım.

dreamkiller
09 Haziran 2012, 12:35
dreamkiller muzisyensin sanırım? Grubun adı ne baska nerelerde calıyorsunuz? (Ben de aynı sektördenimde merak ettim :) )

dostum benimkisi amatörce bir ugras.. hayatımı müzikten kazanmıyorum ama bedavada calmıyorum :) su an ismi olmayan iki ayrı grupda calıyorum, biri latin-pop grubu digeri hard'n heavy grubu :) tezat degilmi? ayrıca 2007 senesinde arsmahal adlı grubun albüm kayıtlarında caldım, ülkenin cesitli yerlerinde konserler, bir kerede budapeste ve pecs sehirlerinde konserler falan filan :)

medsul
09 Haziran 2012, 13:04
Ooo hosgeldin :) Parca listesi satis ilaninda var zaten ;) Satilik motorlara bakarsan 4-5-6. sayfada duruyodu ilan ;)
Teşekkürler :) yalnız bu parçaları tek tek mi getirmek zorundayız yurt dışından? Kargo ücreti vereceğiz demek ki parçalar kadar :D Sey halinde satan yok mudur? :) Sizin LED leri araştırdım ama bulamadım. Link atabilir misiniz hala kayıtlıysa?

Katzfiel
09 Haziran 2012, 13:24
dostum benimkisi amatörce bir ugras.. hayatımı müzikten kazanmıyorum ama bedavada calmıyorum :) su an ismi olmayan iki ayrı grupda calıyorum, biri latin-pop grubu digeri hard'n heavy grubu :) tezat degilmi? ayrıca 2007 senesinde arsmahal adlı grubun albüm kayıtlarında caldım, ülkenin cesitli yerlerinde konserler, bir kerede budapeste ve pecs sehirlerinde konserler falan filan :)

Supermis kardesim:)

GP500-1st
09 Haziran 2012, 13:50
aynı olayı geçen yaz 6 viteste 160la giderken ben yaşadım.Takriben 5-6 dakika boyunca aynı viteste kapatmış gidiyordum. küçük bir köprünün yükseltisinde motor havalandı inerken viteste boşa geçti. nasıl olduğuna anlam veremedim ama bi şekilde açıklaması vardır. birkere yaşadım bu durumu. tawsiyem sakın o süratte vitese almaman.uygun bir şekilde kenara çekip motoru durdurman ve tekrar 1.vitesten yeniden alkış yapman. o süratte kaçıncı viteste olduğunu bilsende 2.vitesten yükselerek geliceğin için zarar werirsin.dur yeniden kaldır motoru bence.ben öyle yapmıştım.

Benim cbr 125 '11 de da arada nadiren boşa düşmeler oluyor. En çok 2. vites te ama 3. ve 4 te boşa düştüğü zaman yukarı alarak tekrar vitese taktığım da mevcut vitese geri alıyor. Yani sistem demekki o an ki vitesten birden boşa inmiyor sadece çarklar arası bağlantı kesiliyor...

Mekanizma yapısı gereği 4 ten boşa almaya müsait değil demekki çarkar sıralı olduğu için. O anki vitese tam geçiremeyince veya motor şiddetli bir sarsıntı geçirince oluyor genelde.

Yani bizim boşa düştü diye tabir ettiğimiz şey boş vitese almakla aynı şey değil...

ejlover
09 Haziran 2012, 15:52
Teşekkürler :) yalnız bu parçaları tek tek mi getirmek zorundayız yurt dışından? Kargo ücreti vereceğiz demek ki parçalar kadar :D Sey halinde satan yok mudur? :) Sizin LED leri araştırdım ama bulamadım. Link atabilir misiniz hala kayıtlıysa?

Ne yazik ki hayat o kadar kolay degil. Benim aylarim gitti o parcalari tek tek bulmak ve getirtmek icin. Arastiracaksin artik yapacak bi sey yok. En azindan elinde parcalarin markasi falan var ;) Bu arada evet hepsi yurtdisindan geldi on cam haric. Eksozu da istetirsen 3-6ay araliginda getiriyorlar. Kalanlari sen bulup alican. Yeri geldi $200lik parca icin $100kargo odedim.. Bunlari goze alicaksin artik. Simdi motoru neden pazarlik yapmadan gelen aldi gitti anladin mi? ;)

medsul
09 Haziran 2012, 16:32
Pazartesi deseydiniz bizde alabilirdik istediğiniz fiyata. Neyse geçti gitti arıtık. Sattığınız kişi satmayı düşünüyo mu peki :D

ejlover
09 Haziran 2012, 17:32
Pazartesi deseydiniz bizde alabilirdik istediğiniz fiyata. Neyse geçti gitti arıtık. Sattığınız kişi satmayı düşünüyo mu peki :D

Hocam dedem arayacak dediniz aramadi naapalim kismet :) Seneye satar artik. Satarsa haberim olur muhtemelen ;)

medsul
09 Haziran 2012, 17:48
Sormayın ogün başına neler geldi. Yoksa Ankaraya doğru geliyodu direkt :D

Frank Lucas
09 Haziran 2012, 21:31
herkese iyi akşamlar,şu vites meselesini açıklığa kavuşturduğumuz iyi oldu bu arada önceki sayfalarda sharpın kask testi var,o kask testi fiyat kalite ölçüsüne göre kaska yıldız veriyor biraz dikkat etmek lazım

ejlover
09 Haziran 2012, 22:36
herkese iyi akşamlar,şu vites meselesini açıklığa kavuşturduğumuz iyi oldu bu arada önceki sayfalarda sharpın kask testi var,o kask testi fiyat kalite ölçüsüne göre kaska yıldız veriyor biraz dikkat etmek lazım

HAyir fiyatla hicbir alakasi yok testlerin ve sonuclarin:

Ratings

SHARP is the only assessment of helmet performance that results in a safety rating.

Once a helmet has been subjected to our rigorous testing process, we award it a SHARP rating of between 1 and 5 stars.

A 5-star helmet offers good levels of protection right around the helmet. That’s not to say a lower rated helmet won’t protect you. Regardless of its SHARP rating, every helmet on sale in the UK must meet at least one regulatory standard, ensuring it offers at least a minimum level of protection.

Our tests have shown that not all helmets offer the same level of impact protection. Individually, we can all judge the price, extra features and build quality of a helmet. SHARP offers you independent advice on that often hidden property of a motorcycle helmet - how well it can protect you in the event of a crash.

During testing we’ve found differences in performance of as much as 70% between high and low scoring helmets. That’s why the SHARP scheme is so important. Our independent advice can help to ensure you choose a helmet that offers the best protection possible.

Remember, fit comes first. The secret is finding several helmets that fit you best, and then selecting the helmet with the highest SHARP rating.

Fiyata gore rating verdigi sonucunu bu aciklamanin neresinden cikardiniz?

Frank Lucas
09 Haziran 2012, 23:57
e peki fiyat kalite oranına göre işlemiyorsa,agvnin kaskı 4 yıldız alırken ls2 nin kaskı nasıl 5 yıldız alıyor ?

ejlover
10 Haziran 2012, 00:49
e peki fiyat kalite oranına göre işlemiyorsa,agvnin kaskı 4 yıldız alırken ls2 nin kaskı nasıl 5 yıldız alıyor ?

Marka ve pahalilik her zaman kalite demek degildir. Belli standartlari tutturmak yeterli belli belgeleri almak icin. Bahsettigim beyin kanamasi nedeni ile kaybettigimiz arkadasimin kaski da AGV'nin dusuk yildiz alan bir kaskiydi mesela...

metci
10 Haziran 2012, 01:25

Sharp testi kaskı sadece doğrusal darbelere göre test eder...
Ancak; aerodinamik, ses yalıtımı gibi etmenlerle ilgilenmez...
Yani Sharp'tan 5 yıldız alan bir kask, aerodinamiği kötü olduğu için sizi rahatsız edebilir...
Ki 3 yıldız alan bir kask mükemmel aerodinamik ve ses yalıtımı ile sizi memnun edebilir.
Sharp testleri, kask almak için önemli bir kriterdir; ancak Sharp'tan 5 yıldız alan bir kask için "direk darbelere karşı iyi bir kasktır" denebilir ama "her şeyi ile mükemmek bir kasktır" denemez...

dreamkiller
10 Haziran 2012, 15:00
Dun aksam yaklasik bir aydir ugramadigim sevgili servisim ustam hakana bir ugrim dedim.. baktim dukkanin kepenkleri kapali sadee ana kapi acik, hayir olsun dedim.girdim dukkana.. baktim tanimadigim iki kisi dukkani toparliyorlar.. selam verdim hakan yokmu diye sordum? adamlardan birinin gozleri doldu tanirmiydiniz dedi? donakaldim!! 15 gun once turkiye gp nin siralama turlarinda kalbi.turu.bitirmesine musade etmemis kardesimin.. dunden beri buyuk soktayim.. motorunu nasil heyecanla hazirlamisti oysaki!! abi tekere kalkinca altta sakala.MotoDerin yazdirdim herkes gorecek demisyide karsilikli gulmustuk.. Cok neseli.cok saygili asla aama asla gerkeksiz parca takim ondanda kazanim bundanda kazanim derdi olmayan guzel insan.iyi usta.. mekanin cennet olsun kardesim.. hep soyledigin gibi cok sevdigin motorunun ustunde goctun ebediyete..

ejlover
10 Haziran 2012, 15:23
Dun aksam yaklasik bir aydir ugramadigim sevgili servisim ustam hakana bir ugrim dedim.. baktim dukkanin kepenkleri kapali sadee ana kapi acik, hayir olsun dedim.girdim dukkana.. baktim tanimadigim iki kisi dukkani toparliyorlar.. selam verdim hakan yokmu diye sordum? adamlardan birinin gozleri doldu tanirmiydiniz dedi? donakaldim!! 15 gun once turkiye gp nin siralama turlarinda kalbi.turu.bitirmesine musade etmemis kardesimin.. dunden beri buyuk soktayim.. motorunu nasil heyecanla hazirlamisti oysaki!! abi tekere kalkinca altta sakala.MotoDerin yazdirdim herkes gorecek demisyide karsilikli gulmustuk.. Cok neseli.cok saygili asla aama asla gerkeksiz parca takim ondanda kazanim bundanda kazanim derdi olmayan guzel insan.iyi usta.. mekanin cennet olsun kardesim.. hep soyledigin gibi cok sevdigin motorunun ustunde goctun ebediyete..

Basin Sagolsun Kursat. Siralama turlarinda kalpten giden bir motorcu haberi vardi 3-4hafta once sanirim kendisi. Mekani cennet olsun.

ibopaşa
10 Haziran 2012, 17:55
Başın sağolsun Arkadaşım..Allah Mekanını cennet etsin yakınlarına akrabalarına sevenlerine sabır versin..Ölüyoruz arkadaşlar belki 5 dkka sonra belki 80 sene sonra ama sonuç hiç değişmiyor Allah ölümün de güzelini nasip etsin inş.:(

medsul
10 Haziran 2012, 18:37
Başın sağolsun dostum. Bu arada 2012 Ninjalardan beyaz renk kalktı mı?

ejlover
10 Haziran 2012, 20:22
Başın sağolsun dostum. Bu arada 2012 Ninjalardan beyaz renk kalktı mı?

Evet sadece 2011'lerde beyaz var(di).

atilla_hakan
10 Haziran 2012, 23:21
Kürşat kardeşim başın sağolsun. Mekanı cennet olur inşallah.

KeaSH-07
11 Haziran 2012, 03:13
herkese selamlar.bende yaklasık 1 hafta içinde ninja alarak aranıza katılacağım arkadaşlar.Antalya ili Manavgat lçesinde yaşıyorum.Yaşım 26 adım Kadir

Alper Kaya
11 Haziran 2012, 04:18
HAyir fiyatla hicbir alakasi yok testlerin ve sonuclarin:

Fiyata gore rating verdigi sonucunu bu aciklamanin neresinden cikardiniz?HAYIR YANILIYORSUNUZ FİYATLA COK ALAKASI VAR BU YÜZDEN LS2 NİN MODELLERİ FİYAT PERFORMANS OLARAK 4 YILDIZ ORDA FİYATLARDA YAZIYOR AZ COK DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİRİM YILDIZ VERİRKEN FİYAT ORANINIDA ELE ALIYOR O YÜZDEN BEN COK GÜVENİLİR BULMUYORUM

rio_mavi
11 Haziran 2012, 09:04
Basin Sagolsun Kursat. Siralama turlarinda kalpten giden bir motorcu haberi vardi 3-4hafta once sanirim kendisi. Mekani cennet olsun.

http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/103211-hakan-derin-kardesimizi-kaybettik.html

başımız saolsun... haberide bu forumda ki ...

ejlover
11 Haziran 2012, 14:14
HAYIR YANILIYORSUNUZ FİYATLA COK ALAKASI VAR BU YÜZDEN LS2 NİN MODELLERİ FİYAT PERFORMANS OLARAK 4 YILDIZ ORDA FİYATLARDA YAZIYOR AZ COK DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİRİM YILDIZ VERİRKEN FİYAT ORANINIDA ELE ALIYOR O YÜZDEN BEN COK GÜVENİLİR BULMUYORUM

Bi daha yazıyorum o zaman:

Ratings

SHARP is the only assessment of helmet performance that results in a safety rating.

Once a helmet has been subjected to our rigorous testing process, we award it a SHARP rating of between 1 and 5 stars.

A 5-star helmet offers good levels of protection right around the helmet. That’s not to say a lower rated helmet won’t protect you. Regardless of its SHARP rating, every helmet on sale in the UK must meet at least one regulatory standard, ensuring it offers at least a minimum level of protection.

Our tests have shown that not all helmets offer the same level of impact protection. Individually, we can all judge the price, extra features and build quality of a helmet. SHARP offers you independent advice on that often hidden property of a motorcycle helmet - how well it can protect you in the event of a crash.

During testing we’ve found differences in performance of as much as 70% between high and low scoring helmets. That’s why the SHARP scheme is so important. Our independent advice can help to ensure you choose a helmet that offers the best protection possible.

Remember, fit comes first. The secret is finding several helmets that fit you best, and then selecting the helmet with the highest SHARP rating.

Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.

nich@tine
11 Haziran 2012, 16:44
Gozume hep cirkin gorunen uzun arka camurlugu kestim!
Plaka aydinlatmasi yok, kisa beyaz led serit ekleyecegim.
Plakayi kuyruk altina kaydirmayi dusunmustum fakat arac muayenesi ve yol kontrollerinde sorun cikabilir diye simdilik boyle taktim.

imageshack.us/f/205/photorv.jpg/

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

http://img205.imageshack.us/img205/2018/photorv.jpg

atilla_hakan
11 Haziran 2012, 22:06
Söküp tornacıda bi parça yaptirmayi düşünüyorum bende. Hafta sonu bi gelsin.

overcloud
11 Haziran 2012, 22:25
satılmıştır :)

ejlover
11 Haziran 2012, 22:34

Hayirli olsun :) Ne geliyor yerine?

metci
11 Haziran 2012, 22:36
Hayırlı olsun...

Alper Kaya
11 Haziran 2012, 22:37

Ratings

Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.o sizin fikriniz bu da benim

enginar
11 Haziran 2012, 22:46
o sizin fikriniz bu da benim

Bu fikir değil! SHARP'ın kriterleri var, darbe testlerine bakabilirsin sitede. Fiyat performans gibi bir kriteri yok. SHARP İngiltere'de satılacak kaskları onaylayan bir devlet kuruluşu bildiğim kadarıyla, güvenilirlikleri test ediyor. Aerodinamik açıdan kaliteli ve pahalı kasklara bakabilirsin 4 ve 3 yıldızı olan kasklar mevcut.

Alper Kaya
11 Haziran 2012, 23:03
Bu fikir değil! SHARP'ın kriterleri var, darbe testlerine bakabilirsin sitede. Fiyat performans gibi bir kriteri yok. SHARP İngiltere'de satılacak kaskları onaylayan bir devlet kuruluşu bildiğim kadarıyla, güvenilirlikleri test ediyor. Aerodinamik açıdan kaliteli ve pahalı kasklara bakabilirsin 4 ve 3 yıldızı olan kasklar mevcut.hehe tamam öle hayır için yapıyor bu işi anladım.

medsul
12 Haziran 2012, 00:07

Ratings

Bu adamların test kriterleri. Burda fiyattan bahsediyor mu? Etmiyor.. Ayrıca kaskların neredeyse yarısının fiyatı yok orada. Fiyat sadece bilgi için verilmiş ve ratinglerle alakalı değil. Az cok siz de dikkat edip yukardaki yazıyı ve sitelerindeki diğer açıklamaları okuyun.

Abi sen Türkçeye çevir bence. Yoksa zor olacak gibi :D

ejlover
12 Haziran 2012, 00:17
Neyse canim, ben elimden geleni yaptim. Gorevim degil bu sonucta..

masterabi
12 Haziran 2012, 09:36
Gozume hep cirkin gorunen uzun arka camurlugu kestim!
Plaka aydinlatmasi yok, kisa beyaz led serit ekleyecegim.
Plakayi kuyruk altina kaydirmayi dusunmustum fakat arac muayenesi ve yol kontrollerinde sorun cikabilir diye simdilik boyle taktim.

imageshack.us/f/205/photorv.jpg/

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

http://img205.imageshack.us/img205/2018/photorv.jpg

çamurluğu komple iptal etmek yerine orjinal çamurluktaki plakayı biraz daha yukarı tekrar vidalayıp altta kalan fazlalık kısmını kesseydiniz daha hoş olmaz mıyıdı? bence çok da güzel olurdu. bir de plakanın alt kısmına kırmızı reflektör şeri çekseniz trafikte görünürlüğünüz artsa mesela...

nich@tine
12 Haziran 2012, 13:05
çamurluğu komple iptal etmek yerine orjinal çamurluktaki plakayı biraz daha yukarı tekrar vidalayıp altta kalan fazlalık kısmını kesseydiniz daha hoş olmaz mıyıdı? bence çok da güzel olurdu. bir de plakanın alt kısmına kırmızı reflektör şeri çekseniz trafikte görünürlüğünüz artsa mesela...

plaka yukarı kaydırılmıyor ki, plaka aydınlartma ışığı var orda?!

masterabi
12 Haziran 2012, 13:21
plaka yukarı kaydırılmıyor ki, plaka aydınlartma ışığı var orda?!

plaka ışığı ile plaka arasında 3 parmak kadarlık bir boşluk var. o kısımdan bahsetmiştim.

brooklynnn
12 Haziran 2012, 19:17
kocaeli üniversitesindeki beyaz ninja sahibi buradan mı ?
kocaelide ninjacı bulamadım :D

atilla_hakan
12 Haziran 2012, 21:56
kocaeli üniversitesindeki beyaz ninja sahibi buradan mı ?
kocaelide ninjacı bulamadım :D

Kardeşim ben darıcadayım :) Bizde kocaeliyiz ama biraz dışarda kaliyoruz sanırım.

Frank Lucas
13 Haziran 2012, 01:22
bizim motorlara,1200gslerdeki gibi çamurluk taksak plakayı onun üstüne zımbalasak olurmu ? herkes aynı şeyi yapmasın yahu biraz fikir üretin :)