Orijinalini görmek için tıklayınız : Virajlara çok mu yavaş giriyorum?
Sonick34
09 Kasım 2016, 11:25
Cbf 150 kullanıyorum. E5 de özellikle kartal maltepe köprüsü gibi çıkışlara motora da kendime de çok güvenmediğimden max. 40-50km gibi hızla dönüyorum çok yatırmadan. bu hız normal mi yoksa ben mi çok yanlış mı yapıyorum?
zangiff
09 Kasım 2016, 11:37
O virajı bilmiyorum ama yüksek hız yüksek denge demektir bide viraja girdiğin hızla çıkma virajda gaz açabilecek pay bırak kendine. Tabi lastik ve asfaltta önemli etken.
Nikkfurie
09 Kasım 2016, 11:41
viraja yavaş girdiği için yanlış yaptığını düşünen bir kişiye ilk defa rastlıyorum :)
Jeeztro
09 Kasım 2016, 11:51
Viraja yavaş girmek tehlike yaratır, soru gayet normal :)
Trafiği tehlikeye sokma durumu var örneğin. Usturuplu girmek en güzeli. Dediğiniz virajı bilmiyorum ama korkuyorsanız eğitim alın, ya da pratik yapın bol bol. Deli gibi hızlı girin demiyorum, ama gerçekten yavaş döndüğünüzü düşünüyorsanız bir bilene danışın. E-5 gibi bir yerde tehlikeli olabilir.
ZümeR
09 Kasım 2016, 11:54
Birader bunun ölçüsü olmaz.
Virajdan çıktığında halen 2 teker üzerindeysen doğru hızda girmişsin demektir.
Sonick34
09 Kasım 2016, 13:05
Arkadan araba geliyorsa ve beni geçmek istiyorsa zaten içersen alıyorum virajı. Yol veriyorum. Aşırı defansif kullanıyorum ondan herhalde.
kefkes
09 Kasım 2016, 13:35
Aşırı defansif sürüşün panik yaptırması normal.Virajına göre her hızda girilebilir. Benim külüstürle 20 ile de giriyorum 90 ile de virajına göre.
Hee yine de hızlı girip patlamaktan iyidir yavaş girmen.Motosikleti tam orta devirde kullan viraja girerken.Bi de boş yollarda çalışabilirsin..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO