Orijinalini görmek için tıklayınız : Daelim DAELİM Bilgi Paylaşımı ve Dayanışma
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
camadan
04 Temmuz 2006, 17:45
Haydi DAELİM kullanıcıları toplaşalım bu konu altında :rendeer:
Kıskandıralım diğerlerini yaw:queen:
TRUCKER
04 Temmuz 2006, 17:51
slm history var bendede. üye olduğumdan beri daelim kullanan görmemiştim burada iyi olur tabi kıskanıyom valla hondacıları yamahacıları:)
camadan
04 Temmuz 2006, 17:53
valla bende dün teslim aldım aleti süper yaw
kimsede sorun olmadığı için heralde yazmaya gerek duymamışlar ben açayım dedim yaws :queen:
TRUCKER
04 Temmuz 2006, 18:01
iyi kampanyadan yararlanmıssın:) ben 6 ay evvel aldım 3600 ytl şimdi historyi 2750 ytl veriyolar acaip bozuldum valla:) ama reklamı az olmasına rağmen çok iyi bir marka daelim ben hiçbir sorunla karsılasmadım gayet memnunum motorumdan. s2 de kuvvetli ve gösterişli bi makina güle güle kullan kardes
camadan
04 Temmuz 2006, 18:04
eyvallah saol kardeş teşekkür ederim
electricsky
04 Temmuz 2006, 19:52
Vay vay topic ismi okuyunca valla şaşırdım!bugünleride gördük heheh..camadan kaç km'ye geldin?varmı bir sorunun?sana daha öncede demiştim frenlerin ötebilir,ama 2000 km'den sonra ses azalacak..ehliyetin varmı bilmiyorum ama uygulamalar bu ara çok sıkı..kaskını hangi mesafe olursa olsun tak..görüşmek üzere
camadan
04 Temmuz 2006, 20:06
daha 49 km de ama bence süper frenlerden yana bi sorun yok bir ay var ehliyete artık yatacak motor yada ufak ufak mahalle aralarında turlar yapacam bakalım.
ataper, dicekki adam aldı alır almaz yapıştırdı topic i valla öyle oldu
ataper
04 Temmuz 2006, 20:11
İşte baba Daelimciler...
Bende de S2 250 var. ve çok memnunum.
(fren ötmesi hariç)
Not : bugün km/saatim bozuldu sürati göstermiyo, ama gittiği km yi yazıyo. usta saat bozulmuş dedi. tel kopsa km.yide göstermezdi dedi. servise sipariş edicem bakalım çok paramıymış :-(
rsc86
04 Temmuz 2006, 20:30
izmirde nerde satılıyor
250 lilik güzelmiş
ataper
04 Temmuz 2006, 20:48
ataper, dicekki adam aldı alır almaz yapıştırdı topic i valla öyle oldu
aklıma ben ne diyim... :pr:
benim alet 7300 km oldu daha topic açmayı akıl edemedim.:pr:
iyi olan kazansın abi, bundan sonra "Daelimcilerbaşı" sensin. :mrgreen:
emrahcanyayli
05 Temmuz 2006, 02:21
hebelooooy loy loy loy yettım gardaslarım oooh beeee artık bızım de topıkımız var eheheheuheueh 4152km de yollarımız kesıstı nıhayet oh cok sevındım cok
electricsky
05 Temmuz 2006, 05:48
Ataper km saati bozuldu ha valla şaşırdım,işallah bizdede aynı sorun olmaz,servise sor gelişmeleri bize anlat,bizimkide bozulursa kaç lira kaçacak bilelim:pr:
Bu arada en alt kat penceresinden benim motorun üstüne sigara atmışlar,selenin kenarında ufak bir yanık var artık:pale: bu adamlara naapsam yeridir,ama olan oldu artık..baya sinirlendim artık sakinleştim..
çadır örtmek lazım ...
PcKopatGhostRider
05 Temmuz 2006, 06:30
gençlik birazda resim atında şenlensin topic.. :queen:
batris
05 Temmuz 2006, 08:12
Merhaba,
Ben de S2 250 yi almak istiyorum. Yağmurda yol tutuşu ve frenlemesi nasıl ? Bir de motomax elinde sadece kırmızı kaldığını söyledi. Kırmızı renk kullanışlı mı ? Gri olursa toz göstermez daha kullanışlı olur gibi geldi bana.
camadan
05 Temmuz 2006, 09:26
valla ben daha salı günü kullandım topu topu 50 km civarı ama bence iyi hatta çok iyi bir motor. çinlilerle mukayese bile etme bence.
kırmızı renk motomax maslak shovroomunda kalmadı dedilerdi hayret.
ben bu rengi sevgiğim için aldım
gri sisli havalarda görülme açısından kötüdür arabalarda da vardır bu, birazda zevk meselesi. inşallah alır bizlere katılırsın.
batris
05 Temmuz 2006, 16:19
Gittim kırmızıyı aldım. Cumaya teslim edecekler. Hadi hayırlısı. :)
camadan
05 Temmuz 2006, 16:23
güle güle kullan.
frontoza1981
05 Temmuz 2006, 16:56
Arkadaslar yettim gariii Daelim 125 History hastayım bu motora durusu ben çin malı değilim diyor zaten.Kullananlar her seyi paylassin insallah yakında ben de alacagim hepinize kazasiz belasiz surusler...
electricsky
05 Temmuz 2006, 17:14
batris,ben nisan ayında aldığımda olduğu gibi yağmurda kullandım,hiçbir sorun yaşamadım..o zaman tekerler yeniydi,ön taraf kayıyordu biraz ama o kadarı normal...şu an yağışta güzel gidiyor,ama dikkat etmek lazım tabi...
TRUCKER
05 Temmuz 2006, 17:40
ya bu fren ötmesi ilk kılometrelerde bendede çoktu ama disk spreyi kullandım ben şimdi baya azaldı ama arasıra yapıyo yine. servise sordum balataların malzemesinden kaynaklandığını söyledi ses yapar ama diğer yumuşak balatalara nazaran daha uzun ömürlüdür dediler değiştirmedim bende.
camadan
05 Temmuz 2006, 18:03
bu olay arabalarda da vardır ben sinir olurum balataların ötmesine
o nedenle yumuşak balata almak daha iyi bi çözüm bence
batris
05 Temmuz 2006, 18:22
batris,ben nisan ayında aldığımda olduğu gibi yağmurda kullandım,hiçbir sorun yaşamadım..o zaman tekerler yeniydi,ön taraf kayıyordu biraz ama o kadarı normal...şu an yağışta güzel gidiyor,ama dikkat etmek lazım tabi...
http://www.dmc.co.kr/eng/ adresindeki kullanma klavuzunun 59. sayfasında yağmurdaki kullanım şartlarından bahsetmiş. Normal havaya göre fren mesafesinin 1,5 kat fazla olduğunu belirtmişler. Her şartta benim çinli motorun sağ sol manevralarını yaşamayacağım gibi görünüyor.
----------
camadan
güle güle kullan
------------
Teşekkürler.
Odyessa
05 Temmuz 2006, 18:24
sonuncuyumu aldın? yoksa kampanyanın son motorumuydu?
aliy
05 Temmuz 2006, 18:37
Herkese merhaba. Bende bugün History 125 için sipariş verdim. Bayilerde kalmamış idi. Merkezde 1-2 adet kalmış. Bir tanesinin siparişini verdim. Diğer arkadaşların kullanım tecrübelerini bilmek isterim. Herkese kazasız sürüşler.
ataper
05 Temmuz 2006, 18:41
Bir de motomax elinde sadece kırmızı kaldığını söyledi. Kırmızı renk kullanışlı mı ? Gri olursa toz göstermez daha kullanışlı olur gibi geldi bana.
Abi geç onu.
Ne grisi delikanlı adama bordo yakışır.
Bende bordo var ve grileri görünce iyiki bordo diyorum.
Çok daha gösterişli abi bordo, kızlar bayılıyo. benden söylemesi :wiinkk:
batris
05 Temmuz 2006, 18:42
Ellerinde birkaç tane daha olduğunu söylediler.
ataper
05 Temmuz 2006, 18:44
Ataper km saati bozuldu ha valla şaşırdım,işallah bizdede aynı sorun olmaz,servise sor gelişmeleri bize anlat,bizimkide bozulursa kaç lira kaçacak bilelim:pr:
Abi o günün akşamında bir baktım km/sa çalışıyor :mrgreen: :mrgreen:
nasıl oldu, niye çalışmıyodu da sonra imana geldi çalıştı bilmiyorum.:silent:
karıştırmadım da çalışıyo işte elleme. :P
şimdilik bişey girmedi geçmiş olsun bana :mrgreen: :mrgreen:
Rahmi&Halime
05 Temmuz 2006, 18:57
Arkadaşlar Topiğiniz Hayırlı Olsun. Bende eski Bir Daelim'ci olarak yazmadan edemedim. Cem Hakikaten bende 2000-2006 arası Daelim Altino Kullandım Çok Memnundum Motorumdan Hatta Hiç satmak istemedim ikisi de kalsın dedim fakat bir arkadaş çok rica etti sat bana diye bende kıyamasam da verdim şimdi pişman oluyorum keşke yazlıkta kullanmak için bıraksaydım diye ama yaptık bir kere hatayı.:salut:
ataper
05 Temmuz 2006, 19:08
Birkaç resim atiim de millet DAELIM görsün :
Sizce aşağıdaki resimdeki motorlardan hangisi DAELIM? :P ve hangisi daha havalı duruyo :P
http://img214.imageshack.us/img214/323/dsci00014tksmall0aa.jpg (http://imageshack.us)
ve diğer resimler
http://img146.imageshack.us/img146/6199/p7020356small8uh.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/4750/1small1py.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/3172/p6180232small6xr.jpg (http://imageshack.us)
eserkose
05 Temmuz 2006, 23:58
arkadaşlar selamlar bende de history 125 var ikinci el almıştım harika bir motor 1000 km de almıştım şu an 1900 lerdeyim. 130 km hız yaptım gayet iyi frenler süper duruş ve görünüşüne herkes hasta oluyor her benzin alışımda soruyorlar motorun markasını.Benim ilk motorum, çok seviyorum motorumu.Benzin konusunda bilgi paylaşımı yapmak isterim tam ölçemedim ne kadar yaktığını bilen veya ölçen arkadaşlar yardımıc olsunlar herkese selamlar.....
Odyessa
06 Temmuz 2006, 02:43
onemli bi sorum olcak. bu motomaxın kampanyasındaki runnerlar 2005 modeldi. S2ler 2005 mi 2006mı?. sanki birisi 2006 dedi gibi geldide. 2006 ise bende siparis veriyim yahu.
electricsky
06 Temmuz 2006, 03:14
Odyessa bildiğim kadarıyla kampanyadaki S2 ler 2005 model...
okan4037
06 Temmuz 2006, 03:15
motomax nasıl kampanya yapmıs suepr tebrıkler valla
camadan
06 Temmuz 2006, 10:04
valla kardeş 2005 - 2006 olayına şöyle söyliim size
ruhsatta 2006 yazıyor ben onu bunu bilmem
2005 yazsa ne olacak 2.eli yok bu paraya
akşam koyacam benim kırmızılım ın resmini :queen:
batris
06 Temmuz 2006, 10:30
Bu fotoğrafları gördükten sonra iyiki bordo ( kırmızı değil !! ) almışım valla. Biran önce teslim alsamda şu rodaj devresini atlatsam.
Rodajla ilgili internetteki broşürde ilk 1 ay veya 1000 km ani olarak hızlanmayın demişler. Bunun dışında dikkat etmemiz gereken bir şey var mı ?
Merhaba Arkadaşlar!
Allah bana bu günleride gösterdi ve
forumlara artık motor sahibi birisi olarak yazıyorum..
Bende taze "Daelim" ciyim.. History 125 aldım
cmt günüde kendim eve getirdim..
Ehliyetim olmadığı için sadece 24 kilometredeyim:)
Ama sabır 8temmuzda sınav var:)
Görüşmek üzere güle güle kullanın ben çok beyendim:queen:
camadan
06 Temmuz 2006, 13:00
hayırlı olsun YeK
Aman ehliyetsiz kullanma Kurallara uy, Uymayanları uyar.
Saol, zaten ne numaralar yaptım Camadam kardeş bi bilsen:)
b ehliyetim var onu boynuma asıyorum ki zaten montsuz ve kasksız çıkmam hayatta, bide eldivenlerim tabi tam takımım anlıyacağın:)
Ehilyeti alayım ozaman çıkıcam yollara...
*Size bi sorum var ben kasko yaptırdım ama sonra iptal ettirdim çünkü 250cc altındaki motorlara isviçre sigorta "kapalı alanda ve kilit altında olursa eğer çalınması durumunda tazminat ödenir aksi durumda para vermezuk" yazmış poliçeye bende iptal ettirdim.. çükü ben açık alanda ve 80tane kilt ve üzerinde örtü ile tutuyorum..
Açık alana sigorta yapan şirkent varmı???
Ve ne olur poliçenizi kontrol edin, böle garip maddeler var içinde...
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler ve bol güneşler dilerim size...
Teşekkürler...
camadan
06 Temmuz 2006, 13:23
kardeş temenilerin için teşekkürler.
sigorta konusunda 250 cc altı hepsinde kilit altı
hatta çok satışlar ve çalınmalardan sonra riski yüksek olduğu için sigorta şirketleri yapmiyor yada kılı kırk yarıyorlar haberiniz ola.
Odyessa
06 Temmuz 2006, 15:23
ruhsatta 2006 model yazıyosa 2006 dır o yahu. ama belki sen trafiğe çıkış tarihiyle karıştırıyo olabilir misin? ya çok kararsızım alsammıki acaba? camadan, motor nasıl. gıcır gıcır geldi dimi?
camadan
06 Temmuz 2006, 15:33
RUHSAT 2006 NEREDE NEYE BAKACAĞIMI BİLİYORUM :bounce:
VALLA ALDIM KOYDUM KAPALI GARAJA ÜSTÜNÜDE ÖRTÜP KİLİTLEDİM
BENCE BU TÜR SORULARI ataper ARKADAŞIMIZA SORUN UZUNCANA YOL YAPAN BİRİ O
electricsky
06 Temmuz 2006, 16:55
Forumdaki en eski S2 kullanıcılarından biri olarak sorularınızı banada yöneltebilirsiniz...
camadan
06 Temmuz 2006, 17:16
he kardeş seni hep unutuyorum valla kusura kalma
a008mania
06 Temmuz 2006, 17:25
Selam electricsky;
potansiyel bir daelim s2 250 kullanıcısı olarak merak ettiklerim;
- Motor yakıt olarak ne tür benzin kullanıyor, km başına yakıt sarfiyatı ve toplam menzil ne kadar?
- İlk bakımı ne zaman ve ücret ödedin mi? Memnun kaldığın önerebileceğin bir servis var mı?
- Yedek parça stok durumu ve fiyatları konusunda tecrübelerini bizimle paylaşabilir misin?
- Sence motorun en sorunlu tarafı nedir (öten frenleri hariç)
- Motorun en güzel tarafı nedir? (eheh grift bir durum oluştu sanirim :)
- Artçının oturuş pozisyonu rahat mı? standart olarak sissybar geliyor mu (bazı resimlerde var, bazılarında yok kafam karıştı)
- Yol tutuşu ve dengesi nasıl? Üzerinde gelen lastiklerin eğer biliyorsan ölçülerini yazabilir misin (16 inch diye tahmin ediyorum ama)
- Rodaj da artçı ile bindin mi?
- Orta sehpa ile ilgili bir sorun var mı?
- Motorunun güvenliğini nasıl sağlıyorsun (disk kilidi, zincir, alarm )
- 2005 model kullandığını tahmin ediyorum, kadranın zemini siyah plastik mi yoksa beyaz mı? (avatardaki senin motorsa sanırım beyaz :) )
biraz fazla soru sordum galiba, kusura bakma ne olur...almadan önce iyice içime sinsin istiyorum zira fiyatı çok ama çok cazip (bu arada sen hangi koşullarla almıştın)
enis89
06 Temmuz 2006, 18:13
arkadaşlar 2006 model s2 250 daelimler su soğutmalı değil galiba
http://www.daelimmotor.com/eng/s2.asp The 250cc water cooled engine is powerful,
clint
06 Temmuz 2006, 18:20
Camadan hayırlı olsun, güle güle kullan. Darısı benim başıma.
ataper
06 Temmuz 2006, 18:23
arkadaşlar 2006 model s2 250 daelimler su soğutmalı değil galiba
http://www.daelimmotor.com/eng/ The 250cc water cooled engine is powerful,
YES!
sadece 2006 lar değil tabii, tüm S2 250 ler su soğutmalıdır.
yokuş mokuş, sıcak mıcak dinlemiyor abi. canavar gibi gidiyo. havanın soğutması yetmeyince vınnnnn diye fanı açıyo misss gibi soğutuyo radyatörü.
camadan
06 Temmuz 2006, 18:25
saol clint darısı seninde başına
enis89
06 Temmuz 2006, 18:31
YES!
sadece 2006 lar değil tabii, tüm S2 250 ler su soğutmalıdır.
yokuş mokuş, sıcak mıcak dinlemiyor abi. canavar gibi gidiyo. havanın soğutması yetmeyince vınnnnn diye fanı açıyo misss gibi soğutuyo radyatörü.
abi iyikide cevap verdin tamda almaktan vazgeçiyordum:pr:benim asıl kafama takılan sadece hava soğutma değil dimi radyatör ile asıl soğutuyor motoru
clint
06 Temmuz 2006, 18:34
saol clint darısı seninde başına
Ben senin RR alacağını sanıyordum, neden vazgeçtin. Vitesli diye mi? Yoksa Çinli diye mi?
Açıkçası ben de hala kararsızlık yaşıyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO