Orijinalini görmek için tıklayınız : Daelim DAELİM Bilgi Paylaşımı ve Dayanışma
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
YeK
17 Ağustos 2006, 19:35
Evet ankaraya gelin bende katılırım size eğer burda olursam:)
electricsky
17 Ağustos 2006, 20:20
Arkadaşlar para durumum çok sıkıntılı olduğu için,sizinle birlikte yaptıramayabilirim ön cam olayını,ama camadanın koyduğu resmin bir şekilde çıktısını alıp adama göstericem ve fiyat almaya çalışıcam..olmadı oranın telefon numarasını bir şekilde edinip size ulaştırıcam..dediğim gibi adam oldukça yetenekli,bu konuda ankarada galiba en iyisi,taklit edemeyeceği plastik parça yok...
YeK
18 Ağustos 2006, 11:18
Ben plastik bir artçı istiyom, hafif olur hareket edip dengeyi bozmaz...
Angelina ya benzetebilirse benimde bu ustaya işim düşer...
:) motorla dolaştım geldimde sabah keyfim yerinde:)
FreeWing
18 Ağustos 2006, 12:00
anam anam Daelim grubu yoldan cikiyor :)
valla cam olayi cok ciddi arkadaslar olsa süper olur
camadan
18 Ağustos 2006, 13:02
electricsky bi fiyat sor olmadı sen yaptırdın diye sana bitane hediye ederiz :P
dün akşam bakırköy hipodromun orada bi tane kırmızı daelim s2 250 gördüm. serviste idim. hiç başkası giderken görmemiştim. çok huşuma gitti. maşallah bizim motorlara :)
batris
18 Ağustos 2006, 16:16
dün akşam bakırköy hipodromun orada bi tane kırmızı daelim s2 250 gördüm. serviste idim. hiç başkası giderken görmemiştim. çok huşuma gitti. maşallah bizim motorlara :)
Muhtemelen gördüğün bendim. Arada sahil yoluna çıkıp oradan dönüyorum.
camadan
18 Ağustos 2006, 16:42
Muhtemelen gördüğün bendim. Arada sahil yoluna çıkıp oradan dönüyorum.
kardeş benzinciyede eğer uğradıysan kesin kes sendin. :)
ALBATROS-FB
18 Ağustos 2006, 16:53
kardeş benzinciyede eğer uğradıysan kesin kes sendin. :)
SENLE GÖRÜŞMEK İÇİN BİZDE BU MOTORDANMI ALMAMIZ LAZIM CEMMMM
camadan
18 Ağustos 2006, 17:08
senle GÖrÜŞmek İÇİn Bİzde Bu Motordanmi Almamiz Lazim Cemmmm
Neden Hayirdir?
batris
18 Ağustos 2006, 19:04
Evet benzincindeki bendim.
coolrider
21 Ağustos 2006, 16:58
arkadaşlar, dün sapanca kartepeye gittik motocu bir dostumla..tavsiye ederim, yol mükemmel asfaltlanmış..çok zevkli bir sürüş oldu..inşallah hep beraber gideriz yine birgün..bu sıcak havalarda balata spreyinizi ve gıcırtı önleyici :) mükemmel icat olan adını unuttuğum spreyi yanınızdan ayırmamanızı önerir, saygılar sunarım..
camadan
21 Ağustos 2006, 17:19
kardeş markasını ve cezasını da yazıversen ?
coolrider
25 Ağustos 2006, 16:37
wd 40 tı yanılmıyorsam gıcırtı kesici sprey (aslında vidalara filan sıkılır pas önleyici olarak)
Balat spreyi ise , hepsi aynı kardeş al istediğini walla. 10-20 YTL
DAELIM TY
25 Ağustos 2006, 16:44
ARKADAŞLAR SLM
Motorumla ilgili ufak bişey danışıcam. S2 modeli bugün fark ettim yolda giderken gaz vermeyince sesiz bi ortamda anlıyabildim ufakdan sürtme sesi geliyor. Arka tekerin oradan yağsız bi parça var gb geldi bana sizin de yaşadığınız bir sorunmu bu hiç fark ettiniz mi? Tekeri orta ayakta boşa çevirken bi ses geliyorya onun gb. Bu akşam bi servise uğrucam ama genede bilgisi olan varmı bi sormak istedim.
Kolay Gelsin herkeze
Beyler bu arada ön cam olayına benimde ekleyin çok canımı sıktı. Ben motomaxla konuştum yurt dışına sordular filan gelmiyormuş. Depolarında uzun cam hiç yokmuş. İstanbulda hiç biyer yokmu bu ön camı yaptırabileceğimiz yer.
electricsky
26 Ağustos 2006, 04:25
Ayne ses bendede var...dediğin gibi özellikle sessiz ortamda tekeri döndürünce geliyor..sanırım balatayla ilgili bir ses.4000 bakımında bu işi hallettirmeye çalışıcam,çünkü orda sürtünen bir parça var...
Ön cam olayıyla ilgilenemiycem arkadaşlar,çünkü 2 aylığına ankara'dan ayrılıyorum..çalışmak üzere başka bi şehre gitmem gerekiyor..döndüğümde elimde parada olacak ve ön camı kesin taktırıcam,zira soğuk havada başka yolu yok..
camadan
26 Ağustos 2006, 09:15
Ayne ses bendede var...dediğin gibi özellikle sessiz ortamda tekeri döndürünce geliyor..sanırım balatayla ilgili bir ses.4000 bakımında bu işi hallettirmeye çalışıcam,çünkü orda sürtünen bir parça var...
Ön cam olayıyla ilgilenemiycem arkadaşlar,çünkü 2 aylığına ankara'dan ayrılıyorum..çalışmak üzere başka bi şehre gitmem gerekiyor..döndüğümde elimde parada olacak ve ön camı kesin taktırıcam,zira soğuk havada başka yolu yok..
kardeş iş için hayırlısı olsun. Sen gidip gel de bakarız acelemiz şimdilik yok(kendi açımdan)
electricsky
26 Ağustos 2006, 13:08
Saolasın Camadan..iş dönüşü ben yaptırıcam,resimler buraya koyarım,sizde yaptırmamış olursanız ve aklınıza yatarsa yardımcı olmaya çalışırım..
camadan
27 Ağustos 2006, 11:16
Saolasın Camadan..iş dönüşü ben yaptırıcam,resimler buraya koyarım,sizde yaptırmamış olursanız ve aklınıza yatarsa yardımcı olmaya çalışırım..
yaptırınca izlenim ve resimleri buraya bi koy bakalım isteyeni çok
DAELIM TY
28 Ağustos 2006, 11:08
Beyler servise gittim Şu gelen sesle ilgili yardımcı olamadılar. Usta bindi turladı filan normal olduğunu söyledi. Bu tarz sorun olabilir dedi birazda disk lerin arasına toz gitmiş olabildiğini söyledi ama pek tatmin etmedi.Maslakda bi servis varmış 2000 bakımı geldi sayılır oraya giticem oradaki ustanın iyi olduğunu duydum. Bu arada servisde 2005 model daelim s2 gördüm.Kötü bi haberim olucak Egzos için sprey boya almak için parayı hazır tutun egzos kople paslanmış. Bende bi kaç yerden ufak boyaları atmaya başladı. çin mallarında böyle bi sorun yaşanmasken daelim de bunu görmek üztü beni.
camadan
28 Ağustos 2006, 11:35
Beyler servise gittim Şu gelen sesle ilgili yardımcı olamadılar. Usta bindi turladı filan normal olduğunu söyledi. Bu tarz sorun olabilir dedi birazda disk lerin arasına toz gitmiş olabildiğini söyledi ama pek tatmin etmedi.Maslakda bi servis varmış 2000 bakımı geldi sayılır oraya giticem oradaki ustanın iyi olduğunu duydum. Bu arada servisde 2005 model daelim s2 gördüm.Kötü bi haberim olucak Egzos için sprey boya almak için parayı hazır tutun egzos kople paslanmış. Bende bi kaç yerden ufak boyaları atmaya başladı. çin mallarında böyle bi sorun yaşanmasken daelim de bunu görmek üztü beni.
Hangi servise gittin kardeş.
DAELIM TY
28 Ağustos 2006, 11:46
Hasanpaşa ya ruto motorun açtığı bir servis galiba. kadıköy evlendirme dairesin karşında garanti bankasının arkasında ara sokakda
DAELIM TY
29 Ağustos 2006, 12:40
Dün Söylemesi ayıp donuma kadar ıslandım :)
O yağmura köprüde yakalanmak kötü oldu umarım bi daha yakalanmam. Millet sizde durum nedir? Dün nasıl geçti ıslanan varmı.
electricsky
29 Ağustos 2006, 16:00
Bu konuda başlık bile var,herkes baya sucuk olmuş heheh...o yağmur henüz ankaraya gelmedi valla...
DAELIM TY
29 Ağustos 2006, 16:06
Varya haberin olsun elbiseyle denize girsen anca o kadar ıslanırsın. Eğer Ankaraya o yağmur gelirse denizde gelir.
FreeWing
29 Ağustos 2006, 17:21
Merhaba Arkadaşlar;
Haftasonu motorumla Eşimle birlikteKerpeye gitmeye niyetliydim...yola ciktiktan 15-20 dk sonra başka bir sürücünün sıkıştırması nedeniyle ani bir fren yapmak durumunda kaldım...Motorum daha önce hiç yapmadığı şekilde stop etti (Daelim S2 250 FreeWing ). Moralim bozuldu çünkü doğru şekilde frenaj yapmıştım..(kademeli olarak her iki fren). Yeniden çalıştırmak istediğimde "ilk kez" birinci seferde gaz alıp çalışmadı...3-4 deneme sonra motor sorunsuz çalıştı ve yola çıktık...sesinde "özellikle yokuş çıkarken" bir gariplik sezdim..(~1700 km deyim...ilk 1000 bakımı yapıldı) yüksek devirlerde bir viyk sesi ve plaka çarpmasına benzeyen bir ses var...eve geldim, orta sehpaya aldım ve motoru çalıştırdım...Arka tekerlek inanılmaz devirli bir şekilde dönüyor ve hafifce arka lastigi yere değdirdiğimde o viyklama sesi gelmeye devam ediyor...
Bu arada bilmiyorum sorunun tespitine/çözümüne katkısı olur mu ilk bakımda; gaz telinin boşluğu alındı, Castrol 15/40 yag değişimi yapıldı, buji sökülüp kontrol edildi, "gaz telinde boşluk olduğu nedeniyle" gaz teli gerginleştirildi ve rölanti ayarı biraz kurcalandı...
İlk bakımdan sonra dikkatimi çeken en önemli husus ise hararet gecmise nazaran cok daha hizli yükselmeye başladı...
Beylikdüzünde oturuyorum ve pek çok servise uzağım....ilk servisten sonra bu sorunları yaşadğımı için yetkili servislere güvenim biraz da olsun azaldı...moralim çok ama çok bozuk...lütfen yardım...
camadan
29 Ağustos 2006, 17:38
kardeş geçmiş olsun. servis veya motomax ne diyor bu sorununa.
electricsky
29 Ağustos 2006, 19:22
Bu S2 lerde sorunlar ortak galiba..benimde yüksek devirlere çıktığımda bişeyler birbirine sürtüyormuş gibi çın çın gibi garip bir ses geliyor..ayrıca motor çalışmazken orta sehpada arka tekeri döndürdüğümde gelen şu sürtme sesi..ayrıca frenlerin hala acaip viyaklaması..ben (sadece tahmin) bunun fren diskinden ya da balatadan kaynaklandığını düşünüyorum..4000 bakımına gittiğimde serviste bunu kesin olarak halletirmeye bakıcam..
FreeWing,motor sehpadayken rolantide çalışırkenmi teker hızlı dönüyor?Serviste yaptırdığın şeyler rutin bakımlar,ben biraz rolanti ayarına takıldım..hararette çabuk yükseliyor diyorsun,acaba rolantiyi fazlamı yükselttiler?
Ben burda kafadan atıpta seni yanlış yönlendirmek istemem dostum,ben ankaradayım ama istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olsunlar,bence farklı bir servisede göster,durumu ayrıntısıyla anlat..ama kesinlikle moral bozmak yok..
Yav ben geçen ay resmen yolda kaldım,baya motoru ite ite kenara çektim öylece kaldım yani..o zaman bile moralimi bozmamaya çalıştım,hatta vaziyete güldüm:mrgreen: ..Motosikletler bozulmak içindir,en kralı bile arıza yapar,ve inan halledilmeyecek bir sorun yoktur..
evet arkadaşlar FreeWing için servis tavsiyesi olan varsa cevap bekliyoruz,ya da görüş sahibi olan?
FreeWing
29 Ağustos 2006, 21:04
yarın sabah Maslak Oto sanayii de V-Motora gideceğim...umarım derdime derman olurlar Bu servis hakkında yorumları, önerileri ya da uyarıları olanlar özel mesaj yoluyla benimle irtibata gecebilirlerse süper olur...
Rüzgarınız bol olsun
electricsky
30 Ağustos 2006, 03:50
Daha önce hiç çok yakınımdaki birinin başına gelmemişti..duyunca sarsıldım,kaza haberlerini zaten hep alıyorduk,her kazada içimiz yanıyordu..ama motosiklet kazasında hiç yakın tanıdığım birini kaybetmemiştim....
Dün çok sevdiğim arkadaşım Yücel'i bir motosiklet kazasında kaybettik..kendisi artçıymış ve kaskı yokmuş..kullananda benim gibi müzisyen olan bir arkadaş, o da ağır yaralıymış...kendisiyle gece hafta en son karşılaşmıştık,ayak üstü sohbet etmiştik..nerden bilebilirdim onu en son görüşüm olduğunu...:salut:
Gel de bin şimdi keyifle motosiklete..
Nur içinde yat Yücel...
batris
30 Ağustos 2006, 10:44
DAELIM TY
Yağmura ben de yakalandım iş dönüşü. Acilen yağmur için pantalon almak gerektiğini anladım. Bugün istediğim gibi bulursam alacağım. Onun dışında motorun stabil gidişi çok hoşuma gitti. Yağmurda kullanmak ayrı bir zevkmiş.
FreeWing
Ben 1000 km bakımını Motomax - Maslak'ta, yani motoru aldığım yerde yaptırmıştım. Başında duramadım fakat bir problemle karşılaşmadım. 3.000 km bakımı için yine aynı yere götürmeyi planlıyorum ( şu an 2.600 kmdeyim) . V-Motoru tanımıyorum fakat Daelim bakımı için aradığımda "biz servisi değiliz ama bakımını yapıyoruz" dediler. Bana da bu cümle ilginç!! geldiği için oraya gitmedim.
electricsky
Başın sağolsun. Umarım diğer arkadaşın çabuk iyileşir.
FreeWing
31 Ağustos 2006, 01:12
Başımız sağolsun electricsky.... :(
bu arada V-Motor Yılmaz Usta bozuk moralimi düzeltti ve motorum ilk günkü kadar sessiz ve sorunsuz hale geldi...Yılmaz Usta ve oradaki yardımcısı Murat bundan sonra benim tüm bakımlarımı ve sorunlarımı gidermek için seçtiğim yer olmayı hem teknik bilgileriyle hem de insanlıklarıyla hakkettiler.
electricsky
31 Ağustos 2006, 06:35
İyi hadi geçmiş olsun Freewing..sorunun ne olduğunu ve nasıl halledildiğinide yazarsan çok sevinirim:cat: o acaip sürtünme sesi bendede mevcut hala...
camadan
31 Ağustos 2006, 10:03
electricsky, dostum başın saolsun.
FreeWing, dostum problemin halledilmesine sevindim.
electricsky
31 Ağustos 2006, 13:26
Saolun arkadaşlar...korumasız binmeyin kesinlikle..
batris
31 Ağustos 2006, 15:04
bu arada V-Motor Yılmaz Usta bozuk moralimi düzeltti ve motorum ilk günkü kadar sessiz ve sorunsuz hale geldi...Yılmaz Usta ve oradaki yardımcısı Murat bundan sonra benim tüm bakımlarımı ve sorunlarımı gidermek için seçtiğim yer olmayı hem teknik bilgileriyle hem de insanlıklarıyla hakkettiler.
Bak şimdi .. 3000 bakımı için bende mi oraya götürsem acaba ? Aslında hepimizin tek bir ustaya gitmesi çok iyi olur. Böylece usta bizim motor konusunda daha çok pratik yapar ve daha çok şey öğrenir.
3000 bakımı sonrasında, haftaya, havalar da çok bozmazsa, 2000-3000 km lik bir Karadeniz turu yapmak istiyorum. İnşallah bir problemle karşılaşmam.
camadan
31 Ağustos 2006, 15:25
Bak şimdi .. 3000 bakımı için bende mi oraya götürsem acaba ? Aslında hepimizin tek bir ustaya gitmesi çok iyi olur. Böylece usta bizim motor konusunda daha çok pratik yapar ve daha çok şey öğrenir.
Katılıyorum böylecene daha iyi bi servisimiz olur.
FreeWing
31 Ağustos 2006, 16:00
ya arkadaşlar olay reklama kaçacak diye çekindiğim için fazla yorum yapmıyorum...ama ben aldığım servisten çok memnun kaldım...Yılmaz usta biraz aksi gibi görünse de çok iyi niyetli, canayakın ve --DÜRÜST-- birisi...Beylikdüzünde oturmama rağmen bundan sonra bütün sorunlarımda ve bakımlarında kendisine gideceğim...özel mesaj yoluyla bilgi almak isteyen olursa detayları aktarırım...
camadan
31 Ağustos 2006, 16:35
ya arkadaşlar olay reklama kaçacak diye çekindiğim için fazla yorum yapmıyorum...ama ben aldığım servisten çok memnun kaldım...Yılmaz usta biraz aksi gibi görünse de çok iyi niyetli, canayakın ve --DÜRÜST-- birisi...Beylikdüzünde oturmama rağmen bundan sonra bütün sorunlarımda ve bakımlarında kendisine gideceğim...özel mesaj yoluyla bilgi almak isteyen olursa detayları aktarırım...
Neymiş sorunun çözümü ben bunu merak ettim electricskyda da benzer sorundan var. en azından çözümünü açıklar isen o da sorununu giderebilir.
electricsky
31 Ağustos 2006, 17:25
Camadan haklı en azından problem neymiş ve nasıl çözülmüş bi yazıversen çok yararı olur..reklama girmez meraklanma
DAELIM TY
01 Eylül 2006, 18:55
Arkadaş slm ben hasanpaşada ruto motora gittim pek memnun kalmadım. Bu arada benim motorun bakımları 500 - 2000 yazıyor bu nasıl oluyor. Zaten bu servis olayı delirticek beni. Maslakdaki ustayı bende duydum en kısa zamnada ziyaret edicem orayı. Bu arada servis ücreti olayını bilen varsa bide kaç km hangi bakımlar yapallır. Bu konular hakkınada bilgisi olan varsa yazabilir. Bu arada BATRİS yağmurlu havada motor harbi iyi performans veriyor. Korktuğum gb olmadı güven vermesi güzel. Birde arkadaşlar gözünüzü sevim yolun sağ tarafında olan beyaz düz şerit varya acayip şekilde kayıyor. Sakın dönüşlerde filan şeritlere lastikleri getirmeyin. Düz giderken bile üzerinde atıyor adamı.Allah göstermesin çok önemli tehlikeler yaratbilir.
Herkesa Merhabalar. Benimde History 125'de 90 km.nin üzerine çıktığında hafif bir sürtünme sesine benzer ses geliyor. 1000 km bakımında bu konuya bir çözüm bulmaya çalışacağım.
batris
03 Eylül 2006, 11:59
Arkadaş slm ben hasanpaşada ruto motora gittim pek memnun kalmadım. Bu arada benim motorun bakımları 500 - 2000 yazıyor bu nasıl oluyor. Zaten bu servis olayı delirticek beni. Maslakdaki ustayı bende duydum en kısa zamnada ziyaret edicem orayı. Bu arada servis ücreti olayını bilen varsa bide kaç km hangi bakımlar yapallır. Bu konular hakkınada bilgisi olan varsa yazabilir.
Ben ilk servis için (950 km) Motomax-Ayazağa'ya gitmiştim. Daha önce de belirttiğim gibi başında duramadım fakat şu ana kadar problem çıkmadı. Servis ücreti olarak 40 ytl verdim. İkinci servisi 3000 sanıyordum fakat kitapçıkta 4000 km yazıyormuş. Ben de 3000 kmyi atlayıp 4.000 e doğru servise gideceğim. Ve sanırım gideceğim yer Maslak'taki V-motor olacak.
Tıtanium C³R
03 Eylül 2006, 15:23
Arkadaşlar yağmurda scooterların ön tekerinin kayması son derece normal çünkü ağırlık merkezleri arkada. Dolayısıyla ön teker yola yeterince basmıyor.
Hiçbirinizin tekerinin yoldan ayrılamaması dileğiyle... :mrgreen:
Arkadaşlar. Benim daha önceki Honda Beat scooterımı 1000 km bakımına 3 ay önce götürdüğümde 8.50 YTL. para aldılar ve yağını değiştirdiler. Honsa servisindeki (ki servis olarak son derece iyidir) fiyat ile bu servislerin fiyatı arasında çok fark var. Ben Honda servisinin daha pahalı olmasını beklerken, tamamen tersi bir durum var. Açıkçası yetersiz servisler birde bizden çok fahiş para talep ediyorlar.
camadan
05 Eylül 2006, 14:33
Maslak V-motor nerede tam olarak
FreeWing
06 Eylül 2006, 11:07
Maslak V-motor nerede tam olarak
Firma Adı: V Motor
Faaliyet Alanı:Motosiklet Tamiri
Sorumlu Kişi: Yılmaz Uyar
Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.Sokak No:625 Maslak/İSTANBUL
Telefon : (0212) 286 67 91
camadan
06 Eylül 2006, 12:54
eyvallah FreeWing
FreeWing
12 Eylül 2006, 17:48
arkadaşlar..nerelerdesiniz yaf??
Arkadaşlar. Servis ücretlerinin pahalılığı kimseyi rahatsız etmiyor mu?
batris
12 Eylül 2006, 19:29
Merhaba,
Tatile gittiğim için uzun zamandır yazamıyordum. Yarın motosikletimi garajdan çıkarıp V-motor Yılmaz ustaya 4.000 bakımı için götüreceğim. Sonrasında inşallah Karadeniz turuna çıkacağım.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO