Orijinalini görmek için tıklayınız : cf moto 150nk mı bajaj pulsar 150ns mi?
Sezermj23
20 Temmuz 2016, 18:40
merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...
EmreKocyigit
20 Temmuz 2016, 19:00
17 hp 150ns derim scooterdan sonra 150nk seni sıkabilir. Şehir içinde 150 cc kullanıcısı olan birisi su soğutmayı aramaz aksine sana fazladan parça olarak dönüş yapar arıza çıkaran daha fazla parçası olur.
SAZMAN
20 Temmuz 2016, 19:56
Cf sağlam ve yakışıklı, pulsar güçlü . Ben cf alırdım. Bir takım da lastik.
evrimatan
30 Ekim 2016, 22:22
Bence de cf moto 150 nk daha iyi bende almayı düşünüyorum.
JafJaf
31 Ekim 2016, 02:02
Pulsar 17 hp de o kadar da gitmiyor'muş diye okudum. Net bilgim yok. kullanıcısı değilim.
Romedon
31 Ekim 2016, 08:15
Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
Pulsar41
31 Ekim 2016, 10:08
Scooter ne? Performanslı bir şeyse hiç geçme. :)
SAZMAN
31 Ekim 2016, 10:54
Cf moto tam oturmamış bi marka. 5 10 yıl sonra ne olacağı belli olmayan markalara para vermeyin derim.
CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.
Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.
İyi günler.
Romedon
31 Ekim 2016, 10:58
CF dünyanın en büyük ATV üreticilerinden birisi olup Amerikada çok yaygındır. Cf 150 nin muadili Yamaha mt 125 olup 13.900 TL lik saçma sapan bir rakam ile satılmaktadır.
Ön yargılı olmayın. Yamaha'nın Beldesan bisikletçilere servis verdiği zamanları eskiler çok iyi bilir.
İyi günler.
Türkiyede oturdu mu hayır.
Pulsar al kardeşim arıza çıkarsa falan halledebiliyorsun nispeten bir jaaaaapon olmasada :) Cf motoda alınabilir ama biraz yavaş sank.
SAZMAN
31 Ekim 2016, 13:06
Türkiyede oturdu mu hayır.
Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
Romedon
31 Ekim 2016, 13:25
Türkiye de oturmaması kaliteyi etkilemez. En çok satan araç fiat kaliteli mi?
Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.
SAZMAN
31 Ekim 2016, 15:08
Kaliteli olması 3-4 sene sonra türkiyede markaya ne olacağını cevaplamaz. Bi bakmışsın bir günde uçmuş.
Sevgili Romedon kardeşim, Cf yıllardır var NET. Ve olmaya devam edecek. En azından ATV satışında. Ben artık marka uzmanı kılıklı tartışmayı bitiriyorum. Arkadaşın ne alacağı da kendine kalmış.
Sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Ayrıca üzerine bir kere oturmadığınız ve sürmediğiniz, dokunup hissetmediğiniz ürünler ile ilgili yorum yapmayın, insanlar yanılabilir. Burada kullanıcı yorumları etkili olur. Size göre yavaş olan başkasına göre yeterli olabilir. Herkesin beklentisi farklıdır. Bana göre motosiklette özellikle İstanbul içerisinde 120 km üzeri yolculuk yapıyorsanız, intihara meyillisinizdir. (BANA GÖRE !!!)
oknglr
31 Ekim 2016, 15:51
150 nk tasarım olarak daha hoş Ancak bajaj artık kendini kanıtladı servis kalitsi olsun, yedek parçası bilmemnesi yaygın. CF moto ya mondial bakıyor fakat mondialin servisleri ve yedek parça tedariği nasıl acaba. biliyosunuz adamlar getiriyo bi model. sattığını satıyor ondan sonra parça ara dur :D
KumanBayram
31 Ekim 2016, 17:25
CF kesinlikle daha yakışıklı ve teknolojisi ileri
Pulsar ise daha güçlü ve marka Türkiye'ye kısa bir sürede kendine sağlam yer edindi gerek kalite gerek servis memnuniyeti ile
Ben Honda Fizy scooterden Pulsar 200 Ns ye geçtim bende senin gibi hız tutkunu değilim fakat vitesli bir motorun üzerine oturunca insan güç istiyormuş :cat:
Bence Pulsar
dyavol-77
31 Ekim 2016, 18:35
merhabalar arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. konu başlıklarınız ve tartışmalar oldukça seviyeli ve düzgün. scooter kullanıcısıyım ve motoru satmak üzereyim. vitesli motor almayı düşünüyorum. iki motor arasında kararsız kaldım. çok falza hız tutkunu değilim ve ilk vitesli motorum olacak. bajaj ile cfmoto arasında kaldım. cf moto çok yakışıklı duruyor su soğutmalı enjeksiyonlu falan vs. siz biliyorsunuz zaten özelliklerini. fakat bajajda da ciddi performans farkı var. ikisi arasında ikilemdeyim. cfmoto alıp daha sonra hantallığından şikayetçi olurmuyum acaba diye endişelerim var. bana karar verme konusunda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kazasız belasız günler diliyorum. saygılar...
Az daha ekle YBR 125 al...:mrgreen:
Hayati01
31 Ekim 2016, 22:24
Ben aldım memnunum.bence cfmoto 150 nk
TA6AHE
11 Ocak 2017, 18:50
aldım biniyorum, atan çok, parasına eder makina. kesinlikle üstünde cbf 150 vs yazanklardan daha iyi
stevejones
11 Ocak 2017, 20:16
Bence ıkısıde degıl Hero hunk bakın ozellıkle bayıde ustune oturun ınceleyın,hem 5 yıl garantılı hem sele ve tıtresım acısından sızın adaylardan daha konforlu,hintlilerin en sağlamı sonuçta.
http://heromotor.com.tr/ürünler/motosikletler/2/hunk/
Zippo's
11 Ocak 2017, 20:30
Heroymus hunkmus bajaj 150 ymis.Guclerini bilemem,hicbirini kullanmadim ama kullanilan teknoloji olarak direk cfmoto.Ayrica kullanan herkes memnun.Varsin digerlerinden biraz yavas olsun,coooook ama cok yakisikli.Hatta 125-250cc arasi gordugum en yakisikli naked
biri 0-100 e 8 saniyede diğeri 15 saniyede mi çıkıyor?
biri top speed olarak 100 diğeri 170 mi yapıyor?
kazım kazım
11 Ocak 2017, 22:19
İkisi arasında tercih yapacaksanız ben ns 150 derim ama sizin yerinizde olsam biraz beklerim bajaj 160ns gelecek abs enjeksiyon ve arka da disk olan model gelecek bu sınıfta iddialı olur iyi geceler
Lazasker
01 Şubat 2017, 02:06
Bir CFMoto kullanıcısı olarak 150 NK diyorum. Şu ana kadar alıp da memnun olmayana rastlamadım. Almadan önce 2-3 ay araştırdım.
medusa_0302
01 Şubat 2017, 08:37
birisi enjeksiyonlu diğeri karbüratör, ikisi arasında tercihim 150Nk olurdu. saygılar.
Mr.Yldrmdmr
01 Şubat 2017, 08:38
Bu övdüğünüz 150NS motor bloğu 4 defa krank as150' ile aynı mı? Bilmediğim için soruyorum.
Bu arada 17 beygirlik güç sağlayan 150ns 9.500 d/d’de sağlarken cf moto 8.500 d/d'de sağlıyor. Hangisinin ömrü uzun olur tartışılır.
Son olarak bajajın o mükemmel, harika servis ağı hakkında ufak bir konu;http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/174639-bajaj-in-ayipli-mal-konusundaki-ilgisiz-tavri.html
Kimse olaya tarafsız bakmıyor. Bajajı olan adam markayı kirletmemek derdinde. Kimse karşıda ki için önemli bir karar verdiğinin farkında değil.
SAZMAN
01 Şubat 2017, 08:42
Servis te çok zaman geçiriyorum. Arıza yapmış 1 tane bile cf 150 gelmedi daha. 400 cc abs li naked modeli de 21500 tl . Tam bir fiyat performans ürünü.
Öz_Musti
01 Şubat 2017, 09:21
Aynı ikilemi ben de yaşadım, Hero Hunk aldım. Henüz incelemedin sanırım. Çünkü inceleseydin sen de benim gibi yapardın.
Cloud
01 Şubat 2017, 11:02
Bak kardeşim ben sana şunu söyliyim, buradaki insanların söylemesiyle karar verilmez, burası ancak sana bir nebze fikir verir. Ben yeniden cbf150 mi alayım, ybr125 mi alayım derken tesadüfen bajaj pulsar ns150'nin varlığından haberdar oldum, gittim önce bayide inceledim, sonra test sürüşü yapacam diye bi kaç bayii dolanıp üşenmeden anadolu yakasından kağıthanedeki bayiye gidip test sürüşü yaptım. Aynı gün hero'ya da gittim, tsport'u da düşünmekteydim çünkü, onu da sürdüm ve NS150'de karar kıldım. Hatta NS150'yi yakından görünce ybr ve cbf'e o para verilmez dedim.
NS 150 ile ilgili eksi artı ne varsa bloğumda da yazdım yazıyorum, dilersen gir oku.
İlk link şu:
http://mymotorcycleexperience.blogspot.com.tr/2016/03/hintli-150-likleri-ksaca-test-ettim-pek.html
İkincisi de şu, bu ikinci linkin altında yorumlarla güncel bilgiler veriyorum motor ne sorun çıkarttı ya da ne kadar yakıt tüketti v.s.
http://mymotorcycleexperience.blogspot.com.tr/2016/05/bajaj-pulsar-ns150-ile-rodaj-sonras.html
cf moto hakkında hiç bilgim yok o yüzden atıp tutamam, ama halen bindiğim 7000km'ye gelmiş ns 150 için bu linklerde bolca atıp tuttum. Bu motoru elemenize ya da onu seçmenize karar verdirir mi bilemem ama bence mutlaka gidin yakından inceleyin ve test sürüşü yapın. İnsan bazen yakından görünce hayal kırıklığına da uğrayabiliyor ya da vay be çok güzelmiş de diyebiliyor.
Bu yüzden burada insanlar ne dese boş, kararı siz vereceksiniz, ama motoru sürmeden ya da hiç değilse gidip görmeden sesini dinlemeden karar vermek mümkün değildir kanımca.
Açık ve net olarak da bir şey söyleyeyim, maddi imkanım daha iyi olsaydı 250cc bir japon alırdım, mesela İnazuma ya da belki bir xmax250, ama imkanlarım dahilinde bana hem performans hem de görünüm olarak en fazlasını verdiğini düşündüğüm motoru aldım. Siz de kendinize ve bütçenize en çok hitap edeni almak için denemelisiniz o aletleri.
Yoksa ben Pulsar NS150'ye bayılıyorum mutlaka onu al demek doğru yaklaşım olmaz ya da cf moto muhteşem hem şöyle de bir marka filan demekle sadece kendi kişisel görüşümüzü aktarmış oluruz size. YBR125 bayıldığım ve zevkle sürdüğüm bir aletti ama bugünkü fiyatından en az 1000tl daha ucuz ve hiç değilse bir 12 - 13 hp olsaydı düşünmeden onu alırdım mesela yeniden, ama açık söyliyim bugünkü maliyetleri ile japon commuterler alınacak gibi değiller o teknik verileriyle.
kilhan
01 Şubat 2017, 11:23
Fazla değişim yapmadan sıkmadan sıkılmadan bir süre idare etsin diyen 250cc yapar.Hız merakım yok demeyin.
Genç kanı kaynayan arkadaşları çok uzun süre idare etmeyebilir yada yıllarca kullandığınız bir motor olabilir.
150cc makinalarda bu performansı bulamassınız.Bulsanızda makina üzerinde yazan 150 rakamı sizi sıkar....:cat:
acemi27
01 Şubat 2017, 13:27
1. Sıra hero t-Sports
2. CF 150
3. Bagaj olmalı
Her yönden.
Ergün Er.
03 Şubat 2017, 12:30
Servis te çok zaman geçiriyorum. Arıza yapmış 1 tane bile cf 150 gelmedi daha. 400 cc abs li naked modeli de 21500 tl . Tam bir fiyat performans ürünü.
Sazman bir düzeltme yapayım kardeşim , 400cc olan değil 650cc olan modelin (650nk)fiyatı 21.699 TL. 400 nk nın henüz fiyatı açıklanmadı , 21 bin TL den aşağı olacağı kesin. İlk motorumdan sonra ( ki o 150 nk olacak :wiinkk: ) , eğer 400 NK veya Bajaj Dominar , sınıfına göre fiyatları avantajlı olursa almayı düşüneceğim ilk iki modeldir.
SAZMAN
03 Şubat 2017, 12:41
Sazman bir düzeltme yapayım kardeşim , 400cc olan değil 650cc olan modelin (650nk)fiyatı 21.699 TL. 400 nk nın henüz fiyatı açıklanmadı , 21 bin TL den aşağı olacağı kesin. İlk motorumdan sonra ( ki o 150 nk olacak :wiinkk: ) , eğer 400 NK veya Bajaj Dominar , sınıfına göre fiyatları avantajlı olursa almayı düşüneceğim ilk iki modeldir.
Evet haklısın cc yi yanlış yazmışım. İyi bir tercih yapmışsınız.
Hayırlı olsun.
göktürkali
17 Eylül 2017, 01:33
bajaj çok çok pahalı servisler fıs
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO