Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
atilla_hakan
02 Haziran 2012, 19:48
Hocam motorunuza pek cok sey alabilirsiniz ebay'den ama lastik bunlardan biri degil. Belki slick pist lastiginde ufak da olsa avantajli olabilir ama standart lastikler icin size gelisi kargosu gumrugu cok daha pahali olur. Hic gerek yok bence.
Doğru söylüyorsunuz. Marka olarak MICHELIN PİLOT ACTIV veyada MICHELIN PİLOT ROAD modelleri çok hoşuma gitti. ön arka takım almak istiyorum. Arka 150/70-17 sizce çok mu büyük hızda veyada yakıtta çok etkisi olurmu. Ön 120/70-17 arka 150/70-17 taktırabilirmiyim. Önerirmisiniz.
ejlover
02 Haziran 2012, 20:39
Doğru söylüyorsunuz. Marka olarak MICHELIN PİLOT ACTIV veyada MICHELIN PİLOT ROAD modelleri çok hoşuma gitti. ön arka takım almak istiyorum. Arka 150/70-17 sizce çok mu büyük hızda veyada yakıtta çok etkisi olurmu. Ön 120/70-17 arka 150/70-17 taktırabilirmiyim. Önerirmisiniz.
Gecmise dogru uzanin bu lastik mevzusu icin. Defalarca konusuldu cunku.
Onu buyultmeyin hiz gostergesi yanlis gosterir ayrica yol tutusa ek bi etkisi yok. Arkayi da 150 yapacaksaniz yanak 70 degil 60 olacak.
nich@tine
03 Haziran 2012, 10:55
http://www.youtube.com/watch?v=KIAK34E6NB8
http://www.youtube.com/watch?v=KIAK34E6NB8
CSS 2012 Level2
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:39 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Ebay' dan lastik alan oldumu. Marka model önerilerinizi bekliyorum. Linkteki ilan hakkındaki görüşlerinizide paylaşırsaniz sevinirim.
http://www.ebay.com/itm/MICHELIN-PILOT-ACTIV-MOTORCYCLE-TIRE-REAR-150-70-17-H?item=230792341856&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3D LVI%26ps%3D63%26clkid%3D8844491059513441833#ht_215 1wt_780
kargo cok yuksek olmaz mi?
HaydarBıçak
04 Haziran 2012, 14:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bir-ayrilik-hikayesi-59158501/detay/
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum ne derseniz? 30.000 km de ninja alınır mı?
ccman
04 Haziran 2012, 16:08
motor u da sahibinide burda herkes bilir.yaptığı yolları da gezilerindeki resimlerinide biliriz.motora değer veren ve kıymetini bilen bir arkadaşımızdır.servis ya da ustanla gidip bakman gerek arkadaşım.
dreamkiller
04 Haziran 2012, 16:54
Ha bu bizim over in.motoru degilmi? arkadasim bu.motor onun dilinden anlayan bir arkadasin motorudur.. bence bu paraya bu motor alinir.. millet.neler satiyor bu paraya.. al bin icin rahat olsun ama yok guvenemem diyorsan ccman in dedigi gibi al ustani bak motora.. saygilar simdiden hayirli olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
Arkadaşlar merhaba.
Ebay' dan lastik alan oldumu. Marka model önerilerinizi bekliyorum. Linkteki ilan hakkındaki görüşlerinizide paylaşırsaniz sevinirim.
http://www.ebay.com/itm/MICHELIN-PILOT-ACTIV-MOTORCYCLE-TIRE-REAR-150-70-17-H?item=230792341856&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3D LVI%26ps%3D63%26clkid%3D8844491059513441833#ht_215 1wt_780
dostum astari yuzunden pahaliya gelir.. bence gerek yok.. Ustelik raf omru gecmis bir lastik.yollayabilirler.. bence boyle yuksek mevlali bir urun icin riske girme derim ben.. boyle seyleri turkiyeden almak daha mantikli geliyor bana..
chemical
04 Haziran 2012, 16:56
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-bir-ayrilik-hikayesi-59158501/detay/
arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum ne derseniz? 30.000 km de ninja alınır mı?
30bin çok değilmi arkadaşlar? yani alan kişide 15-20bin yapsa sonra o motoru çok zor satar ve zarar eder. Durum müsaitse 1000-1500lira daha verip 2010-11 daha düşük km li almak bana daha mantıklı geliyor.
ejlover
04 Haziran 2012, 16:57
Hocam bu forumun her köşesinde o motorun sahibinin imzası vardır. Gerçekten çocuğu gibi özen gösteren bir arkadaş motoruna. Aradığın her türlü bilgiye overcloud nickli arkadaşın post'larından ulaşabilirsin. O fiyat aralığına hiç bilmedik birinden almaktansa kesinlikle Bulut Üstat'ın motorunu almanı tavsiye ederim.
ccman
04 Haziran 2012, 17:34
parası olmayan ninja 250R a binmesin...kitay(çin) motorlara baksın.:cat:
tomass
04 Haziran 2012, 18:15
Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Daha önce geçirdiği operasyona bağlı olarak ameliyat biraz zor geçti ama sonrasında çok rahattı çok şükür.
Perşembe operasyon oldu cuma akşam taburcu olduk :)
kullaniciii
04 Haziran 2012, 22:43
Arkadaşlar şu ön diskten gelen sesi konuşmuştuk. Ancak geçen hafta motoru yıkadım ve ertesi günü sanki motorun içine bikaçtane kuş kaçmış gibi cik cik lemeye başladı. Motorun sesini basıracak şekilde vede. Baya bi prey sıktım ancak düzelmedi. Disk değilde başka bi yerden mi geliyor acaba. bir çözüm lazım çünkü milletin bu orjinal kawasaki değil heralde dedikleri duydum :(
lyoon
05 Haziran 2012, 00:00
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıiştım.eksoz önerisi ne olabilir ve tiger la ilgili ne söylersiniz.tşklr şimdiden
Zippo's
05 Haziran 2012, 00:22
selam arkadaşlar aranıza yeni katılmıiştım.eksoz önerisi ne olabilir ve tiger la ilgili ne söylersiniz.tşklr şimdiden
Merhaba dostum.Ninja kullanıcısı değilim ama,bende kendi motorumda tiger egzost kullanıyorum.Alırken şüpheliydim fakat tiger gerçekten kaliteyi yakalamış,çok iyi egzostlar üretiyorlar.Ben aldım kullanıyorum çokta memnunum.Tavsiye ederim.
rio_mavi
05 Haziran 2012, 04:17
Arkadaşlar şu ön diskten gelen sesi konuşmuştuk. Ancak geçen hafta motoru yıkadım ve ertesi günü sanki motorun içine bikaçtane kuş kaçmış gibi cik cik lemeye başladı. Motorun sesini basıracak şekilde vede. Baya bi prey sıktım ancak düzelmedi. Disk değilde başka bi yerden mi geliyor acaba. bir çözüm lazım çünkü milletin bu orjinal kawasaki değil heralde dedikleri duydum :(
Spreyi doğru şekilde tatbik etmemiş olabilirmisin acaba? tam balatalara gelecek şekilde iyice heryerini balata spreyi ile temizle. elin değmişken balataların temas ettiği çemberide bi güzelce spreyle ve temiz bi fiber bezle sil. motoru toz toprak bir yerde kullaniyorsan eğer sürekli,nekadar temizlesende olur. Ha bide unutmadan ben motoru ilk aldiğimda (suan 1 yasında) ilk 7- 8 ay nekadar spreyle temizlersem temizleyeyim 1 hafta içinde cik cik ötüyordu. daha sonra jantların dış yüzeyi balatalara alışınca son 3- 4 aydır ses kesildi. ğstelik öyle eskisi gibi aman aman bi temizlik spreyde yapmıyorum. küçük bi taş kaçmışta olabilir iyice bi incele.zayıf bi ihtimal ama balataların bitmişte olabilir. ama senin motor çok çok yeniydi. ön bitmezde arka bi ihtimal. sen bi bak. gelişmelerden bizide haberdar et. olmadı başka şeyler söyleriz. çakma kawasaki diyede bişiy yok. bozmasınlar moralini...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
Ben akrep aldım.yakıt sarfiyatıda yaratmadı.sesi çok iyi. karbon akrep tawsiye ederim. bilmeyen 600lük mü abi diye yanaşır yanına :)
masterabi
05 Haziran 2012, 08:58
Ben Two Brothers kullanıyorum. gayet memnunum. sesi de tok. motorumu satıyorum ilgilenirsen egzostu ayrı olarak satabilirim özelden ulaşabilirsin.
Chronix
05 Haziran 2012, 09:16
beyler, bu motor yağ değişiminde kaç lt yağ alıyor?
overcloud
05 Haziran 2012, 10:21
Filitre değişimiyle birlikte 1.9LT
dreamkiller
05 Haziran 2012, 11:34
dostum bende cok fenalardayım.. bende tiger düsünüyorum... üstelik yerli üretim olması nedeni ilede desteklemek istiyorum.. benimkisi birazda ideolojik anlayacagın :wiinkk:
üreticileri ile görüştüm cok sıcak kanlı ve ilgililer.. bayii ile bugün yarın görüşüp burda paylaşırım forumu takip etmeye devam :)
Frank Lucas
05 Haziran 2012, 11:47
kullanici,o cik cik sesi bende de var ama insan alışıyor zamanla,önceki sayfalarda yazmıştım
nich@tine
05 Haziran 2012, 12:13
Filitre değişimiyle birlikte 1.9LT
Servis kitabından alıntı
Capacity: 1.3 L (when filter is not removed) (filtre değiştirilmediğinde)
1.6 L (when filter is removed) (filtre değiştirildiğinde)
1.7 L (when engine is completely dry) (motor tamamen kuru olduğunda)
atilla_hakan
05 Haziran 2012, 12:13
Ön diskten geliyor bendede ayni sorun var. Geçen gezide motorcu bi abimize danıştım o söylemişti. Toz aldığı zaman o sesi genelde yapiyormuş.
HiAxiSheytan
05 Haziran 2012, 14:24
Ben Two Brothers kullanıyorum. gayet memnunum. sesi de tok. motorumu satıyorum ilgilenirsen egzostu ayrı olarak satabilirim özelden ulaşabilirsin.
O kadar çabuk mu sıkıldın benim kara şahinimden ??? :) :)
overcloud
05 Haziran 2012, 14:37
Servis kitabından alıntı
Capacity: 1.3 L (when filter is not removed) (filtre değiştirilmediğinde)
1.6 L (when filter is removed) (filtre değiştirildiğinde)
1.7 L (when engine is completely dry) (motor tamamen kuru olduğunda)
aklımda yanlış kalmış :)
ben gelende filitre ve yağ değişiminde motor kapağındaki yağ seviyesini kontrol ettikten sonra (üst seviyedeki çizgiye kadar yağ dolduruyorum) 10 - 15dk motoru çalıştırıp filitrenin yağı emmesini sağlıyorum.
yağın iyice süzülmesini bekleyip tekrar yağ kontrol camına baktığında buradaki seviye farkedilir şekilde azalmış oluyor ve tekrar üst seviyeye (daha fazlası değil) gelecek kadar yağ ekliyorum.
aslında ezbere doldurmaktansa bu şekilde yapmak en garantici yöntem. :cat:
Chronix
05 Haziran 2012, 14:52
aklımda yanlış kalmış :)
eee ben 1.9 lt koydum ne olacak şimdi gitti motor:jocolor: sen yazarken internetten araştırmıştım 1.4 lt okumuştum bir site de filtre değişmediği için 1.4 lt koymuştum
ejlover
05 Haziran 2012, 20:35
CSS'ten dondum ve dun kaporayi alip 5,000bakimina biraktim ve bugun motorumun satisini gerceklestirip yeni sahibine teslim ettim arkadaslar.
Artik fahri uyeniz olarak aranizdayim, umarim kabul edersiniz :rendeer:
chemical
05 Haziran 2012, 20:50
CSS'ten dondum ve dun kaporayi alip 5,000bakimina biraktim ve bugun motorumun satisini gerceklestirip yeni sahibine teslim ettim arkadaslar.
hayirli ugurlu olsun hocam cok guzel motordu kaca sattiniz bir sakincasi yoksa?
ejlover
05 Haziran 2012, 22:41
Cok tesekkurler 12bin kusur hocam :cat:
ielapoc
05 Haziran 2012, 22:42
Merhabalar aranıza katılmayı düşünen biriyim kısmetse Ağustos'ta ehliyeti aldıktan sonra. Şimdi iki sorum olacak birincisini aradım ama bulamadım.
1- 2012 modelin yeşil rengi eski modellerden farklı bir tonda mı? Sanki eski modellerin yeşil rengi daha üst cclerden de farklı gibi geldi.
2- Bu ilanda bulunan motor tanıdık mıdır buradan acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-full-full-ninja-250-sahibinden-79614616/detay
Beyaz rengi çok cezbediyor şu an ama 2011 model harici beyaz bulunmadığından sıkıntı oluyor anladığım kadarı ile.
Ayrıca Ejlover motorun çok başarılı olmuş 2-3 günle kaçırdım sanırım videolar da ayrı bir harika idi :(
tomass
05 Haziran 2012, 23:16
Hayirli olsun Uğur Hocam.
R1 geldi mi?
ejlover
05 Haziran 2012, 23:51
Merhabalar aranıza katılmayı düşünen biriyim kısmetse Ağustos'ta ehliyeti aldıktan sonra. Şimdi iki sorum olacak birincisini aradım ama bulamadım.
1- 2012 modelin yeşil rengi eski modellerden farklı bir tonda mı? Sanki eski modellerin yeşil rengi daha üst cclerden de farklı gibi geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-full-full-ninja-250-sahibinden-79614616/detay
Beyaz rengi çok cezbediyor şu an ama 2011 model harici beyaz bulunmadığından sıkıntı oluyor anladığım kadarı ile.
Ayrıca Ejlover motorun çok başarılı olmuş 2-3 günle kaçırdım sanırım videolar da ayrı bir harika idi :(
Hocam son 2-3 yildir ust cc motorlarin yesili bambaska. Ninja 250'lerin bu sene tonu degisti Lime-Green oldu ama yine ust cc'lerle alakasi yok.
Ilandaki motorda mono kapak falan yaziyor ama resimlerde yok. Kilometre de 3-4bin geride kalmis resimle ilan arasinda..
Bu arada one 130'luk lastik takmis nasil olduysa. Ya yanlis yazmis ya da salliyor. On janta bizim 130luk takilmaz. Kaldi ki 1000cc motorlarda bile onde 120 var. 130luk onu nerden buldu da takti? Bi de onun fiyati bayaa bi yuksekti oldukca dusmus. Bi sikinti var gibi o motorda...
Tesekkurler bu arada :) Kursun bitmesini bekliyordum satis icin. Bi gunde gitti motor :)
---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:49 ----------
Hayirli olsun Uğur Hocam.
R1 geldi mi?
Yok daha beklemedeyim KAdir Hocam yeni motor icin. Onumuzdeki hafta insallah kesinlesecek ;)
ccman
05 Haziran 2012, 23:54
Hayırlı olsun Arkadaşım.her şey gönlünce olsun,ayrıca dostluğun,arkadaşlığın cc si olmaz tanışmaya vesile olur.senin için iyisi neyse biz ona da seviniriz.:cat:
ejlover
06 Haziran 2012, 00:10
Hayırlı olsun Arkadaşım.her şey gönlünce olsun,ayrıca dostluğun,arkadaşlığın cc si olmaz tanışmaya vesile olur.senin için iyisi neyse biz ona da seviniriz.:cat:
Eyvallah Hocam :) Sagolun ;)
lyoon
06 Haziran 2012, 00:19
ok.fiyatla ilgili bilgi verirsen sevinirim.tşklr
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
hayırlısı olsun.fiyat nedir ne aralıkta takıldı varsa video kendinin veya aynı eksozu duyabilleceğim bir yer yardımcı olursan sevinirim.tşklr
ejlover
06 Haziran 2012, 00:41
ok.fiyatla ilgili bilgi verirsen sevinirim.tşklr
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
hayırlısı olsun.fiyat nedir ne aralıkta takıldı varsa video kendinin veya aynı eksozu duyabilleceğim bir yer yardımcı olursan sevinirim.tşklr
???
Yanlis mi oldu acaba? :)
Ahmet Orhan
06 Haziran 2012, 00:46
Arkadaşlar, Ninja nın parça fiyatları, bulunabilirliği ve servisi nasıl?
HiAxiSheytan
06 Haziran 2012, 13:49
Arkadaşımın eski motosikleti bu satan arkadaş sanırım bir defa düşmüş satan arkadaşım öyle söylemişti. Lastikleri ilanda yazan ebatlar Michelin marka beraber taktırmıştık mono kapak ilanı veren arkadaşta duruyor olması lazım biz öyle vermiştik.
overcloud
06 Haziran 2012, 22:03
eee ben 1.9 lt koydum ne olacak şimdi gitti motor:jocolor: sen yazarken internetten araştırmıştım 1.4 lt okumuştum bir site de filtre değişmediği için 1.4 lt koymuştum
bişi olmaz en fazla yağ kapağında terleme yapar.
ustaya git şırınga ve hortumla çektir yağı. benimde başıma gelmişti :)
ejlover
07 Haziran 2012, 02:03
Ninjacilar nooldunuz yaa? Ben motoru sattim forum durdu :salut: :sunny: :P
Havalar sicacik mis gibi neden herkes kabuguna cekildi yaw?
metci
07 Haziran 2012, 02:06
Aramızda motor alamayanlar var ondandır :P
Zippo's
07 Haziran 2012, 02:06
Belkide herkes gezmeye verdide kendini forumu unuttu :P
ejlover
07 Haziran 2012, 02:43
Motor olmayinca ben de muhabbete sardim iste ama kimse yok ortada :)
dreamkiller
07 Haziran 2012, 11:07
vay be dostum!!! :( hayırlı olsun umarım alanda satanda pişman olmaz.. Sen ne fahrisi bilakis gecek uyemizsin kardeşim.. umarım yeni alacagın motorunda seni ninjan kadar mutlu eder.. tekerin hep düz basar..
son bir kaç gündür bayagı yol yaptım iş nedeni ile ama 4 tekerle.. o yüzden kızıma hasretim üst safhada.. bu aksamda stüdyo var ama yarın aksam istanbul tutmasın beni :)
rio_mavi
07 Haziran 2012, 20:43
9600km deyim.onumuzdeki hafta bakıma gidicem.adamlar nasıl yapmışsa 9500km yi gecicence yanık yag kokusu gibi koku gelmeye basladı.aynı olay 4600km de 5000bakım önceside yasamıstım. 10 000bakımda hidrolik sıvısı değişiyomu arkadaslar?yaşını yeni doldurdu. önerirmisiniz?
brooklynnn
07 Haziran 2012, 23:11
bugun kocaelide otogar cevresindeki beyaz ninja burdan mi arkadaslar ?
aliazgin
07 Haziran 2012, 23:38
arkadaşlar merhaba...
yeni bir kask almak istiyorum. kask için bütçem 300 tl kadar malesef :( bana önerecek model veya marka varsa yardımınızı
bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
rio_mavi
08 Haziran 2012, 01:09
arkadaşlar merhaba...
yeni bir kask almak istiyorum. kask için bütçem 300 tl kadar malesef :( bana önerecek model veya marka varsa yardımınızı
ls2 al derim. o fiyata iyi bir ls2 alirsin. dikkat et alirken gunes vizorlu olanini al icten. cok isine yariyor yaz gunu. birde caminin kenarlarinda buhar pedi takmak icin klipsli olsun. buhar onleyici yaninda satmazlar ama caminin o sekilde klipsli olanindan al ilerde istersen ayrica alirsin. bagzi uyaniklar cami degistirip baska bir modelin klipssiz camini takiyorlar. tongaya dusme arkadas.
Zippo's
08 Haziran 2012, 01:16
arkadaşlar merhaba...
http://www.anesmotor.com/?urun-1225-IXS-HX-580-Hava-Yastikli-Kask.htm
Daha iyisini bulamassın o fiyata.
ejlover
08 Haziran 2012, 01:50
arkadaşlar merhaba...
ls2 al derim. o fiyata iyi bir ls2 alirsin. dikkat et alirken gunes vizorlu olanini al icten. cok isine yariyor yaz gunu. birde caminin kenarlarinda buhar pedi takmak icin klipsli olsun. buhar onleyici yaninda satmazlar ama caminin o sekilde klipsli olanindan al ilerde istersen ayrica alirsin. bagzi uyaniklar cami degistirip baska bir modelin klipssiz camini takiyorlar. tongaya dusme arkadas.
http://www.anesmotor.com/?urun-1225-IXS-HX-580-Hava-Yastikli-Kask.htm
Daha iyisini bulamassın o fiyata.
Bir de su siteye girip (http://sharp.direct.gov.uk/) almayi dusundugunuz kaskin ne kadar guvenilir olduguna bakin. Arabalardaki carpisma testlerinde oldugu gibi bagimsiz olarak kasklara ayni testleri uygulayan kurumun web sitesidir.
Bu arada bir dip not: Icten cikma vizorler v.s. bunlarin hepsi kaskin darbe emiciligini azaltan ve uzak durulmasi gereken eklentiler! Kask var kask var arkadaslar. Evet kafanizin karpuz gibi yarilmasini engeller belki cogu kask, ama yine de beyin kanamasi gecirmenizi engelleyen az sayida kask var. Kaldi ki yakin zamanda kaybettigim arkadasim sapasaglam olmasina ragmen beyin kanamasindan hakki rahmetine kavustu....
Kimse yanlis anlamasin ama ben kaska butcem su kadar diger ekipmana bu kadar bahanesini kabul etmiyorum. Motordan kisin butceyi ekipmana aktarin arkadaslar. Ya da acele etmeyin 2-3ay gec alin motoru, ya da motor varsa binmeye 2-3 ay sonra baslayin ama ekipmani duzgun alin. Sonucta sizin caninizi koruyan TEK SEY alacaginiz ekipmanlar. Motoru degisseniz de ekipmaniniz sizde kaliyor!
O yuzden oturup tekrar bir dusunun: "CANINIZA BICTIGINIZ BUTCE NE KADAR?"
rio_mavi
08 Haziran 2012, 03:14
Bir de su siteye girip (http://sharp.direct.gov.uk/) almayi dusundugunuz kaskin ne kadar guvenilir olduguna bakin. Arabalardaki carpisma testlerinde oldugu gibi bagimsiz olarak kasklara ayni testleri uygulayan kurumun web sitesidir.
Bu arada bir dip not: Icten cikma vizorler v.s. bunlarin hepsi kaskin darbe emiciligini azaltan ve uzak durulmasi gereken eklentiler! Kask var kask var arkadaslar. Evet kafanizin karpuz gibi yarilmasini engeller belki cogu kask, ama yine de beyin kanamasi gecirmenizi engelleyen az sayida kask var. Kaldi ki yakin zamanda kaybettigim arkadasim sapasaglam olmasina ragmen beyin kanamasindan hakki rahmetine kavustu....
Kimse yanlis anlamasin ama ben kaska butcem su kadar diger ekipmana bu kadar bahanesini kabul etmiyorum. Motordan kisin butceyi ekipmana aktarin arkadaslar. Ya da acele etmeyin 2-3ay gec alin motoru, ya da motor varsa binmeye 2-3 ay sonra baslayin ama ekipmani duzgun alin. Sonucta sizin caninizi koruyan TEK SEY alacaginiz ekipmanlar. Motoru degisseniz de ekipmaniniz sizde kaliyor!
O yuzden oturup tekrar bir dusunun: "CANINIZA BICTIGINIZ BUTCE NE KADAR?"
sharp testinde outletteki kaskı bulamadım.sanırım teste tabi tutulmamış. ama kask hava yastık vs. den bahsediyor.güzele benziyor. ama dayanıksız da olabilir. benim söylediğim kaskta 5 üzerinden 4 yıldız almış. yanlar teste göre iyi ön arka tepe çok iyi gözüküyor ls2 de. ama birde şu var,arkadaşım shoei ile xr1000 modeliydi sanırım, çok süratli bir şekilde karşıdan gelen arabaya çarptı,ön camdan girip nerdeyse arka camdan cıkacaktı. 1 aya yakın hastanede yattı.kafası hariç heryeri kırıldı. özetle shoei kendini çok iyi kanıtlamış bir kask. ama tuzludur da. ejonunda dediği gibi cana kaç para ayırdıgın önemli. Buarada ejo fotolardaki beyaz diner ceketin çok güzel kardeş. kaça aldın hatırlıyomusun =?
dreamkiller
08 Haziran 2012, 10:24
arkadaslar sharp ın testinde LS2 nin bir çok modeli 4 yıldız alarak ortalamanın biraz üstünde kask yaptıklarını görebilirsiniz. bunun yanısıra shoei ve arai nin bile bu testlerden 3 yıldız almıs kaskları var.. bence kask alınırken ejo nun dediği gibi sharp ve ece sonucları iyice incelenip 300 yerine 600 lira bütce ayrılmalı.. @aliazgin ne olur yanlıs anlama kardeşim en yakın örnek senin yazdıkların oldugu icin örnek olarak verdim.. kusuruma bakma..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO