PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abiler yardım lütfen

miracbahadur
22 Temmuz 2016, 09:18
merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü aklımı karıştırıyor sizce hangisini almalıyım neden almalıyım artıları eksileri nelerdir Yeni başlayan biri için göz önünde bulundurup yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Romedon
22 Temmuz 2016, 09:43
ben olsam nostalji alırdım.

kuzan14
22 Temmuz 2016, 11:03
Ekipman tamam dediği kesin kask'tır :d

something123
22 Temmuz 2016, 11:07
Motoru sadece abiler kullaniyor sanirim???? Algıyı yikamiyoruz..

AsirMahfi
22 Temmuz 2016, 11:14
Belki sadece abilerden tavsiye almak istiyordur :D

SS.Ege
22 Temmuz 2016, 11:16
Mg 100 benim kanaatimce. Vitesliden aldığın keyfi scooterdan alamazsın. "Bence"

Tvs01
22 Temmuz 2016, 11:20
Haklısın :) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Bunların yerine bajaj boxer al fiyat olarak biraz fazla ama sorunsuzdur az yakar cok kaçar çinliye bulaşma şimdilik bişe olmaz herkes kullanıyo aliyim bi mondial dersin ama elinde patlayacak eminim sürekli sorun çıkaracak o yüzden 2. Elde olsa Japon yada Hintli al

something123
22 Temmuz 2016, 11:32
Belki sadece abilerden tavsiye almak istiyordur :D

Bir kadin herseye cok yönlü bakar bi kere egitme hosgoru ve annelik ic gudulerimizle tavsiyelerimiz cok daha mantikli olacaktır. Bir de bunu ustun motor yetenegimizle birlestirirsek bir abladan tavsiye almak bir abiden tavsiye almaktan cok daha iyidir.. bu boyle biline :)

sven
22 Temmuz 2016, 11:40
mg100. en azından motosiklet sürüyorum dersin.

miracbahadur
22 Temmuz 2016, 11:59
Bir kadin herseye cok yönlü bakar bi kere egitme hosgoru ve annelik ic gudulerimizle tavsiyelerimiz cok daha mantikli olacaktır. Bir de bunu ustun motor yetenegimizle birlestirirsek bir abladan tavsiye almak bir abiden tavsiye almaktan cok daha iyidir.. bu boyle biline :)
yanlış anlamayın abiler derken cinsiyet ayrımı olmaksızın büyüklerim demek istedim dikkat dağınıklığıma gelmiştir herhangi bi homofobik sıkıntım yok yani abilerim ablalarım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

kask mont dizlik dirseklik 750 tl lik bir ekipmandan kastım var :)boyun fularım bile var pek önemli değil ama içine su serpeyim dedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

o zaman en baştan şöyle sorayım. merhaba abilerim ablalarım parçalamak, ilk öğrenmek için nostalji benzeri yada uygun yollu sadece vites öğrenmek amacıyla kullanılcak bi commuter mı yoksa dediğim gibi nostalji tarzı şirin görünüşlü bi scooter mı ?

kuzan14
22 Temmuz 2016, 12:04
Benim sadece mont 750 tl, kask 1000 tl, eldiven 250 tl, bellik 100 tl, pantolon 450 tl, ayakkabı 600 tl ama hâla ekipman tam diyemiyorum

something123
22 Temmuz 2016, 12:12
Ben trafik ogrenilmesi tarafındayım bu yol nasil akar, trafikte nasil gidilir, vites olmmadan soyle bir gozlemle, 1 yil scooter kullan akabinde bu issi bilerek vitesli bir motora gecersin sevgili arkadasim :)

jimi_hendrix
22 Temmuz 2016, 12:13
ben mg100 diyorum.

Yiğit_
22 Temmuz 2016, 12:24
Aman hocam abiler filan deme alırlar içeri:mrgreen:

miracbahadur
22 Temmuz 2016, 12:35
Aman hocam abiler filan deme alırlar içeri:mrgreen:

sıkıntıııı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Benim sadece mont 750 tl, kask 1000 tl, eldiven 250 tl, bellik 100 tl, pantolon 450 tl, ayakkabı 600 tl ama hâla ekipman tam diyemiyorum

valla abi doğrudur ama yeni başlıycam okuduğum rehberler doğrultusunda maddiyatımın yettiği sürede en iyi ekipmanı topladığımı düşünüyorum sıra geldi motosiklete sadece bu konu hakkında yardım istiyorum yoksa sürücülüğüne ve profosyonelliğine saygım sonsuz ama bi acelem yok en alttan başlamak kafi iyice öğrenene kadar tarz zorunluluğum yok öğreniyim ona sonra bakarız şekil çokta önemli değil yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

Ben trafik ogrenilmesi tarafındayım bu yol nasil akar, trafikte nasil gidilir, vites olmmadan soyle bir gozlemle, 1 yil scooter kullan akabinde bu issi bilerek vitesli bir motora gecersin sevgili arkadasim :)

zaten 3-4 yıldır araba kullanıyorum motorda kullandım ama motordayken trafiğe çıkmadım ama araba üstünde tecrübem var trafikle ilgili

tcourb
22 Temmuz 2016, 14:11
merhaba abilerim motosiklet isteğim herzaman vardı ekipmanım ehliyetim herşeyim tamam fakat aklımda başlamak parçalamak düşmek için ayarladığım 2 motor arasında karar veremiyorum biri asya nostalji 125 diğeri mondial mg 100 super boy biri vitesli olduğu için diğeri şirin ve tatlı görüntüsü aklımı karıştırıyor sizce hangisini almalıyım neden almalıyım artıları eksileri nelerdir Yeni başlayan biri için göz önünde bulundurup yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Ben scooterla başlamanı tavsiye ederim.

napıcaz burda ekipman fiyatı mı çarpıştırıyoruz. Arkadaş bütçe elverdiğince almış işte. şovalye zırhıyla mı gezmen gerekiyor, sen neden tam diyemiyorsun ?

Pisman
22 Temmuz 2016, 14:52
nostaljinin görüntüsü şirin olabilir ama tavsiye etmem, kullandım, gidonda elciklerin açısı ve çok küçük jant sebebiyle çok güvensiz sürüş sunuyor bence, (benzer scooterlara kıyasla)

kuzan14
22 Temmuz 2016, 15:16
Neden tam diyemiyorum? Yeterince sağlam değil kanımca, daha iyilerini almam gerekiyor o yüzden. Arkadaşa diyorum ki bunlar da var ve fiyatları bu, senin için bi kask mont yeterliyse konuşmamıza gerek yok, sen apaçi gibi gez ortada madem

MeNGuC
22 Temmuz 2016, 15:49
Bende viteslimi yoksa scootermı diye hep düşündüm şehir içinde rahatlık pratiklik istiyor san scooter alt bagaja ek birşeyler koyabilme ortası boşsa çarşı pazar çiçek gibin orta boşlukta ben neler taşıyorum :P şehir içinde dk bir debraj vites boş ver eline geçerse pratik yaparsın alıp kulanmaya deymez yağmurda çamurda scooterda ayak bacaklar yağmur banyosu yapmaz viteslide lastikten sıçrayanlar ayak bacak sular seler götürür zevkine limon sıkar bi gaz bi firen geri kalan bütün uzuvlar dikkatin sağını solunu kolamayak ve seyretme ama çin malı scooter tavsiye edermiyim etmem ben kymco tercih ettim çok şukur japona paran yetmiyorsa tayvan malı kymco veya sym tarzı scooter modeli çok olan markaların bir 125cc sıfır veya 2 el bütçene göre scooter tercih edersen memnun kalırsın hadi kal sağlıcakla :)

something123
22 Temmuz 2016, 15:51
sıkıntıııı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

valla abi doğrudur ama yeni başlıycam okuduğum rehberler doğrultusunda maddiyatımın yettiği sürede en iyi ekipmanı topladığımı düşünüyorum sıra geldi motosiklete sadece bu konu hakkında yardım istiyorum yoksa sürücülüğüne ve profosyonelliğine saygım sonsuz ama bi acelem yok en alttan başlamak kafi iyice öğrenene kadar tarz zorunluluğum yok öğreniyim ona sonra bakarız şekil çokta önemli değil yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

zaten 3-4 yıldır araba kullanıyorum motorda kullandım ama motordayken trafiğe çıkmadım ama araba üstünde tecrübem var trafikle ilgili

Araba ustunde tecrube bambaska bisiiiii motorda bambaska bisi... karsilastirma bile, konu derin uzun bunu karsilastirman bile henuz tam olayi anlamadin gibime geliyor.. icindeb geldigince yap fikrim bu

cenkyenmez
22 Temmuz 2016, 16:03
Gelecekteki motoruna hazırlık açısından bende mg100 diyorum