PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fc-moto dan alınan bir ürünü iade edebiliyor muyuz?

topgun1111
13 Ekim 2016, 23:12
Merhaba arkadaşlar burdan bir mont almak istiyorum ama türkiyede deneme fırsatım yok yani beden uymayabilir böyle bir durumda montu geri gönderebilir miyim? Gönderebiliyorsak herhangi bir ücreti var mıdır ? Kendi sitesinde geri iade için bir form var ama yurt dışından iade konusunda birşey bulamadım.Bilgisi olan arkadaş var mı ? Teşekkür ederim

berkay3212
14 Ekim 2016, 00:02
Bende merak ediyorum. Ama değişim yapılmayacak ürün almak lazım. Değişim süreci sıkıntılı olur. Malın geri gitmesi, onaylamaları, ödenen gümrük vergisini geri almak lazım birde.

^adm^
14 Ekim 2016, 00:45
Direk site ile temas kurmanız daha faydalı. Ücret kısmındaysa en azından onlara ulaştırma bedelini sizin karşılamanız gerekecektir. PTT ile yurtdışı takipli kargo ile gönderebilirsiniz, ben en son gönderdiğimde yurtiçi kargonun İstanbul - Adapazarı bedeli kadar tutmamıştı yabancı bir ülkeye.

*Heka
14 Ekim 2016, 00:52
Ürünü iade edebilirsiniz. SSS kısmına bakarsanız göreceksiniz.

Alacağınız ürünün global sitesine girip beden/ölçü tablosunu görebilirsiniz.

Kendi ölçülerinizi bir terzi yardımıyla aldıktan sonra gerekli eşleşmeyi yaparsanız iade/değişim gibi bir şeye ihtiyacınız olmayacaktır.

watercolours
14 Ekim 2016, 01:12
Posta ücretini sizin ödemeniz gerekir, ödemiş olduğunuz vergi havaya uçar. Bu arada, birisi PTT Kargo ile ucuz demiş ama benim en son gördüğüm PTT yurtdışı fiyatları dudak uçuklatan cinsten. Tavsiyem şu olur: Her ne kadar aynı markanın farklı modelleri arasında az çok fark olsa da belli bir standartı tutturuyorlar. Alacağınız ürün yoksa bile aynı markanın ona benzer bir ürününü alın, deneyin, tahminin bedeninizi belirleyin, öyle sipariş verin. Giyim konusunda en son güveneceğiniz şey firmaların kendi beden ölçü cetvelleri olsun.

weirdo1
14 Ekim 2016, 10:18
Beden konusu markadan markaya değişiyor, riske girmeyin derim.

2 tane montum var
Clover olanı Medium
Revit olanı Small

2 kask var,
Biri large
Biri medium

mesela.