Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
kıllıtarkan
25 Mayıs 2008, 20:40
bende sirkecide gördüm siyah olanı biraz naked gibi duruyodu garip geldi doğrusu
istanbulccc
26 Mayıs 2008, 15:22
bende sirkecide gördüm siyah olanı biraz naked gibi duruyodu garip geldi doğrusu
Tarkan yanlış görmüş olmayasın gözlüğü değiştirelim :) , vuracam bu Z-Moto'yu da zaten daha motosikleti almadan sinir olmaya başladım, adamlar dağıtım ay sonu başlayacak diyorlar birde
yusufika
27 Mayıs 2008, 01:27
1 yada ıkı yıla beyler 250 cc 4 sılındır cıkar kesın bunu hondadan beklıyorum:D
hasanpinar0537
27 Mayıs 2008, 01:30
Tarkan yanlış görmüş olmayasın gözlüğü değiştirelim :) , vuracam bu Z-Moto'yu da zaten daha motosikleti almadan sinir olmaya başladım, adamlar dağıtım ay sonu başlayacak diyorlar birde
aynı dertten muzdaribim yaaaaa....
Discordian
27 Mayıs 2008, 01:41
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor
mhrrmkpnr
27 Mayıs 2008, 01:44
Bugün maltepe sahilde gördüğüm sanırım senin makina hiç kimse hyo ile felan karşılaştırmasın bence fark atar fark bu makina gerçekten verilen parayı hak ediyor
aynen katılıorum bnde gecende caddebostanda gordum afalladım nası bsy bu yaa kawa yazıo die:cherry::cherry:
artofdeath
27 Mayıs 2008, 01:45
cok isterdim valla bi tane kawasaki..
Shankable
27 Mayıs 2008, 22:16
beyler bende siparil etmiştim fuardan 1-2 gün sonra adamlar 15 mayısta gelcek dediler ama ses soluk çıkmadı neyse ay sonu bekledik bugün gidip konustugumda siyahların gelmiyecegi yeşillerin ise çok sınırlı bi miktarda gelcegi söylenip 2008 üretiminin durdugu söylendi.2009 lar ise eylül-ekimde gelcegi söylenince artık küfür mi ediyim napıyım derken mağazayı terkettim. Sipariş verenler bence satış departmanıyla konuşsun bir
hasanpinar0537
27 Mayıs 2008, 22:37
şu an sipariş verenler için geçerli senin söylediklerin. ben fuarda siyah istiyorum dediğimde adam varmı elimizde diye sordurdu son siyahıda ben aldım başka soranlara ise sadece yeşil var dediler inşallah 1-2 gün içinde kavuşacam motoruma en geç c.ertesi dediler bakalım.olmazsa bakarız başımızın çaresine.
erdo2002
28 Mayıs 2008, 01:43
Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı :mrgreen::P
Acaba yakıtı falan nasıldır? yakıtıda uygunsa çok satar bu motor.2ele düşerse alırız artık şimdilik pahalı :mrgreen::P
ERDO seninde yakıtla ilgili bi problemin var he.hangi tpğicte görsem yakıttan açıyosun muhabbeti:P
mhrrmkpnr
28 Mayıs 2008, 02:30
bugun caddede yeşil bitane gordum yine hosuma gitti tutucak bu motor:P
croner
29 Mayıs 2008, 00:03
Arkadaslar teslim almayı bekleyenler ne durumda biz 20 mayıstan beri bekliyoruz motoru her aradıgımda hollandada diyorlardı gecen gun once yukleme yapıldı yolda motorlar dediler carsamba-persembe burda olmasını bekliyoruz dediler yani 1 hafta var gibi duruyor dediklerine gore.
Başka haber alan varmı aranızda?
SilentScream
29 Mayıs 2008, 00:07
motosiklet güzel olmasına güzel de , kawasaki kullanmama rağmen bi daha kawa alırmıyım orası muamma işte , alanlara hayırlı olsun...
PIERzig
29 Mayıs 2008, 00:09
motosiklet güzel olmasına güzel de , kawasaki kullanmama rağmen bi daha kawa alırmıyım orası muamma işte , alanlara hayırlı olsun...
o niye ki :)
Yauv teslim alan bi foto kaymucak mı daha
croner
29 Mayıs 2008, 00:16
o niye ki :)
Yauv teslim alan bi foto kaymucak mı daha
teslim alsam tank kameramda hazır fotoraf makinemde, vidyoda koyarım bol bol resimde.. ama dedigim gibi:::
Arkadaslar teslim almayı bekleyenler ne durumda biz 20 mayıstan beri bekliyoruz motoru her aradıgımda hollandada diyorlardı gecen gun once yukleme yapıldı yolda motorlar dediler carsamba-persembe burda olmasını bekliyoruz dediler yani 1 hafta var gibi duruyor dediklerine gore.
