PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Ideal Chopper Hangisi Olur?

Dewrim
10 Eylül 2016, 20:31
Merhaba arkadaslar

Ben bitlisten araniza katildim ve burda yasiyorum. Kendime bir cruiser/chopper almayi dusunuyorum. Bitlisin kislari sert gecmekte ve fazlasiyla kar yagmakta ayni sekilde bir motor servisi yok 4 5 veya 6bine kadar limitim var bu sartlar altinda beni servisle cok samimi olmaya mecbur birakmayacak bitlisin kotu yollarina kafa tutabilecek saglam yedek parca ve tamir konusunda sikinti cekemeyecegim bir motosiklet konusunda destek ve onerilerinize acigim :) simdiden tesekkur ederim

tr100a
10 Eylül 2016, 22:00
Modeli yüksek km.si düşük olmalı bisan lifan veya boreli ledow 250cc çok beyeniyorum v motor. Fakat parça zor bulunuyor galiba

Red_Whiskers
10 Eylül 2016, 22:30
Küba sl 200 veya mondial mct 250

Dewrim
11 Eylül 2016, 01:55
Modeli yüksek km.si düşük olmalı bisan lifan veya boreli ledow 250cc çok beyeniyorum v motor. Fakat parça zor bulunuyor galiba

Küba sl 200 veya mondial mct 250

Araştırıyorum Borelli İyi gibi görünüyor ama sanki oda çin grubuna dahil gibi Biraz çekimserim O Canavarı buraya getirip Sanayi durumu ile cebelleşmek istemiyorum :) Mondial Kuba Kanuni felan içime sinmiyor Regal hoş duruyo ama genelde ama olumlu yorum olumsuzdan daha az durumda Gönlümde yatan Marka Hyosung Gv250 görünüş olarak eksikleri var ama aldığı yorumlar ile sağlam oldugu kanaatine vardım. İlginize Teşekkürler :)

Dewrim
17 Eylül 2016, 19:07
Arkadaslar konu gunceldir.

Daelim Daystar 250 almayi düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?