Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha Tracer 700 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Uğur
01 Ağustos 2016, 10:42
Detaylar
Çok yönlü ve heyecan verici Sport Tourer
Çevik yol tutuşu sunan heyecan verici sportif performans
Erişilebilir ve uygun maliyetli
Ayarlanabilir cam
Uzun sürüş mesafesi için 17 litrelik yakıt deposu
Olağanüstü güç - ağırlık oranı
Tork açısından zengin 689cc, çift-silindirli çapraz motor
Kompakt boru şasi
Hafif 10 ispitli döküm alüminyum jantlar
Full LED ekrana sahip dijital gösterge
4 pistonlu kaliperlere sahip 282 mm çift ön disk
Zengin Orijinal Yamaha aksesuarları
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MT07TR/950-75/2016-Yamaha-MT07TR-EU-Radical-Red-Studio-002.jpg
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MT07TR/950-75/2016-Yamaha-MT07TR-EU-Radical-Red-Detail-013.jpg
Motor
Motor tipi 2-silindir, 4-zamanlı, sıvı soğutmalı, DOHC, 4-subap
Motor hacmi 689cc
Çap x Strok 80,0 mm x 68,6 mm
Sıkıştırma oranı 11,5 : 1
Maksimum güç 55,0 kW (74,8PS) @ 9.000 dev/dk.
Limitli güç versiyonu 35,0 kW 7.500 dev/dk.
Maksimum tork 68,0 Nm (6,93 kg-m) @ 6.500 dev/dk.
Yağlama Islak karter
Debriyaj tipi Islak, Çoklu disk
Yakıt sistemi Yakıt enjeksiyonu
Ateşleme sistemi TCI
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman Sıralı, 6 vites
Son aktarım Zincirli
Yakıt tüketimi 4,3 l/100km
CO2 emisyonu 100 g/km
Şasi
Şasi Diamond
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Ön teker hareketi 130 mm
Kaster Açısı 24,8º
Kaster mesafesi 90 mm
Arka süspansiyon Salınım kolu, (mafsallı)
Arka teker hareketi 142 mm
Ön fren Hidrolik çoklu disk, Ø 282 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 245 mm
Ön lastik 120/70 R17 M/C 58W (tubeless)
Arka lastik 180/55 R17 M/C 73W (tubeless)
Boyutlar
Toplam uzunluk 2.138 mm
Toplam genişlik 806 mm
Toplam yükseklik 1.270 mm
Sele yüksekliği 835 mm
Tekerleklerarası mesafe 1.450 mm
Minimum yerden yükseklik 140 mm
Ağırlık (dolu yağ ve yakıt tankı dahil) 196 kg
Yakıt tankı kapasitesi 17,0 L
Yağ tankı kapasitesi 3,0 L
ZümeR
01 Ağustos 2016, 12:31
Fiyatı da benden olsun 32.000
Düşünüyordum lakin çok yüxek girdi piyasaya..
2. el MT9 Tracer tercih ederim bunun yerine ..
digitalunix
01 Ağustos 2016, 15:59
İnsan biraz özenir, her mt07, tracer a döner bir grenajla. Çok eğreti ve saçma olmuş, adamlar diversionda bile daha çok özenmişti.
Jemand
01 Ağustos 2016, 16:41
yandan kafası iğreç gözüküyor.
http://www.amusingfun.com/wp-content/uploads/2013/07/funny-neck-of-facebook-addict.jpg
mrt20
01 Ağustos 2016, 17:38
Yandan bu kadar çirkin görünebilirdi, Başarmışlar yapmayı.
32 gaymeye ne motorlar var :bounce:
F54
01 Ağustos 2016, 23:30
kim ne derse desin bu motorun da sonu hazin olacak
böyle fiyat mı olur yamaha
asgari ücretten haberin yokmu senin
ardacik
02 Ağustos 2016, 00:35
Bu motorsa tcs ve surus modu yok dimi ? Ve bu paraya :) mt09 tracer alinir ikinci el devam edilir...
Seko
02 Ağustos 2016, 07:04
Yamaha şunu kafasına bir soksun: Bu motor ve o tipsiz scrambler modeli temelde en az %80 MT-07 ile aynılar. Hiç kimse size üretim maliyeti 500 TL olan giydirmeler için fazladan 9000 TL vermez. Bu, Türkiye'de birçok distribütörün yaptığı gerizekalılıklardan farklı bir şey değildir. Bu motoru satamayacasınız. Gül gibi, düşük vergi diliminden Versys dururken bunu kimse almaz.
baran.altun
02 Ağustos 2016, 13:39
Şuan için almayı planlıyorum bir gelsinde test sürüşü yapalım bakalım. mt09 tracer sıfır fiyatı oldukça fazla gelmişti bana olmadı 2. el düşünürüm. ama bunuda bir denemek istiyorum. tasarım olarak baya fazer 6 gibi duruyor :) hayırlısı bakalım.
kursaa
03 Ağustos 2016, 05:57
Yamaha şunu kafasına bir soksun: Bu motor ve o tipsiz scrambler modeli temelde en az %80 MT-07 ile aynılar. Hiç kimse size üretim maliyeti 500 TL olan giydirmeler için fazladan 9000 TL vermez. Bu, Türkiye'de birçok distribütörün yaptığı gerizekalılıklardan farklı bir şey değildir. Bu motoru satamayacasınız. Gül gibi, düşük vergi diliminden Versys dururken bunu kimse almaz.
Öyle bir satılır ki sağda solda görürsün artık, millet sokaklarda para saçıyor bi biz bulamadık sıkıntı bizde herhalde anlayamadım :mrgreen:
Mehmetmansur
03 Ağustos 2016, 08:40
Bakıyorumda herkes kötülemiş motoru evet fiyatı daha uygun ümit ediyorduk olmadı ama bence eylenceli ve keyifli bir makina yapmışlar sokaklara çıkmadan okadar kötülemek hoş olmamış bence
fedos
03 Ağustos 2016, 11:56
Yaw bu 07 serisinin ,649 cc olan versiyonunu niye çıkarmazlar 50 cc için üç katı vergi ...
orhanay06
12 Ağustos 2016, 19:59
bugün kardeşler yamaha da gördüm kendisini canlı canlı... tracer 700 ü kutusundan cıkarıp showrooma koydular... ilk bakısta farlarda özellikle kawasaki verysus ile cok fazla benzerlik var...
gözterge mt serisi göstergesi.
en cok hosuma giden yeri ise, diz dayama noktalarında kumasımsı bir malzeme kullanılmıs ve stomgrip falan hicbirseye gerek kalmadan cok guzel diz ile tutunuyorsunuz.
gidon genisligi traver900 kadar cok degil. bence ir avantaj.
lastikler mişlen pilot road4.
ön cam manuel yükseklik ayarlı.
oturma pozisyonu rahat gibi geldi...
orhanay06 istanbul dan bildirdi...
Mehmetmansur
13 Ağustos 2016, 12:11
Hatay antakya yamaha servisine de bugün gelicek motor sabırsızlıkla bekliyorum yakından incelemek için :)
Erd_erd
21 Ağustos 2016, 00:05
Versys mi tracer mi hatta nc x(dct) mi derken sonunda geldi henuz canlisini goremesemde bi suredir bekledigim bi motordu,sanirim kafamdaki sorular bircok kiside var,1.si banada toplama bir motor gibi geldi illaki surusunde vs fark vardir tabi 2.si versys le aradaki vergi olayi insani enayi hissettirecek derecede,son olarak sizden kararsizligima son vermek icin yardim istiyorum😬forza kullanicisiyim onu bi kenara koyup hem sehir icinde hemde turlarda kullanmak icin bu uc motordan birini dusunuyorum,nc nin otomatik sanzimani cazip geliyor ama 750cc ye 50kusur beygir sanki sagir bir motormus izlenimi veriyor,sonuc olarak bu uc motordan birini sezon bitmeden almak istiyorum tecrubelerinize dayanarak tavsilerenizi yorumlarinizi bekliyorum,tesekurler
Salvation
21 Ağustos 2016, 02:19
Versys ile arada 600 TL fark var tracer ucuz seni 2-3 vergi dönemi idare eder alıp 3-5 sene binmeyi düşünüyosan o zaman vergiyi düşünebilirsin.
Versys amortisör olarak daha iyi lastikleri tracera göre kötü.Geç ısınan sportmax d222 ile geliyor versys,tracer pilot road 4 ile geliyor.son hız ve hızlanmada tracer üstündür diye düşünüyorum.NC serisi düşük devirde max tork sunan enduro görünümlü chopper.Seveni çok...
Merdo
21 Ağustos 2016, 02:31
karizma r'a benzemiş. gerçekten bu kadar çirkin bir motor yapmak başarı ister
dtvolkan
21 Ağustos 2016, 10:03
nc-750x : 68nm 54.8bg
mt-07 tracer 68nm 74.8bg
versys: 64nm 69bg
MrJ
21 Ağustos 2016, 12:41
versys arka süspansiyon ön yükleme ayarı elle yapılabiliyor,artçı geldi,3'lü çantalar geldi,çökmesin :) yada spor kullanım için tam sert
ön süspansiyonlarda daha sportif sürüş için ayarlanabilir,
yan çantalar direk şaseye entegre geçiyor,demir vb uğraştırmaz,
sele daha rahat,cam daha geniş
lastik kış dönemi için Roadtec 01 takılabilir.Üzerindeki lastikler değişik davranışta
vMVWG_4fVwY
tracer700 daha küçük ve ince ikisininde üstüne çık otur malzemeye bak , versys büyük ve geniş gelirse düşünülebilir. +50cc'nin biraz beygir artısı ve vergi artısı var.
tracer 17litre yakıt dahil 196kg
versys 17lt yakıtla 212kg (21litre ile 216)
halitozbasli
23 Ağustos 2016, 01:28
Mt-07 den 9 bin lira pahalı , 500 TLlik giydirmeye o para istenir mi diyenler sanırım motora yakından bakmadan sadece fiyatı üzerinden yorum yapmış. Ben cumartesi günü yakından baktım. Mt-07 yanında eşek arısı gibi kalıyor. Motor absli öncelikle fiyat karşılaştırılması yapılacaksa absli mt*07 ile karşılaştırılmalı . Arka salıncak uzatılmış ondan prolink mt-07den daha dik basıyor ve motor en az 5cm daha yüksek. mt-09 gibi grenaj emanetmiş gibi durmuyor üzerinde daha çok çalışılmış bir motor. Bu paraya 2. el mt-09 tracer alınır diyenlere katılmakla beraber bir çok kimsenin deli bozuk e ağır siklet mt-09 tracerdan haz almadığın belitmekte fayda var. Ben tracer 700 almaya karar verdim.
SuleymanE
23 Ağustos 2016, 11:07
eee birileri alsın şu motoru da 3-5 resim atıp kullanıcı yorumlarını paylaşsın artık. yok mu daha alan ? :)
Mehmetmansur
23 Ağustos 2016, 11:24
Halitozbasli hayırlı olsun bence doğru seçim yapmışsın bende bugün bordo rengini satın aldım ancak hafta sonu şehir dışına çıkacağım için ayın 6sında teslim alıcam
Jemand
23 Ağustos 2016, 13:05
Mt-07 den 9 bin lira pahalı , 500 TLlik giydirmeye o para istenir mi diyenler sanırım motora yakından bakmadan sadece fiyatı üzerinden yorum yapmış. Ben cumartesi günü yakından baktım. Mt-07 yanında eşek arısı gibi kalıyor. Motor absli öncelikle fiyat karşılaştırılması yapılacaksa absli mt*07 ile karşılaştırılmalı . Arka salıncak uzatılmış ondan prolink mt-07den daha dik basıyor ve motor en az 5cm daha yüksek. mt-09 gibi grenaj emanetmiş gibi durmuyor üzerinde daha çok çalışılmış bir motor. Bu paraya 2. el mt-09 tracer alınır diyenlere katılmakla beraber bir çok kimsenin deli bozuk e ağır siklet mt-09 tracerdan haz almadığın belitmekte fayda var. Ben tracer 700 almaya karar verdim.
güldürdü. "göz var nizam var" sözünü üreten vatandaşın kemikleri sızlamıştır.
http://www.lerepairedesmotards.com/img/essais/yamaha/mt-09/yamaha-mt-09-tracer-profil_hd.jpg
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MT07TR/950-75/2016-Yamaha-MT07TR-EU-Yamaha-Blue-Studio-002.jpg
http://www.amusingfun.com/wp-content/uploads/2013/07/funny-neck-of-facebook-addict.jpg
GP500-1st
23 Ağustos 2016, 14:42
malesef nc700X inde bununda fiyatı şişik.
Honda da 55 beygir motora 31 küsür vermek neyin ekonomisi oluyor? bassan gitmiyor, az yakıyor ok, 31 bin verdikten sonra 20 bin kullanıp performansı az gelecek veya sıkılıp(kaşıntı) satacaksın. 20 bin km de ne kadar az yakacak versy a göre ki bir üst vergiyi de ödeyeceksin 1000 tl kar zor edeceksin. 1000 tl için veya 1500 tl için MT veya versys yerine kendini 55 beygirle kısıtlamak aksesuarlarla 35 binlik motorlarda abese iştigal. Bu fiyatlara sıfır Honda NC alanlar ya gerçekten çok sakin gidiyorlar yada iyi matematik hesabı yapamıyorlar
MT ye gelince versys la arasındaki 16 kg olması cezbedici tork %05 fazla ağırlık %05 düşük bu yüzde 10 daha fazla gaz tepkisi ve kullanım keyfi anlamına gelebilir. düşük ağırlıkta trafikte iyi.
Yamaha türkiye bu motoru mt-07 gibi 2-3 binin hesabını yapan kitleye değil(uygun fiyatlı diye iyi sattı bu gerçek) motorunu sıkır sıkır donatan gelir seviyesi daha yüksek kesime pazarlamayı planlamış. Böylece ürünlerde çakışmıyacak kendi içinde:wiinkk:
onlara göre hava hoş, sistem güzel fiyatını alan düşünsün...
mrt20
23 Ağustos 2016, 17:27
eee birileri alsın şu motoru da 3-5 resim atıp kullanıcı yorumlarını paylaşsın artık. yok mu daha alan ? :)
Daha parasını çöpe atacak kimse çıkmamış demekki. :)
Kimse almasında düşsün 29-30lara.
32 ayıp abi..
Mehmetmansur
24 Ağustos 2016, 10:24
Daha parasını çöpe atacak kimse çıkmamış demekki. :)
Kimse almasında düşsün 29-30lara.
32 ayıp abi..
Almayınca fiyatın düşeceyini bilsem almazdım da boş bunlar fiyattı belli oldu artık ki ben ve bayide tanıştığım bi arkadaş ikimizde tracer 700 aldık ama kişisel nedenlerden çıkaramadık motorları tabi işlerimi halledip motoru rahat rahat kullanmak için sabırsızlanıyorum dün denedik motorlarımızı daha önce xt660x xj6 mt07 ile tecrübe edinmiş biri olarak çok keyifli bir makina ilk defa bu tarz bir motor satın aldım birtek sıcaktanmıdır motor çabuk ısındı bende şortlaydım ışıkta beklemek için ayağımı yere koyunca sıcaklığı baya hissettim şortla binmemek lazım onu anladım :) motor tam bacağın yanında kalıyor çok kullanmadığım için ayrınltılı anlatamıycam ancak tabiki 4silindir makina gibi deyil onların keyfi ayrı bu kesin ama bu tarz makinalar içinde bence çok güzel bi motor benim aklımda 4silindir naked makina vardı ama rahatlık açısından tracer 700 ü tercih ettim
Beyoglue
24 Ağustos 2016, 11:03
Merhaba Arkadaşlar,
Ben motoru iki hafta önce aldım henüz geldiği hafta. Mat siyah renk, kırmzıı istiyordum ama bana ilk aşamada siyah ve mavi gelcek dediler bende sezon bitmeden sürebilmek için aldım. Daha önce 15bin km kadar MT125 tecrübem vardı bu yüzden abşka motorlar ile karşılaştırmam çok mümkün değil ama rahat olduğunu söyleyebilirim. 800km'de şu anda hala rodajda.
Motor bacak kısmına geliyor hareket halinde değilseniz sıcaklığı hissediyorsunuz ve sürüş esnasında artçıylaysanız bacaklarınız biraz fazla katlanmış pozisyonda gibi oluyor, boy 1,83. artçı yokken kendiniz daha geri alabiliyorsunuz. Son olarak süspansiyon daha çok otoban yollarına uygun bozuk yollarda sert hissettiriyor.
Bunlar dışında motorun gidişinden ve yola oturmasından çok memnunum, ön cam işini yapıyor en azından 120km hıza kadar rodajda olduğum için 5000deviri geçmedim ve 5000de 120km yapıyor.
Sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım.
mrt20
24 Ağustos 2016, 17:02
Almayınca fiyatın düşeceyini bilsem almazdım da boş bunlar fiyattı belli oldu artık ki ben ve bayide tanıştığım bi arkadaş ikimizde tracer 700 aldık ama kişisel nedenlerden çıkaramadık motorları tabi işlerimi halledip motoru rahat rahat kullanmak için sabırsızlanıyorum dün denedik motorlarımızı daha önce xt660x xj6 mt07 ile tecrübe edinmiş biri olarak çok keyifli bir makina ilk defa bu tarz bir motor satın aldım birtek sıcaktanmıdır motor çabuk ısındı bende şortlaydım ışıkta beklemek için ayağımı yere koyunca sıcaklığı baya hissettim şortla binmemek lazım onu anladım :) motor tam bacağın yanında kalıyor çok kullanmadığım için ayrınltılı anlatamıycam ancak tabiki 4silindir makina gibi deyil onların keyfi ayrı bu kesin ama bu tarz makinalar içinde bence çok güzel bi motor benim aklımda 4silindir naked makina vardı ama rahatlık açısından tracer 700 ü tercih ettim
Rahattır ona bişey diyememde fiyat politikası yanlış.
Satılmazsa tabiki fiyatı düşecektir. Keşke kimse almayıp bu protestoyu yapabilsek.
Sadece mt7 için değilde, fiyatı 20lere yaklaşan 250cclere, kullandığımız telefonlara, benzin fiyatlarına mesela.
15gün aracı olanlar hiç almasa falan muhakkak ses getirecektir.
Ama ben kendimi bildim bileli herkes böyle düşünürde uygulayabilen çıkmaz. (bende dahil)
Mehmetmansur
25 Ağustos 2016, 00:24
Rahattır ona bişey diyememde fiyat politikası yanlış.
Satılmazsa tabiki fiyatı düşecektir. Keşke kimse almayıp bu protestoyu yapabilsek.
Sadece mt7 için değilde, fiyatı 20lere yaklaşan 250cclere, kullandığımız telefonlara, benzin fiyatlarına mesela.
15gün aracı olanlar hiç almasa falan muhakkak ses getirecektir.
Ama ben kendimi bildim bileli herkes böyle düşünürde uygulayabilen çıkmaz. (bende dahil)
Evet çok güzel diyorsunda bir iki kişiyle olacak şey deyil bu genel bi tutum lazım zor yani yoksa çok haklısın 250cc ler bile nerdeyse 20bin liraya ulaştı
MrJ
31 Ağustos 2016, 22:18
NC750X,V-STROM,F700GS,VERSYS 650,TRACER 700 hepsi bir video'da 30 ağustos'ta turlayıp yorumlamışlar.
aVLR7qHyX8k
Mehmetmansur
01 Eylül 2016, 20:02
NC750X,V-STROM,F700GS,VERSYS 650,TRACER 700 hepsi bir video'da 30 ağustos'ta turlayıp yorumlamışlar.
aVLR7qHyX8k
Hangisi daha iyiymiş anlamadım ben biri yorumlayabilirmi sonuç neymiş
diş_dr
07 Eylül 2016, 11:07
merhaba arkadaşlar,
Çok uzun bir araştırmadan sonra mt 07 tracer de fiyatını açıklayınca açıkçası bütün ümüitlerim suya düştü.
Sonra versys almaya karar verdim ve aldım.
Antalya dan aldım Ankaraya getirdim.550 km yol yaptım 190 nı rahat görüyor.Sele yüksekliği 84 mm.Alçatma kiti takdırdım sele 80 mm indi.Ön süspansiyonlardan da indirteceğim o zaman 78 mm olacak.Boyum 1.65 .Şehir içi 1 2 defa sürdüm.
Sonraki değerlendirmeleri versys başlığında yapacağım.
Selamlar.
Mehmetmansur
07 Eylül 2016, 16:31
Sonunda işlerimi halledip motorumu teslim aldım kırmızı tracer 700 dün plakasını çıkardım fırsatım olunca fotoğrafta paylaşıcam çok keyifli bir motor daha rodajda olduğu için sakin kullanmaya çalışıyorum buna ramen torku çok iyi kesinlekle tavsiye ederim
inzell
09 Eylül 2016, 09:06
Uzun soluklu bir Tracer 700 testi geliyor. Şimdilik 2.000km civarı yol yaptım ve bayıldım. :)
Gelişmeleri buradan ara ara paylaşacağım, daha sık paylaşmışlar için beni takip edebilirsiniz.
instagram (http://www.instagram.com/inzell1ty)
facebook (http://www.facebook.com/motorumlanet)
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14206021_1382954001719050_7301816591116782789_o.jp g
Riptalon
09 Eylül 2016, 11:30
güldürdü. "göz var nizam var" sözünü üreten vatandaşın kemikleri sızlamıştır.
http://www.lerepairedesmotards.com/img/essais/yamaha/mt-09/yamaha-mt-09-tracer-profil_hd.jpg
https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2016/MT07TR/950-75/2016-Yamaha-MT07TR-EU-Yamaha-Blue-Studio-002.jpg
700'ü ben de beğendim ama 900 fersah fersah daha güzel görünüyor. Tam rüyaların motoru.
700'ü ben de beğendim ama 900 fersah fersah daha güzel görünüyor. Tam rüyaların motoru.
tracer 900 limitörü kaldırılınca dahada deliren bir motosiklet, sadece kafa sallaması yüksek hızlarda dert ,ama hakkaten sınıfında rakipsiz bir yerde,4 silindir turinglere gücü yetmeye tam biçilmiş kaftan , 900'ü seviyorum kaliteli zaten koy yanyana tracer 7 ile 9'u radyatörden süspansiyona çok fark var,kırpılmış.
fakat tracer 700 karşısında çok rakip var ,fiyat avantajı olsaydı sıyrılırdı.O kadar çantalarla yük bidirim motora ön yükleme ayarı olmadan seyahat zor,çantalar gövdeye direk geçmeli olsa demir sevmeyenlere iyi gelirdi.
Danmark16
13 Eylül 2016, 23:55
Yokmu su makineyi alipta anlatacak bir arkadas,taniyamadik gitti 2 ay oldu piyasaya cikali hala ses yok kimseden
Mehmetmansur
15 Eylül 2016, 21:14
Yokmu su makineyi alipta anlatacak bir arkadas,taniyamadik gitti 2 ay oldu piyasaya cikali hala ses yok kimseden
Bende dahil alan arkadaşlar foruma yazdı benim motor daha 250 km oldu rodajı bitmedi sormak istediyin varsa yardımcı olmaya çalışırım youtube de inceleme yapan arkadaşlarda olmuş onlarada bakabilirsin
http://i.hizliresim.com/rE1R2B.jpg (http://hizliresim.com/rE1R2B)
http://i.hizliresim.com/A3zgXL.jpg (http://hizliresim.com/A3zgXL)
Buda benim tracer 700üm
MAŞALLAH demeyi eksik etmezseniz sevinirim :):):)
Danmark16
15 Eylül 2016, 21:49
Hayirli olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.Memnun kalirsaniz bende almayi dusunuyorum en kisa zamanda, hergun forumu takip edip tracer icin bilgi almaya calisiyorum.Bol bol Tracer hakkinda bilgi verirseniz sevinirim tesekkurler.
inzell
16 Eylül 2016, 08:43
3 bin kmyi geçtim ben. Yukarıda paylaştığım linkten sık sık paylaşıyorum. Tracer 700 şahane motor.
Danmark16
16 Eylül 2016, 13:01
Alp zaten seni takipteyim,adlarını bile ilk kez duyduğumuz vadilerin resimlerini beğenerek izliyoruz.Tracer 700 hakkında da bizleri bilgilendiriyorsun teşekkürler yolun açık olsun.
TheNightHawk
16 Eylül 2016, 13:33
Ben de Mavi renk Tracer700 aldım. 150km ile rodajdayım. İlk izlenimlerim çok güzel. Tracer900 da alabilirdim fakat 250lik motordan geçmem, ve ağırlıklı şehir içi kullanacağımdan ağır ve güçlü kaçar diye Tracer700 tercih ettim.
Beyoglue
18 Eylül 2016, 21:10
Bende dahil alan arkadaşlar foruma yazdı benim motor daha 250 km oldu rodajı bitmedi sormak istediyin varsa yardımcı olmaya çalışırım youtube de inceleme yapan arkadaşlarda olmuş onlarada bakabilirsin
http://i.hizliresim.com/rE1R2B.jpg (http://hizliresim.com/rE1R2B)
http://i.hizliresim.com/A3zgXL.jpg (http://hizliresim.com/A3zgXL)
Buda benim tracer 700üm
MAŞALLAH demeyi eksik etmezseniz sevinirim :):):)
Merhaba,
Hayırlısı olsun, güle güle binin inşallah.
Kırmızı konusunda özel bir çabanız oldu mu acaba? Ben kırmzıı istiyorduma ncak ilk etapta gelmeyeceğini belirttiler ve bende siyah aldım. Ancak siz kırmızı alınca üzüldüm biraz:).
Birde kullanım olarak genel bir sorum var arkadaşlar.
Kullanım kılavuzunda
20kmden sonra 2. vitese
30kmden sonra 3. vitese
40kmden sonra 4. vitese
50kmden sonra 5. vitese
60kmden sonra 6. vitese
alın yazıyor.
Ancak bu şekilde kullandığımda motorda titreşim oluyor ve doğru hissetmiyor.
Sizde de durum böyle mi?
TheNightHawk
19 Eylül 2016, 13:48
Merhaba,
Kırmızı konusunda özel bir çabanız oldu mu acaba? Ben kırmzıı istiyorduma ncak ilk etapta gelmeyeceğini belirttiler ve bende siyah aldım. Ancak siz kırmızı alınca üzüldüm biraz:).
Kullanım kılavuzunda
20kmden sonra 2. vitese
30kmden sonra 3. vitese
40kmden sonra 4. vitese
50kmden sonra 5. vitese
60kmden sonra 6. vitese
alın yazıyor.
Sizde de durum böyle mi?