Başka haber alan varmı aranızda?
Discordian
29 Mayıs 2008, 00:17
ERDO seninde yakıtla ilgili bi problemin var he.hangi tpğicte görsem yakıttan açıyosun muhabbeti:P
Yaw ne anlar bu motordan anlasa zate sormaz yakıtı :P bu ilk aldığında üşüyom müşüyom diye satıyodu tatlı su motorcusu ne olacak :P 2 silindirli bir alet 4 zamanlı yakarmı fazla bence yakmaz cbf 150 gibi doldur dünyayı gez olmaz tabi:queen:
PIERzig
29 Mayıs 2008, 00:25
teslim alsam tank kameramda hazır fotoraf makinemde, vidyoda koyarım bol bol resimde.. ama dedigim gibi:::
Cron sen o hevesle İzmire kadar bile gelirsin bizde test ederiz nası olur :mrgreen:
Nese bi an önce kavuşursunuz inş çok salak bi durum gerçekten.
hasanpinar0537
29 Mayıs 2008, 00:26
arkadaşlar beni bugün aradılar ve siyahın kasımda geleceğini söylediler bende vazgeçtim ve kızıp bir s&t kanuni aldım cuma inşallah üzerindeyim z-moto bana kelek yaptı bakalım iki gün sonra tek sözlerinde duracaklarmı onuda öğrenelimsiyah bekleyenler unutsun.
cbr125faik
29 Mayıs 2008, 00:35
kardes hayırlı olsun...motoru almanı cok ısterdım gercekten mrk edıyordum aramızda ılgınc dıyologlar yasansada....haksız cıkma ıhtımalım cok yuksektı ama hep bı muhalefet cıkar demı :P bu arada ne renk ve ne model aldın kardes st&kanunı yı
hasanpinar0537
29 Mayıs 2008, 00:41
valla kawayı tercih edarim ama elim mahkum başka seçenek yok mecburen aldım 250r siyah birde ucuza aldım ya 8000 ytl+plaka ruhsat cuma teslim alacam.
croner
29 Mayıs 2008, 00:47
valla kawayı tercih edarim ama elim mahkum başka seçenek yok mecburen aldım 250r siyah birde ucuza aldım ya 8000 ytl+plaka ruhsat cuma teslim alacam.
banada aynı kelegimi yapacaklar acaba... kapora felan almıslardı 1000€ cıvari artık yuh derim siyah gelmicek derlerse... yarın arıcaz mecburen...
cbr125faik
29 Mayıs 2008, 00:48
hayırlı olsun sımdıden allah kaza bela vermesın....
hasanpinar0537
29 Mayıs 2008, 01:00
banada aynı kelegimi yapacaklar acaba... kapora felan almıslardı 1000€ cıvari artık yuh derim siyah gelmicek derlerse... yarın arıcaz mecburen...
kesin öyle diyecekler zaten yurtdışından getiren distiribütor firma bu zaten.
yanlış yaptı yanlış yanlışşşşşş
croner
29 Mayıs 2008, 01:22
kesin öyle diyecekler zaten yurtdışından getiren distiribütor firma bu zaten.
yanlış yaptı yanlış yanlışşşşşş
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
hasan geçmiş olsun.kawasaki yapmış yine yapacağını:Psen doğru kararı verdin için rahat olsun.
istanbulccc
29 Mayıs 2008, 11:47
ben haala tam tersini umuyorum,, st kanuni alınır motor deil bunu gordukten sonra insallah kelek yapmazlar banada yaparlarsada oyle yada boyle oyarız koselerini.. neyse hersey bi telefona bakar yarın ilk is z-motoya bi telefon, sonucu yazarım ölen saatlerinde...
Croner hiç Siyah bekleme Fuarda konuştuğum kişiyle dün konuştum durum doğru siyah kasımda gelecek, bende siyah demiştim fakat yeşil alıp almama konusunda kararsızım ama Hasan'a katılıyorum harbi kelek yani,
Hasan hayırlı olsun birader, kaybeden Z-moto oldu başkası değil..
muratgergerli
29 Mayıs 2008, 15:55
Croner kardeşim;
Bir gelişme var mı?. :) :silent:
croner
30 Mayıs 2008, 01:13
Croner kardeşim;
Bir gelişme var mı?. :) :silent:
gelisme var, siyahların kasımda gelecegi icin cok uzgunler vb. vb.. bende dedim yesil aliim o zaman gidip kanuni alacagıma sırf rengi icin kawasakiden vazgecmiyim onlarda iste mutlu oldu özet olarak... 7 haziranda tahmin ediyorum bursaya ulastırmıs olurlar,, tabi tahmin en gec okullar bitene kadar alırım sanırım.
croner,hayırlı olsun.senide kawacı yaptık:)sana şunu söyliyeyim motor hakkında hiç bir sıkıntın olmaz,seni üzmez.sorun çıkarsa bir tek z-moto dan çıkar.
croner
30 Mayıs 2008, 17:18
croner,hayırlı olsun.senide kawacı yaptık:)sana şunu söyliyeyim motor hakkında hiç bir sıkıntın olmaz,seni üzmez.sorun çıkarsa bir tek z-moto dan çıkar.
senin motorun kardesi sonuc olarak, seninkinin US adı Ninja650 benimki Ninja250 :D. SuperSportlar cok cekici gelmiyolar zaten bana ozellikleri olarak Sport yol makineleri daha hos sanki :D GSR600 vb. mesela. ama evet kawasakici olduk.
Z-Moto ile ilgili ne tur sıkıntılar cekerim onceden bikac fikrim olsun belirtirseniz :D
ER6iNbay
30 Mayıs 2008, 17:39
hayırlı olsun croner, çok güzel gerçekten motosiklet,...
bence yeşil almakla en güzelini yaptın, çünkü herkes siyah alıcak :) boşver yeşil bana göre çok daha güzel, güle güle bin arkadaşım...
hasanpinar0537
31 Mayıs 2008, 00:48
beni tekrar aradılar siyah bulma olasılığımız %90 dediler ne düşünürsünüz diye geçti artık dedim.Tek doğru lafları kaporanı cuma verecez dediler ve verdiler tek bu konuda z- motoyu takdir ediyorum büyük konuşmayayım ama bir daha oraya uğramam herhalde.
istburak
31 Mayıs 2008, 00:54
kanka kısmet buymuş hakkında hayırlısı
croner
01 Haziran 2008, 11:38
beni tekrar aradılar siyah bulma olasılığımız %90 dediler ne düşünürsünüz diye geçti artık dedim.Tek doğru lafları kaporanı cuma verecez dediler ve verdiler tek bu konuda z- motoyu takdir ediyorum büyük konuşmayayım ama bir daha oraya uğramam herhalde.
benide tekrar aradılar hatta araba bazı tanıdıkları soktum vb. siyah ayarladım (%80). insallah siyah olucak ama yesilede razıyım hele bi gelsinde :)
dynner
01 Haziran 2008, 12:19
Z-Moto İşte Türkiyedeki Geçmişi Hiçte Parlak deil!
Apprentice
01 Haziran 2008, 13:02
hayırlı olsun croner, çok güzel gerçekten motosiklet,...
bence yeşil almakla en güzelini yaptın, çünkü herkes siyah alıcak :) boşver yeşil bana göre çok daha güzel, güle güle bin arkadaşım...
SS Kawasakiye yeşil renk çok yakışıyor....:cat::cat:
harunizm
11 Haziran 2008, 15:57
Selam ben yeni üyeyim. ilk mesajımı da hasta olduğum bu motor için yazmış olmak istedim. Şöyle ki; acaba biz kawasaki'nin satış kanalıyla irtibata geçsek. sanki yurtdışından mal alıyomuş gibi sipariş versek, getirseler v.s. gümrükte ne alırlar bilemiyorum ama böyle birşey mümkün mü? Acemiliğimin kusuruna bakmayın. Ama ben şahsen para biriktirip ya bundan almalıyım yada Hyosung GT 250 R almalıyım. Tutkumu bastırmam için bu şart.
mczaga
21 Haziran 2008, 18:47
arkadaşlar bu zx250 r mı yoksa er6f mi desem ? biraz garip bişi oldu ama yinede sorayım.
alpayyesil
27 Haziran 2008, 21:02
hasan arkadaşım merhaba.ben manisadan bu motoru nette görünce izmir firmasından yarın için (28.06.08) talepte bulundum.Maalesef siyah Kasımda gelir dediler.
Senin ve diğer arkadaşımın yazdıklarını okuyunca siyahı İstanbul Z Motorun getirmesi olasılığı yükselmiş.
Şimdi sen bu motoru görmüşsün.Benim ilk kez motorum olacak ve önce ehliyet alacağım.Pekiştirinceye dek te bu motoru kullanamayacağım belki de ama olsun almaya değer görünüyor.
Sesi yarış motoru sesi gibi mi
Kalıplı mı (boy 1.78 benim)
Kullanımı rahatmı (hız yapamam çünkü)
bilgi verir misin arkadaşım
_ToLGa_
27 Haziran 2008, 21:26
Öf öf tüm yazdıklarınızı okudumda çok çekmişsiniz valla maşallah flime dönmüş motor alma hikayesi..Hala bir gelişme yokmu ?
Ninja 250r teslim alan 1-2 kişi var hemde siyahından.. somut örnek isterseniz ;
http://motordelisi.com/ftopict-63576.html
http://motordelisi.com/ftopict-63610.html
yiit10
02 Temmuz 2008, 23:05
arkadaşlar ninja 250 de artcının durumu ne olur pek sağlıklı gelmedi ama uzun-kısa yolarda nasıl olur artcının durumu?
mehemt
12 Temmuz 2008, 01:26
cılız bi yapısı var nedendir anlayamıyorum bi türlü honda yamaha gibi markalar hyosung gibi kaslı bi 250 ss motor yapmıyorlar
Honda yamaha Kawasaki gibi motosiklet üreticileri ciddi deneyimli firmalar öyle rastgele motor üretmiyorlar kardeşim yeni model geliştirdikleri zaman defalarca aylarca test ediyorlar motor gücüne göre kasa koyuyorlar mesela cbr 125 bisiklet gibi diyorlar motorun gücü 13.2 ps ama 150-160 yaptığını söylüyorlar sence bu motorun kasası 600lük bir motor gibi veya GT 250 gibi olsaydı lastikleride kalın olsaydı ne olurdu o zaman bu motor tahminimce 13.2 ps gücü ile zorundan 120 yapar motorun performansı hızlanma değerleri düşer zevk vermezdi yakıt sarfiyatı da 2.8lt/100km değil 4lt/100km olurdu yani kısaca özetlersek motora göre kasa
gülay70
12 Temmuz 2008, 01:29
tavsiye ederim pisman olmasiniz ninjalar cok güclü ve cok hizli yaris motorlari..280 km ile esimle uctugumuzu bilirim ben..:mrgreen:
mehemt
12 Temmuz 2008, 01:40
1 yada ıkı yıla beyler 250 cc 4 sılındır cıkar kesın bunu hondadan beklıyorum:D
Zaten bahsettiğin 4 silindir var dostum cbr250rr 4 silindir ve atm 72 beygir ayrıca motor devri 21000d/d:queen:
croner
16 Temmuz 2008, 02:55
Zaten bahsettiğin 4 silindir var dostum cbr250rr 4 silindir ve atm 72 beygir ayrıca motor devri 21000d/d:queen:
Arkadaşlar topic ölü gibi maşşallah, ben bugun ninja250r ile 175km gördüm, soranlara duyurulur :cat:
L.SAHİN
16 Temmuz 2008, 03:37
tavsiye ederim pisman olmasiniz ninjalar cok güclü ve cok hizli yaris motorlari..280 km ile esimle uctugumuzu bilirim ben..:mrgreen:
aferin size................
chopperrider
16 Temmuz 2008, 10:26
Arkadaşlar topic ölü gibi maşşallah, ben bugun ninja250r ile 175km gördüm, soranlara duyurulur :cat:
valla ninja da olsa 250cc için çok iyi bi değer. ben 500cc 48 hp ile ancak aynı sürati gördüm bugüne kadar???
PIERzig
16 Temmuz 2008, 10:33
valla ninja da olsa 250cc için çok iyi bi değer. ben 500cc 48 hp ile ancak aynı sürati gördüm bugüne kadar???
Dogrudur bi arkadaş zzr250 ile 180 yapıyorum diyordu :wiinkk:
chopperrider
16 Temmuz 2008, 13:14
doğrudur tabi. hem hyosung gt250r ların da 170 civarı süratlere çıktıkları söyleniyo.
demek ki 250 cc da olsa ssleni artık aerodinamik yapısı mı şanzıman oranları mı nedir etkiliyo son sürati ve akselerasyonu.
ama merak ediyorum acaba ninja250 ya da hyo 250 bi gs500 ya da er5 kadar esnek olabilir mi diye ? kıyaslayan deneyen olmuş mudur acaba ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO