Orijinalini görmek için tıklayınız : abart egsoz
erhanka
01 Ağustos 2016, 21:01
S.a beyler CUB tarzı motora abartı egsoz koydugumuz zaman yakıt tüketimi artarmı? bu arada önerebileceğiniz sağlam ses cıkartkan ortalıgı inleten aç/kapa özelliğine sahip olan egsoz varmı?
Carbondioxid
01 Ağustos 2016, 21:11
Bu var hem Turbo , hem extra 7 beygir daha katıyormuş , ancak pahalı imiş, bende ecnebilerin yalancısıyım.
https://www.youtube.com/watch?v=MrZ5M8ezpgk
erhanka
01 Ağustos 2016, 21:21
arkadaş egsoz NOS mu beygir katsın ? o egsoz ne öyle cok ince sesi var
kursaa
01 Ağustos 2016, 21:25
NOSlu egzozlardan bu 20-30 beygire kadar performans etkisi var
Carbondioxid
01 Ağustos 2016, 21:26
Bilemiyom abi, Allah inandırsın bendenizde zamanında konular açıp, bilhassa EGZOZ konusunda sorularım sorunlarım olmuş idi, tatminkar cevab edinemedim, ama sen bulursun eminim az daha azim delecen.
Bakınız ; http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/118442-sessiz-egzost-temini-yada-tasarlamak.html
Bakınız ; http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/167295-enduro-cross-adventure-doga%27da-egzoz-teroru.html
Ama çok benzer durumda bir 2 tane var dolanıyorlar etrafta gece gündüz, hasta ihtiyar çoluk cocuk demeden , bi yakalaya bilirsem fotokopilerini çekecem , aklıma o anda gelirse senide anarım şüphen olmasın.
forzaBJK
02 Ağustos 2016, 02:21
arkdas abart ekzoz takti breton'a gecende, yakit tüketimi baya bi azaldi hatta. daha seri kalkiyor simdi, 0-100 arasi 23 saniyeydi, simdi 21 filan oldu ve son hiz 110 du simdi son hiz 115-120 arasi oldu.
ses muazzam ama, sanki dersin sikorsiki..
bu arada abart ne demek yav, nasil bir terimdir bu allah askina.. tubeless'e dubleks demek gibi birsey mi, biri aciklasin yoksa gece gece inip ekzozu delip abart yapacam..
snappy x
02 Ağustos 2016, 10:28
yararı yok zararı var
linkinpark20
02 Ağustos 2016, 11:27
bizim egzozcu arkadaş soba borusunu modifiye ederek yaptı. dehşet bir sesi var resmen 1000rr gibi ortalığı inletiyor. yakıt tüketimi çok az arttı. 2.1'den 2.12'ye çıktı. maliyet 30 TL falan. eğer düşünürsen egzozcunun numarasını verebilirim.
rebirth
02 Ağustos 2016, 13:13
Bizim bir arkadaş mutfak tüpünden egzos yaptı,hem yakıt tüketimi azaldı, hem son hız baya arttı, hem de egzos sesi ortalığı inletiyor. Size de tavsiye ederim.
Dolu mutfak tüpü alın bir tane, oksijen kaynağı ile tüpü kesmeye çalışın, kesildikten sonra parçaları egzoscuya götürün onlar egzos haline getirirler o parçaları.
Egzosu açıp ortalığı inletmek isteyen başka tanıdıkların varsa tüpü keserken onları da yanına al, yakında dursunlar nasıl yapıldığını öğrensinler onlar da.
sarph35
02 Ağustos 2016, 13:55
O abartı dediğiniz egzozlar motorunuzu bozar inşallah!!! Gürültüden başka birşey değil!!!
erhanka
02 Ağustos 2016, 17:31
FARKETTİYSENİZ AÇ/KAPA ÖZELLİĞİNE SAHİP OLAN (EGSOZU ZEVK OLSUN DİYE TÜNELLERDE BAZEN ARADA SIRADA ANAYOLDA AÇACAĞIM) MİLLETİ RAHATSIZ ETMEK GİBİ BİR NİYETİMDE YOK BOŞUNA BEDDUA EETMEYİN! BU ARADA HÇ KİMSE BANA FİYAT MARKA SÖYLEMEDİ ?
gorkemerden
02 Ağustos 2016, 17:52
arkdas abart ekzoz takti breton'a gecende, yakit tüketimi baya bi azaldi hatta. daha seri kalkiyor simdi, 0-100 arasi 23 saniyeydi, simdi 21 filan oldu ve son hiz 110 du simdi son hiz 115-120 arasi oldu.
ses muazzam ama, sanki dersin sikorsiki..
bu arada abart ne demek yav, nasil bir terimdir bu allah askina.. tubeless'e dubleks demek gibi birsey mi, biri aciklasin yoksa gece gece inip ekzozu delip abart yapacam..
Birde şuna ABARTI egzoz demiyolar mı ifrit oluyorum. Abartı değil lan ABARTH ABARTH
bkz.: http://www.abarth-exhausts.com/
Olcay Avşar
02 Ağustos 2016, 18:10
Ben küfür ediyorum, bazıları beddua ediyor. Her an 5. kattan saksı da atabilirim.
Lütfen motorunuzun eksozuna standart dışı uygulamalr yapıp kafa ütülemeyin.
Kaliteli bir performans eksozu alıp takın, o ses ile yetinin.
BIYIKLI
02 Ağustos 2016, 18:36
Aynen bende ediyorum, hatta o egzos bir tarafına girsin de çok diyorum. Takmayın o zevksiz gürültüyü hem kendiniz çekmeyin hemde vatandaşa çektirmeyin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO