PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha Tracer 700 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

Metela
01 Haziran 2019, 10:29
Sayın tracer 700 kullanıcıları, acaba koruma demiri olarak ne tavsiye edersiniz? Orjinal yamaha mi, givi nin ustlu altli seti mi? Yoksa daha fiyat performans odaklı yerli üretim ürünler mi? Daha uygun fiyatlı yerli üretim kullanıp memnun olan var mıdır?

üstlü altlı olan kappa kullanıyorum, memnunum, bir de takoz bağlatırsanız koruma üst düzeye çıkıyor, görüntüde 1200 gs gibi boxer a dönüyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

2019 modellerde bildiğim tek fark renk, geriye kalan her şey aynı.

songoku
01 Haziran 2019, 10:39
Teşekkürler aslında en çok koruyucu olan kappa givi üst alt set, en azından görüntü olarak öyle gözüküyor. Fakat tahmini 2000 tl harcamak gerekiyor. Acaba daha uyguna hem koruyucu hem kaliteli bir üretim var mıdır diye merak ettim.

Cyan
01 Haziran 2019, 11:42
Gp'ye bakın derim, bazen (tasarım olarak) Kappa/Givi'nin bire bir aynısı ürünleri olabiliyor. 2000 ise çok düşünmem Kappa/Givi alır geçerdim ben, sonuçta bir aksi durumda çok daha büyük masraftan kurtarıyor.

Orijinal demirlerin fiyatını bilmiyorum ama çok şık ve fonksiyoneller...

songoku
01 Haziran 2019, 13:29
Gp'ye bakın derim, bazen (tasarım olarak) Kappa/Givi'nin bire bir aynısı ürünleri olabiliyor. 2000 ise çok düşünmem Kappa/Givi alır geçerdim ben, sonuçta bir aksi durumda çok daha büyük masraftan kurtarıyor.

Orijinal demirlerin fiyatını bilmiyorum ama çok şık ve fonksiyoneller...

Orjinal demir fiyatı 1600tl civarında, givi üst alt in alt tarafı ve motor blogunu koruması çabası. Görünüş olarak daha sık. Herhalde çözüm olarak givi kappa olacak gibi. Teşekkürler.

aranell
11 Haziran 2019, 14:15
Merhaba Demir Bey bende de bu egzozdan mevcut ancak susturucularım yok. Dışarıda yaptıracağım ölçülerini internet de bulamadım. Rica etsem susrutucu boru çapını ve içeri giren kısmın uzunluğunu ölçmeniz mümkün mü?

https://i.hizliresim.com/nb5Dzg.jpg (https://hizliresim.com/nb5Dzg)

http://imageshack.com/a/img922/79/Xb115f.jpg
http://imageshack.com/a/img923/2976/cn1Hdi.jpg
http://imageshack.com/a/img923/1124/gsqQDE.jpg
http://imageshack.com/a/img923/1202/DEJrsK.jpghttp://imageshack.com/a/img924/4907/dcOE7r.jpg
Slm arkadaşlar egzoz bugün geldi fotolar buyrun ��videoları en kısa zamanda gelecek

bbulut
12 Haziran 2019, 00:08
Arkadaşlar merhaba,
Teknotakip taktırıldığında tgarantiyi etkiliyor mu bu konuda sorun yaşayanlar oldu mu veya yamaha servisten net bir şekilde bozmayacağına dair onay olabildiniz mi bilgi ricasıyla
taktırmak istiyorum ama çaresiz kaldım

Angrypower
12 Haziran 2019, 00:18
Ben sormuştum. Garantiden düşer dediler. Gidip kasko yaptırdım.

Cyan
12 Haziran 2019, 00:21
Arkadaşlar merhaba,
Teknotakip taktırıldığında tgarantiyi etkiliyor mu bu konuda sorun yaşayanlar oldu mu veya yamaha servisten net bir şekilde bozmayacağına dair onay olabildiniz mi bilgi ricasıyla
taktırmak istiyorum ama çaresiz kaldım

Kardeşim kullanıyor, yalnız uzaktan motor durdurma, ateşleme kilitleme modülünü takmayın; sorun çıkarıyor. Bu modül olmadan takarsanız aracın elektrik sistemine de bir müdahale etmemiş olursunuz. (Sonradan takılan ve direkt aküye bağlanan sis farı veya elcik ısıtma gibi aksesuarlardan bir farkı olmuyor o şekilde. Bunlar garantiyi bozmamalı çünkü motosikletin elektrik devresine dahil olmuyor, kendi bağımsız elektrik devresi oluyor.)

Angrypower
12 Haziran 2019, 00:25
Ben direk Kuruçeşme Daytona'ya sormuştum. Garanti dışı kalır yaklaşma dediler. Uzaktan motor stop etmeyi aktif etmeyeyim dedim. I-ıh dediler...

Cyan
12 Haziran 2019, 00:30
Uzaktan motor kapatma özelliği için aracın orijinal elektrik devresinde araya girip röle ekleyerek müdahale ediyorlar. Bu modülü takmadan montaj yaptırırsanız uzaktan durdurma hariç tüm özellikleri kullanabilirsiniz ve garantiyi bozmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Ben direk Kuruçeşme Daytona'ya sormuştum. Garanti dışı kalır yaklaşma dediler. Uzaktan motor stop etmeyi aktif etmeyeyim dedim. I-ıh dediler...

Kardeşim de Daytona'dan aldı ona böyle bir şey demediler, ki o da sormuştu.

Osuruktan cevap vermişler. O zaman Oxford Premium ısıtmalı elcik veya Scottoiler falan takarsan da garantiden düşer? (Onlar direkt aküye bağlanıyor orijinal elektrik devresine girmiyorsun, teknotakip'i aynen bu şekilde de monte ettirebilirsin.)

Garanti şartlarını bir gözden geçir bakalım, spesifik bir şey yazmışlar mı?

Artı sen egzos takacağım diyorsun, teknotakip'e laf eden egzos'ta gözünün yaşına bakmaz taktırma o zaman.

Angrypower
12 Haziran 2019, 00:35
Uzaktan motor kapatma özelliği için aracın orijinal elektrik devresinde araya girip röle ekleyerek müdahale ediyorlar. Bu modülü takmadan montaj yaptırırsanız uzaktan durdurma hariç tüm özellikleri kullanabilirsiniz ve garantiyi bozmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Kardeşim de Daytona'dan aldı ona böyle bir şey demediler, ki o da sormuştu.

Osuruktan cevap vermişler. O zaman Oxford Premium ısıtmalı elcik takarsan da garantiden düşer? (Onlar direkt aküye bağlanıyor orijinal elektrik devresine girmiyorsun, teknotakip'i aynen bu şekilde de monte ettirebilirsin.)

Garanti şartlarını bir gözden geçir bakalım, spesifik bir şey yazmışlar mı?

Artı sen egzos takacağım diyorsun, teknotakip'e laf eden egzos'ta gözünün yaşına bakmaz taktırma o zaman.

Walla kablolara ek yapmadan direk sokete bağlanacak dedim kabul etmediler. Elektrik tesisatına giriyor dediler. Egzoz'dan dolayı garantiden düşüremezler zaten yırtsınlar kendilerini :)

Ben bana denileni dedim sadece. Şimdi kafam daha rahat kasko sayesinde. Üstünde anahtar bıraksam gene dert etmem. Paranoyak oluyor insan bir yerden sonra ki benim motorum iş yerindede evde de sürekli kapalı otoparkta ve kameraların altında. Dışarıda da hep gözümün önünde olur ama iti uğursuzu çok çekiyor maalesef Yamaha'lar. Bundan sebeptirki; en etkin ve sıkıntısız çözümü bulmaya odaklanıyor insan.

Cyan
12 Haziran 2019, 00:38
Kardeşimle ben teknotakip + kasko kullanıyoruz; çifte kafa rahatlığı.

Taktırmak isteyen (uzaktan durdurmasız olarak - zaten o modül MT-07 / Tracer 700 için düzgün çalışmıyor sorun çıkarıyor...) taktırsın, bu konuya böyle yaklaşan servis veya firma zaten garanti işletmez demektir :)

songoku
13 Haziran 2019, 19:43
Walla kablolara ek yapmadan direk sokete bağlanacak dedim kabul etmediler. Elektrik tesisatına giriyor dediler. Egzoz'dan dolayı garantiden düşüremezler zaten yırtsınlar kendilerini :)

Ben bana denileni dedim sadece. Şimdi kafam daha rahat kasko sayesinde. Üstünde anahtar bıraksam gene dert etmem. Paranoyak oluyor insan bir yerden sonra ki benim motorum iş yerindede evde de sürekli kapalı otoparkta ve kameraların altında. Dışarıda da hep gözümün önünde olur ama iti uğursuzu çok çekiyor maalesef Yamaha'lar. Bundan sebeptirki; en etkin ve sıkıntısız çözümü bulmaya odaklanıyor insan.

tracer için hangi kasko firmasını tercih ettiniz acaba, bana çıkan bütün teklifler bir hayli yüksekti.

Cyan
13 Haziran 2019, 20:05
Kardeşim Nippon sigorta, ben Mapfre.

songoku
13 Haziran 2019, 20:36
Kardeşim Nippon sigorta, ben Mapfre.

çok özel olmayacak ise ne kadar çıktı öğrenmem mümkün müdür?

Cyan
13 Haziran 2019, 20:45
Benim 2. senem ve üstüme ilk motorum (2016 CB500F) 2.900TL. Kardeşimin üstüne 3. motoru (2016 Tracer 700) ve 3. senesi, yine o civar.

Çok değişken fiyatlar, ne tuttururlarsa...

songoku
13 Haziran 2019, 21:28
teşekkürler bilgiler için.

Angrypower
13 Haziran 2019, 22:05
tracer için hangi kasko firmasını tercih ettiniz acaba, bana çıkan bütün teklifler bir hayli yüksekti.

Yeni geldim eve kusura bakma. Ben Mrt Sigorta'dan yaptırdım motorların kaskasunu. Saolsun çok ilgililer. Hatta kaskosunuda oradan yaptırmış olmam kuvvet ve muhtemel.

Cyan
13 Haziran 2019, 22:14
Angry bu MRT dediğin bir acente mi yoksa sigorta şirketinin kendisi mi? Sana çok iyi bir fiyat çıkmıştı.

Angrypower
13 Haziran 2019, 22:26
Acente kendileri. Bizim 2019 xmax ironmax 250'ye de 2600tl çıkmıştı galiba full kasko. Arayıp fiyat alsanız bile yeter. Ben çok memnunum. En azından her akşam yattığımda, sabah kalkarsam ve ya motor yoksa die kendimi deli etmiyorum. Giden zaten gitmiştir kafasını yaşıyorum :)

Cyan
13 Haziran 2019, 22:28
Eyvallah, peki senin sigorta hangi şirketten çıktı bu durumda?

Angrypower
13 Haziran 2019, 22:38
Unico, arabanınkide doğa sigorta olması gerekiyordu galiba. 2000tl ekipman desteği ile üstünde 500tl'lik koruma takozu aksesuarları göstermiştim mt-25 için. MT-07'ye aktarırken de 459tl fark ödemiştim 179-181 gün için. Dediğim gibi motoru bıraktığımda gece acaba çalınır mı die tırsmadan rahat rahat uyuyorum.

bbulut
14 Haziran 2019, 01:16
benim aradığığm servislerin hepsi sis farları bile orjinal olmazsa sıkıntı olur dediler. en sonunda yamaha türkiyeye yazdım onlarda aracın elektrik tesisatına bağlantısından dolayı ilerde oluşabilecek herhangi bir elektrik tesisatı arızası,akü boşalması,kısa devre ,kabloların ısınıp yanması ve benzeri bir çok problem garanti kapsamına girmez dedi, yazılı bir şekilde. Yamaha kasko çıkmış ona yönlendirdiler, servislerle görüşeceğim.

Angrypower
14 Haziran 2019, 07:00
Yamaha kaskoyu son zamanlarda bende duydum. Bir fiyat alınıp, klozda yazılanlarla karşılaştırma için iyi olabilir. Sonuçta amaç en ucuza en çok fydayı sağlamak.

Cyan
14 Haziran 2019, 08:36
benim aradığığm servislerin hepsi sis farları bile orjinal olmazsa sıkıntı olur dediler. en sonunda yamaha türkiyeye yazdım onlarda aracın elektrik tesisatına bağlantısından dolayı ilerde oluşabilecek herhangi bir elektrik tesisatı arızası,akü boşalması,kısa devre ,kabloların ısınıp yanması ve benzeri bir çok problem garanti kapsamına girmez dedi, yazılı bir şekilde. Yamaha kasko çıkmış ona yönlendirdiler, servislerle görüşeceğim.

Kontakt sensörünü bağlamazsanız sadece akü garantiden düşer, bağımsız devre (motorun aküsü dışında hiçbir elektrik sistemine bağlanmamış) oluyor...

O şekilde de takip ve alarm fonksiyonları olur. Kontakt açık bildirimi veya (uzaktan durdurma devresini de bağlamadığınız için) uzaktan durdurma olmaz sadece...

Aküyü de garantiden değişen duymadım şimdiye kadar; Yamaha Honda vs zaten kaliteli aküler takıyorlar premium motorlarına, ilk ay sorun çıkarmadıysa sonra da çıkarmaz zaten.

Tek olay şu: 10-15 günden fazla yatırırsanız aküyü bitirme / zayıflatma ihtimali var, sürekli kullanmanız veya yatırma öncesi ve sonrası akü şarj cihazıyla desteklemeniz gerekebilir. Şarj cihazınız yoksa ve uzun yatıracaksanız akü bağlantısını koparın yeter...

YAHYaONUR
27 Haziran 2019, 12:47
Cümlete selam dostlar. Sonunda bende 2016 model tracerıma kavuştum. Durur halde vites boşta iken 1 e alınca tak diye bir ses ve motorda hafif bir sarsıntı oluyor. Bu durum normal mi acaba?

Cyan
27 Haziran 2019, 13:22
Cümlete selam dostlar. Sonunda bende 2016 model tracerıma kavuştum. Durur halde vites boşta iken 1 e alınca tak diye bir ses ve motorda hafif bir sarsıntı oluyor. Bu durum normal mi acaba?

Hayırlı olsun. Yukarıda bahsettiğinizi yapmayan vitesli motor var mı acep? :)

songoku
02 Temmuz 2019, 06:29
Değerli arkadaşlar, Yamaha nin orjinal koruma demirinin elinde montaj kılavuzu olan var mıdır? Var ise fotoğrafını rica edeceğim.

YAHYaONUR
02 Temmuz 2019, 12:43
Değerli arkadaşlar, Yamaha nin orjinal koruma demirinin elinde montaj kılavuzu olan var mıdır? Var ise fotoğrafını rica edeceğim.

Üstad klavuz yokta takması çok basit 2 şer vidalı ön destek noktasını yolcu el peglerini söktüğün yere takıyorsun. Tek vidalı olanıda arka stopun sağına ve solundaki yere takiyorsun.

songoku
02 Temmuz 2019, 19:36
Şu koruma demirinden bahsediyordum hocam.

https://i.ebayimg.com/images/g/gngAAOSwXetcXEU3/s-l640.jpg

atilla23
04 Ağustos 2019, 16:29
HEYBE SOFT ÇANTA + DEMİRİ ( TRACER 700 İÇİN UYUMLU)

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-heybe-soft-canta-plus-demiri-tracer-700-icin-uyumlu-714538571/detay

TheNightHawk
26 Ağustos 2019, 12:34
60.000 TL fiyatıyla motorumuz layık olduğu noktaya gelmiş bulunuyor. Konunun başında edilen onca hakarete rağmen 29000TL ye 0KM aldım ve mis gibi biniyorum. Eğri boyunlu vs diye dalga geçecek vatandaşlardan cevap bekliyorum.

potasyum
26 Ağustos 2019, 12:44
yeni renk grisi o kadar güzel olmuş ki :) <3

braviels
09 Eylül 2019, 15:01
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
Tek sorunum gidon pozisyonu; dik oturmak istediğim için sürekli kendimi kasıyorum ve sırtım çok ağrıyor.
Gidon yükseltmek için GP kompozit ürünü aldım, fakat malzeme çok yükselttiği için kablo payları kurtarmadı. Alternatif olarak SW-Motech ürünü buldum fakat fiyat yüksek olduğu için risk almak istemiyorum.

SW-Motech görseli
1https://cdn.shopify.com/s/files/1/1066/1532/products/leh_00_039_21000_s_1_web_grande.jpg?v=1530132272

Bu konuyu çözen bir arkadaş var ise bilgi paylaşmanızı rica ederim.

Alpbatur
10 Eylül 2019, 09:56
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
Tek sorunum gidon pozisyonu; dik oturmak istediğim için sürekli kendimi kasıyorum ve sırtım çok ağrıyor.
Gidon yükseltmek için GP kompozit ürünü aldım, fakat malzeme çok yükselttiği için kablo payları kurtarmadı. Alternatif olarak SW-Motech ürünü buldum fakat fiyat yüksek olduğu için risk almak istemiyorum.

SW-Motech görseli
1https://cdn.shopify.com/s/files/1/1066/1532/products/leh_00_039_21000_s_1_web_grande.jpg?v=1530132272

Bu konuyu çözen bir arkadaş var ise bilgi paylaşmanızı rica ederim.

22mm den yüksek gidon yükseltme kabloları kasar ben rhino gidon yükseltme aldım memnunum. Alacağınız gidon yükseltme 22 mm den büyük olmamalı.

braviels
11 Eylül 2019, 08:57
Teşekkür ederim paylaşım için. Peki oturuşunuz için faydası oldu mu?

Cyan
11 Eylül 2019, 09:02
Tracer zaten epeyi dik oturuşlu bir motosiklet. Benim boyum 190 olmasına rağmen gidon yükseltme gerekmedi hatta gidonu bayağı bir yüksek buldum. Acaba yükseltmeden ziyade yakınlaştırmaya mı ihtiyacınız var?

Alpbatur
11 Eylül 2019, 10:42
Teşekkür ederim paylaşım için. Peki oturuşunuz için faydası oldu mu?

Tabiki faydası oldu. Ama oturuş pozisyonu sadece gidonla alakalı değil otururken depoya yaslanın....

braviels
11 Eylül 2019, 11:09
Tracer zaten epeyi dik oturuşlu bir motosiklet. Benim boyum 190 olmasına rağmen gidon yükseltme gerekmedi hatta gidonu bayağı bir yüksek buldum. Acaba yükseltmeden ziyade yakınlaştırmaya mı ihtiyacınız var?

Aslına bakarsanız, her ikisi de diyebilirim hem yükseltme hem yakınlaştırma. Ancak bu tarz ürünlerin montajı için tüm kabloların değiştirilmesi gerekiyor. Bu denli büyük bir değişiklik yapmak istemiyorum. 20 mm yükseltme alıp deneyeceğim. Sizlerle de bilgi paylaşırım, son durum hakkında.

muratipek
12 Eylül 2019, 08:55

benimde boy 193 cm. rahat edermiyim diye düşünüyorum. bu aralar tracer 700 peşindeyimde:)

TheNightHawk
12 Eylül 2019, 12:24
Bence ufak bile kalır altında.

muratipek
16 Eylül 2019, 08:55
bende ondan korkuyordum

Cyan
16 Eylül 2019, 12:46
Yok ufak kalmaz merak etmeyin

Katatonic
25 Eylül 2019, 19:00
Herkese selamlar. Tracer 700 ve Nc 750x arasında kaldım. Gönlüm Tracerdan yana ancak tek bir korkum var o da boyutları. 1.91 boyundayım ve motosiklet altımda kaybolsun istemiyorum biraz heybetli olmasını istiyorum. Benim boylarımda olan kullanıcılar varsa yardımcı olursa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Hocam selamlar. Boyum 1.91. Eşimle beraber uzun seyahatler yapıyoruz. Sizce tracer altımda ufak kalır mı ? Sığamamaktan ve rahat edememekten korkuyorum. Fotoğraflarınız varsa motorun üstünden görebilir miyim ?

Coky46
14 Ekim 2019, 15:25
Selamlar Herkese,

Tracer 700 alarak aranıza yeni katıldım. Önceki yazışmaları okudum ama çok fazla yazışma olduğu açıkcası tamamını okuyamadım.

İki soru için yardımınızı rica ediyorum

Aranızda sele alçatma yaptıran var mı ? Nereden yaptırdığını öğrenebilir miyim ? Yamaha nın kendisi yapmıyormuş.

Birde led göstergenin parlamasını engellemek için extra gölge yapacak aparat takan var mı ?

la_mancha
31 Ekim 2019, 16:52
sifir motorlarla ilgili bir sorum olacak. Gelecek yaz tracer 700 e gecmeyi planliyorum.Bazen ilanlarda 2017 model sifir motosikletler goruyorum. Ornegin tracer 700 un 2019 sifir 60 bin, 2017 sifir 49 bin, 2016-2017 10 bin km altinda ikinci elleri ise yaklasik 42-43 bin lira olarak gorunuyor. Mantikli düşününce 2017 sifiri almak dah akillica olur. Ama yaklasik 3 sene bayinin elinde kullanilmadan beklemis bir motor alindiginda sorun cikarir mi? Yoksa Yeni uretilmis bir sifir km motor gibi kusursuz calisir mi? yamaha tracerin fiyatlarini bildigim icin bunu ornek verdim ama tum marka modellerde bayiler ellerinde kalan 2-3 yasindaki motorlari bu sekilde uygun fiyata satiyor. Ne kadar sağlıklı durumdadir bu motorlar? Fikri, bilgisi olan var mi?

TheNightHawk
31 Ekim 2019, 20:58
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Hayır beklemiş motora bir şey olmaz. Aküsü takılmamıştır. Yağ zaten rodaj yağı 1000km de değişecek. Ben olsam imkan yoksa yıla takılmam modeli eski olanı alıp binerim. Garanti alınca başlayacak nasıl olsa.

muratipek
01 Kasım 2019, 09:54
selam dostum
bende aynı senin gibi ikilemde kaldım ve tercihim tracer oldu. 193 cm ve 100 kg için dışarıdan görenler bu ne biçim şey demiyor:) bende üzerinde çok rahatım. gerisi çok mühim değil bizim kaderimiz bu:) şu an alışma sürecindeyiz kendisi ile zira hırçın bir makina bildiğiniz gibi. kalın sağlıcakla

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

Herkese selamlar. Tracer 700 ve Nc 750x arasında kaldım. Gönlüm Tracerdan yana ancak tek bir korkum var o da boyutları. 1.91 boyundayım ve motosiklet altımda kaybolsun istemiyorum biraz heybetli olmasını istiyorum. Benim boylarımda olan kullanıcılar varsa yardımcı olursa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Hocam selamlar. Boyum 1.91. Eşimle beraber uzun seyahatler yapıyoruz. Sizce tracer altımda ufak kalır mı ? Sığamamaktan ve rahat edememekten korkuyorum. Fotoğraflarınız varsa motorun üstünden görebilir miyim ?

selam dostum
bende aynı senin gibi ikilemde kaldım ve tercihim tracer oldu. 193 cm ve 100 kg için dışarıdan görenler bu ne biçim şey demiyor:) bende üzerinde çok rahatım. gerisi çok mühim değil bizim kaderimiz bu:) şu an alışma sürecindeyiz kendisi ile zira hırçın bir makina bildiğiniz gibi. kalın sağlıcakla

XGAMER
04 Kasım 2019, 08:22
2020 Yamaha Tracer 700

https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/yamaha-tracer-700/

F54
04 Kasım 2019, 08:43
2020 Yamaha Tracer 700

https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/yamaha-tracer-700/

R1 gibi far koymuşlar hali hazırdaki kasa bence daha güzel ön taraf daha geniş rüzgar koruması daha iyidir