Orijinalini görmek için tıklayınız : Zincir temizliği
nigdeli48
25 Ekim 2016, 15:25
arkadaslar motorun zıncırını gaz yagı ıle temızleyın. baska pahalı urunlere para vermeyın. mukemmel temızlıyor.
gursus
25 Ekim 2016, 15:30
teşekkürler ama tüm sırrımızı bozdun :(
zangiff
25 Ekim 2016, 15:31
Mazot mazot en güzeli parlatıyor.
ceyhun383
25 Ekim 2016, 15:33
tm (onharf)
nigdeli48
25 Ekim 2016, 15:35
mazot ve benzının orıng zıncırlere zarar verdıgını soyluyorlar
Mazot ağır yağ dan başka bir şey değildir.
Zarar vermez.
Gıcırdayan kapı menteşesinin bile sesini keser.
Zincire çok iyi gelir temizler, yağlar.
Benzin tiner gibi ince yanıcılar plastik aksamlara zarar verir.
something123
25 Ekim 2016, 22:25
Bugunnnnn havaaaaa bulutluuuuuu
Neeee beni unuttuuun muuuu :)
Mertcan39
25 Ekim 2016, 22:29
Tişikkirlir
motolojivlog
26 Ekim 2016, 13:51
Ben temizlerken Motul C1 sıkıyorum sonra fırça ile kirini atıp ardından Berner silikonlu yağ ile yağlıyorum. Ama arkadaşın dediği gibi gaz yağı bulabilsem en güzel ve ucuz yöntem bu olur. Mazot vs O-Ringlere zarar vermektedir.
Zippo's
26 Ekim 2016, 14:21
Arkadaslar Anadolu yakasinda olanlar icin soyluyorum Kartal oto sanayinde yag satan bir yer var motul dahil bir cok yag satiyor.Orasi litre ile veriyor gazyagi.litresi 15 tl den almistim yanlis hatirlamiyosam.1 lt ile cok uzun sure temizliyorsunuz zinciri.
Ayeica motul,castrol,yamalube dahil bir cok o ring zincir yagi kullandim ama net olarak soyleyebilirim BERNER O RİNG YAGLAYİCİ su ana kadar kullandigim en iyisi
akjenas
26 Ekim 2016, 15:04
litresi 15 liraya gazyağı mı? yuh dolandırıcılık resmen. anadolu yakasındakiler için minibüs caddesi kartal tren istasyonu hizalarında bir Shell var. orda litresi 3.5-4 lira arasında bi fiyata alabilirsiniz. daha önceki benzer konularda da sürekli paylaşılmıştı aslında bu bilgi.
keremkrmn
26 Ekim 2016, 15:11
Litresi 15 liraya baya sağlam düzmece geldi yalnız bana..:sunny:
Zippo's
26 Ekim 2016, 17:15
Siz boyle diyince celiskiye dustum,arkadasla beraber almistik onun arabasinda ki tozlari cikarmak icin kaputta.1 lt o 1 lt ben aldim.simdi tekrar arayip sordum kaca almistik diye 2 lt sini 15 e almisiz :)
EthanHunt
26 Ekim 2016, 17:22
Kartalda 1 lt 3.5 tl ama yakıt bidonu ile gidin. Bidonunuz yoksa 5 tlye satıyorlar. Su bidonuna vermezler gaz yağı..
http://www.benlilerakaryakit.com/?SyfNmb=3&pt=%C4%B0leti%C5%9Fim+Bilgileri
akjenas
26 Ekim 2016, 17:24
Kartalda 1 lt 3.5 tl ama yakıt bidonu ile gidin. Bidonunuz yoksa 5 tlye satıyorlar. Su bidonuna vermezler gaz yağı..
http://www.benlilerakaryakit.com/?SyfNmb=3&pt=%C4%B0leti%C5%9Fim+Bilgileri
tam olarak burayı kastediyordum :cat:
TamGazDevam
26 Ekim 2016, 17:44
Gaz yağı bende 2 litre kadar kaldı, ama alacak arkadaşlara söyleyeyim biraz zahmetli oluyor.
wd-40 var bende, üşendiğim zaman onunla temizliyorum on numara oluyor ama üşenmezsem vuruyorum gaz yağına on numara :)
COMTAN
26 Ekim 2016, 17:58
gazyağı, zincir için mucize bir temizlik ürünü değil. o kadar kasmayın aman bulamadım edemedin diye ,alın bir litre mazot keyfinize bakın. ayrıca şimdiye ne zaman gazyağıyla zinciri temizlesem oringlerde şişme sıkışma oldu.(belki bende oldu bilmiyorum).daha önce honda servinde çalışan arkadaşıma sorduğumda gazyağıyla temizledikten hemen sonra suyla yıkayıp kuruladıktan sonra yağladıklarını söylemişti.bayadır mazotla temizliyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım...
nigdeli48
27 Ekim 2016, 16:53
gazyağı, zincir için mucize bir temizlik ürünü değil. o kadar kasmayın aman bulamadım edemedin diye ,alın bir litre mazot keyfinize bakın. ayrıca şimdiye ne zaman gazyağıyla zinciri temizlesem oringlerde şişme sıkışma oldu.(belki bende oldu bilmiyorum).daha önce honda servinde çalışan arkadaşıma sorduğumda gazyağıyla temizledikten hemen sonra suyla yıkayıp kuruladıktan sonra yağladıklarını söylemişti.bayadır mazotla temizliyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım...
ben oyle bır sorun hıseetmedım. cam gıbı temızlıyor.
su ıle de yıkamadım zaten bır sure sonra buharlasıp ucuyor.
hamzarat
27 Ekim 2016, 17:32
Umraniye sanayi de girişte sağ tarafta yağ satan bir yer var.litresi 7.5tl.4 liraya yakınlarda bulabilirsem alacağım aslında. Gazyagi almak için de kartala gitmek aynı fiyatlara gelecek.yakınlarda bildiğiniz varsa oradan alalım daha ucuza.
Gazyagi uçucu degilmi yıkamaya ne gerek var zinciri.gazyagiyla temizle,motel c2 zincir spreyi sık.ben böyle yapıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO