Orijinalini görmek için tıklayınız : Cbr 250r için akrapovic Eksoz seçim yardımı.
yıldızgülü
01 Ekim 2016, 20:40
Merabalar. Ben cbr ime akrapovic eksoz almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi. Sesi çok olupta kafa patlatmasın, milleti rahatsız etmesin diye düşünüyorum. Motoru rahatlatsın, birazda görüntü olsun yeter. Acrapovic den başka tavsiye edebileceğiniz bi eksoz varmı acaba. Birisi bana tiger tavsiye etti ama sesi çok çıkar diye korkuyorum. Bu iki eksozu kullananlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Saygılar.
hakan nkd
01 Ekim 2016, 21:09
Bence ne takarsan tak dediğin gibi kafa patlatır. Tek ve çift silindir abartı eksoz sesini duyanlar genelde şikayetçi. Orjinal eksoz motorunu en iyi rahatlatan ve uzun ömür verendir.
kuesier
25 Ekim 2016, 23:30
4 silindirli makine olmadikca ne takarsan tak Apaçi oluyor. Bırak orjinal egzosu kalsin. Ama yinede bi opsiyon olarak yoshimura egzoslara da bakabilirsin
LynXMaSTeR
26 Ekim 2016, 00:43
o egzoz sesi çok çıksın diye takılıyor, orjinalin sesi her zaman daha düşüktür.
akrapovici cbr 250r için gereksiz masraf olarak görüyorum.
FurkanZ
26 Ekim 2016, 08:28
Arkadaşım ikiteker motovlog kullanıyor. Çok memnun. Sesi gayet tok ve hoş bir sesi var. Videolarımı youtube üzerinee bulabilirsin. Kendisine email atıp yardım alabilirsin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO