PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha Tracer 700 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

donmezozn
21 Nisan 2017, 11:26
Merhabalar ben de kırmızı tracer 700 kullanıcısıyım, 1000 km bakımını yeni yaptırdım motorumun.trafikte egzoz sesi çok az oldugundan guvenlik amacıyla performans egzozu düşünüyorum.sormak istediğim piyasadaki mt07 egzozları tracer700 için uyumlumudur? Yani gönül rahatlığıyla bir mt07 egzozu siparişi verebilirmiyim tracer 700 motosikletim için?
Herkese keyifli sürüşler

Alternatif egzoz sistemlerini araştırmanı öneririm.Akro kapaksız (db) çok yüksek rahatsız edecek düzeyde.Kapak ile sıradan..

diş_dr
21 Nisan 2017, 11:37
Alternatif egzoz sistemlerini araştırmanı öneririm.Akro kapaksız (db) çok yüksek rahatsız edecek düzeyde.Kapak ile sıradan..

Merhabalar,
Sahibinden.com da Tracer 700 nü satan bir satıcı var.Akropoviç egsozlu.Egsozu ayrı satabilirim diyordu.İsterseniz bir görüşün hem görüş alışverişi yaparsınız hemde ticaret.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-akropovic-canta-takoz-elcik-isitma-398221017/detay

dr_brk23
21 Nisan 2017, 14:20
Tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------

300 tl ye yakın birşey tuttu

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Arkadaşlar tiger boğazdan ful karbon egzoz sipariş etmeyi düşünüyorum, bilgisi olan var mı?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

serseri1981
21 Nisan 2017, 16:39
Arkadaşlar rodajım bitti 1600 km yaptım. 2000 km de bir kere daha yağ değişimi yapayım ve ondan sonra motoru gönül rahatlığı ile açarbilirim diye düşünüyorum.

19 onur
24 Nisan 2017, 17:39
Organize edelim İstanbul için gerçekten hem tanışırız hem fikir alışverişi yapmış oluruz.
Kimler hangi semtteler ortak bir nokta belirleyelim.

serseri1981
24 Nisan 2017, 21:09
Ben varım= İstanbul - Seyrantepe
Karşıyada gelirim, avrupa yakasında da buluşabiliriz.

acgh1907
24 Nisan 2017, 21:14
900culer de katilabiliyor mu :)

serseri1981
24 Nisan 2017, 22:37
Lafımı olur, tabiki buyrun. Organize olalım.

demir r2
25 Nisan 2017, 13:56
Slm bende aynı niyetle Bayaa bi arastirmalar yaptım tracer 700 için üretilen akrapovic egzoz u kullanan lardan aldığım bilgilerden hiç memnun olmadıklarını duydum.. orijinal egzoz gibi sesi olduğunu söylediler...mt07 ye uygun bütün egzoz lar tracer 700 ede uyumlu...illa ki akro alacam Diyorsanız bence 700 yerine mt 07 kini alın yinede karar sizin.benim tercihim ise ixil in Xrace modeli oldu(fotolarını attim) hem cook yakisikli hem sesi gayet başarılı fiyat olarak ise de akro lar kadar çok pahali değil. ...

serseri1981
25 Nisan 2017, 15:21
Hocam selam,

sesli bi video paylaşman mümkün müdür ?

demir r2
26 Nisan 2017, 16:06
Hocam selam,

sesli bi video paylaşman mümkün müdür ?

Tabiki en kısa zamanda yükleme yapacağım....
Selamlar

demir r2
29 Nisan 2017, 13:44
Herkese merhabalar
Kask ve mont yenileme zamanım geldi, önerisi olan varmı bu konuda yardıma ihtiyacım var 😎

sport-turing
01 Mayıs 2017, 19:05
Organize edelim İstanbul için gerçekten hem tanışırız hem fikir alışverişi yapmış oluruz.
Kimler hangi semtteler ortak bir nokta belirleyelim.

Bende Beylikdüzü'nde oturuyorum
Toplanırsanız benide haberdar edin

cenkkara07
02 Mayıs 2017, 09:45
bu kaskı öneririm konforu aerodinamisi tracer700 için yapılmış sanki

http://http://urun.n11.com/kask/hjc-is17-lank-gunes-vizorlu-kask-P176849294

demir r2
03 Mayıs 2017, 21:34
bu kaskı öneririm konforu aerodinamisi tracer700 için yapılmış sanki

http://http://urun.n11.com/kask/hjc-is17-lank-gunes-vizorlu-kask-P176849294

Teşekkür ederim
Tracer 700 için yapılmış derken biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim

donmezozn
04 Mayıs 2017, 08:51
Sana buradan kask önermek bence yanlış olur.Sürüşüne,kafa yapına vb. birçok özellik bu konuda etken.Bir çok markanın birçok özel ürünü var.AGV nin en iyi pist modeli pista (hafif,carbon ve pahalıdır.) ama uzun sürüşler yapan kafası biraz uzun olan birisi için bence çok rahatsız ki bende öyle oldu.2-3 modeli daha var.Tüm markalarda benzer örnekler vermek mümkün.Sizde mümkünse bol bol deneyin hatta mağaza içerisinde biraz çıkarmadan dolaşın vs. vs. ha sorarsan bende hjc rpha 10 kullanıyorum.Yakında bir mağaza açacağım beklerim..

Herkese merhabalar
Kask ve mont yenileme zamanım geldi, önerisi olan varmı bu konuda yardıma ihtiyacım var ��

cenkkara07
06 Mayıs 2017, 15:30
Teşekkür ederim
Tracer 700 için yapılmış derken biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim

aerodinamik olarak çok başarılı
alman motorrad testinden en korforlu kask olarak geçmiş yanılmıyosam
rüzgar tüneli testlerinden en başarılı geçen kask

trevnn
06 Mayıs 2017, 20:07
Tracer 700 almayı planlıyorum. Ancak internette servis için sürelere dair hiç bir şey bulamadım. Kaldı ki kullanım klavuzu bile yok. Bakımlar kaç km de bir yapılıyor?

aknozr
08 Mayıs 2017, 14:48
Tracer 700 almayı planlıyorum. Ancak internette servis için sürelere dair hiç bir şey bulamadım. Kaldı ki kullanım klavuzu bile yok. Bakımlar kaç km de bir yapılıyor?

Merhaba, rodaj sonrası her 10.000 KM de bakım öneriyor kullanıcı el kitabı.

http://imageshack.com/a/img924/8600/vU24Xz.jpg

trevnn
16 Mayıs 2017, 17:56
Radyatör koruma olarak ne tavsiye edersiniz. Yamaha'nın orjinali biraz pahalı gibi :)

aknozr
17 Mayıs 2017, 14:46
Radyatör koruma olarak ne tavsiye edersiniz. Yamaha'nın orjinali biraz pahalı gibi :)

Merhaba, ben Sahibinden.com da GP Kompozit mağazasından aldım. Fiyatı uygun.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-yamaha-mt-07-tracer-radyator-koruma-428683331/detay

http://imageshack.com/a/img923/608/HTYPh1.jpg

19 onur
17 Mayıs 2017, 15:59
Bende bunu buldum, http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/yamaha-tracer-700-radyator-koruma-dewiso-P164268649
görsel olarak fena değil gibi.Bende almayı düşünüyorum orjinal bence de gereksiz bir para, nedir sanki yani aksesuar diye milleti kazıklamak.

cenkkara07
19 Mayıs 2017, 09:00
orjinal paslanmıyor arkadaşlar

trevnn
26 Mayıs 2017, 10:08
Bende bunu buldum, http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/yamaha-tracer-700-radyator-koruma-dewiso-P164268649
görsel olarak fena değil gibi.Bende almayı düşünüyorum orjinal bence de gereksiz bir para, nedir sanki yani aksesuar diye milleti kazıklamak.

Ben Dewiso aldım. Tam oturdu.
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/923/vCTWdv.jpg (https://imageshack.com/i/pnvCTWdvj)[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

serseri1981
06 Haziran 2017, 09:24
Arkadaşlar selam,

2 hafta önce ciddi bir kaza atlattım. Şuan çok iyiyim ALLAH 'a şükür. Motosiklet pert durumda ve sigortadan parasını alacağım. Motosikletin daha rodajı bitmeden pert olmasından dolayı tracer 700 ü tam anlamıyla test etme şansım olmadı olamadı.

Şimdi size bi sorum var;
Aldığım para ile 6-7 bg düşük Kawasaki versys 650 mi almalıyım yoksa Tracer 700 de doğru bir tercih mi yapmışım.

Her iki motoruda test eden oldu mu ?

iyi günler,

hakanhas
21 Haziran 2017, 13:42
Merhabalar;

Geçtiğimiz hafta zonguldak ereğliden çıktım bozcaada, cunda adası, izmir turu yaptım tracer 700 ile. Toplam 2071 km yol yaptım 5 günde. 400 tl yakıt almışım toplamda. Efendi giderseniz gerçekten çok az yakıyor. Konfor sele alınabilir. Totom ağrıdı gerçekten belli bir zaman sonra. Topcase ve artçının oturduğu yere de çanta bağladım. Ayrıca depo üstü çantam da vardı. Bence yan çanta almak mantıklı. Artçıya bağladığınız çanta sizin oturuşunuzu bozuyor. Genel olarak çok memnunum. Ancak ben 30500 tlye almıştım geçen sene kasım ayında. Bu fiyatlara bu motorlar gerçekten çok pahalı. Herkese kazasız sürüşler.

demir r2
20 Temmuz 2017, 18:56
Selam Serseri1981
Öncelikle büyük geçmiş olsun mesajını şimdi okuma fırsatım oldu ancak,
1-tercihini hangi motosikletden yana kullandiniz acaba
2-sigortadan parasını alacağım derken normal zorunlu sigorta mi yoksa kasko dan mı aldın parayı
bu konularla ilgili tecrübelerini paylaşırsan bizimle sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Arkadaşlar selam,

2 hafta önce ciddi bir kaza atlattım. Şuan çok iyiyim ALLAH 'a şükür. Motosiklet pert durumda ve sigortadan parasını alacağım. Motosikletin daha rodajı bitmeden pert olmasından dolayı tracer 700 ü tam anlamıyla test etme şansım olmadı olamadı.

Şimdi size bi sorum var;
Aldığım para ile 6-7 bg düşük Kawasaki versys 650 mi almalıyım yoksa Tracer 700 de doğru bir tercih mi yapmışım.

Her iki motoruda test eden oldu mu ?

iyi günler,

Selam Serseri1981
Öncelikle büyük geçmiş olsun mesajını şimdi okuma fırsatım oldu ancak,
1-tercihini hangi motosikletden yana kullandiniz acaba
2-sigortadan parasını alacağım derken normal zorunlu sigorta mi yoksa kasko dan mı aldın parayı
bu konularla ilgili tecrübelerini paylaşırsan bizimle sevinirim

Justforfun
20 Temmuz 2017, 22:46
Geçmiş olsun. Tercih noktasında, birisi Kawasaki diğeri Yamaha... Buna bakmanız belirleyici olabilir.

Mehmetmansur
29 Temmuz 2017, 17:22
Dün açıklanan vergi zammından haberi varmı herkesin? Bu faiş motor fiyatlarına ek olarak daha yüzde 20 vergi eklenmiş diye okudum nasıl bi mantıktır bu anlamadım şuan fiyatı 38.900 tl olan tracer 700 artık 46.000 tl küsür mü olucak dalgamı geçiyor bizle bu devlet gerçekmi bu biri bana yanılıyorsun desin!!!

trevnn
28 Eylül 2017, 22:10
Orta sehpa kullanan var mı?

aknozr
03 Ekim 2017, 12:24
Orta sehpayı çok aradım, ancak bulamadım. Sanayide şasiye kaynak yapılarak uygulandığını öğrendim ve koşarak uzaklaştım :) Bu motorun en büyük ve tek eksiği bence standart donanımda olmasa bile orijinal yedek parça olarak orta sehpa seçeneği olmalıydı.

melihyuksel
03 Ekim 2017, 12:41
Merhaba,

6 ay kullandığım tracer 700 için givi dolomiti çanta ve bağlantı demirlerini motor değişikliğinden dolayı satışa koydum. yenisinden farksız durumdalar. çanta ihtiyacı olan arkadaşlar inceleyebilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-givi-plr2130cam-yamaha-mt-07-tracer-16-17-yan-canta-tasiyici-484191472/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-givi-dlm36apack2-trekker-dolomiti-yan-canta-takim-484184555/detay/

diş_dr
03 Ekim 2017, 16:51
Merhaba,

6 ay kullandığım tracer 700 için givi dolomiti çanta ve bağlantı demirlerini motor değişikliğinden dolayı satışa koydum. yenisinden farksız durumdalar. çanta ihtiyacı olan arkadaşlar inceleyebilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-givi-plr2130cam-yamaha-mt-07-tracer-16-17-yan-canta-tasiyici-484191472/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-givi-dlm36apack2-trekker-dolomiti-yan-canta-takim-484184555/detay/

Kardeş motoru neden sattın ?Memnun değl miydin?Tracer 700 ü araştırıyorum da o bağlamda sordum ?

melihyuksel
03 Ekim 2017, 17:56
Hocam gayet güzel bir motor endişeniz olmasın. Ben africa twin aldığımdan dolayı sattım. 12.000km bindim altı ay boyunca tracera hiçbir sıkıntım olmadı. Bozuk yollarda ve arazi koşullarında gezmeyi tercih ettiğimden enduro tarzına geçiş yaptım.

jonhattan
18 Ekim 2017, 15:54
Arkadaşlar yeni aldım ben de, koruma demiri ve alarm düşünüyorun Ankarada... tavsiyesi olan var mi acaba

diş_dr
26 Şubat 2018, 14:41
Merhaba motor nasıl Ankarada nerdesiniz görme imkanı var mı ?

BigLion
21 Mart 2018, 13:12
Merhaba Arkadaşlar,

Bu motoru ciddi düşünmeye başladım. 20 bin km maxi scooter tecrübem var istanbul içinde. Seviye 2 eğitim de alacağım inşallah. Boyum 1.72 ve yaş 32 sizce bu motorun üstesinden gelebilir miyim, uzun veya ağır gelir mi, ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

CemoKa
21 Mart 2018, 14:14
Merhaba Arkadaşlar,

Bu motoru ciddi düşünmeye başladım. 20 bin km maxi scooter tecrübem var istanbul içinde. Seviye 2 eğitim de alacağım inşallah. Boyum 1.72 ve yaş 32 sizce bu motorun üstesinden gelebilir miyim, uzun veya ağır gelir mi, ne dersiniz? Şimdiden teşekkürler.

Eğitim alırsanız üstesinden çok rahat gelirsin.

Datatable
21 Mart 2018, 16:14
Merhaba Arkadaşlar,

180 Kg bu motor bunu piyasa da ki en hafifi. ben xmax den geçtim vitesli tecrübem bile yoktu denecek kadar azdı. 2 hafta da alıştım, dengi motorlara (nc, versys, vstorm) bakınca bu kuş gibi kalıyor.

BigLion
23 Mart 2018, 14:32
Eğitim alırsanız üstesinden çok rahat gelirsin.

Arkadaşlar yanıtlar için teşekkürler, şuan istanbul yamaha bayilerinden fiyat teklifi alıyorum, yanında yan koruma demiri ve sis farları ile birlikte, siz hangi bayii önerirsiniz, bir de sis farı bayi dışında alıp taktırsam olur mu ? Tekrar teşekkür ederim.

trevnn
30 Mart 2018, 17:18
20 bin km bakımı yaptıran var mı?

BigLion
02 Nisan 2018, 13:25
Merhaba tracer 700 ü alıp aranıza katılmış bulunmaktayım, uygun fiyatlı ama kaliteli sis farı önerebilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkürler.

inzell
11 Nisan 2018, 16:33
Selamlar, Tracer 700'ün yerden yüksekliğini arttırmak için neler yapabiliriz? Karter koruma için çözüm bulan var mı?

mehmet tufan
23 Nisan 2018, 00:19
merhabalar,
kısa bir anımı paylaşıp tavsiyelerinizi istiyorum.
ben burgman 400 kullanıyorum. cevizlibağ şirinevler arası e5 de dangalak bir kamyoncunun şeride sağ refüjün oraya sıkıştırmasından kaçamadım. bizim motorlar yeterince torklu falan değil. yaklaşık 20bin km kullandığım burgmandan nefret ettim. hatta arabayı durdurdum adamı aşağı indirdim falan bu konuya girmiyim hiç. neyse o sinirle çıkıp şirinevler aydın motora gittim tracer ilgimi çekti test sürüşü yaptım. inanılmaz tork var. ürkütmüyor. zaten yıllardır kullandığım için oturur oturmaz kanka olduk test motoruyla ataköyde turladım hatta turlarken biraz gaza bastım peşimden gelen adamın tracer i olmasına rağmen abi hani sukuter kullanıyodun sen napıyosun ya falan dedi. orada bir kafam karıştı.

sorum şu. bu motor beni öldürür mü?
zira burgmanın ibre 160 ben otobanı boş gördümmü 160 gidiyorum.
bu motorun sonu nedir? rüzgar dinamikleri nasıl, artçılı sürüşleri nasıl.
çok fazla inceleme izledim yorum okudum ama burası hep samimi geldi bana onun için size danışmak istedim.

Boldpilot
23 Nisan 2018, 00:29
merhabalar,
kısa bir anımı paylaşıp tavsiyelerinizi istiyorum.
ben burgman 400 kullanıyorum. cevizlibağ şirinevler arası e5 de dangalak bir kamyoncunun şeride sağ refüjün oraya sıkıştırmasından kaçamadım. bizim motorlar yeterince torklu falan değil. yaklaşık 20bin km kullandığım burgmandan nefret ettim. hatta arabayı durdurdum adamı aşağı indirdim falan bu konuya girmiyim hiç. neyse o sinirle çıkıp şirinevler aydın motora gittim tracer ilgimi çekti test sürüşü yaptım. inanılmaz tork var. ürkütmüyor. zaten yıllardır kullandığım için oturur oturmaz kanka olduk test motoruyla ataköyde turladım hatta turlarken biraz gaza bastım peşimden gelen adamın tracer i olmasına rağmen abi hani sukuter kullanıyodun sen napıyosun ya falan dedi. orada bir kafam karıştı.

sorum şu. bu motor beni öldürür mü?
zira burgmanın ibre 160 ben otobanı boş gördümmü 160 gidiyorum.
bu motorun sonu nedir? rüzgar dinamikleri nasıl, artçılı sürüşleri nasıl.
çok fazla inceleme izledim yorum okudum ama burası hep samimi geldi bana onun için size danışmak istedim.

Tracer700 değil ama mt07 kullanıyorum , motorun sonu 200 . Gaz kolundan elinizi çekmeyecek kadar düz bi yol ve hava yakalarsanız 220 , ama sizi korkutması gereken son hızı değil bu hıza çok çabuk ulaşabiliyor olması. Elinizin ayarı varsa , özellikle 1-2-3. Viteslerde deliler gibi gaz açmazsanız sıkıntı çekmezsiniz diyorum ben ☺

mehmet tufan
23 Nisan 2018, 00:40
Tracer700 değil ama mt07 kullanıyorum , motorun sonu 200 . Gaz kolundan elinizi çekmeyecek kadar düz bi yol ve hava yakalarsanız 220 , ama sizi korkutması gereken son hızı değil bu hıza çok çabuk ulaşabiliyor olması. Elinizin ayarı varsa , özellikle 1-2-3. Viteslerde deliler gibi gaz açmazsanız sıkıntı çekmezsiniz diyorum ben ☺

öncelikle tecrübelerin için teşekkür ederim :)

zaten istediğim de bu, elimin ayarı mecburen var sukuter kullandığımdan mütevellit motoru belli süratlerde tutma virajlarda indirelim kaldıralım gibi zorluklara çok alışkınım... bahsettiğin gibi çok çabuk bu süratlere ulaşabiliyor olması harkulade bir okadar duruyor olması da mütiş.

başka bir konuya değinecek olursam ben 130 kilo adamım benim hanım 90 kilo bu çok hızlı arkadaş bizi taşırken saçmalarmı virazjlarda 'abi yapma etme yatma valla kayıyorum' gibi şeyler yaparmı. bunlar harbiden benim için çok önemli detaylar.

Boldpilot
23 Nisan 2018, 00:46
öncelikle tecrübelerin için teşekkür ederim :)

zaten istediğim de bu, elimin ayarı mecburen var sukuter kullandığımdan mütevellit motoru belli süratlerde tutma virajlarda indirelim kaldıralım gibi zorluklara çok alışkınım... bahsettiğin gibi çok çabuk bu süratlere ulaşabiliyor olması harkulade bir okadar duruyor olması da mütiş.

başka bir konuya değinecek olursam ben 130 kilo adamım benim hanım 90 kilo bu çok hızlı arkadaş bizi taşırken saçmalarmı virazjlarda 'abi yapma etme yatma valla kayıyorum' gibi şeyler yaparmı. bunlar harbiden benim için çok önemli detaylar.
Açıkçası max taşıma kapasitesini bilmiyorum ama 180kg civarıdır sanırım. Ben 90 kiloyum 80kg üzeri artçıyla tek rahat ettiğim motor r1200rt oldu , mt07 , cb650f , fazer8 ,fz6 ve ns200 artçılı yolculuk yaptığım diğer motosikletler hiç biri bu konuda iç açıcı değil , fazer8 de diğerlerine nazaran iyiydi.

Sqhip
23 Nisan 2018, 01:41
Merhaba Arkadaşlar,
Bende MT-25 ten Tracer 700e geçiş yaptım. Dk bir gol bir E-5 te zincirleme kazaya denk gelip sans eseri sıyrıldım. Videoyu kirpabilirsem eklerim.
Motorla alakalı deneyimim ise rodaj sebebiyle midir bilemiyorum(baska tracer700 kullanmadim) 2.3. Viteslerde alt devirlerde(4000-5000) bogulma gibi sesler ve fazla titreşim hissediyorum. Diğer yeni almış arkadaşlar kıyas yapabilir mi? Bu titreşim normal midir kafamda deli sorular.
Bu arada herkese kazasız ve mutlu sürüşler..

BigLion
04 Mayıs 2018, 16:20
tracer 700 yamahanın en popüler motorlarından olmasına rağmen bu başlık hiç aktif değil ilginç. Yine de sorayım haftasonu tracer 700 istanbul buluşması olur mu?

zuluman
04 Mayıs 2018, 19:11
Merhaba Arkadaşlar,
Bende MT-25 ten Tracer 700e geçiş yaptım. Dk bir gol bir E-5 te zincirleme kazaya denk gelip sans eseri sıyrıldım. Videoyu kirpabilirsem eklerim.
Motorla alakalı deneyimim ise rodaj sebebiyle midir bilemiyorum(baska tracer700 kullanmadim) 2.3. Viteslerde alt devirlerde(4000-5000) bogulma gibi sesler ve fazla titreşim hissediyorum. Diğer yeni almış arkadaşlar kıyas yapabilir mi? Bu titreşim normal midir kafamda deli sorular.
Bu arada herkese kazasız ve mutlu sürüşler..

hocam bende tracer 700 düşünüyorum. yaşıma göre mt25 biraz genç işi duruyor. 700'e geçişte zorlandığınız bir durum oldu mu ?