Ben 6000 deviri fazla geçmemeye özen göstererek sürmeye çalışıyorum. Kitapçıkta bahsettiğiniz yeri gördüm ve gülüp geçtim açıkçası. Peki 60 tan sonra ne olacak ? 60 la gideceksek 75bg motoru niye aldık diye sormaz mı insan. 120 de de 12. vitese mi atacağız acaba :) Motor 6. vites 60 la giderken fren yapınca stop eder ve 6. viteste kalakalırsınız. Öyle saçma bir yazı olmuş ki. Uygulamaya çalışmanız bile saçma bence.
Fazla takılmayın kitapçığa. Keyfinize bakın.
TRooper.06
19 Eylül 2016, 21:58
Merhaba,
Kullanım kılavuzunda
20kmden sonra 2. vitese
30kmden sonra 3. vitese
40kmden sonra 4. vitese
50kmden sonra 5. vitese
60kmden sonra 6. vitese
alın yazıyor.
Sizde de durum böyle mi?
Merhaba,
Kitapçıkta şunu kastetmiş olabilir mi acaba;
Belirtilen viteslerde, belirtilen hızların altına düşmeyin keza düşüldüğünde motor kararsız
devir aralığında çalıştığı için titreşim artar, silkeleme olur falan demek istemiş olabilir mi?
Kitaptan çok ben yazdım yalnız :cherry:
Can özey
20 Eylül 2016, 14:43
Arkadaşlar merhaba,
Ben ilk seride gelen siyahlardan bir tane aldım su an 2500 civarı km yaptım. Sürdükçe dahada aşık oluyorum makinaya yanlız canımı sıkan bir nokta var ki oda motordan gelen şıkırtı. Zincirden geliyordu gerdirip yağlattım azaldı ama bu cc deki motorlar için normal olduğunu söylediler. Fakat şu gelen şıkırtı beni çıldırtıyo. orjinal egzoz var henüz değiştirmedim bu yüzden motor sesi direk kulağımda sizdede bu şıkırtı oluyormu?
Beyoglue
20 Eylül 2016, 16:13
Arkadaşlar merhaba,
Ben ilk seride gelen siyahlardan bir tane aldım su an 2500 civarı km yaptım. Sürdükçe dahada aşık oluyorum makinaya yanlız canımı sıkan bir nokta var ki oda motordan gelen şıkırtı. Zincirden geliyordu gerdirip yağlattım azaldı ama bu cc deki motorlar için normal olduğunu söylediler. Fakat şu gelen şıkırtı beni çıldırtıyo. orjinal egzoz var henüz değiştirmedim bu yüzden motor sesi direk kulağımda sizdede bu şıkırtı oluyormu?
Benzer şıkırtı bende de var,
bana sanki radyatörün oralardan geliyor gibi geldi, fazla sallamadım ancak
kırmızı ışıkta falan durunca hızlanırken sinirimi bozuyor.
Turker11
20 Eylül 2016, 16:15
Arkadaşlar merhaba,
egzantrik zinciri sesi gibi değil mi, motordan gelen ses derken? aynı ses benim mt-09'dan da geliyordu, iz moto tamamen normal olduğunu söyledi, ki motor şuan 11 bin km oldu, eskiden daha sessizdi motorlar, ama gayet normal o ses.
inzell
20 Eylül 2016, 18:25
O ses normalmiş. 4500'e geldik biz de. :)
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14390931_1393970087284108_6499734690629131494_n.jp g?oh=8c68560945c798e6c23e8417ced0a7f2&oe=5869896C
Arkadaslar duydugunuz ses egzantrik zincirinden geliyor. Diger motorlara gore daha fazla ses gelmesi bir problem degil, motorun karakteridir. Ayni ses mt-07,09, 09 tracer ve mt-10 ve r1de de mevcut.
Hepsinin ortak noktasi crossplane kranka sahip olmasi. zincir klasik sanzimanlara gore farkli zamanlamalara gore calistigi icin o ses geliyor. Son derece normal :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO