Orijinalini görmek için tıklayınız : A2 ehliyet uygun tavsiye?
Oncuerkn
13 Eylül 2016, 14:10
Merhaba arkadaşlar,
Forumu yıllardır takip ediyorum üye olmak yeni kısmet oldu. Kısaca kendimden bahsedeyim, İstanbul da yaşıyorum 3d modelleme işiyle uğraşıyorum.Bazı arkadaşların dalga geçeceğini ongorrerek yaşım da söylüyorum 16 yaşımdayım (2000 liyim).
Neyse saadete geliyorum. Arkadaşlar 1.5 yıl sonra a2 ehliyet alacağım ve sizlerden a2 ye uygun motosiklet tavsiyesi istiyorum üstad'larım olarak.
NOT; LÜTFEN CBR 250-R25 TİPİ MOTOSİKLETLERİ SOYLEMEZSENİZ SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ 11 YAŞIM DAN BERİ BU TARZ MOTOSİKLETLER KULLANIYORUM VE CBF 500 GİBİ MOTOSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. (12.000 TL CİVARINDA) a2 ehliyet 35 kw (47 hp)
HERKESE ŞİMDİ DEN TESEKKURLER.
EmreKocyigit
13 Eylül 2016, 14:42
Şimdi git 1.5 yıl sonra gel
ducati55
13 Eylül 2016, 14:43
Bi gülesim geldi ama :cherry: 2006 2008 CBF600 lere bak derim 4 silindir eski makina seviyosan,ben şahsen hastasıyım seneye almayı düşünüyorum
Oncuerkn
13 Eylül 2016, 14:55
Ben şimdiden kararımı verip 1.5 yıl sonra alacağım. Ve alacağım motosiklete göre ekonimimi oluşturacağım. Ve siz git 1.5 yıl sonra gel diyorsunuz.size sormak istiyorum SA-NA-NE? cevap vermezsin olup biter.
EmreKocyigit
13 Eylül 2016, 14:56
Ben şimdiden kararımı verip 1.5 yıl sonra alacağım. Ve alacağım motosiklete göre ekonimimi oluşturacağım. Ve siz git 1.5 yıl sonra gel diyorsunuz.size sormak istiyorum SA-NA-NE? cevap vermezsin olup biter.
Sakin ol ve o elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ergenus
Oncuerkn
13 Eylül 2016, 15:01
Sakin ol ve o elinde ki klavyeyi yavaşça yere bırak ergenus
Bak dostum geçtiğimiz günlerde bu forumda senin gibiler hakkında bir abimiz bayağı bir şeyler yazmıştı birazdan o konunun linkini atacağım ve o abimizin yazdığı tipik insan tipinin en iyi örneği olduğunu farkedeceksin lütfen konumu kirletme ve git.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Bi gülesim geldi ama :cherry: 2006 2008 CBF600 lere bak derim 4 silindir eski makina seviyosan,ben şahsen hastasıyım seneye almayı düşünüyorum
Aynen abi öyle bir şey ama cbf 600 a2 nin sınırını aşıyor a2 de max 35kw 47 hp ye izin veriliyor. Cevabın için teşekkürler.
cagiran
13 Eylül 2016, 15:10
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/167138-a2%27ye-uygun-motosikletler.html
Bir incele bakalım genç kardeşim
Listede olmayan ve bildiğim kadarıyla A2 ye uygun olarak Suzuki Inazuma,Benelli TNT25, TNT250 modelleri de var.
Senin gibi aklı başında "ergen" ler aklı başında olmayan"erişkinlere" tercih edilir bu dönemde
Oncuerkn
13 Eylül 2016, 15:24
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/167138-a2%27ye-uygun-motosikletler.html
Bir incele bakalım genç kardeşim
Listede olmayan ve bildiğim kadarıyla A2 ye uygun olarak Suzuki Inazuma,Benelli TNT25, TNT250 modelleri de var.
Senin gibi aklı başında "ergen" ler aklı başında olmayan"erişkinlere" tercih edilir bu dönemde
Öncelikle çok teşekkürler, yardımcı olduğunuz için. Linki inceledim ve yamaha modellerinde bazı modeller listemde idi ancak a2 ye uymadığı için listemden çıkarmıştım. LİMİTLİ GÜÇ versiyonu bilmediğim için sayenizde bunu öğrendim. Limitli güç versiyonu nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
cagiran
13 Eylül 2016, 15:30
Bu konuyı Yamaha'ya sordum
Gelen cevap aşağıdaki gibi..
-Merhaba;
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;
1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)
2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.
İyi günler-
Mesajı düzenleyemediğim için öyle kaldı
Oncuerkn
13 Eylül 2016, 15:33
Bu konuyı Yamaha'ya sordum
Gelen cevap aşağıdaki gibi..
-Merhaba;
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Limitli güç versiyonu iki farklı aşamadan oluşmaktadır;
1- Fabrikadan çıkan standart limitli güç versiyonu ( ürün planlamamız arasında yer almamaktadır)
2- Sonradan entegre edilen güç versiyonu, Bu ürün üretimi Yamaha tarafından yapılmamaktadır ve ülkemizde TSE ve TÜVTÜRK kurumları tarafından onaylanmamaktadır.
İyi günler-
Mesajı düzenleyemediğim için öyle kaldı
Anladım abi tekrar Teşekkürler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO