Orijinalini görmek için tıklayınız : Daelim DAELİM Bilgi Paylaşımı ve Dayanışma
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
electricsky
30 Nisan 2007, 23:15
Camadan,ses kayıştan geliyormuş madem,ne yaptınız?benim 8000 bakımı yaklaşıyor,kayışımı değiştiricem,napçam?kalkışlarda titreme ve ses iyice arttı,korkuyorum bişey olacak diye..:silent:
camadan
01 Mayıs 2007, 15:28
yenisinin siparişini verecem ama ustam bunun pek problem yaratmaz dedi. yanlız çok güzel bişekilde temizledi ve ses yaklaşık 1000 km oldu titreme ve ses az geliyor. hatta detayları size ustamla konuşup anlatırım.
Yedek parça konusunda biraz problem var diyorlar. Şimdiden bence o parçalarını temin edip bi yerde saklamak lazım. ha aklınızda olsun kayışın olduğu bijon çok sıkı hemde sanki kamyon lastiğinin bijonlarını sıkarcasına sıkmışlar. havalı bijon tabancası dışında bişey açmıyor.
DAELIM TY
01 Mayıs 2007, 18:02
Arkadaşlar uzun zaman oldu yazılanları takip ediyorum ama uzun zamandır yazmıyorum camadan benim motor 8500 bakımına yaklaşırken kayışdan veya debriyaj balatasından yağsız bi parça varmış gb böğürme sesi geliyordu. Servise bıraktım baktılar düzelmişti yakın zamnada bi daha başladı. Servis konuştuğumda ya kayış dedi yada debriyaj balatasında olabilri dedi.
Motomax dan Uğur beyle konuştum (Servis Müdürü) uzun bi mazimiz olduğu için Daelimle ilgili arada başını ağrıdıyorum. Debriyaj balatasından veya kayışdan da olsa ikisin fiayatı birlerine yakınmış yaklaşık 100$ gb masraf var.
Bana göre motorun sorunu debriyaj balatasından ise garanti kapsamında olması gerekiyor. Motor zaten direk otomatik istediğim gb kullanim genede pek bişey ifade etmiyor. Onun içinde bu konuyu biraz araştırıcam.
ozertr59
02 Mayıs 2007, 12:53
Arkadaşlar bana extra ön cam lazım birde arka çanta aparatı gerekli nerden bulabilirim.Fiatı ne kadar acaba?
camadan
02 Mayıs 2007, 15:07
benim ustamın söylediğine göre bu cam bu motora kafi daha büyüğü hem hızı düşürür hem gücü düşürür diyor.
daha ne hızlı gidecek diye düşünüyor insan ama bazen lazım oluyor iki kişi ve yük ile 120 - 130 rahat görüyo dedim. camı uzatsak dedim.ustamda cam uzatılırsa 100 zor görülür diye açıkladı.
çanta konusunda bi givinin maxi topcaseni takan birini gördüm ama arkadaki sisibarı söküp takabilmiş.
electricsky
04 Mayıs 2007, 17:06
Aslında kendi orjinal uzun camı var,orjinal üstünde "freewing" yazan bordo renk top case te var,ama malesef motomax bunları getirmiyor..koreden direk kişiye yollamıyorlar bunları,illa distribütör firma getirecek:pale: ..koreye giden tanıdık olacakta,o üşenmeyecek getirecek..başka yol yok valla...bu arada bende böğürme sesine devam..bakım için para ayarlamaya çalışıyorum..hararet yükseldiğinde motor resmen gitmiyor arkadaşlar...sanırım fan geç çalışıyor,ben fanın daha erken devreye girmesini istiyorum,bunuda hallettirmeye çalışıcam..hepsi bittiğinde buraya sonucu yazarım...
Trafikte havanın aniden ısınmasındanmıdır nedir,herkes manyak gibi araba kullanıyor,lütfen dikkat edin...çevirmeler artacaktır,evraklarınız eksik olmasın...yolunuz açık olsun..
cangaloz
05 Mayıs 2007, 12:14
Selam Dostlar,
8000 bakımı geçen hafta yaptırdım.Hava filtresi değişimi ile 60YTL verdim..Bu arada eşimin kardeşi sayesinde lastikleri de Dunlop marka olarak yeniledim.Yumuşak hamurlu bu lastikler sanki 2.amortisor gibi.Eskiden bit kadar taşı bile hissederken şu anda hem yol tutuş hem de sarsıntı hissetmemek açısından gayet faydalı olduğunu söylemeliyim.
Kalkışta titreme bende de zaman zaman var.. Ama servis sorun olmadığını ve temizlendikten bir süre sonra yine ses geleceğini belirtti.
Bu arada farklı zamanlarda Kuyubaşı benzinciden aldığım benzin sonrası , motor 1-2 kere giderken tekledi...Sanırım sadece benzin almıyoruz ordan doldururken.. :)
ozertr59
07 Mayıs 2007, 09:27
Arkadaşlar benim eksoz sonunda dağıldı susturucudun gelen ses nihayet dün Çanakale gezisinde dağıldı.Garantisi devam ediyor inşallah Motomax garantiden değiştirir.
motorum şuan 10500 km dedir.Motomax iyi bir firmadır gereken ilgi ve alakayı sattığı motora gösterecektir.
camadan
07 Mayıs 2007, 11:16
electricsky, Termostat müşürünü bi baktır istersen.
cangaloz, Kaç paraya hal oldu dunloplar ?
ozertr59, hatırladığım kadarı ile topiğin başlarında ataper'in de egsozsta problem vardı bi egzostçuya gidip düzelttirdiydi. sonradan ses kesildi demişti. benimkide başladı çünkü aynı egzost problemine.
ozertr59
07 Mayıs 2007, 15:39
Akşama iş çıkışı sanayiye gidip kaynap yaptırıcam eksozu hemen hemen hepsinde aynı problem olduğunu duydum ne yapalım kaynatıp yola devam ederiz artık
Evet eksozur susturucu çıkışını dışarıdan yeniden kaynak yaptırdım,mesele halloldu.Motor tekrar eskisi gibi oldu tın tın çalışıyor yollara çıkmaya hazırlanıyor
cangaloz
08 Mayıs 2007, 11:01
Selam,
Lastikler 120YTL ye maloldu..Orjinal lastiklerin tanesi 30YTL'ymiş.Ama yeni lastiklerin hamurundan bile farklı olduğu anlaşılıyor.Arka lastiğin kilitlenme dozajı bile değişti.
camadan
08 Mayıs 2007, 14:38
paraya kıyıp 1 takımda benim almam lazım ama nezaman?
ozertr59
09 Mayıs 2007, 12:22
Arkadaşlar Daelim S2 250 ye bir tane yeni eksoz almam lazım benimki içten dağıldı tamir ettirdim ama zıngırdıyor hoşuma gitmedi yenisini yahut uygun bir eksozu nerden kaça bulabilirim
camadan
10 Mayıs 2007, 20:56
motomax'a atmış olduğum maile cevap geldi
Daelim S2 250 Egzoz : 434 $ Kdv Dahil
Stok Durumu : Yok
Temin Süresi : 25 gün
cangaloz
11 Mayıs 2007, 10:41
motomax'a atmış olduğum maile cevap geldi
Daelim S2 250 Egzoz : 434 $ Kdv Dahil
Stok Durumu : Yok
Temin Süresi : 25 gün
Arkadaşlar bu hesaba göre S2 lerin motordan sonra en pahalı parçası egzos galiba .Bu ne yaaa.... Satın yenisini alın der gibi..Nası fiyat bu..Tüm scooter larda böyle mi sizce?
electricsky
11 Mayıs 2007, 19:44
Banada çok geldi yaa..o ne be?şahsen o parayı kesinlikle bir egsoza vermem..bu işte bi gariplik var..benim egsozunda sesi garipleşti gibi geliyo zaten...hadi hayırlısı..haftaya 8000 bakımı var...masrafı buraya yazarım..
DAELIM TY
11 Mayıs 2007, 22:28
Yuhhh bi egzos o kadar olmaz be kardeşim 434$ modifi egzos filan takılır alete. Arkadaşlar bu arada ufak bi bilgi verim. Bizim Daelimler KYMC ile aynı firma olduğu için motor kısmında bi çok parça uyabiliyor. Bazı parçaları KYMC danda sormaya çalışın.
Bu arada ön Cam için ben eskiden Taksimde bi firma bilgileri vermiştim 100 ytl filan yapıyorlardı. Formda bi arattın telefonu filan vermiştim. Giden arkadaşlar olduysa bilg verirlerse iyi olur. Ben geçen yıldan beri gidemedim.
cangaloz
12 Mayıs 2007, 01:24
Selam Dostlar,
8000 bakımı geçen hafta yaptırdım.Hava filtresi değişimi ile 60YTL verdim..Bu arada eşimin kardeşi sayesinde lastikleri de Dunlop marka olarak yeniledim.Yumuşak hamurlu bu lastikler sanki 2.amortisor gibi.Eskiden bit kadar taşı bile hissederken şu anda hem yol tutuş hem de sarsıntı hissetmemek açısından gayet faydalı olduğunu söylemeliyim.
Kalkışta titreme bende de zaman zaman var.. Ama servis sorun olmadığını ve temizlendikten bir süre sonra yine ses geleceğini belirtti.
Bu arada farklı zamanlarda Kuyubaşı benzinciden aldığım benzin sonrası , motor 1-2 kere giderken tekledi...Sanırım sadece benzin almıyoruz ordan doldururken.. :)
Selam Millet,
Mecburiyetten aynı yerden bir daha benzin aldım..Sorun çıkmadı..Sanırım tekleme pislik nedeniyle falan oldu..Bilgilendireyim dedim..
electricsky
12 Mayıs 2007, 05:24
Benzin konusunda tavsiyem şudur,Petrol Ofisinden uzak durun,Total,ya da Opeti tercih edin..bir tek buralarda benzin günü gününe kontrol ediliyor,ve kim ne kadar benzin alıyor kontrol altında..nacizane tavsiyemdir..
camadan
14 Mayıs 2007, 10:21
200 ytl ye özel egzost yapılıyor kartal taraflarında bi arkadaş yaptırmıştı.
benim balans sorunu varmış ustam öyle söyledi 100 den sonra kafa sallıyordu
evet tekleme sadece ve sadece benzinde aynı şeyleri benimkide yaptı hatta stop bile etti rolantide kafayı yedim sonra gaza iyi bi yüklenip içindekileri uçurmuş olmam lazım bi daha yapmadı.
bide sanki egzostun içinde bişeyler varmış gibi tıngırdıyor rolantide sizlerde de varmı bu ?
Hepinizin yolu ve farı açık olsun arkadaşlar
ozertr59
14 Mayıs 2007, 10:46
200 ytl ye özel egzost yapılıyor kartal taraflarında bi arkadaş yaptırmıştı.
benim balans sorunu varmış ustam öyle söyledi 100 den sonra kafa sallıyordu
evet tekleme sadece ve sadece benzinde aynı şeyleri benimkide yaptı hatta stop bile etti rolantide kafayı yedim sonra gaza iyi bi yüklenip içindekileri uçurmuş olmam lazım bi daha yapmadı.
bide sanki egzostun içinde bişeyler varmış gibi tıngırdıyor rolantide sizlerde de varmı bu ?
Hepinizin yolu ve farı açık olsun arkadaşlar
O ekzozun içinden gelen tıngırdama, içinde kafes ızgara var onun bazı bölümleri kopmuş olabilir ordan tıngırtı yapıyor.Ben kendi ekzozumun içini açtırdım tamir ettirdim, bende de tel ızgarada kopmalar olmuş garip garip sesleri gaz verince onlar yapıyordu,tamir ettirinde düzeldi, 434 dolar vermekten de kurtuldum. Bu fiata bu eksoz olurmu canım çok para insan bu eksozu taktıracağına başka egzoz taktırır.
electricsky
14 Mayıs 2007, 13:45
Şu an (rolantide hissediliyor) egszoda acaip tıngırdama var..sanırım dediğiniz kafes kopmuş bendede..egsoz girişi ve alt taraf baya çürüdü..parçalanmaz işallah diye korkuyorum:pale:
ozertr59
14 Mayıs 2007, 14:02
Şu an (rolantide hissediliyor) egszoda acaip tıngırdama var..sanırım dediğiniz kafes kopmuş bendede..egsoz girişi ve alt taraf baya çürüdü..parçalanmaz işallah diye korkuyorum:pale:
Benim egzozu otomobil egzozcusu tamir etti,nikelaj muhafazanın arkasından açtı tamir etti ordan kapattı çokta iyi oldu sende yaptırırsan ordan açtır egzozu, tamircinin dediğine göre pek kaliteli bir egzoz değilmiş belli bir süre idare eder sonra gene yapar dedi, bence piyasada satılan egzozlardan taktırmakta fayda var istanbul da yapıyorlarmış ama nerde, ben birde performans egzozu değil orjinali gibi bağırmayan sessiz egzoz istiyorum.,
electricsky
14 Mayıs 2007, 20:55
Aynen...performans egsozu,gürültü meraklısı değilim..zangırdamasın,titremesin,bana yeter:cat: ..ozer bilgiler için saolasın:)
camadan
14 Mayıs 2007, 22:14
ozaman araştırmalara başlayalım toplaşıp olmadı hep beraber yaptırırız
ozertr59
17 Mayıs 2007, 12:37
ozaman araştırmalara başlayalım toplaşıp olmadı hep beraber yaptırırız
ben hazırım yaptırmaya fakat tekirdağda yapmıyorlar istanbullu arkadaşlar bu konu ile ilgilenirse sonuca varabiliriz.
camadan
18 Mayıs 2007, 09:52
ben motoru denemesi için ustama bıraktım gerekenleri halletcek.
ama silkelemeyi tekrardan yapmış çözdüm dedi nası dedim
buji kabloları + distribütör ve ateşleme ile olan tüm kabloları gözden geçirmiş işlem tamamlandı dedi
yakıttada azalma olacağını söyledi bilginize
Arkadaşlar 19 mayıs kortejinde ki tek daeilm benmiydim?
Ankaralı daelimciler nerdesiniz???
Bu arada benim frenler keman gibi ötemeye başladı iyice sapıttılar...
İlk bakımda bi ayar verdircem... Şu ekzos fiyatınız beni düşündürdü???
Yuh diyebilir miyim???
camadan
20 Mayıs 2007, 13:47
YeK kardeş yuh hafif kalır fazlasını da diyebilirsin...
Helal olsun 19 Mayısta bizi temsil ettiğin için teşekkürler bu arada
DAELIM TY
22 Mayıs 2007, 23:17
Ya arkadaşlar bu aralar lastik konusuna takıldım;
lastiklerle ilgili biraz bilgi payalaşallım
1- Bizim S2 modellerin Lastik havaları ne olmalı?
2- Lastikler kaç km değişmeli?
3- İstanbulda nerden lastik alıcaz. Hiçbi lastikcide motosiklet lastiği yok.?
4- Hangi marka tavsiye ediyorsunuz.
Bu arada benim lastikle balon kısımlar fark ettim bazı yerlerde. Onun içinde tedirgin oldum.
ozertr59
23 Mayıs 2007, 09:17
Ya arkadaşlar bu aralar lastik konusuna takıldım;
lastiklerle ilgili biraz bilgi payalaşallım
1- Bizim S2 modellerin Lastik havaları ne olmalı?
2- Lastikler kaç km değişmeli?
3- İstanbulda nerden lastik alıcaz. Hiçbi lastikcide motosiklet lastiği yok.?
4- Hangi marka tavsiye ediyorsunuz.
Bu arada benim lastikle balon kısımlar fark ettim bazı yerlerde. Onun içinde tedirgin oldum.
Kendi orjinal lastikleri çok adi bendede balon yaptı Michelin marka lastikle değiştirdim.(Michelin pilot serisi 90 YTL sadece arka lastik) firen mesafesi bile değişti bence.Tavsiye ederim.Lastiklerin bitmesini beklemeyin lastikler sertleşti ise değiştirin.
camadan
23 Mayıs 2007, 10:20
ozaman toplu alım yapalım isteyen arkadaşlarla lastikleri
en azından 3-5 indirim alır daha uyguna yapılır.
CCQRA
28 Mayıs 2007, 18:57
selam arkadaşlar geçen hafta s2 250 motoruma ön siperlik yaptırdım mükemmel oldu ,kalıp aynı şekilde tasarlandı bostancı oto sanayide bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaptırdım ,sürüşte motor hiç etkilenmedi ve üzerime gelen rüzgarı %90 oranında kesti yarın resimlerini atıcam burdan bakabilirsiniz bu arada egzosu 800 dereceye dayanıklı siyah spreyle boyattım çok hoş oldu hiç pas kalmadı .
yaw buraya direk resim ekleyemiyom napcam bi yardımcı olun :pr:
camadan
29 Mayıs 2007, 11:41
direk atamazsın ama www.imageshack.us adresine atabilirsin
oradan da Hotlink for forums (1) yazan yerdeki linki kopyala buraya yapıştır yapamazsan özelden yazarsan cevaplarım
FreeWing
30 Mayıs 2007, 12:47
BU MOTORU SEVİYORUM...6 aydır askerdim..7 ay önce kışlık bakımını yapıp üstünü örtüp gitmiştim...aklımın bir köşesinde hep ACABA dönüşte çalışacak mı diye
ve presto....ilk marşta çalıştı ufak tefek kontrollerini yaptıktan sonra bir deneme sürüşüne çıktım ve inanılmaz sorunsuz...
3000 bakımı ile birlikte yaz bakımını da aradan çıkarmayı düşünüyorum...tercihan bugün ya da en geç yarn...ne yazık ki maslaktaki ustan(v-motor yılmaz usta) adana'ya taşınmış...bana istanbul içerisinde memnun kaldığınız bir servis önerebilir misiniz? Eğer reklam olur diye çekiniyorsanız özel mesaj yoluyla da olur...
...hepinizi özlemişim.
CCQRA
31 Mayıs 2007, 02:02
BU MOTORU SEVİYORUM...6 aydır askerdim..7 ay önce kışlık bakımını yapıp üstünü örtüp gitmiştim...aklımın bir köşesinde hep ACABA dönüşte çalışacak mı diye
ve presto....ilk marşta çalıştı ufak tefek kontrollerini yaptıktan sonra bir deneme sürüşüne çıktım ve inanılmaz sorunsuz...
3000 bakımı ile birlikte yaz bakımını da aradan çıkarmayı düşünüyorum...tercihan bugün ya da en geç yarn...ne yazık ki maslaktaki ustan(v-motor yılmaz usta) adana'ya taşınmış...bana istanbul içerisinde memnun kaldığınız bir servis önerebilir misiniz? Eğer reklam olur diye çekiniyorsanız özel mesaj yoluyla da olur...
...hepinizi özlemişim.
hasanpaşada evlendirme dairesi karşı sokağında var çok memnunum
direk atamazsın ama www.imageshack.us adresine atabilirsin
oradan da Hotlink for forums (1) yazan yerdeki linki kopyala buraya yapıştır yapamazsan özelden yazarsan cevaplarım
teşekkürler
http://img231.imageshack.us/img231/9500/dsc05745cc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/543/dsc05750su2.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/9558/dsc05737kc8.jpg (http://imageshack.us)
camadan
01 Haziran 2007, 10:08
öncelikle maşallah makine kız gibi duruyo, süper olmuş bu cam; sana kaça mal oldu kardeş
cangaloz
01 Haziran 2007, 10:17
[QUOTE=CCQRA;693217]hasanpaşada evlendirme dairesi karşı sokağında var çok memnunum
teşekkürler
Arkadaşlar uzun ön camla ilgili toplu sipariş vermeye ne dersiniz..?Bunu sormuşken fiyat konusunda bilgi var mı?
Selamlar
ozertr59
05 Haziran 2007, 10:49
CCQR Arkadaşım ön cam çok güzel olmuş bende yaptırmak istiyorum.Sanırım bir çok arkadaş daha yaptıracak.Nerde kaça yaptırdın,ben tekirdağ dan gelsem 1 günde işim bitermi telefonunuda ustanın yazarsan memnun olurum/z.
camadan
05 Haziran 2007, 16:39
arkadaşlar bi ilk daelim toplantısı yapalım şöyle...
hem şahsen tanışalım, hemde fikir alışverişi yapalım. Nedersiniz?
Seki
05 Haziran 2007, 23:50
Arkadaşlar cümleten selam.. pek aktif deilim forumlarda ama eski üyelerden sayılırım.. başka gruplara üyeyim aslında.. 96 dan beri motor kullanıyorum.. şu an kullandıgım s2 250 18500 km de şu an .. Şöle baktıgımda sanırım iyi km yapmış makinelerden birine sahibim.. Ama motorla epey sorunlarım var hem servislerle hem motomaxla.. Cidden motordan soğuttular beni.. motor güzel ama soğudum cidden..
Şöle forumun son 6 sayfasını falan okudum.. sorunlarınıza bilgim dahilinde cevap vermek isterim beni yanlış anlamazsanız..
şimdi ilk kafama takılan egzos sorusu..
malesef ortalama 10000 km yi geçtikten sonra egzos yalan olmaya başlıyor tamamen.. firmanın bunu kesinlikle garanti kapsamına alması lazım ancak bunun için epey bir süründürüyorlar.. egzosunu elletmemiş olanlar hemen garanti kapsamından deiştirmek için başvursunlar firma bunu deiştirmek zorunda.. en basit örnek 3 kere egzos deişen dylan biliyorum.. maelsef bu sorun honda dylan dada var .. en son çağre olarak yardırıp içini yaptırın derim.. bununn dışında 474 dolar gibi bi rakam verip o egzosu alana kadar ki alsanız bile 10000 km sonra aynı sorunla karşılaşacaksınız leovince diye bir marka var mototal getiyor.. ancak oraya daelim s2 250 için değil kymco grand dink 250 için olan egzosu istiyorum derseniz uygun egzos odur..
yani bu egzosun fiyatıda 350 euro civarında ama pazarlıkla 300 eurpo civarına alabiliyorsunuz ama egzos titanyum ve çok şık kesinlikle tavsiye ederim.. seside orjinal gibi neredeyse çok bağırmıyor.
bilmeyenleriniz için sölemek isterim.. kymco grand dink 250 nin motoru ve daelim s2 250 nin motoru arasında parça uyumu %85-90 civarında ...
bunun dışında parça fiyatlarına gelince kymco ile aynı olan parçaları silkardan temin etmenizi öneririm.. hemen şöyle bi örnek vereyim size
kayış
kymco: 88 ytl
motomax: 155 ytl
evt tam fiyat bu.. rakam bu. ben kayışı aldıktan sonra rakamın bu oldugunu öğrendim bilseydim kymcodan alırdım ..
ve tüm parçalar kymcoda mevcut motor aksamı ile ilgili.. şu an başka bi parça alacağım kymcodan neredeyse motomax ile yarı yarıya fark var fiyatta..
gaza bastıkça gelen ses ise motorla alakalı olan bi problem değil.. tamamen debriyaj balatasının yaptıgı tozun tas etrafında ilk kavrama esnasında kaymasından gerçekleşiyor.. bunun tek önlemi ise kalkışlarda yavaş kalkmak ve kavrama tam anlamı ile gerçekleştikten sonra gaza basmaya başlamak.. yoksa ilk kalkışta hızlı basarsanız kavrama yaparken tasta kayıyor ve buda debriyaj balatasının toz yapmasına neden oluyor. buda ilk karkarken hoş olmayan sesler ve titreemelere neden oluyor.. ne kadar temizletirseniz temizletin kalkışlarınıza dikkat etmesseniz aynı şeyler 300-400 km sonra yine karşılaşırsınız.
ya çok şey yazdım şimdilik kısa kesiyorum.. herhangi bi sorunuz olursa bilgim dahilinde cevap vermekten mutluluk duyarım.. en kısa zamanda havalar güzelleşmişken buluşup görüşmek üzere..
CCQRA
06 Haziran 2007, 00:57
tabiki tanışıp toplanırsak süper olur . benim adım çağdaş kadıköydeyim.
Ön cam bostancı oto sanayi sitesinde doğanbey cad. tel no 575 19 21
altan usta 0537 347 16 14 camın maliyeti 100ytl ama toplu yapımlarda 50 ytl ye yapacak 1.5 saat gibi bi sürede bitiyor, 3-4 rengi var ama en yakışanı bu resimdeki.
kadıköy evlendirme karşısındaki servisim nabizade sok. no 82 motoservis selim bey tel 0216 550 79 98 ben çok memnunum
camadan
06 Haziran 2007, 10:11
@seki sağol verdiğin bilgiler için çok şey yazdım nedemek! bizimle paylaştığın için teşekkürler.
@CCQRA, Fiyat süper 50 ytl hiç bişeymiş hemen taktırmak için siparşleri toplayalım
Toplanma işini bu pazar günü yapalım en azından çoğu arkadaş cumartesi çalışıyor olabilir.
yer, gün ve mekan belirtelim ozaman hemen hatta toplu sürüşümüzüde kaydedip koyalım daelimler olarak
Seki
06 Haziran 2007, 13:23
camadan cuma günü vespa clubın güzel bi gezisi var aslında buna katılmayı düşünüyordum onun üstüne mt nin pazar günü izmit körfeze gidişini öğrendim böle arada kalmış durumdayım bide bu çıkarsa tam arada kalacağım :)
camadan
06 Haziran 2007, 14:47
ozaman herkese uygun bi gün toplaşalım ama mutlaka toplaşalım
CCQRA
06 Haziran 2007, 16:34
ok bana uyar günü kararlaştıralım ben mail adresimi veriyorum ccqra@hotmail.com
Seki
06 Haziran 2007, 19:56
ok hepimize uygun bi gün mutlaka toplanalım goş olur bencede şu an 3 kişimiyiz?
camadan
07 Haziran 2007, 23:36
3 olur 5 olur ama toplanalım tanışalım
electricsky
09 Haziran 2007, 16:58
Ben Ankara'da olduğum için malesef toplantıya katılamam..:pale:..buralarda S2 kullanan insan nerdeyse hiç yok..
Arkadaşlar ben ayın 20 sinde S2 ile Konya üzerinden Alanyaya gidicem...aranızda S2 ile uzun yol yapan varmı?varsa lütfen tavsiyelerinizi,varsa yaşadığınız sorunları yazabilirmisiniz?teşekkürler şimdiden..
camadan
18 Haziran 2007, 16:17
geçen hafta sonu bi anadolu kavağı yaptık birkaç resim koyim de bari toplanmamıza vesile olsun
Yoros Kalesinden mazara
http://img517.imageshack.us/img517/162/09haziran2007042bw7.jpg
Ben ve Canavarım
http://img517.imageshack.us/img517/2133/09haziran2007044df4.jpg
CHomCHok ile Canavar
http://img517.imageshack.us/img517/5300/09haziran2007052cr0.jpg
ve anadolu kavağına gidip yenecek şeyler (canınız çekmesin)
http://img92.imageshack.us/img92/272/09haziran2007057wn7.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/4774/09haziran2007058mu9.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO